Ellenzéki korrupcióellenes csoport felállítását javasolja a DK, annak érdekében, hogy közösen vizsgálják ki a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterről a sajtóban megjelent híreket.

A párt ügyvezető alelnöke, európai parlamenti (EP-) képviselője arra hivatkozott, hogy az Index hírportál egy oknyomozó cikkben mutatta be,

hogyan működhet Rogán Antal közpénzszivattyúja és kikből állhat a magyar emberek pénzének ellopására alakult Rogán baráti-haveri kör.

Molnár Csaba úgy fogalmazott: nagyon súlyos ügyek kerültek napvilágra, mert a portál szerint Rogán Antal hasznot húzhatott a Kulcsár-ügyből, 500 ezer forinttal szerezhetett meg egy 200 milliós belvárosi önkormányzati lakást, és a grúz hatalmi elit segítségével tervezhetett közpénzeket eltüntetni egy magyar-grúz együttműködésben épülő erőmű kapcsán.

Hozzátette, az elmúlt néhány hétben más esetek miatt is hallani lehetett Rogán Antal közpénz-szerzési mániájáról, ilyen volt például a letelepedési kötvények körüli botrány.

A DK nem fogja lemondásra szólítani a minisztert, mert ennek nem látják értelmét – mondta az EP-képviselő. Ehelyett korrupcióellenes csoportot kell felállítani, amely megpróbálja felgöngyölíteni, “hogyan szerveződhetett egy rogáni maffiacsoport arra, hogy a magyar emberek pénzének milliárdjait lopja el”.

Hozzátette, hogy mire eljutnak Orbán Viktor miniszterelnök megbuktatásáig, addigra tudniuk kell, hogy mennyi közpénzhez jutott a Rogán-féle kör. Egy kormányváltáskor pedig már kész dossziét fognak átnyújtani az addigra “tényleg függetlenné tett” ügyészségnek, hogy Rogán Antal

“oda jusson, ahova való, a hűvös cellába, ahol majd száraz kenyeret és poshadt vizet fog kapni”

– fogalmazott.

Kérdésre válaszolva azt mondta, megkeresik a többi demokratikus ellenzéki pártot, de véletlenül sem szeretnék, hogy úgy tűnjön, ők akarják irányítani ezt a munkát, ezért közösen dolgoznák ki az együttműködés kereteit.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Fú, de csípném, amint a BP-14955 "rendszámú "Rogán eltélt Strasbourghoz fordulna a poshadt víz és a szárazkenyér tárgyában!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
Én inkább a talpuk alá fütyülő szelet javasolnék.
quadrocopter
Fú, de csípném, amint a BP-14955 "rendszámú "Rogán eltélt Strasbourghoz fordulna a poshadt víz és a szárazkenyér tárgyában!
Béla333
Juhász Péter vagy 2 éve ezen dolgozik! Talán meg lehetne kérdezni, hogy miben tudnának neki segíteni?!
Nem ellopni már megint a showt mások elöl!
Peller Anikó
@quadrocopter: Tiltakozom!

Legyen inkább trágyában.
bakegya
A LUXUSFZÁLLODAI PORTYÁZÁSOKAT NEM NAGY KUNSZT LENYOMOZNI.jÓ PÁR MILLIÁRD BÁNJA A FRANCIA ORSZÁGI NYARALÁSAIKAT IS...van ezen a tóni családon mit vakargatni.
wagabund
..."Ellenzéki korrupcióellenes csoport felállítását javasolja a DK, "...

...kinek?
volvós
Szívet melengetö látvány lenne a kis parasztgyerek a vezetöszíjon
menetelne a buzik részére kijelölt cella felé...kiéhezett kanok közé...
Szókrakész
@wagabund: Olyan NAV Ildisen önmagát vizsgálná.
Hellcat
Teljes vagyonelkobzás után természetesen...de úgy ám hogy a család maradéka az utcán rohadjon meg...aztán majd kérdezgetheti a TV2 a Cilikét a blahán az aluljáróban, hogy mikor fürdött utoljára.
grincss
@volvós: Képzeld el, h még jobban kidülledne a szeme, amint hátulról adjusztálják!
És nem erőszak, mert bármikor el tud szaladni!
justhpeter
Mi már nem tudunk a rossz szokásainkról lemondani. Nekem nem elég ha Orbán nyilvánosságra hozza az ügynöklistát, mert a fele nem lenne benne, nekem nem elég ha Molnár Csaba leültetné Rogánt, mert az összes korrupt politikust szeretném a hűvösön látni, nekem nem elég ha a mi korrupt politikusunk helyet cserél a másik oldal korrupt politikusával, mert mindezek csak azt fogják jelenteni, hogy BENNÜNKET MINDENKI MEGLOPHAT !
Szókrakész
""Hűvös cellát, száraz kenyeret és vizet" ígér Rogánnak a DK"

A Gyurcsány mellé?
cikicakk55
Egyszerűen valamiért számomra hihetetlen,hogy ebből lesz valami.27 éve 4 évenként ígérgetik,hogy ha ők nyernek,akkor felelősségre vonás lesz,vagyon elkobzás,börtönbüntetést kap minden eddig korrupt politikus,stb.Eddig még Zusslagon kívül még senki nem került börtönbe.Ráadásul szerintem Ő lopta a legkevesebbet. Most azon áll vagy bukik a vásár,hogy mennyit tud Rogán Orbán szennyeséről. Ha veszélyes számára,hogy kinyitja a száját amennyiben lecsukják,akkor ki áll mellette.Esetleg még azt tudom elképzelni,hogy Rogán reggel borotválkozás közben a villanyborotvával véletlen elvágta a nyaki aortáját.
grincss
@cikicakk55: Az utóbbi variációra tippelek, mert az a legegyszerűbb megoldás! :-)
Törölt felhasználó
@Szókrakész: A Gyurcsány nélkül kevésbé lenne bűnös vagy vele?
adrenalink
Az a DK =Gyurcsány veri magát, aki még frakciót sem tudott létrehozni a parlamentben? Vegyék már tudomásul, hogy az orbán által pottyantot Péter főügyész ellenében érdemben nem lehet semmit tenni! Az ellenzék még mindig/ már megint csak az összevisszafogással van elfoglalva. Köszönjük Emese!!!
dr. prédikátor
Száraz kenyeret neki???egyí száraz lóf...t , nem kenyeret!!!
Zeta
Elnézést,de emlékezzetek Budaházira 1300- feljelentésből,5- 6 lett eredményes!
Rabszíjon mind. A főügyész,házon belül!
Szavazni ,hát oda kevesen járnak!
Kell egy totális tisztogatás! - 1989- től!!!
volvós
A cikk feletti kép mindent elmesél a parasztgyerekröl...
eszegfu
@volvós: Nekem is elsőre pont ez ugrott be! Tényleg az ember ugy általában képes ennyire, szinte debil pofát vágni, ha nem figyel?!
Cefi
@volvós: Hagyománya van ebben az országban a féregségnek, suttyóságnak, az élősködő pofátlanságnak
lusta
Na, itt az eredeti cikk. Nagyon alaposan körbejárták a fiúk.
Ha emlékezetem nem csal először arRogánS Toncsi kőkemény perekkel fenyegetőzött. Hát ezek után alig várom a perek sokaságát, ahol a mi Antilopunk a fleperes, majd szépen vezetőszáron elvezetődik.
Szókrakész
@ziziplanet: Gyurcsány nélkül is végtelen+3 napot kéne kapnia.
De azért gyurcsány is hosszú időre berendezkedhetne.
Akár öröklakás is lehetne a számára.
anka
@quadrocopter: Roggyant Tónyóról még nincs, de majd csinálok...:)
img1.dreamies.de/img/465/b/g2tgmstntz8.gif
mégállnekem
Kikérem magamnak, hogy csak ezt a kis csipás macskát zárják be... a többivel mi lesz? egyébként semmi...volt már a fityisznél 2002-ben az iratmegsemmisítések éjszakái...napokig szabdalták a bizonyítékokat...most sem lesz másképpen...inkább leégetik a NAV épületét, mint kiadjanak bármit is...még azt is eltudom képzelni, mivel számítógéprendszerrel működik, hogy az utolsó pillanatban törölnek mindent...véletlenül...
Peller Anikó
@sók: beteg vagy, kimosta az agyadat a cibán és még büszke is vagy rá. Kezet foghatnál Patkó Bélukával bár az ő agyát az elemes Bernike apucikája, a hogyarossebbe hívják most lépett le az elemespártból mindegy valami schvihák vagy hasonló neve van.
grincss
@lusta: ma 18:18
Szia Lusta!
Elolvastam az idézett cikket!
Mit ne mondjak, ezért, amit itt írtak tisztelet a szerzőknek! (azért sürgősen kössenek életbiztosítást)
Az ember gyomra forog ezeken a takonygerincű maffiózókon!
Al Capone és bandája csak kismiska ezekhez képest!
Mézike
@Szeparepa2: nem Gyurcsány cuki hanem Bajnai. :-)
Peller Anikó
@répa: "de a Bajnai és a Gyurcsány is tuti hogy mutyiztak"

Nagyon nehezedre esne, amennyiben nem tudod (hogy loptak-e, a saját céljaikra használták a törvénykezést, a politikából gazdagodtak szénné) akkor mellőznéd a Gyurcsányozást?

Ha pedig tudod, akkor tedd ide, de ne linkek tömkelegét hanem ennyit: GyF lopott ezt és ezt, Bajnai ebbe meg ebbe bűnös, a Demszky kilopta a cementet az autópályából Győrtől bivalybasznádig, érted?

De a legnagyobb geciség ilyen krva kormányzattal a nyakunkon Gyurcsányozni úgy, hogy fogalmad sincs miket beszélsz mert csak a cibán által beültetett implantátumot mantrázod.

A fényvégtelen éveket mindenesetre értékelem.
lusta
@grincss: Ezek után az index is hirtelen meg fog szűnni, tulajdonost fog váltani és még van ezer variáció.
quadrocopter
@Szeparepa2: Orbán-mutyik? A főtróger tudta nélkül nem múködhetett volna, ahogyan a körözött arab ügye sem!

Szemezgess:
- Korrupciós adatbázis - legnagyobb közpénzes katalógus - k-monitor.hu‎
Hirdetéswww.k-monitor.hu/adatbazis‎
-hvg.hu - trafikmutyi
hvg.hu/cimke/trafikmutyi
- trafikmutyi - 444
444.hu/tag/trafikmutyi
-Trafikmutyi
trafikmutyi.cafeblog.hu/
2013. jún. 4. - Bár a dolog lényegét egyelőre nem bolygatják, úgy tűnik, a rendőrségnek is gyanús lett a trafikmutyi. A Központi Nyomozó Főügyészség ...
- Trafikmutyi 24.hu
24.hu/tag/trafikmutyi/
Az LMP Juhász Pétere, a trafikmutyi megtalálója és az Öveges-program visszásságainak szószólója. Civilben állatorvos, és bár valaha fideszes volt, most ...
- trafikmutyi - Blikk
www.blikk.hu/trafikmutyi-64381
trafikmutyi rovat legfrissebb cikkei: Trafikmutyi: itt vannak az első gyanúsítottak!; Elbukott a trafikmutyi Strasbourgban; Eddig titkolták, most kiadták a trafikmutyi 16 ...
- Index - Belföld - Itt a trafikmutyi-térkép
index.hu/belfold/2013/04/30/trafikmutyi-terkep/
2013. ápr. 30. - Itt a trafikmutyi-térkép - Tekintse át térképen, hogy hol kinek a kije nyert trafiküzemeltetési jogot!
- Trafikmutyi - hírek, cikkek az Indexen - Index.hu
index.hu/24ora/?cimke=trafikmutyi
Nem kell megzavarni az embereket, jó? 20 ezer eurót fizethet a magyar állam egy extrafikosnak Nem értik a dohánycégek, mi a bajuk az ajánlatukkal.

Itt meg a fgolytatás:Google
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Következő
Béla333
@Szeparepa2: 00.28
Igazat tudok adni neked.
Sajnos azzal, hogy "ezen" oldal magukat demokratának becézgető szimpatizánsai nem fogadják el azt, hogy az 1994 óta egymást kormányon váltogató és a hátunk mögött összejátszó mutyikormányok mindegyike részt vett a lopkodásba, hiteltelenekké válnak.
De csak erőlködnek a végtelenségig.
Ugyanis azt nem fogadják el az emberek (én sem), hogy az én oldalam tolvaja az jó tolvaj, a másiké meg bűnöző, mert nem így van nevelve.
A tolvaj az tolvaj, összeghatártól és ötletes kivitelezéstől függetlenül.
Nem értik meg, nyomják azok szekerét, akiknek ezt a helyzetet köszönhetjük.
Ellenben mindennek lehordják azokat, akik ez ellen felemelik a szavukat!
Amíg az a helyzet, hogy rá tudnak bennünket dumálni, hogy az egyik korrupt tolvaj alakulat helyett azért szavazzunk a másik, ("már bizonyított" ) tolvaj csapatra hogy ne a másik lopjon, addig nem is fog változni semmi.
Ezért rendkívül kártékony amit csinálnak, de jó esetben ezt észre sem veszik, rosszabb esetben valahol haszonélvezői a maffiaváltásnak.
Szerintem!
Apatszerek
Mindenki lop aki nem én vagyok, és ez a lényege a sározásotoknak, a lopás elkövetésekor kell a lopást felfedni és nem utána, akkor amikor elkövetik, nem utána mikor már az igazság szolgáltatók, sztárügyvédek, bírók is besározódnak kimosó szövegekkel, bírói tévítélettel.
Béla333
@Apatszerek: 10.52
De hisz látod! Most se bukik le senki! Most vagy azért, mert nincs is minek lebukni, vagy azért mert Polt hárít!
A korábbi politikusi lopkodásoknál sem volt bűncselekmény, vagy akkor is hárított (ezért vagy azért) Polt?!
Mindenki döntse el. És azt is, hogy ha a bűncselekményeknek a végeredményét látjuk (mondjuk, hogy az államadósság többszöröse ment ki az országból offshore számlákon keresztül), de valamiért nincs semmiféle vizsgálat, így aztán elkövető se(!), akkor már nálunk minden rendben van-e?
Szerintem nincs!
Akkor jelentkezzen, ki akarja, hogy ez a folyamat a végtelenségig így menjen tovább kis hazánkban?!
Jozefina
Végre egy könkrét és normális ötlet!!! Rabláncra kell fűzni valamennyi korrupt fidesz-kdnp-t. Legfeljebb orbán apjának kőbányáiban dolgoztatni őket, hogy némi hasznot azért húzzanak belőle!!!
Hajrá DK, Hajrá Gyurcsány!!!
Béla333
"Az összefogásban nyilvánvalóan lesz majd keserűség is, de senkinek sem kell nagy áldozatot hoznia, senkit nem fognak börtönbe vinni – mondta. "
propeller.hu/itthon/3248063-gyurcsany-uj-osszefogast-surget-demokratikus-rendszervaltas-erdekeben?all#c1727456

Akkor most aggódjanak a Fideszesek, vagy éppen ellenkezőleg: "... senkit nem fognak börtönbe vinni"? Melyiknek lehet hinni?
Vagy szokás szerint úgy fogalmaz Gyurcsány, hogy mindenki azt magyarázzon bele, amit akar?
tothjani
Nem sokat érnek vele, majd beszáll a börtönudvarba a helikopter és kiviszi. :(
Iván Strasznov
@Apatszerek: Idióta, a hülye felfogásod alapján már előre felkel jelenteni, eszed van ?
PJProby
Viccesen cincognak a politikai mikiegerek. De ha a Jóistent is meg akarjátok nevettetni , meséljetek még neki a terveitekről.
nemfideszes
@PJProby: A szokásos cinikus fidióta böfögésen túl, esetleg valamit Tonyó és végtelenül buta feleségének meggazdagodásáról és urizálásaikról?! Dubajozásról, helikopterezésről, luxus utakról, folyton növekvő ingatlanokról, offshore cégekről, letelepedési kötvény bizniszről, belvárosii ingatlan mutyiról és a rendőrségen tönkrement CD-ről, tanyafejlesztési támogatásról?
Desischado
Amíg a fidesz hatalmon van, és polt péter a főügyész, itt addig nem lesz elszámoltatás. rogán meg fogja úszni ezt is, sajnos. Juhász mióta dolgozik már a tényfeltáráson, és eredmény semmi!
Béla333
@Desischado: 17.17
Pontosítani kell szerintem:
odáig stimmel, hogy amíg Polt a főügyész, addig nem lesz elszámoltatás, de ez az eddigi ténykedése alapján mind a Fideszre, mind az MSZP/Gyurcsányékra igaz!
"Cirkuszt és kenyeret a népnek" - ismered?
A kenyeret ellopták (az államadósság többszörösét szivattyúzták ki az országból offshore cégeken keresztül!), a cirkuszt azért biztosítják nekünk a politikusok és Polt!
De eredmény...???
kukac50
Polt Péternek és fele Fideszesnek száraz kenyér és víz dukál egy börtönben!
Szókrakész
@Mirabilis: Nem is.
Azért is adnék nekik két külön cellát.
Apatszerek
@Iván Strasznov: Ha tudnál olvasni, nem égetnéd magadat. Eszem van, és tudom használni, ott és akkor ahol szükséges. A kommentemet meg olvasd el egy párszor, hátha megvilágosodol.
Mindenki lop aki nem én vagyok, és ez a lényege a sározásotoknak, a lopás elkövetésekor kell a lopást felfedni és nem utána, akkor amikor elkövetik, nem utána mikor már az igazság szolgáltatók, sztárügyvédek, bírók is besározódnak kimosó szövegekkel, bírói tévítélettel.
Iván Strasznov
@Apatszerek: :
Szarházi vagy, eszed meg nincs, egy köcsög vagy aki összemos mindent!
Amit irsz az összefüggéstelen, tanulj meg fogalmazni értelmesen. Vagy ne igyál kommentelés előtt, és közben!
Na szedd össze magad :)
vonotok
Én a kötelet egyszerűbb és olcsóbb megoldásnak látom.
quadrocopter
@Szeparepa2: Nem csak seggfej vagy, hanem naív is,
Csak az ostobácska tesz fel ilyen kérdést a gengszterizmus idején:

" @Peller Anikó: Életem, te tudod bizonyítani, az orbáni mutyikat? Ha bizonyított tények lennének, akkor börtönben kéne ülniük."

És te tudtad bizonyítani? Mert akkor minek kellett volna ahhoz egy szoci, egyedül nem találsz el az ügyészségig?

Ennyit rólad - piskóta!
simmering73
Ezen a fényképen tisztára úgy néz ki, mintha madárinfluenzás lenne ez a csóka.
Cefi
Hadd ne soroljam azt az elképesztő mocskot, azt a kismillió korrupt összefonódást, ami a pofánkba zúdult. És akkor jönnek ezek a nyomorult apparátus-összetartó biodíszletek, és főállásban asszisztálnak a luxusmániás ripacs hazugságainak 687-ik részéhez is. Aki – luxusmániás ripacs – azt sem tudta, hogyan tüntesse el a netről a rá nézve igen terhelő és egyértelműen bizonyító erejű fotót, amelyen Kertész ügyintéző is rajta van.

Rogán már megint csak akkor tért magához az amnéziából, amikor közölték vele, hogy fotó és videófelvétel készült arról, amit zsigerből letagadott. És megint nem az van, hogy magyarázatot adunk, hanem rázzuk az öklünket, hogy az rohadjon meg, aki lebuktatott. Mert a tiltott megfigyelés gyanúját veti fel, hogy az Index nem hagyta nyugodtan üzletelni az uraságokat. Miért nem rögtön közösség elleni uszítás, vagy terrorcselekmény elkövetésére való felbujtás?

Azt értem, hogy a bizonyítékok törvénytelen beszerzésére utalva öklöt rázni az megy, de mégis mi az a tiltott megfigyelés? Ha jól sejtem, ez nem bűntetőjogi kategória, már amennyiben a mai napon hatályos Btk.-ban (egyelőre) nincs ilyen elnevezésű tényállás. De ha lenne, akkor is hogy jön ez ide? A Spéderre uszított paparazzók művét trófeaként hordozta körbe a TV2, pedig az ő esetében csak vágóképek kellettek a tendenciózus lejáratáshoz. Itt viszont arról van szó, hogy az Index cikke bizonyítékokat szolgáltat a maffia működésének megértéséhez és ahhoz, hogy Rogán Antal mibű élhet olyan luxuséletet, amit a hivatalosan bevallott jövedelme nem tenne lehetővé a büdös életben. Nem beszélve a mindenhol letagadott, senki által nem foglalkoztatott, sehol nem dolgozó, offshore-lovagok körül sertepertélő, nem közszereplő, miniszterelnöki nemfőtanácsadó, ellenben milliárdosok életét élő szipogóbajnokról. Akire mindig akkor jön rá a hígfosás, amikor Rogán kávézna.
Köb Jani
@Iván Strasznov: Szép jellemzést tudtál adni magadról, fogalmazásod tökély személyiségedről, ömlik belőled a tudás utáni álmélkodás, de soha nem érsz fel a legalacsonyabb szintre sem tehetség hiányában.Te vagy az obszcén szavak királya, már csak a pártagkönyvedet kell felmutatnod bizonyításként.
Apatszerek
@Köb Jani: Megadta azt amit én nem kommentelek rólad mert akkor én is ahhoz az értelmi szinthez kerülnék mint amilyen szinten te most vagy. Ezennel befejeztem veled a kommentelést!
@Köb Jani: köszönöm a kiállásodat!
Cefi
Nem megy ki a fejemből Rogán Antal táskája. Az a 700 ezer forint, amibe egy ilyen táska kerül. Az ezt megelőző táska, aminek 420 ezer forint volt az ára. Nem, nem vagyok irigy. Dühös vagyok. Embertelenül és istentelenül dühös. Azért, mert ezt is lehet. Velünk ezt is. Ebben az országban ezt is.

Rogán csak egy az élősködők sorából. Talán ő a büdöstahóság csúcstartója, aki annyira nem volt képes levakarni magáról a felkapaszkodott senkikre többnyire jellemző kivagyiságot, hogy az még a szektatagokat is irritálja. Rogán a hímnemű Vajna Tímea. Az ostoba, érzéketlen, tapintatlan bunkó, aki nem is érti, mi a baj a viselkedésével. Aki fel sem fogja, mennyire ordít róla az embertelenség.

Mert mindennek ára van. Azt az árat valakinek meg kell fizetnie. Mindig. Kivétel nélkül. És ezt az árat azok fizetik, akik nem tudják megvédeni magukat.

Nem önmagában Rogán táskája a baj, hanem az, hogy annak az árát nem ő kereste meg. Nem Vajna Tímea brilliáns fülbevalójával van a baj, hanem azzal, hogy annak az árát sem ő kereste meg. Nem Rogán táguló luxuslakásával, egyedileg készített ingeivel, méregdrága táskáival, luxusútjaival van a baj, hanem azzal, ahonnan ezeknek az ára származik. És nem tudjuk – pontosabban én nem tudom -, hogy Rogán Cecília csipkeruhácskái, ékszerei, fehérneműi, cipellői mibe kerülnek. Jobb is, ha nem tudjuk.

Azt azonban tudnunk kell, hogy ezek az emberek soha nem dolgoztak a versenyszférában. Rogán Antalnak soha nem volt és ma sincs vállalkozása. Rogán Antalnak kizárólag a politikusi fizetése volt és van. Amiből – bármennyire is az átlagbér fölötti – nem futja az ilyen kiadásokra. A fizetése sokszorosát költi el. Ezeknek a luxuskiadásoknak a forrása az, ami érdekes. Amit nem akarunk elhinni, amit nem vagyunk hajlandóak tudomásul venni. Amivel nem vagyunk hajlandóak szembesülni.

Elfogadjuk, de legalábbis lenyeljük a végtelenül pofátlan válaszokat. Rogán sértettségét. Mert a magánélete. Mert mindenki őt támadja. Irigységből. Gyűlöletből. Politikai...
Levendula
@simmering73: Tényleg úgy néz ki. Jót nevettem ezen a madárinfluenzás csókán :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.