Valakinek nem tetszett, hogy egy ostffyasszonyfai házban menekülteket szállásoltak el.

Ukrán menekülteket fogadtak be Vas megyében, mire valaki téglával bedobta a ház ablakátillusztráció, MTI/AP/Szergej Gric

A tíz kárpátaljai menekültet Ostffyasszonyfán, Vas megyében fogadták be – írja a hvg.hu. A háború elől menekülőket, akik Kárpátaljáról érkeztek, március végén szállásolták el egy önkormányzati házban.

Köztük gyerekek is vannak.

Nem sokat kellett sajnos várni, hogy valamilyen atrocitás érje a menekülteket. Valaki ugyanis téglával dobta be annak a ház ablakát, ahol a kárpátaljaiak laktak. A hírek szerint a rendőrség kiemelten kezeli az ügyet.

Forrás: hvg.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feró25
Azt még egyszer leírom szlovákiába költöztem 20 éve a magyar lakcímem is megvan 15 km.itt dolgozok adózok tehát itt fizetek mindent.Szlovákiában nem szavazhatok mert magyar állampolgár vagyok,magyarországon nem szavazhatok csak akkor ha elmegyek pozsonyba ami innen 200 km.A retkes román meg a többi parazita levélben szavazhat.nem tudom a birka híveknek miért jó az ha magyar emberek az adójukból semmi támogatást nem kapnak,a határon túliakhoz meg dől a lé.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
134.bátor
@KisTehen: Idióta! Fideszes gyűlölködő volt,olyan mint te!
kereső
@KisTehen: Mióta hivják Kovács Lászlót Gyurcsány Ferencnek? Ja, azóta, amióta hazudtok az "aranyköpésről".
kereső
A trottyos gatyás békegalamb "béke igehirdetése" beérett.
kereső
@KisTehen: Menj a francba!, de ha melegre vágysz bújj vissza orbán scheggébe.
Klubtag
A jobberek utálják a migránsokat, csak az a baj, hogy elvakultságukban nem tudnak különbséget tenni migráns vagy menekült között...hát itt az eredmény...dobálnak egyet-kettőt, biztos, ami biztos.
A cinizmusuk a menekültek érkezésének kb. első járom hetében meg is mutatkozott...a hivatalosságok minden feladatot és anyagi erőforrást a civilek nyakába varrtak...de mihelyt tett az orbán-bagázs egy-két intézkedést, máris tartotta markát az EU felé...
Feró25
Azt még egyszer leírom szlovákiába költöztem 20 éve a magyar lakcímem is megvan 15 km.itt dolgozok adózok tehát itt fizetek mindent.Szlovákiában nem szavazhatok mert magyar állampolgár vagyok,magyarországon nem szavazhatok csak akkor ha elmegyek pozsonyba ami innen 200 km.A retkes román meg a többi parazita levélben szavazhat.nem tudom a birka híveknek miért jó az ha magyar emberek az adójukból semmi támogatást nem kapnak,a határon túliakhoz meg dől a lé.
szép új világ
Csodálkozom, hogy a fidesz nem gyanúsította meg vele azonnal MZP.-t.
Klubtag
A tisztán gondolkodni képes határon belüli magyarok nagyon örülnek, hogy a határainkon túl sok-sok magyar ember kötődik az anyaországhoz és ezt a kettős állampolgárság intézményével is felvállalja, még ha hátránya is származik belőle és ez tiszteletet érdemel..
Ami nem tetszik, az az, hogy ezt a magasztos érzületet az orbán-rendszer beszennyezte, üzleti tranzakciót csinált belőle, hoci-nesze alapon, összeugrasztotta a szavazati jog adását támogatókat az ellenzőivel és gyűlölködést szít minden lehetséges módon és alkalommal.
Yoda69
Ide vezet orban gyulolet politikaja. A fideSS-fanok mar mindnekit gyulolnek, meg onmagukat is.
Al X
@Yoda69: Agyhíjaséknál nincs menekült, csak migráncs van, azokat meg nem szeretik (idomítottak).
Tehenész
Valaki vigye már a vágóhidra ezt az önmagát kis tehénnek nevező nagy ökröt. Segítek.
Maxipocak
@Tehenész: Szerintem vagyunk még páran.
justhpeter
@Yoda69: Pontosan erről van szó. Egyes eszement fideSS-hívőnek tetszik, ha a toprongy Putyin "megregulázza" az ukránokat.
Tehenész
@KisTehen: De tetszik a valóság, hogy ideje volna átkeresztelkedned nagy Ökörré, hiszen már látjuk régóta felnőttél a feladathoz.
nezelodo
Na ugye, az a jó magyar, aki gyűlöl mindenkit akit Orbán kijelöl! Ezek a gyűlölködők akiknek a parazsát Orbán kovács fújtatóval szítja, megvizsgálhatnák közeli és távoli őseiket, hogy mennyire magyarok. Különösen ajánlanám ezt az önvizsgálatot Orbánnak, aki a mai kor egyik legkártékonyabb, zavarkelő aljas politikusa.
Németh István
nem is kellene hogy tetszen Aljas szemetek nem a hazájukat féltik hanem a rongyos magukat! hadköteles seggfejek! menjenek a picsába! IDE, de bárhova mennek csak potyázni, élősködni akarnak eszük ágában sincs tenni azért amit kapnak!!? követelődzni! erre van eszük! Takarodjanak a büdös picsába pláne a magyar ajkúságtól messze eső ukrán vagy egyéb származékok! A moslék kommunista szemetek akarják uralni a környezetüket! ez az @nezelodo: @sgl: meg a többi hasonló tetves ganaj hazaáruló az anyját baszatná meg az ukránokkal, mint 45-ben! adnák el a nemzetünket és küldené a frontra a fiataljainkat!!! FUJJ rohadékok!
nezelodo
@Németh István: Koma nem jól beszélsz, Orbánnak soha nem kellettek a határon túliak, annyira mint amennyire holnap szüksége lesz rájuk. Alighanem romlott szellemednek pedig nem tesz jót, ha még iszol is rá!
nezelodo
@KisTehen: Ne orozd el a "geci" jelzőt Orbántól, már úgy megszerette, amit személyisége megalkotójától a Simicskától kapott. (Ha valaki a Simicska pedig nagyon jól ismeri a Viktort). Ráadásul senkinek sincs a politikustársai közül a világon ilyen tömör, és telibe találó jellemzése.
Sámannus
Ilyen a fidesz faszság, lényege csak azt támadja akinek nincs módja védekezni.
human
"Hangos és egyértelmű vélemény nyilvánítás."
Orbán Viktor
Németh István
KEDVES hatökrök! Az ide menekült ukránok valójában betelepülni akaró moslékok! Akik nem tudják megköszönni a törődést annak aki azt biztosítja - magas fokon - aztán elkezdenek idegen honban tüntetni, követelődzni , még csak nem is a szomszédos csőcselék nemzet fiai! Ezek a Kárpát alját gyarmatként kezelő moslékok! HÁT MENJENEK a büdös kurva anyjukba! NE VAS-MEGYÉBE DE SEHOL NE TELEPEDJENEK LE, főképpen NEM itt Európába, menjenek soros papa faszát szívni! >> moslék népség a kapott élelmiszereket originált csomagostól a szemétbe dobálják! Ezeket akarja ez a barom buta, megvezetett magyar nép támogatni! Hát akkor a mi büdös kurva anyánkat! >> megérdemeljük a sorsunkat!
Pipás
@Németh István: Szégyen, hogy ilyen emberek élnek ebben az országban, mint te.
magyar1
Lehet, hogy aki bedobta kővel annak a nagyapját vagy valakijét anno az ukránok ölték meg a szovjet hadsereg színeiben - nem?
Németh István
@Pipás: hogy szard össze magad te vén trotyli! Aki segít és nagyon sokaknak jót tesz - Csaknem 1 millió menekült jött át! - azokat a kiválóan ellátó a MAGYAR KORMÁNY és a MAGYAR EMBEREK elismerése illeti!! te barom és te azt eltűröd, hogy ha segítesz téged vegzáljanak és veled szemben uszítsanak! ??? > MERT AZ UKRÁNOK EZT TESZIK te nagy barom állatfaj! Ne a pipádat szívd hanem a kehes lónak a lengőszervét te moslék szemé T! te mersz alázni bárkit!@Feró25: szavazz a FIDESZRE ha nem teszed akkor maradj békében és ne szemétkedj kintről! @magyar1: sajnos konkrét eseményekről tudok "zabi gyereket neveltek fel sokan az országban" sajnos nagy részük javító-intézetes lett, akiket az ukrán II. front katonái nemzettek! "Nem véletlen volt az Akácfa utcában amikor idős hölgy benzines palackot dobott (1956-ban) egy orosz harckocsira azzal, hogy pusztuljatok mocskos szarok a lányomat megerőszakoló állatok!" - aztán a mai napig a Kárpátalját gyarmatként kezelik, most meg az ukránok átköltöznek az elmenekült magyarok lakásaiba! Tudjátok mit beszéltek??? és még ezek mernek tüntetni az ORBÁN VIKTORUNK ellen??? Moslék zelenszkíj fattyak!
Németh István
@Pipás: ahányszor ide tévedek erre a bejegyzésre mindig az undor fog el miattad!
vacsi
@magyar1: Mondjuk, erre van esély - de a gyerekekkel menekülő családok erről nem tehetnek.
Lepényleső
Ő még a régi fydes kormánypropagandát ismeri,- minden bevándorló idegent kell gyűlölni?
Holott már modernizáltak,(vagy átálltak,ahogy szoktak?) még nem segítenek,de ők már a ma fiai?
Pipás
@Németh István: Talán a tükőr miatt, amit eléd tartok!
Németh István
Nid-a már a bevásárló kocsikat is lopják! @vacsi: @Lepényleső: nem az idegen gyűlölet, hanem az emberség hiánya háborít fel sokakat, és engem is azokkal szemben akinek az ember (a magyar állam ad) majd pont azokat vegzálják, és elégedetlenkednek velük, velünk szemben! Undor fog el az ilyenektől! Na meg aztán milyen szülő az aki elengedi a fiatalkorú gyerekét menekültként a nagyvilágba!? ha meg gyerekkel jönnek - csak meg kéne nézni, hogy miként is van ez, mert azért gyerekkel elindulni az ismeretlenbe, hogy majd csak segítenek - egy fene aljas dolog! Adományra stb. hagynia gyerekkel szembeni felelősség kötelezettségét!? na ha ez a véleményetek akkor ti is egy nagy ganajok vagytok! Hangsúlyozom!! kell segíteni, de nem az ellenségeinknek! Akik holnap ellenünk fognak tüntetni!
ómió
Csak nem "rossz emlékeket őrzött ukránékról"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.