Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádióban jelentette be, hogy katonai beavatkozásra van szükség Líbiában, hogy megállítsák a migránsokat. Ennek részleteit nem a rádióban kívánta elmondani, mert katonai akciókról nem így szoktak beszélni, mondta.

Orbán katonákat küldene Líbiába

(Fotó: Mohai Balázs/MTI)

Orbán már a júniusi EU-csúcson is arról beszélt, hogy Líba északi és déli határaira európai katonákat kellene küldeni, hogy lezárják az utat a migránsok elől. Javaslatát akkor az EU-s vezetők többsége nem osztotta.

Az EU-s menekültpolitika egyéb részeit viszont elutasította: "Nincs szükségünk közös európai menekültpolitikára és nincs szükségünk közös európai menekültügynökségre, abból csak káosz, baj és szenvedés lesz."

Az NGO-król is ismét szót ejtett:

"Az NGO-k úgy akarnak föltűnni, mintha jó emberek lennének, de valójában zsoldban állnak, migránsokat szállítanak, rossz ügy oldalán állnak, kevert népességet akarnak Európában, antidemokraták, szemben állnak a nép akaratával, rosszat akarnak a magyar embereknek."

Az Európai Bizottság által indított kötelezettségszegési eljárásokról (civil törvény, lex CEU, tranzitzóna) ezt mondta: "Az eljárások bosszút jelentenek, az Európai Bizottságnál a Soros György által írt kottából játszanak."

A vizes vébéről azt mondta:

„Magyarország akkor lesz erős ország, ha Budapest képes arra, hogy a világ bármely rendezvényét vendégül tudja látni. Nincs olyan rendezvény, amit ma Budapest ne tudna megszervezni. Erre bizonyíték a vizes világbajnokság.

Egyetlen rendezvény van, amit nem képes Magyarország vendégül látni, az a futball vébé, mert nincsenek meg hozzá a szükséges létesítmények, és nem lenne ésszerű annak érdekében létesítményeket építeni."

(444)

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Figyelj, pockos,... Indulj el, aztan nezz hatra idonkent, hogy a magyar katonak kovetnek-e?

Hulye...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Figyelj, pockos,... Indulj el, aztan nezz hatra idonkent, hogy a magyar katonak kovetnek-e?

Hulye...
karma1
A nagy rendezveny-maniajara: haver, buktaval dicserd a napot, es egeszitsd ki azzal az allitasodat, hogy ..."es nincs annyi penz, amennyit a fidesz el ne tudna lopni a vilag barmely rendezvenyenek megszervezesekor...", mert csak igy van ertelme a mondatnak.

Arrol pedig, hogy katonai ugyekrol mennyire beszeltek nyilvanossag elott vagy nem, kotord elo abbol a csokott emlekezetedbol, amikor lelkendezve jelentetted be, hogy a kurdoknak kulodotok fegyvereket - a regebbi tipusu magyar keszletbol, mert ujat vesztek helyette...
bakegya
ORSOS VICCTORUNK,MINT HŐS MOAMMER KADHAFI-mennyé,mennyé ne is lássalak pávatáncos... minket ,magyarokat MAGYARORSZÁG MÉSZÁROSA jól eligazgat, van neki MIBŰ!!!
Hari
Remélem ő lesz a fovezér, úgyis olyan harcias, és győzelemre termett alkat, pláne ha viszi az egész vezérkarát. Magyarország fellélegezhetne, es ráadásul ő lenne napjaink don Qujitoja.
karma1
@lópicigáspár: Nincs az a penz, amiert megerne abba a zonaba egy magyar zsoldoskatonat kuldeni, az elete ennel tobbet er...
Mondom, induljon el, viheti a fegyverbuzi sinmicskot, meg a sintersanyat. A kuszaszem megtevesztesre jo, de a tomjenzsotit se hagyja otthon, az tud szkajkalapban feherlovazni, es facanokat loni. Imadja a fegyvereket - mehet!
wagabund
..."Orbán katonákat küldene Líbiába"...

az ottani törzsek még emlékezetükben tartják a gyarmati múltat, a fehér ember kegyetlen kifosztási mánijáját...
...nos ennek jegyében nem biztos, hogy lufival-plüssmacival várják a felmentő fehéreket...
...asszem lesz ott egy kis csetepaté...
Clavigo
Barom..."" küüddd " ki a Békemenetet ,,,,( privát költségen ),,,,,,,,Pataki dalolna a zellenségnek,,,, Oszt menjél Te is velük...Libiában szem nem maradna szárazon...Megjött a felcsuti allah..-térdre-imához...oszt jó napot.
Qqberci
@karma1: A Gonosz Törp megkapta Putyintól az orosz csodafegyvert: 5 km magasan repül és 10 km-es körzetben mindent ellop...
karma1
@Hari: 08.51-re: Nem lenne, mar az,... Hol latod az orszagba folyamatosan aramlo migrancs-milliokat? Ki a franc kerte ot, hogy minden ellen harcoljon, megvedjen?

Mindegy, ha megy, akkor tenyleg o menjen legelol...
kokopelli
..mégis baxa a csőrét,hogy az "ő virágzó országát" leß@rják a zemigráncsok?
Kifogy a téma az uszításra, csávókám? :=(
..azért nem kellene akkora kerülőt tenniök a menekülteknek!..de biztos ami sicher? :=)
Karma 1: ő a modern don Quijote...0,5-es kiadásban! Ki a fegyverhordozója? :=(
qxy
Én meg Orbáncot Líbiába golyó fogónak. Igaz a szaron át megy a skuló.
Igaz nem ő tehet róla hogy ilyen szemét hanem a törvény és a jog
colibri
Éreztem, hogy ma reggel orbánveszély- fenyegetettség miatt nem szabad bekapcsolnom a rádiót. Holnap tesz rá még egy szenesmozdony lapáttal. Ott lesz Tusványoson, ahol baromi elmés gondolatok jutnak eszébe.
Gusztus István fb, maximálisan egyetértünk, bárcsak a többség is látná...
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/meszaros_lorinc_orban_viktor_szotyolagecik.jpg
Mátyás király és Kinizsi Pál a felcsúti stadion lelátóján.
Már olyan régen nem volt pénteki igehirdetés, hogy kezdtem egészen jól érezni magam, ámde
Orbán ma reggel is felkelt és becaplatott a Kossuth rádióba, ahol rekedt hangon, köhécselve,
krákogva és sóhajtozva ontotta büdöslábú tanait az éterbe. Őszintén aggódom, és kérek mindenkit, aki illetékes ebben, a gyógyszeradagját vizsgálják felül, mert ennek nem lesz jó vége. Számtalanszor beszélt már orbitálisan ijesztő dolgokat, én viszont most először ijedtem meg. Több mint aggasztó, hogy 27 perces rádiós monológ, amely nem nélkülözte az mikrofonállvány visszatérő kioktatását sem, egy meggárgyult migráns-fóbiás, küldetéstudatos, eszelős, frusztráltan hörgő ember képét festi, akire már nagyon nehezen illik a miniszterelnök megnevezés. Ez már régen hadvezérnek képzeli magát és ki is mondja: félháborús állapotok dúlnak körülöttünk. Mert szükségünk van egy erőskezű vezetőre, akiről úgy gondolják, hogy megvédi őket a durva és veszélyes világtól, vezeti és oltalmazza az ő kis életüket. Így nekik nem szükséges gondolkodniuk, nem kell dönteniük és felelősséget vállalniuk semmiért, mert ott a jó király, aki mindig megmondja, milyen irányba kell masírozni, kit kell szeretni és kit kell gyűlölni, ki ellen kell harcolni.
bencemacska
Nem tudnak lebeszélni róla, hogy gazdasági érdekeltségei vannak a családjának Líbiában, még a papa kőbányai szakértői kiküldetése nyomán!!!
Azok megvédésére kellenek a katonák!
Azt is közpénzen kell védeni!
magyarbakancs
@karma1: Szia!
Én követném egy darabig.
Aztán egyedül mennék vissza haza.
magyarbakancs
„Magyarország akkor lesz erős ország, ha Budapest képes arra, hogy a világ bármely rendezvényét vendégül tudja látni. Nincs olyan rendezvény, amit ma Budapest ne tudna megszervezni. Erre bizonyíték a vizes világbajnokság."

Tisztelt miniszterelnök úr azt elfelejtette hozzá tenni,hogy ez nekünk menyi pénzbe kerül.
Ezeket pénz összegeket amit világversenyre fordítunk honnan vesszük el?
magyarbakancs
@karma1: Hétvégén Bálványoson fog beszélni.
Kíváncsi leszek rá mekkora baromságot fog mondani.
A királyi tv egyenes adásban közvetíti.
eugen4402
Elállt a lélegzetem, mert megláttam a stúdió-fotót: megértettem, miért szeret annyira a rádióban lebzselni a Nagyúr. Az az egyetlen helyszín, ahol glória van a feje körül...
Fradigege
Engem jobban izgat, hogy mikor ad a strómanod néhány milliárdot nekem. Én kiverem szívesen belőle.
Eladott Ország
Népünk bölcs vezére, aki utoljára a kínai emberekkel fedezett fel lelki rokonságot,
mindannyiunk egetverő szerencséjére idejében hazakacsázott és osztotta az észt a
magánrádiójában. Szerintem a Cinege utca pincéjében lehet egy stúdió, oda elég frissen
beszerzett kínai papucsban és valódi nájlon, kézzel gépihímzett hátú kimonó-otthonkában
levonulni, még csak fogat sem kell mosni. Orbán Viktor, aki magánbirtokának tekinti az országot – tévesen, mert az nem az ő, hanem a felcsúti szomszédja nevén van – szólott az alattvalókhoz. Szinte látom magam előtt Reszelőfalán Krumpli nénit, ahogy a konyhában maga alá igazítja a hokedlit és beizzítja a Sokolt, hogy jobban hallja a vallási vezetőt. Megboldogult ifjú koromban mi is így hallgattuk a Szíriusz kapitány kalandjait (az idősebbek a Szabó családot), később a könnyűzenei műsorokat. Csak ezek bennünk nem okoztak maradandó kárt, pedig akkoriban volt menő a Boney M. Krumpli néniben meg kárt okoz, ráadásul másfél millió Krumpli néni van, ez meg elég nagy tehertétel ennek a nyomorult országnak. Mert jönnek a migránsok mint Marseille- ben, a Csehszlovákok a foci vébé selejtezőn.
nezelodo
Már azt hittem, Líbiában van a Soros, azért akar katonákat küldeni, ahelyett, hogy maga menne oda megbirkózni vele!
Az MTI fotósának pedig gratulálok,bár lehet, hogy nem volt jó ötlet a humorát megosztani a közzel, de jó a fotós poén!
Eladott Ország
@karma1: index.hu/belfold/2012/10/09/a_pocakos_tabornokokat_nem_allhatja_orban/
Orbán nem állhatja a pocakos tábornokokat.
Orbán többször elismételte, hogy a katonák nagyon jól néztek ki. „Nincs köztük kövér, az a halálom ... pocakos tábornokok ... jól néztek ki nagyon” – mondta a miniszterelnök az őt kísérő parancsnoknak, aki hasonló véleményen volt, mint a miniszterelnök.
Hari
@karma1: nem kellett kérni, mert ő felkent isteni harcos, aki az úrtól kapta elhivatottságát.:-) Mindegy hogy egy vagy egymillió migráncsrôl beszélnek, ő harcol utolsó csepp vérünkig (nem elírás). Ez aztán legény a gáton !!!
Cefi
Ez egy teljesen zavarodott elme. A saját kormányának kötelessége lenne eltávolítani posztjáról, és elmegyógyintézeti felülvizsgálatát elrendelni. A vizsgálat eredményét nyilvánosságra hozni, ezek függvényében felülvizsgálni az elmúlt hét év döntéseit. Na ugye? Oszt' jónapot?
bencemacska
@Cefi: ma, 10:55
Neked vagyon igazságod!!!
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 10:51
Vele nem szabad konkurálni. Csak az ő pocakja nőhet egészen a kidurranásig!

Ps. Jaj a közelben tartózkodóknak! Hogy fognak kinézni!?
eugen4402
@Cefi: A nap igazságát írtad 10:55-kor. Csakhogy ez nem működik, mert egyik kormánytag sem veszítené el önként a zsíros állását, kiemelt fizetését. Nekik egzisztenciális érdekük, hogy Orbán az idők végezetéig uralkodjon.Addig dől a lé.
nyanya001
Menj és vidd magaddal a fiadat meg a vejedet !
A hordádat se hagyd itthon !
Eladott Ország
@bencemacska: ma: 11:15 kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/01/orban-2.jpg
A telhetetlen kis gömböc uralma. "Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is."
(Vaclav Havel, 2002-ben) - (lám beigazolódott)
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 11:41
Vaclav mondása nekem is sokszor eszembe jut.
Jó emberismerő volt.
Én sohasem értékeltem OV-t.
2002-ben viszont már itthon is ismerhette volna mindenki a 4 éves "uralma" alapján!!!
lusta
Ebben a líbiai dologban még egyet is tudok érteni a sorosbérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézárral, aki g..i és besúgó, ha egy apróságot is teljesít. Sorosbérec föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk és hívei mutassák nekünk gyarló libsikomcsiheterohomomigrancssimogatocolamámorban fetrengőknek a jó példát és menjenek elöl, vigyé nemzetünk zászlaját. Mi majd utánuk megyünk.
papa.49
Ez a hibbant barom, végül csak háborúba vezeti az országot !!!
eszegfu
Én meg kilőném orbitális Föld körüli pályára -- a fékezőrakétákat meg kifelejteném... körözzön az idők végezetéig
Cefi
@lusta: Ha nem is megyünk utána, de nagyon szépen integetünk neki.
maci0427
Van egy pár ismerősöm,akik hivatásos katonák és külföldön szolgálnak ! Ők szeretik és azt mondják,hogy elmennének bárhová,ha megfizetik őket ! Van az a pénz ! Ehhez Líbia témához hozzászólva - csak önkéntes alapon tudnám ezt is elképzelni és jól megfizetve !
DR Eric CARTMEN
Nem akar előremenni a püffedt pávatáncos ??
Pálinkafőző Rézüst
Leváltotta a NATO vezérkari főtisztjét is,és átvette a hatalmat! Emberek, Világhatalom lettünk a kisgecmarek által... :)))
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: A hazugovics víztornyában már ez a helyzet, a valóság mint mindig messze áll ettől !!!
Pálinkafőző Rézüst
@papa.49: ez a kisgecó világhatalomra tör...:))))
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: A vége meg az lesz, hogy papírcsákóval a fején, fakarddal a kezében szépen bezsuppolják a gyogyóba )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pálinkafőző Rézüst
@papa.49: és ő lesz a saját főnöke a gumiszobában...:)))
levarosbukta
@karma1: Ha megkérhetlek küldjed vele a félhülye rezsiszilárdot is jó?
Nessy
Mikor indul a Vezénylő Tábornokunk, a teljes kormányával és stábjával egyetemben? Remélem, már holnap!!
silber13
Azért a cikk képe sem kutya! Össze-vissza röhögtem magam a csúti szélhámos+ glóriáján!
desiro
@silber13: Ez volt ma a legjobb poén.
papa.49
A szarosbilivel a fején sokkal jobban mutatna ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
troll6
Uborkaszezon van! Ez az álhír-szerű információ felkorbácsolja a kedélyeket kellőképpen, s alkalmas arra, hogy sokak figyelmét elterelje...
silber13
@papa.49: 12:48-ra: A hintalovat elfelejtetted! Mindent figyelembe véve, akkor ó lesz a csúti zseb-Wallenstein!
X-ray
"A katonák egy ország nemzeti fegyveres erőinél szolgálatot teljesítő emberek. Nem összetévesztendők a zsoldosokkal, akik fizetség (zsold) ellenében idegen ország hadseregénél szolgálnak.
A katona jelenthet még rendfokozat nélküli, fegyveres szolgálatot ellátó személyt – Magyarországon használt elnevezése a honvéd."
Perwool
"Nincs szükségünk közös európai menekültpolitikára és nincs szükségünk közös európai menekültügynökségre, abból csak káosz, baj és szenvedés lesz."
Szerinted!!!
Orbán nyomja a szokott dumát, amiben mindig, mindenben más a hibás. Szóval a fajtája stílusa. Az Unió valamilyen szinten közös államot jelent. Ha nem is teljesen egységeset, de közöset. Na ezt úgy nem lehet működtetni, hogy lelkesen élvezzük a nyitott piacokat, a szabad utazást, a vámmentességet, az egyéb jókat, aztán mihelyt probléma van, elkezdjük egymásra tologatni a szart. Akinek tetszik az Unió, az vállal mindent, ami a tagsággal jár, a közös pénztől a kötelezően végrehajtandó közös döntésekig. Akinek nem tetszik a közös pénz, nem tetszik a közös jogrendszer, privilégiumokat akar a szociális rendszerben, a föld eladhatóságában és egyebekben, az ne legyen tag! Menekültkérdésben ugyanez. Közös döntés és annak szigorú végrehajtása. Ellenkező esetben marad a káosz, aminek a szétesés az eredménye. A tendencia szerint az Unió ide tart. A végeredmény majd egy sor szélsőjobbos kormány, Kerítések, határok, gazdasági háború, szóval ott se fog tartani Európa, mint a 70-es években. Na ennek lehet tapsolni birkák!
A nyugati államok is hülyére szopják magukat ezzel, a keletiek zömének meg vége. Elsők közt nyilván a legszarabb gazdaságúakat nyírja ki. Na melyik ország is az? Mondjuk Albánia után rögtön? Majd ha lehet vízummal elhagyni az országot bármelyik irányba, munkát keresni az elhagyott autógyárak és egyebek helyén, meg újra sorba állni banánért, akkor lehet örvendezni, hogy nincs többé az a kibaszott Unió! Se multik, se migránsok, se bankok, édes kettesben a millió cigányunkkal (Élükön a csútivajdával.), gazdaság nélkül, munka nélkül, pucér picsával. Aztán lehet 2024 ben újabb VB rendezni...
nevemnick
Vezesd őket nagy vezír, de ha lehet putyin katonáit!
justhpeter
... na most úgy áll a helyzet, hogy a Viktor vezír magához rendeli hitbéli társát, a gyagyás Zsótit, oszt a SintérSanya alias Pinocset seggedelmével és a kuszaszem Eltolcsy halmazalapítványi pízével, valamint a COF(Röff) emberáradatával délelőtt lerohanják Líbiát majd délután Brüsszelt elfoglalva felmorzsolják az Uniót. Junker menekülőre fogja. Merkelnek és Macronnak pedig annyi...

Őszinte nagyrabecsülésemmel övezett fideSS-kedvelő polgártársaim ! Valóban el tudtok képzelni magatokat egy ilyen elborult elméjű miniszterelnök vezetése alatt ? Még mindig bíztok benne, hogy nem lesz ennek a rendszernek erőszakos a vége ?

Tisztelt 600 000 új magyar állampolgárságú honfitársaim ! Erre fogtok levélben szavazni 2018-ban ? Mint állampolgárok részt kívántok venni egy katonai akcióban ? Netán adótokkal is támogatnátok ?
Perwool
@justhpeter: " Mint állampolgárok részt kívántok venni egy katonai akcióban?"
Elviekben igen!
Tekintve, hogy nincs kétféle állampolgárság, meg ugye a szavazati joggal kötelességek is járnak, értelemszerűen mindenkire vonatkozna a hadkötelezettség. Előttem a kép, mikor vonulnak be a magyar újoncok, Munkácson, Kolozsváron, Újvidéken.Nem minden aspektusa volt kellőképp átgondolva ennek a kettős állampolgárságnak. Persze nem is ez volt a cél, csak pár százezer szavazat..
egyember
Hurráááá! Remélem ő vezeti őket!
papa.49
@silber13: Az nem volt neki, csak a ,,nádparipa,, ))))))))))))))))))))))))))))
Az erdő szélén nőtt fel a dudva, a bodzabokrok voltak az ellenségei, legalábbis így mesélik akik ismerték a családját ...
papa.49
A kenetteljes majom 1 milliója is mindjárt neki is indulhat, ha szavazniuk lehet lehet honvédeskedni is !!!
silber13
@papa.49: szégyen-nem szégyen, de az általad említett csatamént nem ismerem!:-))
quadrocopter
Beavatkozni idegen országban? Nem ez ellen veri a taknyát a szarházi fostos Genyó?
Csak jelzem, hogy a Déli-sarkon még nem vagyunk jelen és Grönlandon sem! Idióta elmeteg f@sz!
Aztán Simicskó is potyogtathat néhány kierőszakolt könnycseppet a temetéseken, mint az idióta Hende!
tudode
A nap vicce az, hogy aszongya
- azért nem lehet FOCI VILÁGBAJNOKSÁGOT SZERVEZNI, mert NINCS ELÉG STADION!
...
He, he, ha, ha!
papa.49
@silber13: Letört egy nádszálat a mocsár szélén, legallyazta, a lába közé kapta és már trappolt is mint a veszedelem )))))))))))))
papa.49
@tudode: Mér focistánk van???
Olyan kétballábas püffedt hátvéd mint a hazugovics olyan az van ))))))))
A magyar UMCSCSCS harcra kész , a világ bármelyik csapata ellen kiáll, oszt. külön busz kell a gólok hazahozatalához !!!
levarosbukta
@papa.49: Nehezen elképzelhető, ezzel a lepkefingnyi hadsereggel amink van maximum egy homokvárat foglalhat el.
lusta
@levarosbukta: Viszont Líbiában homokból nincs hiány. Legfeljebb Simicskóék homokozó vödrökkel előre mennek és építenek egy-két homokvárat.
karma1
@lusta: Ha Rejto Jeno lathatatlan legioja menetelhetett a sivatagban kis apart ridikulokkel, akkor a homokozovodor sem elkepzelhetetlen!...:o)))) (Vizualis vagyok, elkepzeltem tomjenzsotit, amint viszi a lohaton, szkaj-kalapban a kis vodret, lapatkajat, es az uton - hogy ne legyen a vodor hasznalatlan - idonkent leszall a teverol - lorol, - es osszeszedi a "pottyanatot"... Minden penzt meger a latvany!...:o))))))
papa.49
@karma1: Én inkább mint eltűnt lovast tudom elképzelni, hogy teljesen betemeti egy homokvihar, oszt. úgy 200 év múlva előkerül amint ül a gebe hátán )))))))))))))))))))))
papa.49
@karma1: Ez a baromarcú koránál fogva nem lehetett jelen a csehszlovákiai ,,kirándulásnál,, én ott voltam, én tudom hogy az nekünk magyar katonáknak mivel járt, ez mit tud semmit csak jártatja a mocskos pofáját !!!
karma1
@papa.49: Pedig a cseh megszallas az egy margitszigeti seta volt ahhoz kepest, ami Libiaban folyik.
(Nekem a batyam volt pont akkor katona, tudom, mivel jart...Oda se hivta a magyar katonakat a rosseb se, de Kadarek kuldtek...:o(((
papa.49
@karma1: Olyan ellenségesek voltak még a magyarok is, hogy azt elképzelni se tudja aki nem járt ott... Az is igaz nem telepítettek be bennünket még a kis falvakba sem, hanem tisztes távolból úgy 3-5 km. voltunk, csak a reléállomás un. ,,nehéz vezetékét,, vittük be a az ottani postára...
Jó pár évvel később jártam a mai Szlovákia területén, de a magyar szó hallatán még azok is elfelejtettek magyarul aki annak születtek...
Mit tud ez a baromarcú ezekről a dolgokról SEMMIT !!!
karma1
@papa.49: Hat igen, ok utalnak bennunket, pedig elmeletileg Trianonnak koszonhetik, hogy most nem Magyarorszagon elo magyarok... Nagyivben szarnak ok orbanra is meg a szavazasi mizeriajara is...
papa.49
@karma1: Ha még hozzáteszem az előzőkhöz, hogy miután ránk lőttek egyik éjjel (egy rádiórelés kocsival voltunk összesen 4 en, kivontak onnan bennünket... Pár napig egy táborban voltunk Nyitra mellett, később visszatértünk a laksiba, ahol az egész kompániát bevezényelték a legénységi ebédlőbe, és a pol tiszt elmagyarázta mit láttunk kint, meg aláírattak egy papírt hogy 10 évig kapitalista országba nem megyek, 5 évig még szocialista országba sem...
karma1
@papa.49: Jeee, ez a batyammal is megtortent... Rajuk nem lottek , de rendesen megprobaltak oket lekopni, meg beszolasokbol is kaptak rendesen. Nem sokat meselt errol, nem volt boldog, mikor hazajott onnan...
bencemacska
@papa.49: tegnap, 20:05
Jó volt az bodza fából is. Nád nincs mindenütt!
papa.49
@bencemacska: Ahol ez a tökfilkó nevelkedett ott volt...
Cefi
@papa.49: 09.29. Velem is, és clavigo fórumtársunkkal is megtörtént. Ugyanott, ugyanakkor voltunk katonák, ogyanoda jártunk szoliba, együtt húztunk surranót. Repülésirányítás...
karma1
@amaramaistanna: Ez kiraly...:o))) De engem nem erint, mert nincs rajta orbanc baratunk... Szent istvant beletenni, mint "legartalmasabb " szemelyt?...Haaaaaat,... lelkuk rajta...
amaramaistanna
@karma1: A kérdőíven, rajta van ...lehet őt is bejelölni...
karma1
@amaramaistanna: Bocs, nem lattam...:o)))
karma1
@maci0427: 12.29-re: Bocs, de mit keres egy magyar katona Libiaban, meg akkor is, ha jol megfizetik???
karma1
@amaramaistanna: Nyertel, tenyleg rajta van!...:o))))
amaramaistanna
@karma1: ... nem nyertem én semmit, kánikula van... :)
karma1
@amaramaistanna: Nalam nincs, errefele minusz a divat jelenleg,...:o)))) Valoszinu, hogy Istvan kiralynal hatrahokoltem, es onnantol nem vettem a lapot...:o)))))
karma1
@amaramaistanna: Naaaaa, legalabb egy hangszorot?...:o)))
maci0427
@karma1: -- Mit keres agy Magyar katona Afganisztánban vagy máshol, ahová az ENSZ. kötelékében katonákat kell küldeni,mert "ezt előírják" ? Ja és állítólag mindig van jelentkező a nagyobb pénzért !
karma1
@maci0427: Az mas kerdes, hogyha nemzetkozi szerzodesek alapjan mennek, az ENSZ penzebol (amibe persze a magyarok is belefizetnek), De az egeszen mast jelent, hogy amig az oroszok kivonulasa utan orban is tevekenyen szetverte a magyar katonasagot, hatarorseget, addig orban kijelenti, hogy a MAGYAROK, , Magyarorszag kuldene Libiaba zsoldosokat. Milyen egyeni akciok ezek? ENSZ es NATO es Europai Unios tagok vagyunk, es ez a foldipocok ugy igazgatja mar a nemzetkozi helyzetet is, ahogy putyin elvarja tole.
Ez azert meg a jo fizetesert is egy kis tulzas, nem gondolod?
Magyarul - ami a bajom ezzel - : Mi koze orbannak egy egyeni akcioban Libiaba kuldeni egyik vagy masik oldal megsegitesere egy szamunkra teljesen semleges politikai helyzetben? Valoban, mar nem is hivhatnak a magyar katonakat "honvedeknek", mert semmi kozuk a hon vedelmehez...
maci0427
@karma1: -- Nem akarok én már ehhez semmit sem hozzáfűzni ! A pénzről /zsold / csak annyit,hogy az ismerősöm szerint ez "jó pénz" neki ! És minél kockázatosabb helyre megy,annál több a pénz ! Túljelentkezés van ! Én hiszek neki ! Hogy Líbiával milyen szerződése lesz katonailag,azt nem tudom ! De gondolom,hogy ez is jelentkezéses alapon fog menni,ha lesz !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.