A magyarok 59 százaléka mondta azt a koronavírus elleni küzdelem 10. hónapjában, a parlamenti választások előtt nagyjából 500 nappal, hogy „inkább elégedett” Orbán Viktor munkájával – mérte fel a Nézőpont Intézet.

Nézőpont: Orbán Viktor soha nem volt még ilyen népszerű
Fotó: Facebook/Fidesz

A kormányközeli kutatóintézet közleményében azt írja, korábban nem látott ilyen magas értéket, még a 2013 óta rendszeresen feltett kérdésre a naptári évek végén még a migrációs válság elleni védekezés után sem válaszoltak többen pozitívan.

A Nézőpont Intézet közvélemény-kutatása 2020. november 24. és 25. között 1000 fő telefonos megkérdezésével készült. A minta reprezentatív a 18 évesnél idősebb lakosságra nem, kor, régió, településtípus és iskolai végzettség szerint. 1000 fős mintanagyság és 95 százalékos megbízhatósági szint esetén a mintavételi hiba 3,16 százalék

(Nézőpont)

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@durbincs: egy értelmes magyar mondat még mindig nem jött össze! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
a nézőpont szerint! =))

az emberek zöme azt mondta inkább szereti Orbánt! Persze inkább, minthogy ennek hiányában retorziók érjék!!! =))
csak úgy....
nézöpont kérdése! :) most mitöl lett hirtelen népszerübb?
mert csak? :)
SystemError
Utópia intézet!:)

A nézőpont gazdálkodásának auditálása is érdekes 2022-es történet lesz:)
vitriol
Nincs ebben semmi újdonság, a nézőpont győzelmi jelentése már megszokott és nem kavarja fel az állóvizet! Akiket meg nem lehet hülyíteni, azok nem rendülnek meg ettől a hírtől.
RonaGyuri
@durbincs: egy értelmes magyar mondat még mindig nem jött össze! =))
kulabombaafityiszre
Nahát ilyen kicsire taksálni a kis ember népszerűségét,itt valakik bukni fognak a nézőpontnál.
Aztán majd nézegethetnek a nézőpont irodája előtt.
Pálinkás Pál
nem a magyarok hanem a fideszeseknek is csak 59 %-a
justhpeter
Elfelejtették hozzátenni, hogy csak birkákat kérdeztek.
silber13
@RonaGyuri: Mit vársz ettől a fideszes futóbolondtól?:-))))))))))))))))))))
Béla333
A megkérdezettek 108%-a mindenben egyetért a maffiával... Ja...
Nyírfa
A Viktor? :DDD Ne csiklandozzatok már!
csak úgy....
@justhpeter: az évek óta így müködik,és mindennek a krumpli a titka!
Clavigo
@csak úgy...: Vagy megint a Lendvay utcában kérdezősködtek...,,esetleg Felsőcsutkán..
vacsi
Én pl. egyedül benne látom a védelmet a mocsok illegális bevándorlók ellen.
Elad0tt 0rszág
@durbincs: 2022 - ben is itt fog minden nyugdíjas majd picsogni, élükön RomaGyurival, hogy megint nyert a Fidesz. Már ha túléli persze a vírust:-) Orbán intézkedéseinek köszönhetően persze van is erre esélye mindenkinek, aki meg eleve menthetetlen beteg, meghalna bármilyen vírusban, hozhatnának itt bármilyen intézkedést. A legkönnyebb persze ezt is ráfogni a kormányra, mert ugye más országokban mindenki teljesen egészséges, senki nem halt még bele...
Nyírfa
@vacsi: Gondolom, jól ismered valamennyiüket. Név szerint.
csak úgy....
@vacsi: én benned is látok valamit ! :) mint a @durbincs: ban...
Elad0tt 0rszág
@vacsi: Nyugodt lehetsz, mások már beengedték volna őket. Tudod, szabadelvűség, mindenkinek mindent lehet, aztán jön a káosz.
Gyurka80
@Horizont: Álmodik a nyomor! Amíg a gyurcsányi az emberetek addig a Viktor nyer!
Nessy
@Elad0tt 0rszág: Hány ezer pénzes bevándorlót engedett be pártunk és kormányunk ellenőrizetlenül kis hazánkon át unióba, magas kamatozású kötvényért? Bevallásuk szerint húszezer, plusz a családtagok. Valakik sokat nyertek a bóton, a plebsz meg évekig fizeti vissza kamatostól! Valahol itt kóricál ezer kopt keresztény is. Na, ennyit a hitelességről.
lampa laz
Senkit sem kérdeznek ezek a gyökerek, leülnek a klaviatúra mellé és elkezdik írni az utasításban kiadott szöveget, vagy inkább azt is készen kapják csak le kell közölniük, h a birkák hadd örüljenek.
Gyurka80
@Horizont: Te se a te tippedre (moslékkoalíció).
csak úgy....
@Elad0tt 0rszág: a hal mindíg arról amiröl akar! ö egy hungarykum..
Nyírfa
Sajnos nem esett messze az alma a fájától:

24.hu/fn/gazdasag/2020/11/30/orban-gaspar-josz/?utm_source=24_hu&utm_medium=pad&utm_campaign=20200520

Sokba kerülnek nekünk az Orbán-gyerekek. Szeretném elfeledni, de nem hagyják, hogy sajátcsalád-
barát kormányunk van. Olyan szemérmetlen...
Gazella
Az összes külföldi népet magunkra haragitják ezek a csúnya narancs bagázs. De az fix, hogy valami sumákság megy a háttérben.
Valahonnan jón a tisztára mosott pénz a zsebükbe.
namihami
A jóhír feletti örömöt és hitelességet csupán az rontja le némiképp, hogy az mindig a Nézőpont vagy a Századvég felől érkezik. A fizetség viszont feléjük áramlik. És nem középiskolás fokon.
A többi? Az már neccesebb...
Málna
Tökéletesen hihető. Én sem kedveltem még soha ennyire a vezért, mint most.:-)
SystemError
@Málna: Valahogy így képzellek el, ahogy Orbánt nagyon szereted éppen:
www.youtube.com/watch?v=oMC39632834
luiz
Elég a dzsungelharcos vietnámi malac facebookjára ránézni. Egy magyarországi Magyart se találni a felszopók közt. XD
csak úgy....
a nézöpont szerint !:) @Málna: te,mint férfit szereted vagy mint embert ezt a közkedvelt legénykét? :) neked akár hazudhat is,te akkor is imádni fogod.. :)
rokker33
Nézőpont medián századvég ez mind fidesz maffia kutatók!Majd lesz itt még 80 % is 2022 után!!Majd verheti a mellét a büdös cigány hogy győztünk!!!
karma1
@RonaGyuri: Gyurikam, eloszor fogd meg a pocidat, nehogy a rohogestol kiessen! Olvasd el a kommentekben, hogy KET FIDESZES TROLL HOGY NEM ISMERI FOL A MASIKAT! Nezd meg, ahogy turpincs sogor lehuzza a masik trollt Elad0tt 0rszagot - hat ez bexaras! Hirigolik egymast, mikozben ugyanazt kene fujniuk! En piszok jol szorakozom rajtuk!...:o))))
Nessy
@karma1: Ebből látszik, hogy csak néznek, de nem látnak! Sőt nem is olvasnak, vagy ha igen, komoly szövegértési gondjaik vannak!
karma1
@Nessy: En el tudom kepzelni ezt az eredmenyt, ha pl. az 1000 fos reprezentativ meres kizarolag fideszesekre terjed ki - akkor viszont lesujtoan rossz eredmeny - szoval en ezt a szamot most nem forsziroznam a fidesz helyeben
terlasz
@karma1: Két nullával már meg lehet téveszteni szegény durbit. Lecserélhetné már Kubatov ezt a selejt robotot.
silber13
@durbincs: Futóbolond!:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
dr. prédikátor
nem látta valaki a nyikari cerkófot?? "ügy hiányzik" de itt van helyette ez a szemét agyrokkant bunkó gyökér durgincs!!! ez is előbujt a klozetból!!!
silber13
@Gyurka80: má korán leittad magad, azért vagy ennyire hüyle!:-)))))))
Nessy
@terlasz: A kinaiak élnek gyakran azzal a lehetőséggel, hogy egy betüt megváltoztatnak a márka névben, és ha valaki nem figyel kellőképpen, az eredetinek is megveheti occccson! Az a két O betű nem két 00? Akkor már érthető a névjegye. Mást is jelölünk 00-val!
ómió
Efftársilag se sikerült széthazudni?
kissé felnőttem
nem is lesz az ha tótágast áll sem, igért ide még kicsi orosz felhuzható katonát is? (Kádár is ilyet keresett) aki után majd haza masíroznak, modern városokat mi egyebet most meg Makovec stilusú családiházakat a körzeti orvosoknak? aranyalmát nem? úszomedencéket a településekre, aztán??? 15 % se lett meg kerékpár utakat egyik másik olyan is,
simmering73
De nem olyan népszerű, mint most a Szájergyerek.
karma1
@terlasz: De nekem ez annyira tetszik! Olyan hulyek mind a ketten, hogy a ket troll nem szurja ki egymast egy hirfolyamban... Ebbol is latszik, hogy a fidesz mar a megbizhato propagandara se kolt - kulonben az ilyen hulyeket siman kizarna a sajat sorai kozul
silber13
@Málna: Dehogynem Málnácska! Dehogynem!! Üvölt rólad és a megnyikkanásaidból az imádat a szerelmetes lihegés!:-)))
silber13
@Málna: És tudod, csak az az aprósá teszi az egész cikket hiteltelenné és a pénzsóváság meg baksis utáni lihegéssé hogy a Századvég írta, a staisztikából jól ismert: dobpergés módszerrel! Azaz. két kézzel ütik a hasukat!!!
kereső
Jó az időzités. Ennek a felmérésnek(???) most kellett kijönni. Még az alapitó tag törvénysértésének kiderülése előtt.Mert nem az a baj, hogy szájer homoxexuális, hanem az, hogy törvényt sértett- többszörösen. És életvitelével- amiról bizonyára eddig is tudtak orbánék zsarolható volt , rajta keresztül az egész kormány és állampárt - és ez igy már nemzetbiztonsági kockázat IS!.Túl azon, hogy milyen farizeus ezek után- meg demeter,borkai etc...- konzervativ polgári pártnak beállitani a fideSS-t. És mafa orbán viktor az utolsó dns-e Európában ezen értékek őrzőjének. Ez a "póre" igazság, megfejelve egy kis csatorna mászással., és mentelmi jog mögé bújással. Istenitsétek csak ezt a romlott, hazug társaságot .
gina
Aki ezt a mocskos beteg narcisztikus idiótát élteti, az maga egy nagyon beteg IQ nulla !!! gondolom fidesz felmérés alapján irták ezt a cikket
csipetke
A nézőpont szerint? Így már értjük,csak nem hisszük...
silber13
@durbincs: Kuss lottyadt agyú pakulár!
simmering73
Kellemes magömlést kíván a Nézőpont Intézet.
gina
Csak elmebetegek mint maga Viktor, azok körében népszerü, de akiknek legalább 8 elemije van az biztos nem kedvei ezt a patkányt, ezt a cikket is biztos a fidesz média fizette, ezektől a férgektől minden kitellik
Qqberci
Népszerű: egész Brüsszel rajta röhög...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.