Sajátos szemszögből értekezett a trianoni békediktátumról Niedermüller Péter, a VII. kerület DK-s polgármestere.

A Fidesz dühösen reagált arra, hogy valaki kimondta: Trianonnak köszönhetően jobban élnek Romániában és Szlovákiában
Fotó: Facebook/Niedermüller Péter

Facebook-bejegyzésében először arra hívja fel a figyelmet, hogy gondoljunk azokra, akikre nem terjed ki az orbáni összetartozás: az alulfizetett tanárokra, az összeomlott egészségügyre, a csirkefarhátat megfizetni sem tudó idősekre stb.

Majd így fogalmazott:

És gondoljunk azokra a magyarokra is, akik Trianonnak is köszönhetően ma jobban élnek Romániában, Szlovákiában, és a többi környező országban, mint mi itthon Magyarországon.

A Fidesz sértődött közleményben reagált Nidermüller szavaira:

A Gyurcsány-párti Niedermüller Péter korábban rémisztő képződménynek nevezte a fehér, keresztény heteroszexuálisokat, most pedig kijelentette, hogy Trianonnak köszönhetik a határon túli magyarok a szabadságukat, a nyílt társadalom és az Európához való tartozás esélyét.

Niedermüller Péter haladéktalanul távozzon a magyar közéletből és kérjen bocsánatot a gyalázatos kijelentéséért! A Gyurcsány-párt szövetségesei pedig határolódjanak el a nemzeti önbecsülésünk ellen intézett durva támadástól

- olvasható a kormánypárt Országos Sajtószolgálathoz eljuttatott közleményében.

Forrás: MTI, Facebook

130 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
A fidesz mindig "dühös", és meg van sértve, ha a tényeket közli valaki.Még ha el is vonatkoztatunk Trianontól, a szlovákok is, a románok is leköröztek bennünket!
tomsawyer - régről
A Fidesz csak kihasználja azt, hogy újabb politikai analfabéta-aspiráns jelentkezett be MZP helyett fáklyavivőnek a hülye mondatok olimpiájára.
Nessy
@Pegero: Akkoriban is jobboldali kormány volt! Akkor is a rossz oldalon álltunk, és állítólag nem volt megfelelő a diplomáciánk.
Borsó
De most már tényleg kezd paródiába átmenni ez az agybajos kormány. Gyurcsány, Gyurcsány, mindenre ennyit tudnak kinyögni? Miért emelkedett idén 80 százalékkal a kenyér ára? Na? Gyurcsány! :D
percsi
"Niedermüller Péter haladéktalanul távozzon a magyar közéletből és kérjen bocsánatot a gyalázatos kijelentéséért!"
Sajnos nem a kijelentés a gyalázatos, hanem a valóság!
Yoda69
A fideSS milyen alapon reklamal Trianonnal kapcsolatban, amikor a 70-eves evfordulojanak a megemlekezesen dacosan kivonultak a parlamentbol? Igaz koteles kover elvtars megprobalta eltuntetni az errol keszult dokumentumokat, de nem mindet sikerult
Vinyek
Te akkor jártasd a redves szád, ha átélted azt amit ők! Féreg nyúlvány vagy, és az is maradsz, te szar!!! Még meg mer szólalni, a Niedermüller féreg!
Dr. Proktor
Ma 4-kor kezdődött a munkaidőtök?
...vagy ez nálatok már 8 óra?
dr. prédikátor
IGEN. JOBBAN ÉLNEK MINT MI!!! NEKIK NINCS FITYMASZ PÁRT. NINCS O1G. NINCS NERJÜK!!!
NKF
Agyon kéne ütni ezt a rohadt "alacsonymolnárt"! Egy tetű! Látszik,hogy DK-s.
verőce21
Niedermüller Péter haladéktalanul távozzon a magyar közéletből és kérjen bocsánatot a gyalázatos kijelentéséért! 
Ha lenne a zsidóságban némi szolidaritás a magyarság iránt, az ilyen provokátorokat nem tűrnék meg a soraikban!
verőce21
Segédmolnár, vagy Aljamolnár, vagyis culager a malomban...

Kedves zsidó honfitársaink! Ideje volna elhatárolódni az ilyen és hasonló megnyilvánulásoktól, amik sajnos igen gyakran borzolják a gazdanemzet képviselőinek idegeit...!
Ábel
@verőce21: Csak kimondta az igazságot! A király meztelen, hiába is állítják a hozzád hasonló hűséges alattvalók az ellenkezőjét!
verőce21
Neandermüller soha nem volt magyar, és soha nem is lesz az.

1: A Berlinben hagyott kifizetetlen számláival elszámolt?
2: Az áramlopás ügyében tett bármilyen lépést? (bitcoin)
3: Mi a helyzet a zeneiskola ügyével?
4: Mi a helyzet a zsidó tv ügyével?
5: Mi a helyzet a 100 tagú cigányzenekar ügyével?
6: Kért-e valaha bocsánatot a rémisztő képződményes provokációja után?
7: Mennyi ügye van még ami a kerületében vagy a pártjában érinti őt, meddig akar még provokálni, uszítani?
8: Mikor lesz ellene egy nagyon komoly elszámoltatás, mikor lesz kidobva a politika szemétdombjára?

Rohadék, magyarfóbiás vakoló patkány!
verőce21
@Ábel: Aki ilyeneket mond, az tele van gyűlölettel!
Gazella
@verőce21: te vagy tele gyülölettel..
Bizonyítani is kellene a felsoroltakat!
Eladott Ország
@vacsi: ma, 06:56 ☻ Köszönjük fidesz! Másodikak lettünk, mert a magyaroknál csak a bolgárok szegényebbek. Nem hagyjuk! Üzenjük Brüszelnek elsők leszünk! Ide süllyedt Magyarország 12 év alatt, mióta a kolostorsperma, bonsaiduce, a dagadt, debil, despota, parazita,diktátor uralkodik a nyakunkon!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272450239_2003077169897007_2392497714658168909_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=6dK5mwbuyGwAX-Y2pFV&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_HsJU8hKEzzu2zx9hFCTgXMNxRgRfgzGRI2Z5M4AQdgQ&oe=62A307B7
- Hölgyem keresnék egy könyvet, a címe: " Magyarország jobban teljesít!"
- Humor és vicclapok a földszinten.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275441683_4910651612360555_4880277745151644664_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=nCFKjIKjfIQAX-EK8R0&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT97o-gIvaRmU7RUDnrS52WIJQaXCxNtXfPwrQQsInoK5Q&oe=62A1A972
Németh István
Ezt a kimondottan undorító magyar ellenes szemét zsidót akinek az aljassága, pofátlansága, perverzitása páratlan - ugye nyilvánosságra kerülő seggcsókolgató képét elfelejteni sem lehet! - ez ugat bele valamibe is ez a ganaj akar véleményformáló hatással lenni a közéletre!
A @Shikari: különösen azok nem akik fene szerencsésen megúszták az eseményeket - tegyük hozzá némelyek nagyon is érdemtelenül! - na ezekkel van a baj!!!
izéke
@Maccska: anyádat kellett volna agyoncsapni egy szívlapáttal mikor a világra szart fideszcsicska
simmering73
Szánalmas, ahogy a fidesz vergődik a saját mocskában.
Eladott Ország
@Németh István: ma, 07:27☻ Az EUROSTAT adatai - amely alapján csak Bulgáriát előzzük meg - mióta "kimondottan undorító magyar ellenes"?! Te idióta hólyag, elmebeteg fideszes barom!
simmering73
@tomsawyer - régről: A hülye mondatok olimpiáját toronymagasan a fidesz-kdnp nyerte. Átaludtad az elmúlt tizenkét évet nertárs?
Peller Anikó
@Német Geci: Mi van nyomi, szar van a palacsintában? Mitől vagytok így felhorgadva, jó lenne letagadni az inflációt, meg hogy minden ország jobban él már körülöttünk?

Ja persze, ott kevesebb stadion épült és nem lopnak annyit a politikusok mint nálunk.
Eladott Ország
@sgl: ma, 07:25 Sajnos a dagadt geci és bűnbandája most már azon agyal, mivel már szarrá lopták magukat , hogy kivezesse az országot az EU-ból. Európában lényegében példátlan, amit Orbán művelt. Soha más országban nem történt meg, hogy egy család hatalomra kerülve lényegében magára iratta az ország javainak jó részét. Sem a náci Németországban, sem a Szovjetunióban, és csatlós országaiban így Romániában sem, Albániában sem, és a Frankó diktatúra alatt Spanyolországban sem. Ilyen csak Európán kívül történt, Afrikában és Ázsiában.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/143766129_255097439455267_8676844965138681530_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=EOKNw7bqsXsAX8hlrJN&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-1euhT_DIlqQt8HO5Nw3oBQqrmQXba_bepf2q2vt6IIQ&oe=62C2B0F8
terlasz
"Magyaroszág a második legszegényebb az Európai Unióban"
Fogalomzavarban született téves felmérés. Ugyanis, Magyarország a gazdag fidesz szinonimája.
namihami
És a dolgot még tragikusabbá teszi, hogy a nálunk eleve jobban élő piócák azzal és abból élnek nálunk jobban, amit mi és itt termelünk meg. Mi dolgozunk, ők voksolnak!
A mi ""igazmagyarjaink"", ugyebár, csak határontúliak, nem hülyék. Hogy emellett potyalesők és gerinctelenek? Hááát, a jobb élet megkíván nemi áldozatot. Nekik a gerincük volt az áldozat. Élnek is vele illetve nélküle.
dr. prédikátor
@Shikari: TE FASZSZOPÓ NÁCI LU7STKNABE!!! MÉ NEM TAKARODSZ A TETVES REPEDTSARKU KURVA ANYÁDBA KLOZETLAKÓ!!!
Béla333
Nem Trianon miatt élünk szarabbul, mint ahogy az elcsatolt területeken élő többi magyar, hanem azért, mert hagytuk a politikusi bűnöző "elit"-nek, hogy szárazra lopják az országot az elmúlt 32 év alatt!
Ehhez Trianonnak semmi köze!
szaboria1
@verőce21: @Shikari: Vegyétek már észre mekkora átverés van most minálunk. Vészhelyzetre hivatkozva a nagy semmiért vannak a képviselők a parlamentben, Orbán most azt csinál amit akar. Rosszab lesz a helyzet mint 56 után volt. Az élelmiszer és zöldség olyan drága lett, hogy megfizethetetlen lett nagyon sok ember számára. Tessék Pesten is kívül gondolkodni. Szombat reggel kimentem a hozzám közel eső kisboltba már kezd kongani az árú hiány miatt. Nem jött meg nekik a friss zöldség szállítmány se pedig azért mentem ki. Nekem már nem annyira érdes mi lesz. Én már öreg és elfáradt vagyok de mi lesz az új nemzedékkel?
szaboria1
@sgl: Pestre igen de mi akkor ép vissza mentünk Szabolcsba és ami ott várt ránk az borzalom volt. Az orosz tankok felszántották a földeket. Akkor még nem voltak nálunk traktorok. Lóvakkal és marhákkal szántottak. Ami igen nehéz volt a tönkre tett földek miatt.
Németh István
@sgl: @szaboria1: @Béla333: @dr. prédikátor: @namihami: a valós témától elkanyarodván > ugye a trianoni országcsonkítás és az azt éltető barom megnyilvánulása eltörpül a szitok szavaitok mellett, ráadásul a setét agy szindróma is előjön a dán vaj éltetése esetében! Pedig a magyar igazi hazafi parasztok szekérrel hordták Budapestre az élelmiszert ÉS olcsóbb volt a árujuk mint a dán vaj! Amit nem azért küldtek, hogy pénzért adják! De a ti mocskos ganaj kommunistáitok azt is lenyúlták, amit segélyként adományoztak!
telegdilaci
@sgl:Csak az igazat mondta,sajnos hogy a Fidesznek fáj az igazság! de ezek tények,az viszont gyalázatos hogy ennek ellenére még lapátoljuk Romániába a Magyar Emberek adóforintjait!
Németh István
A jelenlegi kormány már ugye sok éve az adományokat óriási anyagi áldozatokkal (összegyűjti, rendszerezi, csomagolja a helyszínre viszi szétosztja stb.) amivel ugye sok munka van > ingyen adja a rászorulóknak - AZ EMBEREKNEK! Érzitek a különbséget tetveskéim!???
ómió
Ha valahol jobban élnek, mint itt, az nem Trianonnak, hanem az első 45, plusz a 2002-2010-es "nyócéveteknek" - tudjátok: amikor "elkúrtátok"(!) - "köszönhető", efftársak! Még, ha ezt is a "trianoni vívmányotokra" hazudnátok, akkor is!
madlaci66
@ómió: és mi van a fidess 16 évével, amiből 12 éve teljhatalommal uralkodik?
Nessy
@Horizont: Ne kívánj lehetetlent a hívektől! Logikusan, józanul végig gondolni a tényeket, az ok - okozati összefüggéseket, az fárasztó, és néha nem tetszik nekik. Akkor jön jobb esetben a Gyurcsány, Soros, Brüsszel, emútt nyóc év, rosszabb esetben az alpári sértő beírás! Igaz, hogy azóta már 13 év telt el, fidesz kormányzással, és az eredményeik ismertek. De náluk nem úgy van, az úgy van!
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 23:04 ☻ Mondjál már egy Európai országot, akivel jó viszonyt ápol Magyarország, Szerbiát kivéve?
Már szégyen lett magyarnak lenni a világban waze!
verőce21
Ha ez a szardarab reggel felkel, már az is aljas cselekedet...
ómió
@madlaci66: Azzal az van "dióhéjban", hogy 12 év alatt csaknem megháromszoroztuk 65 év magyar átlagbérét, megszüntettük a bolsi népzsebelést, megnegyedeltük az efftársak 2010-es 12.5%-os munkanélküliségét (most 1 millióval dolgoznak itthon többen), "megkétésfélszezeztük" a családtámogatásokat és az uniós átlagfejlettség 2010-es 61%-áról 2021-re az uniós átlagfejlettség 76%-át értük el (Eurostat), megelőzve ezzel olyan régi uniós országokat, mint pl. Portugália, vagy Görögország is!
jesz
ez a szélesmosolyú ember bizony szabad választással lett polgármester...pedig qurvára kérette magát, jobb volt brüsszelben(adósságot hátrahagyva)
namihami
@ómió: 10.33: Egy ""apró tételt"" azért lefelejtettél. Igaz, hogy az átlagbért megháromszoroztátok, de az árakat sikerült a 4-5-szörösére tornázni.
Emlékszem, hogy amikor (anno) Olaszországban jártunk, és elolvastam, hogy egy fagyi 1 millió líra (még az volt), akkor eldobtam a kanalat. Aztán a rokonok azt is elmondták, hogy pl ez az egymilla hogyan arányul a fizetéshez.
Na, a háromszoros pénznek itt a buktatója...
A családtámogatások zöméhez pedig éppen az nem jut hozzá, aki a leginkább rászoruló lenne. Aztán, ha mégis felveszi, akkor a zöméből lesznek a kilakoltatottak. És a nemrászorulók vásárolhatják fel, másod-harmad vagy kiadó lakásnak. A sok autótámogatás (7 személyes, villany, zöld rendszám) jellege dettó.
Az átlagfejlettség mellé elfelejtetted odatenni az eladósodás százalékos értékét. Amit a tavalyelőtti és főleg a tavalyi kötvények végképp a béka se..e alá löktek. És így már nem olyan szép a gyerek.
A munkanélküliség arányában mennyi is a közmunkás? Hol vannak azok, akik 3 hónapnál régebbiek és kiestek a statisztikából? Vagy már eleve be se jelentkeztek?
Persze, ehhez illik körülnézni is.
tomsawyer - régről
@simmering73: Ha a NER egyik tagja lennék, most lenne életem, lenne gyerekem, lenne társam, lenne pénzem és lenne karrierem is. De nem vagyok és nektek köszönhetően semmim sincs. Szóval kurvára megköszönném, ha nem mosnál össze a Fidesszel - és más párttal sem - mert pont eleget "tettek már értem" és kurvára nem találtál jókedvemben.
tomsawyer - régről
@simmering73: Elég világos voltam és egyértelmű vagy fejtsem ki még bővebben? Kurvára nem vagy humoros és nagyon elegem van belőletek.
percsi
@Nessy: "@Horizont: Ne kívánj lehetetlent a hívektől!"
Ez a 2-3 fő, mindegyik több álnévvel, nem hívek, hanem alkalmazottak. Feladatuk az álhírek terjesztése, munkáltatójuk dicsőítése, ezért fizetést kapnak. Ezekkel van tele a Net.
Komoly, tisztességes feladat, ilyet csak szem. haá. gae.-k vállalnak be. Sok közülük fiatal, tanulniuk nem kell (lesz diploma), akik hasznos felnőttjei lesznek a társadalomnak. Az az érzésem, hogy bzs is köztük van. Szép kilátás a magyar népnek, bááár kihalni látszik ez a szakma, legalább is reménykedem benne.
Az igazi hívek már kezdenek lemorzsolódni, egyre több fid. polgm. háborodik fel.
simmering73
@tomsawyer - régről: Ha rossz a kedved, akkor inkább hanyagold a propit egy ideig, mert itt látod, csak felbosszantanak.
CsipkeRózsa
@Shikari: Szégyelld magad, mi köze van egymáshoz a két témának? Honnan tudod, hogyan élnek, éltek család nélkül a megmaradt gyerekek, felnőttek?

Egyébként, nem jól tudod, holokausztnak mondják.
CsipkeRózsa
@verőce21: 6:30

Normális vagy,? Niedermüller nem a zsidósága révén, nem a zsidók nevében jelent ki véleményt megtörtént eseményekkel kapcsolatban!
Az viszont igaz, hogy lehet zsidózni, ami igazán fontos egy cikknél. Éld ki az antiszemita hajlamaidat, társaiddal együtt!
CsipkeRózsa
@Shikari: Nem magyargyűlölő, egy ellenzéki politikus más véleményen van, mint egy fideszes.
Nem a Trianon volt a lényeg, hanem az azzal kikerült magyar származású emberek jóléte, az itthoniakhoz képest.
kulabombaafityiszre
Az viszont érdekes a jobban élnek a határontuli magyarok kijelentést a fidesz nem cáfolta,pedig
niedermüller kijelentésének első része erről szólt.
Az meg,hogy a csikari nevezetü magyarul tudó román cigány faszkalap zsidózik mindenki megszokhatta már.
madlaci66
@ómió: és megsokszoroztátok az inflációt,a mélyszegénységben élő gyerekek számát, a közmunkásokat, a neres milliárdosokat,a túlárazott közbeszerzéseket, a luxus repülős utazásokat, a senki által nem nézett, olvasott médiákat, stb.A hasító gazdaság, népjólét ellenére maximalizálni kell a CSIRKEFARHÁT árát, kórházi osztályokat zárnak be, menekülnek az eü dolgozók, rendőrök, tanárok. Egy valamit csökkentettek, az biztos, a baráti országok számát.
CsipkeRózsa
@Shikari: Már megint túlzol, gondolom magad sem hiszed, hogy ez gyalázás lett volna. Az itthoni "rossz-létet" hangsúlyozta ezzel.
Macskaszem
Mondj igazat, betörik a fejed. Csak Bulgária csóróbb Európában mint a magyarok, de ők nem a szomszédaink. Akkor mi nem igaz abból amit a polgármester mondott?
Németh István
A Fideszék miért nem mondták azt ami a legkézenfekvőbb >> te rohadék azért élnek jobban mert ellopták az országunk kétharmadát népestül, vagyonostul, kikötőstül, hajóstul, gyárastul stb,stb!@CsipkeRózsa: nevetni fogsz nem vagyok és nem voltam rasszista de nagyon utálom a hülye rosszindulatú és magyarellenes embereket és ha az zsidó hát azt! ÉS tudod, hogy miért is mert ez a nimand egy undorító alak emberileg is de persze te nyalhatod bocsánat kicsipkézheted a seggét hátha rózsaillat jön belőle!?@madlaci66: te egy ősbarom vagy lacó - az ország hajóját a sokszoros ellenszélben és a belső szemétkedések és károkozások ellenére is tisztén a cél irányában tartani MŰVÉSZI cselekmény! Ezt lehet irigyelni - de képzeld el hanem gátolnák a haladást hol tartanánk ?? A barátok? hát a lengyelek mindíg is érdekből szerveződött vajdaság volt még igazi vezetőjük sem volt, mert soha nem tudták hogy mit akarnak! NO meg a szomszédok, hát te hülye a lecsatolt országrészek vezetése a szomszédok állatkertecske nem magyar hanem a tolvaj népség fiaiból áll össze! Mindenféle barátságuk álságos attól vannak beszarva, hogy a magyar ajkúak bejelentik az autonómiát! ÉS meg is kapják!!! aztán mehetnek lopni rabolni a kurva anyjukba! Szidnak ócsárolnak minket és a magyarokat ahol csak lehet nehogy az a vágya támadjon egy magyar-ajkúnak is náluk, hogy vissza az "Ó" hazához! ritkán szólsz de mi a büdös fenének?
T-Boly
@Pegero: Te együgyű! Csak jól mondta valaki: Boldogok a lelki szegények ,mert ...
Ugyanis nincs ész...következésképpen nincs mivel gondolkodni,átlátni a valós helyzetet,tehát : No problem !
És mondd: Tényleg jó hülyének lenni?
Érdekelne.
verőce21
@CsipkeRózsa: "a zsidók nevében mond ilyeneket..."? - no comment!

Ez történik mindig, ha hatalomba juttatjátok a zsidókat! 
Emmersson71
Niedermüller, te balfasz!
Vannak neuralgikus történelmi témák, az egyik Trianon. Egy magyar ember SOHA NEM MOND A SZÁJÁVAL olyat, hogy BÁRMIT IS KÖSZÖNHET MAGYAR EMBER TRIANONNAK!!!
Inkább leharapja a nyelvét!

Sokadik béna megnyilvánulásod ez. Bőven elég lett volna a szigorú tényeket mondanod: A magyar emberek ma jobban élnek Romániában, Szlovákiában, és a többi környező országban, mint mi itthon Magyarországon.
Ezzel nem lehet vitatkozni.
csak úgy....
általában a kikeresztelkedett zsidók a leg hangosabbak ha szidni kell vagy lehet a zsidókat! :)
tomsawyer - régről
@simmering73: Vagy esetleg nem mosol össze egyetlen egy párttal sem és megoldódott a probléma. Eleget tettetek értem már eddig is, baszottul megköszönném, ha most még nem lennék NER-es is. Több "jót" már ne tegyetek. Kibasztatok pont eléggé velem.
Gyurka80
@sgl: Igen böszmeferiék csődbevitték az országot, amiből nehéz volt kihozni, de NEM Orbánék juttatták oda!
ómió
@namihami: És mitől is 4-5-szöröződtek meg az árak!? Attól a vírus meg a háború előtti 2-3%-os inflációtól, vagy "csak", mert ti bolsik ezt úgy hazudjátok!? Egy 15-szörös, azért, "jobban festett" volna, nem godolod!? Aztán meg még mit nem hallok: családtámogatásból kilakoltatások? Te összetéveszted az efftársi devizahitelezés "családtámogatását" a jelenlegivel? Esetleg csak a simlizők esetét (bevállalnak valamit, de "elfelejtik" teljesíteni) próbálnád általánosítani? Kár ezen görcsölnöd! Az eladósodás százalékos mértékének 'kivívásához" meg óriási segítséget nyújtott számunkra az a bolsevik adóssághegy, amit az államcsődötöket ellentételezendő kellett felvennetek, aminek az ÉVES kamatos-kamatai 1000-1500 milliárddal növelik (évente!) az adósságállományunk mértékét! Ugye, milyen "szép tőle a gyerek"!? Hogy ebben a 3%-os munkanélküliségben mennyi a közmunkás? Annyi, hogy már szinte "lasszóval kell fogni"! A 3 hónapnál régebbi "kiesettekkel" meg be sem jelentkezettekkel meg semmivel se rosszabb a helyzet, mint az efftársi 12,5%-os munkanélküliség idejében volt! Már, ha "körülnéznél a témában"!
ómió
@madlaci66: Az inflációt, bolsiék idiótája, a világjárvány meg most a háború futtatta fel, de világszerte - ha másképp hazudjátok is! A mélyszegénységben élő gyerekek számát, plusz a közmunkásokét meg az elmebeteg bolsi hazugságdelíriumotok, de nem a valóság! A sertéscomb árát is maximalizálták, te idióta faszfej, nemcsak a "kedvenc csirkefarhátodat" - éppen az inflációmérséklés érdekében! Nem tűnt fel?! Bokros efftársatok 30%-os inflációja idején mivel "mérsékeltek", áruld már el, "bolsiék zsenije"!? Megmondom: családipótlék elvonással! Most az eü-ből meg hadd "meneküljenek", amikor az orvosbéreket éppen megduplázzák! Úgy látszik, csak z efftársi fizulenyulás tetszett a fajtájuknak, akkor nem menekültek: úgy kellett az efftársaidnak kirúgniuk 9000 egészségügyist! Az biztos "javított" a helyzeten! Amúgy, bolsikonform módon, elosonhatnátok az efftársaiddal együtt segget nyalni: hátha növelné a "baráti országok számát"!
Németh István
@Shikari: @Horizont: @madlaci66; szóval tegyük helyre a dolgot! A holokosz éppen olyan rasszista megnyilvánulás minta többi! Erről ne is beszéljünk! az infláció világ jelenség, és az viszont tény, hogy a MI SAJÁT KORMÁNYUNK JÓVOLTÁBÓL még viszonylag elviselhető az általános > a moslék, aljas, kapzsi zsidók mesterkedése útján jelenlévő migráció, járvány és háború ellenére!
TEHÁT > innentől kezdve az usa -soros-biden eu-ursula menjenek a bús picsába a magyar belső ellenségekkel együtt!
Gyurka80
@Nessy: Azért az országot csődbevivő bandának qsssba kéne maradni, mivel nehéz volt helyrehozni amit elqrtak!
Gyurka80
@Nessy: Nyanyóka 1920-ban hol volt baloldali kormány az SZU-n kívűl? És ki miatt robbant ki az 1 világháború? Tessék utána nézni, hiányos a történelmi ismerete!
CsipkeRózsa
@verőce21: Te hülye vagy, kizárólag zsidók szavaztak az illetőre, mit jelent, hogy ez történik, mi történik? Ki az, aki azért szavazott az illetőre, mert zsidó, a legtöbb szavazó csak azt tudja, hogy ellenzéki v. kormánypárti az, akire szavaz. Egyáltalán, zsidó akit most éppen naponta átkoztok, én még abban sem vagyok biztos. És miért baj, ha zsidó, hiszen egy rakás katolikus, református, evangélikus, stb. vallású embert utálsz, utálnak, és mások megszavazzák őket.
CsipkeRózsa
@Shikari: Nem frappáns, az egyik egy hasonlat volt, amit igyekeztek megint kiforgatni a lényegéből. A tiéd egy helyesírási hibának álcázott, holokausztot érintett, átélt emberek elleni utálatot fejez ki.
Németh István
@Gyurka80: aki szarba turkál szaros lesz! ezen nem is kell csodálkozni!@CsipkeRózsa: pedig egy elhervadt kóró, mellesleg igen kivénhedt!
CsipkeRózsa
@Shikari: Nagyot fejlődtél, mióta elit tagja lettél a Mi Hazánknak! Talán o.gy. képviselő is vagy?
csak úgy....
@Shikari: tibim,a te identitásod már rizikos korodban is kétséges volt,hát még mostanában! :)
kissé felnőttem
a kritikusai csak azt felejtik el hogy az uralkodó elit miatt lett a trianon mert úgy bántak a néppel, adókkal is iskolák bezárásával ugye ami annó 2000 körüli volt 1920 ra alig 200 mert elvárták,hogy a 18 itt élő nemzet fiai a magyar történelmet tanulják pedig nekik volt sajátuk akkor mire a vit? a tudatlanság nem menti a hatalmi elit tetteitadókat 50 % ban elvontál ez leste el orbán is mára? hát várjuk a végét ki fog bőgni
Németh István
@Shikari: Sajnos a zsidóság bocsánat kérésére várnunk kell! Az "öntömjénezés" a sajnáltatás magas szintjét a frissen születettek alapos megdolgozása okán igencsak nehéz lenne elhomályosítani is! > A régiek vagy félnek vagy, hazugokká váltak a tudósékkal együtt - persze olyan is van akinek a megszólalása is elve zár alatt van !!! De talán egy választ arra lehetne kapni, hogy kik is kezdeményezték és tettek, akár kényszerrel azért, hogy a nevezetes "MUNKATÁBOROKAT" feltöltsék? ÉS csak egy kiegészítő pici kérdés; miért a magyarságot teszik első számú felelőssé a zsidók is meg a németek is meg a nagyvilág is!?
csak úgy....
@Gyurka80: na ki robbantotta ki az elsö világháború te eszemadta !? :)
a hozzád hasonló buta seggfejek segítségével az akkori hazug politikusok!
Németh István
Ja, jártam Izraelben a Jad Vasem múzeumban is! Bizony megható és elgondolkoztató, ezt a valóság múzeumának lehet tekinteni! Ám az nem ugyan az amit a múzeumon kívül tapasztalunk!
csak úgy....
@Gyurka80: te napközben is ennyire buta,vagy csak így estefele?
T-Boly
@Pegero: Mi van te varánuszképű teve?
Te is putin bátyónak szurkolsz? Szeresd !
De ne szaporodjatok.
Sámannus
És minden határon túli magyar is akiket ezek a lókötök üldöznek el még azok is csak a lelküket sértik alázzák ez nem látszik de nem feledjük ezt a sértést szarházyk.
T-Boly
@Németh István: Te pesta ! Jártál te az anyád valagán a csimbókon,nem Izraelben.
Mit hazudozol itt?
A hazudás a fidessesek vérében van.
csipetke
Na és ezért mért dühös a fidesz?Ez az igazság, mégha a fidesznek fáj is. Azt régóta tudjuk,hogy már csak Bulgária áll mögöttünk,de valószínűleg nem sokáig, mert pl náluk lesz euró, nálunk még a kanyarban sincs. Mi továbbra is szívunk a lassan sz@rt se érő forinttal. Orbánnak a 12 év kevés volt,hogy eurónk legyen. Ők is lehagynak bennünket egykettőre. Erre dühösek? Ezek bizony tények. A többi volt szoci ország meg már rég lehagyott bennünket ezerrel, ezek is tények
Németh István
Ezt a moslék állatot miért nem tudja a kerülete visszahívni!? ott is mind ilyen ganaj magyar ellenségek vannak!? Aljas szar népség a kerület is, hogy egy ilyen nímandot szar senkiházit a nyakába, a saját nyakába ültetett és tart; moslék vérszívót akinek hivatali kocsi a valaga alatt; nem számít a parkolás, az ütemanyagár, az illetéktelenül felvett nyugdíja mellett a kétmillió forintos jövedelmével fizetni tudja a mindenkori kereskedelmi árakat >> persze, hogy nem kell neki a rezsicsökkentés! Undorító szargörcs!@csipetke: te meg egy barom vagy az átvett hülyeségeid végett te állatkertek vénasszonya!@T-Boly: te faszkalap a Születés Temploma melletti zsidó imahelyen beszélgettem egy rabival # azt mondta, ti magyarok hülye "bolyok" vagytok nem vagytok képesek kiállni magatokért! a trianon is ezért következett be - és azóta is csak kihasználnak benneteket, a jó szándékuságotokat, az Isten adta sok eszeteket, De! nem tudtok összetartani!!! (ez a jelenet, történés a "neved" okán jutott eszembe! És kapd be!)
csipetke
@Németh István: 08:02 Te ezt a gusztustalan köcsög stílust tanultad?Vagy ez gyárilag van beépítve?Mindenesetre vetekszik bayerzsótiéval. Nem veszed észre,mennyi baromságot írtál? Hogy Niedermüller hívatali kocsival jár? Nézd meg először a fideszes holdudvart,mert azok járnak nemcsak hivatali kocsival,hanem katonai helikopterrel,luxusrepcsivel is. Ez a legnagyobb gondod? Amit Niedermüller mondott,az meg ne fájjon,mert sajnos ez az igazság. A volt szoci országok ezerrel hagytak le bennünket, és úgy néz ki,hogy Bulgária is megteszi,mert nekik is lesz eurójuk, nekünk meg ittmarad a lassan sz@rt se érő forint. A gazdád tehetségéből arra telt 12 év alatt,hogy lekormányozta az országot a béka segge alá, Ezen bizony nincs mit szépíteni, ez a valóság. Minden volt szoci országban jobban élnek az emberek, és hogy ezt valaki ki merte mondani, most köpköditek. De az van,hogy nem mindenhol szarták tele az országot stadionokkal, és nem lopták el a pénzek nagyrészét,mint itt, és még lehetne sorolni a bajokat,de minek?Akinek orbán az istene, az nem látja,hogy mi van körülötte
Németh István
@csipetke: Az ország, de te is hülye-néni gyarapodtál a 12 év alatt! A kirabolt országot a bankok által tönkretett népet az új kormányunk áldozatos munkával rángatta ki a csődhelyzetből! Te annyira hülye vagy hogy ha helyedben lennék mg beszédről, az írogatásról pláne lemondanék!
@Horizont: te a barom; meg biztos pánikban vagy a horizont széléről a semmibe veszejted magad!
KÜLÖNBEN > a magyar politikai és gazdasági élet résztvevőire jellemző, hogy ha van véleményük akkor AZT HISZIK, hogy az ami az övék az valós és megállja a helyét! Na most érvelni a véleményük mellett nem tudnak csak menten aláznak mert valaki másnak más a véleménye! Ti egy ilyen szar trógerok vagytok azzal a telítéssel, hogy a tényeket nem látjátok, a valósságot nem halljátok, de azt sem érzékelitek, hogy a 12 év óta regnáló kormányunk nyugodt társadalmi körülményeket biztosítsa részetekre amit ti csak mocskolni tudtok mert kifejezhetetlenül nagy seggfejek, buzi, vén, kiszáradt cumibajnokok vagytok!
csipetke
@Németh István: 11:32 Te szerencsétlen agyilag nyomoronc! Milyen új kormányról beszélsz?Ez a rablóbanda már 12 éve nyomorítja az életünket. Hol lenne már ez az ország, ha nem ezek ülnek a nyakunkon. Szívből sajnálom az ilyen szellemi toprongyokat mint te. Ugyanazt momdom,mint Horizont,hogy ne szólj hozzám,hagyj békén. Már csak azt nem értem,hogy miért nem olyan oldalakon tobzódsz,ahol a gazdádat imádjátok. De tőlem szentté is avathatjátok. Idióta
Németh István
@csipetke: kis csiperke agyú-ka >> új a kormány 12 éve új, mi több még újabb >> 2022. adott idusától kezdve, tehát teljesen új annyira, hogy az új is új! Sajnos nem tudlak emberként értékelni meg a @Horizont: nevezetű selejt terméket sem így le sem szarlak benneteket! JA!! > de azért a gusztustalan undorító; kormány és magyar ellenességetek okán a paripa lenge szervét szívogassátok - hátha abból valami értelmes dologra szert tesztek!
Németh István
@Horizont; 00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
fergeteg
Niedermüller zsidónak és magyarnak is egy alkalmatlan ember.
Ezektől Magyarországnak meg kell szabadulni,mint politikustól. Érezzék azért a törődést.
kulabombaafityiszre
@Németh István: ma, 13:36
Te a paripának a lenge szervét megtaláltad dr orbán vikror mihály lába között,
de abból,semmilyen értelmes dologra nem tettél szert.Magyarul hülyéből még hülyébb lettél.
Németh István
@kulabombaafityiszre: az írásod sajnos, miként a személyed, versenyben van a tudásod alapján;
00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
T-Boly
@Pegero: Na,most akkor nem jó hülyének lenni? Hát akkor így jártál!
Sose búsulj !
Vagytok közel kétmillióan!
Erről bizonyítványotok is van: Április 3-án kaptátok.
Nyírfa
Minél kisebb területet tudnak tönkre tenni a magyarok, annál jobb. b
Nyírfa
@T-Boly: 17.11

Ha jól értem, ez egy cinkos összemosolygás. Mondod, ha nem.
verőce21
Tényleg ideje, hogy ez a pitiáner tolvaj, meg a mocsok gyászbogár pereputtya visszakotródjon a csatornába, ahonnan előmásztak.

Ez a rohadék a magyarok szégyene, akit a heidelbergi egyetem tolvajlás miatt megfosztott az egyetemi tanári címétől...!
Eladott Ország
@Pegero: Jövőre elkezdik nyomtatni az ötvenezer forintos bankjegyeket. Ciccolina' és Rózsa Sándor lesz rajta, jelképezve, hogy kurva begyár világ gyün...Orbanisztánban
uploads.disquscdn.com/images/174810c0652eea5a41632abfd4c3e0cda33dc13f89883c092d41e43961150cb5.jpg
Lehet Orbánt szeretni vagy nem szeretni, de megkérdőjelezni azt, hogy szép kis országunkból koldusházat alkotott azt nem! Ezt az "érdemet" senki sem veheti el tőle!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/280186333_1338130946666809_6572711069078777245_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=yz_K2CgER4UAX8Nf_Oj&_nc_oc=AQluF_0Z2NGvdOqmSvNyjnwmAmEtR_70aDH5v65ghpcSB2qOOshm7-U5IvnhxhSwod4&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_UVKeKp_VyG8FvNPZUI-ltQk68Yn8bdpVeEL5nuFskkA&oe=62A66B20
csak úgy....
@verőce21: az utolsó mondatodat mivel bizonyítod? -vagy csak úgy mondod? :)
kulabombaafityiszre
@Németh István: ma, 16:15
Gondolom a sok nulla a többször megerősített IQ-d száma.
Nyírfa
@Horizont: Ne aggódj, Pegero a szívét is kiteszi - kár, hogy fekete - , hogy lásd, mindenre képes érted. Azzal a megvédéssel azért csak óvatosan, már van benne tapasztalatunk. :)
A kommenteket még nem pörgettem végig, 152 véleményt még elolvasni is sok. :)
Nyírfa
@Horizont: 18.12

Most összevesztek? Pedig jó kis műsort adtok! :)
Nyírfa
@Horizont: Ámen. Dehát az ő kommentjei se születésnapi jókívánságok, aztán mégis csak pingpongoztok.
Maradok egy kicsit. :)
Nyírfa
@Horizont: Igen, írtad, hogy küldetéstudatod van. :)
A Pifta egyedi, speciális eset, nem ártana utána nézni, nehogy kárt tegyen valakiben.
Nyírfa
Próbáltam a végére járni a kommentolvasásnak, de már káprázik a szemem. Ez az egyik. A másik: ennyi zsidózás egy rakáson elérte az ingerküszöböm, Csak annyit mondok: mindenki örüljön, aki nem a krematóriumban végezte, ha zsidó, ha nem. És: aki embernek érzi magát, különösen, ha veri a mellét, és hányja a keresztet, szálljon le erről a népről, vagy tagadja meg nyilvánosan Jézust. Ez így fair.
verőce21
@Horizont: A lényeg nem változott...!
(Emlékezetből írtam rég volt, még 2006-ban...berlini Humboldt egyetem...)

"A Berlini Humboldt Egyetem 2006-ban egy körlevelet küldött európai társszervezeteinek, melyben azt közölte, hogy mivel Niedermüllert 2004. december óta nem látták az egyetemen és távolmaradását állítólagos betegségével indokolta, ezért az egyetem Niedermüllert már nem tekinti tanárának, és nem tagja már az Európai Etnológiai Intézetnek sem. Egyúttal megemlítette, hogy Niedermüller tanártársaival szembeni anyagi kötelezettségeit addig nem rendezte..."!
verőce21
@Nyírfa: (18:56) Végezték már krematóriumban azóta is emberek tízmilliói... most pl. a covidban is... :)
Nyírfa
@verőce21: 19.07

Tényleg ezt tudtad válaszolni? És kedélyesen mosolyogsz hozzá? Milyen ember vagy Te?
Hát, ilyen. Ennyi (by Mester Ákos).
verőce21
@Nyírfa: Hiszen Ők sem önkėnt mentek...!
Nem tudom, miért vagy úgy felháborodva...?
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 09:22 Egyszerű tahó vagy,mint a @Németh István:a @Gyurka80: meg a büdösbogár@Pegero: Undorító ostoba férgek vagytok.
Jjajj kifelejtettem az ártalmatlan csilletöcskölő bányarémet:)))
Istenakinincsen
@Shikari: Értem Uram!Szólíts ha hozzád szólhatok:)))
Ezek szerint te magyar vagy?Ha ez igaz akkor az olyan magyar mint te és a másik magyar két különböző magyar.
Ilyen tahó magyarral én még életemben nem találkoztam,csak itt...bár az @Németh István:.
Túl nagy az arcod nem gondolod?Ugye nem gondolod komolyan hogy egy ilyen féregtől fogok engedélyt kérni mint te?
Vagyok olyan bátor hogy befogjam a mocskos pofádat!
Az anyázást nagyon útálom,úgyhogy ezt is befejezhetnéd te kis takony buzi.
surdilloFUJT
@Nyírfa: ...ez nem ember,GENETIKAI KORCS,FIDESSCSICSKA!!!
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 21:21
Ez vicces volt.Te,mint magyar.Legfeljebb magyarul tudó román cigány.
Demke,köcsög demke.
T-Boly
@Nyírfa: Ügyi vagy ! Jól értetted !
T-Boly
@Shikari: Mondd,te paraszt! Aztán miért lett qurva a jó édesanyád?
Csak kérdezem ! Érdekelne !
T-Boly
@Pegero: Csak óvatosan,udvariasan a nőkkel ,mert velem gyűlik meg a bajod !
Kiharaphatod a hónom alól a szőrkutyát !
De a " bóti " fogadat keményen ragaszd fel ! Inkább a felszögelést javaslom !
T-Boly
@Pegero: Most jutott eszembe :Hülye !
T-Boly
@Shikari: @Shikari: Értem én ,hogy kurva az anyád,DE MINT KÉRDEZTEM MIÉRT LETT KÚRVA ???
Érdekelne !
T-Boly
@Shikari: Értem,de anyád mitől és mikor lett kúrva ?
Nagyon érdekelne !
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 05:53 Jajjj mindjárt elsírom magam...Brrühhüühü.Te szerencsétlen idióta,mi van akkor ha elküldesz a k.anyámba?Egy nagy semmi...esetleg felbosszantasz.Én is elküldjelek ugyanoda?Akkor jó lesz?Látom ám hogy erre vágyódsz,mert ez a Te stílusod és ezért ugatsz itt.Ugye nem fogsz megsértődni,ha ezentúl így köszönök rád:
Szia @Shikari: A jó büdös k.anyádat bunkókám,hogy ityeg a fityeg jól vagytok?Minden rendben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.