Még a héten kezdeményezi a vagyonnyilatkozat-tételi eljárást Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnökkel, a DK elnökével szemben Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója az Országgyűlés mentelmi bizottságánál – értesült a Magyar Nemzet.

A pénteki lapszámban felidézték: miután Gyurcsány Ferenc leadta a vagyonnyilatkozatát, annak elemzése alapján a Világgazdaság azt írta, hogy 1,1 milliárd forint útja homályban marad az egykori kormányfő vagyonában.

Nem tetszik a KDNP-nek Gyurcsány vagyonnyilatkozata, eljárást kezdeményeznek

Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

"Hacsak azt nem feltételezzük, hogy a pártelnök havi átlagban valamivel több mint 23 millió forintot költött az elmúlt négy évben" – fogalmazott a Világgazdaság.

Hollik István múlt héten azt mondta, hiába kérték Gyurcsány Ferencet, hogy tisztázza "zavaros" anyagi helyzetét.

(MTI)

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Nekem pedig a KDNP nem tetszik úgy ahogy van.
Kérem tisztázzák az emberi jogokhoz való viszonyukat, és indítsanak eljárást az EJEE felmondását követelő ostoba képviselőjük ellen.
Ez pillanatnyilag jobban érdekel, mint gyurcsány pénzköltése.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
staro2
Nekem pedig a KDNP nem tetszik úgy ahogy van.
Kérem tisztázzák az emberi jogokhoz való viszonyukat, és indítsanak eljárást az EJEE felmondását követelő ostoba képviselőjük ellen.
Ez pillanatnyilag jobban érdekel, mint gyurcsány pénzköltése.
solidedge
A taktika egyszerű. Egyenként akarják levadászni az ellenzék meghatározó szereplőit. Soha nem gondoltam hogy aljas emberek gyűjtőhelyévé válik a KDNP. Tagjainak semmi köze a keresztényi hitvalláshoz, a sötét középkort idézik. Amíg ilyen emberek meghatározó szerepet játszanak a közéletben addig ez az ország nem lesz élhető. Kuplerájt csináltak jobb sorsra érdemes hazánkból.
Giovanni Alba
Csak úgy kérdem, mi a bánat közük van hozzá, hogy mire költi a pénzét? Tudtommal a vagyonnyilatkozat valójában vagyonosodási önbevallás, mert az az érdekes, hogy mennyivel szaporodott a vagyon és főleg az, hogy miből. Ez egyszerű fogáskeresés szemétkedési célzattal.
szaboria1
Amióta Hollik hajbeültetésen esett át azóta baj van a fejében.
nevemnick
Ideje lenne ezeket a kormányzó pártocskákat mellékvágányra tenni.
Sámannus
Lehet, hogy jégeralsóra költi, és készül a nagy szibériai kirándulásra, ha a pohos kilépne a KDNP miatt az Unióból.
Mekkora szarkupac ez a banda!
szegfue
A KDNP elgondolkodhatna arról is, hogy O.V. miből él? 890 eFt a havi bruttója, amiből, ha a gyerekek miatt nem vonnak le SZJA-t, akkor is nettó 681 eFt-ot, azaz évi 8.172 eFt-ot kap. Ebből 1.267 eFt a hiteltörlesztés, 500 eFt a megtakaritása, igy marad havi 533 eFt a rezsire és a legalább 5 tagu (a 2 nagyobbik lány már nincs otthon) család étkezésére, ruházkodására, tandijára, stb.-re
RonaGyuri
Ez itt kérem szépen nem amerika

„Nem tetszik a KDNP-nek Gyurcsány vagyonnyilatkozata”

Mottó:
Egy régi vicc szerint az amcsi elnök arról beszél,
hogy náluk 3000 dolcsi a jövedelem,
ebből 1000 kell a megélhetéshez,
hogy az emberek mire költik a többit az őket nem érdekli,
a hazai főtitkár szerint nálunk 2000 Ft a jövedelem,
a megélhetéshez 4 kell,
de nem érdekel senkit, hogy honnan veszik! =))

A dolog manapság sincs másképp. Annak idején azon jójóztak, hogy Menyó hova és mennyiből utazik magánból, hogy Orbán miből töltött annyi időt – kis túlzással többet, és gyakrabban utazgatva, mint Oxford-ban – a foci VB-n.
Most meg ugye az a gond, hogy mire költötte Gyurcsány a pénzét, miközben senkit sem érdekel, hogy ártunk és qurmányunk potentátjai és csókosai honnan szerzik mesés vagyonukat.
csipetke
Ezen már tényleg csak röhög az ember.Mé' nem a fényességes vagyonnyilatkozatát vizsgálják?Pl,miből fizette sajátlábú rühelke svájci tanulmányait,5 millió/év,miből röpködött szerte a világban luxusrepcsikkel,mert állítólag fizetett érte. Ugye tudjuk,hogy a fényességes nincs lekötelezve egy strómanjának se,de lehetne sorolni a gyanús ügyleteit,és akkor még nem esett szó pénztáros lölő százmilliárdjairól.Ez a stand up show csak azért van,hogy ne orbán vagyonnyilatkozatával foglalkozzanak,vagy az elmebeteg konzultációval.
nezelodo
Na ez az önálló párt önálló kezdeményezése! Csiklandoz a röhögés az önállóságuktól is, főleg azóta mióta megtudtam tőlük, hogy azért nem indulnak a választásokon önállóan, mert úgyis lóhosszal nyernének, és parlamenti párt lennének.
csipetke
...és felettébb érdekelne,hogy rogán-bevándorlási kötvényes tonyó honnan vasvillázta össze a több,mint 800 millát?Tudjuk,hogy rogánné felettébb nagylábon élt,mégis ennyit "spóroltak"össze.Oszt mibűűű?
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ha már szóbahoztam Orbán utazgatásait; van itt kérem egy igencsak pikáns dolog. Mint ismert gyakran veszi igénybe – nem csak – magánutazgatásai során a körébe tartozó dúsgazdagok „magán” repülőit. Ez már magában sem semmi, azonban vannak ennek érdekes adóvonzatai is:
egyfelől; messze túlhaladja az adóköteles ajándék szintjét, de nincs nyoma annak, hogy ezek után megfizetné az adókat. Persze nem szokta, ellenzékben sem tette és nem csak repkedés terén, hiszen a páncélautó után sem adózott.
másrészt; ne véletlenül tettem idézőjelbe a magán kifejezést. Ugyanis ezek a gépek nem magán gépek. Ugyanis ezeknek a potentátoknak ezek nem a saját gépeik, hanem az általuk tulajdonolt – nem ritkán csak részben – cégek tulajdonában. Azonban ezek az utazások egyértelműen magáncélú utazások, így azok költségtérítés és adókötelesek! Na ennek sincs semmi nyoma! =))
rokker33
Az nem érdekes hogy a Kdnp párt költött a legtöbbet a közös kasszából?? Még a kimagaslóan magas létszámmal rendelkező fidesz párt sem költött annyi pénzt, mint ez a bolha cirkusz kádéempééé !!!
rokker33
@rokker33: Azt kellene vizsgálni mire ment el több 10-100 millió adó forint a semmire!! Nem Gyurcsány vagyonát akinek cége van és nyereséges!
Eriksson
@rokker33: Milyen cége van Gyurcsánynak?
Nessy
A KDNP tagjait megtámadta a Megfelelési kényszer vírusa!
Tudja drága szócséplő NERtárs, a szabályok mindenkire vonatkoznak, ergo mindenki vagyonosodását kéretik megvizsgálni! Mert ugyebár, "csak 637%" volt a 2010 óta képviselőként lébecoló képviselők vagyonosodása átlagban!
kereső
Én is kiváncsi vagyok, hogy semjén, harrach mire költi a képviselői+ bizottsági+ miniszteri fizetését, + a jól megérdemelt havi 300+ nyugdiját. Egyszerű ez kérem, sziveskedjenek válaszolni, az utolsó gyufaszálig elszámolni! Orbán viktor is számoljon el, hogy mire költötte a miniszterelnöki fizetését- hogy lehet, hogy az ország miniszterelnöke egy fillért sem tudott megtakaritani, a fizetéséből, a könyve jogdijából, meg tokaj szőlő vesszejéből. Nem zavaros ez igy kicsit??
Eriksson
@rokker33: Bár ez egy régi felsorolás de jól mutatja, hogy van, volt még egynéhány.
kkbk.blog.hu/2011/01/26/gyurcsany_21
Igen pikáns a kérdésfeltevés:
"Lehet-e tisztességes úton ekkora vagyonra szert tenni?
Gy.F.: - Miazhogy! Nagyonis!"
Aki Én
@Eriksson: Téged megint összeborzolt a viharos szél. Értem én, hogy foglalkoztat Gyurcsány céghálója, jól is teszed.
Azt is értem, hogy elvárod Gyurcsány elszámoltatását, valós vagyonnyilatkozatát. Jól is teszed.
Amit nem értek, az az, hogy a fideszesekét, melyek már százszor megbuktak vele, holott az ő keresetük is ismert, miért nem? Vagy Mészáros sokszázmilliárdos, néhány év alatt összekalapált vagyona, az ő elfelejtett milliárdjai miért nem?
Vagy ahogy látom, a cégek hoznak lázba, akkor Mészárorbán pár év alatt kinőtt cégei (300!!!) miért nem? Hogy a bánatba akarsz így pártatlan, hiteles és objektív lenni?
Más szemében a szálkát, magadéban a gerendát sem...
Kettős mérce...
Ostobaság...
tudode
Ehelyett a buzerálás helyett inkább indítsanak az imádkozósáskák gyűjtést annak aki PAPÍRON a templom egérKÁJA, a VALÓVILÁGBAN az ország félresikerült félnótás birtokosa:
.
www.youtube.com/watch?v=Aai7DYWuTqE
.
A satöbbi az követhetetlen részletkérdés!!!
.
!!!
Eriksson
@Aki Én: Kettős mércét emlegetsz amelyben éppen te, és néhány orbángyűlöletben elvbarátod az élenjáró?
Mintha csak annyit tettem volna, hogy bemutattam a volt me. üzleti összefogásait, mindenféle elszámoltatásra felszólító megjegyzés nélkül.
Van neked fogalmad, hogy ezt a mérhetetlen vagyont milyen nehézségek árán sikerült összeharácsolnia?
És van fogalmad arról, hogy mennyi mindent lehet kezdeni ekkora vagyonnal a villa rezsijének kifizetésén kívül?
S ha Gyurcsány vagyonáról van szó, miért hozod ide Mészárost? Talán csak nem arra gondolsz, hogy hasonló a hasonlóval?
Aki Én
@Eriksson: ...valami ilyesmire számítottam.
Eriksson
@Aki Én: Van fogalmad vagy nincs fogalmad?
Aki Én
@Eriksson: ...nekem van. Továbbra sem értem, hogy a szálkát igen, a gerendát nem...
Ne értékeld túl magad, kérdéseim költőiek feléd.
Eriksson
@Aki Én: Mi lenne, ha érdemlegesen is hozzászólnál valamilyen kérdéshez, szimpla kötözködés helyet? Szívesen olvasnék tőled valami témába vágó vitaanyagot.
Szeretném végre tudni, hogy a költőiségen kívül értesz-e valamit a világból...
Aki Én
@Eriksson: Érdembeeeeeen? Ez tőled több mint vicces. Szálka, vagy gerenda?
Aki Én
@Eriksson: ...egyébként ez olyan, mintha kijelentenéd, hogy a fű nem zöld, sosem volt, aztán azt várnád, hogy valaki hosszasan győzködjön. Ez olyan elmebeteg gyanús :(
csak úgy....
@Aki Én: -@Eriksson: 6:0
@Eriksson: edzöt köne cserélned és a pirulákat rendszeresen szedni...
csak úgy....
még a végin kiderül,hogy a KDMP a NAV ! akkor az egyiket bé is lehetne szüntetni..
több jutna stadionra .
kulabombaafityiszre
@Eriksson: ma, 12:55
444.hu/2020/02/11/a-fidesz-vagyonnyilatkozat-teteli-eljarast-kezdemenyez-gyurcsany-ellen-mert-nem-koltotte-el-a-2-milliardos-osztalekat
"Hollik István szerint tisztázni kell, hogy mire költötte a DK elnöke a cégéből felvett 2 milliárdos osztalékot, ugyanis vagyonnyilatkozata szerint "messze nem költött el ennyit, a különbözet viszont nem jelenik meg a vagyonnyilatkozatában." Tehát nem azért vizsgálódnának, mert nem tudni, hogy honnan a pénz."

Mintha neked azt mondanák,hogy a fizetéseddel minden rendben,de fegyelmi eljárást kezdeményeznek ellened,mert nem tudják hová költötted.és mire a fizetésed egy részét..
kereső
De könyörgöm, hányszor kell még elmondani, hogy minden fafejű IS!megértse. A vagyonnyilatkozatba azokat a jövedelmeket, vagyontárgyakat kell beiirni, amelyeket a képviselő az előző évben megszerzett.Az, hogy mire költi -kaviárra, vagy gyufaszálra, nem tárgya a vagyonbevallásnak NEM Gyurcsány az ,aki a zavarosban halászik, hanem a fidess-kdnp-+hollik.
A bevételt meg bevallotta, nem úgy mint az egyszeri feledékeny polgármester.
tudode
Olyan piti ügynek tűnő buzerálással töltik az idejüket, akkor, amikor annyian ÓBERKODNAK feleslegesen mint az oroszok, nem csak Gyurcsánnyal, azokkal is akik a büntetés végrehajtásban evés közben élvezik a rabtársak forsite sagát amikor kiürítik a melléktermüket, a SAJÁT TÁJÉKOZATLANSÁGUKRÓL téve tanúságot, az un. BÖRTÖNBIZNISSZEL kapcsolatban, kiélezve a SAJÁT TÁJÉKOZTLANSÁGUKAT, slendiárságukat, rosszmájúságukat a SAJÁT TÖRVÉNYÜK lerókázásukkal, annyi fáradtságot nem szentelve, hogy KI IS A HUNYÓ:
.
Hát akkor KI is KEZDTE A BÖRTÖNBIZNISZT, lássuk csak
.
2013. évi CCXL. törvény.
.
a büntetések, az intézkedések, egyes kényszerintézkedések és a szabálysértési elzárás végrehajtásáról *
.
net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a1300240.tv
.
Kártalanítás az alapvető jogokat sértő elhelyezési körülmények miatt *
.
"""" 10/A. § * (1) Kártalanítás jár az elítéltnek vagy az egyéb jogcímen fogvatartottnak a fogvatartása során a jogszabályban előírt élettér biztosításának hiánya és az ehhez esetlegesen kapcsolódó más, a kínzás, kegyetlen, embertelen vagy megalázó bánásmód tilalmába ütköző elhelyezési körülmény, különösen az illemhely elkülönítésének a hiánya, a nem megfelelő szellőztetés, világítás, fűtés vagy rovarirtás (a továbbiakban együtt: alapvető jogokat sértő elhelyezési körülmények) által előidézett sérelem miatt. A kártalanítás minden egyes, az alapvető jogokat sértő elhelyezési körülmények között eltöltött nap után jár. A kártalanítás megfizetésére az állam köteles. """""
.
Szégyenszemre ezek a rusnya pondrók LEHETNEK ÉLET, HALÁL URAI!

.
tudode
@tudode: .
.
Na még egyszer! Error a táncos nénikéjük:
.
2013. évi CCXL. törvény.
.
a büntetések, az intézkedések, egyes kényszerintézkedések és a szabálysértési elzárás végrehajtásáról *
.
.
net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a1300240.tv
.
???
Eriksson
@kulabombaafityiszre: Így kezdődött:
Eriksson
@rokker33: Milyen cége van Gyurcsánynak?
rokker33
@Eriksson: Altus???
Eriksson
@rokker33: Bár ez egy régi felsorolás de jól mutatja, hogy van, volt még egynéhány.
kkbk.blog.hu/2011/01/26/gyurcsany_21...
Igen pikáns a kérdésfeltevés:
"Lehet-e tisztességes úton ekkora vagyonra szert tenni?
Gy.F.: - Miazhogy! Nagyonis!"

Aztán jött az Aki Én, és belekotty...

De ha már itt tartunk:
Két milliárd forint magánvagyont hogy lehet úgy elkölteni, hogy szabad szemmel nem látható?
csagyi
@kulabombaafityiszre: Biztos forrásokra hívatkozva a pénzét az egyházak persejébe tette.
Azok pedig nem kötelesek beszámolni mennyi jött össze és mire költötték.Ennyi.
fahrenheit451
Ezt a képmutatást!
Azzal azért tisztában vannak a kis fideszes punkok, hogy végül rágalmazásért fizetni fognak, mint a (fideszes rendezvényen szabálytalanul egyenruhában megjelent) katonatiszt?
csak úgy....
@Eriksson: szánalmas vagy te bús képü kutya,már megint nem mondtál semmit..
jahh,nem is említettem,hogy te pártokon kívüli,csak hobbi politikus,aki kár,hogy a magyar nyelven kívül nem ért meg semmit és nem is akarja megtanulni...
teuton
@Eriksson: "Ha már itt tartunk"... irod? Na ha mar itt tartunk, miert kellene valakinek elszamolni azzal, mire költötte a vagyonat? Nem artana elolvasnod a törvenyt, abban csak azt kell bevallami, ami BEVETEL! Es O1G vagyona hova lett, hogy hirtlenen nincstelen? Ellene nem indul eljaras??? Aki meg hirtelen 100 millios ingatlanhoz jut, az ugye csaladi kölcsön... Miböl lett???
Eriksson
@teuton: Az is érdekes, hogy egy kft-ből milliárdos osztalékot ki lehet venni. Van még egy ennyire nyereségesen dolgozó cég az országban?
Borsodi
Mindenki magából indul ki azt gondolják,ha ők lopnak mások is lopnak.Talán a saját házuk táján kellene szét nézni hogy miből gazdagodtak meg.

www.youtube.com/watch?v=QFVbnjZWvHQ
teuton
@Eriksson: Valoban ennyire tudatlan vagy, vagy csak ugy teszel? Nezz utana a neten! Azt is meglathatod, hogy Gyurcsany cege nem a tularazott es szemelyre szabott "palyazatokon" nyer, hanem europai szinten van jelen!
Aztan nezdd meg a gazdagok listajat is, ill. azt, milyen leptekben gazdagodik a penztaros! Termeszetesen csak ezert, mert okosabb mint Zuckerberg... Hogy kinek a penzeböl? Na most talalgathatsz!
teuton
@Eriksson: Hat eleg szanalmas vagy, ha ilyen hir-tv-riportokat nezel es hiszel is. Bar ez szinte aktualis (csak 5 eves!) a masik hivatlkozasodhoz kepest, ami 17 eves... Valoban naprakesz informaciok! Csak a kerdeseimre nem valaszoltal meg eddig, miert? Ennyire lassu a neted, 17 evvel ezelötti?
Eriksson
@teuton: Ha egyszer akkor kapta az Altus a megbízatást, ne írhatom tavalyra:
hvg.hu/kkv/20151208_Gyurcsanyek_cege_ujabb_brusszeli_megbizas
terlasz
Homályos szegényeknek, hogy 1.1 milliárd Ft leadózott pénzt mire költött Gy. Az persze rendben van, hogy száz, ezer milliárdnyi lopott vagyon felett garázdálkodnak. A pofátlanság csimborasszója!
creativehun
@Eriksson: No..tisztázzuk a dolgokat..mert látom itt többen összekeverik a libamáját a Himalájával. A vagyonnyilatkozat az adott időszak vagyonosodását hivatott szolgálni..nem célja az adott személy költésének az ellenőrzése mivel erre nincs és nem is lehet semmifajta törvényi kötelezettség. Amit Te most itt csinálsz az lényegében tipikus példája a kákán is csomót keresésnek. Először jöttök ezzel a buttasággal,hogy mire költötte..majd azzal,hogy honnan volt neki..majd azzal ,hogy jaaa...jól fizet Brüsszel. No..ez már több mint szánalmas..Arról persze senki nem beszél ,hogy a csóró Orbánnak miből volt pénze Ráhel Svájci iskoláztatására???
Giovanni Alba
@creativehun: Azért azt meg kell hagyni, hogy Erik fia ügyesen terel. Pár beszólás, és már nem Hollik céltudatos rosszindulata/politikai machinációja van a porondon, hanem a Feri vagyonszerzése, ami -mint tudjuk- csakis törvénytelen, de minimum tisztességtelen úton történhetett. Én sem tudom megállni, pedig olyan jó lenne figyelmen kívül hagyni a terelési kísérleteket, és nem felülni a hintára. Mert az Erik fia&tsai cég látványosan kever-kavar, ha máshogy nem megy akkor személyeskedik, hisztizik, toporzékolva mondja a magáét, az ellenérveket ignorálva. Mindez csakis az én véleményem, mások véleményével való hasonlósága (nem) a véletlen műve.
kereső
@creativehun: Tedd hozzá, hogy mindezt aljas módon tudatosan teszi. Mert hátha oda lyukad ki a dolog, hogy Gyucsány csalt, nem irta be a valót a sajtpapirra. Mert ez az egész "vagyonnyilatkozat " csak egy sajt papir-mindaddig, amig úgy nőhetenek a lakások méretei éjszakánként, ahogy a fű nől. Ami meg a brüsszeli pénzeket illeti- ezzel kapcsolatban Dobrev Klára/Altus számtalan pert nyert a valótlan ,hazug állitások miatt fidesses prominensek ellen. érdekli? Nem. A lényeg, hátha kabátlopásos ügybe tudjuk ismét! keverni a "patást".
Eriksson
@creativehun: 02:38 Semmiféle csomót nem keresek, az egész káka egy nagy gubanc. :)))
bence
Na a pofájukon bőr aztán van ! Az UNIO pénzek 90% - t lenyúlták , s még ők akarnak másokat vizsgálgatni ! Ez a szerencsétlen Hollik , miért nem a gazdikájét vizsgálja ?! Ja ! Azt nem meri ?! Akkor talán foglalkozzon a fideszes brancséval és a sajátját se hagyja figyelmen kívül !
evacica
@creativehun: És kis vejéből hogy is lett milliárdos ilyen rövid idő alatt?!Persze apuci vagyonát is meg lehetne kapirgálni, na meg Lőlő barátét is és ne maradjon már ki Antilop, Lázár , a nagy vadász Semlyén és sorolhatnám, akik mind a politikában tollasodtak meg! Szijjártó Petike is jó befektetéseket tett meg a szülök is segítik! Megnézhetné már a NAV a Szijjártó Papa adó befizetéseit is! Gyurcsány nem a politikában gazdagodott meg, és senkinek semmi köze, hogy a leadozott pénzével mit csinál! Én annál jobban kíváncsi vagyok, hogy a lopott pénzekkel mi van és honnan van?!
Lepényleső
Talán az övék tetszetősebb? Láthatjuk?
teuton
@Eriksson: Mondtam mar, hogy olvasnod kellene megtanulnod, de te inkabb a hir-tv-re hivatkozol. Szanalmas! A teny az, hogy az europai megbizatasokat nem Brüsszel osztogatja, hanem nemzetközi tendereken lehet elnyern! Az Altus több EUs orszagban nyert megbizatast! Aztan azt is keresdd mar ki nekem, hogy ezek a fantasztikus sebesseggel EUs penzekböl gazdagodo magyar oligarchak hol, mennyi es milyen tendert nyertek külföldön? Ja, ott semmit? Miert??? Mert nem összejatszassal megy, 10% visszacsorgatassal es nem fogadnak el tularazott ajanlatokat? Miert fedte fel az OLAF, hogy az EUs penzek 25%-anal "rendszerszintü korrupcio" (sikkasztas!) törtent, amit aztan a kormany szo nelkül visszafizetett, 2000 milliard forintot??? De felelössegre senkit nem vontak, a birkak pedig tejelnek es tapsolnak ennek is! Ebböl a 2000 milliardbol mennyivel lehetett volna emelni a nyugdijat vagy javitani az egeszsegügyön???
A legutolso kerdesem csak az, hogy Gyurcsanyt es Dobrevet eddig hany perben sikerült elitelni, ill. hany pert nyertek???
Eriksson
@teuton: Oszt mi van, ha mondtad? Én is mondtam valamit, ebből indul ki egy konstruktív beszélgetés.
Azért megkérdezném, hogy te milyen újságot olvasol? Mert egyfelől mindent tudsz, másfelől meg semmit. Nagyon szelektíven alkalmazod a véleményed.
Zárójelben: (Gy. saját bevallása szerint az ő idejében 20%-os volt a "visszacsorgatás").
teuton
@Eriksson: Teljesen ertelmetlen dolog megprobalni veled vitatkozni, semmilyen kerdesre nem valaszolsz, visszakerdezel, terelsz es mindenfele legbölkapott allitasokat hozol. En többfele hirt olvasok több nyelven, de leginkabb a FÜGGETLEN KÜLFÖLDI portalok hireit. Ott olyanrol is beszamolnak, amit te MO-on soha nem fogsz hallani, mert a kiralyi media elhallgatja. Pl. Merkel beszedeböl EGYETLEN MONDATOT emeltek ki, a pozitivumat MO-ra nezve kidomboritva. A diplomatikus, selyempapirba csomagolt kritikat meg sem emlitettek.
Ja, ha mar szobahoztad, hol az eredeti hivatkozas Gyurcsanyra a 20%os visszacsorgatasrol? Nem emlekszem ra, hogy emiatt -de eddig soha semmi miatt!- nem tudtak 10 ev ota megfingatni! Minden pert megnyert eddig! A magyar kormany pedig EUs birosagok elött minden pert elvesztett...
A 2000 milliardos büntetest megtalalhatod az EU hivatalos oldalan es az OLAF-jelentesben.
dr. prédikátor
körösztényszarszájú csürhe!!! mé nem a füstös cigány O1G vagyonnyilatkozatával foglalkoztok??? buzi népség megint egy méretes pofonba szaladtok be!!!
kulabombaafityiszre
@Eriksson: február 21., 14:39
Próbáltam leírni a problémát,mert amiket te itt csúsztattál azokról ebben a cikkben nincs szó..
Válaszodat elolvasva,sajnálom,hogy így tettem.
Te egy direkt csúsztató,kis sunyi szemétláda vagy.Egy kis troll,szarkupac.
Eriksson
@Eriksson: Fölösleges vitázni olyan dolgokon, amelyeket egyes hírportálok adnak le, mert másikok meg mást mondanak. Ki-ki saját szájíze, érdeke szerint. Mivel független sajtó nincs, aki fizet, annak a véleménye a mérvadó. A külföldi lapokról meg az a véleményem, hogy ott is csak arról írnak ami őket érinti, vagy még arról se.

Megfelelő hátsó támogatással nem lehetetlen pert nyerni, ha figyelembe vesszük a független bíróságok működését.
Eriksson
@teuton: Fölösleges vitázni olyan dolgokon, amelyeket egyes hírportálok adnak le, mert másikok meg mást mondanak. Ki-ki saját szájíze, érdeke szerint. Mivel független sajtó nincs, aki fizet, annak a véleménye a mérvadó. A külföldi lapokról meg az a véleményem, hogy ott is csak arról írnak ami őket érinti, vagy még arról se.

Megfelelő hátsó támogatással nem lehetetlen pert nyerni, ha figyelembe vesszük a független bíróságok működését.

Az Olof jelentése szerint 4-es metró építése jelenleg a legnagyobb ismert korrupciós ügy:
index.hu/belfold/2017/02/03/itt_a_teljes_olaf-jelentes_a_4-es_metrorol/
namihami
Lehet tippelni, hogy a Pintér-Polt tandem kinek a vizslatását fogja előbb elkezdeni::
1. Gyurcsány?
2.. Orbán?
(a helyes megfejtők között egy kakasos NYALÓKÁT sorsolunk ki-Fideszes pártkötődés szerint)

A többi érintettről most ne essék szó.
human
@Eriksson: Tájékozódhatnál a valaszonline.hu-ról vagy a magyarhang.org-ról. Ezek jobb oldali konzervatív újságok.

Ahogy a fidesz által alapított KESMA (Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány) volt vezetője mondta, a minőségi újságírás inkább a kormány kritikus oldalon van. Ezért ő maga is többet olvasta azokat.
Eriksson
@kulabombaafityiszre: Tudom, tudom, vannak olyan nickkek, akikkel nem érdemes szóba állni. Sajnos beleestem abba a hibába, hogy elfelejtkeztem erről.
Eriksson
@human: Nem vitatom, hogy vannak józanabb hírportálok és vannak kifejezetten uszítóak. Mindkét oldalon.
A valódi igazságot igen nehéz kihámozni, ha egyáltalán igénye van erre az olvasónak.
teuton
@Eriksson: Tenyleg felesleges olyannal vitazni, aki nem tud es akar megtanulni olvasni!
1. NEM az OLAF mondta, hogy a legnagyobb eddig ismert magyar korrupcios ügy a 4es metro, hanem Csepregi. Melyik partnak is tisztsegviselöje?
2. A hir 2017es... Mondtam, hogy igen lassu a neted!
3. Ott csak 180 millio ft-rol van szo, ellenben a 2019es jelentes szerint a "rendszerszintü korrupcio" miatt az EUs penzek 25%a lett elcsalva, 2000 milliard ft! Felfogod a csillagaszati különbseget??? Erdekes modon SEMMIFELE eljarast nem inditott a kormany es az ügyeszseg az elsikkasztott összegek megtalalasa es a felelösök megbüntetse ügyeben, hanem azonal elfogadta. Ki fogja kifizetni???
A hirüpostalok függetlensegeröl meg a fajenews-valos hirek terjeszteseröl nem vitatkozom olyannal, aki a hetterhatalmak iranyitasaban hisz. Ugyanis en NEM a hirportalokra, hanem a leellenörizhetö adatokra hivatkozom!
Egy pelda: A kormany a nyugdijakat az inflacio mertekevel emelte, ami allitolag 2.8% SZERINTÜK! A valos adat pedig 4,9%!!! Ezt mindenki tapasztalja a sajat bören (penztarcajan), ha elelmiszert vasarol, ami ugye mindenkinek kell!
Nem peldalozom es ervelek tovabb, mert teljesen felesleges es ertelmetlen olyannal, aki semmifele tenyt / hivatalos adatot (EUROSTAT) nem közöl, csak valamilyen hirportalro-TV1röl-Kossuth radiobol veszi.
Eriksson
@teuton: Maradjunk annyiban, hogy az ilyen vitákat nem lehet egyoldalúan lezárni, főleg ami az anyagiakkal kapcsolatos. Tudjuk, pénzért mindent meg lehet vásárolni. Még hírterjesztést is.
És nem utolsósorban sokat számít az, hogy ki kinek és mit hisz el.
teuton
@Eriksson: Igazad, persze, Soros megvette az EUt, az EPt, az EPPt, az EUs birosagokat es az EUROSTATot is. Csak azt nem ertem, ha ennyi minednt megvett, az több milliard dollarba került volna, miert nem Orbant vette meg, az 1 millaert az anyjat is eladna! Vagy 10000 dollarert egy jo sportlövöt, mint Djindjicsre is kaphato volt... Vagy megsincs hatterhatalom?
Eriksson
@teuton: Van háttérhatalom?
Valaminek lennie kell, mert egy-egy ember nem sokra megy, ha nincs támogató háttere.
Nem lehet, hogy Soros és Orbán más-más csapatban játszik? Szerinted melyik áll vesztésre?
csak úgy....
@Mirabilis: arról azért nem szabadna megfeledkezned,hogy 30 évvel ez elött a gyurcsány is csak egy énekes kódis vót...
nem semmi dolog milliárdosnak lenni 30 év alatt,ugyan úgy mint 10 éven belül egy lölö, aki korábban csak gázt szerelet...
teuton
@Eriksson: Persze, hatterhatalom... Meg illuminatusok, meg szabadkömüvesek, mag marslakok... Na ennyi eleg is volt nekem belöled, keress fel sürgösen egy orvost, mielött közveszeleyes leszel es megharapsz valakit. Vagy tanacskozz Patakival, ö nagyon otthon van ebben a temaban, ö többször szemelyesen talalkozott a földönkivüliekkel.
kereső
@csak úgy...: Már bocsi, de a kettő között érdemi különbség van. Gyurcsány -sok másokkal együtt kihasználta a "vad privatizációt"- áldassék érte Antall József, Boross Péter neve- de ettől eltekintve a vagyona sohasem közpénzből gyarapodott, nem úgymint lölő- aki meg csak abból.Gyurcsány vagyona most nem tudom mennyi, de nincs benne az első 100-ban, lölö meg gazdagabb , mint az angol királynő.Volt egy cikk a portfólión nem régiben, hogy Gyurcsány kitalált valami nagyon olcsó kütyüt- egy gumigyűrűt, amit a nyomtató fejekhez használnak., azt kezdte el gyártani- abból gazdagodott meg. Merthogy addig,az egész fejet ki kellett cserélni, ami megdrágitotta a nyomtatást. Manapság elégséges a kopott gyűrűket cserélni. Hogy ennek az egésznek mi köze ahhoz, ami manapság történik? Csak annyi, hogy nem olvasok Szélesről, Parraghól, akik vagyonban megelőzik Gyurcsányt, bár az első piszkos nekik is akkor keletkezett, és mindkettő a mai napig közpénz közelben van.
Eriksson
@teuton: Ezt jól megbeszélted magaddal. :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.