A Fidesz tisztújító kongresszusán beszélt Orbán Viktor miniszterelnök, aki szerint a párt készen áll a választásra, és újabb 4 évre van szükségük

A Fidesz már ma is készen áll a választásokra – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz újraválasztott elnöke vasárnap a párt XXVII., tisztújító kongresszusán, Budapesten.

Orbán még legalább négy évet akar, szerinte a Fidesz készen áll a választásra

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Hangsúlyozta ugyanakkor: a Fidesz éppen attól Fidesz, hogy sohasem elégszik meg a választások megnyerésével.

Ennél jóval többet akarunk: azt is keressük, kutatjuk – és ha jó passzban vagyunk, meg is találjuk –, mi is a mélyebb értelme a soron következő választás megnyerésének, mit is kell tennünk azért, hogy a Fidesz győzelmével egész Magyarország és minden magyar nyerhessen

- mondta.

A Fidesz élére újabb két évre újraválasztott Orbán Viktor három feladatot jelölt meg: megerősíteni mindazt, amit az elmúlt hét évben elértek; elmélyíteni politikájuk szellemi és lelki alapjait; és megvédeni Magyarország jövőjét, mert "végre-valahára összeszedtük magunkat".

A jelenlegi kormánynak még legalább négy évig hivatalban kellene maradnia, hogy megerősítse az eddig elért eredményeket, hogy azok már visszafordíthatatlanokká váljanak

- mondta el a miniszterelnök.

Orbán szerint ma Magyarországon nem kormányváltó, hanem ellenzékváltó hangulat uralkodik.

A magyarok nem számíthatnak az ellenzékre, amely a legfontosabb döntéseket – így például a családi adókedvezményt, az adócsökkentést, a Nők 40 programot, a földtörvényt, a devizahitelesek mentőcsomagját és a betelepítést tiltó alkotmánymódosítási javaslatot – sem szavazta meg – hangsúlyozta a Fidesz újraválasztott elnöke.

A korszellem a keményen dolgozó keresztény európaiak mellett van

A korszellem a mi oldalunkon áll, a keményen dolgozó, felelősséget vállaló, családjukról gondoskodó, hazájukat szerető és keresztény gyökereikhez ragaszkodó európai emberek oldalán – jelentette ki Orbán Viktor.

A kormányfő, a Fidesz újraválasztott elnöke arról beszélt: az európai emberek tízmilliói naponta keményen dolgoznak és küzdenek, hogy felszínen tarthassák magukat és családjukat, biztonság és rend után vágyakoznak, egyre erősebben kapaszkodnak kulturális identitásukba, és naponta harcolnak megszokott európai életük minden négyzetméteréért. "Mi vagyunk többségben", elsöprő többségben, és csak idő kérdése, hogy nemcsak Magyarországon, de egész Európában és az egész nyugati világban "győzni fogunk" – tette hozzá.

Kijelentette: harc és küzdelem van és lesz, és ez odavezet, hogy a következő évtized európai vitái az identitás, az emberek, a népek, a nemzetek, az országok, sőt a kontinensek mivolta körül forog majd.

A Soros-birodalom fenyegeti Magyarországot

Magyarország meg fogja védeni határait, meg fogja akadályozni a "Soros-terv" végrehajtását, és végül ezt a küzdelmet is megnyeri - jelentette ki Orbán Viktor.

Amikor azt mondjuk, "védjük meg Magyarországot", akkor azt hirdetjük: meg kell védenünk a munkát, a családot, a biztonságot, a törvények uralmát, az eredményeket, a magyar kultúrát és a jövőnket

- hangsúlyozta.

Szavai szerint a "Soros-birodalom" fenyegeti Magyarországot, mert útjában állunk annak a tervnek, amely a nemzeteket fel akarja számolni, és kevert népességű Európát akar létrehozni.

A "Soros-tervnek" a migráció csak az eszköze, hogy azzal meggyengítse a nemzeteket és megadja a kegyelemdöfést a keresztény kultúrának – mondta a miniszterelnök, kijelentve ugyanakkor:

amit nem tűrtünk el a szovjet birodalomtól, azt nem fogjuk eltűrni a Soros-birodalomtól sem.

A Soros-terv súlyosan veszélyezteti mindennapjaink biztonságát is. Európa bevándorlóországaiban gyakorivá váltak a terrorcselekmények, nőtt a bűnözés, megsokszorozódott a nőkkel szembeni erőszak, és újra felcsap az antiszemitizmus. Ez az, amit meg kell akadályoznunk, ez az a veszély, amelytől az országot meg kell védenünk

- mondta.

Európai Egyesült Államok helyett európai szabad nemzetek szövetsége

Orbán Viktor abban látja az egységes Európa fennmaradását, ha "európai egyesült államok" helyett az európai nemzetek szabad szövetsége jön létre.

A kormányfő szerint vannak olyan országok, amelyek "posztkeresztény és posztnemzeti" korszakba akarnak lépni. Különböző megítélések vannak a kérdésben, azonban úgy biztosan nem lesz egység, ha egymásra akarjuk kényszeríteni a másik gondolkodásmódját, érdekeit és céljait – tette hozzá.

Akkor maradhat fenn az európai egység, ha elfogadjuk egymás különbségeit, ha kölcsönösen megadjuk a kijáró tiszteletet és ha "európai egyesült államok" helyett az európai nemzetek szabad szövetségét hozzuk létre – mondta Orbán Viktor.

(MTI)

(Címlapi kép: MTI/Koszticsák Szilárd)

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ha ezek a mocskos gecik maradnak még négy évig akkor Magyarországnak végleg befellegzett!!!TEGYÜNK RÓLA HOGY NE NYERHESSENEK!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemfideszes
Lefordítva:
"A jelenlegi kormánynak még legalább négy évig hivatalban kellene maradnia, hogy az utolsó forintokat is ellophassuk, hogy aztán az ellopott közpénzek visszafordíthatatlanul magánvagyonná váljanak."
lampa laz
Te rühes patkány kimondtad az igazságot, szétloptátok magatokat, most már csak az a dolgotok, h törvényesítsétek úgy, h soha senki ne tudja elvenni tőletek.

"végre-valahára összeszedtük magunkat".
A jelenlegi kormánynak még legalább négy évig hivatalban kellene maradnia, hogy megerősítse az eddig elért eredményeket, hogy azok már visszafordíthatatlanokká váljanak."
lampa laz
@nemfideszes: Látom Te is úgy értelmezted a lényeget, ahogy én...
Lepényleső
Megérdemelne tízet is,nem kihagyva többit,aztán minimálbér,s élje életit?
anka
@lampa laz: @nemfideszes: - hát ezt másképp nem is lehet értelmezni! - elfogják tüntetni azt ami bizonyíték lenne ellenük.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/22046637_1560894170597385_6892905915746590000_n.jpg?oh=b76f12687148d0dedf7804aaa0d6eb50&oe=5A6AA5C0
Az egyedüli ami jót csináltak az a nők 40 év utáni nyugdíjazása.
mackoka46
Nem nyugszanak, míg minden mozdíthatót el nem lopnak, rabolnak.
bakegya
Na hát a gyerek az nem csakkk úgy lesz-vicctorunk -akarhatunk mi valamit is abból ami a miénk ...TE AZT MÁR ELBASZTAD...ÉLETFOGYTIGLANT KAPHATSZ MÁR CSAKKK VICCTOR!!!
Az jár neked A LÖLŐVEL ÉS MINDEN TETTESTÁRSADDAL KÖZÖS KONFORTBAN,
lampa laz
@anka: Köszi, ez egy igazi fotó a szarkáról, retusálás nélkül.
dr. prédikátor
Ha ezek a mocskos gecik maradnak még négy évig akkor Magyarországnak végleg befellegzett!!!TEGYÜNK RÓLA HOGY NE NYERHESSENEK!!!
csipetke
Én adnék mindegyiknek 4 évet,még azt is megengedném,hogy ők választhassák ki,hogy hol,Baracskán,vagy a Csillagban,Szegeden.
tudode
Mi az, hogy AKAR, különösen ez után, a NÉPET, mit a népet, "mindenkit" ÁTCSESZŐ nyolc, azaz NYOLC év után, mert ha SZERETNÉ, még akkor "is" meggondolatlan a nép, mert ez van NAGYBA-SZÓ:
.
---- Dal a Felcsúti törpének
www.youtube.com/watch?v=K_RbDjoOWIU.
.
Plusz négy év, és MINDENKI VESZTESE LEHET ennek a DUSKÁLÓ A-KAROMNAK!
Pálinkás Pál
Viktor,mi meg legalább huszat akarunk neked...de Vácon ,vagy Szegeden ..szigorítottban!!!
cikicakk55
Mit is tehetnétek,hogy az egész Magyar nép jól járhasson és biztos jövője legyen? Például miután vissza adtátok azt a sok ezer milliárd Forintot amit elloptatok,vissza adnátok,aztán meg elmennétek a büdös P...ba. Azzal tennétek a legnagyobb jót.Nem a nép akar benneteket és nem is annyi mint amennyi szavazatot fogtok kapni.Örüljetek,ha a törvényesen szavazók,már akik rátok szavaznak azok közül a fele magyar.Az a ti holdudvarotok,barátok,rokonok,azok barátai,rokonai,stb akik veletek jól jártak. A többi a határon kívüli Magyarok ellenőrizhetetlen számú szavazata, meg az a pár ezer agy-mosott nyugdíjas,aki elhiszi,hogy nektek köszönheti,hogy még él.Azt,hogy kevesen szavaznak ellenetek,köszönhetjük a külföldön dolgozó magyarok szavazatának a megnehezítésében,ellehetetlenítésében,aqmit ti alkottatok meg..Köszönhetitek annak a sok Magyarnak,akik az utolsó 28 év lopásaiba,csalásaiba, mutyijaiba belefáradtak és eszük ágában sincs elmenni szavazni,mert mind azt hiszi,hogy nem rajtuk múlik.Pedig pontosan rajtuk múlik.Legalább annyit érjünk már el,hogy ne legyen meg a 263 többségük.Az ellenzék töketlenkedése miatt ezt csak úgy érhetjük el,ha sikerül mindenkit kirángatni a foteljából és elkülditek szavazni őket.Én ezt teszem.Már most minden ismerősömet a facén, a skypon, és az utcán akikkel találkozom,arra buzdítom,hogy menjenek el szavazni.Nekem mindegy,hogy a FideSSen kívül kire? menjetek el és szavazzatok.Nincs segítsége a magyar embereknek,így csak mindenki saját maga tud tenni a gyerekei,unokái jövőjéért.
vadnarancs
Én is készen állok Orsós, vettem neked kötelet!
nemfideszes
@anka: 2010 óta évi 7000 gyerekkel születik kevesebb, a 2018-as fideszes győzelmet követően pedig tovább nő majd az elvándorlás, miközben idehaza nő a nyugdíjkorúak száma. Azaz egyre kevesebb ember járulékából kell majd finanszírozni az egyre több nyugdíjas nyugdíját. Mindezt úgy hogy 2020 után megszűnnek az EU-s támogatások, azaz kevesebb beruházás lesz, ergo kevesebb munkalehetőség...
A MANYUP pénzeket már elverték, a nyugdíj járulékot pedig adóvá minősítették, hogy ne csak nyugdíjra lehessen költeniük... cserébe viszont bevezették a kötelező szülő eltartást, ami szintén azt mutatja, hogy nagy a baj, mint ahogy az egyre növekvő nyugdíjkorhatár is...
Szóval van egy olyan gyanúm, hogy a nők 40 év utáni nyugdíjazása nem sokáig fogja tartani magát... ha 2022 előtt dől be a nyugdíjrendszer, akkor nyilván annak is Soros, Brüsszel, a szocik, a menekültek, Gyurcsány stb. lesz az oka. Ha pedig kihúzzák 2022-ig, akkor az őket váltó kormánynak kell szembe néznie, és megoldást találnia a fidesz által kiürített nyugdíjkasszára. De akkor már ellenzékből habzó pofával fogják hibáztatni a majdani kormányt a kényszerből meghozott népszerútlen intézkedésekért, hogy aztán egy előre hozott választással ismét megszerezhessék a hatalmat, sokkal nagyobb fölénnyel. A harmadik opció, hogy a 2018-as választást követően, az EU-s csapok elzárta után, kivezetik az országot az Unióból és jöhet a totális diktatúra Putyin támogatásával... és akkor már nem oszt nem szoroz, hogy ürese-e a nyugdíjkassza... nem hinném, hogy azért költenek csak a csuti patkány szobájára 4 milliárdot, az egész vár projektre pedig több százat, hogy csak 4 évig élvezhesse a görény, hogy királyosat játszhat...
desiro
Akarsz vagy nem lógni fogsz előbb vagy utóbb.
Béla333
Nem késő belátni, hogy az LMP lehet a megoldás ebből a zsákutcából, de csak akkor, ha kellően nagy támogatást kapnak!
Nincs már idő újabb 4-8-12-20-50 évet várni arra, hogy elinduljunk egy normálisabb, élhetőbb ország megteremtése irányába!
A gyermekeink (és sok idősebb is) elmegy, ha a politikai maffia kezében hagyjuk az országot!
Ne hagyjuk!
simmering73
Már visszafordíthatatlan károkat okoztatok az országnak, more! Teljesen felesleg még négy évig regnálni.
anka
@nemfideszes: - ezt jól látod hasonlóan gondolom én is!
HA, ha ne tán elvesztené a választást/amit kétlek/, azt sem adná át zökkenő mentesen!
- rendezne itt akkora vérfürdőt, hogy azt is a nép szenvedné meg! - azért szerezte be előre a lőszereket fegyvereket..., már építi a lőtereket is. - minek ezek? - így is nagy az erőszak a gyűlölet, de ő még rá tesz mindig egy lapáttal!
- én már rá tennék' egy lapáttal! kephost.com/images/2016/06/02/orban.gif
Madácsi Pali
@Béla333: az LMP csak a megosztást szolgálja és meghálálja az ajánlószelvényeket.
Tudod Hofinak is volt MSZMP tagkönyvve!
nemfideszes
@Béla333: Béla, a "csak a fidesz"-nél miért is lenne jobb a "csak az LMP"?!
Béla333
@Madácsi Pali: 18.04
Csak úgy jelzem neked, hogy a mai napig nincs semmiféle érvényes megállapodás semelyik ellenzéki alakulat között!
Nem az LMP miatt!
Az LMP legfeljebb már jó időben meglátta azt, hogy ezekkel nem!
Béla333
@nemfideszes: 18.11
Ha ez nálad egyáltalán kérdés, akkor neked nyilván nem lehet jobb!
Macskaszem
Én viszont életfogytiglant és vagyonelkobzást akarok a főgecinek, a kisgeciknek meg érdem szerint.
Sámannus
"A jelenlegi kormánynak még legalább négy évig hivatalban kellene maradnia, hogy megerősítse az eddig elért eredményeket, hogy azok már visszafordíthatatlanokká váljanak"
Tehát még elakartok üldözni félmillió magyart, nem pedig haza hozni ebbe a fasza világotokba genyók.
elnyomott
Négy évet???
Ez hazugság, legalább négy évtizedet akar még!!!
És meg is fogja vásárolni!
kulabombaafityiszre
@Béla333: ma, 18:13
Hát akkor Bélám,győzzön az lmp egyedül.Sok sikert hozzá.
Érdekes món a választók nem látják benne a nagy sikerre vivő pártot.
Vajon miért?Gondolom nem azért,mert a választók hülyék,hanem,átlátnak
az lmp szitáján.
nemfideszes
@Béla333: Ha majd félrebeszélés helyett, Bernike benyögi végre, hogy mennyit is fizetnek a "múlthoz semmi köze" Werbernek, akkor talán elgondolkodom rajta...na persze csak azután, hogy Schiffer bocsánatot kért, mert a fidessz bábjaként aktívan részt vett az ellenzék lejáratásában, karaktergyilkolásban...
Béla333
@kulabombaafityiszre: 18.33
Egyenlőre a mai napon még úgy néz ki, mindenki önállóan indul.
Gyurcsány is vérszemet kapott, neki sem sürgős már a megállapodás az MSZP-vel!
A választók meg ha jól tudnának dönteni, akkor nem csúszna folyamatosan lefelé az ország és nem lopták volna szárazra az eddigi kormányzó pártok/politikusok!
De nem tudnak, ezért választják meg újra és újra azokat, akik tönkre tették/tönkre teszik az országot!
nemfideszes
@Béla333: Egyébként nem tudom, hogy feltűnt-e, de rajtad kívül itt senki sem korteskedik egy pártnak sem... talán mert ez is olyan "fideszes" szokás...
vitriol
@elnyomott: nem hiszem, hogy orbán megkapta fentről az "örök élet" ígéretét!
Béla333
@nemfideszes: 18.36
Mondtam, hogy neked a jelek szerint megfelel az eddigi, egymást 1994 óta kormányon váltogató, egymást soha el nem számoltató politikusi garnitúra.
Örülj, hogy te már megtaláltad a számodra legmegfelelőbbet!
elnyomott
@vitriol: - onnan nem, de lentről minden bizonnyal!
Béla333
@nemfideszes: 18.44
Na ne hülyéskedj már! Észre sem veszed, hogy a DK/Gyurcsányért vagytok kritika nélkül elájulva?
Pl. az elmúlt egy évben először összefogást hirdetett, ti is, most már nem sürgős a megállapodás pl. az MSZP-vel, nektek sem.
Előadta, hogy dokumentumai vannak és hogy ezekkel börtönbe csukatja Orbánt, mindenki örült!
Aztán amikor kiderült hogy csak azért dobta ezt be, hogy kioltsa az ugyanebben a témában dolgozó oknyomozó újságírókat, elllenzéki pártokat és hogy semmije sincs csak a nagy képe, akkor ez így volt jó nektek is!
Nem tud olyat tenni a Gyurcsány, amit kritikával fogadnátok.
Sajnos ugyanolyanok vagytok, mint a másik oldalon az általatok is szidott Fideszes fanatikusok.
Csak ti Gyurcsányt istenítitek gondolkodás nélkül!
Ez van!
nyanya001
Meg amit a paci himbál neked !
Mit nem loptatok még el, amihez újabb 4 év kell ?
nemfideszes
@Béla333: Béla azon felül, hogy már többször leírtam neked, hogy nem vagyok Gyurcsány fan, pusztán megpróbálom a dolgokat kívülről, tárgyilagosan nézni, Te ugyan úgy skatulyázol, mint ahogy fideszéknél szokás. De nézzük a tényeket. Gyurcsány kezdettől fogva az összefogást hirdette. Szemben az LMP-vel és a Momentummal akik már akkor elzárkóztak minden fajta összefogástól, akár van Gyurcsány akár nincs. Aztán jött Botka és beállt az összefogást ellenzők sorába. Aztán még is csak meghirdette az összefogást a mandátumok felajánlásával. Az Együtt és a Párbeszéd szintén kihátrált azzal a céllal, hogy megalakítsák a 3. pólust amihez az LMP megint csak nem akart csatlakozni, pedig sehol egy Gyurcsány vagy egy múltbéli politikus. Most pedig azok akiknek eszük ágába sem volt összefogni se Gyurcsánnyal se mással, Gyurcsányt okolják az összefogás elmaradásáért. És Te még ráteszel egy lapáttal, hogy most már neki sem olyan sürgős a megállapodás... kivel ember?? minek után mindenki külön akar indulni! Az MSZP-nek a Botkával való bénázásuk miatt pedig most kisebb gondja is nagyobb annál, hogy az összefogás kérdése legyen az első...
anka
@nyanya001: - majd a várat a nevére veszi..., úgy is azért építteti át!
anka
@nemfideszes: - ne akard meggyőzni..., meddő próbálkozás! - érdemben nem válaszol, csak a megszokottat.
kulabombaafityiszre
@nemfideszes: ma, 19:19
Nem tudod meggyőzni.Bigott lmp hívő,nem érdeklik a tények csak fújja a mantrát.
nevemnick
Meglesz., de a köbön, lúdtalpas ingecskében a rácsosban.
human
Én adnék Orbánnak 4-nél több évet is, letöltendőt persze.
nezelodo
Nem szokott annak jó vége lenni, ha valaki örökké hatalmon akar maradni! Demokráciákban ezért korlátozzák a ciklusok számát. Vagy majd úgy kell kivenni az elemeket, hogy megálljon, mind Brezsnyev esetében, vagy a népharag lökje le a trónról, és a vihar fújja le a saját maga teremtette glóriát a fejéről?
nemfideszes
@Béla333: Ha szerinted egy oknyomozó újságíró leáll egy témáról, szemétbe dobva a témában végzett nem kevés munkáját, csak azért mert egy politikus bedob egy állítást, ami akár lehet igaz, de lehet blöff is, akkor Te nem vagy tisztában sem a politikával sem az oknyomozó újságírással.
Nehogy már azt akard bemesélni, hogy csak is Gyurcsány nyilatkozata gátolja meg mondjuk az LMP-t, hogy gyomozzon, kérdezzen, vagy bizottságot hívjon össze a témában, ami ugye nem más, mint a csuti Putyin által történő megzsarolása. Ehhez nincs szükség Gyurcsány dokumentumaira, ezt minden épeszű ember tudja...2008-ban még Paks puccs volt a magyar emberek ellen, aztán 2009 novemberében kiment Putyinhoz, attól kezdve pedig benyal neki a meleg szarig...
Béla333
@nemfideszes: 19.38
"Gyurcsány vádjait többen is szinte azonnal blöffnek titulálták, melyekkel valójában csak a Fidesz érdekeit szolgálja, hiszen így lejáratja az Orbán külföldi pénzeivel foglalkozó oknyomozó újságírók munkáját. Azt persze nem tudhatjuk, hogy Gyurcsány ténylegesen igazad mond-e, azonban a történet meglehetősen életszerűtlennek tűnik, több okból is. "
magyarnarancs.hu/republikon/nem-egy-nyugatos-ellenzeki-part-hanem-egy-sima-one-man-show-105041/?orderdir=&pagenr=2

Persze nyilván te mint tárgyilagos, kívülálló szemlélő látod jól és látod helyesen a dolgot, de azért van a te semleges álláspontodtól eltérő vélemény is!
Remélem nem gond!
nemfideszes
@anka: @kulabombaafityiszre: Semmi képen nem vállalkoznék lehetetlen "küldetésre" :) ... csak próbálom gondolkodásra bírni, bár valószínű ez is a "lehetetlen" kategóriába tartozik... de egy esélyt mindenki megérdemel...
peterkelemen
Orbán mire is gondolt valójában???
1. "megerősíteni mindazt, amit az elmúlt hét évben elértek": ÉRTSD fokozni a lopást és rablást.

2. "elmélyíteni politikájuk szellemi és lelki alapjait": ÉRTSD az egyházakkal karöltve tovább butítani és kizsákmányolni minden téren a hiszékeny tömegeket.

3. "megvédeni Magyarország jövőjét, mert "végre-valahára összeszedtük magunkat"" ÉRTSD megvédeni az eddig elrabolt javakat és a hatalmat bármilyen áron.
nemfideszes
@Béla333: Már hogy lenne gond?! Sőt!...De azt még mindig nem sikerült tételesen bizonyítanod, hogy egy politikai blöff (tegyük fel, hogy az volt), miért is járatná le az ügyön dolgozó újságírókat?! Ha ugyanis az oknyomozó újságírónak van a témában bármiféle kézzel fogható bizonyítéka, akkor az ügyet tekintve indifferens, hogy Gyurcsány mit is állított. Az érintettek eddig sem Gyurcsány miatt titkolóztak. Ferenczi Krisztina sem adta fel a nyomozást az orbán család vagyonosodásának feltárását illetően, csak azért mert naponta hangoztak el politikusok szájából ezzel kapcsolatos kijelentések, állítások.
Szumma szummárum Gyurcsány kijelentése max. megnehezíti az ügyön dolgozó újságírók munkáját, mivel az érintettek jobban oda fognak figyelni arra, hogy mit is titkoljanak el, de lejáratásról itt szó nincs. Véleményem szerint Gyurcsány ez ügyben is ugyan olyan politikai hibát követett el mint az öszödi beszéddel, most is rosszul mérte fel a helyzetet és rosszul időzített... "Megvan az ideje a hallgatásnak, és megvan az ideje a beszédnek"
Béla333
@nemfideszes: 20.17
Szerinted van még újabb 30 évünk arra, hogy újabb és újabb lehetőséget adjunk a rajtunk gyakorlatozó politikai "elit"-nek?
Felejtsük el, hogy a 2010-es magyar államadósság két és félszeresét szivattyúzták ki az országból az elmúlt évtizedekben - offshore cégeken keresztül!
Vagy legyen ez az ország adófizetőinek az ajándéka a politikusi "elit"-nek?
Hogy aztán holnap reggel kezdjük úgy a napot, mintha semmi sem történt volna?
Muszáj?
Gyurcsánynak is hányszor kellene még lehetőséget adni szerinted?
És ez hány milliárd adóforintunkba kerül?
Béla333
@Mirabilis: 20.28
Hidd el, hogy érti!

". De az ellenzéki elit nem képes tolvajt kiáltani, mert lóg a zsebéből a saját rablott holmija. Ismerjük a szövegeket, hogy az miért nem volt lopás, de ezek senkit nem érdekelnek. Nevetséges, hogy egy kiépült fasiszta államban négy év alatt nem volt képes az ország értelmes része elkergetni saját ellenzéki vérszívóit, akik a nyakukon ülnek, és most ellenzék néven várják, hogy rájuk szavazzanak.
Nem fognak rájuk szavazni, hanem inkább a bunkóra fognak, mert jól látják, hogy ennek a pióca rétegnek távoznia kell. A komplett felcsúti hülyét már nem lesz nehéz elzavarni, ha lesznek, akiket becsülni lehet. De amíg ezek itt vannak, addig Orbán azt csinál, amit akar."
nepszava.com/2013/08/velemeny/bartus-laszlo-a-felcsuti-paraszt.html

Orbánnak és a 2010 előtti mutyitársainak egyaránt el kell tűnnie ahhoz, hogy kilábaljon az ország ebből a zsákutcából!
papa.49
Neked csutigeci nem 4 év de 400 ÉV SZIGORÍTOTT TALPIG VASBAN !!!
Madácsi Pali
@Béla333: tudodd lett volna egy közös október 23-a, ami helyett az LMP-nek fontosabb volt a saját 40 fős közönsége.
Béla333
@Madácsi Pali: 21.00
Vonatkoztass már egy pillanatra el az LMP-től és mond már meg, hogy a többiek miért nem tartották meg?
Az nem megy, hogy az LMP-t rugdossuk minden ellenzéki problémáért!
Lehet az LMP-től függetlenül is létezni.
Persze egyszerűbb a saját impotenciánkat, a saját kudarcainkat, népszerűség vesztésünket, mindent az LMP-re kenni, de attól ez még nem így van!
Madácsi Pali
@Béla333: tudodd lett volna egy közös október 23-a, ami helyett az LMP-nek fontosabb volt a saját 40 fős közönsége.
verőce21
Hát Isten éltesse a Miniszterelnök urunkat! :)
Béla333
@Madácsi Pali: 21.41
Eltévesztetted! a 21.00-ás bejegyzésed sikerült megismételni!
Nézd meg a legfrissebbet, vagy hívd fel a pártközpontot, hogy mi a legújabb instrukció...:=)
Madácsi Pali
@Béla333: a két bejegyzésről nem a párt központ, hanem a propeller által ki nem üritett puffer tehet. Ettől az LMP még a fideSS udvari bolondja!
rdos
Jaja. Én adnék négyszáz évet is nekijük. Nyilván jó magaviselet miatt nem harmadolhatót és letöltendőt. :-)

Azon morfondírozok, hogy a cserebogár inváziótól IS nem kellene jobban védeni magunkat? Azért az mégsem lenne nyerő ha magyar emberek helyett ízeltlábúak töltenék ki a magyar lébensraumot. :-)
RonaGyuri
Ketten nagyon hiányoztak a táncból

Legalább is a média nem tett említést és a fényképeken sem látszanak

Ahogy az illik egy rendes állampárti kongresszusról a média részletese beszámolókkal szolgálja ki a fogyasztókat. Ott volt és megszólalt mindenki. Még Rogán Toncsi is vicces kedvében volt, nem is beszélve Tömény Sónyiról aki effektív zsidóviccet érezte helyénvalónak.
Azonban nem is energiát belefeccőlve (sokszorosát annak, amit a derék fírkászok nem szoktak az MTI-s ferdítések ellenőrzésre) próbáltam találni olyan mondatot vagy csak fotót, hogy két ócska pártcsinovnyik is jelen lett volna. Pedig tényleg nagyon néztem, így sikerült Tompikát is felfedeznem! =))
Nagyon úgy tűnik, hogy Handó Tünci és Polt Petyuska nem volt jelen! =))
Clavigo
@RonaGyuri: Handó,,Polt...:) :) Ragaszkodnak a függetlenségükhöz,,,,de még látszatához is. :)DDD :) Olyan megható...
justhpeter
Én többet is adnék ! A teljes fideSS-kdnp-nek a holdudvarra és a támogató püspökeikre is kiterjedően életfogytig tartó kényszermunkát teljes vagyonelkobzással. Már rászolgáltak. Remélem Viktor ennyi elég.
Desischado
Az ország nem bír ki újabb négy évet a fidesz alatt. Érdekelne, mit nem loptak még el? Az nyilvánvaló, hogy az eddig elért "eredményeket" meg kell védeni, ergo értsd: amit elloptak, azt meg kell őrizni a hatalommal együtt. Hogy az ország tönkremegy, és az emberek beledöglenek, az mellékes. Én azért csak reménykedem benne, hogy nem lesz örökké ez a vérszívó pióca, parazita banda hatalmon, élükön a fő parazitával. Ennyire csak nem hülye a magyar, hogy ne lássa be, hogy ha ezek maradnak, akkor AZ ORSZÁGNAK VÉGE! ÉBRESZTŐ MAGYAROK!!!
magyarbakancs
Orbán úr beszédét meghallgatva!
Mi az a sajátságos Magyar gondolkodás?
Mit takar ez a mondat?
Eladott Ország
Ha ez a csúti szemét patkány marad még négy évig, akkor leszámol az összes politikai ellenfelekkel, a sajtóval, a civilekkel, mindennel, ami nincs a hatalma alatt! 2020-ra kilépteti Magyarországot az Unióból.
nyanya001
@Eladott Ország: Aztán újra orosz gyarmat leszünk !
nyanya001
@kiscsillag66: :((((( a dédunokáink is nyögni fogják az orosz hitelt. (
Eladott Ország
@nyanya001: És akkor még a csúti cigány úgy beszél a tisztújító kongresszuson, mintha ők csinálták volna a rendszerváltást, űzték volna ki az oroszokat.
Aki Én
Jó volna, ha végre a kormányzásra állnának készen.
nyanya001
@Eladott Ország: Jaj hát nem emlékszel ?
" ruszkik haza " most meg bő nyállal nyalja a valagukat ez a gerinctelen pávatáncos
bitang !
quadrocopter
Legyen nyolc, az a négy év - Sopronkőhidán!
Sámannus
Lehet gyakorolni a bazseválást, hogy legyen miből eltartani a kiccsaládot.
Vagy körbejárni hogyan kell használt fémkereskedést nyitni, vagy gyakorolni a rikoltozást, mint - Fazekat fódok, ollót köszörülök asszonyok!
Vagy vályog vetést, kosárfonást vállalok.
Az eddigi tudományodnak még ez is sok lesz.
lampa laz
Ha ezek nyernek akkor a világ összes harangját egyidőben fogják meghúzni Magyarország emlékére...
mackoka46
@Eladott Ország: Ugyan ! Ennek a mocsoknak az akasztófa kegyelem !
42
"Meghíztak, kövérek lettek, gonosz beszédük csak úgy árad.
Az árvák ügyét nem ítélik igaz ítélettel, hogy boldogulhassanak, és a szegényeknek sem szolgáltatnak igazságot.
...
Borzalmas és rettenetes dolgok történtek e földön:
... és nép így szereti!
De mit tesztek majd, ha eljön a vég?" - !!!

Te tényleg azt hiszed, hogy megúszod?
Hogy a bűn, nem marad büntetlenül?
Végig csalod, hazudod, lopod, rabolod, ölöd, nemzet pusztítod az életedet, aztán jó vénségedben az élettel betelve békében meghalsz? - talán tényleg így lesz, és a halálos ágyadon ezt gondolod majd, de...
Áá-oáá, ezt nem úszod meg (te sem), mert isten MINDENKIT feltámaszt az ítéletre - és erre mérget vehetsz!!!
Lesz ott sírás, meg fogcsikorgatás, meg minden...

Szaladhatsz a nagy egyházakhoz, akiket ezerrel támogatsz pénzzel, de nem fognak tudni neked felelni (SENKI SEM !!!), mert nem értik a lényeget - nem tudnak segíteni neked még egy olyan egyszerű kérdésben sem, hogy megértsd a létezésed értelmét...
Ők nem tudnak, én meg nem akarok!

Az ítéletről egy fél mondat: Amikor gonosz létedre szembesülsz a mérhetetlen jósággal, szeretettel, SAVKÉNT fogja marni a lelkedet, az egész bensődet, de te (meg a fajtád)...
És mit tartalmaz a mondat másik fele?
Majd a saját bőrödön, amikor eljön az idő...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.