Nem hagyják szó nélkül a hétfő délelőtti eseményeket.

Fotók a helyszínről: elkezdődött a tüntetés a Fideszes elnyomás ellen, Iványi Gábor mellettFotó: Szabó Tímea/Facebook

Ahogyan írtunk róla, február 21-én reggel nagy erőkkel szállta meg a NAV a hajléktalanokat segítő Oltalom Karitatív Egyesület irodáit. Iványi Gábor egyesületénél körülbelül harminc egyenruhás, sárgamellényes, fekete arcmaszkot viselő NAV-os jelent meg – azt nem árulták el a dolgozóknak sem, hogy milyen ügyben érkeztek. Iványi szerint „nyilvánvalóan politikai üzenetről van szó”, hiszen

mostanában több kormányellenes megjegyzést is tett, sőt, államfőjelöltként is felmerült a neve.

Azóta már Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc is reagált az eseményekre egy-egy közösségimédia-posztban, Szabó Tímea pedig a parlamentben is felszólalt az ügyben.

Időközben a PM egy szolidaritási demonstrációt is elkezdett szervezni hétfőn délután 3 órára az Oltalom Karitatív Egyesület Dankó utcai központjához.

Gyertek, álljatok ki Ti is Iványi Gábor mellett és a Fideszes elnyomás ellen!

15 órakor találkozzuk a Dankó utcában!

ELÉG VOLT AZ ORBÁNI MEGFÉLEMLÍTÉSBŐL!

Április 3-án véget vetünk a fideszes kiváltságosok uralmának és Magyarország mindannyiunké lesz!

– szól a felhívó bejegyzés.

Időközben Szabó néhány fotót is feltöltött a Facebook-oldalára a demonstrációról. Ezekből kiderül például, hogy Iványit jelenleg a NAV-őrök nem engedik be a saját szervezetének épületébe. 

Egy közös képet is feltöltött a szervezet vezetőjével, amelynek leírásában méltatja a pályafutását.

Itt vagyunk Iványi Gáborral, nem hagyjuk magára! A NAV lecserelte a zárat az irodán, be sem engedik! Elég volt a bosszúállásból, a gyűlöletből!

Fotó: Szabó Tímea/Facebook

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Amúgy... hányan voltatok?! De, tényleg???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Vajon Anikó nem érzi úgy, hogy a gyerekei keresztelőpapja megérdemelne némi szolidaritást? Akár néhány ""atyai pofon"" kockázatának bevállalása mellett?
jesz
a rádióból hallom, hogy buli van...erre gondoltam, amikor az ellenzék, és más szimpatizánsok jelenlétét reklamáltam...mintha összefogás jött volna létre..

Vitányi próbálja nyugtatni az embereket, reménytelenül...viszont amit az egyik navosnak mondott, az bizony emberségből példaértékű...
Németh István
Ez a moslék iványi mit akar? a nagyon moslék göncz utód akarna lenni, ez a kretén moslék 3/3-as szemétláda? Segítség!!! Hányok!!!
kissé felnőttem
na jóval kezdtél ki aki neked ellenáll azt elüldözöd? lásd a 6-800 ezer külhonit most itt aztán akármi is alakul csomagolj jó messzire el . aztán csend lesz és Szabad Európa mert azt is sakkba tartottad egy hosszú ideig.mehetsz szásához akár
134.bátor
@Németh István: a legnagyob moslèk te magad vagy ,büdös fideszes !
r2d2
Amúgy... hányan voltatok?! De, tényleg???
Tejbetök
@Németh István: Hajajjjj,kevesebbet kellett volna inni,akkor nem hánynál és ilyen zagyvaságokat sem beszélnél!Segítség kell,akkor valaki gyorsan adjon neki még 1 kupica szatmári szilvát!hehe
nezelodo
Nem kell reklamálni, a Völnernél, a Simonkánál és a Boldognál is ilyen nagy NAV-os felhajtás volt, nem? Ja nem, de a Szász Jánosnál igen... Lehet, hogy Orbán annyira megrettent a saját gazdasági "hagyatékától", hogy nem is akar nyerni? Mert ezzel a húzassál csak szavazatokat veszthet, a hívei nem gyarapodnak ettől!
Amúgy nem értem, miért nem szólnak neki, hogy ezt most nem kellene...
nezelodo
@Tejbetök: Tuti, hogy nem százas a koma, vagy állandó delíriumban él...
CsipkeRózsa
@r2d2: Megszámolhatnád, hátha még ott vannak.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@Németh István: Csokornyekkendős cigányprímás kussolj!!!
Vay Ákos
Nem t'om, véreim, nem ösmerem ezt az iványit, lehet, hogy tényleg nagy gazember, adócsaló vagy ilyesmi, de ezt csinálni a kan pány hajrájában épp oly alantas mocsokság, mint a lapopokat fideszes képviselőknek elvinni az oskolákba.
Nessy
Lesz még lejjebb a jobboldali kampányban?
Jozefina
Mocskos szemét rendszer orbánnal az élen, megérett a bukásra!!! Nem engedik be sem Iványu Urat, sem az országgyűlési képviselőket, sem a sajtót!!!
nyugatifeny.hu/2022/02/21/kozelharc-bejutottak-a-tuntetok-a-nav-altal-megszallt-oltalom-kozpontba-video
Pálinkás Pál
ezt a sok suttyó csicskát el kell számoltatni majd...és kevés duma hogy " parancsra tettem."...
Németh István
Olyan fideszes elnyomás van, hogy ezt a moslék szájú nemzetközi ribancot ezt a cia ügynököt is beengedik a parlamentbe! Ezzel erősít a jellemtelen tróger iványi!
Málna
Szabó Tímeáék jól kiálltak a jogállamiság ellen. Majd ők megmondják, hogy ki ellen vizsgálódhat a NAV...
lusta
@Tejbetök: A szatmári szilvát azért mégsem. Feri bácsi három emberes guggolós kerítés szaggatójából kell neki adni.
Németh István
Na most az a helyzet egy szaros vén trotyli, meg a cumi királynő biztos jól kijönnek >>csakhogy van a Magyar HON POLGÁRAIBAN önérzet és büszkeség és az ilyen alávaló figurákat kiközösítik! Ez parancs szó nélkül is megy!
kereső
Akkor most lelki szemeinkkel idézzük fel a mi napi képet. Rogán Ceciliát a félmillás rózaszin tüllücskében, a 300 ezres bakancsocskájában.
Na meg ezt is:varosikurir.hu/a-matolcsy-gyerek-ha-nem-a-budai-akkor-a-dubai/
Nessy
@Horizont: Azt bezzeg elfelejti kormányunk, hogy már Strasbourgban is az ítéletben kimondták, hogy jár nekik is az egyházak támogatása! Tényleg lassan már olyan kormánypárt, mint elefánt a porcelánboltban!Aki viszont bizonyítottan sok milliós korrupcióban érintett, az a parlamentben nyomja a gombot, és nincs egyedül.
Németh István
@lusta: az a helyzet; hogy vitriolt igen de a legbüdösebb pálinkát akkor sem! Ez utóbbi élet-elikszir aztat mán ne aggggyá nekije te...!
Rizikó
Végül is ez a szent ember elcsalta a járulék befizetést. Egy csaló gazember!
Németh István
@kereső: te figye a volt rogán arar arra jó hogy gyereket szüljön, Istenke adja meg neki a boldogságot, a gyeknek is az egészséget! DE bazd meg a csizmával baj van az nem 300 ezer, az csak ötvenezer, hiába spórolós a menyecske, és védi bizony a lábikáját a viszértől! Bizony! Te szültél már? ja a klotyón! de az szar volt és nem gyerek!
justhpeter
Ideje kitakarítani a NER-nek nevezett disznóólat !!!
Rizikó
Ideje a libsi disznókat végleg eltakarítani.
justhpeter
Hol vannak most a megélhetési keresztények ? Hol van a keresztényüldözés ellen államtitkár ? Mi ez, ha nem keresztényüldözés ?
Németh István
@Rizikó: Hú elcsalta a járulék befizetést! ?? Alávaló! akkor hogyan szent ember! A szentek is csalnak! Na de ez most hogyan is jön ide, a bakancs nem ember és főképpen nem szent, a Rogán Cecilia aki mán régen nem Rogán szentté avatásáról nem tudtam akkor ki is a csaló gazember! Ja a bakancs!! hahó, nem is tudtam van a bakancs adófizető is, nem csak bakancslista! nahát!?
Rizikó
@Németh István: Mit akarsz mondani? Rogán neje mit nem fizetett be? Iványiról tudjuk, hogy semmit.
Németh István
A fickót nyugdíjazták mert a haverjával együtt hatalmas susikat nyúltak le - egy időben az volt a duma (tényekre alapozva) hogy egy szekrényből a forgalomból kivont ügyiratok több százai potyogtak ki! Ezek milliárdos tételek! de ezen események a gyurcsányi időkre tekintenek vissza! Akkor ezt szabad-pályás dolog volt!
Németh István
@justhpeter: helyes őskeresztény! De mi van velük! Ja hogy nem váltóztak a szent helyen (a templomba) is libát árultak!>> persze esett az eső és az állatokat akkor is védték!
puszt
@Rizikó: Iványinak tartozik OgV évek óta több m 1 Milliárddal, te Ökör!
Azon kívűl OgV volt aki megfosztotta egyházát az elismeréstől, pedig ők az egyetlen egyház aki segít a rászorulókon...
Arról is mesélj, adótartozás mióta bűncselekmény, ha a tartozó szervezet együttműködik a NAV-al?
Manhattan
@Németh István: Szakadj már le erről az "elcsalta az adót-ról!" Az új magyar egyházjogi törvénnyel kapcsolatban korábban megállapított jogsértések miatt hárommillió eurós (mintegy 935 millió forintos) kártérítést ítélt meg az Iványi Gábor vezette Magyarországi Evangéliumi Testvérközösségnek az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB). Az állam nem fizeti ki a jogerősen megítélt összeget (és ezért nem tudnak járulékot és egyebet fizetni), de a mocsokkommandót azért rájuk küldik! Rengeteg, az államtól átvállalt feladatunk van, közoktatás, felsőoktatás, hajléktalanellátás, kórház.. Ezekre költ Iványi Gábor. Az elesett és rászoruló emberekre és nem vadászatra, meg Hatvanpusztai uradalmi birtokrendszer építésre, meg kastélyba költözésre.
nezelodo
A bölcs székely közeledni érzi halálát, így szól a feleségéhez: Asszony, menj el a paphoz, aki összeadott bennünket és hívd ide.
Minek az magának drága uram?
Asszony ne feleselj, hívd, ideje, hogy megbocsátsak neki amiért összeadott veled!
A mi Viktorunk nem megbocsátani akar ugyanezért Iványinak, amiért összeadta őket, hanem bosszút akar állni érte, így bölcs ember még az utolsó órájában sem lesz belőle!
CsipkeRózsa
Pontosan egy évvel ezelőtti cikk:

"Orbán ökle: Rárepült a NAV Iványi Gábor egyházára"

ezalenyeg.hu/kozugy/orban-okle-rarepult-a-nav-ivanyi-gabor-egyhazara-49531
CsipkeRózsa
@justhpeter: 17:42

Orbán 2010-ben már azt mondta, hogy kitakarítja ezt a disznóólat. Igaz, akkor nem arra gondolt, hogy ő a fődisznó.
Emmersson71
Ha MZP felajánl egy komoly pozíciót Iványi Gábornak, akkor sok embert az Egységben Magyarországért mellé állíthatna a bizonytalanok közül.
nezelodo
Ilyenkor hol van az üldözött keresztényeket segítő dakota államtitkár, és mit csinál?!
Aki Én
@Málna: nem mondja meg. Csak felhívják a figyelmet arra, amit te nem értesz.
Hátha...
Rizikó
@puszt: Anyád az ökör, amelyik ilyen tahó szarházit ellett.
Németh István
Ez az ocsmány sikkaszt moslék, aki az embereken nyerészkedve hatalmas vagyonra tett szert, és hatalmas pénzekért foglalkoztatja a moslék haverjait azok hozzátartozót >> az államot, téged, engem miket fejnek és élősködnek rajtunk! Ezt tartjátok a nagy büdös szarnál többre??? Megdöbbentő, hogy milyen, mennyire hülyék vannak, élnek köztünk!
ESCOBAR
Jajjjjjjj! Drága Atyám! Ennél Ön sokkal okosabb, mint bevegye azt hogy az ellenzék majd segít! Sajnos Ön politkai ping pong labdává vált, s játszanak Önnel, mint ha egy TÁRGY lenne!
Vegye már észre is Timikének csak addig kell, amíg csicsereg! Mint a megszorongatott ribanc a nyomozóknak!
Potenciális BŰNBAK maga!
bence
@namihami: ! Megszokta már a verést orbán mellett ! Már csak az a kérdés , hogy hol van ? Otthonában bizonyára nem , hiszen a legutóbbi családi összejövetelen sem volt látható ! Csak nem arra a helyre küldte férje ura ahol neki kellene lennie ?!
kereső
@Németh István: tegnap 17:41. Na figyelj te szarzsák. Hogyan merészelsz ilyen hangot használni velem, vagy bárkivel szemben. A családomról beszélsz, te senkiházi szarkupac. Fogd össze azt a mocskos lepénylesődet, és mielőtt még egyszer szólnál hozzám, öblögess tömény hcl-lel. Garantáltan tisztit.
Peller Anikó
@Német Isván: "Ez az ocsmány ormány svikktor sikkaszt moslék, aki az embereken nyerészkedve hatalmas vagyonra tett szert, és hatalmas pénzekért foglalkoztatja a moslék haverjait azok hozzátartozót >> az államot, téged, engem miket fejnek és élősködnek rajtunk! Ezt tartjátok a nagy büdös szarnál többre??? Megdöbbentő, hogy milyen, mennyire hülyék vannak, élnek köztünk!"

Szerintem ezzel mindegyikünk egyetért, igazad van, moslékagyú elmebeteg barmok élnek közöttünk. De szerencsére kevesen vagytok.
ómió
De legalább "új anyag" is kerül elő az efftársi hazugságtárból?
namihami
@r2d2: tegnap 16.29: Számodra ez jött le a hírből? Egy ilyen esetben a 10 ember is tömeg lenne!
Persze, ide nem járnak a fideszes falubuszok és lengyel vonatok. A megjelentek inem orbánzsetonért jönnek.
Németh István
Na most elmondom nektek magyarul >> ez a moslék iványi a három milliárdos járulékbefizetésének elmulasztásával a nyugdíj büdzsét tette gajra! Tönkre vágta az saját beosztottjainak az eü, és nyugdíj-biztosítását! Az meg egy másik kérdés, hogy a NAV hol volt!? ki felügyelte és vezette a NAV-ot kihez tartozik a NAV felügyelete!? Hogyan lehet, hogy az irodai szekrényekben volt félretéve a moslék ügyirata!? úgy, hogy a moslék NAV-os vezető ott tartotta!Na most akkor ő lesz az államelnök??? barmok ! persze akik ezt remélik az olyan büdös ribancok mint a szabó tímea - ez egy felesketett pap, ez egy vallási vezető??? ez egy moslék utolsó szemét tolvaj tetű!!! ÁMEN!
kissé felnőttem
@puszt: bocs de 12 milliárddal nem 1 el ugyanis 3x is megnyerte a pert az uniós biróságon De mivel itt a jogot orbán király egyszemélyben diktálhatja ez van majd 40 év a sitten azután sem változik szentéamit a nav követel az tán jár a navnak de ha nincs miből befizetni vagy eetesse az embereket vagy hagyja éhen veszni mindet "SENKIT sem hagyunk az ut szélén " NEM BELELökjük az árokba, ugye orbán király? ezt vagy jellemzően.uszitó , vádaskodó hazug senki mindegy ám a titulusod A JELLLEM maga az ember.
r2d2
@namihami: 1 fecske nem csinál nyarat! 10 se...
puszt
@kissé felnőttem: Igen, elkapkodtam, de ráadásul egyházként nem is kellene ill. másként kellene adóznia. :)
kissé felnőttem
@puszt: az rendben van de amig NEKEM a járandóságom nem érkezik meg nem tudok se vásárolni sem kötelezettségeimet sem rendezhetem.Itt orbán a nagy spiller és svindler mert 12 MILLIÁRD -ot eus biróságon is megitélték orbán dacol és nem engedi pénzhez jutni ez az egyéni aljassága.2017 ben már megitélték neki és PÉNZ AZ ablakban létra a bünjel a nav raktárban kabaré, POLITIKAI KABARÉ ÉS A MAGYAR KORMÁNY humanizmusa EGYBEN SENKIT NEM HAGYUNK AZ UT SZÉLÉN, NEM HÁT ÁROKBA LÖKIK
Istenakinincsen
@Peller Anikó:február 22., 12:31
Szerencsére nincsenek sokan.3-4db tökhülye fanatikus,1-2db félhülye,1-2db troll(szezonális),és néhány lazán vicces.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.