Orbán Viktor szerda este a közszolgálati televíziónak adott rendkívüli interjút – írja az Index.hu.

Orbán: én az oltás beadása utáni napon már dolgoztam, így a tanároknak is elég kezdés előtt beadni
MTI/Koszticsák Szilárd

A  nyitás csalóka kifejezés, nyitni lépcsőzetesen lehet, úgy lehet újraindítani az országot és a gazdaságot

– mondta Orbán Viktor. 

A nemrég megjelent rendeletben két és fél milliós beoltási számhoz kötötték a lehetséges nyitás hatályba lépését, ezzel kapcsolatban a miniszterelnök ezt nyilatkozta:

a két és fél milliós számot egy erkölcsi törvény mondta ki, hiszen amíg nincs minden 65 év feletti regisztrált beoltva, addig nem nyithatunk

Majd ezzel folytatta:

Természetesen mindenkit arra szeretnék kérni, hogy tartsa be a szabályokat. Nem sok szabály van, de azok betarthatók. A harmadik hullám sokkal agresszívabb. Amíg a fertőzések elszigeteltek voltak, addig a zárás segített. Most már tömeges a fertőzés. A korlátozások ezeket már nem állítják meg, csak lassítják. Egyetlen orvosság van, az oltás. Ezért most minden erőnket az oltásra kell fordítani

– hangsúlyozta a miniszterelnök. Nem csak a gazdaságot kell újraindítani, hanem a közösséget is.

Többről van szó, mint egyszerűen a boltok, üzletek újranyitása. A vírus tönkreteszi a munkahelyeket. Újraindítani üzemeket, boltokat, szállodákat, nem megy egyik napról a másikra. Az embereknek tudniuk kell, hogy mire számíthatnak, meddig kell otthon maradni, meddig maradnak otthon a gyermekek

– tette hozzá. A kormányfő fontosnak nevezte, hogy mindenki tudja, mire számíthat, hogyan tervezheti el a jövőjét.

Örülök, hogy van vakcina, de az a helyzet, amiben vagyunk, nélkülöz minden romantikát, boldogságot. Minél gyorsabban oltunk, annál inkább csökken a betegek száma, csökken az elhunytak száma. Megértem, ha valaki nem oltatja be magát, vagy kétségei vannak. Viszont mindenkit arra kérek, hogy mást ne beszéljen le az oltásról

– húzta alá a miniszterelnök. A kormányfő az egészségügyről úgy nyilatkozott, hogy szerinte a vezénylés, az átcsoportosítás az a módszer, amellyel meg tudják oldani a jelenlegi helyzetet. Körülbelül kétszer annyi lélegeztetőgép áll rendelkezésre ággyal együtt, mint amennyi most használatban van. 

Köszönet, hála, elismerés és támogatás az ápolóknak és az orvosoknak. Rémhírkeltéssel ne nehezítsük a munkájukat: nem most van itt az ideje annak, hogy bemenjünk a kórházakba, és álhíreket, kamuvideókat készítsünk

– kérte Orbán Viktor. Az iskolák újranyitásával kapcsolatban türelmet kért a tanároktól a kormányfő. Kiemelte: előreveszik őket az oltási sorrendben, de az iskolákat újra kell nyitni, mert tekintettel kell lenni a gyerekekre és a szülők érdekeire is.

A tanárok a kezdés előtt egy héttel fogják megkapni az első dózist. A miniszterelnök megjegyezte: ő is rögtön dolgozott az oltás beadása utáni napon.

Forrás:Index.hu
Címlapkép:MTI/Koszticsák Szilárd

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Ez a mangalica tényleg elmebeteg, ennek van még normális gondolata?? hogy lehet összehasonlitani a neki beadott vakcinával,, teljesen hermetikusan lezárnak mindent körülötte mert még egy madártól is fél nehogy lekakilja,,, idióta egy barom... és ez egy ország vezetője??? nem !!! ö egy agyhalott idegbeteg patkány
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Ez a mangalica tényleg elmebeteg, ennek van még normális gondolata?? hogy lehet összehasonlitani a neki beadott vakcinával,, teljesen hermetikusan lezárnak mindent körülötte mert még egy madártól is fél nehogy lekakilja,,, idióta egy barom... és ez egy ország vezetője??? nem !!! ö egy agyhalott idegbeteg patkány
gina
DOLGOZTÁL??? mit??? gyüjtötted a mi pénzünket te szemét aljas disznó
tudode
Nem érti, hogy nem róla van szó, mert csalánba, csúszómászkba nem ü a ménkő, hanem a vakcina hatásfokáról!
.
Miközbben un. államügyekkel foglalkozik, részben a sundámbumdám megy tovább, még járvány idején is
.
Mint pl.
.
-----Szépen hízik a NER-gömböc – Mészárosé a kelet-magyarországi áramhálózat is
.
nepszava.hu/3115025_szepen-hizik-a-ner-gomboc--meszarose-a-kelet-magyarorszagi-aramhalozat-is
---------------------------------------
.
Miközben váadkodik a járvány közepette
..
----- Kelet-Magyarország gázellátó-rendszere után most a helyi áramrendszer került Orbán Viktor felcsúti barátja érdekeltségi körébe. A jövőbeni nyereség az állam jóindulatán múlik.
----------------------------------
.
Miközben mindenki másra figyelt, teljessé vált a bírósági rendszer fideszes megszállása:
---------------------------------
.
Azért nem minden erejét az oltásra fecséreli, hanem a gyarapicsátokra is, a saját, és a köreinek a "boldogulását!!!
.
!!!
csak úgy....
orbán elvtárs egy született madáretetö...
voltmárjobbis
Mit dolgoztál baszd meg a váradban? Királyként urizáltál?
Kivel találkoztál? Hány gyerekkel a gyerekeid és az unokáidon kívül, te fasz.
A tanárok hány gyerekkel érintkeznek? Talán sokkal többel, mint te orbán, a magyarok kiírtója
Aki Én
Milyen felhatalmazás, milyen elmélet, milyen beteges gátlástalanság, milyen jogon mond ellent minden szakembernek ez az ember?
Bele milliók képébe.
Tényleg nem fogja fel a súlyát a tetteinek ez a veszélyes elmebeteg?
simmering73
Én már aznap dolgoztam. Igaz, én nem vagyok miniszterelnök.
Nessy
Ez az ember nem normális! Először is már a második oltást kapta meg. Másodszor nyugodtan tud "dolgozni"! Nem a munkaképességgel van probléma, hanem a védettséggel! Az első oltás két, három hét, és akkor kb. 50%. Ez már valami olyan fokú semmibe vevése másoknak, olyan fokú cinizmus, hogy ember nem lehet ilyen! És van képe a kereszténységről , az emberek érdekében végzett "munkáról" hablatyolni?
karma1
Azert valamelyik seggnyalo virologusa - merkely, szlavik, - szolhatna neki, hogy az oltas nem jelenti azt, hogy nem fertezodhet meg a beoltott szemely, es hogy nem fertoz at masokat, - mert ez sajnos MIND megtortenhet - csak nem lesz olyan sulyos a betegseg lefolyasa!
Egyebkent meg milyen "megbecsulesrol" hablatyol ez a gyakorlo elmehaborodott? Arrol, hogy a marcius 1-tol ervenyes munkaszerzodesbe beleirta, hogy a tulorakat meg csak nem is az alapberen fizetik ki, hanem annak 70 %-aval? EZ a megbecsules?
Es meg mindig a katonai baromsagait nyomatja, mert az "atvezenylesben" latja a megoldast!
Mit rakosgatsz at, te barom? A szart a fossal csereled ki?
Yoda69
O1G, te az eddigi életben meg 5 percet sem dolgoztál. Amit művelsz az nem munka, hanem bűn a magyarok ellen.
Egy ország tettel tönkre gazdaságilag es morálisán. Es mindezek tetejébe most az elhibázott járvány védekezés miatt naponta százak halnak meg, es mar eddig is 20 ezer magyar halála szárad a lelkeden, illetve a lelked helyen, mert te egy lelketlen kutya vagy.
Gazella
Isten nagy hazudozos barma vagy dagadek. Te voltal az elso aki megkapta a Pfizert. Masik egyben igazat adok, teljesen mindegy hogy dolgozik a tanar vagy sem, mindenki atesik a viruson, amit kifejlesztettek. És meg valami... teljesen mindegy hogy beoltott az illeto vagy sem, akkor is rengeteg az elhunyt.. Amiben hazudtok a sok szamadat...
RonaGyuri
nagyon hülye de ragaszkodik hozzá: "végzős egyetemistákat és végzett rezidenseket ..." =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Na ez már tényleg a „na ezt már tényleg nem gondútam vóna” kategóriája

Orbán Viktor miniszterelnök szerda este interjút adott a közszolgálati televízióban.

Már az sincs rendben, ahogy ezt elkövette. Ahogy süketelt össze-vissza, ahogy ragaszkodik ócska sokszor megcáfolt baromságaihoz – ol.: végzős egyetemistákról és végzett rezidensekről zagyvált -, de csúcs az két – ahogy mondani szokás – még tőle is elképesztően arrogáns és pofátlan gondolata.
Egyfelől; a tanárok beoltásával kapcsolatban kifejtette, hogy nem kell okoskodni: „ő is rögtön dolgozott az oltás beadása utáni napon.”! (emlékeztetőnek: Ő volt az, aki sokáig nem engedte, hogy a pedagógusokat előre vegyék!!!)
Azonban ha lehet még ennél is pofátlanabb, hogy a túlterhelt egészségügyiek kapcsán megjegyezte, hogy: „Hát én is négy órát szoktam aludni és nem vagyok híján azér' a romantikának”!!
Ami a pofátlanságon tól ismét eklatáns példáját adja az elképesztő műveletlenségének és elemi szintű fogalomzavarainak.
kereső
Büdös tahó! Ez az emberszabású teljesen vállalhatatlan. Hol van a te "erőfeszitésed"??? az egészségügyben dolgozókéhoz. Te gyokér, beléd is tényleg kár még levegő is. És ez az emberszabású az ország miniszterelnöke. Szégyen,
justhpeter
Orbán legnagyobb sikere, hogy elérte Kósa Lala szellemi szintjét mindenféle értelmes tevékenység nélkül.
verőce21
@csak úgy...: (00:15) van még kérdésed, te balfasz? 
Béla333
Orbán még életében nem dolgozott. Hacsak a lopást nem nevezzük munkának.
De amilyen szorgalmasan lopják szét az országot, szerintem ezt nem tekintik munkának, inkább szórakozás ez a maffia tagok részére.
Mocskos hazaáruló szemét banda!
GeoCravker
Az oltás beadása előtt sem dolgozott. Életében sem.
ágimami
Ennek a cikknek az elolvasása után most már tökéletesen tisztában vagyok vele,(eddig is így gondoltam, de ez a cikk teljes egészsében megerősítettt) hogy orbán fejében tényleg semmi nincs rendben!! Az a baj, hogy emiatt sok ember fog még áldozatul esni!!!
Épp ésszel, hogy lehet ilyeneket mondani, mikor még a 4 millió regisztráció sincs meg??? Hogy akarja elérni a 7 millió első oltást???

Nem az ellenzéket kellene állandóan szapulni, mert NEM ŐK TERJESZTIK A RÉMHÍREKET, hanem a napi tájékoztatásnak kellene a valóságot tartalmazni, de azt soha nem fogjuk hallani!!!

hvg.hu/itthon/20210331_Rendkivuli_interjut_ad_Orban_Viktor_az_M1en
Aki Én
@verőce21: neked könnyű, semmit fel nem fogsz az egészből, te okoskodó agyhalott.
human
Na ez a cinizmus @sgl:Én tudok kettőt is. Kitartó és szorgalmas. Pont ezért fog még sokáig a nyakunkon ülni.
magyar1
Reális amit elmondott. Nyitni is kell mert vírus és éhenhalás között kell választani. Megkapják a tanárok az oltást főleg aki az ellenanyagot kapja egy hét alatt kialakul a védelem, de a fiatalok lehet, hogy észre sem veszik ha elkapják. Maszkot nekik is kötelező hordani. A jó időben kevesebb a megfázás, a szervezet ha megfázítják könnyebben engedi be a kórokozókat. Ezért veszélyesebb télen.
verőce21
@Aki Én: (07:20) Ezt pont te mondod, Esőember...? :)
kokopelli
"..nem sok szabály van"...,magyarul :.."nincs sok szabály...".(;-))
GeoCravker
@sgl: tévedtem. Elnézést.
Amúgy az iskolai végzettsége az egy külön mese. Arra a szakdolgozatra egy pótvédést osztottak volna bárki másnak (akinek nincs párt-hátszele)
Toller Béla
A hülye felelőtlenségedet nem kellene példának beállítani ! Az első oltás nem immunizál. Ez tény ! Te meg menj a picsába !
nezelodo
Pedig jót tenne, ha néhány napot pihenne a miniszterelnökünk, mert súlyos terhet cipel a vállán, a magyarok sorsát, ahogy a soklábú leánya is a szemünkre vetette. Talán még akkor is tudnánk élni a látványa nélkül egy kis ideig, ha ő az ország járványügyi, (és még számtalan szakterület), elsőszámú szakembere. Ha pihenne kicsit, akkor a Jakab képviselőt sem emlékeztetné naponta a fő tevékenységére és nem hánytorgatná fel folyton.
kereső
@Nessy: Nem csak mások semmibe vevése. Orbán felül irja az orvosi, szakmai véleményeket- a vakcina gyártók , a kutatók megállapitásait.
ágimami
@sgl: Már bocs, de ha naponta más információt kapunk a qurmánytól, operett törzstől, akkor az ellenzék hiába tépi a száját az ellenkezőjéről, mert csak a földbe dörgölik őket és hazugságoknak tartják amit mondanak!
Ennek ellenére nagyon sok példa van arra, hogy nagyonis szembe mennek a hamis állításokkal, és hiteles tájékoztatást adnak (sok példát lehetne sorolni!) de azt hiszem ezek köztudottak!
rokker33
Te büdös cigány életedben 1 percet sem dolgoztál akkor miről pofázol. A tanárok nap mint nap veszélynek vannak kitéve Te meg a palotában nyaralsz évi 365 napot!
Gauntlet
@mzper x: vagy: ilyen kevés pénzt hagyok a magyaroknál !
kokopelli
@rokker33: Elfelejtette hozzátenni a ME-elvtárs,hogy disznót vágott !?
szép új világ
A csúti patkány szótárában a "dolgoztam" az egyenlő a "loptam, csaltam, hazudtam" szavakkal.
kereső
"Orbán nem járványszakértő. De tudja, mit beszél. Nagy bajban lehet. Tegnap nem csak csúsztatott, szánt szándékkal hazudott.
Azt állította, hogy most már nem a korlátozások állítják meg a tömeges fertőzést. Csak az oltás. Ez egyszerűen hazugság.
2 millió beoltott van, közülük legfeljebb 1 millió immunis. Ezért még semmi más nem állítja meg a vírust, csak a zárás.
Ő mégis lazítani akar április közepén. 2,5 millió beoltottnál. Ez egy elmeháborodott ember kétségbeesett kapkodása. A 4. hullám biztos receptje.
Akkor is még legfeljebb 3 millió immunis ember lesz: beoltottak és fertőzésen átesettek együtt. Ez még a nyájimmunitás fele sincs.
Ám ha jól halad az oltás, nyárra eljuthatnánk ide. A korai lazítással épp ezt a felszabadult nyarunkat kockáztatja.
2 hét múlva vágóhídra küldene embereket: diákokat, tanárokat, home office-os dolgozókat.
Pedig semmi szükség nincs rá. És ésszerű indok sem.
Csak egyetlen egy. Ha a cél a nyájimmunitás elérése. A lehető legrövidebb időn belül. Bármi áron.
Lehet, hogy ez az orbáni stratégia. Akkor viszont mondja ki nyíltan. Tartson erről nemzeti konzultációt. Pl. ilyen kérdésekkel:
Ön mennyi halottat viselne el azért, hogy 2 hét múlva visszakapja az életét? 30 000? 50 000? 100 000?
Ma abszurdnak tűnik? Pedig nem az. 20 000 halottnál 2 millió ember még mindig kétely nélkül követi.
Vajon hol lehet a határ? Van egyáltalán határ, Cipolla?"

Lantos Gabriella
kereső
@sgl: Ugyanezt olvasom Pusztai Erzsébetnél , Falusnál, Kunetz Zsombornál, Novák doktornál...és még jó néhány szakembernél. Csak nem jutnak szóhoz. Ezzel szemben Merkely, Szlávik( akik állandóan szerepelnek) mis-másol, nehogy ellent mondjanak orbánnak. Pedig a szakmai-emberi tisztesség ezt követelné tőlük IS!
ómió
Az efftársak meg az oltás felvétele után kampányolnak ellene! "Spéci munkamegosztás"!
Yoda69
@ómió: Ki kampanyol ellene te bolsevik majom? Meg Gyurcsany is beoltatta magat. Egyszoval hazugsag azt szajkoznotok hogy az ellenzek oltasellenes. Inkabb azt szajkozd, miert hal meg napota tobb szaz magyar?
ómió
@Yoda69: Már te is másokra hazudnád a tetves bolsiságodat, bolsiék fajkreténje!? Öngyűlölő lettél? Eltanultad Aki kretÉn efftársadtól? Hogy meg ki? Hát számold össze Böszme efftársad környezetét: Krekó efftársad, Komáromi efftársad, "pógármester" efftársak, stb. Vagy süket is vagy, nemcsak idióta? Azért ne told túl!
RonaGyuri
Nem szóltatok a köpcösnek?

Őfenesége megintegyszer megcsillogtatta legendás műveletlenségét

Mottó: bocs Karinthy
Volt valami Camus,
Nem lehet ezt bírni,
Nem olvastam, ‘sz ..
ja ha olvastam volna
sem értettem volna belőle egy kukkot sem

Ad cím, elgondolkodtam a szellemesnek szánt félmondatot, de meg kell mondjam lehet igaztalan. Mint ismert az történt, hogy A keresztes lovag a Párt központi lapjában a viktoriánus Robinson-ról értekezett, Dickens-t adván meg szerzőnek. Majd mikor szóltunk neki, hogy nem stimmel a dolog, átírta: viktoriánus Defoe –ra!!!
Mint ismert Orbán Viktor mikor Szijjártó Péter bekapta a vírust elküldte Albert Camus A pestis című regényét, mondván szerint a könyvből sokat lehet tanulni a hirtelen és váratlanul felbukkanó járvány kezeléséről.
Nos ebből már egyértelmű, hogy nem olvasta, sőt az is, hogy nem tudja ki volt Camus és ha olvasta volna sem értett volna meg semmit a regényből.
Ezek után tegnap Interjút adott a miniszterelnök az M1-nek, ahol Volf-Nagy Tünde műsorvezető a kérdését egy Albert Camus A pestis c. könyvéből vett idézettel vezette fel, amely így hangzik: „Ha az ember csak négy órát alszik, akkor nem érzelgős. Olyannak látja a dolgokat, amilyenek, az igazság szerint.”. Nos a dolog úgy áll, hogy a nem éppen autentikus forrás szerint ez így szólna „Ha az ember csak négy órát alszik, akkor nem érzelgős. Olyannak látja a dolgokat, amilyenek, az igazság szerint, a nevetséges és ocsmány igazság szerint.”! Az az igazság, hogy – bár lehet bennem van a hiba -, de ilyet (így értelmezhető kijelentést) én nem találtam!
De ha már a mű, ezt az idézetet jól ismerem:
„Il est des heures dans l'histoire où celui qui ose dire que 2 et 2 font 4 est puni de mort.”
Yoda69
@ómió: Bolsevik kutya, ne legyel nagyobb idiota mint ami eddig voltal. Mar tobb mint 20 ezer ember halt meg miattatok. Ha idoben halgatto az ellenzekre, akkor ezen emberek nagy reszet meg lehetett volna menteni. A ti hibatok, rohadt nacik!
balos
Szerencsére mindenkit megvéd!Főleg azokat,akik képesek megállni nevetés nélkül,ha a fejükre szarik!Szóval támogatók a szátókat is tátsátok,ha ez a genya a száján szarik!
Aki Én
@ómió: Ne hazudozz már te elmebeteg féreg csicska. Senki nem oltásellenes, te szemét hazaáruló patkány. Csak a gazdád balfasz az intézkedésekhez, és ezzel terel titeket, mert időben felismerte, hogy szellemi toptongyok vagytok, minden szart felzabáltok, amit elétek szór.
Buta vagy, mint az állat.
kokopelli
Az egész ország várt arra a 8 perces filmre,amiben O.V. a reggelizés után az egész aznapi munkáját elvégezte
(világcsúcs!)
creativehun
@ómió: Ne beszélj hülyeségeket. SEnki nem beszél az Unióban hivatalos engedélyezett vakcinák ellen. Egyébként had kérdezzem meg tőled. Mennyi embert lennél hajlandó beáldozni,hogy pár hét múlva minden nyithasson?? 25 ezret? 50 ezret? 100 ezret?? Mert ebből az lesz..ha akarjátok látni és észrevenni ha nem..és ebben Ti is vétkesek vagytok mert támogatjátok Orbánt! Azt azért ne felejtsük el,..egyszer mindenért felelni kell..mindenkinek!
Sámannus
Bár másra hagynád a munkát, mert abban nincs köszönet.
ómió
@creativehun: A hazudozással "dúsított" baromságokat most éppen te tolod. Innét szép rám hazudnod? Nektek, bolsiknak csak az "Unióban engedélyezett vakcina" az engedélyezett és az egyedüli jó? Ahogy azelőtt a Szovjetunióban engedélyezett volt az? Ennyire seggfüggők vagytok? Ha hazai, erre jogosult szerv engedélyezi, az már "büdi"? Tipikus bolsi csúszómászás, amit képviselsz! És még van képed "beáldozásról" hazudozni!? Nem az a beáldozás, ha lebeszéltek valakit a kínai, vagy éppen az orosz vakcináról, aki aztán szót fogad nektek, ám elkapja a vírust és belehal? Kérdezd talán meg Penz efftársad özvegyét, ő hogyan látja ezt! Szóval, azt a 25-50, vagy éppen százezret magatoktól kérdezd, ne másokra hazudd! És aláírhatod a DK-s efftársaid "petícióját" a kínai ellen, hátha abban megtalálod a "helyes irányszámot" is! Felelni meg nektek már rég, 90. után kellett volna, de jött a "vörös segíj" és, mintha valahogy "elmaradt" volna!
ómió
@Aki Én: Ha elmebeteg bolsi férget keresel, bolsi szarkupac, kukkants a tükörbe, ott láthatod! Egyúttal egy hazaáruló mocsadékot is megtekinthetsz ott! De előtte el ne feledd aláírni a DK-s efftársaid talán még ma is a neten keringő "petícióját" a keleti vakcinák ellen, majd utána rögtön hazudd ide, bolsi fajgörény, hogy "senki nem oltásellenes"! Kiegészítésül megkereshetnéd még úgyszintén DK-s, néhai Penz efftársad "munkásságának" nyomait, aki olyannyira "bojkottálta" a keletit, hogy még a vírust is elkapta, mi több, bele is halt! Sürgesd meg ott az elmegyogyin, hogy legalább egy sertésagyat ültessenek már be neked - részedre nagy előrelépés lenne!
ómió
@Shikari:Pontosan! És még ezek ugatják másokra, hogy "veszélyeztet"! Undormány leprabanda!
Clavigo
@ómió: @Shikari: Agyatlan buznyák idióták...Rakjátok teherbe egymást...
ómió
@Yoda69: Nagyobbakat hazudj, véresmancsú bolsi fajbarom, mert még nem lesz meg a Lenin Díjad!
ómió
@Clavigo: Nézz a tükörbe, bolsi fajbarom: ott láthatod az agyatlan buznyák idiótát! Sőt! Ha tükör előtt dugod meg Aki kretÉn efftársadat - nagyon összeilletek - akkor még agyatlan buznyák duettet is! És még a teherbe ejtés is összejöhet!
Clavigo
@ómió: Szarjál sünt, idióta...húsvét alkalmából..( is )
ómió
@Clavigo: Te azt szoktál? És az tett idiótává téged, vagy a de genere bolsevizmusod?
creativehun
@ómió: Le kell,hogy lombozzalak! Nincs bal vagy jobb oldali covidos,nincs bal vagy jobb oldali halott.Nézz utána mi történt Chilében..és egy kicsit próbálj meg reálisabban gondolkodni.A dühöngést meg hagyd meg arra az időra ha valakid kórházba kerül.Akkor majd szembesülhet a valósággal.Én tudom...neked meg úgy tűnik hiányzik egy jókora pofon az élettől,hogy végre felébredj!
mzper x
Sajnálom, de erről a képről csak egy dolog jut eszembe, akárhányszor látom: "Ekkora a faszom." (szerintem tényleg ekkora neki - freudi elszó... mutogatás)
mzper x
Mindenesetre több, mint feltűnő. hogy Lévai Anikó látványosan nincs sehol.
Ennek valamilyen oka van - és nem jó értelemben...
csak úgy....
@mzper x: orbán a semmivel is szokott dicsekedni..
csak úgy....
@mzper x: 12:06 talán a türk tanács a háremben tartást javasolta a kipcsaknak..
Yoda69
@ómió: Te bolsevik állat, Happy Easter
Nyírfa
@human: Szerintem, amit te kitartásnak látsz, az fanatizmus, rögeszme, amelyeknek valóban óriási, kényszerítő erejű hatásuk van - ez tűnhet akár szorgalomnak is.
mzper x
Hol van Lévai Anikó?
Hogy él Lévai Anikó?

Az utolsó megjelenésekor össze volt aszva.
Egy boldog ember nem úgy néz ki, mint Lévai Anikó (és Orbán Viktor is nagyon szarul néz ki)

Mi értelem van bárminek is, ha nem boldog benne az ember - ha nem a boldogság megteremtése a cél a magunk és a szeretteink számra?

www.youtube.com/watch?v=_zzHySUhrjo&list=RDGMEMJQXQAmqrnmK1SEjY_rKBGA&index=8
kissé felnőttem
a saját szavaiddal az életben még semilyen munkát nem végeztem ja a politikai hadovákat kivéve. Akkor csillapodjál le mert sokaknak sokféle tünete is lehet ha felfoghatód? 77 mert minden szervezet másképp és máshogyan reagál te meg csitulj el amit csinálsz nincs köze a munka szóhoz.
Gazella
Lári fári.. én ahogy megkaptam a vakcinát rá egy órájára dolgoztam. És a másodiknál is ugyan ez volt. Utána is zsinórban mentem melózni s megyek még mindig melózni... ##kórház### nem vagyok se virusos meg vírushordozó sem vagyok.. sőt! Bármikor bele halhat az ember akkor is ha beoltották.
ómió
@Yoda69: Ha bolsevik állatot látnál, ne másra hazudd, hanem nézz a tükörbe, bolsi fajgörény! Az lesz az! Amúgy, viszont!
ómió
@creativehun: És ki mondta neked, hogy van bal meg jobboldali covidos? Deliráltad? Csupán arra utaltam, hogy az elbizonytalanító, lebeszélő, visszautasító tetübolsi kampányotokkal úgy okozzátok az annak felülőknek ad abszurdum akár a halálát is (lásd Penz efftársatok esete), hogy azt másokra igyekeztek hazudni! És itt az a pont, ahol a "reálisabb gondolkodást" éppen, hogy magadon kéne számonkérned, minthogy annak a bandának a csáposa vagy! Ahogy - épp emiatt - a "jókora pofon" meg a "felébredés" igénye is nálad leledzik! Ennyit nem bírsz átlátni?
kokopelli
@mzper x: Hol van a Lévai Anikó? Megint orvosnál,a legújabb verés nyomait eltüntetni!? (:-()
division
@Gazella: Te állandóan a vírus és a vakcina ellen ágáltál, kórházi takarítók gyöngye. Most meg azt írod, kétszer is megkaptad már? Az idei tanévet el kellene felejteni már fizikailag, de lényegében mindent, ami online megoldható.
cikicakk55
@sgl: április 1 07:37

Sajnos az ellenzék tényleg semmit nem ér. Most legutoljára a Momentum és a jobbi + a DK és az MSZP ugrott egymásnak. Még pedig azért,mert a Momentum és a Jobbik azt szeretné,hogy az előválasztásoknál a külföldön dolgozók online szavazhassanak, a DK és az MSZP nem akarja. Előtte Fekete - Győr András Ugrott neki az MSZP-s Újhelyinek. Ezek akarnak 2022-ben egy közös nagy ellenzékké válni? 2018-ban még lett volna esélyük Orbán ellen nyerni. Azóta olyan törvényeket hozott,hogy most már a teljes ellenzéki összefogás sem hozná meg a várva várt eredményt. maximum annyit,hogy a "/3 megszűnne a kormánynak,de nem lesznek számonkérések és az eddig ellopott pénzeket nem lehet vissza venni tőlük. Az ellenzék csúnyán meg fog bukni,mert apénz nekik is fontosabb mint az Országban élő emberek.
cikicakk55
Az én fiam is dolgozott az oltás után az elsőnél és a másodiknál is. Covid osztályon 12 órát. Előtte vette fel a vakcinát.
karma1
Na, ha ugyanugy dolgoztal az oltas utan, mint elotte, ahhoz nem is kellett volkna az oltas, te majon... Eletedben nem dolgoztal egy percet se. A lopas nalad kulonben sem melo, mert mar muveszi szintre emelted
division
@Szeparepa2: Te sem voltál pedagógus soha, bár 6 elemivel nem is lett volna erre sok esélyed, te BŰNÖZŐ:-)
division
@Szeparepa2: Nekem nincs kenyéradóm, nem is volt soha, a magam ura voltam mindig, kormányoktól függetlenül (leszámítva az átkost, ahol még a párttitkárok voltak az urak). Minden politikus bűnöző valamilyen szinten, de az is az, aki ebben segédkezik. Én mindig összességében nézem a kormányok működését, nem pedig kiragadom a nekem tetsző és nem tetsző dolgokat.
division
@Szeparepa2: Az adófizetéssel sok mindent támogatunk, nem kizárólag a politikusokat. Abból épülnek utak, felújításokat végeznek, fizetik a munkakerülőket, stb. Szóval az adófizetés nem bűnözés, sokkal inkább az adóelkerülést nevezném annak.
A nácizást meg fejezd be végre, ahogy az összes többi mocskolódásodat is, vagy nézd meg a szótárban mit is jelentenek ezek a szavak.
division
@Szeparepa2: Adót minden kormány idején kellett és kell is fizetni. A politikusokat mi tartjuk el, ez nem bűncselekmény.
mzper x
Ekkora faszom - freudi elszólás, mutogatás.
Tényleg egy ilyen kis pöcs vezeti ezt az országot?
Istenakinincsen
Ez a nyomorék soha nem dolgozott.Bár neki a "munka"nem ugyanazt jelenti mint nekünk.Neki az a munkája hogy kizsákmányolja a magyarokat.Jól csinálja!
Istenakinincsen
Ezen kár lenne összevesznetek.Évszázadok óta működnek a kizsákmányoló rabszolgatartó,elnyomó élőskődők.Csak annyiról van szó,hogy ma már másképp nevezik és kifinomultabbak a módszereik.A politikusok ma már tökéletes módszereket használnak a hazudozásra.Látod hogy valami fekete?Ők meg tudják magyarázni hogy az fehér...vagy zöld.
Mindegy,mert az egész rendszert professzionális módon(a bürokrácia és a korrupció magasabb szintre emelésével)használják ugyanarra a célra:Uralkodás,kizsákmányolás.
Annyira űgyesen csinálják,hogy bámulatos!
Ja és csak egy fontos dolgot tettek a győzelem érdekében:Oszd meg és uralkodj!!!
Sikeresen megosztották a népet,most egymást utálják azok az emberek akik egyébként jóban lennének.
Tényleg ez kell?
Kell egyáltalán bármilyen párt?
Vagy hozzáértő megbízható vezetőket már nem lehetne találni?
Csak zsebüket tömő élősködők vannak abben az országban?(és az egész földön?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.