A kínai követség saját hivatalos weboldalán és a képviselet Facebook oldalán is reagált a hétvégi budapesti tüntetésre és az ott elhangzottakra – szúrta ki a 444.hu. Kína-ellenes erők hazugságairól írnak.

Június 5-én bizonyos politikusok Budapesten súlyosan téves állításokat fogalmaztak meg Kínával és a kínai-magyar kapcsolatokkal összefüggésben, támadták a kínai politikai berendezkedést, és azt a fejlődési utat, amelyet a kínai nép választott, és megtámadták Kína és Magyarország kölcsönös tiszteletre alapuló viszonyát.

Ez olvasható a közelebbről meg nem nevezett "követségi szóvivő" bejegyzésében a 444.hu vasárnap esti cikke szerint.

A beszéd tele van ideológiai előítéletekkel, ellenségességet és konfrontációt szül. Súlyos beavatkozás Kína belügyeibe, és szándékos tönkretétele a baráti, és mindkét fél számára előnyös viszonynak a két ország között. Határozottan tiltakozunk és elítéljük ezt

- szerepel a követség kínai nyelvű oldalán. Ez a bejegyzés nem említi név szerint Karácsony Gergely főpolgármestert.

Szintén a "szóvivő" által jegyezve a követség Facebook oldalán is megjelent egy valamivel élesebben fogalmazó, angol nyelvű poszt. Ebben név szerint említik a főpolgármestert, és az olvasható, hogy Karácsony olyan kifejezéseket használt szombati beszédében mint a Tienanmen tér, demokrácia, emberi jogok és értékek, ezekből pedig a szóvivő arra következtetett, hogy

a főpolgármester rágalmazta Kínát.

A diplomata úgy gondolja, hogy

szavahihetően csak a kínaiak és a Kínát megjárt emberek nyilatkozhatnak az ország politikai rendszeréről, fejlődéséről és eredményeiről.

Mint írja:

Ahogy az köztudott, Kína védelmezi a béke, a fejlődés, a méltányosság, az igazság, a demokrácia és a szabadság közös értékeit az egész emberiség számára. A kínai emberek összedolgoznak azért, hogy megvalósítsák maguk számára a jobb életet. Azon gondolkodom, vajon az „értékek”, melyeket a Főpolgármester úr Kínának tulajdonít, megegyeznek-e ezzel. Talán a saját értékeiről beszélt

A szóvivő szerint Karácsony megjegyzései nemcsak Kína politikai rendszerét és fejlődési stratégiáját támadták, hanem a két nép kölcsönös tiszteleten alapuló együttműködését is, és az utcaátnevezések is egyértelműen a Kínával szembeni ellenségességét mutatják.

Végül tanácsokkal is ellátja a főpolgármestert.

Először is, legyen jó polgármester és szolgálja meg a budapestiek bizalmát. Másodszor, maradjon objektív és racionális, ne hagyja, hogy a saját önös érdekei vezessék vagy készpénznek vegyen hamis információkat. Tegyen többet a kínai-magyar barátság elősegítéséért. Harmadszor, őrizze meg úriember viselkedését, és ne viccelődjön Kínán.

Közben Karácsony Gergely közölte, a többi ellenzéki kormányfő-jelölttel közösen írna levelet Kína vezetőinek. Dobrev Klára is üzent Kínának: "Magyarország nem fogja évtizedekre eladósítani magát azért, hogy kínai érdekeket szolgáljon és még gazdagabbá tegyen pár fideszes gazembert".

Forrás: 444.hu

129 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
S ez még nagyon finom, intelligens KÉRÉS volt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
Kína más ország belügyeibe avatkozik bele. Hol van Orbán aki annyira kényes az ország szuverenitására?
Gazella
Kinya faszika rosszul tolm!csoltak neked...
Hisz diplomatailag nulla a tolmacs.
Nessy
Valóban, ennél kevesebbért is jó esetben átnevelő tábor jár, rosszabb esetben "eltűnik" a delikvens!
Gauntlet
öööö. tessék?
a béke, a fejlődés, a méltányosság, az igazság, a demokrácia és a szabadság???
mondjuk Palpatine is ezekkel érvelt, tudjuk mi lett a vége
division
Még a végén háborút robbantunk ki Kína ellen. Nem lesz jó vége az biztos ránk nézve.
verőce21
Ha valamilyen tragédia folytán az ellenzék kerülne hatalomra, meg fogja építtetni a Fudant a kínaiakkal, de sokkal rosszabb kondíciókkal...

Meg kell hallgatni az őszödi beszédet, amiben gyurcsányi a fizetős egyetemek mellett kardoskodik. Indoklása szerint az ingyenes egyetemeken csak a felső tízezer termeli magát újra közpénzen...
Gazella
Kizáfólag a narancs propaganda műve.
verőce21
Pár perc fejtágító a székesfővárosunkat irányító tájékozatlan vezetőknek és híveiknek.
A tíz legszebb kínai egyetem:

m.youtube.com/watch?v=LgGcGf2OaTc&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202106
RonaGyuri
a dolog vérlázitó voltán túl, amit a kínai elvtársak megengednek maguknak, csak az undorítóbb, amit az itt ugató NER-tásak hazaárulás szintjén művelnek
kereső
Toporzékszijjártópéter berendelte már magához/ vagy menczerhez a kinai nagykövetet? Most toporzékolj péter, amikor egy másik ország a magyarokat gyalázza, és beleavatkozik vérlázitó módon a belügyeinkbe, megsértve az ország szuverenitását!!!
dr. prédikátor
kis ferdeszemű mocsok patkányok!!! húzzatok el a picsába és ne ugassatok a mi dolgunkba!!!
Bástya Béla Elvtárs
S ez még nagyon finom, intelligens KÉRÉS volt!
Sámannus
Az országot túsznak vetik oda a pohosék. Sz@pj le petya meg benyal nekik előlről és hátulról. Köcsög vétószamár.
szép új világ
Lehet, hogy egy kicsit elhamarkodott csak Kínát vádolni a tervezett Fudan egyetemmel kapcsolatban. Talán előbb tisztázni kellene, hogy egyáltalán kinek a fejéből pattant ki ez az eszement ötlet. Ha nem Kína volt az értelmi szerzője, akkor bolond lett volna nem ráharapni egy ilyen lehetőségre!
Ennek tükrében talán a Cinege utcát kellett volna átnevezni Szarka utcára.
csipetke
@sgl: 06:56 Én úgy ismerem,hogy:-Engedd be a tótot a házadba,kiver belőle...
Néro
Kííín- a menjetek a jó huha anyátokba.
Ja és ez nem vicc.
Clavigo
Gondolom ,a Lóarcú Pötyike mindjart " berendeli magát a nagykövet elé",,,egy extra pipára,,,,Kína felé így védik a szuvenerításunkat...
csipetke
Vajon elért-e a kínaiak agyáig,hogy a magyaroknak az nem tetszik,hogy a magyar diákváros területének nagyrészét dobta oda nekik orbán,és az 540 milliárdos kölcsön, egy idegen egyetemre,amiből a magyaroknak haszna nincs,viszont még az unokáink is fizethetik. Vajon Kína kötne ilyen baromira előnytelen szerződést? Mert akkor magyarok,nosza rajta, legyen Kínában magyar egyetem, fizetik a kínaiak,és fenn is tartják!
dr. prédikátor
@szép új világ: ráhibáztál!!! mert ez az ötlet a zselés geci és az o1g fejébe született meg!!! de az is lehet hogy feltétele volt a ferdeszemüek kölcsönének!!!de első sorban a zselés a bűnös mert ő tárgyalt velük!!!
csipetke
@csipetke: Ja,és mi az a mondat(ok),amivel Karácsony viccelődik Kínán?Mert azt konkrétan nem írják,hogy mi nem tetszik nekik
kokopelli
@csipetke: Szüleink úgy mondogatték anno: "Adj a tótnak szállást,kiver a házadból!"
Qqberci
Még ide sem települt TökeKinnCsüng csapata, de már beleugat a belügyeinkbe?...
balos
@dr. prédikátor: Ez volt a horkolás és vad-cina bizniszben lenyúlt pénzek adóssága!Ja meg.hogy így már nem a spájzban kukkolják az uniós bélférges fideSSt!
Duke Nukem
@Bástya Béla Elvtárs: Véded a kommmunistya Kínát - baromarcú!?
Most akkor kommunista vagy, vagy náci? - döntsd már el, te köcsög!
nezelodo
@kereső: Bizony a mi zseni külügyminiszterünk elfelejtette berendelni az utasításokat, minősítgetéseket osztogató kínai kommunista kapitalisták nagykövetét! Mi van ,már most úgy üzengetnek, mint Kádárnak a szovjet pártfőtitkár?
Pálinkás Pál
lehet a fundan az ára a lélegeztető meg a vakcina lopásokért...
Giovanni Alba
@csipetke: ma, 07:08
Gondolom sgl ma, 06:56-kor az üveges tótra gondolt. Játék a szavakkal, nekem tetszik.
Giovanni Alba
@nezelodo: ma, 08:44
Én Varga Jucus dekázós nagymester agymesteri szinten, angolul írt hatásos kiállását várom. Spárga helyett csak Hungary-t kellene írnia, This Ist Hungary, zárójelben meg azt, hogy Kínának most kuss van. Még csak bele sem kell rúgni a nagykövetet a kútba, mint a nagysikerű filmben Leonidaszt alakító Gerald Butlernek.
A tüntetésen többen voltak 300-nál.
Nyírfa
@nezelodo: Csakhogy Kádár tudott lobbizni a hazájáért. A hazájáért, és nem ellene.
Aki Én
@verőce21: ...aztán ki tette fizetőssé a felsőoktatást?
A gazdád azt mondta, hogy amíg ő a kormányfő, addig ingyenes lesz. Azzal példálózott, hogy ő sem lehetne ott ahol, ha fizetős lett volna a felsőoktatás.
Tudjuk, hogy ostoba vagy mint a segg, miért dicsekszel vele?
Nyírfa
Amit Kína megenged magának külügyi szinten - is -, az több mint a belügyeinkbe való beavatkozás. Máris rendelkezik az ő vélt Hungkongjában.
Ami azt illeti, én is kíváncsi lennék orbán és szijjártó magyar virtusára, de attól tartok, ezúttal a kormány minket rendelne be, nem a kínai nagykövetet.
Giovanni Alba
@Nyírfa: ma, 09:49
Bravo, ez nagyon jó, nevetek és tapsolok, bár ez valahol szomorú is. A lényeg, nagyon eltaláltad a lényeget. Hung Kong, zseniális.
Gyurka80
2006 után a libbantaknak qss a Tienanmen téri eseményekkel kapcsolatban!
Duke Nukem
Kína szabadította a világra a gyilkos vírust.
Az a minimum, hogy kussolnak - a geci kis pöcsűek!
Az a maximum, hogy ez egész világnak fizetnek sérelemdíjat - országomként,-embereként 1000 dollárt. (nem a halottakért, hanem az élőkért !!!)
Néro
@Qqberci: Itt nincsenek belügyek csak Fidesz ügyek. Ahhoz Ország kéne , hogy lehessen belügye. Csutiland meg nem Ország csak valami a-Lapos tákolmányos alcsúti tartomány.
Duke Nukem
Kicsi a pöcsöd, kínai?
Ezért vagy frusztrált?
csak úgy....
@Gyurka80: fölsöbb utasításra szoktatok le a sorosozásról? hány nap alatt tanúltátok be az új szöveget? :) -mert ez még nem az igazi,persze gyakorlat teszi a mestert..
Nyírfa
@Giovanni Alba: Köszi. Adta magát. És igen, dermesztően szomorú.
csak úgy....
lehártól idézve, kína a mosoly országa..
NKF
Ez buznyák Kamu Geri,csak egy előretolt paraszt a sakktáblán semmi több!Esze mint a botnak!
Ha járt volna néha iskolába akkor talán többet tudna?Kétlem!Arra vág fel,milyen szép szál
gyerek de ez nem függ össze az ésszel!A "kis herceg"(Horn)Kerti törpe volt esze viszont volt!
Giovanni Alba
@csak úgy...: ma, 10:20
Magyarország meg röhej?
nezelodo
@NKF: A Kis Herceg nem a Gyula volt, hanem az Orbán családilag együtt ebédelő bankár barátja, (1997-1998 április), akit szintén hátba szúrt. Máig nem tudott leszokni arról, hogy akik létrát tartottak neki, és felkapaszkodott a hátukon, ne rúgja pofán őket a mikor felért a várfokára.
csak úgy....
@Giovanni Alba: hát bíz az is megérdemel egy operettet...,eselleg a cigánybáró strausstól megfelel? :)
csak úgy....
@Shikari: mesélj magadról tibim és a (mindenre) vállalkozó múltadról! :)
csagyi
@verőce21: A mai kormány ezeket a Gy. terveket meg is valósította.(!) Nagyon komoly költségeket kell fizetni az egyetemi tanulmányokért. Ami a kristály gömbödet illeti:poroljad le mert már nem tudod kiolvasni Te sem mit hozhat a jövő.Vagy te annyira bentfektes vagy,hogy mindent tudsz mi fog történni? Ha az ellenzék győzne (ha) sem ez lenne számukra az első és legfontosabb,hogy vasútat és egyetemet építgessünk egy nálunk sokkal nagyobb és gazdaságilag is erősebb kínának.Jó,értem én kinek drukkolsz ezzel nincs is bajom, de az "előre látó" tudálékos megállapításod viszont már zavaró. Öszödi beszéd:ha ennyire jól értelmezted akkor talán azt is megértetted "az" akkor (15 éve) kiknek és miért szólt.Lehetne a mai kormánytól is idézgetni,csak az sem vezetne sehová.Talán kellene tőlük is egy hasonló őszinte beszéd,hogy tisztábban lássunk.Te és én is..
csak úgy....
@csagyi: kár a gözért,ez a vergödszke így hálálja meg a regnálóknak,hogy nem nyalt és nyal hiába! ö a fidesz egyik (sikeres?) csurran-csöppenje..
Namely
"Ne viccelődjön Kínán!"
Az én területemen azt teszek, amit akarok. Ha nem tetszik, akkor legfeljebb ferde szemmel nézel rám :D Amúgy pedig húzzál haza a mocskos dömpingáruiddal együtt, és ha már ott vagy, vidd haza a kutyakaját áruló többi kínait is. ,,!,,

"Ahogy az köztudott, Kína védelmezi a béke, a fejlődés, a méltányosság, az igazság, a demokrácia és a szabadság közös értékeit az egész emberiség számára."
neeeeeeeeeeeeeee xDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ez legalább olyan, mint amikor a ps egyik majmát kérte Puzsér, hogy "Akkor most nézz a szemembe, és röhögés nélkül mondd, hogy szerinted ez a kormány egyáltalán nem korrupt" :D
Vagy amikor kúrcsánynak mondta azt hiszem Bárdos, hogy "Nem is hallható az MSZP azon a felvételen?"
És azok is szemrebbenés nélkül akkorát hazudtak, hogy majdnem leomlott a plafon.

:D
Béla333
Mocskos maffiózók! Ne Brüsszeltől rettegjetek! Itt a lehetőség kivívni a magyar embereknek a TISZTELETET!
Munkára! Mocskos hazaáruló maffia!
verőce21
@Aki Én: "...aztán ki tette fizetőssé a felsőoktatást?" - A felsőoktatás most is ingyenes, az első diplomáig, akinek van esze, te eszetlen!

Aztán ne írogass nekem sületlenségeket, inkább tanultál volna, Ökör!
csak úgy....
@verőce21: ürülök,hogy az éjszakás müszak után sikerült fölkelned! :)
Aki Én
@verőce21: Tájékozatlan vagy, vagy hazudós?
verőce21
@Aki Én: Sőt, a jobb tanulóknak még fizetnek is azért, hogy a felsőoktatásban tanulnak!
csipetke
@Giovanni Alba: 09:14 Az felénk így szól,de sztem másfelé is,hogy.- Hiányzik,mint ablakos tótnak a hanyattesés..
simmering73
"Azt, hogy jön a “sárga veszedelem”, a legegyszerűbb vidéki magyar ember is megérti. Orbán xenofób és idegenellenes, hazug propagandája fordítva működik, ellene dolgozik, miközben ezúttal valóban jogos a félelem, hogy egy idegen hatalom gyarmatosítja, rabszolgasorsba hajtja az országot. Ezt a nem kellő határozottságot és elszántságot mutató tüntetés után is megértette, hogy ha az ellenzék a “kínai kártyát” pozitív értelemben kijátssza, hogy megvédje a hazát, az országot és a nemzetet, akkor Orbán a kínai biznisz miatt elveszítheti a választást, és egy országfelkelést kockáztat."
nepszava.us/azonnali-orszagos-nepszavazast-kell-kovetelni-a-fudan-egyetem-ugyeben/
balos
Volt már olyan,hogy a középkorban behívtak ide idegen hatalmat egyes 2urak",hogy a seggüket védjék,mert nem volt elég seggpótlék!
Aki Én
@verőce21: Nem, a felsőoktatás nem ingyenes.
verőce21
@Aki Én: Elnézést, hogy megelőlegeztem neked az Ökör nevet, azt hittem továbbtanultál, de látom, csak Tinó maradtál!
Duke Nukem
Eddig nem tudtam hol van a kínai konzultus, de már tudom. Egy baseball ütővel baszok pofán mindenkit, aki kijön onnan!

Jövőre, a kommunizmus áldozataira való megemlékezésen Kína lesz a díszvendég.
Aki Én
@verőce21: Soxor mondtam már, hogy egy hiteltelen, érvtelen, örök vesztes kretén vagy. Neked valószínűleg annyi jutott, ami az öledbe pottyant.
Duke Nukem
A kínai "férfiak" fasza 8 és 12 centi között van. Valahol.
verőce21
@Aki Én: Magadnak Feri! "Soxor mondtam már, hogy egy hiteltelen, érvtelen, örök vesztes kretén vagy. Neked valószínűleg annyi jutott, ami az öledbe pottyant."
ómió
Hirtelen ekkora lett a "távolság" a távol-keleti efftársak és Karácsony efftársék között?
Aki Én
@ómió: De az ifjúkommunista gazdád akkor sem, és most sem veti meg az őskommunista testvéreket.
Nem is csodálom, hogy neked sincs ellenedre, te buta munkásőr.
Aki Én
@verőce21: ...mondjam el még, vagy megérted végre, te buta fajankó. Gondolom pont annyira vagy sikeres és hiteles az életben, mint itt. Bravó, abba ne hagyd, lúzer.
Aki Én
@Aki Én: ...butaságodat foghatod arra, hogy nem volt pénzed továbbtanulni.
Á, nem jó, akkor még ingyenes volt. Akkor nem marad más, mint az igénytelenség, és a butaság :(
csak úgy....
@Aki Én: egy drogost elöbb tántorítasz el pár mondattal a káros szenvedélytöl,mint ezt az okoskodó bohócot a belerögzödött hazúgságatól , hülyeségeitöl..
csagyi
@verőce21 13:04 Nem akarok köztetek bíró lenni csak tényként kell leírnom.Ha valaki kiemelt érettségit tett és maximális pontokat szerzett, valamint állami egyetemre jelentkezett,+ olyan szakra íratkozott be amit az állam támogat azok egy részét valóban mentesítik a tandíjtól. Tehát az állami egyetemek egyes szakokon egy meghatározott létszámig ingyenesek csak.
Az állami egyetemeken is vannak fizetős szakok és az összes magán egyetemen CSAK fizetős szakok vannak. Tehát az az érvelésed nem igaz, hogy az első diploma ingyenes. A " sületlen ökrökről" ennyit. Látod még Neked is van mit tanulni.
ómió
@Aki Én: Megint rád tört a tetves bolsiságod másrahazudási rohama, bolsiék elmebetege!? Nem baj, hogy vezérbolsevik Böszme vezéretek 2007-ben "lelket lehelt" a kínával való oktatási-tudományos együttműködésbe, ami a Fudan Egyetem létrehozásának tervéig "magasodott"? És most ugyanez ellen ágál a teljes aljabolsi tetübandátok, a saját mocskotokat másokra hazudva!? Az elmeosztályon, ahol vagy, mindez "nem látszik"? Pondró efftárs, szedáltasd már magad!
Aki Én
@ómió: Te ebbe fogsz belepusztulni. Nem fogja bírni a szíved a sok hazudozást. Attól, hogy nem siratna meg senki, még nem készítsd ki magad, te munkásőrök szégyene.
Duke Nukem
@ómió: Orbán Viktor megkoszorúzta a Tienanmen téri kommunista emlékművet

index.hu/kulfold/2017/05/13/orban_viktor_megkoszoruzta_a_tienanmen_teri_kommunista_emlekmuvet/

Az egész világon senki más, csak Orbán Viktor!
Aki Én
@Duke Nukem: Ők csak kommunistázni szeretnek, de az ifjúkommunista vajdának azt is elnézik, ha komcsi emlékműveket koszorúz. A komcsi egyetemre meg direkt áhítoznak, ezért olyan csalódottak most a kis munkásőrnek is segghülye ómidióták.
Nem értik az egészet.
TollerBela
Te, Kína ! Hagyd békén a szomszédaidat ! Aztán majd beszélünk ...
csak úgy....
@ómió: neked marhára jól mehet a privát viccházban a gondolkodásra képtelenek osztályán,kényszerzubbony nélkül a történelmi szakon! :)
az a gügye ferkó,mikor akart ingyen ,ill. a tölük kölcsönzött pénzekböl nekik valamit valamit építetni magyarországon!? @ómió: te egy kínai nagy (püspök) fal-at..
verőce21
@csagyi: Az nem volt kérdés, hogy milyen feltételek mellett, de állami képzésben, egy bizonyos felvételi pontszám fölött az első diploma megszerzése ingyenes! (volt)?

Most az alapítványok alá szervezett felsőfokú intézményekben nem állítom, hogy ez megmaradt, de ellenkező intézkedésről még nem lehet hallani...! Mert az nagy szemétség lenne tényleg!@Aki Én:
csak úgy....
@verőce21: most mesélhetnél egy nagyot a fociakadémiák támogatottságáról és az ottani tandíjakról! :)
Giovanni Alba
@csipetke: ma, 13:38
Igen, ez a hagyományos, meg hogy hiányzott, mint lufiárusnak a nyílzápor. Éppen ezért írtam, hogy játék a szavakkal, novum, újítás, kreativitás.
ómió
@Duke Nukem: Elég nekem a ti hazugságaitok, nem kell még az Indexeteké is!
ómió
@csak úgy...: Te az elmeosztályról direktben adtál "helyszínbetekintést"? De hisz ott te vagy! Nekem mi közöm hozzá? Ha agydonorod nincs kilátásban, legalább szedáltasd magad!
Aki Én
@verőce21: ...szóval a felsőoktatás nem ingyenes. Még akkor sem, ha ,,lehet" ingyenes.
ómió
@Duke Nukem: Orbán a Tienanmen tér áldozatainak emlékhelyét koszorúzta meg, idiótája! Bolsevikék mást hazudtak neked?
verőce21
@Aki Én: Idézd be ide, mi az a rendelet, ami megszüntette az ingyenességet...!
Mert egyébként úgy, ahogy írtam, ingyenes!
ómió
@Aki Én: Most meg a tetvesbolsi munkásőr mivoltodat hazudnád rám, bolsiék fajgörénye!? Hát, nem bírsz megbékélni már saját magaddal se?
csak úgy....
@ómió: csak nem akarod rám hazudozni efftársilag a zaklatott elmeállapotodat!? :)
te egy önkritika mentes rohadék bolsi,eselleg egy elhülyült náci? vagy mind a kettö..
csak úgy....
@verőce21: te is lassan @ómió: kategóriás? szar lehet nektek..,védeni a védhetetlent! ti ebbe csavarodtok bele..
csak úgy....
@Duke Nukem: 14:07 erröl az adatról a külügynél lehet érdeklödni..
dr. prédikátor
üzenem a kis ferdeszemű seggdugóknak hogyha nem kussolnak úgy meg lesznek támadva hogy csak na!!!
Duke Nukem
Magyarország felkerült a térképre világszinten, mert betámadta Kínát :)
ómió
@csak úgy...: Most meg már a bolsevista-nyilas moslékkoalíciótokat is idehazudnád, bolsiék elmebetege!? Te magad vagy annak a kétlábon(?) járó reprezentánsa! Észre se vetted ott az elmeosztályon, ahol vagy! Követeld a terápia-módosítást magadnak!
Duke Nukem
A Fundan egyetem ellen tüntetők közül sokan talán fel sem fogják, hogy történelmet írtak.
Annyira bánom, hogy nem voltam ott !!!
FLETÓ
@Duke Nukem lebukott! Ő egyben: @T-Boy, @1984, @MZper X, @lemming, @sgl ...
verőce21
@FLETÓ: Nem hiszem, hogy Ő az sgl...!
A többi igen. De ezt nem is tagadta sohasem.
verőce21
@FLETÓ: Történt már ilyen másokkal is, de nem azért, mert ugyanazok... :)
csak úgy....
@FLETÓ: orbán is lebukott! ö egyben kisz,komcsi,ügynök,libsi,soros tanítvány,és kínai komcsi simogató ,demokrácia elleni harcos és a mészáros az ö nevében gazdagodik illiberális gyorsaságban..
csak úgy....
@FLETÓ: ti ketten a volt kisz pajtásoddal túl sokra vittétek a pártban ,többre mint azt a tehetseggetek engedte volna,mert mi köllött akkoriban is a kisz káderoknak!?
gondolkodás nélkül, több mint 1 órát tudjanak a semmiröl pofázni..
csak úgy....
@FLETÓ: mitöl lenne "kizárt"? neked sose gyün meg az öszöd?
csak úgy....
@FLETÓ: gondolon,neked is (még mindíg ) a @Bástya Béla Elvtárs: határozza meg a tudatod ! ez veszélyes!
zsupumi
@verőce21: öcsisajt, nem unjátok még ezt az öszödi beszéd mantrázását ? 16 éve volt. Nem böffentenél valamit az elmúlt 11 évről, a magánnyugdíj lenyúlásáról, a magas inflációról, hogy a forint hol áll a valuták rangsorába vagy mészáros lőrinc haverotokról ?
Duke Nukem
FLETÓ bekattant. Valami kiverte a biztosítékot nála.
verőce21
@Duke Nukem: Örökbecsű!
Egy nemzedék nőtt fel ezen a zenén, képsorokon...
csak úgy....
@FLETÓ: az eltitkolt családi komcsitok,-akitöl jött a trabi-wartburg (gyors és zökkenö mentes) kiutalás és a majmócáknak baná a pult alól..
FLETÓ
@csak úgy...: AUTÓNYEREMÉNY-BETÉTKÖNYV, azt kifelejtetted! Tudod, azon nyertetek! Kevesek kiváltsága volt...
Duke Nukem
@verőce21: Láttad színházban a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról
Ha nem, életed legnagyobb élményét hagytad ki!
Duke Nukem
FLETÓ most az "AUTÓNYEREMÉNY-BETÉTKÖNYV"-el támad be.
Ez azért van, mert nem tudja eldönteni, hogy ő akkor most kommunista vagy fasiszta - vagy ateista vagy hívő (és ha hívő kiben higgyen) ?
Súlyos kérdések ezek és nehéz a döntés - nem is bírja mindenki idegekkel!
Duke Nukem
"sok isten van és sok úr" - nehéz választani, 80-as IQ-val főleg!
Duke Nukem
(175-ös IQ-val még nehezebb - ez bennfentes infó volt)
Emmersson71
Megjegyzem, drága vágott szemű kommunista geczik, hogy ez nem vicc volt! Komoly, mint egy szívműtét.
Sámannus
Puccsot akartatok végrehajtani szarosok, és ezért kellett a tökötök alá nyúlni.
Egy korsó hideg barna
Magyarán :a kínai császár magyarországi helytartója kioktatta a vazallus állam fővárosának vezetőjét.
FLETÓ
@Duke Nukem: Te főleg, mert te idegbeteg vagy!
csipetke
@Shikari: 11:07 Karácsony sehol nem állította,hogy doktorija van.Honnan szedted?
Duke Nukem
@FLETÓ: És mégis a gombamérgezés utóhatásának megfigyelése miatt voltam a diliházban - ennyire ügyes vagyok.
Duke Nukem
@FLETÓ: Neked biztos a "Sikoly" a kedvenc képed, nekem meg Jules Gabriel Verne - Falu a levegőben (1896)
csak úgy....
@FLETÓ: ez az idegbetegség ,sokaknál az orbáni mellékhatás! -hisz rád is így reagált a póri nép és állítólag ezért is lövettél..
FLETÓ
@Shikari: Ne sajnál tőle, szegény...
csak úgy....
@Shikari: na mi van kuka!? @FLETÓ: bácsi az új kisztitkárod? :)
solidedge
Ha Orbán marad hatalmon pár év mulva a polgármesterek helyett párttitkárok fogják irányítani a településeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.