Orbán kiállt a képviselők elé, és kijelentette: a kerítés én vagyok. Nem egészen így, de talán lélekben ezt gondolva. Elvégre, ha a rég porladó Lajos azt mondhatta, hogy ő az állam, akkor egy korlátolt belső felelősségű, ámde felelősségpánikos vezetőnek, egy kerítés csak kijár. Tehát Orbán maga a kerítés. S ezzel le is tudhatjuk a parlamenti szócsatáról szóló összefoglaló nagyját. Az, hogy a tudósítás szerint a szokásosnál is durvábban brüsszelezeett? Na és. Jönnek a választások, és a Fidesz már jó régen rákanyarodott arra a vágányra, amely mellett csak a folyamatos önmagára licitálás tartja meg a magabiztosság látszatát. Ettől egyrészt egyre hangosabb, harsányabb megnyilatkozások születnek. Másrészt pedig egyre durvábbak. Az út végén, az addigra teljesen bezápított agyú hívek talán még egy pogromot is bevállalnak majd. Mármint úgy, hogy ők vernek másokat. Mert azt természetesen még egy szélsőséges sem mondta, hogy ő szeretne a megvertek névsorában lenni. A tömegben bátor...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Orbán: A kerítés én vagyok.

Nem bazdmeg. Te a korlátolt vagy.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Ki épít, mit épít, miből épít és hol épít?

Őfenesége egy gondolata megér egy külön misét is

Mint ismert tegnap az ország házában az arrogáns pofátlanságát is megcsillogtatta. Pribékjei vastapsa közepette azt merészelte mondani, hogy: „az európai vezetők hajbókolnak Soros György előtt; ha a Soros igazán segíteni akarna, akkor kórházakat is iskolákat építene, ahol arra szükség van. ”.
Hic & nunc nem kezdenék értekezésbe az unortodoxia és illiberális (anti)demokrácia vs. nyílt társadalom témában, még akkor sem, ha tudom, hogy Őfenesége odavetett megjegyzése a francia eseményekhez nem csak elképesztően műveletlen és tájékozatlan paraszt-suttyó voltát okadatolta. Csak és csupán az építés kézzelfogható argumentumairól szólnék.
Kezdjük talán a miből épít kérdéssel; Szögezzük le a patás ördög a saját alapítványa pénzéből, még Őfenesége ugye:
az adófizetők pénzét költi,
ráadásul jelentős mértékben még csak nem is az általa megszállt ország adófizetőiét,
sőt annak jelentős hányadát – ahogy az a diktátorocskáktól megszokott – ellopja!
Az utóbbihoz szervesem kapcsolódok a ki épít kérdés, hisz a lenyúlás egyik legfontosabb módszere a „Nyuszi rokonai, barátai, üzletfelei. ” helyzetbehozása!
A mit épít, nos erről is lenne mit beszélgetni (nem süllyednék a lélegeztető-gép vs. ürességtől tátongó stadionok szintre), de helyette javaslom meggondolni, hogy mire nem!
Végül a hol kérdésre a legfrappánsabb válasz Alcsút és környéke!
Cefi
Orbán: A kerítés én vagyok.

Nem bazdmeg. Te a korlátolt vagy.
Nessy
Mészáros: Én nagyon gáz vagyok!
Orbán szocialista munka megosztást javasol Sorosnak: ő építi a stadionokat, Soros építse a kórházakat, iskolákat.
Mindenesetre, a legutóbbi Orbán beszédekből egy pszichiáter PhD diploma munkát írna.
Pálinkás Pál
Tudod ki vagy te??? Egy felkapaszkodott genetikai hulladék,aki bukása után ha nem menekül putyin cárhoz,akkor remélem a legsötétebb börtönben fog elrohadni,minden kedvezmény nélkül!!
Dr plágium
@Pálinkás Pál: Augusztusban ismét jön Putyin elvtárs, lehet már a menekülési útvonalat tervezik.
1magyar
Az ellenzék azt hiszi, hogy Mo-on a lefizetetteken kívül bárki is szavaz rájuk azért,hogy az illegális bevándorlókat beengedjék?
De ha csak átmennek az országon már az is felér egy tatárjárással.
Arról nem beszélve, hogy kellene közöttük osztani egy hírt, hogy ha itt belépnek itt kell élniük Mo-on mert idetoloncolják őket vissza.
Lehet, hogy nem is jönne erre egy sem.(mert mind No-ba akar menni)
dr. prédikátor
Viktor szopkin! Tudod mi vagy te?? Egy teleszart térdzokni, egy mocskos geci tolvaj.!!! Egy nemzetvesztő hazaárulo mocsok vagy!!!
eugen4402
Tegnap láttam egy percig. Illendően köszöntöttem: "Aggyisten Kerítés úr! Hogy szolgál a kedves egészsége ill. a családja? Nem fárasztó a maga korában éjjel-nappal itt kinn ácsorogni a szabad ég alatt? Ja, és ha magát véglegesítik Kerités-státuszban, akkor lehetek én Bonaparte..?
Csizmás Kond
" Orbán kiállt a képviselők elé, és kijelentette: a kerítés én vagyok. Nem egészen így, de talán lélekben ezt gondolva."
...talán...de ha mégsem ? ...szerintem amíg valaki valamit nem ért tökéletesen addig a következtetései is tökéletlenek.
human
Orbán újabb oldalát mutatta meg. Kerítéssel is foglalkozik.
nevemnick
@human: de jól megél abból a pár qurvából.
bakegya
A kerítés a vérében van a korlátoltnak!!!-tudjuk!
papa.49
Tudod mi vagy te hazugovics EGY MÉRETES HÜLYE VAGY!!!
magyarbakancs
"Orbán: A kerítés én vagyok"
Nem maga egy megalomán ,akarnok,diktátor.
Eladott Ország
Ez az elmebeteg, beszámíthatatlan, ütődött futballista barom kinevezte magát Európának. Azt mondja, hogy “Magyarország nem Európa-ellenes, éppen ellenkezőleg: igazi európai álláspontot képviselünk”, vagyis mi vagyunk Európa. Franciaország, Németország és a többi európai ország nem az. Csak Felcsút, élén Mészáros Lölővel és a futball királyával. Elment a maradék esze is ennek a palinak, kényszerzubbonyt kell rátenni.
Eladott Ország
@bencemacska: tegnap 23:42 " És ki az "áLamfő"? " Schmitt Pál: Megtanultam, hogy csak a teljesítményből lesz valami. Csókold meg a baromállat csúti cigány ánuszrózsáját. Összehordja a szél a szemetet, ég veletek.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 09:06
Kevesebb kannásbort OV pálesszal és tudod értelmezni amit Írok!!!
"Csókold meg a baromállat csúti cigány ánuszrózsáját."
Előbb előttem nyald tisztára, te mocskosszájú!
GeoCravker
@Dr plágium: Putyin kartárs a soros eligazítás miatt jön. Nehogy ez a politikai tacskó véletlenül rosszat ugasson
GeoCravker
@Cefi: Az. Normális országban már régen az ön- és közveszélyesek közt ülne.
Cefi
@GeoCravker: Most is ott van. Csak valaki elfelejtette rájuk zárni a parlament ajtaját.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Orbán azt mondta, hogy amíg ő a vezér, addig lesz kerítés;
Addig manipulálták a választási törvényt, hogy már most ötven százalékos valós támogatottság alatt gründoltak parlamenti többséget;
Igen, ha valaki valamit nem ért, azt kár feszegetnie. Egyet értünk :-)
papa.49
Hát koma mi tagadás eléggé ,,EGYSÍKÚ VAGY,, akár a kerítésed!!!
Eladott Ország
A kerítés én vagyok, de az ország azóta szarik maga alá, amióta Orbán Viktor és családja
elkezdett jól teljesíteni.
1magyar
@Eladott Ország: Tévedsz! Az már lassan 30 éve folyik. De tény, hogy Orbán ezzel írta be magát a történelembe.
nezelodo
Nekem a letelepedési kötvény miatt inkább a "kerítő" kifejezés ugrik be...
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2017/06/13/orban-a-kerites-en-vagyok/
S ebben az olvasatban teljesen felesleges a konzisztens gondolkodást számon kérni egy beszéden, ami a népképviselet szimbólumát jelentő házban hangzott el, de már régen nem a népnek, hanem a szavazóknak szól. Annak a kemény magnak, akiknek a szavazata kisebbségből is parlamenti többséget biztosíthat a választási törvényt önmagára szabó párt számára. Így azon is kár lenne hosszan pörögni, hogy Orbán mondandója szerint „Brüsszel nyíltan a terroristák pártjára áll”. Miközben tudható, hogy több terror-felbujtó is hazánkon keresztül érkezett Európa nyugati felébe. Annak a miniszterelnöknek köszönhetően, aki 2015-ben gyűlöletplakátokkal seftelt az ide érkező menekültek regisztrációja, illetve megszűrése helyett. Majd ki tudja hány busszal szállították a ki tudja hány, ellenőrízetlen, bevándorlót az osztrák állam közelébe. Így aztán Orbán, mint morálisan mindenképpen áruló, nem igazán vethetne semmit az unió szemére. De ez aligha tartja vissza bármitől. Különösen a választásokhoz közeledve.
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...persze azt mondta...és gercsány pedig azt, hogy ha ő lesz a kormányfő a bírákat és sok mást börtönbe vettet, tehát ezekszerint ő a börtön ?
Eladott Ország
@bencemacska: tegnap,14:14 A közölt idézet "Csókold meg a baromállat csúti cigány ánuszrózsáját. Összehordja a szél a szemetet, ég veletek." Schmitt Pálról "áLamfő"-ről szólt, nem rólad.
Sámannus
Te egy g.ci emberkereskedő hazaáruló szélhámosokkal üzletelő elmeháborodott vagy, aki azt hiszi nem látunk át rajtad.
kokopelli
@Cefi: ..le is hugyoznak a kutyák,miközben "rókáznak" is...!
Ördögvadász
Amint ismeretes, hogy nemcsak az amerikai elnökök kivétel nélkül mind, mind magas fokú szabadkõmüvesek voltak, hanem a legnagyobb diktátorok is: Sztalin, Fidel Castro, Saddam Hussein, vagy akár Leck Walesa, vagy Gorbi..., mit tanult Órbán Londonban? Csak jogot?
És miért kapott pénzt Sorostól? És, és...
Cefi
@Ördögvadász: Azon gondolkodom, hogy tudsz a klaviatúrán pötyögni, hogy közben a csúti zsírvarangy fonnyadt répája állandóan a szádban van. De közben rájöttem: anyád a smittmari, apád pedig a matolcsi.
Sámannus
Ha ez a paraszt igazságrohamot kapna, a saját emberei rögtön a bolondokházába csukatnák.
GeoCravker
@Sámannus: Pedig azt a diliflepnit ki fogja játszani. Lesz papírja, hogy büntethetetlen, mert agybajában követett el mindent. S csak a hangokat követte
GeoCravker
@nezelodo: Az a letelepedési kötvény tipikusan a haza apró pénzre váltása. Azaz árulása
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 10:29Legközelebb próbálj meg egyértelműbben fogalmazni, többször is elolvastam, de nem úgy értettem, ahogy most írod.
Nagyon csodálkoztam, hogy mit vétettem neked, mivel érdemeltem ki ezt a durvaságot.
Örülök, hogy én értettem félre!!!
GeoCravker
@Csizmás Kond: Ne csináld már. Ennél Neked több eszed van. Amikor éppen nem a nyelved vezérel.
Pontosan tudod, hogy szövegkörnyezetében az a "börtön" egy indulati fokozás. Mert valójában a szöveg, amikor nem az Origón, vagy a Fidesz belső infoóiban olvasod, akkor így néz ki.
"Világossá kell tenni: akik ebben részt vettek, utol fogja őket érni az igazságszolgáltatás. Börtönbe fog kerülni a hazug vádat elindító Polt Péter, a vádat képviselő ügyész, Kovatsits Gábor, a tárgyalásokat ide-odapakolgató Handó Tünde és az ítéletet kimondó Sólyomváriné Csendes Mária bíró is.

Biszku Béla esete a bizonyíték, hogy évtizedekkel később is jöhet a büntetés. Ezek a “jogászok” ne bízzanak abban, hogy Orbán Viktor az idők végezetéig hatalmon marad. Orbán meg fog bukni, ők pedig egy független, valóban jogállami bíróság előtt vádlottként fognak állni."
Ergo. Igazságszolgáltatás, jogállami keretek között.

Miközben Orbán kerítése de facto áll. Természetesen nem tudod cáfolni, hogy 2015 januárját követően plakátgyűlölködés zajlott, mert tudhatóan az zajlott. Nem tudod igazolni, hogy Orbán bármi tett a humánus és humanitárius rendezés ügyében, mert tényszerűen nem tett.
Terelsz, és ferdítesz. Ekkora lenne a baj?

A DK szövege innen: web.dkp.hu/kozlemeny-bortonben-vegzik-majd-a-sukoro-per-kiagyaloi-es-biroi/
Google. 5 perc se. Ennyit Te is megtehettél volna.
qxy
Kerítés?hát, láttam már kerítést kirugdosni, ha az vagy, akkor rugdossuk ki .
nezelodo
@GeoCravker: ...és nem ez az egy eset, amikor megáll a hazaárulás, és a nagy vagyoni hátrányt okozó nemzetárulás. Ha valamelyik rendszerváltás utáni kormány ilyeneket követett volna el, bizonyára elszabadultak volna a mai egyszemélyes döntéshozó fejében a gonosz koboldok.
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...a szövegkörnyezet az mindig szövegkörnyezet, tehát abból mindenki azt ért amit akar.
Amúgy nem érdekel ki mit feltételez arról a kijelentésről, nekem megfelel az is és a kerítés is, és amellett vagyok hogy nem kell lebontani.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Kerítéspártisághoz nem vitatom el a jogodat.
De azért, legalább nyomokban, gondolom azért tudod, hogy Orbán elfelejtett népszavazást kiírni erről. Ahogy a választási programjából is kimaradt az elszakadás az uniótól, illetve a vasfüggöny visszaállítása.
De ettől Neked személy szerint nyugodtan tetszhet természetesen.
Csizmás Kond
@GeoCravker: Na látod, ilyen a szövegkörnyezet...benne sincs de te kiérted belőle...:)
Nessy
Még pár év türelem! Addigra Mészáros "megvásárolja" az ország másik felét is, miután jelenleg csak a fele van a nevén. Akkor körbe lehet keríteni villanypásztorral, és kiírni: Magánterület! Belépni tilos!
Akkorra már csak hívek, a közmunkás cselédek, és a passziv eutanáziának köszönhetően gyorsan fogyó nyugdíjasok, rokkantak maradnak.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Te írtad: "Amúgy nem érdekel ki mit feltételez arról a kijelentésről, nekem megfelel az is és a kerítés is, és amellett vagyok hogy nem kell lebontani."

Azért, ha ilyen rövid a visszaolvasó készséged... Hát igen, no... a vezérlő erőd... Az tehet biztos róla :-)
Csizmás Kond
@GeoCravker: ..lehet hogy elvesztettem a vita fonalát de igeni kell a kerítés...sajnos.
Aki ide akar jönni az vegye a fáradtságot és szerezzen papírokat...ha nem menjen a ...ba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.