Aki nem ért egyet a magyar kormány álláspontjával az úgy jár, mint most David Pressman amerikai magyar nagykövet, és persze hasonló kegyben részesült elődei.

Bayer Zsolt reagált az amerikai nagykövet "ugatására": ideje kussolni

Bayer Zsolt blogján így szólott a diplomatához:

„A magyar külügyminiszter -teljes joggal és okkal- felrótta az Egyesült Államoknak, hogy az milyen alapon minősítget más országokat, milyen jogon avatkozik be bármely más ország belügyeibe.Erre Pressman nagykövet visszaugatott, miszerint ezt ismeri, mert a Kreml szokott így beszélni.Nos, akkor Mr. Pressman, ezt mi is ismerjük. Már akkor ismertük, amikor nemrégiben maga hazament panaszkodni, hogy nagy mifelénk az »Amerika-ellenesség«.

Bayer szerint az amerikaiak most pontosan ugyanazt teszik, mint a szovjetek.

Belepofáznak a világ és abban bármely ország dolgaiba, minősítgetnek, jelentéseket irogatnak, büntetgetnek, szankcionálnak, s ha kedvük szottyan, bárkit visszabombáznak a középkorba, bárhol meggyilkolnak százezreket

- fogalmaz a fideszes publicista.

Majd sorolja az USA vélt vagy valós bűntetteit "Szerbiától Irakon át Afganisztánig".

Maguk, mint egy hajdani Szovjetunióhoz hasonló, recsegő-ropogó, egyre agresszívebb és utálatosabb és elviselhetetlenebb birodalom, azt képzelik, megtehetnek bármit. Abu Graib és Guantanamo jelzi a maguk elszovjetesedését, Pressman

- írja Bayer Zsolt, aki intelemmel is szolgált a nagykövet felé:

Úgyhogy ideje kussolni.

A szösszenet teljes egészében itt olvasható.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
bajert idézve, bajernek szól a figyelmeztetés: "ideje kussolni!" mert mindig a magyarok szégyenkeznek, ha ez a faragatlan tuskó megszólal!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vitriol
bajert idézve, bajernek szól a figyelmeztetés: "ideje kussolni!" mert mindig a magyarok szégyenkeznek, ha ez a faragatlan tuskó megszólal!
Toller Béla
Aki ezt a faszt képernyőre, papírra engedi a nyilvánosság előtt, azt le kell tartóztatni ! Mert egy őrültet nem jelentett a közegeknek ! Egyébként meg, csak szétveti az indulat egyszer ...
Emmersson71
A Fidesz 5-ös számú segglyuka ismét fingott.
izéke
Istenem,de kár,hogy nem találkozhatok vele egy sötét sikátorban...
csak úgy....
@Maccska: @KisTehen: @Shikari: följajdult az amerika ellenes,ruszki barát állatvilág! :)
Nessy
Ugye, az pl. senkit nem zavar, hogy Afganisztánban ,Irakban és még jó pár helyen az oroszok is
nyakig benn voltak a háborúkban! Lovagelvtársat az sem zavarja, hogy pl. külügyérünk naponta beszól, felszólít, más országokat! Beleavatkozik más államok belügyeibe, kérés nélkül.
jáger laszló
B.Zs A magyar tanár ismét kinyitotta a száját és ékes magyar nyelven L mondta a véleményét
Inkább tartotta volna +magának,mert ezzel ismét csak magát járatta le!!Mind1,mert már +szoktuk a tanár nem úrtól ezeket!!!
Komolyan már senki sem veszi a pasast!!
justhpeter
Ideje békén hagyni Bayert, hiszen ő ma az ellenzék legerősebb fegyvere Orbán rendszerének leépítésében. Ahányszor ez az orbitális tahó "megszólít" valakit, az mind egy koporsószög a NER koporsójába. Inkább értékelni kell a teljesítményét, hiszen az elmúlt 13 évben folyamatosan versenyben volt Kövér kollégájával az "Ország Leghatalmasabb Bunkója" cím elnyerésében.
dr. prédikátor
A KIS NYILASIVADÉK MÁR MEGINT UGAT, PEDIG JOBB VOLNA HA KUSSOLNA!!!
Nanya
Bravó szemétláda !
Tőled lehetne mást várni?
orbán gazdád nem meri személyesen ezt elböfögni,mert egy gyáva nyúl !
Ezért te vagy a tolmács. Szakadj meg mint a bőgő húrja ! Szarosszájú tetű.
jesz
..."ideje kussolni"...na ez fogja felháborítani az érintetteket...azt hiszem Bayer megkapja a megfelelő választ.
Pálinkás Pál
te csicska szar..ti miért ugattok bele románia, szlovákia belügyeibe???
balos
@vitriol: A hülye kultúrha bajer nem vette még észre,hogy a kitartója,éppen most teljesíti legfőbb álmát,hogy vissza vigye az országot a királok korába !Kezdte a vérmegyékkel,aztán gyün a deres a palloska és a többi geci huncutsága!
gina
Te emberi himringyó jobb ha kussolsz. ilyen agyi moslékot nem látott a vlág és ilyen a kormány is mint a szócsöve, igaz te szarosszájú ronda állat???
gina
@Shikari: Igen olyan emberi szemét mint te, nem is várni mást ilyen szarpofájú buziktól... na pá te moslék !!! ne válaszolj alja cigány mert nem olvaom
Clavigo
@Shikari: Kitörő örömödben,,," kottázás előtt " ,,le is szophatnád bayer elvtársadat.. Aztán kottázgassál, kukabúvár.
Clavigo
@Shikari: Otthon,,,,,Konstanca - külső,,Buckafalván ugassál ,fartúró román.
Németh István
@vitriol: @balos: @Pálinkás Pál: @jesz: @Nanya: @dr. prédikátor: @vitriol: >>ti moslék hazaáruló bitangok mi a büdös rohadt kurva anyátokat ugattok össze-vissza mik vagytok? rohadt usa bérencek? a moslék kommunista diktatúra átörökítőinek a valagát nyaljátok? mi a kurva anyátokba nem takarodtok a MAGYAR honból, hogy merészelitek e HAZA levedőjét szívni? Undormány trágyalevek!
@PaulaFox: > ha szex hiányod van szíveskedj magadhoz nyúlni az kielégíthet, ha nem akkor teddmeg mégesgyszer egyszercsak bejön, mint szúnyog az ablakon! Te hülye picsa jó email címet adj meg legelább hogy egy nagy fasz fényképet külgjek neked gejesztőnek!
A lényeg mocskos rohadt kommunisat elvtársak > hogy az usa-nató armada takarodjon a kurva rohadt picsába Európából és a moslék fing görcs a lopásai végetti sterssztől csontváz ursula kurva és társai a börtönbe - akasztásilag!
Németh István
@vitriol: @balos: @Pálinkás Pál: @jesz: @Nanya: @dr. prédikátor: @vitriol: >>ti moslék hazaáruló bitangok mi a büdös rohadt kurva anyátokat ugattok össze-vissza mik vagytok? rohadt usa bérencek? a moslék kommunista diktatúra átörökítőinek a valagát nyaljátok? mi a kurva anyátokba nem takarodtok a MAGYAR honból, hogy merészelitek e HAZA levedőjét szívni? Undormány trágyalevek!
@PaulaFox: > ha szex hiányod van szíveskedj magadhoz nyúlni az kielégíthet, ha nem akkor teddmeg mégegyszer; egyszercsak bejön, mint szúnyog az ablakon! Te hülye picsa jó email címet adj meg legelább, hogy egy nagy fasz fényképet küldjek neked gerjesztőnek!
A lényeg mocskos rohadt kommunisat elvtársak anemzet ellenségei > hogy az usa-nató armada takarodjon a kurva rohadt picsába Európából és a moslék fing görcs a lopásai végetti sterssztől csontváz ursula kurva és társai a börtönbe - akasztásilag!
Nanya
A fenti bejegyzések szerzői nagyon őrjöngenek. Ezek képesek lesznek felakasztani magukat a tombolás közben.
Hát igen. Szebb lenne a világ nélkülük,de hát a szer az szar marad.
Igen üdítő lenne ha pl.megvesznének és el kellene őket oltani.
Addig is a szülő anyukon hemperegjenek,az apáik faxán meg szopcsikáljanak.
telegdilaci
@vitriol:Amikor ez a csúszómászó féreg kinyitja a pofályát csak a Fos ömlik belőlle,egyébként azt nem kifogásolta amikor az Amerikai elnök választáskor nyíltan kiállt a Trump támogatása mellett,ez szerinte nem bele avatkozás más Ország belügyeibe?
Aki Én
Ki ez a Bayer, és mit tett le az asztalra, hogy mindig ekkora a pofája közéleti kérdésekben?
Elég a komcsi seggnyaló múltja? Kinek hiszi magát, ez a súlyosan elmebeteg és gyáva ember?
Mert ha csak azt nézem kiknek tetszik amit összehörög, az már magában elég lesújtó.
Eladott Ország
Nem tudom, hogy Bayernél láttam/hallottam-e alávalóbb, aljas, végtelenül rosszindulatú, kicsinyes, bunkó tetvet. Szégyen, hogy egy ilyen ember akármilyen politikai oldalon véleményvezér lehet. Egy ilyen embert bármilyen közegnek ki kéne vetnie magából. Minden gazdinak megvan a hozzá passzoló pincsije, Bayer, al csútié. Tragédia az a szellemi színvonal, amit képvisel. Mindkettő... Bayer Zsolt nem az a szint, amit észre kell venni.
Bayer: Nekem egy szarkupac volt a jelem az oviban...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/278800389_1326450537834850_5303114274394973415_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=mRhjri2wR9IAX-GF0uR&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCNfuMylxIb6I_KL_DPdcpGIG5OA2oO4Bp9l8plboYcfw&oe=6422332B
Anyám rudtáncos volt egy trolibusz áramszedőjén. Ne csodálkozz, hogy ilyen hülye lettem.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/278842390_5206324822781490_4746694923070048085_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=MPagYHGKdSAAX_Iolfe&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCWhThUoY6mrSjyUIT0umHyi8Bp2_ZIikM1H7ZfiP8q1Q&oe=6421FC96
terlasz
Ha egy Szíjjártó lehet a magyar diplomácia feje, akkor nem csodálkozhatunk azon sem, hogy Bayer a
fidesz szócsöve. A mocsár az életterük.
nyuggerpasi
Ez a lény undorítóbb mint egy pedofil. Ez egy maffiózó hátsóját nyalja baksisért.
Eladott Ország
Bayer Zsolt , a legkártékonyabb és azon túl szavak nincsenek rá. Nem ciki az egy picikét, hogy egy nyugati politikus kritikát fogalmaz meg Orbánnal kapcsolatban, de Orbán nem indokol vagy tisztáz semmit, hanem ki van adva, hogy a láncos kutyái kezdjenek el hörögni? Azért kellene kis útmutatás: A hülye is tudja, hogy Oroszország nem támadja meg Ukrajnát! Soha nem ő magyarázkodik, itthon sem, külföldön sem. Mindig más teszi meg helyette. Mondjuk azok is barmok, én biztos nem csinálnám. De a híveknek tetszik ez az Orbán mniszterelnök úr, hogy ő odarondít állandóan, ahonnan enni kap, a vazallusaik meg takarítanak utána.
Nanya
@Eladott Ország: Köszi a fotókat ! Megállja a helyét !
Nanya
@Aki Én: bayar egy ,,,,,,,,,,,,,,,,,,na nem mondom rovább.
Mivel nem ember,csak szar ,a szarról meg nem értekezünk !
Nanya
A söpredék fórumozóknak !
Félelmetekben már össze -vissza nyávogtok,fogalmatok sincs a témáról ( ja ész nélkül nem megy )
Ez a moslékos dézsa ,ez a szarpofájú a példaképetek ?
Jaj nekünk magyaroknak,ha ilyen férgek foglalnak állást a nevünkben.
-Nos, ? Büdös férgek ,orbánisták ! Ilyen emberszabású majmokkal próbáltok operálni a társadalom értelmes tagjaivaj szemben?
bence
Már nem tudja mivel hívja fel magára a figyelmet ! Na de azért ekkora rakás szarkupacnak mégsem kellene a középpontban lennie !
Eladott Ország
evacica
Mára megint megszólalt a fidesz tagkönyv 5 száma szája a vidéki latrina tartalma! Ez a fidesz színvonal!
Istenakinincsen
Báygúnár úr műsorát tegnap végigszenvedtem:((. Kimondta a szájával, hogy szerinte mikor melyik valagba "kell" beülni.
Ez egy ilyen ember. Szélkakas mint a gazdája!
vacsi
@Shikari: Amit mond, az helyes, de a mód, ahogy mondja...
Sámannus
@izéke: Tudod mi alaplán ismered fel ezt a kotonfoltozók szégyenét setétben? Büdös a pofája, mert nem mos szájat.
Németh István
@vitriol: téged kell pusztítani te genyaláda!@Istenakinincsen: @Sámannus: @Edebácsi: >ti egy barom amerika-nyalós geci bigott hülye, alávaló nemzetáruló moslékok vagytok! Ebből mindegyik a jellemzőtök buzi, pedofil gender-génkezelt söpredékek lévén kártékony állatjai vagytok e Földtekének!
A lényeg hogy >> az usa-nató világbéke harcos háborút gerjesztő moslék aramada takarodjon Európából; a számára idegen Földrészről pucolja ki a moslék angol-kamadai-usa érdekszövet-ség aljas végrehajtóit >armadáját !!! AZTÁN > az Eu.vezetése takarodjon a börtönbe, mint az usa-t aljasul kiszolgáló szemét rabszolgává tetett német vezetéssel együtt!! ÉRTHETŐ??? persze az akasztásról nem feledkezhetünk meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.