Az évek óta tartó migránsozás közepette nem csak arról felejtette el tájékoztatni a lakosságot a kormány és a Fidesz, hogy 2017-ben 1291 menekültet befogadott Magyarország.

Szintén eltitkolták, hogy 2016 augusztusa óta Budapesten már lakhatási program is van menekültek számára – írja az mno.hu.

A Belügyminisztériumhoz tartozó BelügyiAlapok.hu portálról ugyanis kiderült: az Európai Bizottság által létrehozott Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap forrásaira – a 2014–2020-as időszakban 9,9 milliárd forint – sikeresen pályázott a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI), amely a fővárosi önkormányzat hajléktalanellátó szervezete.

2016 óta elhallgatott lakhatási program működik menekültek számára Budapesten

A 2015. június 30-án közzétett pályázatra a BMSZKI eredményesen nyújtott be támogatási kérelmet, és Nemzetközi védelemben részesülők önálló lakhatásának segítése című pályázatával 82,5 millió forintot nyert el. Az Európai Unió az alapokból megvalósítandó projektekhez 75 százalékos támogatást nyújt, amelynek mértékét évente határozza meg. A fennmaradó 25 százalékos forrást pedig a hazai költségvetés állja.

A lap megkereste a BMSZKI-t, hogy pontosan miről szól a menekülteknek nyújtott lakhatási program, de a Tarlós István főpolgármester által irányított fővárosi önkormányzat nem engedte nyilatkozni a hajléktalanellátó szervezetet.

(mno.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt, archív

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Mondtam fideszférgek...közelednek a választások,sorra borulnak majd ki a csontvázak a szekrényből...csak kíváncsi vagyok ,narancsidióták,mikor jön el az a pont,amikor gyenge elmétek is felfogja hogy az apostolotok végig a pofátokba hazudott!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Ugye ugye, elobb utobb minden kiderul. A fideSS a kvota altal eloirt migrans szam tobb mint 10x-set fogadta be. Kozben 10 milliardokat koltott uszitasra es migrans ellenessegre. Ez a hazug kettosbeszed.
Pálinkás Pál
Mondtam fideszférgek...közelednek a választások,sorra borulnak majd ki a csontvázak a szekrényből...csak kíváncsi vagyok ,narancsidióták,mikor jön el az a pont,amikor gyenge elmétek is felfogja hogy az apostolotok végig a pofátokba hazudott!!!
justhpeter
A hazai hajléktalanokkal nem ér rá foglalkozni Tarlós.
1magyar
A hajléktalanokat ne keverjük a migránsokkal!
Macskaszem
Jó ideje tudjuk a Gecitől, hogy a tettekre kell figyelni nem a hablatyra, mert a kettő gyakran szöges ellentétben áll egymással.
Nessy
@1magyar: 82,5 mFt. Menekültek önálló lakhatását segítő program. A program 75%-t az unió állja!
vladimir putin
De én vajon miért nem hiszek el semmit, amit a fidesz nyekeg?
Tán csak nem az az oka, hogy 8 évig hazudtak, éjjel-nappal?
nyanya001
Milliárdokat herdáltak el, nemzeti konzultációra, plakátokra !
Mocskos gerinctelen csürhe !
Nessy
@nyanya001: A pénz a kisebbik rossz! A nagyobb baj a gyűlölet szítása nap, mint nap!
Ma még a migránsokat gyűlölik, holnap a cigányokat, holnapután a szőkéket, és ki tudja lesz e vége!
nemkati
@durbincs: Hülye vagy? Nem bírod befogni a szádat? Kettőig nem tudsz számolni? Idejössz trollkodni? Agyalágyult? Röhejes, mennyire gyengeelméjű vagy? Menj vissza a románjaidhoz?
Hellcat
Na ilyenkor baj az, hogy a fidesz uralja a médiát...ezeket a híreket kéne tolni mindenhonnan hátha kinyílik a szeme a sok fidiótának. Pornóban sem látni akkora szopást mint amit a fidesz megcsinált a híveivel.
magyarbakancs
Ez egy nemzi hazugság gyárat működtettnek.
simmering73
Hol vannak az itt fórumozó fideszbirkák? Kommentálni kellene. Mikor jöttök már rá, hogy a nemzetmegvezetőtök 5 ft-ért szemrebbenés nélkül eladja a lelketeket is.
nezelodo
@magyarbakancs: "...egy nemzi hazugság gyárat működtettnek". Jaj dehogy, csak az alapköve a NER-nek.
human
Az a baj, hogy a kormány minden egyes lebukott hazugságáról újabb hazugsággal próbálja elterelni a figyelmet. Legutóbb ugye az OLAF adta át az ügyészségnek a tanulmány ami alapján Orbán veje után lehetne nyomozni. Erre elkezdtek Bajnaizni.
nemkati
@Horizont: Köszi. :DDD
Nem tudom, mit lehet tenni ellene, de a moderátoroknak látniuk kellene, hogy trollkodja össze az összes hírt értelmetlen zagyvaságokkal, mégse tesznek semmit.
nemkati
@durbincs: Te vagy az a minivirslis? :)) Hát nem csodálkozom, hogy attól a félszemű fogatlan banyától, aki még rád fanyalodik, ilyen frusztrált vagy?
Ahhoz meg mit szólsz, hogy nem soros bérencek utalják ki a hajléktalan menekülteknek a bérlakásokat, hanem ez a hazug kormány fű alatt szervezte meg, csak nem mert szólni a népnek? Mert nem tudták volna megmagyarázni, hogy az egyik szájukkal miért mondanak mást, mint a másikkal?
nemkati
@Horizont: Elég baj az, hogy nincsenek moderátorok, és nincs, aki rendet tenne amikor elszabadulnak az indulatok. Nekem sincs bajom azzal, hogy valakik más véleményen vannak mint én, ha értelmesen lehet velük vitatkozni. Én is tudom, hogy nem én tudok mindent a legjobban, ezért olvasgatok itt és jártatom a számat. :)
Pálinkás Pál
Division ,verőce...nem látom itt a magyarázkodásotokat...shikari,ezt hogy fogod megmagyarázni???Vagy most egyeztettek,hogy lehet ebből valahogyan kievickélni???
Pálinkás Pál
@nemkati: Szerintem most nincs igazad...senkinek nem ütik a fejét hogy fellépjen a netre,se hogy véleményt nyilvánítson. Ha van moderátor,akkor már nem az emberek véleményét olvasod,hanem a hozzászólások a modi tetszését,nemtetszését tükrözik!!/lásd a régebbi origo/...Ha te vagy az oldal tulajdonosa,szíved joga hogy engeded-e a kommentelést vagy sem,de a moderálás egy haszontalan dolog...és nem ccsak a neten,de az esetleges tévévitákban is...az pont a vita lényegét öli meg...egy harmadik ember határozza meg ,miről ,és hogyan vitázzak???
nemkati
@Pálinkás Pál: Sose mondtam, hogy a moderátor dolga lenne meghatározni, hogy az emberek miről vitázzanak, de itt sem fordult elő korábban se ilyen. Egy moderátor dolga a témánál tartani a beszélgetéseket, és kiszűrni azokat, akik megszegik a moderálási elveket. Én csak ennyit tartok a moderátor feladatának.
Yoda69
Ezt miert nem beszelte meg zorban a zemberekkel a nemzethy konzultacion?
Miert csak a suket dumat tolja le birkak torkan?
szép új világ
@Pálinkás Pál: "narancsidióták,mikor jön el az a pont" Soha nem jön el az a pont, Ők hívők. Ha Orbán az anyjukat a szemük előtt fojtaná vízbe, akkor is tapsolnának és dicsőítenék a nagyvezírt.
szep napot
Ebben mi olyan erdekes??? A pufivezer felkeszult. EUtol lecsapolt egy nagy adag lovet es a neki tetszo menekulteken segit.
Tudom sokaknak jobban tetszik a nemet; mindenki jojjon poitika. Sajnos a nemetek ezt nagyon meg fogjak banni (es veluk egutt az EU)
Eladott Ország
Mint lehet várni, ettől a tróger tolvaj, bűnöző fidesz prostituált bandától!
kissé felnőttem
lám lám mit tudnak az ex kisztitkárok? az itthoniakra meg rá sem csesztek. élj meg ha tudsz cimszóval, meg devizahitellel? bezzeg a saját érdekkör volt az első akit kiszabaditottak a bankok karmaiból . kötvényeseknek akármit majd amikor kezdődik a visszafizetés ki állja a révészt?.
bencemacska
@1magyar: ma, 07:39
Ezt ide hiába írtad, mert bennünket nem olvas OV.
bencemacska
Szerintem lakhatást a Letelepedési kötvényeseknek biztosítják arra a pár napra, amit itt töltenek, míg megcsinálják a papírjaikat.
Az EU-tól legombolják a támogatást a "migráncsok" letelepítéséért, a lakás tulajdonos meg felveszi a "kötvényesektől" a méreg drága lakbért!
bencemacska
@kissé felnőttem: ma, 15:06
Na, mégis mit gondolsz, ki fizet?
Mi, mint mindig!
nemkati
@Horizont: Most írta hogy megjött neki, attól ilyen buggyant.
bencemacska
@Hellcat: ma, 09:10
"A lap megkereste a BMSZKI-t, hogy pontosan miről szól a menekülteknek nyújtott lakhatási program, de a Tarlós István főpolgármester által irányított fővárosi önkormányzat nem engedte nyilatkozni a hajléktalanellátó szervezetet."
Ilyen a magyar "sajtószabadság".
papa.49
@nemkati: Lehet hogy ,,megjött,, de rögtön el is ment, az esze !!!
Hellcat
@bencemacska: A szavazópolgárok elfogulatlan tájékoztatása...
quadrocopter
János Kopácsi- te sötét! Te csak tudod, mi, majom.
kukac50
Az országban sok helyen pályázhattak a polgármesterek, hogy hozzájuk kerüljenek a migránsok!
Csak azt nem értem,hogy akkor miért rendeztek a Fideszes polgármesterek a bálnában összeesküvést a migránsok ellen? Ők is Fideszes gecik azért?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.