Érdekes teória.

Kásler Miklós: az Árpád-házi királyok dinasztiája Afganisztánban területén alakult ki 4500 évvel ezelőtt

Az archeogenetikai vizsgálatok alapján az Árpád-házi királyok dinasztiája a mai Afganisztán északi részén, az ókori Baktria területén alakult ki 4500 évvel ezelőtt – közölte az emberi erőforrások minisztere pénteken, Budapesten.

Az European Journal of Human Genetics nemzetközi tudományos lapban jelent meg az Árpád-ház filogenetikai eredetének meghatározása III. Béla Y-kromoszómás szekvenciájának elemzése alapján címmel tudományos publikáció kapcsán tartott sajtótájékoztatón Kásler Miklós ismertette: Baktria területéről lassú mozgás indult el nyugati és északi irányba, majd kétezer évvel ezelőtt már az "Árpádok" családja és rokonaik az Uráltól délre és nyugatra helyezkedtek el. A miniszter nagyon valószínűnek nevezte, hogy a dinasztia és a kísérőnépek innen folytatták tovább az útjukat.

"Ezek a kutatási eredmények számos további kérdést vetnek fel" – fogalmazott Kásler Miklós, aki megjegyezte: ezeket az eredményeket nem lehet megkerülni. Vitatkozni lehet, de csak érvekkel és tényekkel alátámasztva.

A publikációt jegyző Nagy Péter orvos humángenetikus, a Praxis Genomics LLC igazgatója, és a folyamatban lévő kutatásban mások mellett Szentirmay Zoltán patológus, az Országos Onkológiai Intézet Daganatpatológiai Centrum korábbi vezetője, Neparáczki Endre a Magyarságkutató Intézet Archeogenetikai Kutatóközpontjának vezetője és Melegh Béla, a Pécsi Tudományegyetem Orvosi Genetikai Intézetének professzora is részt vett.

Forrás/Kép: MTI/D.SZ.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Egyetlen tény van ezzel kapcsolatban: Bolond Kásler sem lesz már ennél bolondabb. Most van Top-n.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Árpád-ház és 4.500 év...
Ez tényleg Fidesz-potentát és ezek után már letagadni se tudja.
Gyütt Mönt
Ez a csodás tanulmány minden pénzt megér.
Csizmás Kond
@Gyütt Mönt: ...ez nem tanulmány hanem történelem.
görbetükör
A főcím fogalmazásának színvonala teljesen szinkronban van a tartalommal.
Clavigo
@Csizmás Kond: ?? Ez történelem ?? Ne röhögtess...
luiz
Ezt a pöcsöt, minden ember a majmoktól származik, a magyarok is, a fideszesek meg köztudott az egész világegyetemben, hogy még most is azok. Nem kellett volna milliókat kibaszni ilyen hülyeségre csak tükörbe nézni
RonaGyuri
és ez a csodás cikk mennyibe fáj nekünk adófizetőknek!!!
Az új MTA -s csinovnyik rögvest intézkedik, hogy ezt a roggyant agyú Kasler-t is bevegyék! =))
Csizmás Kond
@Clavigo: Aki nem tudja az ne röhögjön hanem sírjon...
SystemError
Nem hiszem el ezt a sok tökkelütött idióta nyalonc barmot, hogy miként keresik a gyógyszerfüggő agyhalott kegyét, aki amúgy ezekben nyilván egy percig nem hisz...:)
Eddig is mondtam, hogy Matolcsy EÜ-s alteregója ez a barom.
Nessy
Nem lehet, hogy Atlantiszról, esetleg Mu szigetről? Szegény Árpád ház! Annyi évezred után ideért kis hazánk területére, és ha jól emlékszem, 1302-ben ki is halt! (ha tévedtem, bocsi! Az évszámok nem voltak a szívem csücske.)
Clavigo
@Csizmás Kond: Aha,,,, Tulajdonképpen te is lehetnél miniszter,,ebben a tébolydában.. Tökmindegy ,hol beszélsz reggeltől-estig baromságokat..
justhpeter
@Nessy: lehet, hogy 1 évet tévedtél, így csak négyest tudok Neked adni !
justhpeter
Egyetlen tény van ezzel kapcsolatban: Bolond Kásler sem lesz már ennél bolondabb. Most van Top-n.
troppauerhumer
Paff ..hehee...ezen dobtam egy seggest :"Ezek a kutatási eredmények számos további kérdést vetnek fel" – fogalmazott Kásler Miklós, aki megjegyezte: ezeket az eredményeket nem lehet megkerülni. Vitatkozni lehet, de csak érvekkel és tényekkel alátámasztva."...höhöö..bezzeg önmagukkal szemben soha nem támasztanaik ilyen igényeket höhöö..."csak"..."és sikerült?"..."boldog karácsonyt"..."Kásler Miklós,Szentirmay Zoltán ,Nagy Péter Neparáczki Endre és Melegh Béla...hát nemtom a szavahihetőség olyanoknál akik közpénzcsecsen kitartottak .. hehee...milyen erős , a SZU-ban hallottam egy orosz mondást,az orosz nem hisz a szemének ,szereti megtapogatni amit lát...najó Káslert mellőzném a vírus hehee...nem a COVID,nem az az piszkos nemzetty..höhöö..
Csizmás Kond
@Clavigo: ...te most csak kontrázni akarsz vagy van komolyabb tudatos érved is ?
Nessy
@justhpeter: Tényleg, a szóbeli érettségin is négyest kaptam:-)) Belegabalyodtam a "Gorlicei áttörésbe". Ma sem tudom!
Gauntlet
És ő egy komplett ágat irányít! Hmm! Ez kb a "Jézus parthus herceg volt" vonulat szorítva "csak mert"-el. Gondolom akkor arra blatolt a hét magyar törzs is - kínos lenne ha ők közben az Urálban kumiszt isznak (légvonalban pár ezer km!) .
troppauerhumer
Nekem Lösimon "seggembe ragadt sok napos szaros vécépapirok" című keresztyényi történelmi eposza tetszett, jobban kifejezi a fidesz rezsim értékeit...
Azt röhögöm bennetek mélymagyar lényekben, hogy ti is tudjátok, hogy szellemi képességek terén a társadalom legalacsonyabb rétegéhez tartoztok.Valamikor a '40-es évek elején Csortos Gyula épp hazafelé sétálgatott, egyszer csak egy nyilas egyenruhás suhanc jött vele szemben:
-Kitartás,művész úr !
-Faszt. Tehetség ! - igazította helyre Csortos. És iszonyatosan utáltok ezért mindenkit aki nálatok csak egy fél fokkal műveltebb, tanultabb.
Már azt ne képzeljétek magatokról, hogy ti vagytok a magyarok protípusai. Ti a debil irredenta nacionalisták protípusai vagytok, pont olyan büdös lábú tahók mint a szomszéd népek nacionalista széljobber szavazói..
Pálinkás Pál
és ez a hülye vezeti a magyar egészségügyet!!!
Gyütt Mönt
Nem tudom, Matolcsy úr mit lép erre, mivel ő a japánokkal talált rokon vonást, piros pöttyel a fenekünkön. A Kedves Vezető meg a turk vonulatot preferálja. Az ember csak úgy kapkodja a fejét.
csipetke
El kéne már húzni nyugdíjba,és akkor kutakodhatna a régvolt dolgok után,de miután még (sajnos) egyelőre ő a felelős az egészségügyért,azzal kéne foglalkozni.Bár,ha belegondolok,azzal inkább ne foglalkozzon,mert abból csak még több káosz lesz.Nem értem,miért tartja még orbán ezt a demens vénembert az adófizetők pénzéből
csipetke
@Csizmás Kond: Te milyen jegyet kaptál történelemből?
troppauerhumer
@Nessy: Régi mihígmélymagyar nemzetthy szokás sosevolt sikereikre mellett döngetve emlékezni hehee...miközben 0 megnyert háború,0 győztes forradalom,szabadságharcz...höhöö...és nem ám az ellenség ereje ,a saját uraink összeférhetetlensége ,árulása miatt..
Csizmás Kond
@csipetke: Elég jókat, viszont a jegyek és a történelem között semmi összefüggés, ugyanis a jegyeket a tantárgyra adták ami az akkori politika által meghatározott lezke volt...annyi köze volt a történelemhez, hogy hasonlított rá.
...és most mesélj a te történelem tudásodról...
jesz
a prof nagyon jól tudja, hogy a ma ismert ember valahonnan a mai dél-Afrikai Pretória barlangjaiból indult el világhódító, és élelmet kereső útjára...pár százezer év kellett ehhez, hogy már nem kell minden kukacot megennünk, hanem ott a tesco...

mi meg egyszerűen csak úgy Afganisztán felől jöttünk? akkor minden nomád erőszakoló(is) a testvérünk? marhajó...még a végén elrendeli, hogy szeretni kell őket.
Nessy
@Csizmás Kond: Na látod, ez ma sem változott! Az évszámok voltak csak stabilak, meg ki, mikor, kivel, miért háborúzott, ki nyert. A többi 30 oldal meg a bla,bla! Ami az ötvenes évek elején hasonlóan változott, mint manapság a Szíriusz, Baktria, Ural vidék, finnugor, türk, japán rokonság! Varietas delectat!
Csizmás Kond
@Nessy: ...a rokonság soha nem eredetet jelentett...sehol.
Clavigo
@Csizmás Kond: "" Jézus meg jász volt,,mert jászolban született "...by Pöcs Jancsi..( Pócs János )
Nyírfa
Én tudom az igazságot: mindenhonnan mi jöttünk, mindenmerre mi mentünk, így szegről-végről az egész világ a rokonunk.
Szép nagy család, Novák Katika is elégedett lehet vele. Csak hogy fogunk ennyi gyereket jó magyarrá nevelni, taníttatni, lakáshoz és munkáéhoz juttatni? Mert, jó, ha tudják, hogy az ősi anyaországban munkaalapú társadalom polgárai szorgoskodnak, nem úgy, mint a fejletlen, káoszos liberális demokráciákban.
Nem is értem, hogy lehet ott létezni. No, majd megtanulják tőlünk ők is, hogyan kell dolgozni. Munkára Magyar, vár a vasút, vár a MÁV! . Addig is legyetek jók, imádkozzatok sokat, és hallgassátok esténként Kásler bácsi meséit. Üdv. Hunniából.
Giovanni Alba
@Nessy: III. András 1301. január 14-i halála egyben az Árpád-ház kihalását is jelentette. (wiki)
Giovanni Alba
@Nyírfa: Azt mondod tehát, hogy közöttünk igazán autentikus csakis egyetlen kommenttárs lehet : Gyütt-Mönt? Megjegyzem, én már régebben is sejtettem ebből valamit :-D
Sámannus
Mond Miki te hogyé vagy ekkora vadbarom?
Nyírfa
@Giovanni Alba: :DDD Jó felé kapisgálsz! :))))
csak úgy....
örizzük meg a nyugalmunkat és örüljünk neki,hogy nem egyip tomit mondott ..
ittott
én már láttam a legújabb kutatások kéziratát. Az O1G vérvonalában a roma ágon megtalálták az ósi genom forrást. 4521 éve, 6 hónapja 9 napja történt, hogy a táltosok táltosa a teherbe ejtette szolgálóját, aki aztán szép segge okán felesége lett a HUN OR nevű ősmagyarnak, aki nem kutatta ki hogy 243 felesége, és 800 ágyasa között ki lehet az, aki megpiszkátta a felséges asszonyt. Az így létrejött MAG-MA lett a közös őse a cignykirálynak, és tegyük hozzá, hogy az Árpád háznak. Kll még 8 palesz, 2 l kumisz, két TU d ÓS és OV1G királlyá lesz koronázava. a vérvonal egyezése okán.
Gazella
@Sámannus: elvette a narancs geci az eszét ...
tudode
Mit szól ehhez a kertitörpe, aki türköktől, és turulBA született!
.
---- Orbán: Minden magyar turulba születik
.
nol.hu/belfold/orban__minden_magyar_turulba_szuletik-1336025
-----------------------------
.
Ehhez képest, minden jel arra mutat/utal, amelynek lehet valóságtartalma:
.
www.youtube.com/watch?v=llEmY6yushQ&t=20s
.
!!!
Sámannus
@Gazella: Hát a rothadt narancs veszílyes ám!
Gazella
@Pálinkás Pál: de letagad mindent.. pedig körlevélként az kósler alaírásával kering az összes kórházban...
Clavigo
@solidedge: :) :) DDDXDXDXDXXXXX .:) :) :) :)
balos
Elég ha valaki a trianon-turul "maginot-vérvonalat" vallja és máris ömölhet belőle a szar milliókért!A szavazóik legnagyobb éhségére!
dr. prédikátor
És ez a buggyant agyú vén geci miniszter!!! még klozettakarítónak se alkalmas!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.