Orbán Viktor beteg, ezért Varga Mihály vezette a szerdai rendhagyó kormányülést – írja a hvg.hu.

Egyelőre több információnk nincs.

A miniszterelnök Facebook-oldalán egy receptes poszt jelent meg csütörtök délelőtt, felesége szakácskönyvéből fotózott ki egy oldalt.

112 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mikor elvették a magánnyugdíjamat, gondoltam, megpróbálom humorosan felfogni. Mikor elvették a magyarságomat, csak azért, mert nem úgy gondolkodom mint ők, már nem volt annyira őszinte a mosolyom. Mikor ellopták az országot, meg a jövőjét, akkor kicsit mérges is lettem. Mikor gyűlöletre építették a pártprogramjukat és mindenkit egymás ellen fordítottak, attól már meg is ijedtem. Mikor nyíltan nácik lettek, az fájt is. Majd mikor már tudatosan szegénységben kezdték el tartani az embereket, akkor azt kívántam, dögöljön meg az összes geci. Azt hiszem, én sokáig ellenálltam és talán nem az én hibám, hogy így érzek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
luiz
Nézem a kacsameséket, hátha megszakítják!!!
Eladott Ország
Mikor elvették a magánnyugdíjamat, gondoltam, megpróbálom humorosan felfogni. Mikor elvették a magyarságomat, csak azért, mert nem úgy gondolkodom mint ők, már nem volt annyira őszinte a mosolyom. Mikor ellopták az országot, meg a jövőjét, akkor kicsit mérges is lettem. Mikor gyűlöletre építették a pártprogramjukat és mindenkit egymás ellen fordítottak, attól már meg is ijedtem. Mikor nyíltan nácik lettek, az fájt is. Majd mikor már tudatosan szegénységben kezdték el tartani az embereket, akkor azt kívántam, dögöljön meg az összes geci. Azt hiszem, én sokáig ellenálltam és talán nem az én hibám, hogy így érzek.
Eladott Ország
Hogy az Orbán Viktor nevű ember mikor omlik össze, az nem tudható előre. Bekövetkezhet bármikor – valószínűleg már többször be is következett, de sikerült stabilizálni -, akkor pedig elszabadul a pokol. Orbán nélkül a fidesz nem ér egy sóhajtást sem. Nincs, aki a helyére álljon/üljön, mert nem az eszme mozgatja a támogatókat (nehéz is lenne, mert a szabadrablás nehezen nevezhető eszmének), hanem Orbán személye. Őt imádja, aki. Amit mond, az úgy van. Akkor is, ha nem és akkor is, ha köze nincs a valósághoz. Tehát a környezetének mindennél fontosabb, hogy a trónon tartsa. Védik is, mint anyatigris a kölykét.
nezelodo
Hát akkor sokáig fogjuk nélkülözni a vezért, mert két három hónap mire időpontot kap egy szakrendelésre szegény! Csak igyekezzen az időpontkéréssel, és jó ha tudja, hogy két perces csengetés előtt fel sem veszik a telefont, hátha letesz a szándékáról. Nálunk meg pl szemészetre ne is kérjen időpontot, ha észreveszi, hogy a szeme sem áll jól, mert az már nincs...
Sámannus
Végre egy örömhír, Ha végrendeletet írna még jobb lenne.
dr. prédikátor
füstösgeci!!lehetőleg fekve és lábbal előre hagyd el a szobádat!!!
Pálinkás Pál
Nos...a hír egy csepp szomorúsággal sem tölt el...de gondolom ennek a patkánynak nem volt várólista!!!
CsipkeRózsa
@Sámannus: A végrendelet megírása nem jelenti, hogy hamarosan felolvassa az ügyvéd.
rokker33
Remélem pár napon belül... meghal!!! Ámen!!
division
@Eladott Ország: Nem vették el a magánnyugdíjadat, magad adtad nekik oda. Nem ugyanaz. Az, hogy elhitted hogy ellenkező esetben nem lesz majd nyugdíjad, nehéz kommentálni. A magyarságát senkitől nem lehet elvenni aki magyar. Az ország továbbra is a magyaroké. A gyűlöletet főleg bennetek, ellenzékiekben él, ki is szokott anyázni, trágárkodni? Nácik? Na, ez jó. Tudatosan szegénységbe taszították az embereket? Vannak, akik hosszú évek óta nem voltak képesek többre, lehet, a Kádár rendszer ingyen világában még jól éltek a rengeteg adósság közepette, de jött a piacgazdaság, ahol végre az kerülhetett felülre aki megérdemelte volna már akkoriban is. Persze vannak akiknek mindez az árnyoldalt jelentette, mert képtelenek voltak szintet lépni, követni a változásokat, azaz leragadtak azon a szinten, ami akkor még elég volt, ma már nem. A politikusok gazdagodását most ne vegyük ide, az mindig is volt, van, lesz.
division
Jobbulást, mint mindenkinek aki megbetegszik!
cikicakk55
Szerintem csak egyszerűen nem volt kedve elmenni a rendhagyó kormányülésre.Ő is érzi,hogy már a szelek sem a régiek. Fosik,de nagyon,ezért burkolózik a saját kis világába,ahol Ő a mindenható ésnincs senki aki ezt megkérdőjelezze. Az agyrágó bogár kezd éhen halni benne,az biztos.
Mary
@division: a magánnyugdíjjal kapcsolatban, megfenyegették az embereket, hogy aki nem adja oda a megtakarítását a vezérnek, az nem kap állami nyugdíjat. Ha szerinted ez nem így van, akkor netán hazudott a kormány? Aki hazudik az még mire képes? A politikusok meggazdagodásáról ne is beszéjünk--- mondtad. Hát persze hogy nem, minden fideszes ezt mondja, főleg a nemzet gázszerelőjét ne is említsük. Meg a 37 új üres stadiont sem, se a felcsúti kánaánt. Ez kb egyeduralom, azt kell építeni az országnak ami a vezér hobbija... ez volt Csaucseszku idején is. Az a baj, hogy a kormány fel sem fogja nem is tudja, hogy az emberek hogy élnek, milyenek a kórházak stb. Tudod én Németországban élek, de mindig szégyenkeznem kell ha a párommal hazalátogatunk, az utak miatt szétesik az autónk. Ha bemegyünk a városba mindenhol lepukkant házak, vakolatig lehullott falak. Volt minap egy főzős műsor Budapestre mentek itteni szakácsok egy étterembe. Miközben kamerázták őket, láttam az utakat a lepukkantságot, nagyon szégyeltem magam. Olyan lépcsőházba mentek fel, mintha robbantottak volna, annyira lepukkant volt. Sajna voltam a Korányi kórházban is látogatni, azt hittem a 60 as években járok. Itt a kórházakban a folyosókon kézfertőtlenítők, a wc-n van szappan, papírtörlő, fertőtlenítő és még takarítják is. Hidd el nekem tényleg baj van a fidesszel , az előzőek sem voltak jobbak, de hát azért lettek leváltva, hogy ők bizonyítsanak. És hidd el nem mindenhol korruptak a politikusok, valahol megelégednek a fizetésükkel, ez a lopósdi hungaricum.
adrenalink
Na, akkor a hívői sovány vaddisznóvágtában stoppoljanak időpontot a Szent István Bazilikában, imádkozzanak, és sűrűn hányják a keresztet a bálvány felépüléséért!
division
@Mary: Szerintem te Borsodban járhattál akkor idehaza:-))
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Istenem, add, hogy ne azt írjam és mondjak most, amit gondolok... ez az ember engem kifosztott, tönkretett, az egész életemet elkúrta, nem kicsit, hanem nagyon. Nem ő egyedül...nem szabadna gyűlölködni, de nem tudom ezt másképp lereagálni. Mindenki, aki 1989 óta színre lépett, megvetésem tárgya.
Nem mintha ez jelentene bármit is.
Egy fecske nem csinál nyarat.
Egyre azért büszke vagyok... az első pillanattól kezdve ellenszenves volt nekem ő is. Nem csalódtam.
Pontosan az, aminek látszik.
Gonosz.
Remélem, a Sors utoléri minél előbb.
division
@Mary: Egyébként az utak terén egyetértek, jó lenne ha autópálya lenne mindenhol, az ember tényleg tud bosszankodni amikor szétrázza a hátsóját egy-egy útszakasz, erre sokkal több pénzt fordítanék a kormány helyében. Sokat vagyok üzleti úton, és amíg nem csinálták meg a Bajai útszakaszt, két havonta cseréltettem ki a lengéscsillapítókat. A méregdrága autókat a japánok az utakra tervezik meg, lehet nem számolnak Magyarországgal ( se):-))
Sámannus
@division: Kásler gyógyítsa meg, és egy félév múlva kapjon időpontot ultrahangra, mint mások. Vagy kérjék meg Hatházit mérje meg a lázát ló lázmérővel.
justhpeter
@Vilagbol Kiabrandult Mosofazek: Ámen !!!
Eladott Ország
@division: ma, 14:33; Javaslom, Mary hozzászólását ( ma, 15:28) elolvasni. A magánnyugdíjat nem csak elvették, de el is lopták és azóta sincs nyugdíjszámla. Eltűnt, mint kuszafogú Selmeczi Gabriella azóta SZTK fogsorával együtt.
tudode
Nem kell reménykedni, mert
.
----- Alex Tamás: Csak a jók mennek el
,
www.youtube.com/watch?v=RJXoYJSgYWY
.
Hol van őfélesége ettől, pedig ráférne az országra már nélküle egy kis nyugalom, béke!
Béla333
Orbán Viktor beteg...
Ezt már igen régen tudja mindenki.
Ami újdonság, hogy ezt most már beismerik! Van kiút...
balos
@SystemError: Szerintem az is túl jó neki!
Macskaszem
Biztos elemfeltöltésre ment Grazba, a bőr hűlne már rá.
kokopelli
@Macskaszem: ...egy villástargonca "aksijával" kellene feltölteni!
kereső
Én tiz Miatyánkot, és tiz Üdvözlégy Máriá-t rendelek neki. Ennyi biztosan meggyógyitja.
volvós
@division: 14:34
Nos ha felgyógyul a G... bő nyállal le is sz.ph@tod !!!
CsipkeRózsa
Nem biztos, hogy el kell hinnünk.
Állítólag ez sem volt igaz, csak nem akart beszédet tartani egy eseményen, így más mondta el helyette:

hvg.hu/itthon/20131001_Meg_kellett_muteni_Orban_Viktort
Borsodi
Majd a Felcsúti stadionban meggyógyítják,ott kell kezelni.Bízzunk benne a hír igaz,Békés Karácsonyt!
division
@volvós: Mi van paraszt, nem bírtad ki hogy ne személyeskedj egyet? Alpári tuskó. Egyszer te is leszel beteg, remélhetőleg nem kell sokáig fizetnünk a tb - det, de a két lájkolónak is ugyanezeket üzenném.
division
@Sámannus: Hol vársz félévet egy UH - ra? Ha nagyon sürgős 1-2 nap és megvan magánba. Pár doboz cigi csak az ára.
division
@Eladott Ország: Igen, elvették attól aki odaadta, de abban igazad van, hogy nyoma sincsen azóta.
verőce21
Ilyen hihetetlenül intenzív munkatempóban nem csoda, ha a valamilyen vírus megtámadja az ember immunrendszerét.
Sámannus
@division: No ugye megcsinyáják az "ingyenes" ellátásban.okostojás... mégis flgyujtották a várost az "ingyenes" ellátásért.
division
@Sámannus: Megcsinálják abban is, bemész a sürgősségire legfeljebb ha nagyon indokolt. Nagyon sok a beteg, és amelyik kórházban két gép van kicsit nehéz lenne egyből ellátni mondjuk ezer beteget. A várólista többek között ezért is van.
volvós
@division: 19:57
Fáj az igazság, agyagdagasztó nyalonc...de miért nem a Petikédért aggódsz ??
A " feleségedről " meg nagyon régen hallottunk Gondolom az adóhivatal békén hagyja már...
Örülök, hogy felb@sztam a primitív parányi agyadat ...nehogy infarktust kapjál
az orális munkád közben..kis kócsag !!
division
@volvós: Ahhoz te nagyon kevés vagy faszfej, amikor ezeket leírom csak mosolygok, persze utána sírok is, mert belegondolok abba hogy ilyen szar alakok élnek ebben az országban mint te is. Bármi hír van az oldalon, semmi egyebet nem tudsz csak trágárkodni. Ilyenkor az ember elgondolkozik, kik is a valódi gyűlölködők. Primitív ember vagy nagyon.
Sámannus
@division: Én tisztában vagyok vele, hogy pénzért mindent megcsinálnak nagyokos, de miért volt akkor a szociális cirkusz népszavazás? Megsúgom neked nagyokos: Ha az orvosok közvetlenül kapják a pénzt a betegtől akkor nincs mit megdézsmálni a nernek, és az egészségügy még ma is virulna.
division
@Sámannus: Az orvosoknak az ember a mai napig ad hálapénzt, én sosem vártam el egytől sem hogy ingyen gyógyítson senkit a családomból, főleg ha nem is hozzá tartoztunk, nagyokos...
volvós
@division: 20:26
összekeversz a pedagógus " feleségeddel, neki írhattad ezt a mocskosságot...
eszedbe juthatna mibe kerül ez a csaj neked...
division
@volvós: Én írtam mocskosságot? Nézd már vissza ki kezdte! Még be is vagy rúgva? A nejem meg hagyd békén te geciláda!!!
volvós
@division: " nejed " ???, Talán a pénztárosod !!
division
@volvós: Nem érdekes, egy olyan embernek mint te lövésed nincs mennyit kell tanulni, dolgozni egy pedagógusnak, hiszen a 6 elemiddel ezt nehéz is lenne elképzelned. Arról meg nem ő tehet, hogy sajnos 250-300 ezer nettó jár ma egy pedagógusnak, bár szerintem az átlaghoz képest nem annyira rossz. Ma nincs becsülete egy pedagógusnak, bár aki veled foglalkozott annak idején szintén kudarcot vallott rendesen. Az a lényeg, hogy egyszer majd te is megdöglesz.
Mary
@division: sajna nem.jártam még Borsodban, de te kizárt, hogy jártál Budapesten
Akkor: Fiumei út, Misonyi út, Festetics, további kerületek: Újpest, Kőbànya, Ferencváros és sok ezer utca
Sétálgass a Keleti körül vagy a Blaha körül
De nem vagyunk egyformàk, kinek mi a szìnvonal
Vannak házak ahol még az 56 os forradalom golyó nyomai is ott vannak
Mi jövünk haza a József körúton.és az autó szèteseik pefig nem gagyi
Sajnos Budaoest egy lepukkant város, persze szép y Duna és hídjai és a parlament, de a lakóhàzak többsége njncs felújítva
Ha esetleg nézed a Jófiúkat az rtl n, na ott mutatogatnak lepukkant hàzakat, mivel úgy tidom hogy a VIi vagy VIII.kerületben forgatták
Én zuglói vagyok, de a Bosnyák tér se egy álom
volvós
@Mary: 20:49
Lehet, hogy neked ez a falusi bugris új, de mi már ismerjük, az egyik troll, aki
már a 100-ik nick nevén ossza itt az észt. Orosházán csak a falutábláig jutott el, de a Kádár rendszer itt maradt fattyúja...a " felesége " 300 ezer nettó (!) fizetéssel pedagógus, szóval egy mesemONDÓ... Mi akik már több éve itt vagyunk, csak röhögünk a csirán...Csak a nagy pofája van... Nem érdemes vele szóba állni, gyűlöl mindenkit, aki külföldön éli az életét ... Szép estét Neked és a Párodnak !!!
division
@volvós: Én kevés embert gyűlölök, de téged immáron igen. A bértáblának meg javaslom nézz jobban utána, de minden pótlékkal egyetemben, és akkor könnyen kijön majd ennyi, már ha tudsz számolni. A külföldön élőkkel semmi bajom, ezt a kisujjadból szoptad ki? Annak idején még szigorúbb volt a propi rendszere, könnyen tiltották ki az embert, ilyenkor csak másik névvel lehetett visszajönni, még ezt sem tudtad? Most más van, gondolom te is itt vagy pár néven, ma már megengedett. Foglalkozz inkább azzal amid már nem működik, mindenkinek jobb lesz.
division
@Mary: Ritkán járok újabban Pesten, Borsodot csak azért hoztam fel mert ha valami rossz mindenki azt hozza fel példának.
Jozefina
Anikó asszony forraltbora csodákra képes!!! A vő pálesza meg jó vírus ölő!!!
division
@Shikari: Nyilván így van, de én nem zárkózom el senkitől addig ami emberi hangon szól. Ez most nem így történt, ne aggódj, hanyagolom innentől.
division
@Shikari: Sajnos igazad van, ezeknek jelentős része képtelen az emberi társalgásra.
division
@Shikari: Na ja, a nácizás engem is megdöbbentett rendesen. Egyébként én is képes vagyok kritikusan kezelni a Fideszt ha valamivel nem értek egyet, de ez természetes, viszont nem ilyen "trabantos" szinten:-))
volvós
@division: @Shikari: ...felőlem le is szívhatjátok egymást himringyók !!!
division
@volvós: Téged már régen nem szívott le senki ha ennyire ez a fixa ideád, bár lehet nincs is már mit:-)
volvós
@Shikari: köszike az őszinte őnéletrajzotokat kócsagok...
division
@volvós: Jó neked egyébként hogy itt bunkóskodsz? Ha kicsit is visszaolvasnál, egy igen alpári megnyilvánulást tettél arra a hozzászólásomra, hogy mint minden beteg, Orbán is gyógyuljon meg. Semmi sértő nem volt benne, főleg nem rád nézve. Egész egyszerűen csak nem bírtad ki, hogy vasárnapi focidrukker módjára (tudod, azok akik otthon csak papucsok) itt most fasza nyuggerként beszóljál. Gondolom, a frusztráltság magával hozza a gyűlölködést is, de szerintem ezt azokon alkalmazd akik téged sértegetnek konkrétan. Én egy szót nem szóltam hozzád már nagyon régóta, ahogy ezt a hetet leszámítva sem jártam erre már elég régen, aminek pont ez a stílus az oka többek között. Szóval csak nyugi:-)
Mary
@division: nem ingyen gyógyít az orvos, nem tudtad?
Kap állítólag hatalmas fizetést és még plusz a TB től minden egyes beteg után is.
Nyugaton hülyének nézik a beteget, ha visz egy bonbont vagy egy bort a dokinak, sőt valamikor meg is haragszanak.Itt nem divat Németbe,Rossz a tb rendszert Magyarorszàgon .Itt Biztosítók vannak, oda fizetünk és abból fizetik a dokikat.A legtöbb orvos maszek, elmész, ő pedig kiszámlázza a biztosítónak.Sokkal jobb rendszer, így az államnak nem.kell mindenbe beszállnia.Persze azért nem.lopnak milliárdokat mint nálunk a közösből
Eladott Ország
@division: tegnap, 20:05, Gondoltam válaszolok, de megsemmisültem az érveid miatt. Mocsok kemény vagy, nem engeded megülni az ész diadalát...
Eladott Ország
@division: ma, 00:02; A jelenlegi kormánynál kártékonyabb, hazugabb, sunyibb társaság még nem dúlta ezt az
országot. A kereszténység mögé bújva, de csak az itthoni katolikus egyház vezetőinek, vagy azok egy részének támogatásával pusztítotok, mint a pestis. Tudom, hogy ti sem hiszitek és sokan nem hiszik, de vége lesz ennek egyszer. Hiába betonozzátok be magatokat, nem fogtok dinasztiákat alapítani. Hiába rakjátok mindenhová a petéiteket, azokból élősködő lárvák lesznek, pillangók soha. Már régen túl van ez az ország azon a ponton, amikor még választással, demokratikus úton meg lehetett volna szabadulni tőletek. Nem lehet, már nem. Jól látjátok, nincsenek demokratikus ellenzéki pártok, nem is lehetnek demokrácia nélkül. Jöhet Putyin is, vagy aki segíteni tud. Nektek. Nem az országnak. Mert az országot már szétvertétek, kibeleztétek. Rajtunk már nem segít semmiféle demokratikus átmenet, mert nem adtatok rá lehetőséget. Titeket már csak kiverni lehet a hatalomból, bíróság elé állítani, a harácsolt vagyont elkobozni. Igen képzett és csak a jogban hívő büntetőbíró azt mondta, akkor lesz itt rend, ha politikusok fognak lámpavasról bokázni. Az biztos, addig nem lesz rend ebben az országban, míg ezt az egész maffiát, Orbánostól, Poltostól bilincsben nem mutogatják. Ezek amíg élnek és mozognak szívni fogják a vérünket. Csakis a végleges elszigetelés és teljes vagyonelkobzás lehet a megoldás. Megsemmisítést azért nem írok, mert az EU-ban az tilos. De egy ilyen irányú népítéletet nem tartok kizártnak. Mert nincs más mód szabadulni tőletek, mindenhová beettétek magatokat. Mindegy, hogy névleg ki győzne a választásokon, a valóságban ti rabolnátok tovább. Ezt egyetlen módon lehet megakadályozni. Ki kell irtani benneteket és vazallusaitokat a hatalomból, a gazdaságból, mindenhonnan. Valódi kormány- és rendszerváltás kell. Az pedig nem arról szól, hogy ti ellenzékbe vonulva szívjátok tovább a vérünket.
kokopelli
@Mary: Az angyalföldi házakban a háború után falba fektetett "Bergmann-csövek" úgy tüntek el a '90-es években,
hogy lebontották a házakat,és a "hirtelen tehetős emberkék" megvették a telkeket!(Petneházy-tól...Forgách-ig ismer-
tem).Nem kellett Borsodba menni,hogy a fejlődést(!) lássák a zemberek!
division
@Eladott Ország: Figyelj, te nyugger komcsi propaganda szöveget fújó okostojás, mert már többször nem írom le: Nekem teljesen mindegy ki van vagy lesz kormányon, én a szocik alatt is tettem a dolgom, végeztem a munkám, nem azzal foglalkoztam éppen ki vezeti az országot. Fejezd már be ezt a "titeket" elszólásaidat, mert én nem vagyok politikus, nem én irányítom az országot, és még sorolhatnám. Amennyiben lenne az országban sok-sok hasonló ember mint én jól élnének még az emberek is. Kevered a szezont a fazonnal, sajnos lerí rólad a sötétség. A politikában sajnos sok a tolvaj, legyen szó bármilyen kormányról is, de attól még aki nem politikus nem feltétlen tolvaj meg csaló, függetlenül attól éppen melyik pártra szavaz. Jelenleg lényegében nincs is kire a Fideszen kívül, legalábbis én egyre sem adnám a voksom. Majd ha egyszer lesz.
division
@Mary: "Itt Biztosítók vannak, oda fizetünk és abból fizetik a dokikat"
Tudom. Szerintem is ez lenne a jó megoldás, de az többe kerülne mint maga az állami tb, mit gondolsz, az emberek zöme lelkesen fogadná? Nekem nem lenne vele problémám. Az orvosok meg itt Magyarországon nem keresnek sokat, kivéve ha magánúton praktizálnak, vagy már olyan pozíciót értek el mint mondjuk a professzori cím.
division
@simmering73: Poénos a kép, te lombikgyerek:-))
kokopelli
@division: rosszul nevezte meg a "Mary",mert azok nem biztosítók,hanem "Kasszák"! T.k egymással állnak
versenyben,de bizonyos törvényeket szem elől tartva!!A havi befizetetendő összeg felét a munkáltató állja!A munkanélküliség esetén is biztosítva vannak a tagok! Az "állam" csak ellenőrzi a sportszerű működést.A nevük
is "Gesetzliche Krankenkassen"! (Törvényes betegkasszák) Egyébként mindenkinek joga van egy privát beteg-
kasszát kiválasztani,de akkor a különbséget a zsebből teszi hozzá!
division
@kokopelli: Ez teljesen járható út lenne akkor itthon is szerintem.
Eladott Ország
@division: ma, 12:22; Honnan veszed ezt a nyugger komcsizást te seggfej?! Én nem voltam pártag sem a gengszterváltás előtt és most sem, te ganajtúró senkiházi faszkalap! Ki a faszom vagytok te/ti, a nemzet?! Az apátok faszát, te hülye geci! Írod: " Fideszen kívül, legalábbis én egyre sem adnám a voksom". Vajon mi jót tett az országgal a mindenható fidesz, mire vagy büszke és ennyire kioktató, te agyhalott barom?!
uploads.disquscdn.com/images/5d4cda07a930f1d12e116754b46b7ae9db72a3634fe9e687fc1db20fe51b1c84.jpg?w=600&h=467
Annyira csodát tettetek ti itt a rendszerváltás óta közös erővel, de főleg pláne mióta egy leselejtezett focista lett a király, hogy az valami beszarás. Mert csak csoda kell ahhoz, hogy az egyszerű agyú kisember amúgy sem túl barázdált agya odáig simuljon, hogy még tapsikoljon is, amikor eladják a lába alól a földet, a feje fölül a tetőt. Hát itt van olyan, aki istenbizonyra elhiszi, hogy egy lúdtalpas-agyú gázszerelő szakmunkás a csoda hét éve alatt fel tud kapaszkodni a szakadt kockaladától a milliárdos jachtig. Saját erőből. Az, bazdmeg. Aztán ott az orrtisztítók védőszentje, az ösztönös titkos tanácsadó, akin a legdrágább ruha is úgy áll, hogy hirtelen el sem lehet dönteni, jön, megy, vagy betépett. És akkor még nem is beszéltünk a focikirály nájlonotthonkás feleségéről, aki két pofára vásárolja a földeket, miközben az ura ingajáratban vonatozik Svájc és Azerbejdzsán között. Az egyszerű kisember meg karácsony előtt kap egy marék szaloncukrot és meg kell simogatni a fejét, megvakargatni a füle tövét. Hadd röfögjön boldogan. Mert jön a választás. Mi örülünk, ti meg majd gondoljatok ránk az ünnepi asztal körül ülve, amikor megszámoljátok, ebben az évben fejenként hány milliárdot nyúztatok le rólunk. Csak annyit kérek – ha lehet – ne röhögjetek túl hangosan. Arra érzékenyek vagyunk. Még a végén felébred a gyerek és megint elkezd nyafogni, hogy éhes.
Eladott Ország
@division: ma, 12:22; folytatás ( ma, 15:58) Aki nem a propagandát falja reggeltől estig, az tisztában van azzal, hogy gyakorlatilag leszakadtunk és nem csupán uniós átlagban, hanem a régióhoz képest is. Bulgária még mögöttünk van, de ha így haladunk, még ez is változhat. Az utcánkban is voltak egy embernek mindenféle víziói, de aztán a családja kihívta a mentőket és azóta, hogy kapott gyógyszereket, elmúltak neki a víziói. Már nagyon hatékony az orvostudomány. Csak mondom.
kokopelli
@division: ha ez a németeknél kb. 60 éve megy olajozottan,akkor máshol is menne!A vizitdíjat is ők vezették
be,és egy-két év alatt lement a hétfői "orvoslátogatás", amire azt eltörölték! Az idős nénik most máshol beszélik
meg a hétvégi "tudósításaikat"! Csak körül kellene nézni a világban,és a jó dolgokat honosítani!
division
@Eladott Ország: Primitív egy paraszt vagy te, na de ilyenek is kellenek hogy legyenek, különben unalmas lenne az élet. Tudod, én a saját tudásommal értem el magas szintre, ráadásul már nagyon régen, még jóval a Fidesz előtt, és arról nem tehetek hogy neked szaloncukorra sem telik mert egy ritka nagy balfasz voltál egész életedben ( az írásaid híven tükrözik).Fogd fel azzal a picike agyaddal, hogy én sem tőled, sem mástól nem loptam soha csak adtam, szóval állítsd le magad mert szart sem tudsz. Senki, mondom senki nem nevet az éhező gyerekeken, sőt marha kíváncsi lennék hogy mit tettél eddig az érdekükben a pofázáson kívül, mert én annál sokkal többet, hanyatt esnél amennyiben tudnád. Lehet, nem vagy komcsi nyugger, de ritka primitív , irigy, gyűlölködő és buta ember vagy. A butaságod ott is tetten érhető, amikor azt gondolod nem vagyok azzal tisztában, hogyan gazdagodott meg pl. Mészáros meg még néhány Fidesz közeli ember. Fogalmad nincs arról, hogy az én hathatós közreműködésem is hozzájárult ahhoz, hogy a városunkban le legyenek váltva a Fideszes önkormányzati vezetők, mivel láttam hogy mit művelnek. Nekem mindegy kik a képviselők, csak azt csinálják ami a város érdeke. Amennyiben nem így van menniük kell. Csak hogy megértsd, bár szerintem nem fog menni: Jelenleg országos szinten nincs más alternatíva, láthatjuk mit csinál Karácsony is, erre lehetett számítani. Akár tetszik akár nem, nincs még egy olyan erőskezű politikus, vezető az országban mint Orbán Viktor, és ezt még az ellenzői is elismerik sok esetben.
division
@Eladott Ország: Még valami: Minden politikus lop, legalábbis ebben az országban ez így volt mindig is. Ezen semmi nem fog változtatni, ha már eddig nem sikerült.
Eladott Ország
@division: ma, 17:04; És akkor vegyük tudomásul, hogy mindenki lop?! De akkor ezek szerint, a többi országba kevesebbet lopnak, mert már Európában mindenkinek az ánuszrózsáját csókoljuk. Lófaszt neked és többi fideszes szarházi mocsoknak, nem vesszük tudomásul és börtönben rohadtok meg, hogy baszd meg a fajtádat! Nem ússzátok meg!
pctrs.network.hu/clubpicture/1/8/6/7/_/a_jovo_elkezdodott-001_1867837_9775.jpg
Eladott Ország
@division: ma, 17:04; Írod "Akár tetszik akár nem, nincs még egy olyan erőskezű politikus, vezető az országban mint Orbán Viktor, és ezt még az ellenzői is elismerik sok esetben." Ezzel a bűnöző cigánnyal Nyugat- Európában már nem állnak szóba, sőt a volt keleti blokkban sem. Saját pártcsaládja is kihajítja a pártból jövő tavasszal, mint macskát szarni. A csúti debil despotának, már csak a türköknél, kipcsakoknál van becsülete, az ázsiai diktátoroknál. Frank Engel, luxemburgi képviselő értékeli a jelenlegi magyar helyzetet …
www.youtube.com/watch?v=d8IkyQ9v3n0
division
@Eladott Ország: Tudod mit? Le vagy te magasról szarva! Börtönbe azok kerülnek, akik bűnözők, milyen jogon állítod rólam hogy az lennék?
Mondtam én hogy iszonyat buta ember vagy, ezt ismét bizonyítottad. Neked megváltás lesz a halál.
division
@Eladott Ország: Ami még talán fontos lehet: Minden esetben kitérsz a válaszok elől, a gyerekek megsegítéséről egy szót nem ejtettél, vajon miért? Mert egy senki vagy, annak születtél és az is maradtál. Egy gyűlölködő fasz vagy, semmi egyéb. Kérd meg Karácsonyt, küldjön neked szaloncukrot, mert annyit nem tudtál elérni az életben hogy nyugdíjas korodban teljen rá ( megjegyzem, a Tescós nem olyan drága):-)) Őszintén szólva már kezdelek nagyon sajnálni a hihetetlen primitív mivoltod végett.
modi
@Eladott Ország: @division: Legyetek szívesek mindketten befejezni ezt az emberekhez nem méltó társalgást, ellenkező esetben mindketten ki lesztek tiltva! Amennyiben mégsem tudnátok ezt megoldani, folytassátok a privát szekcióban! Senki nem kíváncsi itt arra, hogyan tudjátok gyalázni egymást!
csak úgy....
@modi: eselleg,alkalom adtán,jó vóna a @durbincs: nak is szólni! köszönöm!
1magyar
Nagyon helyes! A beteg mindig maradjon otthon pihenni, ezt kötelezővé tehetné minden ember munkahelyén, hogy ne terjesszék tovább a betegséget!
karma1
@1magyar: A hulyeseg nem ragalyos, de nagyon sulyos tud lenni... Neki aztan mindegy lenne, hogy bemegy-e vagy sem, mert ha bent van, abban sincs koszonet. Aztan ot sosem fogja a bajszos bunko szamonkerni, hogy hol volt?
Eladott Ország
@division: tegnap 18:57; Lassan írom, hogy a fidesz is megértse. Elhiszem én, hogy hülyének lenni jó, a polgárt hülyének nézni még ennél is sokkal jobb. De lehet, hogy nem célszerű hosszútávon. A régi és új nemzeti egység már csak ilyen. Akkor több, ha kevesebb. És akkor emelkedik, ha csökken. Kár, hogy nem vicc, hanem véresen komoly.
Eladott Ország
@modi:tegnap, 18:57; Szeretnélek tájékoztatni, hogy van még néhány név divisionon kívül, a neveket most nem sorolom fel, mert szóra sem érdemesek. Valószínűleg azt is észrevetted, hogy a fideszhívők sohasem a témával kapcsolatban szólnak hozzá, továbbá én sohasem szólítottam meg őket, és ezután sem fogom őket megszólítani, csupán a válaszukra reagálok, azt is csak alkalmanként. De van egy határ amit nem tudok negligálni. A fideszes barna nyelvűek és fizetett bérencek, továbbá szellemi fogyatékosok ( debilek) jellemzéséről nem kívánok írni.
division
@Eladott Ország: Én már nem fogok itt veled acsarkodni, és nem kizárólag azért mert megint kilőhetnek innen, hanem mert nem méltó hozzám az ilyen viselkedés. Én nem ártottam soha senkinek életemben, csak segítettem, nekem nincs miért bocsánatot kérnem senkitől. A Fideszre szavazok a rendszerváltás óta, ennyi, és rájuk is fogok amíg nem lesz egy olyan párt, amelyik megérdemelné a bizalmat. Ezzel zárom ezt az értelmetlen, alpári, trágár mocskolódást. Kellemes ünnepeket!
division
@Eladott Ország: A következő szavazásig még van idő, addig még ki tudja mi változik, bár ha eddig nem sikerült egy épkézláb pártot összehoznia az ellenzéknek, kétlem hogy sikerülne akár az elkövetkező 100 évben.
Eladott Ország
@division: ma, 13:21; Ha tájékozódsz az országban, mindenki torkig van a fidesszel, tele van a f@sza veletek! Így is csak rendszerszintű csalással nyertetek. Maga a polgárok fogják kikényszeríteni a fidesz rendszer bukását! Az ellenzék lejáratása nem lesz megoldás, meg az hogy ők is loptak. Börtönben fognak a fidesz bűnözők kerülni, a bűnöző szekta (fidesz nevű párt) pedig a történelem szemétdombjára ahová való! És akkor b@zdmeg van még pofád 100 évre hadoválni, te rohadt szarház f@szkalap! Takarodjatok a 3,14csába!
division
Sorry, de már csak röhögök rajtad. Hiába reménykedsz, nem megyek már le a te szintedre, ezt meghagyom neked, szabadalmaztasd szerintem:-)) Mindenesetre azért jól vigyázz mit írsz innentől, mert nem fognak sokan felismerni, ha netalán új névvel kellene visszatérned...
kokopelli
@Eladott Ország: ...nem tudom,hogy nyugatabbra hány kormányfő közli azt a "népépévell",hogy ágynakdőlt!
A "főnök" Graz-ból sem értesítette az őt támogató polgárokat! Egyébként ő a hibás,ha alkalmat ad az ellen-
zéknek! Fordítva nem úgyanúgy lenne? (;-))...még azt is kérdeznék a baloldali X.Y. ME-ről.: "csak nem terhes"?
SystemError
@modi: Szia! Remélem nem veszed sértésnek, de arra való tekintettel, hogy eddig szinte nulla moderációs tevékenység történt az oldalon és bárki készíthet egy nick-et, ezért azt gondolom, hogy nem túl hiteles belépő 2 felszólítás, ahol azonnal kirúgással fenyegeted amúgy jogosan az illetőt, de a poszt amiről szó van nem lett moderálva. Mármint az arányosság elve megköveteli szerintem, hogy ha olyan szintű a vétség, hoyg azonnal kirúgásról beszélünk, akkor minimum, hogy a poszt, ami kiváltja törlésre kerül.

Üdvözöljük a jelenlétedet. Azonban az ennyi idő után az összesen két intelem és egyben hozzászólás, ami a profilodon látható hogy mondjam nem azt tükrözi, hogy egy moderátor tevékenységét láthatjuk, aki valamilyen munkaidőbeosztásban dolgozik. Mármint 4-8 óra alatt elég sok hozzászólás lenne itt egy moderátor részéről...Mint az elején említettem és bizonyára te is tudod, hoyg itt igen régen a törvényi kötelezettségek ellenére nincs moderáció...

Megkérdezhetem, hoyg a moderációs irányelveket, moderációs naplót hol találom. Valamint bármit, ami igazolja, hogy téged nem az adott kirohanással hozott létre az egyik a fél?

Ne vedd sértésnek a szavaimat, egyszerűen a felhasználók és az üzemeltető számára is közös érdek, hogy hitelesen személy végzi ezt a feladatot jól megfogalmazott szabályok mentén, amit egy moderációs napló hivatott logolni, amiből amúgy látszik az is, hogy nem két poszt moderálására hozott valaki létre egy új felhasználót..

Gondolom ezek érthető aggodalmak egy web-en és portálüzemeltetésben otthonosan mozgó szakember számára.
SystemError
@modi: Jó pár évet töltöttem el Web-es és High-tech cégeknél. 10-20 éve még ebben a szektorban is megfigyelhető volt a kizsákmányolás, de azt hittem az utóbbi időben örülnek, ha találnak valakit, aki home office-ban dolgozik.

Mármint ezt csak arra írom, hogy dec. 22 vasárnapi munkakezdés. Az ilyen tipusú cégek ma max pénteken hazamentek.

Igazán sajnálom Shikari, hogy ma is dolgoznotok kell ilyen legalja módon! :)
SystemError
@division: @Shikari: Akkor boldog karácsonyt! Jövőre kicsit több eredetiséget adjatok elő!
division
@SystemError: Neked is hasonlókat!:-) Én jövőre már nem igazán leszek itt, most így év vége előtt pár héttel letettük a lantot, de januárban minden kezdődik elölről, legfeljebb éjszakánként be-be dobok valamit:-)))
Eladott Ország
@SystemError: tegnap, 21:38; Módi moderálja azt ami nem a fidesz szájíze szerint történik. Ennyi köze van az egészhez. Mint tudjuk, aki aki nem fideszes az hazaáruló, magyarellenes, nem keresztény stb. Az egyik megyei napilap, (valószínűleg az összes többi), úgy tálalja fő címben, hogy Jávor Benedek " magyarellenes közpénzből" , mert a volt EP-képviselő hivatalosan januártól látja el Brüsszelben „Budapest Főváros Brüsszeli Képviselete” nevű posztját. Nos erről ennyit, no komment!
Eladott Ország
@division: tegnap, 22:23; Írod: "legfeljebb éjszakánként be-be dobok valamit." Dobjál be egy tucat felest, az legalább meglátszik rajtad!
SystemError
@Eladott Ország: De mit moderál...? Ahhoz kéne admin jog is. Törölve lett a poszt, ami miatt "kaptál"? Csak azért, mert a törléshez valódi admin jog kell a beszologatós kamu admin profilhoz meg csak egy kellően szélhámos lelkületi Shikari is elég... Nem jöttél még rá, hogy minden szava hazugság, minden amit mond a pillanatnak hazudja, mert ez a feladata..
division
@Eladott Ország: Neked is kellemes karácsonyt, de hagyjál a Tescós szaloncukorból jövőre is:-)) Sajna nem iszok, csak néha egy kis aszút, azt is a jobbik fajtából.
Ja, és próbálj saját gondolatokat írni hasonló színvonalon mint amiket kiollózol különböző újságokból, a saját trágár gondolataid nélkül.
Eladott Ország
@division: tegnap, 13:41; Te meg ollózzál a KESMA-ból és add közkincsé a saját gondolataiddal, hogy mi és élvezhessük! Hajrá! Egyébként a te önálló gondolataidat nagy ívben leszarom!

Invokáció a fidesz-birkákhoz

Már csak néhány milliárdot
szeretnék lenyúlni,
már csak néhány luxuskurvát
szeretnék meghúzni.

Engedjétek, polgártársak,
vágyaim' kiélni!
Ígérem, hogy helyettetek
fogok majd kefélni!

Nevetekben nyitok offshore
számlát a pénzemnek
- s röhögök a sok birkán, ki
újra megéljenzett.

Kóter helyett Kótéban lesz
ismét sokszor részem:
őt fogja megint átjárni
huncut hancúrlécem.

Lóvá teszlek benneteket,
s már csak a csikó lát,
mikor hófehér seggéről
szívok egy csík kólát.

És ha végül kufirc közben
vinne el az ördög,
emlékezzetek rám úgy, ki
mindhalálig pörgött.
Az ilyen bölcs önálló gondolatokkal rendelkezőnek mint te vagy, küldök egy Szántó Miklós ( KESMA vezér) parókát karácsonyi ajándékként, az ánuszrózsa műveléséhez.
uploads.disquscdn.com/images/09f2c4b126c5a7424897379605dc4f43e7f37f3b4e01841d4e9144f8d24af848.jpg?w=600&h=417
Eladott Ország
@SystemError: tegnap, 11:11; Rájöttem a moderátor kilétére, nem először csinálja.
division
@Eladott Ország: Már csak mosolygok rajtad, bár az elég ijesztő hogy ilyen primitív emberek létezhetnek ebben az országban. Én nem másolok híreket sehonnan, neked viszont jó étvágyat a Kolozsvári Szalonnádhoz:-) Szellemileg ismét alulmúltad magadat, sajnos pont az ilyen faszok lázadoznak állandóan minden rendszer ellen, hiszen sosem vitték semmire, ezért gyűlölnek mindenkit aki igen. Lehet, rokkant is vagy ( agyilag mindenképpen), mert azok még ennyire gyűlölködők. Kellemes karácsonyt, megyek vissza a gyerekeimmel együtt örülni a sok-sok ajándéknak, meg lassan kész a libamáj is:-) Ja igen, és nem a te és a nép pénzéből lett véve, te szellemi, testi-lelki nyomorék!
SystemError
@Eladott Ország: Nem nehéz kitalálni kinek ált érdekében...vagy nem ő volt?:)
SystemError
@Eladott Ország: Köcsög fideszes módszerek, innen is lehet tudni. Amúgy Durbincs és ennek a faszfejnek a beküldései alapján valamelyik vadhajtásos/mihazánk-os bérnáci lehet az. A fidesz ezekkel törölteti fel a szart és ezek szarok annyira, hogy ezt csinálják. Ilyen kis jellemtelen majmok, akik most "nagy feladatot" kaptak:) és azt hiszik istenek, mert Orbán tudtával vannak jogsítványaik. Pedig nincsenek, mert ha bíróságra jutna egy ilyen kis buzi ügye, akkor az IP-k és minden más miatt kiderülne, hogy mit csinálnak. Mondom én jutottam el vele odáig, hogy félévre eltakarodott a kurva anyjába, amikor meglobogtattam, hogy bíróság. onnan tudom, hogy mitől félnek... Hozzáteszem, hogy ez az eset is... Harmadik fél személyében fellépni és másokat megtéveszteni konkrét BTK bűncselekmény. A propit üzemeltető cég felé is törvénysértő és az itt fórumozókkal szemben is.
Eladott Ország
@division: tegnap, 17:33; Hiszek egy hazában, ha megtudja fizetni.
1.bp.blogspot.com/-Z2MpNUJpCOs/T07pGYQvYZI/AAAAAAAAFn4/yMljHQXr3EI/s1600/bencsik%2Bandr%25C3%25A1s-b%25C3%25A9kemenet-hiszekegy.jpg
A munkásőr, Bencsik Demokrata András. uploads.disquscdn.com/images/19543f01712029f61c816549d13fc8ab8292ace1b19530de29c854b6696a9bc3.jpg?w=600&h=411
És hogy el ne felejtsem a lényeget: Andris bácsi közvéleményt is kutatott, ráírta hogy az 500 fős minta összetételében reprezentálja a szavazókorú magyar lakosságot, ez pedig azt mutatja, hogy a magyarok 58%-a a Fidesz-KDNP-t szereti. Az agyilag és lelkileg sérült nem propagandát zabáló magyarokkal szemben. Tehát Andris bácsi és a többiek pillanatnyilag háromnegyedes többséget szereznének a parlamentben. Nem, egyáltalán nem nyelvbotlás volt a többes szám, első személy. Csak azt nem tudom, hogy amikor a propaganda mögül valóban kilóg a lepusztított ország lólába, lesz-e következő segg, amelyik Andris bácsi rezsimeken átívelő barna nyelvével kívánja fényesre nyalatni magát. Amikor kiderül, hogy az agyilag és lelkileg sérült emberek milliói sugárban okádnak a puhatestű, az aktuális hatalom minden gazemberségét meg- és kimagyarázó, megélhetési trógerektől. Akik soha nem voltak újságírók, ellenben tehetségtelenségüket, szervilizmusukat leplezendő, naponta megmártóztak a morális pusztulás fertőjében. Akik abból a reményből táplálkozva éltek jól mindig, hogy feltétlen lojalitásuk átsegíti őket minden megrázkódtatáson. Andris bácsi! Mi lesz veled, ha elfogynak a seggek? Ezt kérdezem tőled division is!
uploads.disquscdn.com/images/68f50b663514aa8ad750f5482a44c4be401bc2f025d1504cd4727d3e4615e086.jpg?w=600&h=638
uploads.disquscdn.com/images/5adf38e7ad661182d1693c106eee8ce82a109bdac83114673eafed8b9fc37fb8.jpg?w=600&h=532
division
@Eladott Ország: Még mindig nem érted, hogy engem nem érdekel ki lesz kormányon? Hogy a fenébe nem vagy képes felfogni azzal a parányi agyaddal? Leírom hangosan, hogy megértsd: NEM SZORULOK RÁ EGYETLEN KORMÁNYRA SEM!!! Szavazásom nem függ össze azzal, hogy én hogyan fogok élni, veled ellentétben, bár ne gondold, hogy majd egy másik kormány agyat, intelligenciát és nyugdíjemelést fog neked adni.
tudode
Már arra sem méltatta az érte aggódókat, mint 2013-ban, amikor félrelépés következtében, bebújt most a bungijába
.
-----Lábsérülése sem állítja meg Orbánt
.
index.hu/belfold/2013/10/02/labserulese_sem_allitja_meg_orbant/

"""Kedden még megkapta a kórházi reggelit, majd nem sokkal később érte jött a szolgálati kocsija, amihez saját lábán ment le, szerdán pedig már ő vezeti a parlamentben a kormányülést – írja a Blikk Orbán Viktorról, aki focizás közben sérült meg úgy, hogy a lábát hétfőn műteni kellett."""
.
Félre bánat, félre bú, amikor valaki ész nélkül fut a lóvé után
.
www.youtube.com/watch?v=wvJMGSxhY7g
.
Ez igen/nem!
division
@Eladott Ország: Még egy utolsó megjegyzés, és innentől befejeztem veled, mert nem éri meg, ilyen sötét 6 elemisekkel nem társalgok a továbbiakban:
Ollózd továbbra is ki a hozzászólásaidat a Kolozsvári Szalonnából,hagy gondolják itt sokan hogy te mekkora egy ész vagy, milyen remekül tudsz fogalmazni, mert olvasni itt már ilyeneket is. Legyen sivár életedben ez a legnagyobb örömed és büszkeséged, mert egyéb úgysincs, és szidd bőszen továbbra is a Fidesz párti embereket, küldd lámpavasra őket, fenyegetőzz, sértegess másokat, stb., mert max. ez az ami a sajátod. Lehet, egyszer majd leváltják a Fideszt, mint már írtam nem érdekel, mivel nem tőlük függök, ahogyan egy kormánytól sem ( még a magyar piacokhoz sem sok közöm van, max. hogy ide fizetem az adót), de azt kétlem hogy te mint nyugdíjas már meg fogod érni, mint ahogyan én sem, kétlem hogy élnék még vagy 100 évet. Ezzel veszek tőled végleg érzékeny búcsút, számomra innentől levegő vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.