Az elmúlt 33 év legsúlyosabb politikai korrupciós botrányának nevezte a KDNP parlamenti frakciójának szóvivője azt, hogy a baloldal országgyűlési választási kampányát finanszírozó külföldi támogatás csaknem teljesen a baloldal belső emberénél, Bajnai Gordonnál és cégcsoportjánál, a DatAdatnál landolt.

"Az elmúlt 33 év legsúlyosabb politikai korrupciós botránya zajlik" – Nacsa Lőrinc nem finomkodott

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Nacsa Lőrinc a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában a nemrégiben nyilvánosságra került titkosszolgálati jelentésről szólva elmondta: azt már tudjuk, hogy hova került a külföldről érkezett pénz, "a baloldal legbelsejébe". Karácsony Gergely főpolgármester mozgalma például 600 millió forint értékben kötött szerződést a DatAdattal, miközben csak 506 millió forint támogatást vallottak be – jegyezte meg.

Azt azonban továbbra sem tudni, hogy kik voltak a külföldi támogatók, és azt sem, mit kértek cserébe a dollárbaloldaltól. "Mert lennie kellett egy olyan titkos alkunak, hogy ha a baloldal megnyeri a választást, valamit cserébe végre kellett volna hajtania. Csak nem tudjuk, mit: kerítést lebontani, beengedni az iskolákba a genderőrületet, belépni a háborúba?"- tette fel a kérdést Nacsa Lőrinc.

A kormánypárti politikus kifejtette, a baloldal először azt mondta, nincs semmilyen pénz; aztán kiderült, hogy van pénz, az is, hogy sok; aztán azt mondták, hogy minden szabályszerűen érkezett, de kiderült, hogy ez sem igaz. Aztán jöttek a mesék mikroadományozókról és faragott ládikákról.

A hazudozás, a hárítás azt mutatja, hogy "van vaj a baloldal füle mögött, hogy egy nagy külföldi beavatkozásnak lehettünk így utólag szemtanúi" – mondta Nacsa Lőrinc.

Hozzátette: ezért fontos, hogy Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely válaszoljon a nekik feltett kérdésekre.

"Mindenkinek joga van tudni, milyen ellenzéke van Magyarországnak, mennyire van a külföldiek zsebében a baloldal. Főleg úgy, hogy jövőre önkormányzati és európai parlamenti választás lesz" – jegyezte meg.

Forrás: MTI

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

BALKÁN KOBRA
@Őrnagy: Én ezt inkább színjátéknak hívom! Szerencsétlen kis pöcs-méregetés! Semmiképpen nem felel meg a címben megfogalmazott ideának a tartalom, cél, stb. Inkább olyan, hogy is mondjam finoman: PARASZTVAKÍTÁS! Van aki beveszi, van aki jót röhög rajta. Utóbbi tudja, hogy groteszk az egész! Siralmas...
A hiányzás oka meg egyszerű: nyaralnak az Elvtársak munkaidőben családostól - függetlenül, hogy bal- vagy jobboldali!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Egy nagy bibi van fideszeském. Hogy amit ti próbáltok baloldali botránynak beállítani abban NINCS közpénz. Azaz nem károsítja meg a magyar választók. Viszont TI évente 100 millárdot költötök csak az MTVA-ra ami tisztán az adófizetők pénzéből működik, de kizárólag a fidesz pártpolitikája mentén működik. Az én adómból miért is kell a fideszt támogatnom???
Sziszifusz
"Az elmúlt 33 év legsúlyosabb politikai korrupciós botránya zajlik"

Igen, igen !!! 2010. óta !!!
bence
Mi ebben a korrupció ?! Ők kapták , ti meg az összes EU - s pénzt elloptátok ami 13 éven át ömlött be az országnak ! Nem nektek , hanem az országnak ! Érted Nacsa a kettő közötti különbséget ?!
Sziszifusz
@KisTehen: 08:51
" a parlamenti pártok közpénzből kapnak támogatást "

Elvileg nyíltan, törvényesen, arányosan, de várjunk csak ... mégsem.

A gyakorlatban, direkt és indirekt módon, Fidesz kapja a legkevesebbet !
Ez többek közt abból is látszik, hogy ők költik a legkevesebbet óriásplakátokra, hirdetésekre és egyéb agymosó tevékenységekre.
Bezzeg az ellenzékiek uralják a "pályát". Már a "vízcsapból" is az ellenzéki agymosó propaganda folyik.
Nyírfa
Az elmúlt 33 év legbotrányosabb korrupciós, börtönérett hálózata a fidesz-kdnp.
Nessy
@Sziszifusz: Bocsika még el is híszi, és tényként fogja terjeszteni.:-)
Béla333
Millió ennél sokkal súlyosabb ügyet produkált a maffia állam 2010 óta, csak az "ellenzéki" megvásárolt politikusok segítségével minden átmegy, különösebb botrány nélkül.
Aztán meg csodálkoznak itt egyesek, hogy miért nem akarják a "civilek" (pl. a diák/tanár tüntetéseken), hogy pártok rácsatlakozzanak a tüntetésekre.
Meg kell nézni mi lett a "rabszolgatörvény" elleni tüntetés sorsa, amikor a pártokra bízták az emberek a tüntetések vezetését?!
Kioltották a jogos felháborodásokat, hazaküldték az embereket, csakhogy ne legyen komolyabb balhé!
Gyurcsány és a DK mesterien csinálja, hogy egy kormány elleni felháborodás élére furakodjon, aztán éppen miatta elhal az egész!
Ha megjelenik valaki az ellenzéki térfélen (mondjuk egy MZP!), minden nemtelen eszközt bevetnek az ellenzéki pártok, hogy a nép által elfogadható új jelöltet leamortizálják, aztán tovább folyik a sóhajtozás, hogy de hát kit lehetne..??!!
Már régen sokszázezres tömeg lenne az utcán, ha az ellenzéki pártjaink nem kollaborálnának a maffiával.
A maffiával együtt az ellenzéket is le kell cserélni, különben ez a "politikai elit" marad a nyakunkon még vagy 50 évig.
Eladott Ország
- Szlovénia parlamenti és elnökválasztások megtámogatása magyar pénzzel - Boszniai Szerb Köztársaság - parlamenti és elnökválasztások megtámogatása magyar pénzzel - Franciaország - elnökválasztás (Marine Le Pen) megtámogatása magyar pénzzel. Ezeket az ügyeket nem vizsgálják a titkoscsicskák? Az más vót nem érted?! - Annyiban, hogy azokat mi fizettük. Úhgy döntöttünk, hogy fideszesek esetében , ezentul ahz ügyészség látjas el a védelem szerepét. Ha már jogszerűen nem lehet ezt az embert szamon kérni és/vagy eltávolítani a hivatalából, valaki igazán megjelölhetné a homlokát egy piros lézerrel... uploads.disquscdn.com/images/16d66c4e5bfeb5eb747da2fbf0d5e1c3271a75886ee2db13c45bdaf6506f6ddd.jpg?w=800&h=384
telegdilaci
@human:Ennek a tökfejnek,nem a baloldal támogatásával kellene foglalkozni mivel azokat,a Támogatásokat,magán Emberek adták össze a Magyar civíleknek amihez nektek semmi közötök hogy kik és honnan kapták,azzal viszont illene beszámolni mennyi közpénzt szórtatok el az ellenzék lejáratására,mert az Bizony a Magyar Emberek adóforintjai amihez igencsak van közünk,hogy elszórtátok,valamint az EU- ezer milliárdos támogatásával is el kellene számolnotok,mivel nem az Ország fejlesztésére fordítottátok,nagyrésze valamelyik NER-mocskos zsebében kötött ki először ezekkel kellene tisztázni ezekkel az EU-S pénzekkel elszámolni,azotán vagdalkozni azzal amihez semmi közötök te ökör!
NKF
Jutott abból a pár száz millából Vigyori Gerinek is!
Sámannus
A "dollárbaloldalt" elüldöztétek hazájukból, hogy ázsiai jöttmentekkel pótoljátok. Arról te sem pofázpl szaroskám, hogyan nyerészkedtek azokon a dollárokon amit azok a hazai bankokba utalnak, és itt költik el. Sunyítol te is szarházikám elhallgatod hogy szabad országba mentek, ahol emberszámba veszik őket, nem cselédnek szaroskám! Jobb lenne, ha gambádat enni használnád, nem a magyarok szabadságáért kiálló ellenzéket szapulnád.
Eladott Ország
@Őrnagy: Illiberális tábornok! ma, 09:14 ☻ Rubelkormány küllföldi finanszírozása súlyos nemzetbiztonsági kérdéseket vet fel!
twitter.com/csorike1520/status/1578811104259497984/photo/1
Magyarország immár hivatalosan is az EU segglyuka. Még az sem. Csak valami kloáka-féle szűkület immár!
uploads.disquscdn.com/images/70626231219e3f796eafddc25c8e6c99f8ff5491c9946fd7c2dd0d5c5294f064.jpg?w=800&h=1280
Ábel
Nagyságrendekkel többet loptatok Lőrinckém, mint az amihez baloldal valaha is hozzájutott!
ómió
Pedig az efftársak "sok-sok jó dollárért" árulják a hazát!
jáger laszló
Nacsa a kis kívácsoi
Arra azonban nem kíváncsi,hogy a fidex- KDNP miből kampányolt, honnan kapta a pénzt és mire költötte!!??
Nyilván ezt tudja ,de ez nem média nyilvános információ!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
kereső
Ez a nacsa is egy "keresztény demokrata", mint rétvári is. Hazudnak szakmányban. Magyaroszágon kötelező egy kereszténynek hazugnak lenni!!-ezek szerint??? Nem véletlen az sem, hogy semjén zsolt a nagyon "keresztény demokrata" a fő hazug- aki hazugságok tömkelegével gyilkolta Gyurcsány Ferencet. És ehhez a csapathoz csatlakozott mostan navracsics is. Nála hazugabb, gerinctelenebb poltikust keveset találni . Ennyit erről a hirről.
Javaslom az állampártnak tiltsa be az "ellenzéket"- a bohóc szinháza a magyar parlament elműködik a nélkül is.
Sziszifusz
@KisTehen: 09:13

Igen, igen !! Érdekes.
Mint ahogy az is érdekes, ahogy Orbánék pénzzel támogatták és támogatják az európai szélsőségeket (Pl. Marie Le Pen pártja és még mások)
Eladott Ország
@ómió: mas, 09:22 ☺ A bűnöző és politikai prostituált román cigányod, több mint 100 milliárdból hülyíti a magyar adófizetőket, a saját pénzükből, a közpénztévében ( M1) + a rogáni Goebbels minisztérium, Kossuth Rádió, etc... ami csak a jéghegy csúcsa!
dr. prédikátor
anyád tudja hogy egy barmot szart a világra???!!!
Eladott Ország
A Republikánus dzsemborira küldött pénzekkel mi a helyzet? - Azok a pénzek oroszoktól jöttek szerintem, minket csak proxy-nak használtak ezügyben. Nem véletlenül van volt itt ez a KGB bank, de megszünt nem magától , hanem az USA kérésére. De ne csapjuk össze ennyivel, akkor tegyünk ki az asztalra mindent. Az ún. azeri pénzekkel mi újság?! A hazai és az uniós költségvetési pénzekkel vajon mi újság lehet?!

- Marika néni mit gondol arról, hogy a dollárbaloldal 900 milliós támogatást kapott a külföldről?
- Jaj hát az annyuk' Istenit ilyet, külföldről támogatás és még el is fogadták!
- Arról mi a véleménye, hogy újabb 60 milliárdot kap Mészáros csak ezen a héten magyar adófizetői pénzből?
- Jaj hát biztos megérdemli, legalább magyarok kapják! Na megyek aranyom mert így 25 táján' már vagy egy hete elfogyott a havi nyugdíjam és gyorsan kell odaérnem a sarki kukához, hogy meg tudjak reggelizni mielőtt elviszik a szemetet. A kisboltban feliratja amit vesz. Abban a boltban, amely saját zsebből finanszírozza az árstoppot. Mert a fidesz más bránerével veri a csalánt.
Clavigo
@Shikari: Az ' önkéntes rendőr' karszalagot ne felejtsd el... oláh muzsik.
Eladott Ország
Azért szivárogtatnak, mert nem nagyon állna meg a vád. Ráadásul nyomozati szakaszban van az "ügy", amiről már komplett "leleplező" műsorok és fideszes "szakértői elemzések" mennek a nap 24 órájában. Ebből nagyon sok 5000 Ft a szavazatért kijött volna. Eltörpül az országgyűlési választás előtt kiszórt 2000 milliárd mellett. És ehhez képest milyen ízléses, ahogy most az LMP beáll a fidesz mögé szörnyülködni a "törvénytelenségen" és "elhatárolódik" - egyenesben a közpénzrádióban a Kossuthon. Csak a Corvin-láncos gittegylet vityillójára 6 milliárdot égettek el, a rogán-féle propaganda plakátkampányt 30 milliárd után nem is követtem. Ja és ezek is közpénzek. Ezekről nincs információ a KESMÁ-ban, de egyébként mit várunk, amikor egymilliárd forintra azt mondják a szavazóik, hogy "annyi pénz szerintük nincs Magyarországon"? Paks 2 szerződéseit, Fudan egyetem szerződéseit, Budapest-Belgrád vasút szerződéseit mikor oldják fel a titkosítás alól!? Azért az olajos Sanyika 80 évre titkosított szőkítés ügy is feloldható lenne, mennyi pénzről is szólna?! Pintér: "csak az első milliárdomról ne kérdezz!" Pedig az első milliók a fidess’ székház eladásából indult el. Savval sem lehet feloldani. „Milyen volt szőkesége, nem tudom már,”... Azt mikor vizsgálják, hogy a fidesz mennyi közpénzt kampányolt el?! - Az más, mert azt mi fizettük!
Sakk Matt
@Maccska: Orbán pedig feltűnően dagadt.
kereső
Kdnphazugolőrinc, erről regélj valamit B+!! Ez az évezred korrupciója, az ország teljes tönkretétele:
"Egyáltalán kicsit is normálisabb országban túlélhetne-e akárcsak egy hetet is egy olyan kormány, amelyik a választás előtti hónapokban napi 24 órában azzal riogatta a szektáját, hogy ha nem ő nyeri a választást, akkor mindmeghalunk, mert ezeknek az első dolga az lesz, hogy beengedik a migránsokat, majd kevesebb mint egy év alatt kiderül, hogy ő maga toboroz és kampányol azért, hogy több százezer megélhetési migránst (értsd: a jobb élet reményében máshol munkát vállaló, idegen kultúrájú ember) Magyarországra telepítésen?

És nem azért, mert vendégmunkásokra nincs szükség egy rakás helyen, hanem azért, mert aki a gyűlölettől fröcsögő bevándorló ellenességgel nyert választást, aki ma is migránsgettókkal riogatja az országot, az rohadtul ne eresszen rá százezres nagyságrendben vendégmunkásokat az országára, pláne ne azért, hogy az uniós források elapadásának árnyékában mérgező, környezetpusztító akkumulátorlerakattá züllesszen 93 ezer négyzetkilométert, és azt hazudja, hogy ez valójában a magyar munkahelyek megvédése miatt van így. Hogyne. Ahogy a magánnyugdíj-pénztár kifosztása is a nyugdíjak megvédéséről szólt. Ahogy a hétszeres gázár is a rezsicsökkentés megvédéséről szólt. Ahogy a tanárok végtelenített szopatása is a magyar oktatás megvédéséről szól. Ahogy Mészáros Lőrinc közpénzből lett 660 milliárdos vagyona is kizárólag az adófizetők jólétét szolgálja. Pontosan úgy szolgálják a keleti befektetések, a külföldi vendégmunkások, az egész felháborító akkumulátorbiznisz a magyarok érdekét. Mi adjuk hozzá a vizet, a földet, a vissza nem térítendő állami ingyenpénzeket, az energiát, amivel nem rendelkezünk, és még a munkaerőt is külföldről hozzuk,...
kereső
... Vagyis nem elég a felfoghatatlan szennyezés, a borítékba tehető környezeti válság, de ez a kormányzati vergődés olyan szinten töri le az uniós viszonylatban egyébként is pocsék magyar béreket, hogy az orbánizmus letolt gatyája adja a másikat."

/kolozsváros.com/
kereső
A fideSS, orbán hatalma a hazugságra épül. Inkább egy "öszödi", mint ez a hazugság cunami a nap minden percében, másodpercében. Amennyit gazdagszik mészáros lölö/orbán egy perc alatt a köz pénzéből, úgy és olyan tempóban hazudnak.
Havanagi
Nacsa(de az egész NER bagázs) helyében eltakarodnék,amíg még lehet!!!Mégis mit gondolnak ezek a tolvajok?!A vagyonokat már kimenekítették ,ugye semmi nem marad titokban??!!A 2/3-on kivűl senki nem hülye ebben az országban,hiába is próbálnak hülyét csinálni az emberekből.Örömmel olvasom különféle portálokon,hogy eszmél a társadalom,még a fidesz agymosottak is.Nagyon érik a helyzet,hazaárulók!
balos
@sgl: Hallottál már 1 fideSSest nem gyűlölködni?Hát ha ez megtörténne akkor az lenne a fideSSEsek uralmának a vége!
Béla333
"Simicska Lajos a 24.hu-nak azt mondta: a Reuters ki akarta hagyni az interjúból azt a részt, amelyben egy 2014-ben Orbán Viktorral folytatott beszélgetéséről számolt be. Simicska Lajos azt mondta: a kétharmados Fidesz-győzelemmel záruló választások éjszakáján felhívta őt a miniszterelnök, hogy másnap találkozzanak.
A találkozón Simicska Lajos állítása szerint Orbán Viktor felvázolta neki az új médiapolitikát. A milliárdos a 24.hu-nak azt mondta: Orbán Viktor azt is felvetette, hogy “meg akarja vásárolni az RTL Klubot”, amit aztán meg tud szüntetni. A kormányfő azt is megkérdezte tőle, emlékezett Simicska Lajos, hogy szerinte mennyibe kerülne a csatorna. Simicska 100 milliárd forintra saccolta az összeget, mire állítása szerint Orbán Viktor erre azt mondta: “Nem baj, megveszi majd nekem a Roszatom.” "
index.hu/belfold/2017/04/03/simicska_orban_orosz_penzbol_akarta_megszuntetni_az_rtl_klubot/

Azon gondolkodom, hogy a cikkben szereplő 100 milliárd Forintnyi Roszatom pénz az vajon kevesebb vagy több, mint az 506 milliós Karácsony féle pénz?
Nos? Hülyemagyar maffiahívők?
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 11:04 ☻
„És aki száz meg százezert rabol,
Bírája lészen annak, akit a
Szükség garast rabolni kényszerített.”

Ez megint egy qrva jól időzített elterelő hadművelet, a Habony-Rogán művektől, ebben piszokul jók ezek a jómadarak! Most lehet ezerrel dollárbaloldalozni, bukott baloldalozni, Gyurcsányozni, de nem kell beszélni a Völner-Shadl ügyről, a brutális inflációról, és a már lassan megfizethetetlen élelmiszer, és rezsiárakról, az ERASMUS ügyről (és a több ezer milliárd befagyasztott Uniós forrásról) és arról sem, hogy a fidesz a választási kampány alatt eltapsolt, elégetett, elbaszott több száz milliárd forint közpénzt óriásplakátokra, szavazatmegvásárlásra, és a szenny, és médiacsatornáikon keresztűl agymosásra! Ez a 4-milliárd forint amit az MMM kapott kampányra külföldről, csak "aprópénz", egy lepkefing, egy stadion is sokkal többe kerűl, Mészáros (alias orbán) egy óra alatt többet keres ennél! A fidesz SOSEM fog elszámolni azzal, hogy ténylegesen mennyit költöttek kampányra az adófizetők pénzéből! Bünöző gazemberek vezetik az országot, a teljhatalmú maffiafönökkel az élen, és nagy esély van arra, hogy még sokáig hatalomban maradnak! De azt kívánom hogy ne legyen igazam!
Milyen pikáns, hogy pont az a szarházi kutathat a titkosszolgalatokkal aki az ellenoldalon a létező összes választási törvényt/szabályt leszarva tolta a pénzt a párt propagandájáaba. És most kérnénk az összes titkositás feloldását, visszamenőleg 30 évre.- Az jó, az pont belefér a 93-as székházügy és a Matolcsy-féle 91-92-es nagy spontán-privatizációs spontán-rablás. A székház ellopást a geczi beismerte Szárszón amikor rákérdeztek. Azután soha nem ment oda. Csakhát a debil akkori hatalom nem számoltatta el, azóta is ámokfut a magyar történelem legnagyobb gazembere.
szaboria1
@Őrnagy: Szerinted az rendben van ha mi meg más külföldi választásokhoz pénzt adunk? Az szerinted nem beavatkozás?
Ilyen az amikor szemellenzőt viseltek.
colibri
@telegdilaci: 9:13 Szerintem ez a hsz félre ment, biztos, hogy ide akartad címezni, ahová sikerült??
infinity
Nacsa Lőrinc, harminchárom éves (gondoltad volna így ránézésre?) - ő már csak tudja.

Egyszerűen nem hiszem el, hogy Európában ez megtörténhet, hogy nem tesz ez ellen senki semmit és elviselik az emberek ezt az őrületet!
Asszem @kereső idézet be egy Ady verset, ami tökéletesen leírja a birka magyart:

A hőkölés népe

Ez a hőkölő harcok népe
S mosti lapulása is rávall,
Hogy az úri kiméletlenség
Rásuhintott szíjostorával.

Mindig ilyen volt: apró kánok
Révén minden igának barma,
Sohse harcolt még harcot végig,
Csak léhán és gyáván kavarta.

Erőt mutattak, erőt látott,
Vertnek született, nem verőnek.
Önerejét feledte mindig,
Sohse szegzett erőt erőnek.

Betyár urai így nevelték,
Nem rúg vissza, csak búsan átkoz
S ki egyszer rugott a magyarba,
Szinte kedvet kap a rugáshoz.

Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák.

Csak a Csodák-Ura meglátná
Végre ezt a szánalmas népet,
Adna neki csak egy dárdányi,
Úri, kis kiméletlenséget.

Hogy néhány maradt sereghajtó
Törötten, fogyva azt ne vallja:
Ezért a népért úgyis mindegy,
Ebsorsot akar, hát - akarja.
Peller Anikó
"Az elmúlt 33 év legsúlyosabb politikai korrupciós botránya zajlik magyarországon"

Így van, pontosan, tisztán. Magas labda telitalálat. Aljasság, fidesz a neved.
infinity
Közben rákerestem @keresőre és tényleg ő volt az elkövető :)

Köszi, kereső, ez odaüt, ahova köll!
Csak sajnos ez is kevés ennek a teszetosza népnek, de ami a nagyobbik baj, a teszetosza ellenzéki politikusoknak :(
Olybá tűnik, hogy már mindenki beárazta ezt a rendszert és/vagy mindenki Orbán betegségére/menthetetlen bekattanására/halálára vár - de lehet így gondolkodni egy egész népnek?
Eladott Ország
Támogatásokról röviden ( össze ne add mert agyf@aszt kapsz) Kaya Ibrahim és Josip Tot... meg Ezüsthajó kft... Meg a propagandára költött közpénzek, etc...
uploads.disquscdn.com/images/6a4c30bab9061c6c2514e95d9e6b78fc96b180aa76fa809988e56f49c79e780f.jpg?w=800&h=1581
Mások pénzéről jut eszembe: Meg a hitelből törlesztett államadósság. Még jó hogy a igazságügyi minisztérium általi magánemberek kifosztása, korrupciója nem nemzeti ügy, (Polt szerint nincs itt semmi látnivaló ) de a választások alatt nem pártoknak adott támogatás nemzeti ügy.
uploads.disquscdn.com/images/454babc984daf70f178e50375842b3074a641e0bbf91fec7869e10e24160d931.jpg?w=800&h=225
kép2
uploads.disquscdn.com/images/684fa0d2cfdd01442ebcbf111167030af594d6b934c4355e84ecb00eb931fdcb.jpg?w=800&h=2288
simmering73
Az elmúlt 133 év legsúlyosabb politikai korrupciós botrányai amit ti itt 13 év alatt véghez visztek.
rücsü41
@Eladott Ország: Rövid ennek a Nacsa Lőrincnek az esze, vagy csak szelektíven működik , csak arra emlékszik amit az ellenzék mívelt, ez elnyomás a kerékbe törés , az pénz elvonások idején!De az is lehet hogy gondolkodni sem tud, csak ismétli a szöveget mint egy papagáj, mert az esze erre alkalmas!Pedig mekkorára megnőtt ez a lény, és csöppnyi eszével ri ki csak a többi embertől.Úgy néz ki mintha tudna gondolkodni, közbe meg csak egy szajkó madár!
csagyi
@szaboria1: 11:27 Az bizony beavatkozás! Nem is kicsit!
Az ilyen emberek ("szemellenzős") amilyen ez fazon is,na azok az igazi hazaárúlók.
Feje tetejére akarják állítani a tényeket és azt gondolják ezt mindenki meg is eszi.
Egyre több embernek világosodik meg,hogy ez csak egy erkölcstelen hatalmi technika.
teuton
@Őrnagy: Tettel feljelentest Pol Potnal es indult vizsgalat, vagy csak baromsagokat firkalgatsz? Utobbi, mert több eszed nincs, ezert karakternelkülikent karakterenkent fizetnek...
justhpeter
A gengszterváltás óta legsúlyosabb bűn amit elkövettek a magánnyugdíjpénztár pénzeinek elcsalása:
- előre megfontolt szándékkal
- aljas indokból
- bűnszövetségben (133 bátor ember)
- nagyon nagy értékre

Valamelyik NER ügyvéd igazán kiszámolhatná, hogy ezért hány évet kellett volna kiosztani.
Úgyhogy ez a Nacsa nevű kispöcs ne nagyon ugrándozzon.
Eladott Ország
@Őrnagy: " Gyagyás"
Egy férfi bemegy egy bárba, ahol a kiszolgáló egy robot. A robot megkérdezi tőle:
- Mit kér, uram?
- Egy Martinit.
- És mennyi az IQ-ja, uram?
- 157.
- Azután a robot elbeszélget vele a részecskefizikáról, s az orvostudomány vívmányairól és az űrkutatásról..
A férfit nem hagyja nyugodni a kíváncsiság, másnap is visszamegy a bárba.
Újra Martinit kér, és amikor a robot az IQ-ját kérdezi, azt válaszolja, hogy 85.
- Ezután jól elbeszélgetnek a fociról és az időjárásról...
A férfit még mindig nem hagyja nyugodni a dolog, ezért harmadnap is visszamegy:
- Mit kér, uram?
- Egy Martinit.
- És mennyi az IQ-ja, uram?
- 37.
Mire a robot közelebb hajol: Áprilisban is a fidesz-re szavazunk, ugye?

Ez egy fideszes popsibuksi. És létezik...
www.tiktok.com/@szaza1977/video/7228636661494648091
justhpeter
@sgl: Az ugyanaz a kamu, amit máskor is hazudtak. Viszont a manyup témában egyéni nyugdíjszámlát ígértek és azonnal törvényt is hoztak hozzá, így viszont megáll a csalás bűncselekménye a korábban említett minősítésekkel együtt.
csak úgy....
@KisTehen: 0rbán ( lölö) bankja , szopósmalacka ,nagy a pofid és kicsi az eszed! :)
csak úgy....
@KisTehen: szopósmalacka ,nagy a pofid és kicsi az eszed! :)
csak úgy....
@m73: szopósmalackánknak az ittléte a "becsületes" foglalkozása! öt az itteni baroságai után fizetik...
csak úgy....
@KisTehen: szarban leszel szopósmalacka mikor 0rbánodnak elapad a teje! :)
persze te pénzért apádat is lepippantod...
csak úgy....
@KisTehen: szopósmalacka, az ukránokat nem egy elmebeteg vezeti,mint benneteket!
ezt az is bizonyítja,hogy náluk alacsonyabb az infláció mint nálatok a "háborusnak" becézett oltári magas 0rbáni!
Nessy
@Őrnagy: Kéretik elolvasni mit jelent a latin liberális, illetve illiberális szó/fogalom. Ja, a gorombaság sehol nem szerepel.
BALKÁN KOBRA
Nekem egy gondom van az ilyen fotókkal! Kinek beszél? Szinte üres a parlament!
namihami
Talán csak a pártcimborád gombatermesztése lehet hasonló!
BALKÁN KOBRA
@Őrnagy: Én ezt inkább színjátéknak hívom! Szerencsétlen kis pöcs-méregetés! Semmiképpen nem felel meg a címben megfogalmazott ideának a tartalom, cél, stb. Inkább olyan, hogy is mondjam finoman: PARASZTVAKÍTÁS! Van aki beveszi, van aki jót röhög rajta. Utóbbi tudja, hogy groteszk az egész! Siralmas...
A hiányzás oka meg egyszerű: nyaralnak az Elvtársak munkaidőben családostól - függetlenül, hogy bal- vagy jobboldali!
Nanya
@Shikari: na várj ! kiveszem anyádból és majd írok neked !
balos
@szar-nagy: nedveske!A magafajta turulbaszó még a családját is felajánlja a csúti-putyin tandemnek,csak hogy bízonyítsa a hű-seggét a nyilas pártnak=fideSS!
Clavigo
@Őrnagy: Orbáni bűnbanda legyűréséről van szó,,nem M- országéról... Korrekt.
jáger laszló
Isten hozta,őrnagy úr!!
Őrkény István
Gondolhatunk erre is!!!::
csal ennyi
barátilag
J.L.
Peller Anikó
@nedveske: Beteges húgyagyú gyagyás vagy ILLIBERNYÁK ijakuláció!
Gauntlet
bezzeg nálatok:
jogállamba kapnátok mind fejenként 75 évet !
surdilloFUJT
@Őrnagy: Ez igazi fidkány lufi,kár,hogy ennek az ákeresztény hazudósra nem szakadt le a plafon!!!
terlasz
Ezek egy országot loptak el, és most azon rugóznak, hogy valakik "aprópénzzel" segítették az ellenzéket.Krokodilbőr!
balos
@szar-nagy: Akkor javítok!Ezek szerint nem téged láttak a megemlékezésen,mikor a geci kizavarta egyedül a ruszkikat és "pár-évvel" később nedveske a kitőrés napján felvonuló agyhalottak között orosz jelmezben!Jobb magának a turulbaszók társasága azok legalább tudják,hogy azok az idők már nem jöhetnek vissza,mikor közös volt a pina az urakkal!
kereső
Elkeseredett levelet írt egy vajdasági olvasó, aki az Orbán-kormányt hibáztatja a kutyája halála miatt. Morzsi 10 éves volt, és aflatoxin mérgezésben halt meg, amit állítása szerint a Szabadkától nem messze található csantavéri Gebi Kft. kutyaeledele okozott. A kutya halála és az Orbán-kormány közötti kapcsolatot a Prosperitati Alapítvány adja, amely a kutyaeledelt gyártó cégnek és a cégtulajdonos család tagjainak összesen 1 milliárd dináros (8,7 millió euró) támogatást adott a magyar adófizetők pénzéből. Az eset rávilágít, mit művel az Orbán-rezsim titokban a Vajdaságban.
Peller Anikó
@Szőrnagy: "A rezsim bármilyen finomhangolása, de akár reformja csak a szövetségesek átverését szolgálja és nem maradna tartós. Ezért a NATO-nak és az EU-nak fel kell hagynia a magyar helyzet félrekezelésével, ehelyett reális stratégiát és megfelelő tűzerőt kell alkalmazni ahhoz, hogy Magyarország ismét mindkét szövetség méltó tagjává váljon."

Nalátod hülyegyerek, pontosan ez a helyzet, ezt jól láttad meg valami tévedés folytán te magyarkodó balfasz.
ómió
@Eladott Ország: Csak nem találva érzed a bolsi hazaárulásotokat, gyagyás!? Ez adott "löketet" a hazudozásodnak!?
Eladott Ország
@ómió: "Orvos látott már? Gyorsan menj el, aztán mutasd meg magad, mert tele leszel szövődménnyel."
Eladott Ország
@Őrnagy: „Politikusok jöttek, politikusok mentek, politikusok jöttmentek” ( Hofi)
Nanya
@Őrnagy: A természetes az lenne ( A VILÁGON A LEGTERMÉSZETESEBB),ha nacsa és bandája lábánál fogva lógna,mint anno a Ducse !
ómió
@Eladott Ország: Gyógyíttasd a saját bolsi hazugságkórodat! Vagy, hogy arra nincs terápia!!!
vitriol
nacsa majdnem igazat mondott, de eltévesztette a házszámot, mert ez a súlyos korrupciós botrány az orbán berkekben zajlik!
laja70
@KisTehen:Immár 52 gyanúsítottja van a Pénzügyminisztériumot, illetve a Miniszterelnökséget is érintő vesztegetési ügynek...Erről beszélj narancshuszár!!!
Lepényleső
Szavainak súlya épp annyi,mint számukra önálló pártnak lenni,- talán semmi?
Ezodabasz
Komédia ahogy a fideSS ezen a 4-5 milliárdon lovagol, ami nem közpénz, nem a közös kasszából lopták, hanem adomány amihez semmi közük! A fideSS saját magát a közös kasszából támogatja ugye, de az nem számít! Saját fizetésüket megszavazzák maguknak, ami szintén közpénz és ezért a fizetésért azon dolgoznak, hogy még több közpénzt le tudjanak nyúlni! Milyen társadalmi rendszer ez???
Nanya
@durbincs: vaszilij ! bukj rá Leninre a mauzóleumában,szívd ki belőle a spirituszt !
namihami
A kádéenpés hugyos?!?! Ennyi---az is meg a szövege is! Maradjon a dinnyénél!
Ezodabasz
110 milliárd kormánypropagandára közpénzből? Az ellenzék 4-5 milliárdja meg adományból? Nem lejt a pálya?
A kormányunk a tőlünk elszedett/ellopott pénzekből támogatja magát! Az ellenzék nem fér hozzá a közös kasszához több mit egy évtizede!
Nanya
@durbincs: iván kuzmics ! kussolj haza az Labradorfasz tó és a Kapdbeosz folyó farpofák találkozásához.
Ha netán megkívántál akkor melléfogtál buzi !
Nanya
@durbincs: a pozitív nullából ha kilépsz,jól láthatod,hogy növekedés csökkenésének az emelkedése,a emelkedés pozítv nullával szorozva ,az csökkenése az emelkedésnek a reciproka.
Magyarul elmebeteg a gazdád,de nagy matematikus! Isten ne adja ,hogy a matek mellett,fizikából is jeleskedjen,mert az alma akkorát esik a földről a toronyba ,hogy szétüti a barom fejét !
Tudjuk azt is ,hogy genetikából is remekelt már.
Nem szégyellitek,hogy imádatok tárgya ilyen ostoba pali?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.