Hétfőn tették közé a kormány honlapján, hogy jelenleg mennyit keresnek az állami vezetők – írja a HVG.

Hivatalos: ennyit keres havonta Orbán Viktor és Rogán Antal

Orbán Viktor fizetése 2010 májusa óta bruttó 1 507 400 forint, amihez még bruttó 224 363 forint képviselői tiszteletdíj is jön. Idei évi cafeteria-kerete 200 ezer forint, de 2010-ben még 446 ezer volt.

Rogán Antal fizetése 1 101 900 forint, képviselői tiszteletdíja havi bruttó 224 363 forint, amit évente 200 ezer forintnyi cafeteria is kiegészít. Rogánnak egy szolgálati VW Multivant is biztosít az állam.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Engem egyáltalán nem érdekel, hogy O.V. "hivatalosan" mennyit keres, u.i. tetszik, nem tetszik ő M.o. miniszterelnöke, tehát nem sajnálom azt a havi 1,7 mill. Ft-ot. Putyin 3,1, mig Obama 9,08 millió Ft-ot keres, tehát kis ország, kis fizetés. Sokkal jobban érdekel a strómanja által O.V. részére "összekuporgatott" vagyonka, vagy a család nevén lévőek...ami persze "védhető"?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eszegfu
Engem egyáltalán nem érdekel, hogy O.V. "hivatalosan" mennyit keres, u.i. tetszik, nem tetszik ő M.o. miniszterelnöke, tehát nem sajnálom azt a havi 1,7 mill. Ft-ot. Putyin 3,1, mig Obama 9,08 millió Ft-ot keres, tehát kis ország, kis fizetés. Sokkal jobban érdekel a strómanja által O.V. részére "összekuporgatott" vagyonka, vagy a család nevén lévőek...ami persze "védhető"?!
Zeta
Most ezzel mit akartak, hogy sajnáljuk, vagy röhögő görcsöt kapjunk?
Az eszegfü által feltett kérdésre kérjük a választ! Rogán esetében a szomszéd, mint gazdasági tanácsadó ,vissza osztott pénzeire kellene tudni a választ
Nessy
Ebböl a fizetésből már vehetne már legalább egy second hand öltönyt Orbán.
quadrocopter
A drágaságok költsék gyógyszerekre! Pasapark még így is nehezen jön össze! No persze ez a "hivatalos" amiről papír van és amiről nincs?
Fradigege
Ez a, "ki, mennyit keres?"-nekem ne! Jó?! Mese habbal.
papa.49
Ez az a 1/10 amit bevallanak, a 9/10 det meg csak elteszik zsebre!!!
Hellcat
Jó jó ennyit keresnek...csak éppen sokkal többet találnak...
nevemnick
A jéghegy csúcsa, ami látszik, a 2/3 a víz alatt.
(A parlamentben pedig csak 1/3.)
evacica
@eszegfu: És mennyit költ jótékony célra!? Ő nem utalja át a fizetését mint Gyurcsány,pedig állítom, hogy jóval gazdagabb!
Cefi
A minimálbér összege 2016 január 1 -től
454/2015. (XII. 29.) Kormányrendelet értelmében a minimálbér összege 2016 január 1 -től havibér esetén 111.000 Ft

Hetibér esetén: 25.550 Ft

Napibér esetén: 5.110 Ft

Órabér esetén: 639 Ft

Rogán, a kurva anyád. Meg aki rád szavazott, annak is. Meg akik hatalomban tartanak, azoknak is.
grincss
Eztet ércsük, bár negyedét sem érdemli meg egyik sem, no, de a mutyiból, harácsból, lopásból kapott lenne a lényeg!
"Cefi"-vel egyet értésben:
"Rogán, a kurva anyád. Meg aki rád szavazott, annak is. Meg akik hatalomban tartanak, azoknak is."
cikicakk55
Mennyi lehet az igazi,ha ennyit bevallanak?
mekkelek
A hivatalos fizetéssel az égvilágon semmi baj, a többivel kellene elszámolniuk.
percsi
@nusika: A fizetésük, tiszteletdíjuk és a cafeteria-keretük a blöff:)
A vagyonosodásuk sajnos nem, a mi hibánk, a magyar népnek a fele buta, fele gyáva.
Egymást fogjuk széttépni :(
Borsodi
Akkor könnyű ki számolni mennyit kereset mióta hatalmon van.Mert semmije sem volt akkor most miből lett milliárdos.Ugyanígy Mészárost,Rogánt is számon lehetne kérni,de mivel fidesz kegyeltek erre sor nem fog kerülni.Mi elhiszünk mindent,ennyit keres egy polgár mester helyettes Putnokon akiből kettőt is fizet a város mert egy nem elég.
bakegya
Narancstálibok betonozták be magukat Magyarországon-kötelet,nem fizetséget érdemelt ki magánakez a két here a pereputtyal együtt.
egyember
@papa.49: Ez a konyhapénz. Mivel az asszonyok spórolósak, hamar összejönnek a százmilliók/milliárdok.
1magyar
A fizetésük reális. De sok más is társulhat ehhez. Csak az a baj, hogy sok ezer állami vezetőnek még több akik nem érdemlik meg, irreális a minimálbérhez.
eszegfu
@evacica: 18:22 Nem akarom én összehasonlitani akár kivel... csak önmagát adja O.V. és a családja is. És ez a baj... még soha sem hallottam, vagy olvastam volna: igazán "adományoztak" volna a saját zsebükből! Elképedtem, amikor 1x Anikó asszony átadta egy szervezet ajándékát (azt hiszem a Vöröskeresztét) és ott pózolt, a nélkül, hogy ő vitt volna egy láda almát, vagy egy nagy doboz Sportszeletet a rászorulóknak! Azt gondolom, hogy a kevésbé tehetősebbek sokkal többet adnak, mert ők átérzik a rászorultságot, amig a gazdagabbak általában nem.
division
@mekkelek: Egyetértek ebben veled, ez nem túl magas fizetés, ez rendben is volna, a többivel van gondja a normálisan gondolkodó embereknek. Nekem, neked, minden forintról el kell számolnunk, ha új autót veszünk, új házat építünk, azokról is, ez rájuk is kellene hogy vonatkozzon.
panellproli
Ennyi fizetésből hogy tellett Tokalj hegyaljára, a Cinge utcai százmilliókat érő villára, az Erdélyben felvásárolt földekre,Rühelke svájci taníttatására stb...?Nyilván a strómannjai által lenyúlt százmilliárdok visszaosztásából.
panellproli
A gülü szemű meg nem nokiás dobozokat kért hanem kitömött aktatáskákat,persze azt sem ezres címletekben az ingatlan bizniszeiért.
huKKK
@panellproli: A Tónit ne báncsa jó!Neki csak egy rozsdás csepel bringája van. Nem tehet róla, hogy a felesége sikeres üzletasszony.
kissé felnőttem
3000 évig törlesztheti a népszavazásra elherdált pénzünket
bakegya
@kissé felnőttem: majd OSSZEFOGÁSSAL KISEGÍTI AZ A 3.3 MILLIÓ MAGÁÉRT RETTEGŐ MAGYAR AKIK A MIGRÁNCSOKTÓL BESZARTAK DE ORSOS PORTYÁZÓ TOLVAJ BANDÁZÁSAITÓL NEM FÉLTETTÉK MAGUKAT-GYEREKEIKET,UNOKÁIKAT!
-könnyen fogtechnikáznak ezek,még az ebédet is eléjük teszik!
evacica
@eszegfu: Főleg az Orbán család és talpnyalóik!
Lepényleső
Most hallom először,hogy a Volkswagen helikoptereket is gyárt.
Desischado
@panellproli: Ez itt a nagy kérdés? Miből??? Egyébként ez a "hivatalos verzió", a valóságban ennek a százszorosát lopják el!
Eladott Ország
Ez csak aprópénz a strómanoktól felvett pénzek után.
Papuska1
Igen ennyit keresnek. Más országok hasonló pozícióban lévő politikai vezetői ennek többszörösét keresik, körülbelül annyiszor többet, mint egy nyugati munkás is keres a magyar munkáshoz képest. Az Orbán Család jövedelmét több, mint egymillió forinttal emeli Orbán Viktor feleségének egyetemi tanári fizetése. Aki azt mondja, hogy ezt nem érdemli meg, kérdezze meg azokat, akik hallgatták már az előadását! Hasonló tudású egyetemi előadók pont ennyit, sőt néha többet keresnek. Ehhez jön az a jövedelem, ami Orbán Viktor feleségének szüleitől örökölt mezőgazdasági vállalkozásából befolyik. Ez akár havi több milliót is jelenthet. További jövedelemforrásuk Orbán, illetve a felesége egyéb előadásai és publikációi (tájékoztatásul egy nevesebb egyetemi előadó átlagosan félmillió Ft-ot kap egy kétórás előadásért, egy könyvvért, ha az sikeres 4-6 milliót is lehet kapni. Tekintve a család vagyoni helyzetét ez az összeg bőven fedezi azt, amijük van, Szerintem meg is takarítanak, vagy befektetnek, ami tovább növeli a jövedelmüket. Tessék szíves lenni, mi a fenének kellene e-mellé még lopni is? Hülyék lennének kockáztatni! Ezért baromság ez a sok mocskolódás!
mégállnekem
Jobban érdekelne a nem hivatalos...amit innen-onnan összefúj a szél...
kamazuka
Ennyit én is keresek de nem találom hová is tettem.De mit is?
kukac50
Milliós fizetéshez jár 200 ezer forintos cafetéria,a 28500 forintos öregségi nyugdíjhoz sem fára nem jár kedvezmény sem cafetéria . Nem aljasság???
Eladott Ország
@Papuska1: Orbán Viktor feleségének szüleitől örökölt mezőgazdasági vállalkozásból is befolyik akár havi több millió is.

Nos Orbán Viktor apósa, feleségének, Lévai Anikónak az édesapja, Lévai István állambiztonsági ügynök volt.Lévai István a „Lenkei” fedőnevet kapta, és a mezőgazdaság területén, az úgynevezett „kulákvonalon” foglalkoztatták. Egy 1957-es értékelő megállapítás szerint „…az ellenforradalom előtti időszakban elég jó munkát végzett.”

Ha valakinek eddig még nem tűnt volna fel, miért előny ma a rehabilitált állambiztonsági múlt, miért védi Orbán Viktor a volt besúgókat, miért nevez ki állami és kormányzati pozíciókba volt hivatásos tiszteket, miért tünteti ki őket és garantálja békés nyugdíjas éveiket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.