Testőr nélkül ruccanhatott ki Horvátországban többször is Orbán Viktor magyar miniszterelnök, aki Krk szigetén nyaralt jó három hétig a nyáron.

Testőr nélkül tűnt fel több helyen is idei horvátországi nyaralása alatt Orbán Viktor – értesült a Blikk

A lap úgy tudja, a punati étterembe tett kirándulásán sem volt vele testőr, pedig a külföldi útjai során a miniszterelnököt minimum két, a Terrorelhárítási Központ (TEK) állományába tartozó embernek kellene kísérnie. Ám erről a védett személy le is mondhat. A cikk szerint Orbán gyakran mozdul ki kíséret nélkül, maga is szokta vezetni hivatali autóját. A Blikk úgy tudja a kormányfőhöz közeli forrásból, hogy ezúttal is így történt, végig ő vezetett.

A lap azt is megtudta, az étterem vezetőjével lőtt közös kép miatt elhíresült punati éttermi látogatáson Orbánnal volt egy horvátul nagyon jól tudó férfi is – ám hogy ki lehetett, azt egyelőre nem tudták kideríteni. 

Korábbi horvát útjai során a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti igazgatója, Marin Skenderovic volt mellette, aki a régebbi utakról is megosztott pár érdekességet. 

Orbán Viktor nem ragaszkodik fényűző szállodához. Korábbi vakációja során Ugljan szigeten egy magánházban lakott, Mljet szigeten pedig egy háromcsillagos hotelben foglalt szobát . (...) A csillagok számánál fontosabb Orbánnak, hogy szállása közvetlenül a tengerparton legyen, szép kilátással az öblökre, a szigetekre. Láthatóan élvezi a tengert, a végeláthatatlan kék vizet. Szeret hajózni és szívesen eszik halakat, tengeri herkentyűket. Előfordult, hogy a kettőt összekötötték: éjszakai halászatra indultak, s aztán a hálóba akadt halakat megsütötte ebédre a séf a hotelben

- mesélte el a lapnak Skenderovic, aki hozzátette: volt, hogy fáradtan érkezett a miniszter, akkor pár órás délelőtti napozás után aludni tért, de többször inkább futással kezdte a reggeleket a kormányfő.

A Blikk úgy értesült, az idei nyaraláson Krk szigetén közvetlenül a tengerpart mellett foglalt szállást Orbán, a közel három hetes lazítás alatt gyerekei is csatlakoztak pár napra.

(Címlapi kép: Tripadvisor)

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Testőr nélkül nyaralgathatott Orbán.
Akkor és ott ápolóknak hívták őket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
A MÉSZÁROS BUXÁJA VISZONT VELE VOLT-orsos vicctor-kának az a legféltettebb kincse!!!
maci0427
Mi is otthon hagytuk a testőrünket,sőt fel is mondtunk nekik ! Magyarország biztonságos ország,nem kell félni,csak kefélni.
Pálinkás Pál
Vazze...honnan szereztek a képhez egy ilyen törpét,aki mellett még a dúcse is nagynak látszik???
kamazuka
Hiába a nagyság egyik átka,hogy pihenni mész de bújkálva.Elvegyűlni a démosz között és elhitetni a csodálkozókkal,hogy te csak egy alteregó vagy semmi több,az már maga a művészet.
Lemegyek a partra,edénykébe felfogok pár litykó tengervizet.otthon majd a szoba ablaka elé rakom az udvarra,s elmesélem mindenkinek,hogy tengerre néző ablakom van Kaposváron.
Hát nem zseniális?
Méghozzá jövedéki,és túrisztikai adó mentesen!
Lehet,többé menne el, ha kiadnám?
quadrocopter
Mese, hogy testőrök nélkül, áztatta tökeit a tapló! Amikor vidékre megy hülyíteni a hordát, még a saját hordája közé is golyóállóba megy és ott lebzsel körülötte 4-5 fülhallgatós "halláscsökkent"!
RonaGyuri
ami a futást illeti, na azt jó lesz ha gyakorolja! =))
Eladott Ország
Ez a szarházi tolvaj, tróger, nagyképű csúti cigány, kizárt dolog, hogy egy lépést is testőr nélkül tegyen meg.
Cefi
Testőr nélkül nyaralgathatott Orbán.
Akkor és ott ápolóknak hívták őket.
colibri
Ez a hír is hazugság, mint minden, ami róla szól, bár a fövenyesi nagy gyepen ugató kutyát nem érdekli, hogy hol és hogyan nyaralt orbán.
kokopelli
@Horizont: ..pl. lónak öltözve? :--))
Először láttak Horvátországban olyan lovat,ami a nemi
szervét a hátán hordta?
(...a régi rendőrvicc példájára)
Equus
változott a Propeller tulaja... első jelek. A jóságos, senkitől sem félő császár imidzse.
Macskaszem
Aztán kijaf@szom hiszi el, hogy ez a gyáva hernyó, aki amúgy magánhadsereget tart (TEK), plusz egyet a parlamentben, meg még egyet a pöttyössegű kancsal lopógépnek, szóval, hogy ez amolyan mátyáskirályosan elvegyüljön a nép között, az abszolúte ki van zárva.
CsipkeRózsa
@Pálinkás Pál: nem csak nagynak látszik, de a hasa is kisebbnek tűnik a másik mellett.
Cefi
Nem értem az illusztrációkent mellékelt képet. Csak egy nagy darab, legyekkel ellepett szar van rajta.
human
Persze. Meg kimentett egy fuldokló keresztény kisfiút és eloltott egy erdőtüzet.
human
Amúgy a reggeli futásnál bukott igazából a sztori.
Veleda
Lehet, hogy majd az következik, hogy Putyin mintájára félmeztelen testtel pecázik, vagy medvét öl, farkast kerget. Valamivel majd népszerűsítik a szottyadt testűt:))
cikicakk55
Na ezt én sem hiszem el.Saját országában sem mer egyedül menni,még a budira sem,nem hogy egy idegen országban. 7 év alatt sikerült olyan hírhétté tenni magát,hogy még a horvát koldus is felismeri. gondolom milyen rossz lehet így nyaralni.Minden bokor mellett egy rá leső bérgyilkost gyanít.Arról nem beszélve,hogy még Ő ott lapít a tenger partján,addig itthon lehet,hogy kihúzzák a lába alól a talajt.Én a helyében nem merném Pénztáros Lölőt egyedül hagyni.Az az ürge olyan buta,hogy bár mikor lebuktathatja a főnökét.
Pálinkafőző Rézüst
@cikicakk55: a kis pohost még a Parlament folyosóin is testőrök kísérgetik...ennyire bexxxari .. Az utcája meg évek óta teljesen le van zárva...
kokopelli
@Cefi: 15:13
...haggyad mán a legyeket!..ők is csak emberek,és hát horvátok!
Honnan tudnák,hogy milyen a magyar ß@r? :--)
kokopelli
@cikicakk55: Valaki felvilágosította őt,hogy:
"Az igazi barátság több,mint egy kinyujtott jobbkéz!" ;--)
Yoda69
Vegre talalt egy baratnot, aki fel fejjel alacsonyabb, es 20 kiloval nehezebb nala.
human
@dr. prédikátor: Összedobtuk volna a jegyet :)
human
@Veleda: Nem lennék meglepve, ha bejönne a jóslatod. Mondjuk az aranybánya lenne a mémeknek.
m.cdn.blog.hu/fa/fantasztikusoriginalis/image/hird/00033148.jpeg
Veleda
@human: jaj de kis cukik:)) olvadok, mint a jégkrém !
human
@Veleda: Orbán az elfojtott vágyai miatt olyan bosszús és mindenkit okoló jellemű. Tudja, hogy Putyin csak kihasználja rajongását, de a vak szerelembe még ez is bele fér. Neki elég ha Putyin csak hagyja, hogy imádja.
egyvandor
Ott nem ismerik. itt meg mindenki rajong érte.
egyvandor
@havasigyopár: Princípiumát teljesíti.
cikicakk55
@Pálinkafőző Rézüst: Tudom,hogy egy gyáva szar alak,de nem is az életét vedik,hanem az ostoba elszólásai miatt. Volt már rá példa. Egyszer elkapták,hogy tényleg megveszi a tv2- őt? Nagyon bambán csodálkova kédezett vissza " Miért kérdik ezt? Ha a sajtó írta,akkor biztos megveszem. Sokszor reggel ébredés után sem tudom,hogy az nap mit veszek. Gyorsan el is zavarták az újságírókat. Úgy látszik Orbán tanult a Simicska ügyből és rá jött,hogy a túl okos megvezeti nagyon. Ezért váltott. Sajnos számára a két véglet jutott.
human
@egyvandor: Ja. Csak megfojtanánk a szeretetünkkel.
terlasz
Mindig az ellenkezője igaz annak, amit ezek mondanak. Teli gatyával nem lehet felhőtlenül kikapcsolódni.
bakegya
ORSOS-MÉSZÁROS könnyen nyaralgathat,végül is négymillió fölött van a rabszolgáinak a száma...HETI BONTÁSBAN TÉTELESEN ÍRÁSBAN JELENTENI KÖTELESEK A FIDESS KÁPÓKNAK!-a hegyeknélküli Kárpátmedence minden szegletét kifosztotta. A pereputty TEJBE VAJBA FÜRÖDHET EGÉSZ MAGYARORSZÁGOT HAZATOLTA-ORBÁN VICCTOR mini mimiszterelnökségét bebetonozta.
kokopelli
@Veleda: (16:29 tennap)
Képzeld el az erdei állatokat miközben egy, a Balu által kijelölt
cserjésbe járnak majd rókázni" ;--))
Veleda
@kokopelli: Te! nehogy már mese rajzfilmet írjál a Kisgömböcről, még utóbb megszeretjük:))
kokopelli
@Veleda: ...a ti hibátok,ha mexeretitek! A filmem csak el fog gondolkodtatni,
de nem befolyásolni! Olyan Federico Fellini-s,csak egy kicsit jobb! ;--))
qxy
Testőr nélkül? Ha ezt én tudom, meg keresem és lenne egy két kérdésem.Egy hazug válasz, egy füles. Szerintem fél óra alatt agyon verném
bence
Nocsak ! Hogyan felbátorodott ! Vajon idehaza is meg merné ezt tenni ?!
bence
@RonaGyuri: ! Ekkora hájjal még ha éjjel nappal gyakorolna sem tudna futni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.