Járóka bízott abban, hogy bizonyos ügyekben tudtak volna együttmüködni Dobrevvel.

Dobrev Klára és Járóka Lívia is az EP alelnöke lett. Dobrev Klára 402, Járóka Lívia 349 szavazatot kapott. Megbizatásuk két és fél évre szól. Dobrev Klárának ez az első parlamenti ciklusa, Járóka Lívia Magyarország csatlakozásakor, 2004-ben lett EP-képviselő, ahol 2014-ig folyamatosan dolgozott, majd 2017-ben, Pelczné Gáll Ildikó lemondása után visszatért.

Az ATV-nek Dobrev Klára azt mondta, a magyarok érdeke egy nyitott Magyarország és egy erős Európa. Hozzátette, ő

nem szavazta meg Járóka Lívia alelnökségét.

A DK közleményében azt írja: megválasztásával Dobrev Klára a legmagasabb közjogi méltóságot nyerte el, amit szabadelvű-balodali magyar politikus valaha elért Unió parlamentjében. Az alelnököket megelőzően választották meg az elnököt is, aki a 63 éves olasz politikus, David-Maria Sassoli lett.

Dobrev Klára nem szavazta meg Járóka Lívia alelnökségét

Forrás: AFP

Járóka Lívia a Mandinernek adott interjújában azt mondta, pozitív fejlemény, hogy a tizennégy alelnökből kettő is magyar, ketten is képviselhetik a magyar érdekeket. „Dobrev Klára hasonló módon elkötelezett több olyan kérdésben, amiket én is személyes küldetésemnek érzek. Ilyen például a gyermekszegénység felszámolása. Amennyiben támogatja a törekvéseinket és felhagy a baloldal általános, felém irányuló elutasításának rossz szokásával, még akár bizonyos kérdésekben való együttműködés is elképzelhető.

Dobrev Klára nem szavazta meg Járóka Lívia alelnökségét

Forrás: AFP

Sajnos a tapasztalatom azonban az, hogy a szocialista frakció pártjai otthon nagy szeretettel kampányolnak a szegénységfelszámolás mellett, de mint már említettem, amikor a tényleges cselekvéshez érkezünk, mindig leszavaznak. Ameddig nekik és a liberálisoknak, zöldeknek, kommunistáknak csak szavakban fontos a szegénység ügye, addig esély sincs a sikeres együttműködésre.”

Cikk- és címlapkép: AFP

(atv.hu, mandiner.hu)

135 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@bencemacska: hát akinek csak szavakban fontos a szegénység (azé a kisebbségé is, ahová ő maga is tartozik) akik szavazatokért négy évente tésztával, tüzifával, kétezer forinttal vásárolja meg a szegénységet az pont a Fidesz, legyen az a szegény roma, magyar, tót, vagy sváb kisebbség.Köz és EU-s pénzen teszi ezt egy olyan párt, amely mindemellett rasszista is, valójában tesz a szegényekre, az elesettekre és csakis a saját szavazóinak a meggazdagodását tartja fontosnak. Járóka tehát kizárólag a fidesz és orbán érdekeit képviseli.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Járóka, mint fityiszes:
"Ameddig nekik és a liberálisoknak, zöldeknek, kommunistáknak csak szavakban fontos a szegénység ügye, addig esély sincs a sikeres együttműködésre.”
Ennek ismeretében megszavazta volna valaki?
Commenter
@bencemacska: hát akinek csak szavakban fontos a szegénység (azé a kisebbségé is, ahová ő maga is tartozik) akik szavazatokért négy évente tésztával, tüzifával, kétezer forinttal vásárolja meg a szegénységet az pont a Fidesz, legyen az a szegény roma, magyar, tót, vagy sváb kisebbség.Köz és EU-s pénzen teszi ezt egy olyan párt, amely mindemellett rasszista is, valójában tesz a szegényekre, az elesettekre és csakis a saját szavazóinak a meggazdagodását tartja fontosnak. Járóka tehát kizárólag a fidesz és orbán érdekeit képviseli.
papa.49
Nem szavazta meg ÉS az se biztos hogy emez megszavazta a másikat KI LÁTTA A CÉDULÁT a vakondok kereső elvtárs ???
Jozefina
Járóka mikor kérte számon a gyermekszegénységet, vagy ha csak a sajátjáénál maradunk a roma szegénységet akár csak a fidesz-kdnp-én belül?? Kérdezte-e Farka Flóriánt, hogy hová lett sok millió erre szánt forint???
Egyáltalán milyen javaslat, kezdeményezés köthető hozzá az EUn belül???
Commenter
@papa.49: most már mindketten alelnökök, mivel titkos volt a szavazás, és már az első körben megválasztották őket, csak azt tudni hogy Dobrev Klára, Donáth Anna, és Cseh Katalin saját elmondásuk szerint nem szavaztak Járókára. Kapott annyi elegendő szavazatot a saját pártjától, amelyben sokan nem is tudták hogy fideszes?(eléggé abszurdnak tűnik hogy a Néppárt nem ismeri saját párttcsaládjának képviselőit,) megszavazta Járókát. Majd meglátjuk melyikük képviseli jól a magyar érdekeket a munkája során.
papa.49
@Commenter: Tudod én se szavaztam volna meg a Járókát !!!
namihami
Némi magyarázatot az is ad a dologra, hogy Dobrev Klára (fideszül:: Gyurcsányné) még nem felejtette el, hogy EZT a Fideszt még a saját pártja is kizárta minden szavazásból és funkcióból. Akkor miért kellett volna rászavaznia? A Néppárt megalkuvó és szavazatvásárló mentalitására inkább jellemző, hogy a Fidesz révén megtartható 13 voksért egyáltalán jelölte és a néppártiak még voksoltak is rá.
Commenter
@papa.49: és mindazok sem akik most fölháborodnak azon hogy ilyen magas szimbolikus tisztséget tölthet be.A tanulatlan Farkas Flóriántól nem különbözik, hiába van diplomája: ő is meglopta és visszaélt a sajátjai bizalmával, ahogy a Farkas is, azzal hogy orbánt és a fideszt szolgálja. Járóka a szegénység felszámolása érdekében tett munkája kb annyi mint Hegedűs Zsuzsa minden gyerek lakjon jól alapítványáé..
kereső
Miért kellett volna megszavazni, a cv-jéből nem csak az maradt ki,hogy fidesses, hanem az is,hogy magyar.És bizonyára nem volt ismeretlen előttük az eddigi "munkája"- mert szavakban minden fidesse akkora demokrata, meg együttérző, meg elesetteket segitő- hogy csak na! De mondjuk , a norvég alap miatt szót emelt-e orbánnál? Nem hiszem, hiszen a Sargentini jelentés EP vitájában akkorát benyalt neki ,mint ide lacháza. Vagy szót emelt-e valaha is Ritók Nóra mellett? Miben tudna ő együttműködni DK-val, aki adományozott és gyüjtést inditott a gerincbeteg kislány injekciójért?,és folyamatosan támogat aférjével együtt hátrányos helyzetű családokat. Pedig azt mondja a fáma, hogy a járóka család sem ágrólszakadt.
Commenter
@kereső: a kilakoltatott zsámboki roma családnak csak kitartást kívánt orbán, ez ellen sem emelt szót járóka. A száz tagú cigányzenekar (Járókáék) az egyik leggazdagabb roma család. Ő nem rohant haza Brüsszelből hogy segítsen. Dobrev Klára viszont tényleg sokat jótékonykodott tette ezt a saját vagyonából, sorra is nyerte az ellenkezőjét állító pereket.
Macskaszem
A fidesznek nem szavakban fontos a szegénység, nekik hús-vér valóságban is nagyon fontos, hogy minél több szegény legyen, másképp ki szavazna rájuk egy tál gulyásért, pár kiló krumpliért, száraztésztáért, napidíjért, közmunkáért.
Zselépetya is megmondta, csak kellően alacsony bérekkel lehetünk befutók az autóipari rabszolgapiacon.
csak úgy....
Akkor most Ö ,az így Járóka ! ha Dobrev szavazott volna rá,akkor már másnap óvashattuk vóna,hogy titokban Dobrev is a fidesznek dolgozik...
Eriksson
Idézet a cikkből:
" Dobrev Klárának ez az első parlamenti ciklusa, Járóka Lívia Magyarország csatlakozásakor, 2004-ben lett EP-képviselő, ahol 2014-ig folyamatosan dolgozott, majd 2017-ben, Pelczné Gáll Ildikó lemondása után visszatért."

Messziről látszik, hogy Dobrev végtelenül önző és kicsinyes.
Commenter
"ö az így járóka?" Nem járt rosszul, így is alelnök lett. Te csak írni úgy mint durbincs?
jesz
Dobrev Klára nem szavazta meg Járóka Lívia alelnökségét

Apaaaa...gyere kezdőőődik!
csak úgy....
@Eriksson: bezzeg, ha fordítva lenne a dolog,...
különben,te minek nézed a politikát?
RonaGyuri
már miért is kellett volna egy ócska hazug - haza és fajtája eláruló - fityesznyik pártkatona hitelesítéséhez hozzájárulnia??? =))
tudode
Járóka Szilvia se nem árt, se nem használ az ő társadalmának, mivel nem különb a NER lovagoknál, csupán a MEGÉLHETÉSI kasztba tartozik, mert annyi realitással nem rendelkezik, mint egy hangya:, a videó 1,56-nál miről beszél, akkor amikor olyan mély szegénységben élnek a fajta társai, amely a XXI. században szégyen, még a tanultak számára is
.
www.youtube.com/watch?v=XrnMeI0XW-Y&t=7043s
.
Remélhetőleg hozzá hasonlóak kevesen rontják a levegőt az EP-ben.
Commenter
@csak úgy...: megrázó hír...kopírozni ütet...
Eladott Ország
Dobrevnek igaza van. Járóka egy EU-s pénzeket eltolvajló párt képviselője. Amely párt 1.6 milliárd cigány felzárkóztatásra szánt pénzt egészen nyilvánvalóan ellopott, és a felelősöket nem hajlandó felelősségre vonni. Járóka előbb erről beszéljen, csak ezután nyissa ki másra a száját, legfőképpen a szegénység felszámolásáról ne beszéljen Ehhez a képmutatáshoz pedig Dobrev ne gratuláljon, és ebben a tolvajlásban semmiképpen ne működjön közre.. Nem kell képmutatni. Járóka kizárólag cigány volta miatt van a fidesz EP listáján. A fidesz őt mutogatja, ha bárki rámutat, hogy leszarják a kisebbségek felzárkoztatását. Hogy az apád faxját Járóka mit tettetek ti a szegénység felszámolásáért nézz már szét a keleti régióban!
Gauntlet
Miért, a Fidesz mit tett? amúgy hol vannak a kommunisták? Nulla egész 1 százalék ? annyi se?
justhpeter
Dobrev elfeledkezett az eleganciáról, Igazi pártkatonaként szavazott. Ez baj.
Eriksson
@justhpeter: Tökéletesen egyetértek. Ha nagyvonalúbb, senki nem veszi tőle zokon. Sőt! Lehetett volna piedesztálra emelni, hogy lám, milyen elkötelezetten önzetlen. Mert támogatja a kisebbség képviselőjét.
terlasz
@justhpeter: A legrosszabb képviselő az, aki eleganciából szavaz. Országrontó fideszt nem kell bátorítani, hitelesíteni.
kulabombaafityiszre
@Eriksson: "Amennyiben támogatja a törekvéseinket"-idézet a cikkből.
Tehát ha Dobrev beáll a sorba.
Na ez az igazi mentalítása a fideszes vérenceknek.
Tehát ha támogatsz akkor nagy kegyesen dolgozok veled,ha nem akkor soros bérenc vagy.
Mindenkit erővel lenyomni.
nevemnick
Bírom, hogy zokognak a narancsvirágok... :D
Ismeritek ezt a közmondást?
,,Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten..."

A ti esetetekben csak azt kapjátok amit megérdemeltek: úgy viselkedünk veletek szemben, mint ahogy ti velünk bántok.
Lenyelhetitek.
Eriksson
@kulabombaafityiszre: A mondat úgy hangzik egészében: "Amennyiben támogatja a törekvéseinket és felhagy a baloldal általános, felém irányuló elutasításának rossz szokásával, még akár bizonyos kérdésekben való együttműködés is elképzelhető."
Tehát Dobrev elutasító, mert ő DK-s milliomos és nem Fidesz-bérenc cigány.
Mindenkit erővel lenyomni.
bencemacska
@justhpeter: ma, 17:41
Dobrev még nem eléggé politikus, nem hazudik, hanem emberül / őszintén / beszél!
bencemacska
Van Járóka Alapítvány, amellyel ő és családja segíti az éhező gyerekeket?
Nem szegények, megtehetnék!
Borsodi
Járókának csak a szája jár,nagy ívben leszarja a szegényeket,csak egy jól fizetett bábu.
Cicamama55
Egyet értek vele! Flóri EU-s pénze a felzárkóztatásra, hol van?! Asszisztált hozzá biztosan, mivel ő eddig is közel volt a tűzhöz!
Cicamama55
@Cicamama55: Bocs: Egyetértek ...még mindig! :)))))
csak úgy....
@Eriksson: mindíg mondom,hogy bimbó vagy de neked még be is köll bizonyítani...
csak úgy....
@durbincs: a semmit mondó ondó,oszt mi köne ha vóna?
csak úgy....
@Eriksson: 18:30 ,na ott is dölt belöled a hülyeség...
te szoktad használni a buksid,vagy csak dísznek van a nyakadon?
csak úgy....
@durbincs: szerinted irigyellek a rettentö nagy eszöd miatt?
csak úgy....
@durbincs: szerinted, irigyel téged valaki a rettentö nagy eszöd miatt?
Eriksson
@Mirabilis: Ne ragadtasd magad túlzásokba, megárt a szépségednek. Járóka egy brüsszeli képviselő, akinek megvannak a maga feladatai. Dobrevnek pedig meglesznek. Feltételezem egyiknek sem a Farkas ügy.
csak úgy....
@Eriksson: elöször a nyulat ugrasztja ki Dobrev a bokorból, csak az után gyün a farkas...
csak úgy....
@durbincs: szerinted, irigyel téged valaki a rettentö nagy eszöd miatt?
kereső
Görényből több van. Ott van mindjárt 13 görény az Eu parlamentjében. Büdösek, bűzt eresztenek-és terjesztenek.
RonaGyuri
Logikus, hogy nem szavazta meg lévén - ahogy az a új igazságügyér meghallgatáson kiderült - nem is fele meg a fityesz előírásoknak sem: csak 2 gyermeke van!!! =))
Kookas
@Eriksson: 2004 óta eus képviselő járóka ha mondanál csak egy az országért tett jót no mert nem lesz..de azért hajrá ss!
Cincinntatus
Dobrev Klára nem szavazta meg Járóka Lívia alelnökségét, de Járóka Lívia megszavazta Dobrev Klára alelnökségét.

Ez arra utal hogy Járóka Lívia jobban szereti Dobrev Klárát, mint Dobrev Klára Járóka Líviát.
Commenter
@Gauntlet: a legalja kommunisták a fideszben tanyáznak most éppen illiberális kereszténydemokrata színekben.
Eriksson
@Cincinntatus: Ez azt mutatja, hogy Járóka szívesen szavazott olyasvalakire, aki tud magyarul. Dobrev viszont olyanra nem, aki tud cigányul.
kereső
Egy demokrata miért is szavazna egy olyan párt tagjára, amely "konzervativ kereszténydemokráciát" hirdet, de valójában egy horthysta világot épit Magyarországon,és iktatórikusan gyakorolja a hatalmat. 30 évvel a rendszerváltás? után, ismét egypártrendszerben élünk. Van egy állampártunk, és egy populista, nacionalista ,széljobbos pártállamunk.
kereső
"és
diktatórikusan gyakorolja a hatalmat. "
Aki Én
@Eriksson: Elárulnád egészen pontosan mit tett ez idő alatt Járóka a roma felzárkóztatásért? Mert ha szerinted az a legfőbb szempont, hogy ki mióta politizál, akkor talán azt is tudod, mi hasznosat tett ilyen hosszú idő alatt. De ha számít az eltelt idő, akkor pl. orbánod hogyan is kezdte? Neki milyen múltja, szakértelme van egy ország vezetésére?
Azt is biztos tudod, hol parkolnak a romáknak szánt súlyos közpénz milliárdok.
Kérlek oszt meg velünk.
Nem inkább arról van szó, hogy tájékozatlanul csak és kizárólag a fidesz körbenyalásához értesz?
Eriksson
@Kookas: Ezt olvastam ezzel kapcsolatban: „Járóka Lívia az európai szegénység felszámolása, a roma polgárok integrációja, valamint a nők helyzetének javítása érdekében kifejtett munkásságával kivívta képviselőtársai elismerését, akik szavazatukkal támogatták az alelnökké választását”
Bármit is jelentsen ez.
Commenter
@kereső: beszakadt a part. Ott vagyunk, ahol a 89-es fordulat előtt. orbán egészségi állapota ugyan csupa kérdőjel, de őt senki nem fogja úgy eltávolítani mint a súlyosan szellemileg leépült Kádárt. Nincs ereje már sem 56-nak, sem 89-nek.Itt csak a népharag és a sors söpörheti el. Legalábbis most úgy tűnik.És újabb több milliárdos stadiont a Vasasét avatjuk, miközben az MTA-t eltiporták.
Cincinntatus
@Commenter: Horn Gábor, az SZDSZ frakcióvezetője mondta: "..NEM AZT MONDTÁK FERI, AZT MONDTÁK, MENJ A P...BA, VALLJUK BE. "
Kookas
@Eriksson: a prostisrácok vagy az origoban olvastad csak úgy lehet.
Commenter
@Cincinntatus: Ehhez semmi köze Gyurcsánynak.Nem ő nem szavazta meg Járókát. De nem ment a HG által javasolt helyre, hanem új pártot alapított, amely EU-s párt is, és nincs felfüggesztve.
Milyen érdekes, hogy a Fideszes össznépi "menj a ...-ba a vizitdíjjal egyre jobban teljesít ez eü, a népszavazás intézménye meg nem is létezik. Ezt nem Gyurcsány követte el.
Commenter
@durbincs: örül a kikötőjének? Erről írjon.
Commenter
@durbincs: a hajón tartózkodó futsalos majom biztosan.
Commenter
@durbincs: vagy az ellentengernagy aki itt fogja bújtatni a Viking Sigyn kapitányát...
Macskaszem
@durbincs: Még mindig a ploesti banyakecoban laksz halsegg?
volvós
Ez nagyszerűűűűűűűű !!! Már most a kezdet kezdetén gyűlöli Dobrev Klára ( DK ) a mocskos fideszes cigányokat...Mit is mondott erre Jack Nicholson ??? " LESZ EZ MÉG ÍGY SE " ...elvtársak !!
tulipan
Ej Te, sötét senkiházi@durbincs: Te idióta, bunkó, BŰZÖS, ROMÁN, narancsos szarnyaldosó, vizelet szipókázó ? Te vagy itt is, a legócskább rongy, narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? Hiszen mindenki előtt köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!Ócsán már a kocsmába dárcozzák a kifüggesztett pofázmányodat ?(Tudod, román, szaros pofájú: magyarul a múlt időt 2 TT-vel jelőljük!))Hát, te hát aztán jó sokat nézted az Echo-tV-t az este ? a narancsos havejaid is annyira megvetnek, hogy folyton levizelnek ? hiába is állsz kicsit arrébb ? mert akkor meg a zsebeidbe mennek a vizeletsugarak?Menjél már, gyagyás dugjál meg egy villanyoszlopot,ha már a kecske menekül előled, ha egyszer megint előkapartak a nyári avar alól ? Te bezzeg TAHÓ kula dög? Jah, bocs nálatok, ott a bányába nincs is avar ? csak Denevérquano, meg lóvizelet? ? Te lóganyéarcu ?
Lepényleső
Nem tűnik ez kirívóan pofátlanságnak,olyan hivatkozik az együttes fellépésre,aki azt
soha meg nem tette?
tulipan
@Pegero: Na, osztán mondjad mán, te rohadék narancsos seggnyaló PROPAGANDA GÉPEZET: kiktől, MILYEN SZERENCSÉTLEN rászoruló tömegektől raboljátok el MEGINT, az ehhez szükséges összegeket??? Érdekelne, milyen propaganda ANYAGOT KAPTÁL ennek a kimagyarázásara te szaros KÖCSÖG?? Nagyon szivesen, bámikor, ha ennyire élvezed...! :)) www.gyaloglo.hu/users/07/f9/2c/738720...
Jól sikererült ÖNARCKÉPED... -:) www.gyaloglo.hu/users/08/11/24/580573...
Te ótvaros büdös narancsos bunkó! Ott a heíyed!!!
Miért nem húzol már el a ferde faszba?
www.gyaloglo.hu/users/08/11/24/580573...
kakambuki
Tegyük fel hogy így igaz ahogy leírták, vagyis az illető arról nyilatkozott hogy nem szavazta meg a másikat. Ez nem probléma több okból sem. /1.Megszavazták mások. /2. A nyilatkozó illető végül is népszerűsíteni akarta magát, így is, ezzel is. /3.Ennyire telt tőle. /4. amit tett senkit de senkit nem zavart és nem zavar ma sem.
Nessy
@kakambuki: Mi lesz most hazánk szegényeivel? Igaz,megszavazták, miután azt mélyen elhallgatták a jelölésnél mely párt tagja.
Úgy hogy holnaptól megszűnik a szegénység! legalább is verbálisan!
tulipan
@Pegero: @Pegero: Na, osztán mondjad mán, te rohadék narancsos seggnyaló PROPAGANDA GÉPEZET: kiktől, MILYEN SZERENCSÉTLEN rászoruló tömegektől raboljátok el MEGINT, az ehhez szükséges összegeket??? Érdekelne, milyen propaganda ANYAGOT KAPTÁL ennek a kimagyarázásara te szaros KÖCSÖG?? Nagyon szivesen, bámikor, ha ennyire élvezed...! :)) www.gyaloglo.hu/users/07/f9/2c/738720...
Jól sikererült ÖNARCKÉPED... -:) www.gyaloglo.hu/users/08/11/24/580573...
Te ótvaros büdös narancsos bunkó! Ott a heíyed!!!
Miért nem húzol már el a ferde faszba?
www.gyaloglo.hu/users/08/11/24/580573...
Nessy
@tulipan: Ne süllyedj már az illető szintjére! Ő ezt tanulta! Ő ilyen! Lehet, hogy ezért még dicséretet is kap valahol.
tulipan
@durbincs: Mi van narancsos segynyaló Félfarok, ott abban a román Ploesti denevérszaros, húgytól bűzlő bányakcódban?
Te ótvaros büdös narancsos bunkó! Ott a heíyed!!! Miért nem húzol már el a ferde faszba?
www.gyaloglo.hu/users/08/11/24/580573...
tulipan
@Nessy: Ezeknek tök mindegy! Észre sem veszik, hogy csak vissza adom nekik, amit ŐK ide löttyintenek! Nekem kényelmes, mert nem kell kitalálnom semmit!!
tulipan
@Pegero: Te narancsos seggnyaldsó Gyökér fajzat!
Nagyon mutatós ez az agyonreklámozott ÖNARCKÉPED!!
www.gyaloglo.hu/users/08/11/24/580573...
anyugalomsszeretetszigete.weebly.com/u...
tulipan
Hogy a szegény színészek ne kényszerüljenek tök üres nézőtér előtt játszani, mint a focisták!!!
nyugatifeny.hu/2019/07/07/kijottek-az-adatok-vastagon-veszteseges-a-fidesz-embere-alatt-a-nemzeti-szinhaz
Eriksson
@Mirabilis: Érdekes, hogy néhány esetben ismered a nagybetűket, néhány esetben nem. Helyesírásból elégtelen.
Eriksson
@Mirabilis: 16:57 Ha már így szóba került: Kisszerű emberek kisszerű dolgokkal élnek.
pécsi
Dobrev Klára KGB-s bolgár ügynök lánya! Mi van itt gyerekek?
csak úgy....
@Eriksson: fogadok,hogy anno a barátnöd ,nem az eszedbe szeretett bele.:)
csak úgy....
@durbincs: ürülök néked durbincs tezsvér? azt hittem,hogy a szombati fölvonulás után,nem hozzák rendbe ,egy darabig a popeszod? a sikari még állva ül ?
mesélsz?
kereső
@pécsi: 17:322 Itt van a kánaán. Orbán apósa III/III-as ügynök volt, Szita Károly Kaposvár polgármestere szintúgy, Pokorni apukája szintúgy, a belügyminisztérium egyik mostani államtitkára szintúgy. És akiről meg nem tudunk???-bizonyára vannak többen is. Dobrev pert nyert már nem egyszer az apja ügyében- senki nem tudta bizonyitani.
Commenter
@kereső: néhai Lévai istván az öt elemis besúgó, akiről a múltja csak halála után derült ki. Ehhez képest Lévai egyszer azt nyilatkozta, hogy a szülei egyszerű gazdálkodók, állattartásból élnek Látjuk. orbán múltja sem kristálytiszta, a mélymagyar csurka is ügynök volt például. Petar Dobrev ezzel szemben egyszerű bolgár ember volt, aki beházasodott az Apró családba.
tulipan
@durbincs: Ej Te, sötét senkiházi@durbincs: Te idióta, bunkó, BŰZÖS, ROMÁN, narancsos szarnyaldosó, vizelet szipókázó ? Te vagy itt is, a legócskább rongy, narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? Hiszen mindenki előtt köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!Ócsán már a kocsmába dárcozzák a kifüggesztett pofázmányodat ?(Tudod, román, szaros pofájú: magyarul a múlt időt 2 TT-vel jelőljük!))Hát, te hát aztán jó sokat nézted az Echo-tV-t az este ? a narancsos havejaid is annyira megvetnek, hogy folyton levizelnek ? hiába is állsz kicsit arrébb ? mert akkor meg a zsebeidbe mennek a vizeletsugarak?Menjél már, gyagyás dugjál meg egy villanyoszlopot,ha már a kecske menekül előled, ha egyszer megint előkapartak a nyári avar alól ? Te bezzeg TAHÓ kula !
tulipan
@Eriksson: Nagyon vicces egy ostoba, narancsos gyalogkakukk vagy!!!
tulipan
Jól látta Dobrev Klára, hogy ez a Járóka már, az összes fajtájabeli cigány embert, '"felemelte" a nagy jólétbe,, mivel csak 1 vót nekijje, bizonyos Farkas Flórián!!! Ezért hát nem is szorult rá Klári támogatására!!
verőce21
Itthon, ahol ezeket a brüsszeli csinovnyikokat nem becsülik – újabb százalékokat hozhat a kormánynak Klára asszony kinevezése.
Eriksson
@tulipan: Ismétlés a tudás anyja. :)))
kokopelli
@tulipan: (14:36)
" Ismétlés a tudás anyja"?... Mostmár tudhatjuk,hogy miért is árvák "ezek" !
tulipan
@Eriksson: Ismétlés a tudás anyja? Lásd, rajtad kívűl, még a Duebincs, Pegero, Verőce21 összetételű narancsos seggnyaqló, hsntaboyok klubjá!!!
tulipan
@Pegero: Szóval hogy is volt ezzel a süket dumátokkal?: Na, osztán mondjad mán, te rohadék narancsos seggnyaló PROPAGANDA GÉPEZET: kiktől, MILYEN SZERENCSÉTLEN rászoruló tömegek is segített meg,vagy ki, pláne meg Brüsszelből, na persze a közismert Farlas Frórin kivül, az a cigány csaj?? Mellesleg rokona ez a csaj a cigány primás Járóka Sándornak ? Az legalább csinált is valami életében! Érdekelne, milyen propaganda ANYAGOT KAPTÁL ennek a kimagyarázásara te szaros KÖCSÖG?? Jah, és hogy ki ne maradjál, jóból!! www.gyaloglo.hu/users/07/f9/2c/738720... :-))
tulipan
@durbincs: Ej Te, sötét senkiházi@durbincs: Te idióta, bunkó, BŰZÖS, ROMÁN, narancsos szarnyaldosó, vizelet szipókázó ? Te vagy itt is, a legócskább rongy, narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? Hiszen mindenki előtt köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!Ócsán már a kocsmába dárcozzák a kifüggesztett pofázmányodat ?(Tudod, román, szaros pofájú: magyarul a múlt időt 2 TT-vel jelőljük!))Hát, te hát aztán jó sokat nézted az Echo-tV-t az este ? a narancsos havejaid is annyira megvetnek, hogy folyton levizelnek ? hiába is állsz kicsit arrébb ? mert akkor meg a zsebeidbe mennek a vizeletsugarak?Menjél már, gyagyás dugjál meg egy villanyoszlopot,ha már a kecske menekül előled, ha egyszer megint előkapartak a nyári avar alól ? Te bezzeg TAHÓ kula, nehogy véletlenül, tükör elé tévedj ! Csak emlékeztetőül: scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/64898427_2434633586771130_8656465082819018752_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent-frt3-2.xx&oh=4d216821d5
Eladott Ország
@Pegero: ma, 00:24; Amire jutottunk, ( az elmúlt 30 évben Bulgáriát megelőzve ) az nem valami sok. Ahhoz képest, amire juthattunk volna, ha melldöngetés helyett, ha az egész világ ellen (főképp szájtépéssel) viselt állandó harc helyett, ha a minket egyelőre meg nem illető tisztelet követelése helyett tennénk a dolgunkat. Ha a dolgunk tevésében nem akadályozna mindennap a minden napra rátelepedő általános és ólomsúlyú történelemhamisítás. Ha Bartók Béla és Neumann János országa lennénk a baromian buta és tehetségtelen politikusok országa helyett, akik különben mindig gondosan ügyeltek arra, hogy a Bartókok és Neumannok ne érezhessék magukat otthon ebben az országban. Ez az igyekezet napjainkban eredményesebb, mint eddig bármikor volt. Azt egyelőre nem lehet tudni, most éppen hány Bartók és Neumann megy el Magyarországról, de azt igen, hová vezet ez a tendencia. Kifelé Európából.
uploads.disquscdn.com/images/8ad919ffcd175aff63bfac2f7b1da563ecbead07dba6a5c6a7a3b02df99f0725.jpg?w=600&h=527
uploads.disquscdn.com/images/d86a9a4dca3ba6dd72ac548b382d0149aead08514c5c88f57a9cfe7132729920.jpg?w=600&h=509
Nessy
@durbincs: Vigyázz, mert ebben a parnasszusi magasságban, ahova a bejegyzéseid repítenek, még el találsz szédülni, aztán leesel, és bevered a buksidat! Bár kitudja! Hátha utána még a cikkhez is hozzátudsz szólni értelmesen!
Nessy
@durbincs: Tudod, 50 IQ-val már fideszes álomtitkárlehet valaki. Az enyém több, így nincs esélyem! De Te még jelentkezhetsz! Mellébeszélni , butaságokat mondani remekül tudsz!
simmering73
"...a valóság az, hogy a Járóka Lívia által képviselt “Fidesz” lassan tíz éve küzd a magyar mélyszegények ellen, a cigányságot szegregálja, mélyszegénységbe és rabszolgaságba kényszeríti. Ha Járóka Lívia a romákért és a mélyszegényekért küzdene, akkor először a “Fidesz” ellen kellene felvennie a harcot."
nepszava.us/miert-nem-lehet-jaroka-liviara-szavazni/
Nessy
@durbincs: Na beszéljen veled értelmesen a svábhegyi beteg szamár!
advocat
Kedves Lívia! Kilenc éve kormányoztok, és még mindig van közmunka! Miért is?
Eladott Ország
@Pegero: tegnap,22:27; A fidesznél és nálad nagyobb ingyenélő gerinctelen szarházi nem is létezik! A kioktatásokat a fidesz seggfejek, és a fidelitas orbánjugendjeid között osszad!
uploads.disquscdn.com/images/c1b3ff1753ccffa780e1d9781a4b8228491461c974b81da5e969b6cb99b81be1.jpg?w=600&h=624
dudasj.ath.cx/home/images/stories/newsh/11876_copy_o.jpg
Eladott Ország
@Pegero: Elszámolt már a fidesz a híd a picsába porgrammal, az ellopott közpénzmilliárdokal, te fideszes faszfej!
F. Flórián segítségével elloptak 1,6 milliárdot, a kormány visszakéri, de hogy vissza tudják neki adni, először odaad 1,3 milliárd pluszpénzt. A fideszes kurva anyátokba!
brick
Ország előtt nem, de világ előtt szégyelli, hogy fideszes.
Akkor viszont nagyon is jól tudja, hogy rosszat csinál ez a hülye kurva.
brick
Nincs az a pénz a földön, hogy én fideszes gyökér legyek valaha is!
Igen, ez azt jelenti, hogy inkább éhen döglök, minthogy ezek közé tartozzak akár egy másodperc törtrészéig is !!!
Peller Anikó
Ameddig csak szavakban fontos a szegénység ügye, addig esély sincs a sikeres együttműködésre veletek. De attól tartok utána se. Nektek csak a saját gazdagodásotok ügye a fontos, rohaggyanak meg a szegények ugye gügye.

Arcátlan hazugság az egész életetek, a szegényebb rétegeket raboljátok le szaros harácsoló gecik. De ugyanúgy rohadtok meg mint aki szegény.
tulipan
@Pegero: 9 év után sem számolt el a fidesz a híd a picsába porgrammal, az ellopott közpénzmilliárdokal, te fideszes faszfej!
F. Flórián segítségével elloptak 1,6 milliárdot, a kormány visszakéri, de hogy vissza tudják neki adni, először odaad 1,3 milliárd pluszpénzt. A fideszes kurva anyátokba! Ezekre hol VÁLASZ ??? HOGY MERITEK oda dugni kulturált Európába a Járóka pofáját??
Süket és vak, hülye narancsos nyalonc csúszó-mászó!!
Megérdemelten hülyén fogsz kimúlni is te zsíragyú!!!
kiskosarbolt.hu/image/cache/data/Manufacturers/HeringCsaba/Hering_kolozsvariszalonna-500x375w.jpg
SystemError
@Pegero: Erre már kellett adnom egy likje-ot, hogy ennyire pihent elméd van, hogy ilyen képeket csinálsz..:)
tulipan
@Pegero: Te meg pláne, hiszen már most is TE vagy a hivatásos, fizetett narancsos segggnyaló :D
www.gyaloglo.hu/users/07/f9/2c/738720...
kokopelli
@tulipan: ...az egészbe azt nem értem,hogy miért kellene az EU-ban,az azonos országból jött kül-
dötteknek azonosan szavazni!Fel kell dobni a "kockát" és az eldönteni? Miért vannak az EU-parla-
mentben kül. pártcsoportok!Ennyire a bányászbéka schegge alatt van a polismert M.o.-n!Azt hittem,
hogy mindenki a saját lelkiismerete szerint szavaz!Minden ország (odaát is) egymás ellen szavaznak
a küldöttek oszt annyi! A magyar "hazafiak" máig sem tudták levetni a '45-től '89 szajkózott szloge-
neket?Kisért a szoc.rendszer,és főleg a fidesznek,amikor Orbán "kergette" ki a ruszkikat"? Hál' isten-
nek,hogy a Putyin nem orosz, és nem hallja? (;-))
papa.49
Nem kéne már levenni ezt a ,,szakállas hírt,, a palettáról ???
Nem szavazta meg oszt. jónapot !!!
A fütyiszek se szokták megszavazni az ellenzéki képviselők javaslatait és akkor mi van ???
tulipan
@kokopelli: Jajjj, de rosszul tudod!!! ITT 9 ÉVE PARANCSBA KAPJÁK, HOGY CsAk AZT lehet mondani, amit a Dagadék főnök előír! Aki bármiben is, egy kicsi is, mást mond, ebben az " illiberális, parancsuralmi demokráciában", az egyenesen ŐSELLENSÉGNEK tekintendő!!!
kokopelli
@tulipan: ...mivel két lakásom van itt is és ott is (rokonsággal,barátokkal és kollégákkal) össze
tudom hasonlítani a két "rendszert". A különbség elszomorító! (;-))
tulipan
@kokopelli: Sajnos! Ott biztos nem mutogatják a "hirekben", mit is reeggelizett, vagy ebédelt ma Merkel!!!
kokopelli
@tulipan: ...magánügy! (;-)) Hunniában az a hír,hogy a chef puhát vagy keményet ß@rt!?
Leírtam a remegésének (a szakorvos által lehetséges) okát,amit még ki kell "stazioner" vizs-
gálni,de sajnos a magyar kommentelők már megállapították a bajt! Rosszak a német orvosok,
mert,ha felhívom az egyiket (mint már írtam) esetleg azt mondja a fogadó csaj,hogy "jöjjön dél-
után,de tk. holnapreggel is jó! A kis erőszakos! ...ez van,a többi az őrszobán maradt!
Mutatják őt is pl. sífutás közben a gyerekekkel akik őt körbeveszik,...de annyi az egész!
tulipan
@Mirabilis: Ez a bejegyzésed annyira tetszik, hogy elviszem máshova is!! Ha nem haragszol meg!
tulipan
@kokopelli: Szóval,rosszak a német orvosok? Akkor nyilvánvalóan azért megy/ment oda annyi magyar egészségügyis és ORVOS, JÓ PÉNZÉRT???
tulipan
@Nessy: Ne próbálkozz, ezzel a narancsos sweggnyaldosó, bamba. kretén Dubincssal, nem a Te szelíd lelkedhez való "műfaj"! Az ilyen MŰVELETLEN, GÖRÉNY-fajták, kizárólag a legnagobb mértékű GOROMBASÁGBÓL "ÉRTENEK"!!!
Nessy
@Pegero: Ezt a nemes tevékenységet, legalább is részemről, ledelegálom egy orrszarvúnak!
Nessy
@Pegero: A hátaltáji csókra felhívásra.
kokopelli
@tulipan: A kis Járókás "harcol az európai szegénység ellen,meg a nők...meg a romák intgrálás
és a roma...stb,stb!
Mindíg szerettem volna tudni,hogy mivel! Karddal, lőfegyverrel?Nagyobb közhelyeket ritkán olvasni!
Nem tudom ki volt az,mert mind1, mint a EU-s min. nyugdíj bevezetése! (;-)))
kokopelli
@tulipan: (18:50)
...anak ellenére mondtam a havernak,hogyha Pesten rosszul leszek,akkor "padlógáz",és az első
labanc kórház előtt a határon túl dobjon ki a parkolóban a bejáratnál,és dudáljon! Az európai EÜ-
kártyám a nyakamba megtalálja a portás! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.