A 444 azt írja, a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt. élére március 16-án új vezérigazgató került, Orgován Béla személyében. A cégjegyzék szerint azonban már március 9-én kinevezték a titokzatos egykori közmunkást, éppen aznap, amikor este elindult a lavina.

Mindezek alapján könnyen előfordulhat, hogy az újonnan feltűnt férfi viheti el a balhét a 150 milliárdos csalásért. A 444 utánajárt, és kiderült: a 38 éves Orgován Béla Tápióságon, egy 2500 lelkes Pest megyei faluban él és a helyiek sem akarják elhinni, hogy vezérigazgató lehetett belőle. Ez nem csoda, hiszen sokak szerint még az általánost sem fejezte be, abban pedig szinte mindenki biztos, hogy középfokú végzettsége nincs. Gyakorlatilag egész életében munkanélküli volt, majd közmunkán kapott lehetőséget az államtól.

A céginformációs adatbázis szerint mégis ő most a zrt. vezérigazgatója:

Orgován Béla (an.: Steinhauser Anna)
Születési ideje: 1976/11/30
2253 Tápióság, Szabadság utca 7.
Adóazonosító jel: 8401454980
A képviselet módja: önálló
A képviseletre jogosult tisztsége: ügyvezető (vezető tisztségviselő)
Jogviszony kezdete: 2015/03/09
A változás időpontja: 2015/03/09

A 444-nek több helybéli is azt mondta, hogy Orgován börtönviselt, utoljára másfél éve szabadult. Van aki úgy emlékezett, hogy

több időt töltött életében bent mint kint.

Mostanában azt mesélte a faluban, hogy Pesten kapott munkát, ráadásul olyat, amihez egy szürke Opelt is adtak neki, hogy azzal járjon dolgozni.

Amennyiben iratok tűntek el az utóbbi hetekben, akkor ez már az ő felelőssége lesz – jegyzi meg a lap. Orgován Béla előtt a Fidesz-közeli üzletember, Tarsoly Csaba, illetve Tarsoly felesége és édesapja vezették a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt.-t, ám ők mostanra kikerültek a cég irányításából.

110 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Ez igaz??? Nem kacsa??? Minden előzmény ellenére képtelen vagyok elhinni.

Ezt már breaking news!!! Ordítani kellene minden hírszolgáltatónak folyamatosan, műsort megszakítva!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sziszifusz
Nahát... nem is lóg ki a ló lába !
Előző neve nem Josif Toth, vagy Kaja Ibrahim volt ?
tökölődő
Okos gyerek ez a Tarsoly ! Így kell ezt csinálni. A hajléktalan szerencsétlen és tudatlan faszival egy győri kezdőrúgásért elvitetni a balhét. Ő meg nem tehet semmiről. Az iratok megvoltak, csak ez az új szerencsétlen tulajdonos nem vigyázott rájuk. Feletette a papírokat a disznókkal, mert ő azt sem tudta, hogy azok mire valók. A 150 milliárddal meg el lehet éldegélni ezer évig pompában. Na ezért kellene buknia ennek a szemét rendszernek és a bűnözőinek. De azért hajrá kétharmad ! Ezt érdemlitek !!!
JAJMÁR
Egyre jobban csodálkozom, hogy még működik az állam... le kellene már halászni a tetejéről a xart!
bzoli
És még ezek után is szabadlábon Tarsoly??? Burleszkország.
Mobil123
Nahát!!! Így csinálják a nagyok !! Lopnak , csalnak majd rásózzák a balhét egy marhára .
bencemacska
Ez igaz??? Nem kacsa??? Minden előzmény ellenére képtelen vagyok elhinni.

Ezt már breaking news!!! Ordítani kellene minden hírszolgáltatónak folyamatosan, műsort megszakítva!!!
Mobil123
@Horizont: Hehe! Érdekes dolog jutott az eszembe most hirtelen:-) Vajon a setét vezír kire fogja majd rásózni a szart amikor neki kell majd elszámolni az ország vagyonával???
Senara
Tarsoly betett a tarsolyba 150 milliárdot . Pártunk és kormányunk hagyott neki időt a bizonyítékok eltüntetésére.
dr. prédikátor
Hát ez szép!!! És még mindíg a g...cik vannak kormányon!!!
eugen4402
Én nem tudom ám, csak kérdezem: - Valakinek nem kellene kiállni a sajtó képviselői elé és néhány keresetlen szóban tájékoztatni a lakosságot? A felügyeleti szerv (MNB), vagy a gazdasági miniszter, esetleg a belügy...?
André Goodfriend nem ezekre (is) célozgatott vajon?
bencemacska
Bemondta a Klub rádió 17-kor!
Kuszaszem meg azzal dicsekedett, hogy tovább csökkentik az alapkamatot!
Főlökött
Érdekes és egyben naív kijelentés : "...Amennyiben iratok tűntek el az utóbbi hetekben, akkor ez már az ő felelőssége lesz..." Szerintem nem igazán az Övé lenne, de nem is lesz az!
Mivel alkalmatlan a személy ezen feladat ellátására, volt már olyan a történelem menetében, hogy egy Bíró úgy döntött, fiktív és valótlan az átruházás és az eredeti állapotokat kell visszaállítani!
Lehet ez egy ügyvéd által kreált játék is, de nem valószínű, hogy bejönne ezen ötlete, viszont nem volt rossz! Van az a pénz, amiért bevállaljuk :) Nincs nagy vesztenivalója, nemúgy, mint ügyfelének...

A fő buktát a nyomozó hatóság fogja első körben elvinni azzal, hogy személyi szabadságában a vélelmezett elkövetőt nem korlátozták, vagyonát nem zárolták, az iratokat pedig lefoglalással nem biztosították.
Második - végjáték körben az MNB. fogja vinni a prímet azzal, hogy a felügyelete alatt és jóváhagyása, illetve felügyeleti-hatósági ténykedése során gazdasági bűncselekmény hegyek keletkeztek, mely alapján felvetődik a kérdés, vannak, de akkor minek is ? Illetve hanyag munkavégzésük következményeként, a kialakult helyzet kialakulásához, tevékenyen közreműködtek, így beszállnak a kártérítésbe.
Hát szerintem nem igazán rózsás a helyzetük és szentjeimet követi a kormány is. Szóval szerintem nem csak a gatyeszt kell felkötni, hanem liberót is kellene váltani :) itt az ideje !
Mobil123
@eugen4402: Mondjuk a rogán gülüre gondoltál?? Vagy lázár annyit is ér janira ?? Nem állnak ezek ki mert ott a cöf és majd megvédi őket na még polt elvtárs, schiffer elvtárs meg mint ügyvéd ott lesz a hátuk mögött.
eugen4402
@Mobil123: Bizony, róluk majdnem elfeledkeztem.:-)
Ha már neveket sorolunk, nem furcsa, hogy mindhárom céget a Windisch ellenőrizte? Csak egy könyvvizsgáló van ebben az országban? Ha rajtam múlna, külföldi cégre bíznám az egész kivizsgálást.
Dr. Felipe
Na de elvtársak, hol van ilyenkor a Kaya Ibrahim? Már csak ilyen börtöntöltelék Orgovány Bélákra telik?
Ebből a szarból már nem másznak ki elvtársak, dől a dominó, borul a szaros kártyavár.
Mobil123
@eugen4402: Igen! De tudod furcsálottam azt is hogy a először milliárdos csalásról volt szó majd valamelyik nap már csak 300 milliós sikasztásról esett szó . A Buda brókernél 150 miilliárd majd már 100 . a Hungáriánál is 100 milliárd majd már csak 60 milliárd (és ott volt letartóztatás is) . Mitől csökkent ?? Mire végére érnek nem lesz semmi csalás, lopás és minden szép és szuper lesz.
pbalage
na én is beleálltam a dologba, az van, hogy a bukás napján vette ki Szíjjártó (futsall játékos és külügyminiszter) a lóvét, amikor ugye már ez az úriember volt az ügyvezető.
Namost állítólag március 5-én (bennfentes infók alapján) azt a hírt kapták, hogy gebasz lesz.
A pénzkivétet gyorsan levajazták, beültették ezt a csókát, és vitték a lóvét.
A csóka meg a balhét viszi. (Mivel neki úgyis mindegy. Ez volt a terv.)
zöldszem
Tarsoly takony, szabadon,a pénzét már rég kimenekítette,a lakóingatlanát leürítette.MNB? Matolcsy, vagy a magánéletével , vagy a hájas seggén a pöttyök számolgatásával volt/van elfoglalva! Rendőrség? Pintér Sanyi, a rend megteremtésével foglalkozik. Ügyészség? Polt azt vizsgálja miből tudott, Mari néni halló készüléket venni a fiának. Ja, lemondott a győri díszpolgárságáról. Minő nagylelkűség!Milyen nemes, és erkölcsös.Ha ez nem Fidesz-haver lenne, már rég vezetőszáron vezetnék, a köztévé BBC híradójában.
csergolec
"Egy börtönviselt közmunkásnak adták át a Quaestort a csőd napján"

Na,akkor mégiscsak jó ötlet a közmunka!!!
Valóban segít a közmunka ,visszajutni a munkavilágába,akár egy börtönviseltnek is!!!:((
brutus
Ez is BRUTALIS !! Josip Tot es Kaya Ibrahim üzen...
bencemacska
@Mobil123: ma, 17:34

Tudtommal a Hungáriánál volt 300 milliós sikkasztás, de azokat rögtön le is tartóztatták!
A milliárdosok első részét (3 fő Buda Cash ) is letartóztatták, De a haverok még mentenek , ott nem gyanúsítottak meg senkit!
zöldszem
@pbalage: Szia! Jót aludtál? Nem voltak rémálmaid? -:)))
pbalage
@zöldszem: ebben az ügyben a Szíjjártó mancsa is benne lehet könyékig, mivel ugye ő fektette be annó a lóvét a Questorba.
pbalage
@zöldszem: á, krumplistészta és kovászos uborka kombóval szunnyadtam mély nyugalomba...
nyanya001
Tarsolyt 48 órán belül őrizetbe vehetik ...
micfild
@pbalage: lehetséges, hogy rosszul tudom..
De mintha lenne olyan törvény, hogy hiába váltják le az ügyvezetőt, vagy adják el a céget... ettől még a régi ügyvezető ill tulaj is felelős a csalásért- sikkasztásért, adótartozásért.
Nem tudom.. létezik -e még ez a törvény, vagy a 2/3 csinált -e valami kiskaput...
zöldszem
@pbalage: ma, 17:49
Csak azaz érdekes, hogy kiáll és közli, hogy mind erről az "elmúltnyocév" a hibás!
Hol az "ellenzék"v Vagy azok az emberek akik milliókat buktak??
Clinton annak idején, egy ruhán megszáradt ondófolt miatt majdnem megbukott.
Ugyan akkor, ezek a gnómok ezt a mérhetetlen botrányt is megússzák?!
eugen4402
@Mobil123: Írtad, hogy egyre kisebb lesz az okozott kár... Nem lepődnék meg nagyon, ha nyár közepére kiderülne, hogy nem is történt semmilyen visszaélés, csak az aljas média megint Gyurcsány kottájából cikkezett.:-(
micfild
@zöldszem: képzelem mi lehetett ott, milyen értékes műkincsek, amit teherautókkal kellett elszállitani. Biztos nem az Armani-ját vitte teherautóval.
Ha netán.. mégis.. valami különös véletlen folytán.. házkutatásra kiszállnak hozzá már ne legyen ott semmi más, mint a csupasz falak.
Vagy ha netán mégis valami még különlegesebb véletlen folytán a végrehajtó se találjon semmit néhány pókhálón kivül
Mobil123
@bencemacska: Igen kicsit össszekeredtem a cégekben , de a lényegen nem változtat hogy menekülnek a szarból. És azért nagyon húzzák az időt .
Mobil123
@eugen4402: Hát ettől tartok én is. Nálunk az a szokás hogy szarnak , fosnak soha nincs gazdája vagy ha van akkor azt másra kenik.
bencemacska
@micfild: ma, 17:55

A Buda Cash tulajdonosa is eladta már korábban a részét, mégis letartóztatták!
micfild
@bencemacska: igen...
azért érdekes, hogy tarsolyt még nem.
bencemacska
@micfild: ma, 18:09

Vannak ott olyan pénzek még, amelyeknek ki kell előbb jönni!!!
zöldszem
@micfild: Biztos nem kínai tömegárucikkek voltak a házban.
Persze, nem is muszáj, ha megdolgozik(zott) érte ám legyen. De, itt sorozatban elkövetett bűncselekményből származó,hihetetlen mennyiségű vagyonról van szó. Mondhatják nekem ismeretlen tettes. Zöldszem vagyok, nem hülye!!!
soljanka
@bzoli: Még jóhogy szabadlábon van. Az egész kormány vele bizniszelt.
pbalage
@zöldszem: szerintem biztosan megpróbálják megúszni, mert a börtönben rossz lene ám, ott nincsen jacuzzi meg rolex óra.
Nil
@nyanya001: nem fogák
túl sokat tud
vagy eltűnik vagy meghal véletlenül
zöldszem
@pbalage: ma, 18:23
A napokban kaptak az EU-tól kokit, hogy zsúfoltak a börtönök.
Lehet, hogy stadion helyett építenek maguknak egy luxus kótert.
micfild
@zöldszem: Akár hihetlen mértékű is lehet egy vagyon... ha tisztességes úton jut hozzá , mondjuk szellemi tőkét ad el.
De ez a tarsoly... és még ismeretlen a tettes is... Kit néznek hülyének?
jancsipapa
Valaki (k) csak megszövegezte ,aláírta (felkutatta a fickót ,mert nem hiszem,hogy ő jelentkezett,hogy bankot venne ) az eladási szerződést . Már egy párnak lógni kéne és a többinek könnyebben megoldódna a nyelve. Ki kéne jelenteni minden pártnak ( már amelyik érintetlen ) , hogy ha hatalomra kerül , bárhová is szökjön a világon felkutatja és kivégzi ( nem kikéri )a tetteseket .
micfild
@jancsipapa: Hát.. igen. ehhez kellett ügyvéd is.. legalább... hiszen nem lehet csak úgy eladni egy céget- vállalkozást... stb.
Meg kellett valaki más is aki felkutatta ezt a szerencsétlent és rávette, hogy irja alá a szerződést. Érdekes eset az biztos.
Nagyon kiváncsi lennék, minden apró részletre..
és arra is, hogy a szerencsétlen figura mennyit kapott ezért... hány darab forintot.. és hogy ő papiron mennyiért vette meg a céget.
sentinel216
Pöttyös valagú matolcsi azt nyilatkozta, azért nem avatkoztak bele ebbe a pilótajátékba mert a nevezett bróker cégek: "Nem okoztak rendszer szintű kockázatot."
Még akkor sem, amikor sorra bedőltek.
Kérdés, hogy anno a jól működő magánnyugdíj pénztárakat milyen alaposan feltételezett kockázati tényezők alapján szüntették meg és lopták el az emberek összegyűjtögetett vagyonát? Fenyegettek, ígérgettek, az eltüntetett háromezer milliárdnak hűlt helye. Mocskos maffia! Zselés szófosótól a fő vajda futballhuszárig valamennyit a rácsok mögé!
boldog nyugdíjas
@Senara: azért biztos, hogy adott egy-két ismerősének belőle! Nem hiszem, hogy olyan önző alak lenne!
coni
Aki olvasta Magyar Bálint kétkötetesét már fel se kapja a fejét.
Persze annak pénze se volt egyik cégnél sem...
wagabund
Emberek! Itt mindenki hülyének nézi a népet?
szaboria1
Ügyes ez a Tarsoly mert ők jelentettek csődeljárást maguk ellen és nem az MNB zárolta őket. Így sajnos már más a gyerek fekvése. Így lehet újabb Josip Tot ls Kaja Ibrahim effektust el játszani.
wagabund
Most hallom,hogy letartózatták a fazont...
eszegfu
@Főlökött: Ha hiszed, ha nem a törvény szerint az uj tulajdonosnak meg kellene győzödnie, hogy minden ugy van, ahogy a papirok állitják, igy a felelősség is az övé visszamenőleg is. Ha viszont a további hsz-det nézem és ez "bejön"...hát erre irtó kiváncsi vagyok! Ez is egy alternativa!
Január
@bencemacska: A tv-ben már közölték is a nagy hírt.
@micfild: Meg akarták szólaltatni az új "vezért", nem jöttek ki a házukból, de otthon voltak.
coni
Ez a videó olyan mintha a kora hetvenes években vették volna fel (a fóti polgármester magyarázza miért vert el 1Milliárdot a bróker cégnél): index.hu/belfold/2015/03/24/sugogep_kellett_a_brokerbotranyban_elveszett_1_milliard_elmagyarazasahoz/
Anna Mária
@bencemacska: Hihetetlen. Egyszerűen elképesztő.
kismagyar
@wagabund: ...miért? Nem az? Mind az, aki rájuk szavazott.
sentinel216
Orgován Bélának üzenjük. Memento mori, Welsz Tamás.
STOP.HU: "Különleges nyílméregbékák érkeztek a Nyíregyházi Állatpark kétéltűeket és hüllőket bemutató "hüllő ovijába".
nezelodo
Na most legalább saját szabadalmaztatott eljárását lopta el a fidesz, bár lehet, hogy személyesen Simlicska a tulajdonosa a levédett eljárásnak. Viktorunk, nem lesz ebből egy picike vita a Lajossal?
Hofipisti
Végül is nincs min csodálkozni. A FIDESZ már korábban bemutatta, hogy mit kell csinálni a kirabolt cégekkel: Kaya Ibrahim és Josip Tot végül is talán csak 100 milla adósságú cégeket vett át. A volt a próba, most pedig a több százmilliárdos előadás!
Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!
(A)Rogán(S) Tóni büszkén bejelenti a vizsgálatokért felelős MNB alelnökkel együtt, hogy törvényeket hoznak a felelősök vagyona zárolása, ill. a (főként állami, tehát a mi) pénzből a kártérítésre. Ügyes! - szokták erre mondani! Lenyúljuk a mások pénzét, s majd az adófizetők meg visszatömik a lyukakat.
Gyönyörű csapat! Készül az Ajka - Tapolca - Sümeg-i győzelemre.
Hellcat
Hol vannak a fidesznyikek kommentjei innen?
kkalman
Magyarország jobban teljesít, a börtönviselt, munkanélküli igazgatók számában.
Desischado
@micfild: ez engem is nagyon érdekelne! Ezek mindent megúsznak?! A felelősségre vonás hol marad?!
coni
Orgován csak átadja a börtön helyét Tarsolynak és csapatának. Mát ha a károsultaknak lesz elég esze...és elmennek a nemzetközi bíróságig. Ha nem azt is megérdemlik.
Yoda69
Ilyen is csak a fideSS vezetes alatt lehetseges.
human
@nezelodo: Lehet Orbán úgy volt vele, hogy ha ment Lajosnak az ügyeskedés, akkor neki is menni fog Lajos nélkül is. Hát nem.
ipan54
Behalok! Gondolom ,majd ez a szerencsétlennel akarják elvitetni a balhét ! Szánalmas és felháboritó !
nezelodo
"human
@nezelodo: Lehet Orbán úgy volt vele, hogy ha ment Lajosnak az ügyeskedés, akkor neki is menni fog Lajos nélkül is. Hát nem."

Ha élne apám, egy háromszavas mondattal utalna az igazi tettes méltó helyére és jellemére. (akitől származik az elhíresült javaslat, biztos lenne a kedvence, és nem csak javaslata miatt, hanem mert ki nem állhatta a Laca féle véresszájú vörösöket).
nezelodo
Mirabilis tegnap 20:07

Gondolom viccnek szántad a hozzászólásod, de ott ahol a vezérnek a CBA-s főnök méregdrága luxusautójáról a szegénység csökkenése jut eszébe, fölösleges küszködni, csak a gondviselésben lehet bízni, hogy egyszer csak megkönyörül a hívein.
kopeba
Nincs mit csodálkozni , rendszerváltás óta ez megy.
aremy
@Hellcat: lehet hogy tavaszi munkákkal vannak el foglalva.Verőce meg agáton lesi
a duna víz állását..
nezelodo
"aremy
@Hellcat: lehet hogy tavaszi munkákkal vannak el foglalva.Verőce meg agáton lesi
a duna víz állását.."

És lesi mikor jön a gumicsizmás megfékezni az áradást.
perfekt
Éljen a Kormány,abcúg az ellenzékkel!Kérem ,ahol ilyen közmunkát lehet találni, az maga az Éden.És futószalagon-létesítik ezeket,a munkahelyeket.Éljen Balog erőforrási micsoda is?!
wagabund
hmmm... állandóan lököm a dumát a gyerekeknek, hogy tanulj, mert olyan hülye maradsz, hogy soha nem lesz egy normális állásod, nőd, autód,...stb..

..erre mi a válasz? egy lófaszt hajtsa magát...akár bankigazgató is lehet tökhülyén is...

győzike a következő mnb elnök? és pákó? az már kár me. is lehet..?
Manhattan
Aki érintett, csalás miatt feljelentést kell tenni! Akkor a kormányzat nem tudja majd elszigetelt jelenségként kezelni a Quaestor-károsultak ügyét.
dr. prédikátor
Na kérem ! Most mondja valaki hogy Magyarország nem a lehetőségek hazája!!!Itt kérem bárkiből lehet bármi.Bankigazgató, birkamenetes. fütyesz-nyik, !!! Hogy többet volt börtönben mint kinn???, az nem számít,!!!
Aki Én
Ahhoz, hogy megkezdődjön a felelősségre vonás, felelősöket kell gyártani.
Gondolom van az a pénz, amiért Orgován Úr visszaköltözik a sittre.
magyarbakancs
A jelenlegi politikai elit hagyta ezt a disznóságot megtörténni.
Érdeke volt mert nyakig vannak benne.
Amennyiben tényleg szoci száll lenne az ügyben ,már vezető száron vitték volna el a delikvenst
iteo
Még hogy nincs előrelépési lehetőség közmunkából!
Főlökött
@eszegfu: Ha az általánost sem végezte el a szentem, hogy látná át az egész céget ? Egy pszichológus megvizsgálja és kiderül, hogy még tán olvasni is korlátozottan tud, akkor egyértelművé válhat a Bírónak, hogy a személy alkalmatlan ezen feladat ellátására és megsemmisíti az átruházást. Illetve a cégbíróság is elutasíthatja az átvezetést, ha nagy kapkodásban a szükséges és elégséges okmányok nincsenek meg.

Az is jó kérdés, hogy az elmúlt időszakban hány darab iratmegsemmisítőt hajtottak 'csapágyasra' ? :) eddig :)
micfild
@Főlökött: Ha iratok tüntek el, - mert hát azokat el kell tüntetni, akkor viszont nem lesz bizonyiték tarsoly ellen. ezt szerencsétlent meg lecsukják, mert csakis ő tüntethette el az iratokat.
Magyarországon jogszolgáltatás van és nem igazságszolgáltatás. Vannak olyan ügyvédek, akik igazán okosak ilyen céges- jogi dolgokban, ami a kiskapukat illeti.
Tibor43
Így lehet "népszerűsíteni" a közmunkát Ebből a "közmunkából" meg lehet élni.
Bukásig...
Főlökött
@micfild: :)

Ha a személy, aki modjuk azt sem tudja, hol a cég, mivel életében nem járt ott, nehezen hihető és nem is életszerű és a Bíró sem veszi be, hogy akkor onnan Ő iratokat hozott el, illetve semmisített meg.
Egyszer egyik ismerősöm mondta :" Édes ecsém, ténykedések mozgatórugója a párkapcsolat és a pénz. Ha ki akarod deríteni mi történt, -e két nyomvonalon kell haladnod"
Jelen esetben az első nem annyira domináns, de a másodikon végighaladva, feltérképezhetőek az érintett személyek és egyben ténykedésük is. A két szép szeméért, senki sem kap milliókat :)
Vizual
Gondolom közmunkában vállalta ezt a könnyű kis funkciót. "Kaja Közmunkás!" Mert csak a börtönbe kell mennie ! Van egyáltalán jogosítványa a kocsihoz ?
darwin
@Főlökött: A bíró beveszi ha arra utasítják.Nem veszitek észre,hogy ezek már rég nem adnak a látszatra sem.
Strong
Tessék! Ki merte azt állítani, hogy Magyarország nem a lehetőségek hazája...

Tegnap még "börtönviselt közmunkás" ma már vezérigazgató...

Nade a viccet félretéve, a Fradinál is volt egy Berki Krisztián nevű "vezérigazgató". Amikor már süllyedt a hajó akkor kellett ide is - oda is egy-egy hülye...
Főlökött
@darwin: Itthon még megeshet, de Strasbourg-ban már nemigen :)

Még azért valamennyire bízok az itthoniban is. Vannak még kivételek...
Pálinkafőző Rézüst
@Nemezis: halihó! Megjöttél? Vagy csak látogatóban vagy? :))
Nemsoká az eftássak is börtönviseltek lesznek...
lampa laz
@micfild: mindjárt ott van sesztákjogász, neki aztán van gyakorlata cégalapításban is + megszüntetésben is
kukac50
Kellett valaki akire rákenhetik a csalást sikkasztást,biztos sok pénzt ígértek Neki,hogy vállalja magára,azért,hogy az igazi bűnösök megússzák a büntetést!
ipan54
Ez ám a karrier ! Szégyen ,hogy ezt megtehették!
Nemezis
@Pálinkafőző Rézüst: Nem látogatóban, úgyhogy megjöttem. :)
Knapp75
Az optimista verzió szerint csak azért lett egy börtönviseltből vezérigazgató, mert át kell adnia a celláját Tarsolynak. Egyszerűen cserélnek, így összességében sem a fogvatartottak, sem a vezérigazgatók száma nem változik, azaz nem forgatjuk fel az univerzum rendjét egy ilyen kis apróság miatt.
mariaberta
Szegény pasi, azt hitte megfogta az Isten lábát, pedig csak egy harmadiknak szánták Kaja Ibrahim és Josip Tot mellé. Nála persze rögtön megjelent a rendőrség, nem adtak neki 48 órát.
Nemezis
@Pálinkafőző Rézüst: Visszatértem :))
coni
Egy külföldi szemében ez a scifi kategória: 30.000 károsult angyali nyugalommal nézi, hogy egy tetkós analfabéta reorganizálja a céget, amelyik 200 Milliárdjukat nyelte el.
De mi tudjuk, hogy Rogán megvéd minket mint Selmeczi a nyugdíjakat.
Dr plágium
Sajnos nem tudtam végig olvasni az összes kommentet.
DE! Mondja még valaki, hogy egy közmunkás nem tud előre lépni :) ! Ez lesz a közmunkás pálya modell...börtöntöltelék ->közmunkás> vezérigazgató!
nusika
@Dr plágium: Hogyan találtak erre az emberre? Annyi közmunkás van és pont rá esett a választás ?
Dr plágium
@nusika: Van aki bármire képes egy kis pénzért. Felteszem ez a nem napbarnított sok sok pénzt kapott ezért...
DogAdventures
Ha ilyet hallok, egyszerűen vállat vonok, és azt mondom, amit a pirézek is mondanak a halottakra, ez pedig az, hogy: Így megy ez.
bakegya
@havasigyopár: bűnözők a köbön-és mindezek mögött a sajátos orbánmódszergyakorlói-nyilvánvaló ahogy lerendezte...bevédte...
@DogAdventures: pirézek!-ja-teknős a cölöp tetején-de meddig???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.