Többek között erről beszélt Bencsik János a Mandinernek adott interjújában.

„Amíg Gyurcsány van, az ellenzék sosem fog nyerni”Gyurcsány Ferenc/Facebook

Bencsik János egykori Jobbikos politikus most egy új pártot alapított Polgári Válasz néven, ami szintén szóba jött a Mandinernek adott interjújában. Bencsik szerint a Fidesz 3 millió szavazója, illetve a választástól távolmaradók közül sokan nem értenek egyet a mostani politikai berendezkedéssel, viszont „ők egész egyszerűen azt látták, hogy jó lenne váltani, de nincs mire” – szemlézi az interjút a telex.hu.

Gyurcsány Ferenccel és Jakab Péterrel nem lehet kormányt váltani, de a kétharmadban Márki-Zay Péter utolsó hetekben adott nyilatkozatainak is megvolt szerepe

– osztott ki mindenkit a beszélgetésben.

„Önmagában az, hogy Gyurcsány Ferenc része maradhatott az ellenzéki összefogásnak, és nem sikerült őt idejekorán politikai süllyesztőbe lökni, üvegplafont húzott az ellenzék fölé” – ekézte tovább Gyurcsányt. 

Kiemelte: amíg Gyurcsány van, az ellenzék sosem fog választást nyerni.

„A magyar politika dinamikáját 2010 óta Orbán és Gyurcsány kölcsönös gyűlölete határozza meg, és ez is tartja életben őket” – tette hozzá.

Bencsik szerint a Jobbik felelőssége a választási eredményben kimagasló, ugyanis nem tudtak megszólítani olyan jobboldali szavazókat, akiket az összefogásban résztvevő másik öt párt nem tud elérni.

Forrás: telex.hu, mandiner.hu

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Nem azért nem tud győzni az ellenzék, mert Gyurcsány létezik, hanem azért, mert Gyurcsány és a DK mindent elgáncsol, mindent kinyír, ami nem a DK ötlete, nem a DK vezetésével valósulna meg.
Gyurcsány csak vezetőnek tudja magát elképzelni, csapat játékosnak nem. És ilyenek a hívei is.
Mindent gáncsolnak, mocskolnak, ami nem DK! Így aztán, amíg ő és a pártja ezzel a mentalitással politizál, nem lehet olyan csapatot összehozni az ellenzéki oldalon, amelyik le tudná váltani a maffiát.
A felelősségük a Fidesz 2010 utáni kormányzásában így megkerülhetetlen!
Maxipocak
@Kanji: egyszerű vagy mint a faék. 16 éve eszt szajkózzátok kretének. Az meg persze nem zavar hogy utolsó előttiek vagyunk az EU-ban, romokban az eü. kivándorlás van, 45000 civid halott, szétlopták a Nemzet vagyonát, de csak gyurcsányozz b+!
Csizmás Kond
@Horizont: ..nahát...ez aztán a magyarázat...:)))
Nessy
@Kanji: Állítsd már le magad! Vegyél be egy nyugtatót, vagy igyál meg egy pohár bort, hátha akkor nem írsz ennyi szamárságot!
Nessy
@Shikari: Több millió ember???Nem lesz az kicsit sok "ellenségből"?
TASzSz
@Horizont: Fidesz miatt??? Úúúúúúúúúú! Akkor kurva erős ez a FIDESZ! Meg kell tartani még néhány évtizedig!
Rockxy
tejjesen egyértelmű.
azér nem nyert a zellenzék, mert a zorbán nem szavazott a fletóra.
#mitnemlehetezenérteni
kulabombaafityiszre
@Kanji: ma, 15:03
Nyomod itt a hülyeségeidet különböző nick neveken bár a fene sem kiváncsi a nyomoruságodra.
Keress fel egy pszichológust talán segít.Jössz itt azzal kit ölsz meg te kis nyomorult.
Persze csak addig amíg apád engedi,hogy használd a pct.
Nessy
@Shikari Kellemes, békés Húsvéti ünnepeket kívánok neked, és családodnak! Ellenzék? Ellenség? A megfelelőt "húzd alá!
Emmersson71
"Friderikusz Sándor:

Szóval én azt gondolom erről a két problémáról, ami Gyurcsány Ferencet illeti, hogy szerintem ez a Gyurcsány-ellenes elv ez önmagában véve egy 16 éves probléma és az, aki ezt a Gyurcsány-ellenes elvet még mindig szajkózza, az maga is Orbán foglya. Legyen politikus, legyen szavazó, legyen újságíró, legyen értelmiségi, szóval bárki."

ellenszel.hu/2022/04/08/friderikusz-sandor-aki-gyurcsannyal-magyarazza-az-ellenzek-kudarcat-mondom-meg-egyszer-az-16-eve-orban-foglya/
TASzSz
@Horizont: Na, de hát miattuk! Akkor az nem semmi, ha szerinted MIATTUK!
Gazella
Kellemes nyuszi simogatást és sok tojáskát nektek!
Nyírfa
Akkor legyetek okosabbak, erősebbek, nagyobb tudásúak, és győzzétek le. A Gyurcsányt. Ő is csak egy ember.
TASzSz
@Horizont: Soha senkit ne sajnálj! A legnegatívabb attitűd ! Ráadásul nem megy vele semmire!
vacsi
Hát igen, Gyurcsány alaposan lejáratta nem csak saját magát, hanem azt is, amit képviselt.
kereső
Emlékeztető: 20211 szeptember: indul az előválasztási kampány: az ellenzéket (hat koaliciós párt), hibahatáron belüli hajszálnyi előnnyel mérik a fideSS-hez képest- Október: az ellenzék négy/öt százalékkal vezet a fideSS előtt. November ? dettó: Decenber: 10%-os fideSS előny- az ellenzék nem is látszik, hogy van. Egyedül mzp. Január: vezet a fideSS- az ellenzék még mindig nem látszik, csak mzp. Aki bemutatja a "saját" kormányprogramját- és dicséri a fideSS első kormányzását, valamint közli- mit fog megtartani a fideSS intézkedéseiből-: az egyházak és a határon túliak támogatását mindenképp. Március: Az ellenzéki vezetők nem vihetnek országos kampányt- csakis és kizárólag a saját jelöltjeiknek kampányolhatnak: országos kampányt mzp -visz( mzp országos kampányon Budán- nem Nyirmocsoládon). Az ellenzék nem látszik- a fideSS vezet. TV,rádió, - mzp, mzp, mzp. Igy érkeztünk el április 3 -hoz, hogy minden közvéleménykutató massziv fideSS előnyt jósol.

És ha meg nem sértem, az impotens politikusokat, akik munka nélkül akarnak győzelmet- mi lesz, ha gyurcsány eltűnik?
Meg tudja mondani valaki? Meg tudja mondani mondani valaki, hogy az lmp, a pm miért 1-2-3 százalékos párt, alapitásuk után 14 évvel? Meg tudja mondani valaki, hogy ez a bencsik nevű politikus miért új pártot gründöl a jobboldalon, holott ott a jobbik. Miért nem tiltották meg az összefogást a patással a jobbikban?
Miért nincs másik olyan politikus ebben az országban, aki azt a sok százezer/millió árva szavazót meg tudná szólitani, és felépiteni egy pártot? Miért csak gyurcsány? Ki elől vette el a lehetőséget a munkának, az idő-és anyagi ráforditásnak, mert egy párt felépitése mindezt igényli. Ha, gyurcsány eltűnik, akkor a szavazói autoatikusan szavaznak a lmp-re, pmre, és erre az új pártra? Eddig miért nem tették? 2018-ban a dk épp hogy megugrotta a parlamenti küszöböt- 2019-ben meg 4 képviselőt küldött az ep-be. Ha jól rémlik a jobbik meg egyet- pedig akkor nem volt összefogás, és nem volt gyurcsány. Ja, az...
percsi
Büdös ez a Gyurcsányozás!
A legnagyobb ellenzéki pártot akarják eltüntetni, ha nincs DK-Gyurcsány és Klára, akkor a fidesz 90%-s fölénnyel győzött volna! És még csalniuk sem kellett volna.
Tudjuk miért mocskolódik a fidtábor és sameszai, azért, mert rettegnek Gyurcsánytól!
Aljas tettel, kocsigyújtogatással, balhéval (2006), sok-sok hazugsággal tudta csak félreállítani vitya.
Hazug, naplopó, korrupt banda!
Kívánom a kitartást az összefogott ellenzéknek!
terlasz
Orbán számára nem lesz nehéz Gy-pótlót találni ebben a birka-országban.
Az ellenzék üvegplafonjáról hadovál ez a jóember éppúgy, mint annak idején a DK 4%-os csúcsteljesítményes korlátjáról, ami mára 17-18 %-os.
rokker33
Hahaha ezt pofázom már vagy 2 éve! Gyurcsány a magyarok ellensége egy leszerepelt vesztes figura, akit ki kell dobni a kukába! Ha ez sikerül akkor talán 2030 ra lesz kormányváltás, hamarabb nem valószínű!
rokker33
@percsi: pont Gyurcsány miatt nem kapnak elegendő szavazatot! Én sem bíznám az országot egy olyan emberre aki azt mondta, hogy idézem # kurva ország # nem csináltunk semmit 4 évig # ellehet menni Magyarországról tessék lehet menni # ! Azóta utáltam meg és nem Orbán miatt, mert akkor még bőven nem ő volt a miniszterelnök, de mikor 2010 ben szarrá verte az számomra egy jó nap volt és negyedszer is szarrá veri a csótányt!Tűnjön el akkor lesz ellenzéki eredmény!
karma1
@Horizont: Ide minden elmehaborodottat beengednek - en is az vagyok, hogy egyaltalan egyetlen bejegyzeset is elolvastam...:) (Persze, csak onnan tudtam meg, hogy kreten).
Ha Gyurcsany barmit tenne, felakasztana magat, akkor annyiban valtozna a fidesz propaganda, hogy "mert Gyurcsany VOLT a hibas!" . Nem szakadnak le errol, mert bejott nekik ezzel kampanyolni - a tobbi reszlet meg kit erdekel? Azert megneznem a puhos csokicsikos alsonadragjat, hogyha Gyurcsany bejelentene, hogy "na jol van akkor, ha mar ennyire tokos harcos vagy orbi, akkor indulok a ME jelolesert egy elorejozott valasztason - mindig azt mondtad, hogy csak velem vagy hajlando kiallni teve vitara, mert en vagyok a fonok! " Fogadjunk, hogy meg a kevlarja is nyakig szaros lenne, ha egy ilyen kijelentest tenne Feri!
Mar alig varom...:)
magyar1
Nem Gyurcsánnyal van a baj, hanem az intézkedésekkel és hovatartozásukkal. A népnek egy nagy bomba kell a visszajutásukra pld. a nyugdíjkorhatár 60-ra csökkentése.
lampa laz
Orbán sosem fogja elfelejteni és megbocsájtani Gyurcsánynak a 2006.április 05-ei miniszterelnökjelölti vitát, ahol Feri felmosta vele a padlót és nevetségessé tette az ország előtt. Ugye azt az asszonyától tudjuk, h hisztis idióta lesz belőle ha bármiben is veszít. Ezt öreg korára sem tudta kinőni, így amíg él, ennek a hülyének Gyurcsány lesz a fóbiája. A szavazók a hibásak ebben, h nem értik meg és nem értik ki ebből orbán személyes bosszúját.
nemsemmi2
@rokker33: Miért, Orbán mit csinált, a választások elött?
Kiosztott egy csomó pénzt hitelből. Nem a kormányzás sikeres gazdaságpolitikája következtében, a gazdaság által kitermelt plusz jövedelmet osztotta, hanem hitelt vett fel.
A közmédia végig a fidesznek kampányolt. Az a közmédia amit nem a ti adományotokból fizetnek, hanem az adóbevételekből. Annak a 47% választónak az adójából is, aki nem a fideszre szavazott. Ugyanis csak a választók kb. 53% -a szavazott a fideszre. Úgyhogy csak 53%-os felhatalmazással kormányoz viktor hiába van kétharmad a parlamentben.
És még valami. Nem gondolkodtatok még el azon, hogy már lassan minden demokratikus ország útál minket, csak a diktátorok látják szívesen a vezetőinket? Nem lehet, hogy mi halsdunk szemben a forgalommal és nem mindenki màs?
nemsemmi2
@Maccska: Azért mégiscsak van különbség az között, hogy kétharmad szavaz a fideszre, vagy a felénél 3 %,-al több. Mint ahogy a szavazók kétharmadának felhatalmazával hozok kétharmados törvényeket, vagy a szavazók 53%- ának felhatalmazásával.
Csak 2010-ben volt valódi kétharmados felhatalmazása a fidesznek.
kereső
Ó de véditek orbánt. Azt az orbánt- aki hazugságaival- melyből a legnagyobb hazugsága: "mi maradjunk ki a háborúból", ezzel tulajdonképpen az egész országot putyin és gyilkos hadserege mellé állitotta. A mellé a hadsereg mellé, amely gyermeklányokat , fiatal és középkorú nőket erőszakol. Válogatás nélkül gyilkol civileket. Mindezt teszi putyin hazugsága miatt - mert Ukrajna náci. Bele sem gondoltok mit tesztek. Ti is támogatjátok ezt a ukrajnai népirtást- és éltetitek a hazug , putyinista tömeggyilkost támogatót. Miközben gyurcsányoztok. Legyetek boldogok azzal az orbánnal, aki azonosul az agresszor tömeggyilkossal, és katonái tetteivel. Gyurcsányozzatok tovább, élvezzétek a "győzelmet"- legyetek nagyon nagy magyarok. És nem kell meghallani a lányok sikolyait, a családok sirását- mert gyurcsány. És orbán , a hazug orbán az istenetek, aki a gyilkosok mellé állva, az áldozatok halálhörgéséből font győzelmi koszorút a fejére. Örüljetek a rezsicsökkentésnek- melynek ára emberek millióinak szenvedése és halála. Csak gyurcsányozzatok tovább- és éltessétek a gyilkost, és cinkosát- orbánt, a nagy keresztényt. Boldog Húsvétot.
nemsemmi2
@Shikari:
Valóban, ha magyarok és a nemzet érdeke az hogy a demokratikus országok közössége helyett a diktátorok vezette országok közösségébe tartozzon. Az ellenzék ezt tényleg szeretné megakadályozni. Pedig most olyan jó irányba megyünk.A kormány teljesítményét elismeri Putyin, a fehérorosz Lukasenko, az azeri elnök, a kínai vezetés. Ha kitartotok egyszer csak eljutunk arra a színvonalra mint az oroszok. Hajrá. Ne hagyjátok, hogy az ellenzék ezt megakadályozza.
Eladott Ország
@Shikari: tegnap 14:45 ♦ Magyar vagyok nem fideszes!
memgyar.net/items/7185.jpeg
A román cigány geci ( többgenerációs migrns) úgy eladósítja az országot, hogy többé már nem lesz esély felzárkózni a nyugathoz, csak egy ócska, proli, balkáni ország leszünk, vagy már vagyunk, ahol egy zsák krumpliért választást lehet nyerni kétharmaddal. Ki van ez találva rendesen. "F@szsegondútta", hogy egy közönséges lótolvaj cigány, így át tudja verni a magyarokat. A tesók összetartanak...
uploads.disquscdn.com/images/c61d5f2c0a15ab913c956c0b09e20106840fd0e73ab50231e84d8ff52d57eb4e.jpg?w=800&h=495
És egyre csak száguldunk a jólét felé...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/126504368_874168676660888_7193282374469889015_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=exZvERvjREoAX9x_dfW&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-IT-UyqeFbJ64OLYti7w-FLlmEPTdWHKb139W0yIHdzA&oe=62805649
nemsemmi2
@Shikari: Neked kik a demokratikus országok? Oroszország? Kína? Fehéroroszország? Azerbajdzsán?
Toller Béla
Baromság ! Ha a kormányoldal elbír egy kósát, egy rogánt, egy kovácszoltánt, völnert, szatmárit, semjént ...a többiről már ne is tegyek említést, akkor az ezekhez képest IQ bajnok Gyurcsány csak használhat az ellenzéknek, bármikor, bármillyen testhelyzetben ! Ne aggódjanak ezek ott már annyit !
ESCOBAR
@nemsemmi2: Sőt! Népi demokratikus...

:-)
nemsemmi2
@Kanji: Nem tűnt fel, hogy 12 éve Orbán játszik az életeddel. Ő súlykolta beléd a "Gyurcsány a hibás" mantrát. És te hű fidesz hívőként ezt gyakorolod. Nem zavar hogy 12 éve a fidesz kormányoz kétharmaddal, hogy az ellenzék semmilyen hatással nincs a törvényhozásra. Egyedül a fidesz kormányoz 12 éve.
Érted???
Milyen emberek életével játszik Gyurcsány???
vacsi
@magyar1: Miért 60-ra? A kommunisták alatt 55 év volt... És legyünk őszinték: egy 55 év feletti már nem is alkalmas a munkára.
Béla333
Az biztos: amíg Gyurcsány akarja fújni a passzát szelet az ellenzéki oldalon, addig nem lehet leváltani a maffiát!
Lepényleső
Lehet,de az biztos,hogy amíg ez a 2012-ben a bán által saját képére módosított állítólagos
váasztási törvény hatályos addig demokratikus úton kizárt,- okozhatva így további kárt?
magyar1
@vacsi: Ezt Kádár felismerte, okosabb volt mint bármely kapitalista népnyúzó.
magyar1
@Eladott Ország: De hová zárkóznál fel? Azokhoz az országokhoz akik az afrikai migránsok, muszlimok betelepítésétől várják a megoldást? Annál Orbánnak a családpolitikája százszor jobb.
Eladott Ország
@magyar1: ma, 09:09 ♦ Mondjuk nem közép ázsiához. Szaladj neki mégegyszer, hátha megérted.
Sikerült és sikerül az ostoba nép figyelmét mindenféle baromsággal elterelni és még mindíg nem veszik észre a lényeget: Magyarország az EU második legszegényebb és legkorruptabb országa lett az uralkodásom alatt.
i.pinimg.com/550x/d2/53/b8/d253b87bef5395b162ceec90c73fafb0.jpg
magyar1
@Eladott Ország: A szocik olyan buták voltak, hogy eladtak bennünket piacnak a nyugati országoknak imf kölcsönért. Bezártak minden gyárat munkanélkülivé tették az embereket a fideszék meg okosabbak voltak és kialakították a maguk gazdag, kizsákmányoló rétegét, gondolván jó lesz az a pénz nekik is amit emezek odaadtak nyugatnak seggnyalással és eladták még a gáz-villanyt is a franciáknak.
Fideszéknek azért több esze volt a saját maguk szempontjából és nép meg mindegyiknél le van szarva.
magyar1
@magyar1: Tönkretették a fóliásokat, mert a multik külföldről behozták a drága, kit tudja mivel permetezett zöldséget, gyümölcsöt. A szoc-ban nem szorultunk semmire, elég volt az itthoni.
Peller Anikó
@magyar1: 9:29, A fidesznek több esze van valóban, tudnak lopni csalni hazudni, de azt nagyon.

Csak ezt tudják. Magyarország jól teljesít ha az eu tömi a pénct ezekbe a gecikbe. És tömik.
magyar1
@Peller Anikó: Szerződés volt anno erre, de mi meg fizetünk is nekik mert tönkretették a piacunkat.
Arról nem beszélve, hogy úgy kiviszik mint a sicc a hasznot, a hülye állam meg munkabért finanszíroz nekik, meg amikor idejöttek adóelőnyöket élveztek a magyar vállalkozókkal szemben. Míg egy magyar vállalkozó minden adót be kellett fizessen az utolsó fillérig ezeknek adómentességük volt.
rokker33
@nemsemmi2: Nem ez a lényeg! Ezeket amit felsoroltál a 3 millió Fidesz választót nem érdekli vagy nem fogják fel!Ellenséget kellett kreálni és Gyurcsány erre tökéletes szereplő! Az ellenzéknek egyszerűbb üzeneteket kell közvetíteni a választók felé.Marky csak jobban összezavarta az embereket a buta semmitmondó ám bonyolult beszédeivel, míg Orbán mit mondott?? Gyurcsány soros mzp háború migráns! Az emberek meg bőven bekajálták a programjukat és sokan nem is ismerik! Még Orbánon kívül más politikust sem tudnak felsorolni sokan annyira buták!
magyar1
@sgl: A tények makacs dolgok, te is szoktad írni, én bizony ezeket a saját bőrömön is tapasztaltam, nem csak olvastam róla.
percsi
@rokker33: Te sem hallgattad végig, vagy értelmezted az öszödi beszédet, hallgasd meg, másról szól, mint a kiragadott egy-két mondat, lecseszi a bandáját, mert nem végzik rendesen a munkájukat.
Vitya mikor tett ilyet, elporolta 1x is a naplopó, lopkodó fidtábort? Nem!
12 év kormányzásának eredménye: Európa legszegényebb országa lettünk. Az ország nyakig úszik az adósságban, a költségvetés romokban, a munkanélküliség nő, a felvett kölcsönök, száz és ezer milliárdok pedig eltűntek.
Azon fáradoznak, ki tud többet zsebre vágni, több ingatlant megszerezni, többet jachtozni, buzulni, tápszerezni, királyként repkedni az ország pénzén. Kiutálnak mindenhonnan, egy-két év és elzárkózunk a külvilágtól!
"ellehet menni Magyarországról tessék lehet menni"
Az elmúlt 12 évben növekedett meg a fiatalok kivándorlása, és ez most tovább fog növekedni. Itt nincs jövőjük, életük végéig dolgozhatnak, nem lesz otthonuk-lakásuk, nem tudnak tiszteségesen gyermeket nevelni.
Ki fog termelni, ki fogja fenntartani az országot?
Vitya fegyvere kiragadni egy-két mondatot, rosszhiszeműen átértelmezni, félrevezetni a sok buta magyart, csak ez tartja hatalmon.
rokker33
@percsi: hallottam végig az öszödi beszédet és számomra vérlázító volt és még mindig ott ül az az ember aki így kitálalt! Hogy őszinte volt még nem menti fel! Amit mondott az elfogadhatatlan Gyurcsány a politikusok szégyene! Orbán is az soha nem tagadom, de legalább tudja mit kell mondani a népnek hogy ne lázadjanak fel ellene ! Mzp se tud beszédet mondani túl komplikált a buta embereknek nem ez kell, hanem egyszerű érthető mondatok mint Orbán teszi ezt már több mint 12 éve hisz rájött hogy mi kell a népnek és azt megadja! Látod több mint 40.000 milliárdos államadósság nem baj lölő 400 milliárdos vagyona nem baj tiborz 100 milliárdja nem baj 27 % áfa nem baj!400 forintos euró nem baj! Gyurcsány mzp ellenzék soros! Mind ellenségként vannak beállítva az emberek nem kértek belőlük! Érted?? Mert én nem...
kereső
@magyar1: 09:29 A szocik? Ki volt az első magyar demokratikusan megválasztott kormány elnöke? Dr Antall József.
Ki csinálta a "vad privatizációt"- aminek az eredménye az lett, hogy megszűnt a magyar ipar, megszűnt a magyar mezőgazdaság és élemiszeripar. Hol a francban éltél harminc évvel ezelőtt?
percsi
@rokker33: o.vitya:
"Ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok"
Sajnos az emberek arra figyelnek amit mond, és nem arra, amit csinál!
Rengeteg hazugság hangzott el a szájából, ezt értékelik-nagyra becsülik, az őszinteség bűn Magyarországon :(

1989-ben Orbán Viktor így nyilatkozott róla: akit én ismerek, akit komolyan kell venni, ha az ember tárgyal vele, mert az próbára teszi az ember képességeit, az egy Gyurcsány nevű ember.

Hosszú évek óta csatároznak egymással, az egyiknek az őszinteség a fegyvere, a másiknak a hazugság.

Ha a Gyurcsány kiszállna a politikából, az ellenzék eltűnne, visszamennénk (bár most is ott tartunk) a rendszerváltás előtti időszakra. Vitya kereshetne más ellenséget, jelenleg nem találna!
lampa laz
@Maccska: látom újabb háziállattal bővült orbán állatkertje.
nemsemmi2
@Shikari: Amerika nem demokrácia??? Akkor neked baj van a fejeddel
nemsemmi2
@Shikari: Egy példát mondanál szerinted melyik ország demokratikus.
Peller Anikó
@nemsemmi2: Orbanistan, N.Koriu, Russkó, Chin, ecet.
bence
Nem született olyan ember akit a fidesz ne tudna kikezdeni és a sok agy mosott idióta ne a fideszes hazugságnak hinne !
simmering73
"Az isten pénzének egyharmadát elkölteni a választók megvásárlására, a második harmadát elégetni az erről szóló sikerjelentésekre, és a harmadikat pedig az ellenzék gyalázására – nos, amit így meg lehet nyerni, az nem egy választás. Választást így csak elcsalni lehet. A NER által hozott játékstílusnak a futballban már a gondolatát is akkora piros lappal büntetnék, hogy a Holdról is látsszon. De ezek a fiúk nem tökölnek holmi szabálytisztelettel. A közönség pedig imádja, hogy kedvenc nemzeti csapata negyedszer is átgyalogol az ellenfélen, és még ugrál is kicsit rajta. Imádja, mert szentül hiszi, hogy a galád összefogás nemváltó ovisokat alakít ukrán harckocsilőszerré, miután a Kárpát-haza színmagyarjaiból reggelizett saslikot."
nepszava.hu/3153076_valasztas-2022-heti-abszurd-ner-orban-kormany-ellenzek
simmering73
@Horizont: Shikarié a propeller, hogy ennyi lájkot csinál mostanában? Nincs tíz troll a propin.
rokker33
@percsi: Az a baj hogy Gyurcsány sem őszinte, mert amit 2002 és 2006 között és az után csinált is csak egy titkos felvételen szivárgott ki, szóval ő is hazudott becsapta az embereket és nem mondta volna el,ha nem derül ki! Ezért utálják az emberek! Ilyet még Orbán sem tett,pedig lenne bőven mit bevallania, akkor Gyurcsány sorsára jutna az egész Fidesszel, de nem ostoba és inkább csendben marad ! A nép meg inkább eltűri ezt, minthogy Gyurcsány vissza térjen! És nem igaz hogy vége lenne az ellenzéknek Gyurcsány nélkül sőt,akkor pártolnának vissza, ha elmenne végleg és erre garanciát adna!
Katalina62
@rokker33: nem lenne vége az ellenzéknek, de az sem igaz, hogy caakis Gyurcsány miatt nem nyernek! Mese az, hogyha Gyurcsány lelép a színről, minden rendben lesz!
nejlontacskó
„Amíg Gyurcsány van, az ellenzék sosem fog nyerni”
Az ellenzéknek ezt már, régen észre kellett volna vennie, de a vezetőik hülyék mint, egy zsák szar!
Vegyenek példát a Fidesz háza tájáról!
Ez az kiderült az Arrogáns Tóniról, rögtön háttérbe került mert, nem vetett jó fényt a tetű bandára.
karma1
@nemsemmi2: Hagyd, ez az uj fidesz troll nem ismeri a matekot, ez a budos eletben nem fogta fel, hogy a 2/3 = 66,66 % (tehat NEM 53!), es hogy 53 es 47 kozott csupan 6 % a differencia, viszont a fidesz szavazataiba beleszamoltak a "TOREDEKSZAVAZATOKAT" is. (meg az erdelyi halottak levelszavazoke is) . Ja, igy konnyu!
csak úgy....
@karma1: gyurcsánnyal szemben is ennyire jól müködik a matekod? ;)
nem tudom mióta élsz külföldön ,én itt németországban megtanultam,hogy a választó polgároknak nem imádni vagy ragaszkodni kell a politikusi gárdához,inkább kritikusnak és követelözönek kell lennie,hiszen a mi alkalmazottaink arra a 4 évre!
karma1
@csak úgy...: Holnaputan lesz 22 eve, hogy nem otthon elek, - es koszi, de tisztaban vagyok a politikusok milyensegevel, es hogy mit kell veluk csinalni a valasztasokon.
Gyurcsannyal kapcsolatban mirol kene matekoznom? Hogy 17 %-ra hozott fel egy vadiuj partot, es ezzel a masodik legnepszerubb part Magyarorszagon? Mit kene vele kapcsolatban szamolgatni? 11 eve indult, 0-rol, eloszor 1 %-os partkent, a fidesz allando tamadasanak kiteve.
Hat most aztan marhara nem ertelek, pont Teged
nemsemmi2
@Shikari: Menj a demokratikus oroszországba.
Én jobban szeretném, ha Magyarország inkább hasonlítana a szerinted nem demokratikus (USA, Németország, Franciaország, stb) országokhoz.
percsi
@rokker33: Az öszödi beszéd nem nyilvános alakulóülésen hangzott el, ezeket nem szokták nyilvánosságra hozni. Egy belső áruló (vagy fid. beépített embere) kiszivárogtatta, nem tetszett neki, hogy felhívták a figyelmét arra, jó lenne, ha tisztességesen végezné a munkáját.
A hazugsággyár beindult, a foci kemény magjait balhéra kivezényelték az utcára, minél hihetőbb legyen, és sajnos hittek nekik az emberek.

Vitya rafinált, aki rosszban sántikál az titkosít, szerintem egy ilyen ülésen nincs hangfelvétel, talán még a telefonokat sem vihetik be, ezért nincs kiszivárgás arról, hogyan osztódjon el az ország pénze. Nem szidja le a bandáját, lophatnak, csalhatnak, hazudhatnak éjjel-nappal. Idővel kitudódik, de sajnos nem ér el mindenhová, és a buta emberek, ahogy írod eltűrik, ha kapnak pár fillért még örülnek is neki. Meg asztán a bíróság sem független!

"És nem igaz hogy vége lenne az ellenzéknek Gyurcsány nélkül sőt,akkor pártolnának vissza, ha elmenne végleg és erre garanciát adna!"
Az előválasztás első fordulója és a szavazás nem ezt mutatta, a DK lett a legerősebb ellenzék, nem kicsit, nagyon!
Majd most fog jönni a feketeleves, amit ráolvastak-hazudtak az ellenzékre, azt mind meg fogják lépni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.