Szalay Ferencnek, Szolnok fideszes polgármesterének egy október végi képviselő-testületi ülésen szaladt el a ló egy a youtube-ra feltöltött videó szerint.

Az egyik napirendi pontban azt tárgyalták, hogy létesüljön-e parkoló egy lakóházak mögötti részen egy 4 milliárd forintos önkormányzati bővítés részeként – írja a 444.hu. A testület a projekt ellen tiltakozó lakók képviseletében meghallgatott egy idős nőt. Amikor a hölgy távozott, Szalay csak annyit mondott:

Ennyi hülye vén kurvát

- aztán kikapcsolta a mikrofont.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Na kedves Fidesz-szavazó idős hölgyek, lehet menni kezet csókolni. Most már legalább ketten állnak sorba a tisztelet fogadása céljából, okáért és elfogadásáért.
A feladat adott.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Így van ez fideszéknél...ilyen szépen kezelik a választóikat.
namihami
Na kedves Fidesz-szavazó idős hölgyek, lehet menni kezet csókolni. Most már legalább ketten állnak sorba a tisztelet fogadása céljából, okáért és elfogadásáért.
A feladat adott.
justhpeter
Mivel most nincs választási időszak, csak a fideSS átlag mentalitását dobta ki a szája. Az egész párt ilyen macsónak látszó kőbunkóból áll. Van min gondolkodniuk a szolnoki választóknak.
Lepényleső
Ebből is látszik milyen becsben vannak a magyar választók?Azt nem lehetne,hogy a választók
is így becsüljék a választottakat?
Rózsika Hatházi
Arra azért kíváncsi lennék, ha egy idősebb férfi lett volna a kérdező, azt meg le vén faszozta volna? Meg is válaszolom legott a kérdésemet. Igen.
eszegfu
Ez ám a "bátor" ember! Miért nem az idős hölgynek mondta, egyenesen a szemébe?! Az is érthetetlen, hogy a közgyülésen résztvevők közül senki sem volt, aki ez kifogásolta volna?! Ez a felvételről nem derült ki... Egy biztos: egy szemernyi tisztelet sincs a polgármesterben, csak a másik lenézése... és persze a "Fidesz mindent megtehet" elv pontos követése!:(
papa.49
Mit csodálkoztok hiszen FIDESZES, ilyen aljas, tetű banda még nem szívta a nép vérét eddig sohasem!!!
Gondoljátok a többi különb, biztos hogy nem!!!
papa.49
Az idős hölgynek ajánlom jelentse fel ezt a tajt paraszt tahót!!!
Eriksson
Az előbb valakik itt azt mondták, a tiszteletet ki kell érdemelni. Hogy valakit le vén kurváznak? Hát Istenem. A demokráciába belefér. :-o
jancsipapa
Csak az őszinte véleményét mondta el a választóiról ...
wagabund
otthon az anyját is így szólítja...rutinból elszólta magát.
joopapa
Ahogy ezt a foszert elnézem ez is megette már a kenyere javát, neki is már a lemez B oldala forog! Akkor rá meg azt kell mondani, hogy vén f.sz?
Mézike
@Eriksson: Ez igaz. Az viszont intelligencia kérdése hogy fejezi ki magát az illető "úriember". El lehet küldeni valakit úgy a k...anyjába, hogy ki se ejti a kurva és az anya szót.
lampa laz
...és mennyi ilyen hülye vén fasz van, mint amilyen te is vagy...
not me
A vén kurvák fasza.

A vatta hajú vén fasz (aki közelebb van a halálhoz, mint az élethez) vénkurvázik.

Vattahajú hulladék senki-semmi vénfasz: péklapáttal ütve a te arcodba is!
Eriksson
@Mézike: Tudod jól, hogy én nem szoktam senkit sértegetni, mindenkinek megadom a tiszteletet, de van egy bizonyos határ, amikor nálam is szakad a cérna.
Mert érdekes módon sokan következmények nélkül gyalázkodnak bárkivel ezen a fórumon is, de mennyire fel vannak felháborodva, ha esetleg nem méltó tisztelet hangján szólítják meg őket.
Úgy tűnik a demokrácia csak egyoldalú. Nekik demokrati, másnak meg kuss. /by Hofi/
not me
Amúgy ki a fasz vagy te, vattahajú?
Még sosem láttalak, és szerintem senki nem látott még téged soha.
Biztos magyar celeb vagy - mert őket még soha nem látta senki

Van neved, vattahajú?
Eddig hol voltál tartósítva, vattahajú?
És az utolsó kérdésem: Te vagy a télapó?
Mézike
@Eriksson: na de egy politikus azért oda figyelhetne. Ő nem kocsmáros, vagy az utca embere. Azzal hogy ilyen alpárian szól lejáratja nem csak magát hanem a fideszt is.
human
Na kibújt belőle az idősebbeket tisztelő narancskeresztény.
Eriksson
@Horizont: Nem akarok hozzáfűzni semmit a mondandódhoz.
Eriksson
@Mézike: Emberek vagyunk, mindenkinél előfordulhat ilyesmi. A kérdés csak az, hogy miért és milyen gyakorisággal.
Mézike
@Eriksson: Ez is igaz. Mindenki szokott cifrázni, de a minőség a lényeg nem a mennyiség!
ila51
na , de legalább nem lipsizik , mint a többi hordalék
Eriksson
@Mézike: A jó erkölcsöt, megfelelő viselkedést mindig mástól várjuk el. Hogy magunk mit vétünk ellene, az más, valahogy nem számon kérendő.
Hari
Figyelem ! Ez egy kivételes őszinte megnyilatkozás egy fideszes totumfaktumtól !!! Tessék nagyra értékelni, mert ki tudja hány fény évet kell várni a következőre !
Mézike
@Eriksson: Hogy szavaddal éljek. A jó erkölcsöt a megfelelő viselkedést tanuljuk. Apró korunkban a szüleinktől, majd az iskolában is, és végig az életünkben. Bár kell hozzá egy egészséges én kép ami sokakból hiányzik. Na őket erre tanítani csak apró korukban lehet, mert aztán már előre tolakszik a nagy arcuk és eltakar előlük mindent ami nem ők.
nem tibi
Ennyi hülye vén k.vát egyetemen .
Ezt mondta pontosan a mikrofonba a m@rhája.
Eriksson
@Mézike: Egyetértek. Ennyi félrenevelt ember...
Mézike
@Eriksson: Nem félreneveltek, hanem kissé kisiklott az én képük az ÉN felé!
vadnarancs
Hová süllyedt a tornatanár bácsi... A Farkas családba tökéletesen illeszkedik a modora...
Eriksson
@Mézike: Nem jó felé megy a világ. Nem régen még szinte mindenki tudta, hogy hol a helye a világban, manapság meg a tahók vannak többségben.
Mézike
@Eriksson: Hát na a 2/3 -ad az többség...:-)))
Hú bocs, de nem tudtam kihagyni! :-)
Eriksson
@Mézike: Ott a pont, de ez csak a pillanatnyi állás. A folyamat nem most kezdődött, egy generáció már ebben az elembertelenedett szellemben nőtt fel.
Mézike
@Eriksson: persze mert rohanunk, illetve erre fogunk mindent. Hogy dolgozni kel + hogy fáradt vagyok, meg azt hogy ...
Épp a minap kaptam meg a magamét az egyik kihelyezett "közmunkás" kolléganőmtől. A közmunkás azért van zárójelben mert egy tisztességen nő aki azt csinálja mint én csak 52 ezerért. De ér annyit mint én, sőt ,néha úgy gondolom hogy jóval többet.
Na szóval panaszkodtam, hogy nekem már megint rohanni kell, mert a nagyobbik lányom nem ér rá, menni kell babázni, de a kisebbik lányomnak vigyek valami kaját , mert ügyeletes, a fiamnak pedig rohanni kell különórára. Minderre volt tíz percem. Csendes halk szavú kis hölgy aki mellém van beosztva. Mikor kapkodva dünnyögtem az orrom alatt hogyénnekemmindenrekellidőtszakítani! Csak annyit mondott, hogy örüljek neki hogy szükségük van rám.
Aztán megtudtam hogy pár éve a 16 éves fiát temette. Motorbaleset volt.
Csak annyit akartam mondni, hogy az hogy nem érünk rá másra figyelni csak kifogás. Mert mindenkinek a sajátja az első ha van. És abba próbálja pár óra alatt beleszuszakolni egy fél élet tapasztalatát, mellette meg a gyerek fél szemmel a neten lóg.
Eriksson
@Mézike: Ilyen "problémák" régebben is voltak, mégis megoldódott minden. A gyerekek dolgai nem a mi feladatunk. Éppen az a baj, hogy nem tanítjuk meg nekik a magukért való felelősségvállalást, a tisztes helytállást szülőkért, gyerekekért, embertársaikért, a körülöttük mozgó világért.
patyuka
Már semmi baj, hisz bocsánatot kért...
Ugyanis az igazi, a ránk nézvést igencsak fenyegető baj az, hogy a többség szerint - ott az ő köreikben - ezzel már minden el van intézve, és megnézheti magát az, aki ezt meg meri kérdőjelezni!
Desischado
Igazi fideszes. Szivesen hallanám, hogyan szólítja az anyját.
nezelodo
Hol vannak már azok a szelíd régi szép idők amikor csak nyájnak nevezték a téren Orbán dicsőségére, kezének csókolgatására vágyó és érte csápoló idős hölgyeket?! Ma a legkisebb kérdésért, akadékoskodásért már vén kurvává minősíti őket a hatalomért remegő, ifjú, mélykeresztény demokrata. Remélem azért szaladnak a választási irodába ők is magánasszonyként a kopaszokkal demokráciát teremteni, ha eljön az idő?!
kamazuka
Az egyik közösségi portál nyugdíjasok csoportjában többen kikérték ezt a hangnemet.Miután én még a szarból is viccet csinálok/megjegyzem ekkora balfasz politikust nem láttam még,/Szóval föltettem a kardinális kérdést.
A jelzők közűl mind hármat vagy egyet egyet kének ki maguknak?
E bejegyzés hogy is mondjam.
a Neoton jojó c.száma után szabadon!
A sikerem nem volt ész bontó!
nezelodo
Azért azt el kell ismerni, rájár a rúd a város volt, kissé ragadós kezű, és mostani mosdatlan szájú polgijára, amit persze a saját hatalmas intelligenciájuknak köszönhetnek. Elismerem, hogy bennem is ugyanannyi szánalom van irántuk, mint bennük az alattvalóik felé.
nemfideszes
Minden fideszes nagygyűlés és békemenet előtt kéretik bejátszani a tisztelt közönségnek...
Levendula
Otthon is így beszél a feleségével? Már ha van neki...
Strong
Egyszer beszélgettem egy Pest megyei alpolgármesterrel és mondta, hogy be kellett náluk is vezetni a büntetést a testületiken, mert annyit káromkodtak a képviselők...
(pedig eléggé tanultak...)
nezelodo
@Strong: (pedig eléggé tanultak...) A tahó tanszakon. Más fidesz hitbizományban szelidebbek, ha számon kérik a vaskos tartozásaikat: "Jelents fel ha mersz!" És a többség ismeri e szelíd figyelmeztetés valódi tartalmát. Tökélyre fejlesztették a Kiskopasz módszereit.
Borsodi
Ewww.youtube.com/watch?v=G9YSE7cXEOczen nem kell meglepődni hiszen fideszéknél ez a módi így kell beszélni.
emerencia
@Mézike: Az egyik kolléganőm pl. a 22 éves fia helyett szokott rendszeresen valakitől ingyen szívességet kérni újra és újra. A srác enélkül is el lenne, ismeri is az illetőt de így kényelmesebb neki. (Beszélgettem vele, egyáltalán nem tartja cikinek sem azt, hogy mástól ingyenesen elfogad valamit amit önállóan is meg tudna oldani, sem azt, hogy még ezt is a mama intézi.)

Anno, fiatalon mi meghaltunk volna a szégyentől, ha a mamánk intézte volna a dolgunkat pláne, ha még nincs is igazán szükségünk arra a potyaszolgáltatásra amit anyu elintéz. Meg vagyok döbbenve. Mi már 14 éves korunk körül képesek voltunk gondoskodni magunkról mert a szüleink sokat dolgoztak, túlóráztak, most pedig sorozatosan látom, hogy idős, akár hetvenes nyolcvanas nénikék főznek kicsiny lakótelepi konyhájukban rendszeresen a tisztes polgári családi otthonokban élő jól szituált gyerekeikre, unokáikra. Természetes, hogy egy családban az ember ahol tud segít (pl. ott, ahol pici baba van) de az egyre furcsább, hogy tizenéves vagy nagykorú, felnőtt gyermekek is ugyanúgy lefoglalják idősb szüleiket, mintha még kicsik lennének.
volvós
Nos mi a baj, gyerekek ??
Egy mocskos állat fideszes polgármester az asztalnál
ülö anyját illettea szépertelmezhetö szavakkal.
valamint a feleségét...akik füvel-fával...csak vele nem !!
Mézike
@emerencia: Nekem mind a három nagyon anyás a mai napig. A nagylányom 28 éves, ha dolga van én megyek unokázni.:-) A kisebb lányom 26 éves. Ha ügyel akkor én viszem neki a hazait. Már egyik sem lakik otthon. Férjnél vannak. A fiam 12 éves, na őt kell hordani magánórákra.
De én akkor sértődnék meg ha nem nekem szólnának :-) Mikor mindhárom itthon lakott nem volt olyan délután hogy 20 X ne hallottam volna...ANYAAAAA :-) Jól van ez így mert ha nem tudnám mi van velük enne a fene.
Mézike
@Eriksson: Olvasd fentebb amit emerenciának írtam..:-)
Még hozzátenném. Az én édesanyám 74 éves. Agyvérzésből "felgyógyult" cukarbeteg nénike. De ha nem ő töltené nekem a káposztát, vagy nem ő rakná el a savanyúságot, hát azt hiszem ki is tagadna.:-) Érzi hogy szükség van rá. Addig élünk mig tudjuk hogy szükség van ránk.
Eriksson
@Mézike: Igen, addig jó amíg szükség van ránk. De nem erről beszéltem, hanem az önállóságra, tiszteletre nevelésről. :)
Cefi
Szalay Névtelen Ferenc negyedik mandátumát tölti Szolnok élén, és mint minden hozzá hasonló, vállalhatatlanul kínos helyzetbe került, Donald Trump– és Rubovszky György-díjas szarházi, ő is megmagyarázta a kirohanását. Mivel nem hivatkozhatott arra, hogy feltörték a Facebook-fiókját, emígyen indokolta a hölgy távozásával párhuzamos, őszinte megnyilvánulást. A polgármester keresetlen szavait tudniillik

„egy, a nap folyamán az egyik kollégám által elmondott információ váltotta ki, mely szerint egyesek újra olyan pletykákat terjesztenek rólam a városban, melyek hosszú időn keresztül rendkívüli módon megviselték a családomat, s különösen a feleségemet. A hazug vádak felzaklattak, feldühítettek, aminek a nap során magánbeszélgetésben többször is hangot adtam, néha talán nem oda illő módon Nem kívánom senkinek, hogy valaha is szembesülnie kelljen olyan hazugságokkal, amiket rólam terjesztenek, s amivel fájdalmat okoznak a családomnak. Tudom, politikai szereplőként nekem többet kell tűrnöm, de én is emberből vagyok.”
Szerinte azok, akik ezt a helyzetet úgy akarják beállítani, hogy ő akár egyetlen idős embert is meg akart sérteni, hazug politikai fogással élnek.
Foxley
Cyurcsány álláspontjára emlékeztet az öregecske feleségek lecseréléséről.
Veleda
Ez is csak olyan , mint a vak komondoros Józsi. Sajnos, nem csak ketten vannak ilyenek a fideszben.
Azt gondolják és persze joggal hogy nekik mindent lehet. Bűntelenül.
Sajnos igen, mindent. Ahogyan elbánnak országos szinten a nyugdíjasokkal, itt a példa rá, hogy ezt komolyan is gondolják.
mariaberta
Valószínű, a fiatal kurvákat jobban szereti!!!
Veleda
Ha egy csöpp vér lenne a pucájában, azonnal le is mondana. De nincs neki ilyen.
evacica
@Foxley: Na azért nagy különbség a két kijelentés között s csak úgy zárójelben igaz is fideszes vezető urak gyakorolják is ezt, mivel pénzük van a mi jóvoltunkból, most éppen ez a szépreményű MNB elnök Matolcsya teszi ezt! Egyébként ha én is ilyen bunkó lennék mint ez a Szalay patkány, akkor azt mondanám rá, hogy vén f...!
nemfideszes
@Foxley: Mint jó fideszes érthető, hogy próbálod összemosni a kettőt, de azért kíváncsi lennék, hogy ezt akkor is így gondolnád ha egy szalay féle patkány, mondjuk a te nagymamádat illetné ilyen jelzőkkel.
Ami meg az öregecskedő feleségek lecserélését illeti, abban a fideszes politikusok és haverjaik igen csak az élen járnak. De az is érdekes, hogy azok a női szervezetek melyek akkor felháborodtak, most mélyen kussolnak... nem kaptak engedélyt a pártközpontból.
Yoda69
A fideSSnek az idosek addig kellenek amig leadjak a voksukat. Aztan lathatjuk, hallhatjuk hogy kezelik oket.
szaboria1
@Veleda: A Fideszesek között egy sincs aki magától le is mondana.
szaboria1
@Yoda69: Emlékszel már több éve meg írtam milyen is a Fidesz hozzá állása a nyugdíjasokhoz. Lásd az 1999 évi nyugdíj rendezést is el csalták.
micfild
@Yoda69: És a nénik a lkrvázás után is kezet csókolnak nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.