Ha a múltkori felvétel még nem lett volna elegendőek Karácsony Gergely "alkalmatlanságának" bizonyítására, most újabb felvételek jelentek meg a sajtóban arról, hogy Budapest főpolgármesterének szolgálati autójával szabálytalanságokat követtek el.
A közmédia ledobta az atombombát Karácsony Gergelyre: "buszmegállóban várakozott hivatali autójával"

Az M1 híradójában felidézték, hogy nemrég a főpolgármester autója a buszsávban előzött az Erzsébet hídon, néhány hete pedig a buszmegállóban várakozott.

A buszsávos előzéssel kapcsolatban a Mediaworks Hírcentrum kérdezte Karácsony Gergelyt, aki azt mondta, hogy lesz fegyelmi az ügyből. Hangsúlyozta: reméli, hogy eddig csak egyszer fordult elő ilyen eset. Hozzátette, hogy sofőrje szégyelli magát.

Az M1 híradójában arról is beszéltek:

a Mediaworks Hírcentrum felvételei szerint valószínűleg korábban is elkövethetett szabálysértést a főpolgármester sofőrje, Hatvanban ugyanis a hivatali autóval a buszmegállóban várakozott.

Említett rész a híradó 33. perce körül kezdődik:

Majd másik témára váltva, a Magyar Nemzetre hivatkozva az M1-en szerdán azt mondták, hogy "több száz milliós haszonra tehetett szert a fővárosi ingatlanmutyi egyik vevője".

"Az úgynevezett jutalékos rendszerben működtetett fővárosi ingatlaneladások egyik szereplője rögtön dupla áron próbált túladni egy 256 millió forintért megvásárolt telken"

- idézték a lapot.

Az M1 megkérdezte az ügyről Karácsony Gergelyt, aki szerint azonban nem merült fel, hogy egyes ingatlanokat áron alul értékesítettek volna.

A híradóban azt mondták, a korábban nyilvánosságra került hanganyagokból az derült ki, hogy 10 százalék lehet a jutalék mértéke a budapesti korrupciós modellben. Ezért cserébe a főváros személyre szabottan írhatja ki a pályázatokat.

"Karácsony Gergely hetek óta hangoztatja, hogy szerinte nincs ügy" – mondták az M1-en.

Hozzátették: a Városháza eladásáról szóló egyeztetés részleteit már a rendőrség is vizsgálja. Az ügyben eddig befolyással üzérkedés, csalás, vesztegetés, vesztegetés elfogadása, hivatali visszaélés és hűtlen kezelés elkövetésének gyanújával indult eljárás.

Forrás: MTI

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Megártott nekik a meleg, mert abból jó sok van ám a fideszben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
olyan édi...aszongya: a sofőrje szégyenli magát...

itt a megbocsájtás ideje.
Medvepapa
Ha valóban szabálytalan volt a gépkocsivezető akkor büntessek meg " Oszt jó napot " ennyi és nem kell ekkora szart kavarni.
justhpeter
Ez a kleptokrata-nemzeti-keresztény szint ? Ez a szint ér több mint 100 milliárdot ? Most már teljesen ki vagyunk a vízből !
Dr.Doktorovics trinitron dr.
A honvédség két Airbus A319 és két Dassault Falcon 7x típusú repülője olyan helyeken is járt az elmúlt évben, mint Dubaj, Las Vegas, Málta vagy Panama stb. stb EZ NEM PROBLÉMA?
Libbantölő
@sgl: mi tőletek undorodunk! Az ilyen egybites gyúrcsányszopó geciktől!
Libbantölő
Karigeci van egy városházám eladó! Nem érdekel? Baszódj meg te hazug patkány!
kulabombaafityiszre
@Libbantölő: ma, 06:26
Neked sem lehet könnyű életed,hiszen lassan az összes imádott fideszes vezetődről kiderül,hogy vagy veri a családját,vagy buzi,vagy pedofil.Te kinek vagy a fasszopója a sok ratyi fideszes vezető közül?
Pálinkás Pál
@Libbantölő: te az a durbincsköcsög vagy?...
Rizikó
Ez annyira kicsinyes. Nem kéne ezzel foglalkozni!
Rizikó
@sgl: Az ellenzék újságírók és fizetett hazudozók rágalmait nyomja. Tessék bizonyítani, nem képzelegni! Ez a normális eljárás!
RedEye
Én láttam, amint a sofőr a piros lámpánál az orrát piszkálta, bár "AlkalmatlanGeri" nem ült az autóban. Skandalum! SorosBrüsszel monyonle!
Rizikó
@sgl: Kérlek olvasgass az ellenzéki lapokban. Vádakban, hibáztatásokban nincs hiány, de vagy nem bűncselekmény, amivel vádolnak, vagy az égvilágon semmi bizonyítékuk. Ennyi erővel én is állíthatnám, hogy a Momentum egy tolvaj banda és Donáth Anna a testéből él. Aztán vállat vonnék, ha számon kérnek, hogy ezt hallottam.
kereső
@sgl: Már irtam többször-, hogy légy szives vedd figyelembe azt, hogy akkor!!!még demokráciában éltünk- csak a fideSS titulálta diktatúrának, és oly szivesen csatlakoztak hozzá a vezető médiumok- Gyurcsány csak!! miniszterelnök volt, és nem teljhatalmú uralkodó. Volt mögötte két párti koaliició- akik nem igazán hajlottak arra, hogy a felelősségre vonás megtörténjen. Az akkor még független igazságszolgáltatás munkájába GYF elkötelezett demokrataként hogyan avatkozhatott volna be? Te tényleg nem érzékeled a különbségeket az akkori és a mostani viszonyok között?Kicsit reálisabban is láthatnád a problémát- gondolj csak a Horn Gábor féle koaliciós partnerekre. Nem elég, hogy az akkori eseményekért a fideSS már ott tart, hogy mindent rátoljon az akkori kormányra és főleg Gyurcsányra. Ehhhh...minek is mondom el újra, és újra.
Qqberci
"fővárosi ingatlaneladások egyik szereplője rögtön dupla áron próbált túladni egy 256 millió forintért megvásárolt telken"

Én meg próbáltam megdugni Melania Trumpot de az sem jött össze...
Rizikó
@sgl: Tanulatlan bunkó parasztokkal nincs társalgás! Hagylak magadnak!
csak úgy....
@Rizikó: ne hisztizz shikari! :) -ez hányadik nicked,tibim?
kereső
@sgl: Nem a "bandát védem"- hanem csak reálisan próbálom látni a dolgokat GYF-fel kapcsolatban, és nem a mostani szituról van szó, hanem a 2004-2009 közötti időszakról, benne nevezetesen 2006-ról. Úgyhogy ne terelj a közelmult és a mostani történésekkel. Nem védem a mostani történéséket- talán én voltam az első, aki 2018-ban azt mondta, hogy az ellenzéknek nem szabad felvenni a mandátumot. Ami a mostani szitut illeti, nem tetszik sok minden- de megfogadtam, hogy nem irok semmi olyat, amit a "rizikó" trollok-ide delegáltak felhasználhatnának az ellenzéki pártok és vezetőik ellen.
Rizikó
@csak úgy...: Egy névvel vagyok itt! Te viszont román bocskoros, kihúztad a gyufát! Magadra vess román!
Eladott Ország
fidesz: "Nincs az a mennyiségű szar, amit ne tudnánk másra kenni. Dakota kutyából nem lesz kolbásztöltelék.Minden kormánypárt a súlyából annyit veszt, amennyi az általa kiszorított ellenzék súlya."
Nessy
Amikor reggel a a dugóban araszolunk, ha a fiam visz valahova. annyi ezrest kapnék az út végén, ahányan a buszsávban mennek, majd igyekeznek bepofátlankodni a sorba, nem mennék haza üres kézzel! Üdvözlöm a kedves megfigyelőket, de ha már így belejöttek, nincs kedvük a többi renitens autósról is név szerinti cikket írni? Nem unatkoznának!
Sámannus
Megártott nekik a meleg, mert abból jó sok van ám a fideszben.
csak úgy....
@Rizikó: hiányoztál tibim,itt már többen elsirattak,én még gyertyát is gyújtottam a lelki üdvösségedér,erre fedönéven elökerülsz ... :)
vitriol
Ez egy nagyon boldog ország lehetne, ha a miniszterelnökünknek egy ehhez hasonló kihágás lenne a legnagyobb vétsége. A köz TV munkatársai valószínűleg annyira alulképzettek, hogy sok dologról hiányos az ismeretük. Pl. nem tudják megkülönböztetni a szálkát a gerendától!
ómió
Ahogy az a főpolgikat nyilván "megilleti"!
Rizikó
@Horizont: Tudod, ha pimaszkodik velem valaki, akkor én sem vagyok kedves. Mióta nem állsz le sértegetni, nem vetted észre, hogy én sem ukránozlak?
Rizikó
@Horizont: Lehet neked az, de nekem bejön!
csak úgy....
@Horizont: látod,még a napokban hiányoltad shikarit! :)
itt van ismét üdén,frissen csak most kicsit rizikósan..
csak úgy....
@Horizont: nem ismersz rá a fura tipikus tibis mondataira? :)
jó,tudom ,hogy nem hiányoltad..., sött !
egyenlöre serényen tagadja a nyilvánvalót ,még serényebben románozik de ki figyel rá.. :) tibink csak 1 van,hála istennek!
T-Boly
@jesz: Kapd be hülye ! Jobbra kanyarodáskor te a belső sávból kanyarodsz,keresztezve a buszsávot?
Idióta !
T-Boly
@Libbantölő: Dugulj el se hitvány senkiházi söpredék! Húzzál anyádba nyelet te büdös patkány !
T-Boly
@Libbantölő: nektek tolvaj seggnyalóknak : született (de minek),megh. + 2022 !
T-Boly
@csak úgy.@csak úgy...: Vót e' mán miden. shikari,lóbaszó,német istván,meg baromállat is,csak akasztott ember nem vót még! Sajnos. Ami késik,nem múlik.
Libbantölő
@T-Boly: anyádat is leölöm te pudvás, cigánykutya! Mocskos kis szardarab vagy ringyócigány!
Dr. Proktor
@Sámannus: Erre kellenek az ereszcsatornák...
Dr. Proktor
@Medvepapa: Viktor parkolását a járdán viszont nem reklámozták, mikor felugrott a fodrászához!
CsipkeRózsa
Egy "megfigyelő", naponta, folyamatosan, jó napidíjért, követi Karácsony Gergely kocsiját, aztán készülnek a cikkek róla.
kissé felnőttem
És ti meg mind közlekedési angyalok vagytok ? vagy a hirszerzés van ráállitva vagy a szent Péter is nektek szolgáltat adatokat? vagy mégis sok katona és rendőr tiszt van nyugdijba? rá is érnek jó pénzért? Lehallgató is tartozék lassan?
Toller Béla
Ha találnak valamit, legyen bünti ! De ha nem, akkor ötször akkora !
T-Boly
@Libbantölő: Ne pofázz bele a felnőttek dolgába te rühes ! Menj a sarokra anyád rád vár,mert nem kell a kutyának se !
Te tetűfészek!Úgy beszélj velem ,hogy belehugyozok ám a pudvás pofádba te köcsög! Buzi vagy bakker !Olyan meleg,hogy vasaló nélkül vasalsz.
Tudod ,hogy én vagyok az Áron ? Mindenáron szarok a fejedre,he !
He ! Hehehehehehehe ...
Libbantölő
@T-Boly: anyám?!! Te sötétebb vagy mint gondoltam! Takarodj egy sakktáblára sötét parasztnak! Suttyó falusi geccicigány!
T-Boly
@Dr. Proktor: Azér' parkolt a páncélos a fodrásznál a járdán,hogy ha netán adj isten elv...megvágnák a nyakát kéznél legyen.
Cucika
Ezek szerint Karácsony sofőrje a Fidesz embere?
tothjani
És akkor beszéljünk kicsit Lézer Jánosról is??
Istenakinincsen
Buszmegállóban várakozott???Ez borzalom,felháboritó.Ugye nem fogják felakasztani ezért?
Újra kellene kalibrálni a fideSS mérlegét,mert már nem hiteles.
telegdilaci
@Sámannus: Mekkora egy hír,és micsoda tragédia ez az aljas társaság mindent elkövet,a Főpolgármester lejáratására,miért nem a saját korrupciós ügyeikkel foglalkoznak,van belőle bőven,ezzel kárt okoznak az Országnak,egy buszsávban előzésből vagy leállásban,nincs semmilyen kára az Országnak,de viszont amit a köztársaság nélküli Köztársasági elnök csinált,alapítványi pénzből milliárdos Palotát vett,közpénzből gazdálkodik,talán ezzel kellene,a közpénzből támogatott,hazugságot szajkózó,MTV-nek
Sámannus
@telegdilaci: Kocsányon lóg a szemük úgy kilesik.
evacica
Mi van azt már elfelejtették mikor a Kossuth Lajos utcában a járdán állt Orbán kocsija ja kis busza mikor a fodrásznál volt? Saját járdájukon kéne söprögetni, ott aztán van szemét bőven!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.