Vagy mégis kitalálható?

Újra teleplakátolja az országot a kormány, sosem találná ki, mivel
Fotó: MTI

Újabb közpénzből fizetett sorosozás indul a EP-választások előtt – szúrta ki a 444.hu a magyar kormány Facebook-oldalán.

Az új plakétterven Jen-Claude Juncker látható, mögött az elmaradhatatlan Soros Györggyel. 

Az üzenet pedig a következő:

Önnek is joga van tudni, mire készül Brüsszel!

A kormány azt állítja, Junckerék be akarják vezetni a kötelező betelepítési kvótát.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
@human: 20:59 Finoman fejezted ki magad.Szerintem elmebeteg,és pofátlan.Elég rossz kombó.Úgy költi a közpénzt teljesen felesleges dolgokra,mintha a sajátja lenne
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
@human: 20:59 Finoman fejezted ki magad.Szerintem elmebeteg,és pofátlan.Elég rossz kombó.Úgy költi a közpénzt teljesen felesleges dolgokra,mintha a sajátja lenne
namihami
@csipetke: Az a baj (a mi bajunk), hogy tényleg az övé. És persze a családi és baráti köré.
A tragédia az, hogy mi csak állunk, mint a lóf@sz ,(bocs) a lakodalomban, nézünk és fizetünk.
namihami
Egyébként a Soros a leghálásabb ezekért, mert ennyi, számára ingyenreklám a világon nincs. Csak elképzelem, hogy mennyit kéne azért fizetnie, hogy a világban ennyit forogjon a neve.
Nessy
Azt tudjuk, hogy a hülyéknek kétszer kell valamit elmondani, a komplett hülyéknek háromszor. Értelmes embernek elég egyszer! Akkor is megérti!
A híveknek ki kell plakátolni??? Ennyire ostobának tartja őket pártunk és kormányunk?
colibri
Meglátszik, hogy orbán szinte csak (luxus)repülővel utazik! Ha itthon maradna és autóval is járná az országot, előbb-utóbb kiköpné a fogait a tiszta gödrös, lyukas, tönkrement utakon. Na ezt érdemelné! Talán akkor eszébe jutna, hogy a drága, szar üzenetű plakátjai árán inkább az úthálózatot újítsa fel, mert lassan már az utak nagy része járhatatlan! Idióta, a tanácsadóival együtt!
human
@csipetke: Sajnos szorgalmas is. Legalább lusta lenne, mint a szocik és akkor kevesebbet lopna.
simmering73
Off
Most nézek egy filmet a Spektrumon Észak Koreáról. Kim Dzsong Un marshall 2013-ban építtette meg a Fociakadémiát. Lenyűgöző. Hiába no, vannak még nagy vezetők a világban.
polar450
1/ Suha nem döntött az EP a kötelező betelepítési kvótáról!
2/ A határvédelem nemzeti hatáskörben maradna, senki nem akarja elvitatni, nemzeti irányítás alatt dolgozna a Frontex!
3/ Semmilyen döntés nem volt az EP-ben a migránsvízum bevezetéséről!

Hazudnak mint az állat, az idióta birkáknak elmegy!
namihami
@Nessy: Nehogy azt hidd/higgyük, hogy ez a tacepaósorozat elsősorban a hívek miatt van. Ahogy a többi sem. A fidesznyikek plakát nélkül is hülyék. Azokon már, nyomjanak a pofájukba akármennyi plakátot, se nem javít, se nem ront a hírdetés. Marad, ami eddig is volt.
A cél maga a plakát, haveri nyomdákban való készítése és a szintén haveri plakáthelyeken való pénzes kihelyezése. Az hozza az állami közből magánná vàló lóvét. Amiből aztán vissza lehet igényelni a sajátcélú és a fideszpénztár célú baksist.
És a lényeg ez, sz@rnak a buta fanokra.
Yoda69
Van itt meg olyan idiota csikarin es a farkon kivul, aki ezt a lozungot beveszi?
Desischado
@Yoda69: Sajnos, Yoda elég birka van még mindig.
nezelodo
Na tessék, fanyalgók, még mindig nem tudjátok mitől olyan zseniális Oerbán? Kifele az utcára, és tessék naphosszatt bámulni az óriásplakátokban megtestesülő géniuszi gondolatot! Közben ne feledjétek neki feladni a sárgacsekken a költség hozzájárulást, amiért megosztotta veletek ez a világraszóló felismerést!
Gauntlet
Azt hittem családvédelmi. Csalódott vagyok emberek, csalódott. Szerencsére valami Légzsák nevű huszár-zseni fejéből kipattant a frakciózgatás! A következő gondolat a Központi Bizottság lesz póttagokkal együtt!
Yoda69
@Desischado: Ugy értem itt a propin. :)
lampa laz
És itt vannak a "luxus életű" tuti fideszre szavazók, 2 kg krumpliért, ötezer forintért és nem az egyetlen ilyen település az országban.
magyarhang.org/belfold/2019/02/18/egymasrol-marnank-le-a-hust-ha-lenne-egesz-csenyete-egy-szegregatum/... ezt plakátolnák ki, h lássa a világ milyen sikeres is orbán magyarországa.
szaboria1
Ezek ennyire hülyék Juncker már nem is indul az EU választáson.
Yoda69
@szaboria1: Az nem szamit. Mint ahogy az se hogy Soros se hozott egyetlen migranst se az orszagba.
A lenyeg a hazug propaganda. Megfelelo talalassal a VIM-es dobozt is le lehet nyomni a birkak torkan.
justhpeter
Rogán mikor lesz plakáton ? 20 ezer migráns behozatalával vezet Soros előtt !
Desischado
Agymosás a birkáknak a mi pénzünkön!!
Aki Én
@Shikari: @vacsi: ...ja, még sosem mondták.
nezelodo
Vajon akik helyeslik és szívesen látják ezeket a plakátokat, miért nem ajánlják fel, hogy ők fizetik a saját szórakozásuk (elélvezésük) árát, és miért a többiek zsebében turkálnak? Jó csak viccből kérdezem, mert tudom, hogy ez a társaság más farkával szereti verni a csalánt!
solidedge
A Fidesz újságok és a köztévé által elhülyített falusiaknál még nyerő ez a se füle se farka baromság.
Nessy
Így lehet olcsón pártkampányt folytatni! "Készült a magyar kormány megbízásából". Azért már kereshetnének valakit, akiben legalább a tehetség egy apró szikrája megtalálható. Ilyen reklám kampánnyal garantáltan tönkre menne bármelyik cég!
Úgy vannak vele, hogy a célközönségnek ez is jó! Ennyire tartják értelmesnek őket.
tudode
Nem kell messzire menni, csak addig, hogy KINEK is "volt" a XX. században KOMMUNIKÁCIÓS szervezete.
.
Ezzel a PLAKÁTOZÁSSAL belecsinálnak abba a tányérba, amelyből a HAPCI, a MORCI, a MORGÓ, azaz a ki tudja HÁNY TÖRPÉK egész jól falaTOZNAK!
.
Röhej ahogy RÁMÁSZIK a "csuti" stábja az EU-ra egy 0,12%-ot kitevő TAGORSZÁG 1/4-ének képviseletében, a hazájukban jól bevátl KARAKTER GYÍLKOLÁSSAL!
.
Uncsi már a vircaftjuk! Normális állampolgár nem harap rá erre a BAROMKODÁSRA arra asszociálva, hány tányér kaját tehetne a NÉLKÜLÖZŐK asztalára ez a "merjünk nagyok" lenni piti bagázs!!!
advocat
És ezt az agymosottakon kívül még ki hiszi?
Nessy
Ha pártunk és kormányunk a valóságot akarja megismertetni a zemberekkel, akkor talán a ténylegesen elhangzottakat, az általuk is aláírt egyezményeket kellene a királyi médiának bemutatni. De egyelőre csak a "házi használatra szánt" dajkameséket közlik!
kereső
@csipetke: Sajnos meg van győződve róla, hogy a "sajátja".
Eladott Ország
Nem generálnék történelmi, szociológiai vitát, de végignézve a történelmünket, élesen rajzolódik ki a sodródás, és a mindenkori elit görcsös ragaszkodása a hatalomhoz, sokszor bármi áron. 150 év török hódoltság Európa szívében, 300 év labanc elnyomás, kifosztás, kétszeri német irányba elköteleződés, 40 év orosz uralom, és sehol a demokratikus jogállam. És amikor senki idegen a nyakunkon, akkor egy – a sajátjaink közül verbuválódott – félművelt, vértahó, bármire is képes maffia sajátítja ki magának a jogot, pénzt, gazdaságot, médiát, a hatalmat, saját nevére íratva ingatlant, gyárakat, kastélyokat. És ami a legszomorúbb az az, hogy van támogatottsága a mai napig! És nemhogy fény nincs, de még az alagutat se látni…kapcsolat.hu/sites/default/files/blogszemle/zabszem.jpg
kokopelli
@Eladott Ország: @kereső: ..,most hogy is van az,ha valakit valamiért "hazaárulónak" titulálnak?Válaszolhatja esetleg,hogy
"az azek által csődbe vezetett országot mindíg is el fogom árulni!"...(...de,nem kiárulni ,mint ők!)
Yoda69
@Eladott Ország: Nem tudta hogy kigyokat melenget a mellen.
csipetke
@kereső: 11:43 Nagyon szomorú,hogy az "alattvalói",illetve a csicskái a közvetlen munkatársai közül egy se mer ellentmondani ennek a bonsai Napóleonnak?Tutyi-mutyi csicskák hadából áll a fidesz kormány
balos
@Eladott Ország: A születése az országnak is olyan maffiásra sikeredett,az eltelt évek pedig,csak nővelték a sötétséget a kurmányok fejében!Főleg,ha a nemzettudattal "operáltak"!
Borsodi
Teljesen hülyének nézi a Magyar népet szórja a pénzt,hogy hatalmon tudjon maradni,nem számít milyen árat fizetünk érte,ebből is látszik,Magyarországon egy miniszter mindent megtehet,a nép már rég nem számít,nem minket hanem magát vagyonát védi.Fél a felelősségre vonástól.
nevemnick
@Borsodi: hadsereggel a háta mögött minden diktátor bátor, de legtöbbször azok fordultak ellenük, akikkel nem is számoltak. Lásd, a kedvenc rászavazó népének diktátora is megjárta a golyók útját.
Borsodi
@nevemnick: Az a baj,ők nem tudják ,hogy nekünk már rosszabb,nekik állva kellett tapsolni éljenezni,nálunk ez megoldott magnóról,bértapsolókkal.A helyzet ugyanaz kezd lenni.
Grafix69
Épül az antiszemita , neofasiszta Magyarország . A régi jól bevált módszerekkel , uszítani mindenki ellen . A jó büdös kurva anyukba nem kezdeményezik már ,hogy lépjenek ki az Unióból . A fasznak kell itt hadakozni , ki kell lépni aztán , ha oljan jól megy akkor senkinek a faszát nem kell szopkodni csak Orbánét , de azt mindenkinek . Ezek az állkeresztények akik a fasizmus leple alatt bűnszervezetben követik el azt az európai szégyent , hogy olyan rendszert építettek ki aminek semmi köze a demokráciához és kizárólag egy elmebeteg hatalommániás beteges hazudozó irányítja a szakadékba egy jobb sorsra érdemes országot. Annyit oda szart az Unió ajtajába amennyit az összes tagállam együttvéve sem vagy 10 év alatt. Ez a fos rendszer a hűbér uraikkal és a hűbéresekkel és természetesen a birkákkal együtt , sikerült felépíteni . 2010 ben azt mondotta a nemzeti agymenés , hogy a magyar emberek hátán fát lehet vágni. Ezt nyiladozta ez a tróger , és igaza lett , nem hogy fát egy egész erdőt kivágtak rajta ezek a szardarabok .
kokopelli
Melyik magyaroknak? A bűnözőknek is,minden politikusnak is,minden hazug-csavargónak is?
Ritka barom egy "tacepao" XXXL! ...olyan fideszes a sötéteknek=alulmegvilágítottaknak!Külföl-
diában meg betegre röhögik magukat! (megest)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.