A kormány tényleg belátta, hogy valamit tenni kell a korrupcióval, ami szétrohasztja, majd felzabálja kis hazánkat, hiteltelenné teszi politikusainkat, és külföldre űzi gyermekeinket. Jézusom, dehogyis! Valószínűleg minden idők legnagyobb lufiprojektje lesz ez, amiben elkúrnak egy csomó pénzt pár fős létszámbővítésekre, továbbképzésekre, korrupcióellenes szórólapokra, és új laptopokra. Nem feltétlen azért, mert 2015-óta tudjuk, hogy...

Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a pofám leszakad ezek még ezen a címen is lopnak! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Ezen már csak röhögni lehet... ezt az 5 milliárdot olyan gyorsan eltüntetik majd mint Rodolfó az 5 forintost.
Ha annyira harcolni akar a korrupció ellen akkor csatlakozzon Magyarország is az Európai Ügyészségéhez, ennyi.
Commenter
@Mirabilis: korrupt harcol a korrupció ellen a nem korrupt pénzéből... off: sikerült esetleg megtudnod a macskaspecialista állatdoki nevét?köszi
dr. prédikátor
Na ne!!! ez már tényleg röhejes, A legkorruptabbak a korrupció ellen???A pol pot maffiózóval az élen???Majd szépen eltapsolják eredmény nélkül az öt milliárdot!!!
Macskaszem
Gecilandben mint tudjuk a megvédés ellopás, vagyis úgy védekeznek a korrupció ellen, hogy evvel a jelszóval megjelöltek öt milliárdot, amit el kell lopni.
RonaGyuri
a pofám leszakad ezek még ezen a címen is lopnak! =))
Eladott Ország
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--pb6Rn1oH--/w_1160/6lt3BybSmGYdFUAKs.jpeg
A gyanú szerint az EU-s forrásokat egykor menedzselő Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (amely 2014. január elsejével szűnt meg, az uniós fejlesztési programok végrehajtása a szaktárcákhoz került, míg a források felhasználását azóta a Miniszterelnökség koordinálja) tanácsadó konzorciumának alvállalkozói szedtek be pénzeket fiktív számlákra. A közbeszerzések és az uniós pénzek elosztásának tisztaságát olyan rendkívül hatékony módon sikerült menedzselni, hogy az OLAF jelentésében “százszázalékos korrekciót”, vagyis a teljes támogatási összeg visszavételét javasolta. Ez csaknem 2,4 milliárd forintot jelent.
Ebben az országban NAV-elnök lehet egy Orbán Viktornak Puskás Ferenc-festménnyel smúzoló pacalpörkölt-disznócsülök-kolbász-rajongó, akinek fogalma nincs arról, mit csinál az intézmény, amiért ő felel. Ebben az országban a NAV mindenben illetékes, amivel a kisembert meg lehet nyomorítani és semmiben, ami barátok-haverok-lojális körök saját lábra állását érinti. Ebben az országban Tállai András-szerű kontraszelektált tehetségek jutottak nekünk, akik szerint az angol nyelvtudás baromság, mert Magyarországon a magyar nyelv törvényei szerint adózik mindenki. Magyarországon ezek jutottak nekünk, meg az egyáltalán nem vasárnapi, egyáltalán nem ünnepi tények: mi a lopásgátlót is úgy el tudjuk lopni, hogy csak éppen az nem tud róla, akinek feladata lenne lebuktatni a tolvajt. Mi egy ilyen jó hely vagyunk a világ és Európa térképén: ha az EU pénzel minket, hogy szabadságharcoljunk a korrupció ellen, még útközben ellopjuk. Ha meg majd arra ad, hogy a korrupció elleni harc hevében ellopott pénzt találjuk meg, azt is ellopjuk. És ha nem tetszik neki, meghosszabbítjuk ameddig akarjuk. Ha ez nem hungarikum, akkor semmi. Ha ezt utánunk csinálja valaki és ugyanúgy semmiféle következménye nem lesz, mint ahogy itt sem szokott lenni semminek.
lampa laz
Lánczi professzor már megmondta a tutit, "amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája" , ...akkor meg??
papa.49
Azt az 5 milliárdot már szét is osztották !!!
tudode
Amíg pártunk, és kormányunk nem HERÉLTE KI az NFÜ-t, önként vállalt társadalmi munkám része volt, de csak volt SIKERESEN a pályázati lehetőségek figyelése, és figyelemfelhívása az
.
Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban – megváltozott munkaképességű személyek integrációja a munkaerőpiacon (A)
.
Nagyjából 7 890 találat (0,41 másodperc) a VILÁGHÁLÓN
.
www.google.hu/search?q=Es%C3%A9lyegyenl%C5%91s%C3%A9gi+c%C3%A9lcsoportok+a+gazdas%C3%A1gban+%E2%80%93+megv%C3%A1ltozott+munkak%C3%A9pess%C3%A9g%C5%B1+szem%C3%A9lyek+integr%C3%A1ci%C3%B3ja+a+munkaer%C5%91piacon+(A)&oq=Es%C3%A9lyegyenl%C5%91s%C3%A9gi+c%C3%A9lcsoportok+a+gazdas%C3%A1gban+%E2%80%93+megv%C3%A1ltozott+munkak%C3%A9pess%C3%A9g%C5%B1+szem%C3%A9lyek+integr%C3%A1ci%C3%B3ja+a+munkaer%C5%91piacon+(A)&aqs=chrome..69i57.4724j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
--------------------------------------------------
.
Hozzátartozik az NFÜ kormányzati birtokbavételéhez, hogy a Welt-2000 szoftwer tulajdonos
.
----- Szombaton aláírta, amit soha nem akart, másnap meghalt a pályázati szoftver volt jogtulajdonosa
.
444.hu/2014/03/03/meghalt-a-welt-2000-alapitoja
.
Az óta ELSZABADÚLT a hapzsi dörzsi, sőt már az EU-s pénzek 100%-át kihelyezték, de az EU csak ötödét fizette ki a KIHELYEZETT PÁLYÁZATOKBÓL!
.
Röhej EU-s pénzzel fityisz módon harcolni, olyan, mint KUTYAHARAPÁST SZŐRÉVEL gyógyítani, ill. a Krisztusból is bóhócot csinálni!!!
.

.

.

.

.
Peller Anikó
@lampa laz: 17:30, de nem akar. A kormány tényleg belátta, hogy valamit tenni kell ezzel az 5 milliárd Euróval. Már azt is pontosan tudják, hogy mit.

Ja bocs, lehet nem 5 milliárd Euró, hanem 5 000 milliárd Forint azaz 5 ezer milliárd forint, amint az a transzparensen látható. A tüzedesvessző bizonyára csak a megtévesztést szolgálja.

Tűz.
kereső
Úgy látszik ,ez nem volt elég! Az eu meg egyszerűen hülye!!!-mert az előzőt IS ellopták,pedig az csak aprópénz volt ehhez képest.
www.portfolio.hu/unios-forrasok/gazdasagfejlesztes/lenyultuk-a-korrupcio-elleni-kuzdelemre-adott-eu-s-penzeket.225964.html
Commenter
@Mirabilis: megirom majd köszönöm a cicc nevében is.
Commenter
@kereső:kiváncsi vagyok de nagyon, hogy vajon meddig (és miért) hagyja még ezt az EU pláne most a salvini-orbán platform fényében?
Commenter
@kereső: És ez azt jelenti, hogy 2016. április 30-i indulása óta 2018. június végéig összesen 12,3 millió forint veszteséget termelt a miniszterelnök kedvenc magyarországi vasútvonala.

2017. július 1. és 2018. június 30. között 31 898 jegyet adtak el, a legtöbb jegy, 1500 2017. december 2-án, a háromnapos Mikulás-ünnepség középső napján fogyott. Viszont

idén májusban és júniusban összesen 10 napon utasok nélkül jártak a vonatok. (168 óra)
kereső
@Commenter: hurrá ,éljen! Az eu "látogatói" itt se találtak semmit- havi hétezer utas mi? Ezek tényleg nem normálisak!,vagy ott is van az a pénz,amitől korpásodik?
lampa laz
@Peller Anikó: ezek már úgy üdvözlik egymást naponta, h milliáááárd!!
Commenter
@kereső: sztem van az a pénz igen. Így soha nem fog megbukni. szankcionálják, röhögve fizet, csinál mindent tovább osztjónapot.
Eladott Ország
Az orbán-kormány egy olyan rendszert épített ki, amely szinte minden településre és zsákfaluba eljutott, így az ellen harcolni csak az országos politika szintjén már nem lehet. Ha nem történik változás a fejekben, akkor innen nem lesz visszaút. Ha az emberek a harc helyett inkább a csatlakozást választják – mert látták miféle privilégium jár a támogatóknak – akkor bizony egy ország halálos ítéletét írják alá. Ha így folytatjuk tényleg nem lesz más hátra, mint vagy elfogadni, hogy Orbán Viktor addig fog uralkodni Magyarország felett, ameddig csak él, vagy pedig a még gerinccel és bátorsággal rendelkezők megkezdik a szervezkedést alsóbb szinteken, hogy végre véget érjen ez az újabb rémálom. Nélkülük azonban nincs irgalom.
Ludmilla
egy vasat sem kellene költeni,csak abbahagyni a lopást és visszatenni a lopott holmit...
Nessy
@lampa laz: Vágó István után szabadon: Legyen ön is milliárdos!
nezelodo
Itt sincs semmi látnivaló, jó tanulók a fijjuk, mert a hű szövetségesük, az egyház is a testvéri szeretetet hirdette, és ennek jegyében százezer szám küldte máglyára a híveit.
Clavigo
Vazzzzzzze...Hogy harcolnak ezek a korrupció ellen ?? Egymást fogják ütni a parlamenti büfében ?
Dr plágium
Akkor az egész kormányt lecserélik a vezírrel az élen?
kereső
@Shikari: bárcsak látnám!-mármint a vinnyogást.Kezdhetnénk mondjuk Tiborcz I.nagykorú magyar állampolgárral.Folytathatnánk...még felsorolni IS hosszú .Hogy libsi-e azt nem tudom,de hogy tolvaj azt igen.
kereső
@Shikari: a microsoft ügyben az FBI is tiszta vádara alkalmas ügyet tár fel.Ott pedig már nem T.I.-nek hivják azt akit "kóstolgatnak",hanem O.V.-nek.
kereső
@Shikari: ami késik nem múlik.Amúgy meg a tolvaj,az tolvaj,akár libsi, akár régi vágású kereszténydemokrata. Előttem nincs különbség,
namihami
@Shikari: Persze, azért attól is is minden függ, hogy ki a vizsgáló.
Pintér? Polt? És a vizsgálat a saját fészkükben?
""Ahol eszünk, ott nem sz@runk!"" vagy ""A kutya se sz@rik a saját vackára!""
Ettől a rétegtől korrekt vizsgálatot várni, főleg a saját fajtája ellen? Ahogy a Simicskától se várta értelmes ember, hogy borítja az Orbán/Fidesz/család/klán ügyeket. Saját magát is fel kellett volna dobnia.
Simicska---nem hülye...
Hellcat
A vicc az lesz, hogy ellopják az összeget majd a végén kihozzák, hogy nicns is korrupció :D
kereső
@Shikari: "amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája".-mondotta volt Lánczi András a Századvég Alapitvány vezetője.
Hofi is mondott valamit anno a korrupcióról: " a korrupció az,amiből engem kihagynak"- na ez az amit a fidesz=orbán nem hagy.Ezért,hát nincs is Magyarországon korrupció.Minden "csak a fidesz"-olyan mint a volt Corvin nagyáruház. Bármerre nézek,és korrupciós ügyet látok-mindehol ,minden szinten fideszest találok.Már csak ők vannak.
namihami
@Shikari: Tiborcz, kisvasút, éppen a házig érő aszfaltozás, kötvényeladás, kórház- és egyéb állami telekberuházás. Ha nincs rá mód, majd törvényt módosítunk--mondta a nagy klasszikus.
Soroljam? Van még... Külföldi vizsgálóknak csípi a szemét, a hazai inkább becsukja.
kereső
@Shikari: Na majd akkor mond mindezt,amikor is a biróság elitéli pl.a négyes metró korrupciós ügyéért a "libsiket",mert mindaddig amig ez nem történik meg,részedről is csak! vádaskodás és hazudozás. Mondhatnám azt is,hogy ez az igazi régi vágású kereszténydemokrata tempó.Coki habonykutyus.
Aki Én
@Shikari a segghülye propagandista: FIGYELEM, FIGYELEM!!!
Késeket eldugni, mert ettől a kreténtől eret vágunk...
Te már fidesz paródiának is szar vagy baszki.
kereső
@Shikari: bizonyiték? Vagy azért van igy mert ti/királyi többesben/ igy mondjátok? Mondjuk én mindent "korrupciónak" tartok-mert,mindenből kihagytak/hofi/-tolvaj mind aki a köz!!! pénzéhez nyúl.És ne mond,hogy a fidesz=orbán még mindig ellenzékben van,és nem fér hozzá a fazékhoz.
Mondjuk akkor is hozzáfért,mert hiszen hogyan tudta volna másképp kibekkelni az "emmuttnyócévet". Véded a védehetetlent.
colibri
Hányinger keltő ez az egész! ( orbánnal, a fidesz-szel, a nerrel, úgy, ahogy van!)
colibri
@Shikari: Ritkán szoktam így megnyílvánulni, de te annyira hülye vagy, hogy az már fáj! Kár, hogy nem érzed.
emerencia
@Mirabilis: tegnap:19:15 Rákattintottam a linkre, s reflexszerűen elkezdtem keresni az állatorvosok között Hadházyt, az exelempés korrupció vadászt. Mostanában mintha kevesebbet szerepelne. Hirtelen azt gondoltam, elege lett a korrupcióból és visszament az eredeti szakmájába állatokat gyógyítani.

Ha a kormány komolyan gondolná a korrupció elleni harcot akkor sürgősen csatlakoznának az Európai Ügyészségéhez és őt kérnék fel egyik szakértőnek. Addig amíg mindezt nem teszi meg a magyar kormány, kénytelen vagyok azt gondolni, hogy az EU előre megfontolt szándékkal kecskére vagyis orbánék bűnbandájára bízta az 5 milliárdos káposztát. Ezzel a kis apanázzsal akarják kiugratni a nyulat a bokorból? Vagy hagyják továbbra is szarka módjára lopni a nertársakat hiszen kicsi, jelentéktelen ország vagyunk a hatalmas unióban. Tök mindegy, hogy az a pár millió magyar EU polgár továbbra is szenved a fasisztoid jelleget mutató diktátorától.
Yoda69
@Shikari: Szerinted luzerjano vadaszkastelya magatol epult fel?
Eddig tagadta ez a kocsog hogy barmi koze lenne hozza, holott az o foldjei veszik korbe, es nincs szolgalmi ut a kastelyhoz. Es mnost hirtelen eltunt a tulajdoni laprol a tobbsegi tulajdonos, es csak luzer maradt. Micsoda veletlen, ugye? Megjegyzem a kastely ara hozzavetoleg 6-700 millio (a korulotte levo telkek nelkul) Ennyi penzt nem tudott felretenni luzer a 10 ev alatt, meg akkor se minden garast megsporolt volna.
magyarbakancs
"5 milliárdot költ a korrupció elleni harcra a kormány EU-s pénzből"

AMIT EL IS KORRUMPÁLNAK!
Aki Én
@Shikari a fájóan buta antimagyar: MARHA!!!
csak úgy....
@Yoda69: Gondolod,hogy egy 1/2kegyelmünek valamit is be tudsz bizonyítan?
kereső
@Shikari: 10:28, na egy totál hülyék hülyéje! Ki mondta ki metró ügyben a bűnösséget.Hol van a birósági itélet? Ja,hogy az OLAF? Tényleg? A T.I.nagykorút,meg a többit érintő OLAF megállapitás az meg csak hablaty? Legyél már következetes propagandista.Tudod hazudni,mellébeszélni csak következetesen szabad-nem lennél jó statisztikusnak.
kereső
@Shikari: hol te? az ablakba,vagy a kissámlin,vagy orbán fejében?Mutasd hol?
csak úgy....
@Shikari: oszt kit küldtek a bizonyítékok terhe mellett börtönbe,te kretén? de nagy ökör vagy tibim.
csak úgy....
@Shikari: 12:33 ángyodra a bikát! nem tilos de miböl vette vagy építtete? de nagy ökör vagy tibim.
desiro57
A sok bíííírka, hogy tíííltakozottt a 300Ft. eeellllen.Most bééégessetekk kötsögök.
Mosooost megoldááás vazzzze, imááához térdre. osz vagy meg daglesz vagy túúúl éééled.
csak úgy....
@Shikari: most teljesen köcsögbe vagyok esve,hogy ilyen rossz véleménnyel vagy rólam ! :(
figyusz dade, neked megbocsájtom mert te sosem tudod,hogy mirü beszélsz. ;)
Yoda69
@Shikari: Mondta valaki hogy nem lehet?

De van mas pelda. szijgyarto 260 millios csaladi haza? Honnan volt ra penz? Ja tudom, kolcsonkert 200 millat a szuloktol. Nagyon eletszeru tortenet. Egesz veletlenul azokban az idokben szijgyarto 5 milliard adoforintot parkoltatott a Questor szamlain. Vajon mi celbol jatszott allami pennzel a csodbe ment befektetsi cegnel. Es lass csodat? 1 nappal a csod bejelentese elott az allami penzt visszautaltak szijgyartoeknak. Viszon a huszezer kisbefektetonek bennragadt a penze, amit azota se kapott meg. Persze neked ez sem gyanus.
csak úgy....
@Shikari: te kretén! pld. egy külügyminiszternek mi más jövedelme lenne,ha csak esténként nem kisegítö pincérkedik Brüsszelbe ,Moszkvában...stb
Yoda69
@Shikari: Persze hogy van. Csuszopenz bennfentes informaciokert, es allami penz brokercegnel tartasanal. Ebbol van a haz, nem a szulok kolcsonebol. Csak a birkak nem latjak.
Yoda69
@Shikari: Minek bizonyitani? A nemyethy vejko sikkasztasat tetelesen bizonyitotta az OLAF. Szerinted polpotpeter csinal valamit azon kivul hogy ul az akatakon?
Diktaturaban nem szokas bizonygatni semmit. De ne aggodj, elobb utobb veget er orban hatalma igy, vagy ugy. nem kivanom hogy szitava love, verbe fagyva vegezze a fal toveben, de azt kivanom hogy legalabb husz evet uljon bortonben. Ha megeri.
Yoda69
@csak úgy...: Termeszetesen nem. Nem is ez a celom.
lampa laz
@Nessy: Ez nagyon jó! Este az asszonyt meg úgy üdvözli, h ma is milliárdos lettem...
CsipkeRózsa
Ezt ingyen is meg tudná oldani, hagyja abba a korrupciós kormányzást, ő tudja leállítani azt.
CsipkeRózsa
@kereső: Az EU elfelejtette, hogy egyszer már adott rá pénzt, amit sikeresen lenyúltak.
Commenter
@CsipkeRózsa: naiv vagy. Mit is mondott? "Engem nem lehet, elzavarni, leváltani, minimum 25 évre rendezkedünk itt be." Úgyhogy jobb ha az EU számol azzal hogy ha továbbra sem zárja el a pénzcsapot akkor nem Mo-t hanem a fideszt finanszírozza.
kereső
@Commenter: köszi,igy már az is érthető,hogy miért volt ott Hadházy-val Márki-Zay Péter fórumán.
Commenter
@kereső: szívesen. Külügyminiszterként nem kedveltem, lehet velem egyet nem érteni, de Horn Gyula után sehol sem volt.És mindezt amit most mond antall egykori tanítványaként és rokonaként is mondja. Az norvég alap már neki is sok volt, önként mondott le.A fia ma is a fidesz holdudvarához tartozik. Valahol sajnálom JG-t, ő is segített antall mellett orbán kezére játszani az országot, és most nagyon durva az ébredés, vár ez még pár millió megvezetett szavazóra.Azt mondja orbán Nyugat ellenessége történelmi bűn. És az is amit az ország ellen belpolitikailag is elkövetet(t). Azt hiszem ov-t már csak a történelem rakhatja helyre,oda ahova JG szerint is való: a bűnösök mellé, elrettentő példaként.
Commenter
@kereső: éllovasból lettünk utolsó csatlósok megint. Helmut Kohl kancellár azt mondta a magyarok ill. akkori miniszterelnökünk és külügyminiszterünk ütötte ki az első téglát a falból. Most falakat, kerítéseket épít egy...szellemi, gazdasági, politikai falakat. A neve egy rock ikon koncertjén a hozzá hasonlók társaságában villog világszerte. Végtelenül fájó ezt látni.
www.youtube.com/watch?v=3aSp2XHZaYA
Emmanuel Macron lesz az új Helmut Kohl?
privatbankar.hu/makro/orban-legfobb-ellenzeke-vagyok-europaban-321127
Kookas
@Ludmilla: vissza tennék ők de nincs hova azt is ellopták.
csipetke
Ebből vajon mennyit nyúl le a kormány?Jóra bízza az EU az erre szánt pénzt,Európa legkorruptabb kormányát dobta nekünk a gép
Commenter
@csipetke: Európa? A világ egyik legkorruptabb kormánya!
namihami
Egy újabb, 5 milliárdos (igaz, ez csak filléres a többihez képest) tétel, ami jó célra lesz fordítva.
A fiúk zsebének duzzasztására.
Merje valaki, bárki is állítani, hogy a cél nem szent? Tudná valaki ennél hasznosabban felhasználni? És egyébként is: A cél semmi, minden az odavezető út.
Na, ez pont a zsebekhez fog vezetni.
Commenter
@namihami: ja a közel 13 milliós veszteségű hobbi kisvasút meghosszabbítására is jut majd belőle.
namihami
@Commenter: Nono, és az EU meg a pénze?
Nehogy már a nehezen megszerzett pénzeiket kelljen, hogy a fiúk kisvasútra költsék. Izzadtsággal megírt pályázatjaikkal és fogaik összeszorítása révén összegereblyézett fillérjeiket erre kótyavetyéltetnéd el? Mire való az EU és a tőle kikönyörgött és részéről kiköhögött Euro milliárdok? Hiszen az ""jár"" nekünk. És ha mi kisvasutat akarunk belőle, akkor arra jár.
Commenter
@namihami: van még pár ilyen ötletem: turul és ov festmények az iskolákban, 2 rule cucc a tesiórákon, még több stadion, Gizella (kerényi) táborok, két évente új NAT, gyóntató, vajákos minden kórházba...á, nem is folytatom mert még ellopják mint ahogy azt az ellenzék tette a soha nyilvánosságra nem hozott narancsos kormányprogrammal.
namihami
@Commenter: Egy, az egészségügy számára sarkallatos dologról nehogy elfeledkezz, nehogy a süllyesztőbe kerüljön.
Minden ágy mellé, az éjjeliszekrény főhelyére kötelező jelleggel egy Tízparancsolatot (szuper nyomással, díszített kivitelben) kötelező legyen elhelyezni. Hiszen a gyógyítás és a gyógyulás elemi feltétele és alapvető követelménye. (lásd Kásler-effektus)
Néhány milliárdocskát ez az éca is megér. (a percentet kérem)
Commenter
@namihami: jaj már, a honvéd orvosai ingyen túlóráztak te meg percentet kérsz?
Commenter
@namihami: bocs a sámánt és az ördögűzőt kihagytam a betegágy mellől. Nyereg alatt puhított lóhúst kórházi kosztnak!
namihami
@Commenter: Hogy a honvédos dokiknak ki a példaképük, az legyen az ő szuverén döntésük.
Én a példát ""kedvenc"" miniszterelnökünktől veszem, aki lassan még levegőt is csak megfelelő hely által és az őt megillető percentért lesz hajlandó venni. Eddig is megkapta minden üzletből a részét, miért váltana. Mostmár én is szeretném egy kicsit simogatni az aranytojást tojó tyúk tollait. Mert ha így folytatódik, akkor a mi vezetőink, élén a Főnökkel, lassan már megkopasztják.
Commenter
@namihami: az a rossz hírem van, hogy nincs már saját tolla. Idegen eus tollakkal ékeskedik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.