Lentner Csaba, a Matolcsy-alapítványok kuratóriumi tagja az Echo tévében beszélt arról, hogy az alapítványok pénzét "ideológiai munkára" kell költeni annak érdekében, hogy a Fidesz 2018-ban is nyerni tudjon.

A 444.hu szemlézte a beszélgetést, ahol egészen elképesztő monológok hangzottak el:

„Énnekem meggyőződésem, hogy a 2018-as választás az azon fog múlni, hogy mi, a mi koncepciónk, a mi elveink, a gazdaságpolitikánk, társadalompolitikai szemléletünket a társadalom mennyire fogja elfogadni

- mondta Lentner, aki a közgondolkodást sajátos módon szeretné a maguk javára fordítani:

Magát a gondolkodást, a közgondolkodást kell ahhoz megváltoztatni, de országos szinten, hogy az emberek elfogadják, elhiggyék, tudomásul vegyék és akarják ezt a fajta gazdaságpolitikai tevékenységet.

Matolcsy embere szerint új típusú közgazdasági oktatásra van szükség ahhoz, hogy ez a gondolkodás bejusson minden egyetemre, minden egyes oktató és hallgató fejébe. 

Nyilvánvaló, hogy oda kell lőni, ahol a legsűrűbb a szellemi atmoszféra

- foglalja össze agymosási terveit Lentner.”

A videó érdekesebb része 23:55 körül kezdődik.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Elszörnyűlködve hallgattam ennek a mocsoknak az okfejtését!Ez valami borzalom!!!Ezek túltesznek a Göbbelsi propagandán is!!!Most legalább nyiltan kimondták hogy mit akarnak! És sajnos lesz is aki elhiszi és tapsolni fog ezeknek a geciknek!Gondoljatok csak bele, hogy mit jelentenek ezek a mondatok,!!! nyiltan a szemünkbe vágják hogy ha kell erőszakkal is hatalomban akarnak maradni!!!Ezért kellene már végre összefogni és együttesen elzavarni a picsába ezt a tetves geci rablóbandát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
"„Énnekem meggyőződésem, hogy a 2018-as választás az azon fog múlni, hogy mi, a mi koncepciónk, a mi elveink, a gazdaságpolitikánk, társadalompolitikai szemléletünket a társadalom mennyire fogja elfogadni"

És ez a x milliós fizetéses überokos???

Eddig is minden választás ezen múlt!!!
Monnyonle ez is!!!
nyanya001
@Horizont: A csalás, a lopás, síbolás a fideszben szinte kötelező életforma lett !
De hát fejétől bűzlik a hal,nem lett véletlenül olyan gazdag a csuti szarka !
bakegya
Fiatal...Nem
Demokrata...Nem
Szövetség...!gen,de már régen nem csakkk a Magyar Államkassza FOSZTOGATÁSÁBAN,HANEM EGY IGAZI SZELLEMGYILKOLÁSBAN PROFI MAFFIA IS!!!
EZT A CIKKET FEL KELL TRJESZTENI AZ EMBERI JOGAINK VÉDELME ÉRDEKKÉPVISELETÉHEZ...MEGALÁZÓ AMIT EZEK ÖSSZEESKÜVÉSBEN PRODUKÁLNI KÉPESEK KETTEN AZ ORBÁNNAL-MATOLCSY ÉS A KISZOLGÁLÓ SZEMÉLYZETE!
Rózsika Hatházi
Miért gondolja ez a homo erectus, hogy az a szellemi atmoszféra a legsűrűbb, amelyet ők szeretnének?
bakegya
"...oda lell lőni..." a humán etológia néppártos gyöngyszemei ezek a vörössegfoltos alapítványozók!!!
pbalage
Én azért átlátok a szitán, hiába próbálkoznak ezek a neokomcsik:
locitrom.hu/images_blog/user_images/7956.jpg
Január
Talán ennyire nem hülyék az emberek, hogy bevegyenek mindent amit a hatalom sugall. Ezt az agymosást egyébként már az óvodában el kellene kezdeni, hogy mire felnőnek a potenciális szavazók úgy táncoljanak, ahogy a hatalom szeretné.
A jelenlegi egyetemistáknak már egy kialakult gondolkodási módja van, az nem biztos, hogy kívánatos a mostani hatalomnak. Oda lehet ám a pénz szórni...
Egyébként a hatalmon lévők talán a saját pénzüket szórhatnák arra, hogy a hatalomban maradjanak, a közpénzt pedig költhetnék a közre, talán népszerűbbek lennének.
telegdilaci
@Horizont: Ezeket csak forradalommal lehet elűzni a hatalomból! betegesen ragaszkodnak,a hatalomhoz!
human
Következő mi lesz? Megreformálják a választást a fidesz győzelméhez és a haza "felvirágoztatására"?
Január
@human: A választási törvény rugalmas - változtatható a regnálók kívánsága szerint. Lehet, hogy ezután 34%-os szavazati aránnyal is 2/3-ados parlamenti többséget lehet elérni...
dr. prédikátor
Elszörnyűlködve hallgattam ennek a mocsoknak az okfejtését!Ez valami borzalom!!!Ezek túltesznek a Göbbelsi propagandán is!!!Most legalább nyiltan kimondták hogy mit akarnak! És sajnos lesz is aki elhiszi és tapsolni fog ezeknek a geciknek!Gondoljatok csak bele, hogy mit jelentenek ezek a mondatok,!!! nyiltan a szemünkbe vágják hogy ha kell erőszakkal is hatalomban akarnak maradni!!!Ezért kellene már végre összefogni és együttesen elzavarni a picsába ezt a tetves geci rablóbandát.
Toby
Egyre őszintébbek, nem tehetnek mást a sorozatos bukták után, amint kimondanak valamit, a következő pillanatban már cáfolható és az ellenkezője az igaz ! Jól éreztük, hogy nem a rohadt qrwa nagy jóság és társadalmi haszon ösztönözte a kancsi alapítványi húzását, jut a cöf-nek, menekült plakátoknak, saját banknak...stb.

Kedves nyugdíjasok, pedagógusok, egészségügyisek, tessék vastapssal díjazni ezt a rohadt sok jóságot és inni a levét, amíg közös erővel ki nem írtjuk ezt a tetves, harácsoló, mocskos, gennyes., fertőző szeméthalmazt !
lampa laz
Az én plakátom:

A FIDESZ ÖL, BUTÍT ÉS NYOMORBA DÖNT!
Cicamama55
Én már azon sem csodálkoznék, ha eltörölnék a választásokat, visszaállítanák az egypárt rendszert, bebetonozzák a Fidesz hatalmát...
kakaósbögre
azt hiszem mindannyian tudjuk hogy ezektől a férgektől csak akkor tudunk megszabadulni ha sormintát csinálunk belőlük az Andrássy út erre alkalmas fáin...
Rózsika Hatházi
@kakaósbögre: Ne mondj ilyeneket, mert még megneszelik, oszt kivágják az Andrássy úton az összes fát. Abban nagyon tehetségesek. :))))
kakaósbögre
@Rózsika Hatházi: nem a helyszín hanem az esemény a lényeg.
namihami
@kakaósbögre: Akkor az összeset. Mi az nekik?
kakaósbögre
@namihami: felőlem karóba is húzhatjuk őket.hamár kivágták a fákat,karót csak lehet még csinálni.
szmeagol
@kakaósbögre: Ingyen és bérmentve vállalom a karók elkészítését!
A "többit" hozzátok! :-)
vitriol
@Cicamama55: az már nagyjából be van betonozva
kkalman
@Rózsika Hatházi: ma, 18:29 A villanyoszlop is megfelel a célnak. Azt csak nem vágják ki.
Borsodi
Szégyen ami itt folyik ebben az országban,nem tehetünk mást el kell zavarni őket,minél előbb.Hiába várjuk meg a választást csak rosszabb lesz.Megint a fidesz fog nyerni addig milliárdokat költenek arra, hogy rájuk szavazzanak.
egyvandor
Ebben az a jó, hogy közösen megtermelt javainkat éppen az elnyomásunkra, gyermekeink, megfáradt szüleink agymosására és sötétben tartására,fordítják a nertársak. Gorbán a q...dat!
egyvandor
@Horizont: "Úristen, úristen ...lassan már szemrebbenés nélkül ki is mondják..."
Azért még megpróbálják olyan színű celofánba csomagolni, hogy a hívők nyálképződésében ne okozzon fennakadást.
egyvandor
@Szókrakész: "Monnyonle ez is!!!"
És miért mondana le?
egyvandor
@Rózsika Hatházi: "Miért gondolja ez a homo erectus, hogy az a szellemi atmoszféra a legsűrűbb, amelyet ők szeretnének?"
Mert úgy képzelik, hogy aki a legtöbbet akasztja az a legokosabb, elműveltebb, legdolgosabb. A többi meg annyit is ér. Ezen alapszik az egykulcsos adó hasba akasztó dumája is, amit persze ellenzéki honatyáink is nagyon hasznosnak találnak. Hányinger!!!
egyvandor
@Január: "a közpénzt pedig költhetnék a közre, talán népszerűbbek lennének."
Van még a fijjuk tarsolyában egy két ötlet amivel választások kampányidejére simán hasba tudnak akasztani legalább két és fél millió hívőt és parazitát. A külföldi ellenőrizhetetlen szavazatok is hoznak majd nekik minimum tíz mandátumot.
egyvandor
@telegdilaci: "Ezeket csak forradalommal..." Szerintem jelenleg azzal sem. Akkorát akasztottak annyi mindent meg tudnak belőle fizetni, annyira megosztották a társadalmat,az ellenzéket, lerombolták az emberekben a szolidaritás tudatot, hogy egy halkabb kis mormogásnál nem jönne ki több belőle.
Borda
Bérgyilkos kerestetik,ki hajlandó egy diktátortól megszabadítani a Világot!
Desischado
És ezen csodálkozik bárki is? Én ezt eddig is tudtam! Hogy rohadnának meg! De azok is, akik rájuk szavaznak! És a közömbös otthon maradóknak is kívánom, hogy a saját bőrükön tapasztalják meg ezt a bandát!
Vizual
Hát igen. Nyugodtan mondhatják mert csak itt van reakciója annak amit mondanak.
nezelodo
És ezek után még halálra sértődnek, ha a náci propaganda miniszter módszereihez hasonlítják a tevékenységüket! Vagy már büszkék is rá, hiszen saját maguk hirdetik?!
zöldszem
Az embereket könnyebb hülyíteni, mintsem meggyőzni arról, hogy hülyítik őket!
/ Mark Twain /
eszegfu
"...lerongyolódott a felsőoktatás..." és ezért kell a Matolcsy féle közgazdaságtan?! Hát ..., ebben ez a kormány az élen járt! Szakmunkások kellenek, nem egyetemet végzett emberek... nem ezt mondják?! És még mindig nem azt hangoztatja pl., hogy értsük meg ennek a lényegét, hanem ki meri ejteni a száján, hogy: "elfogadják, elhiggyék, tudomásul vegyék" az emberek ezt a fajta "közgondolkodást"! Ezzel is csak azt bizonyitja: nem kell semmin sem "agyalnunk", ők megmondják mit kell gondolnunk és tudomásul vennünk!! Nem tudom milyen "szakember" ez a Lentner, de erkölcsi tartása az biztos, hogy nulla! Kisgazdaként kezdett, majd a MIÉP és most a Fidesz! Ja és mindezekhez "Zsolti" értelmes nézése!
solidedge
Már csak egy ugrás az átnevelő tábor.
Jozefina
"Nyilvánvaló, hogy oda kell lőni, ahol a legsűrűbb" a fidesz-kdnp !!! Most már valóban nem érdemelnek mást mint, hogy az ex román elnök sorsára jussanak!!!
s. ede
@Borda: Itt a riportban mindkét ember jól agyonfizetett agymosott fideszes segnyaló aki csak azért mond a jegybankkal és az alapítványokkal kapcsolatban mindenféle hülyeséget,mert ha nem az orbáni diktaturát fényeznék a matolcsyn keresztül holnap már mások ülnének a helyükön,.Ezek az emberek végig dekkolták az átkos utolsó éveit mint sunyi pártemberek és rendszerváltás után belőlük lettek a nagy igazmondó tanítók akik a nagy fizetésekért véresre tapsolják a tenyerüket.Őket nem az érdekli hogy egyre rosszab az oktatás szivonala,nem adnak pénzt az egészségügyre.több ezer ember szegénységben tengődik,Csak az ő zsebük és a barátaiké degeszre legyen tömve,és akkor bármi rendszert és vezetőit támogatják.Ez tulajdonképpen bármilyen rendszer lehetne,ők ugyanúgy éltetnék csak sok hasznot ,és pénzt látnának belöle.Ez a matolcsy és orbáni tanítás és fidesz politika lényege. Őket már évek óta nem érdekli a választók problémái,csak a rokoni és baráti kapcsolatok kiépitése, megfietése,a közös céljuk és az, hogy ez a rendszer sokáig megmaradjon,addig sem kéri számon rajtuk mit tettek kormányzó pártként.Remélem egyszer ez majd megváltozik!!
bretagne
Megáll az ember esze. Nem nézek Echo tévét, de most már tudom, hogy miért. De úgy kell, mert aki elégedetlen volt az szoci kormánnyal, remélem, most nagyon elégedett.
Borda
@s. ede: Ezt én is tudom,drága Ede. Egy dolgot nem értek csupán,hogy itt miért nincs egy olyan ember,mint külföldön bárhol, aki kilövi a vezérkoponyát? Kellene egy erős hazafi,akinek a segítségével megismételhetnénk Nicolae Ceausescu és Elena Ceausescu esetét!
Rózsika Hatházi
@kkalman: tegnap 21:38. De bizony a villanyoszlopokat is kivágnák, ha a Simicska telepítette volna. :)))))
Fradigege
Alaposan elbeszélgetnék vele a pincémben.
nevemnick
Amiket mostanában nyilatkoznak, és mellette csinálnak az országgal, az már bőven elég a rácsos akadémiához.
kukac50
Látatlanból 20 év börtönt adnék a Fidesz KDNP politikusoknak!
Toby
A kancsal tolvaj: " blöff, blöff, blöff!"
Lentner mintha nem ezt mondta volna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.