100 napja van hivatalban Karácsony Gergely, ennek apropóján hívta be megválasztása óta először a közmédia a főpolgármestert élő adásba, akit hosszú percekig a semmiről kérdeztek. Az első percekben "megtört", beismerte, puhány.

Karácsony megtört a köztévé nyomása alatt: elismerte, hogy puhány

Mínusz egy fokban kérte számon a köztévé riportere Karácsonyt Gergely főpolgármestert, hogy a kampányban tett ígérete ellenére miért nem biciklivel érkezett az MTVA Kunigunda utcai székházába. Karácsonyra annak idején szabályosan vadásztak kormánypárti újságok, majd "leleplezték" az olykor kocsiba szálló főpolgármestert.

Karácsony az első percekben "megtört", beismerte, puhány, ilyen időben nem biciklivel jár, inkább tömegközlekedik, ide viszont kicsi elektromos autóval érkezett.

Mint kiderült, operatőrök várták odakint Karácsonyt, hogy felvegyék az érkezését, amin szemmel láthatóan a főpolgármester megdöbbent.

Erre a témára durván hét kérdés el is ment, majd érdemben tudott válaszolni arra, valóban ki akarja-e tiltani a dízelautókat. Nem akarja, a rossz környezetvédelmi besorolású autókat tilthatják ki azokból a körzetekből, ahol nagyon szennyezett a levegő.

A következő blokkban hosszú percekig vitatkoztak arról, mikor és hova hívta a közmédia Karácsonyt (a főpolgármester azt kifogásolta, megválasztása után nem szerepelt politikai műsorban, az M5-re mehetett volna egy kiállításról beszélni), a riporter mindenesetre bocsánatkérést várt a főpolgármestertől a többi között azért, mert nem tudja, hányan nézik a műsorokat. A riporter szerint milliós nézettségről lehet beszélni, elég, ha az olimpiai közvetítésre gondolunk.

A Lánchíd felújításánál azt kérte számon a riporter, miért a kormányt támadják, hogy nem ad plusz pénzt, miért nem a műszaki tartalmat csökkentették például, ahogy azt Fürjes Balázs államtitkár is felvetette. Karácsony szerint nincs az a műszaki tartalomcsökkentés, amivel beleférhetnek az eredeti, 26 milliárdos pályázati kiírásba.

Több kérdést is felfűzött a riporter arra, hogy Karácsony egy interjúban azt mondta, szokott hülyeséget beszélni. Például azt, hogy miért állította korábban, hogy három-négy helyettese lett, mikor a végén öt lett, és így hogy bízzanak a budapestiek a szavában.

A riporter rákérdezett arra is, hogy a klímavészhelyzet kihirdetése milyen konkrét intézkedésekben mérhető, szólnak-e már a szirénák.

"Ne viccelődjünk már, globális krízis van" – mondta Karácsony, mire a riporter visszautasította, hogy viccelődött volna a szirénákkal. Mindenesetre Karácsony arról beszélt, a Liget-projekt leállítását is ezen intézkedések közé sorolja, hiszen a felesleges építkezések megakadályozásával csökkentették a széndioxid kibocsátást. Az összes beruházást újra tervezik, több zöld felületet akarnak.

A közmédia alaposan felkészült a beszélgetésre, a Karácsony előtt szereplő Farkas Örs politológus diagramot is készített a megvalósult ígéretek számáról.

Mikor Karácsony azzal érvelt, csak a választás volt 100 napja, a Közgyűlés később alakult, különben is elvitte az idő egy részét a karácsonyi szünet, a riporter lecsapott: "jó, akkor majd 2024-ig beszámítjuk az ünnepeket meg a kimaradásokat." Karácsony mindenesetre elmondta, nem az első 100 napban, hanem az egész ciklusban akarják az ígéreteket megvalósítani. Az első hóhelyzet kezeléséért is számon kérte a riporter (azzal Karácsony sem volt elégedett, nem ezért, de ezután rúgta ki az FKF vezetőjét), majd megkérdezte, mi lesz az MSZP-vel, ha a Párbeszéd egyesül az LMP-vel. Karácsony szerint a szocialisták fontos szövetségesek, az egyesülés egyik párt irányba sem reális, ő az együttműködésben hisz. Ezzel vége is volt a műsornak – bár az eredetileg tervezett 12 perc helyett 26 percig tartott a beszélgetés.

Kép: MTI/Kovács Tamás

Forrás: MTI

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
@Jozefina: Az kizárt, hogy tanulnának, válogatott tahófalviak, a megrendelő finom ízlése szerint. Ezt Karácsony vegzálása nélkül is sokszor bizonyították. Leginkább gyártani és nem közvetíteni szeretik a híreket, ettől esetenként még a Kádár propagandistái is jobb izésről tettek tanúbizonyságot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Többször kellene Karácsnyt meghívni egy-egy beszélgetésre, hátha az MTV riporterei tanulnának tőle főleg intelligenciát, kulturált beszélgetést!!!??
A cím is echte fideszes!!!
nezelodo
@Jozefina: Az kizárt, hogy tanulnának, válogatott tahófalviak, a megrendelő finom ízlése szerint. Ezt Karácsony vegzálása nélkül is sokszor bizonyították. Leginkább gyártani és nem közvetíteni szeretik a híreket, ettől esetenként még a Kádár propagandistái is jobb izésről tettek tanúbizonyságot.
namihami
@nezelodo: Nem, ennél Kádár tévései csak jobbak voltak. Mire abban az időben beindultak a rendszeres tévéadások, addigra az akkori ""fideszeseket"" már kiszórták. Pedig ennyire még abban a korban sem voltak a rendszer kiszolgálói.
division
Egy ilyen embert akartak a pestiek, egyék is meg amit főztek.
surdilloFUJT
@division: Napihülye,csinálj magadnak kistesót!!!
Nessy
@namihami: Ezt a hölgyet hajdanán még takarítani sem vették volna fel, mert amilyen okos kislány volt most is, lentről felfele mosta volna a lépcsőt!
Hogy nem Vitrainál tanult, az biztos!
De hát ez kell a híveknek! Kinek, kinek értelmi és érzelmi szintjén!
human
@division: kedvenc részem:
Karácsony: - Szerintem vegyük komolyabbra a beszélgetést.
Nő: - Miért ne vennénk komolyan?
és rögtön a következő kérdés: Miért állt meg odébb az autójával?

Szerinted nem szánalma ilyen hülyeséget "komoly" kérdésként feltenni?
Nessy
@human: A riporter szellemi szintjén ez már komoly erőfeszítést kívánó kérdés volt! Ez az egy kérdés jutott eszébe, aztán a lassú súgógép miatt kérdezte meg többször, mert a következő mindenkit érdeklő kérdés nem jutott spontán eszébe!
Egyébként ki olyan bolond, ebben a ronda nyirkos hidegben kerékpározni? Sem kerékpárral, sem elektromos rollerral nem találkoztam ma délben, pedig a városban bóklásztam.
A.Stone
Az a gond, hogy egy egész vezérlő, (úgy saccra fél tucat ember) állt a főpolgármesterrel szemben, és kérdezett a műsorvezető fülesén keresztül tőle. (A fülére mondták a kérdéseket, amiket aztán - kissé tagoltan, mert gondolom ismételték a fülén, hogy vissza tudja mondani hiba nélkül - feltett az interjúalanynak.)
És még így is sikerült Monty Pythonnal keresztezett Sas-kabarét csinálni interjú helyett.
division
@human: Nem igazán emiatt a riport miatt gondolom azt, hogy Karácsony nem való polgármesternek.
division
@surdilloFUJT: Oké rizsfelFUJT, nyugodj le:-)
moareka
Ez a "kozmetikai modell" lejáratta magát,meg az MTVA-t...utóbbit nem nagyon kellett ...:-))))))
Foxley
Megigérte, hogy felszedettetik a kutyaszart? Mert még azt sem sikerült.
zodely
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
nezelodo
Nem csak ebben az esetben tobzódik a vezér pitiánersége, előadja a klimaxos hisztijét, aztán elmagyarázzák neki a csillagok állását, és jön a marha nagy bosszú, a "legutolsó pillanatban fizetünk". Mintha ezt nem tudnák a rendőrök, tűzoltók, ápolónők, és a túlóráikat feleslegesen számon tartó egyéb állami alkalmazottak. Erre jön a tízezer Ft-os kérdés!
Miért nem a luxusjakjáról, a harmincmillás autójáról, a szexorgiájáról a sokmilliárdos lopásáról, az engedély nélküli építkezéséről, a strómanjairól a luxusrepüléseiről kérdezik, miközben elfelejtik, ezekkel a kérdéseikkel azokat alázzák akik rászavaztak. Na majd két év múlva megnézhetik, hogyan szavaznak a fővárosiak. Vagy hoznak helyettük pár tízezer ukránt?
RonaGyuri
@RonaGyuri: Tényfeltárás Orbán-módra

gondolatok arra a hírre, hogy „Az Európai Parlament állampolgári jogi bizottsága (LIBE) többpárti tényfeltáró delegációt küld Magyarországra a jogállam helyzetének feltárására — döntött a szakbizottság vezető testülete kedden”

Mottó:
Néhány éve egy derék polgi – tudjuk ki; a Zucky-nál is okosabb – mikor az újságírók meg akarták nézni a vagyon-nyilatkozatát fel mutatta a lezárt borítékot!

Nos mint tudjuk nem ez az első alkalom, hogy a LIBE tényfeltárkodni akart, de nagyon megjárta, mert azok ott Brüsszelben másképp értelmezik a tényfeltárást. Ahogy mondani szokás még arra is képesek, hogy jobban hisznek a saját szemüknek, mint Orbán propagandistáinak.
S ahogy én ösmerem a fajtájukat még az sem zárható ki, hogy lépesek azt állítani, hogy a népszavazás pontosabb képet ad, mint a „konzultáció”! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ügyes

avagy hogy is reagált arra a párt központi napilapja, hogy az kíváncsi LIBE már megint tényfeltárna.

A dolog már ott szépséghibás, ahogy a klasszikus blődli mondja: „szeretnék mégegyszer egy forró éjszakát eltölteni Scarlett Johansson-al, már a múltkor is szerettem volna”. Igen a LIBE már korábban is szeret volna tényfeltáró küldöttséget küldeni, de „az Európai Néppártot (EPP) a vezetőségében képviselő fideszes Gál Kinga”!
Nos most is úgy áll a dolog, hogy a LIBR vizsgálódni akarna, de ahogy azt a derék Magyar Nemzet is megírja: „Jogállamiság: A néppárt nem akar magyarországi missziót”!
Pontosabban az történt, hogy valaki az EPP nevében odanyilatkozott, hogy erre semmi szükség, mert „Itt most nem politikai kampányokra van szükség ”!
ja hogy ez Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő volt az részletkérdés.
Bagaméri Jácint
@division: Oké, akkor toljad az indokokat, bizonyára sokan szívesen olvasnák. Ez a szöveg így túrót sem ér.
Bagaméri Jácint
@Foxley: Benne volt az első 100 napban ígérve? Mert akkor told már be a linket a cikkről, vagy a videót amelyikben benne van.
Eladott Ország
@Shikari: ma, 07:09; A fideszesek fanatikus népség. Bármit elhisznek, amit a kormánypárt propagandistái megrágva eléjük köpnek. Mindenkinek nekiugranak, aki nem kedveli, esetleg kritizálni meri imádott vezérüket. Kritikátlanul szajkózzák a betanult szöveget. Tűzzel-vassal védik imádatuk tárgyát. Bármit elfogadnak, amit Orbán mond, minden jó, amit Orbán csinál. Minden rossz, amit bárki más mond, vagy csinál. Mindenki idióta, aki nem a fényes csillagban hisz. Mindenki szélsőbalos liberálfasiszta, migránssimogató sorosbérenc, aki nem Orbán nyájában béget. Aki nem velük van, az nem is normális, nem is ember és nem is magyar. Hülyének lenni márpedig nem kötelező, azt mindenki maga választja.
nezelodo
Mi az, hogy elismerte a Karácsony, hogy puhány? Finoman gúnyolódott csak velük, és be mert menni oda, amit a közelmúltban a bandagazda, még felcsutkai kiskert kapunak hitt, és országgyűlési képviselőket rugdostatott meg a bejáratnál! Igaz nem a muszklijait mutogatta, mint az ott lévők, hanem szavaival iskolázta le őket. Azt persze belátom, ez nem volt különösebben nehéz feladat a számára.
kereső
Ez a 100 milliárd adófizetői pénzzel kitömött közmédia? Ez a silány, béka scehegge alatti "riporteri munka" hivatott közvetiteni a hireket? Ez az ócska kirakati baba hivja magát riportrnek? Baló György meg megfordul a sirjában. Erre adunk súlyos milliárdokat?Na de ne csodálkozzunk- ez a fidess szinvonala- észben, erkölcsben, amit habony diktál.
nezelodo
@kereső: Kíváncsi lennék melyik egyetem esztétika-kommunikáció tanszéke vállalná fel, hogy náluk végeztek ezek a tv-s újságíró "szakemberek"?!
nevemnick
@nezelodo: 09:19 szerintem a Lendvay utcában szerezte a végzettségét. Az ostobák közt ez a csajszi lehetett a fenomén.
nezelodo
Egyszer egy egyetemista gyerek mesélte, bedolgozott egy színes magazinba. Az első megírt cikkét háromszor dobta vissza a szerkesztő azzal, hogy butítsa le, mert egy bizonyos olvasóközönségnek szól. Na ezek a köztévések, ahogy elnézem, alulról elsőre megugorták volna azt az egyáltalán nem magas lécet, ami alatt a többi át se fér!
Aki Én
@division: Ha neked ebből a ,,riportból" Karácsony az értékelhetetlen, akkor nagyobb a baj mint gondoltam.
Már fideszesek is jelezték, hogy ez bizony vállalhatatlan volt a közröhely média szempontjából.
Szerinted miért nem volt anno vita? Hát, ezért.
Az már magában felháborító és példátlan demokráciákban, hogy egy új főpolgármestert 3 hónap után hív meg az úgynevezett közmédia.
Ha valóban pártatlan és köz-média lenne, már régen számon kérték volna orbánon az ígéreteit.
Igaz, hogy az egy kétnapos nonstop műsor lenne.
Egész elképesztő, ahogy gondolkodás nélkül benyaltok a hazaárulóknak.
xdotnomzeu
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
nezelodo
Nagy lehet a tanácstalanság, ha már a Fürjes gyomrát is megfeküdte az "interjú", és még itt sem jelentek meg, (mert még tart az eligazítás), a fórum mocskos szájú, 50-es IQ-val büszkélkedő napszámosai.
Dr plágium
A közmédia ilyen riportereket tud csak felmutatni? Hol szerezte ez a 3,14 .. a diplomáját? Nem ismeri ez a nő a tiszteletet ?
24.hu/belfold/2020/01/22/karacsony-m1-furjes-balazs/
Fürjes Balázs:Jó, hogy nem a választás előtt készült az M1 Karácsony interjú-több ellenzéki, kevesebb fideszes polgármester és képviselő lenne, érthetően. Sokszor éri méltatlan támadás a köztévét, de ez a tegnapi vállalhatatlan volt. Vállalhatatlan a főpolgármester és a budapestiek felé.
A.Stone
Mivel ezt a trollnőt egyébként csak ilyen esetekben szokták elővenni, személy szerint támogatom, hogy havonta egy ilyen interjút készítsen a főpolgármesterrel.
Van annyira kontraproduktív, hogy ezzel megválasztatja miniszterelnöknek is. A szanaszét támadott, de acélfegyelmű áldozat, aki állja az ütéseket mosolyogva, nem erőszakos, nem hangoskodik, nem gyűlölködik (ezzel szokták vádolni az ellenzéki politikusokat), nem botrányos, nem közönséges, nem pökhendi, nem gúnyos, nem cinikus.
Higgadt, mosolygós, csendes, kedves, a tényekről akar beszélni, a szakmaiság érdekli, nem vicceli el, nem vág vissza, nem támad.
Van az országban kb. 40%-nyi bizonytalan, aki vagy nem szavaz (többnyire nem), vagy nem tudja, hová szavazzon.
Ezek pontosan azért nem szavaznak, amit negatíve felsoroltam. Mert mindkét oldalról azt gondolják, amit írtam, így nincs nekik alternatíva. Nem érdekli az egész őket, "egyik kutya, másik eb" - jelszó alatt.
Eddig pont azért nem voksoltak Karácsonyra, mert azt hitték, hogy ő is egy hataloméhes, erőszakos, idegesítő, ízig-vérig po-li-ti-kus. Erre mutattak nekik egy Embert.
Egy alternatívát.
Csak így tovább.
Hajrá, ne add fel Kata, jó volt a kontraszt.
Emellett van tehetséged a Monty Pythonos dolgokhoz is. Ember nincs rajtad kívül, aki komoly arccal meg tudja kérdezni, 3x-4x hogy miért jött villanyautóval (tudod, zöld a rendszáma, z-ö-l-d, érted, azaz környezetkímélő, tehát pont azt bizonyítja, amit cáfolni akartál) mínusz 1 fokban interjúra egy zöld polgármester.
Ez vitathatatlanul helyet csinált neked a Bryan életének feldolgozásában.
A.Stone
Azért persze még mindig az a legviccesebb, hogy egy teljes vezérlő asszisztált ehhez, és nemhogy nem állították le, de adták alá a lovat.
Legyen ebből hagyomány!
Havonta egy interjú a főpolgármesterrel, ahol beszámoltatja a közmédia!
Páratlan páros.
Minden hónapban megkérdezheti, hol parkolt, mit evett, miért eszik húst, miért nem vegán már, van-e légtisztító berendezése otthon, biciklijén van-e pumpa? vVagy tüdőből fúj bele levegőt, ha leereszt? És ha tüdőből, miért pazarolja erre a város levegőjét? A Levegő Munkacsoport tud erről a káros gyakorlatáról? Tisztában van azzal, hogy így elveszi a budapesti csecsemőktől a tiszta ájert? Ezzel bizonyíthatóan többet szív be, készítettünk róla diagrammot!
Mit gondol közben, amikor pazarol? Gondol a fákra? Apropó, gyalog megy kenyérért a boltba és visz magával szatyrot? Milyen szatyrot? Ott kér szatyrot? A kiflit mibe rakja? Nejlonba? Miért vesz 3 kiflit, ha csak kettőt eszik meg? Láttuk, van róla felvétel!
Mit csinál a harmadikkal? Ledarálja zsemlemorzsának vagy kidobja? Nem gondolja, hogy ez ételpazarlás?
Hány nyugdíjastól vette el így a tüzelő-támogatásra szánt keretet? Havonta ez ezerötszáz forint! Ezerötszáz forintból tudott volna fűteni egy budapesti nyugdíjas három napig!
Ehelyett vett rajta kiflit és még el sem fogyasztotta! Felelőtlenül hagyta megszáradni aztán egy hanyag és gondolatlanul nem törődöm mozdulattal a kukába dobta! Nem dobta? Akkor hát hol a morzsa? A panírt hová tette?
Van róla felvétel? Igen vagy nem? Van felvétel főpolgármester úr vagy nincs? Felesége készített rántott gombát a panírral vagy nem készített? Van róla fotó? Nincs? Kér bocsánatot a kiflipazarlásért? Nem kér?
Na ugye.
Nem zöld ez.
fahrenheit451
Ezt a szégyent, szép ecsém!
Ez tökéletesen megmutatta az emberhez, a fővároshoz, Magyarországhoz, Európához, a világhoz, az univerzumhoz, Istenhez való hozzáállásukat.
Idióta agresszív kismalacok a porcelánboltban, ahogy vérbutaság tort ül az értelmen.

Most képzelj el egy embert, aki mindenáron be akar menni egy üvegajtón.
Az üvegajtón keresztül látja, hogy milyen élet van az üvegajtón túl, és be akar jutni.
Az ajtó nem nyílik, ezért elkezdi rázni, rugdosni, ütni az ajtót, és elkezd üvölteni, hogy engedjék be.
De közben nem veszi észre az arca előtti kiírást óriási betükkel: "Ez az ajtó javítás alatt van, kérjük, használja a másik ajtót."

A három "bölcsnek" (teljesen jogos a bölcs szó idézőjel közé tétete), mi kell még?
Ha csak azt az egyet nézzük (Magyarországot most felejtsük el), hogy Orbán az Európai Unió meggyengítésén, szétverésén ügyködik az oroszokkal, Kínaiakkal, mindenféle szutyok keresztényüldöző iszlamista diktátorral karöltve, és mindezt évek óta...

Mi kell még nektek?
Hogy átmenjen rajtatok egy tehervonat!?
advocat
Hülye picsa! Egy híd felújításán lehet sprolni. Legfeljebb jó lesz gyaloghídnak. Akkor jártassa a száját - bárki - aki az előre eltervezett összegből képes felújítani egy lelakott lakást. Mondjuk ez pénztárca kérdése, de az úszóaréna is többe került! Pedig az vadonatúj! És egy villanyautó egy főváros főpolgármesterétől talán még elfogadhaó.
CsipkeRózsa
@division: A Pestiek tudták, kit kell megválasztani, nem "puhány", csak úriember maradt.
CsipkeRózsa
@Shikari: A pipacs gyógynövény, és még nagyon szép is.
faibioges
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
nezelodo
@nevemnick: Végül is ez a liba csak egy a sok rettegő közül, akik azt sem tudják, hogyan lihegjék túl Orbán bosszú szándékát, amiért tényleg megkapta amit kívánt, a kellemes Karácsonyt. Ha nem az lenne, megafonnal ment volna oda mint a tarhálós elődje. Arra azért jó volt, hogy látja a köz, hogy a bosszú kormányoz...
nezelodo
@durbincs: Ne csüggedj, van remény! Orbánt is leszoktatta a logopédus, nehéz küzdelmes munkával a dadogásról ,mert rájött, ha a tökét fogdossa a zsebén át, akkor nem dadog... Az eredményen meg naponta röhög a publikum.
nezelodo
@durbincs: Te is morzsolgathatnád a bűzlő golyóidat, ha megvannak, lehet, hogy még magyarul is megtanulnál a miniszteri logopédus segítségével.
nezelodo
@durbincs: Hát nem lehet téged valami színes egyéniségnek nevezni az biztos, és már beléd programozhatna a Habony művek valami érdekeset is, ami illik hozzád, pl. egy bányacsődör alkatrészt a megfelelő helyre.
nezelodo
@durbincs: Hátha nem megy, akkor nem megy! Pedig van itt a fijjuknál két programozó zseni, a tonyo, meg a lolo, segítségükkel, meg a lóalkatrész segítségével egymásba fonódhatnátok a csikarival. Jövőre meg már ti is vonulhatnátok is.
division
@Horizont: Már jó ideje nem vagyok az:-)
bencemacska
@A.Stone: ma, 12:22
Köszönöm, helyettem is írtad.
csak úgy....
@Pegero: a kósa+a hullik picsu szórakoztatóbb..
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 21:11; Hollik Pityuval könnyebb dolgod volna, mert csak annyit tud mondani, Soros, Soros, Soros...
Hollik István megfésülte a haját (igen, van neki), felkötötte a nyakkendőt és szemrebbenés nélkül mondta bele a kamerába.
uploads.disquscdn.com/images/ce7c0f5ca73a72c07962c6e695900388fced2f8b32ce031ace0b4082442c724b.gif?w=600&h=326
www.facebook.com/kormanyzat/videos/2272881216265114/
Az autópályán mindenki fordítva megy csak mi megyünk jó írányba? Szegény hazám! Már megint egyedül hagyták? Ébredj fel Hollik! Nem az a baj Hollikkal, hogy kevés haja van, a baj az ami nincs a haj alatt. Ez a mellékhatása a hajnövesztőnek.
uploads.disquscdn.com/images/c639b9f167a8f422c9e7d27529b35ae955d7ccf86f7032b84981fb7f01f6aa5e.jpg?w=600&h=448
Hari
@human: mert a nő megszokta, hogy sose áll arrébb. Ha ez valakinek nem tetszik, hát álljon az odébb.
fahrenheit451
Hollik egy kis plusz hajért eladta volna a lelkét az ördögnek, de Hollik annyira hülye, hogy még az sem sikerült neki.

Hollik első kívánsága a háromból: "Én csak egyet akarok!"
Hollik: "A második kívánságom..."
Ördög Jin, közbevág : "Teljesítettem az első kívánságod, hogy csak egyet akarsz." Nincs több kívánságod.
Viszont van egy tippem. Te nagyon hülye vagy, menj a Fideszbe, ott hátha teljesítik a többi kívánságodat."

Hollik elmegy a Fideszbe, és egyből a lényegre tér: "Én csak egyet akarok!"
Fidesz: "Mit kívánsz? Ha eladod a lelked nekünk, teljesítjük azt az egy kívánságodat a kettőből.
"Jó, eladom, és mindenre képes leszek." - válaszolta nagy elánnal, Hollik, de arra közben nem gondolt, hogy nem képes mindenre... sőt, semmi normálisra dologra nem képes.
Viszont szerencséje volt, mert ez a Fideszben nem szokott kiderülni - mármint, hogy a tagjaik nem képesek semmi normálisra.

Így mindenki megkapta amit akart:
Hollik, egy kis plusz hajat.
(ilyen volt: mandiner.hu/attachment/0283/282589_hollik_istvan_kdnp_04_6.jpg
ilyen volt közben: www.napi.hu/fototar/fototar/201711/orig/image1511721490.jpg/780/
ilyen lett: szeged.hu/image/kiemelt/63039-hollik_istavan_kormanyszovivo_02.jpg?w=800
Fidesz egy hasznos idiótát.
A fideszes szavazók, egy embert, aki túl keveset tudott, és azt is rosszul, de ez a fideszes szavazóknál nem jelent problémát.

Az ország, ahol Hollik él?...
A zemberek, akik közt Hollik él?...
Ők mit kaptak be?
Nos, ők szarul jártak.
De a Fideszes meséből ez már nem derül ki, mert a központi bizottság leszavazta, és ezért ez nem jelent meg a Magyar Köz(l)önyben.
Eladott Ország
@Pegero: január 21., 23:38; Szánthó Miklós meg azért ideges, ha nem th-val írják a nevét. Én azt javaslom neked, hogy a KESMA által írt lapokat olvasgasd, amelynek ő a vezére, aki egyben az Alapjogokért Központ igazgatója is, ott ahol megszűnt a jogállam. Te ezeket a kormányfelszopó fidesz seggét nyaló szennylapokat tanulmányozd, amivel egy szinten vagy, amit ráadásul közpénzből tartunk fenn!
uploads.disquscdn.com/images/df2e1c188c81840e1640967baf84f5b07f03340ae4c7bed1b3d9970ec6a80650.png?w=600&
Fogd a pénz és kuss'
hm.blog.hu/mo/monty/image/filmek4/fogdapenzt/fogdapenzt2.jpg
uploads.disquscdn.com/images/09f2c4b126c5a7424897379605dc4f43e7f37f3b4e01841d4e9144f8d24af848.jpg?w=600&h=417
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 16:40; Gyűlölünk mindenkit. olkt.hu/wp-content/uploads/2020/01/gyulolet-960x626.jpg
Mert lopni csak a fidesznek törvényes! Ezek sem értem lopnak, hanem tőlem.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 18:11; Nagyszerű és valósághű fidesz tükör, a sok birkának! - videó
www.youtube.com/watch?v=bFJYKilZmgo
Lepényleső
Inkább puhány legyen ezerszer,mint a közösből lopjon is egyszer?
Bár a kormánypártoknak ez a meggazdagodásra adott gyógyszer?
cirip
Megsokasodott az ősz szín a hajzatban,, megkopott a mosoly...
vitriol
@Lepényleső: ez a "puhányság" a propeller "viccesnek szánt csúsztatása", amitől azóta sem tudnak elszakadni. A lényeg: az MTVA okoska mészároskata műsorvezetője azt firtatta, hogy a főpolgármester miért nem biciklivel ment az interjúra a kora reggeli minuszokban? Erre nyilván adódott az észszerű magyarázat, hogy PUHÁNY!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.