Büntetőfeljelentést tesz és polgári pert indít két „baloldali propagandalap” ellen Gulyás Gergely – közölte Facebook-bejegyzésében a Miniszterelnökséget vezető miniszter írja az Index.

A baloldali média napról napra újabb és újabb határokat lép át a rágalmazásban. Korábban a hazugságáradat a közéleti kérdésekre korlátozódott, ma azonban a baloldal már köz- és magánélet között sem tesz különbséget

– írja a politikus, és ki is fejti, hogy az ezalenyeg.hu egy cikkben arról ír, hogy Koncz Zsófia azért válik, mert a miniszterrel folytat viszonyt. Ugyanezt a Nyugati Fény a miniszter szavai szerint tényként közölte.

Gulyás Gergely büntetőfeljelentést tesz mert összehozták Koncz Zsófiával

Gulyás Gergely megjegyzi, hogy bár tíz éve ismeri Koncz Zsófiát, utoljára több mint másfél hónapja találkoztak.

Soha viszonyunk nem volt, utoljára a tavalyi parlamenti ülésszak alatt – több mint másfél hónapja – az Országházban találkoztunk. Házasságának megromlásáról nem tudtam, válásáról a sajtóból értesültem. A cikk minden alapot nélkülöző hazug állítása durván megsérti Koncz Zsófia és férje magánélethez való jogát, valamint az én személyiségi jogaimat is.

Hozzáteszi, hogy a még ma is ritka gátlástalanságot el lehetne intézni egy kézlegyintéssel is, de úgy látja, hogy ez esetben a baloldal első számú online kampányújságáról van szó, amelynek csak Facebook-hirdetésére 53 millió forintot költött a baloldal az önkormányzati választási kampányban.

Forrás:Index

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@jesz: jajj.. szívem megszakad...már rég ezt kellett volna...fidesztől lesték el a karaktergyilkosságot
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Elindult az ellenzék ágyúnaszádja...most próbálják belőni az új fegyvereket...Gulyás az első célpont..

Ebben az a szar, hogy otthon lehet magyarázkodni, bármennyire is nemigaz...
Pálinkás Pál
@jesz: jajj.. szívem megszakad...már rég ezt kellett volna...fidesztől lesték el a karaktergyilkosságot
namihami
Nézzétek már meg ezt a két fazont. Azért, mert számomra politikailag nem szimpatikus ez a csaj, attól még nem hiszem, hogy ennek a málészájú Gégének lenne annyi pénze, hogy ennek a csajnak bemásszon a bugyijába. És, ha a csaj erősen alkoholos vagy drogos befolyásoltsága által, ESETLEG mégis sikerülne neki, akkor érné az igazi meglepetés. Ennek a csajnak ugyanis nem fütyi van a bugyiban és a Mi Gégénk arra van profilírozva. Talán már/még a látvány is szívrohamot okozna szegénynek és azonnali lekonyulást eredményezne.
Ludmilla
mifelénk azt mondják,nem zörög az RSZ.. vagy a haraszt?
szép új világ
Persze, hogy nem igaz, mindenki tudja, hogy inkább nyunyóka anyókát dugnád...
jesz
@Pálinkás Pál: ok, igazad van...csak nem akartam hosszúlére ereszteni...de mentségemre szóljon, hogy a hírt olvasván többezer férfitársam könnyebbült meg...mostmár nem csak ő bukott meg a titkárnővel/raktárosnővel/ előadónővel, hanem egy fontos ember is..nem kell otthon ezentúl magyarázkodni...íme..

Sokezren kárörömmel dörzsölik a tenyerüket...most megdöglött a szomszéd tehene is

Na így értettem..

:-)
Gazella
Nem hogy örúlnél nekite agybajos :D most aztán te is a buzi kategóriába tartozol ;) ereszjátszó :D
Gyurka80
A kommancsok megint hazudnak,hódolóik pedig csámcsognak ezen nincs ebben semmi újdonság!
lusta
"Házasságának megromlásáról nem tudtam, válásáról a sajtóból értesültem. A cikk minden alapot nélkülöző hazug állítása durván megsérti Koncz Zsófia és férje magánélethez való jogát, valamint az én személyiségi jogaimat is."
Na most van férje, vagy nincs férje?
134.bátor
Komolyan nem értem mi ebben a " gátlástalan" ,sèrtő? Vagy az zavarja ezt a málèszájú hazudógèpet,hogy nővel boronálták össze? Ezèrt pert indîtani?? Semmi sèrtőt nem îrtak róla. Ők ,ha valakit cèlba vesznek ezerszer ocsmányabb,trágárabb lejáratása folytatnak ellene. Egyem a kis mimóza lelkèt..
Eladott Ország
Hűha Gergő! Nem szégyen az ha feláll! A Koncz család valódi arca
www.facebook.com/inkorrektek/videos/1723405607814737
A fideszék jelöltje "Kolompé" Zsófia azt se tudja hogy egy kiló krumpli mennyibe kerül.
coub.com/view/2k2xv2?fbclid=IwAR3s8602ZLPE8od1gITqV261sF5UOkqmJTFVwooCMqH1BMafMAsiXS0iJJQ
gina
Ez a legfontosabb ezeknek a buzi ,beteg, primitiv és erkölcstelen állatoknak, más baja nincs ennek a kizsákmányolt országnak, szemét egy patkányok
gina
@Gyurka80: Te hazudsz te fidesz patkány !!! nem zörög a haraszt... hazug szemét erkölcstelen banda,, pedofilok buziknak ki hisz már?? csak az ilyen IQ nullák mint te
gina
@lusta: Hazudik ez a Mama bubi.. egy fideszesnek nem szabad hinni, várjuk ki a végét...
volvós
MInt a régi filmben : FURCSA PÁR... egy buzi és egy cigánykurva...
lampa laz
Na még egy... erős 'ereszcsatorna' szaga van ennek is.
Bélabácsi
Nem értem, most Gulyás Gergely Szájer Józsefnek a barátja, vagy pérttársa volt?
simmering73
Egy ilyen szép eresztény emberre miket nem mondanak.
kereső
Nem is értem. Pedig olyan szép pár lenne.GG örülhetne, hogy egy ilyen csinossal hozták hirbe.
kereső
@kereső: Igaz hogy keveri a magyar és az olasz zászlók szineinek sorrendjét, de gondolom nem ez a "lényege".
Eladott Ország
A pár igazi álomesküvőt tartott 2018 áprilisában Szerencsen, napokra lefoglalták a szerencsi várat hatalmas sátrat húztak fel s ötszáz fős vendégsereget hívtak. De a krumplikirálynő előtt a politikai sikerek új távlatokat nyitottak.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/138318960_1720072271530833_8664638733668123546_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=MamakOzwFBAAX8DXLsN&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=8360c0f6d968ae5acc88f3d9becd2b77&oe=603C0071
Gyurka80
@gina: Azért a libernyákokra jellemző az LM...Q ha nem tudnád idióta.Bónuszként hazudnak reggel...kilövik a szemeket és csődbeviszik az országot!
Lepényleső
Talán felsült,- ha már összehozták?
(Bizony ott valaha is a szájat hiába jártatták,a semmit nem tevőnek szűrtét hamar kirakták?)
Aki Én
@Gyurka80: Az a rész megvan, hogy a fidesz csicska mediája százával veszti a hasonló sajtópereket?
yazo64
Nahát... hírbe hozták egy nővel... érthető a felháborodása:)
Gyurka80
@Aki Én: És a libernyák média szerinted nem ? Bolond vagy te!
GeoCravker
Gulyás szerezzen gyorsan egy papírt, hogy
a/ impotens;
b/ ugyancsak az ereszcsatornákra bukik;
surdilloFUJT
@Gyurka80: na te fidessnyalonc mennyit kapsz egy-egy libernyákozásért???Az agyrágó bogár éhenhalna a fidesscsicska fejedben!!!
Nessy
Minő skandalum! Egy férfit "összehoznak" egy fiatal nővel! Vagy nem tartja magát annyira szavahihetőnek a sok kormányinfó után, hogy nem hiszi, ha csak annyit mond: "nincs alapja a hírnek", az is elég lenne? Egyébként most divat a jobboldali nagyon keresztény újságokban a "zaklatás" című nagy eposz! Aztán kiderül, hogy egy szó sem igaz belőle, de addigra besározták" akit kellett".
Gyurka80
@surdilloFUJT: Soookkal kevesebbet mint te a libernyákoktól te libsi-bibsi!
solidedge
Zsófika is megerősítette, hogy soha nem feküdt le Gulyással, mert mindig állva dugnak.
Qqberci
@GeoCravker: c/ bányarémre nem áll fel neki...
verőce21
Kergő Gergő! Méltatlan ez a megnyilvánulás részedről. Pedig egy 500 fős lagzit csapna neked is dr. Zsófika! Arra a két évre... :)
csipetke
Örüljön neki,hogy nem némethsziszivel hozták össze...Különben meg ne zörög a haraszt...
GeoCravker
@Qqberci: Ez izlés dolga. Ha ez a kép csak kicsit hasonlít a valóságra, akkor Zsófi egy magas vodkaigényű nő lenne nekem. De ettől még lehet, hogy bejön valakinek. Frissen fürdve, sötétben...
balos
A profumo is azon bukott meg,hogy nem a takarító nővel állt össze,hanem 1 luxi kurvával!Talán itt sem lesz kisebb a liasonból!
ómió
Csak vigyázzon, nehogy bolsi "bírót" kapjon, mert akkor még azt is "rábizonyítják", hogy elvette!
Aki Én
@ómió: hogy te miket tudsz, te kéretlen bolsi bíró.
Mondjuk ha te lennél a tolvajok ügyvédje, már életfogytiglant kaptak volna.
Gyurka80
@Aki Én: Te 168 óra , ezalényeg stb tájékozódsz?Meg is látszik rajtad!Akkor minek kellett 89-ben rendszerváltás, ha ugyanazokat olvasod?
Clavigo
@ómió: Jól van buckalakó,,csillapodjál..Már megjött a haverod is,,a,,@Gyurka80: ,,nyugi van..
Giovanni Alba
@Gyurka80: Mondd, te miket olvasol? Csak nem Propellert? De hiszen az maga a fertő, meg liberális propaganda! Nézd meg mit tett ez a portál ómióval! Szerencsétlen már azt sem tudja hol van, kinek mit mond, csak annyi a lényeg, hogy leírhassa a libsibolsi, meg a liberálnáci szavakat, és átkozódhasson egy egészségeset. Te is ezt az utat követed?
Oh, várjunk csak, te nem az a Gyurka vagy, akit annyira látványosan tudsz utálni, mert egy 90 éves vénember a háttérhatalom segítségével világuralomra tör, sőt, már a zsebében az európai parlamenti képviselők zöme? Gondolom a fideszesek még hősiesen helytállnak, csak ha ereszcsatornát (pontosabban ejtőcsövet) látnak, akkor remeg a térdük.
Elgondolkodtál már azon, hogy amennyiben az általatok feltételezett hatalom tizedrészének a birtokában lenne, akkor még csak hangosan kimondania sem kellene, egy bosszús szemöldökráncolás, és viktornak, a pohosnak reggelre kelve nyoma veszne? De írjál még, meglehetősen mulatságos vagy, mint a chihuahua, amikor hörög és tépi a póráznak kijelölt hímzőfonalat.
Gyurka80
@Giovanni Alba: Én a saját utamat követem.Ha nem tudnád a pénz hatalom.Amivel az angol fontot is meggyengítette, az OTP-t majdnem bedöntötte, de te azért rajongj érte.
Pálinkafőző Rézüst
naja, a fijjug előnyben, ugye-ugye... józsika még mindig vár... :)))
Giovanni Alba
@Gyurka80: Mondd, te olvasni sem tudsz, vagy csak az értelmezéssel vannak problémáid?
Te elegánsan, eltartott kisujjal leszóltál néhány internetes portált, mire megjegyeztem, hogy te most a Propelleren vagy.
Nem az újságok által idézett, összesített adaton gondolkodtál el, nem azon, hogy a kormánypárti ... ó, bocs, csak kormányközeli sajtó sorban veszíti el a pereket, helyreigazítást kell megjelentetni valótlan állításaik (aka : hazugságaik) miatt, de nem, neked nem tetszenek ezek, szerinted tehát hiteltelenek, még akkor is, ha az általuk közölt adatok könnyen ellenőrizhetőek. Következő pont, mutass rá arra, hol írtam, vagy hol céloztam arra, hogy rajongok Soros Györgyért. Ellenkezőleg, nagyon mellényúlt akkor, amikor a mai politikai potentátokat segítette pénzével ártatlan, harcos ifjúságuk idején, mert akkor éppen a liberalizmus eszméjét hirdették, a nyitott társadalmat, az elnyomás, a diktatúra elleni harcot. Látjuk (már akinek van szeme a látásra) hogy mindez hová vezetett. Autoriter vezetés, a felvilágosodás eszményeinek megalázása, az egyház és a kormányzó hatalom gusztustalan összeborulása. Szóval nyugodjál le és egyél nokedlit. Azt mondod, a pénz hatalom. Sorosnak van pénze? Van. Akkor ezek szerint szerinted hatalma is van. Akkor mondd meg nekem, miért tűri el, hogy ezek a nyikhajok provokatívan gyalázzák aljas kék plakátokkal, a közbeszéd tematizálásával? És mondd, ó mondd meg nekem, viktor tud erről? Mármint Soros György hatalmáról? Ha nem, akkor butább náladnál, ha igen, akkor meg egy felelőtlen, mert nem csak róla, mint egyénről van szó, nem saját bőrét viszi vásárra, hanem egy egész országgal rulettezik. Felelős vezető az ilyen? Nem. Érted-e mindezt? Egyébként meg nem érdekel milyen úton jársz, csak néha nézzél körül. Bármennyire is úgy érzed, nem körülötted forog a világ.
verőce21
Érdekes, fletó&vadai valahogy nem téma...!
Gyurka80
@Eladott Ország: Jössz ide az idióta tacepaóiddal!Nálad rosszindulatúbb embert még nem láttam, orvosi eset vagy.
Gyurka80
@Giovanni Alba: A 30 évvel ezelőtti liberalizmussal még nekem sem volt bajom, a mostanival annál több! Nálad megállt az idő!
Aki Én
@Gyurka80: egyrészt cáfold a cikkeket, mert nagyon kevés vagy a levegőbe hazudozásaiddal, másrészt a gazdád volt Soros-bérenc.
Gazella
@surdilloFUJT: gyurkahurka=halfarokfasz.
ómió
@Aki Én:Téged már megint gyötör a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája, bolsi fajgyökér!? Amúgy, idiótája, muszáj mindig az efftársi tetvességetekből kiindulni? Nálatok a kötél volt a "favorit"!
ómió
@Clavigo: Magadat csillapítsad, bolsi fajgyökér!? Ki szólt hozzád!?
Aki Én
@Aki Én: Na, látod milyen buta vagy...?
Pedig kaptál egy újabb esélyt, de képtelen vagy élni vele.
Köszönöm, hogy engem igazoltál most is.
Aki Én
@Gyurka80: Na, látod milyen buta vagy...?
Pedig kaptál egy újabb esélyt, de képtelen vagy élni vele.
Köszönöm, hogy engem igazoltál most is.
Gyurka80
@Aki Én: 14.46 Te lökött ezt magadnak írtad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.