Megszállták Botka László emberei a vásárhelyi polgármesteri hivatalt, Márki-Zay Péter pedig semmilyen felelősséget nem vállal, és már az első közgyűlésen sem mondott igazat Hódmezővásárhely új polgármestere. Erről beszélt egy interjúban a leköszönő aljegyző, Végh Ibolya.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

128 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
@Manhattan: ...ha ez fordítva történik most Brüsszelig hallana a baloldal sírása.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...mert ugye nem számít ki vezet csak ne fideszes legyen...
Manhattan
"Az új polgármester hétfőn, a munkaidőt követően négyszemközt közölte vele, hogy nem bízik a munkájában, mert megengedhetetlen módon politizált a szombati közgyűlésen. " Így kell finoman elbocsátani. Úriember módra.)
Peller Anikó
Nem csak az aljegyzőt, hanem kvázi mindegyiket ki kell rúgni, semmi jóra nem lehet számítani tőlük.

Féltik az egzisztenciályukat. Na persze. A Délmagyar pedig már a Vajna birodalomé, természetesen a kirúgott aljegyző morgolódását fújja.
Csizmás Kond
@Manhattan: ...ha ez fordítva történik most Brüsszelig hallana a baloldal sírása.
Hellcat
A fideszes maffiabirodalom egyik fellegvárában ellenállásba ütközött az új független vezető és mindent jegyzetel és felvesz diktafonnal...bazdmeg mi ebben a meglepő :D:D:D:D
Csizmás Kond
@Peller Anikó: ...sőt nem csak kirúgni hanem felakasztani...mert az az igazi baloldali hozzáállás...
...nem polgármesternek állt oda hanem szarkavarónak...ugyanis csak ahhoz ért a kétévnyi politizálása által.
namihami
Vajna lapban fideszes csicska őszinte nyilatkozata--hiteles cikk? VICC...
Nem bírják se kiköpni, se lenyelni a buktát.
Csizmás Kond
@Horizont: ...pedig lehetne más fegyvere is, pl a hozzáértés, de az sajnos nincs...ezért marad a diktafonos mesterkedés.
Csizmás Kond
@Horizont: ...dehogy, a pap prédikálta a szószékről...:)
Amúgy te honnan ismered bármelyiket is ?
Csizmás Kond
@Horizont: ..ez itt most nem a hallgatózásrtól szól hanem csak arról amit elmondott a jegyzőnő...amúgy csak most akarsz hallgatózni de amikor a te oldalad mond valamit akkor nem.
...és a ti jelszavaitokkal élve, most cáfoljatok.
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 16:53
Látom neked nagyon fáj a Hódmezővásárhelyi vereség. Ez azonban nem jogosít fel téged arra, hogy " szarkavarónak " nevezd az új polgármestert , aki egyébként elvhű keresztény.
namihami
@Csizmás Kond: Azt nem mondom, hogy ez korrekt eljárás.
De az eddigi tapasztalatok alapján bárki, aki a Fidesz ellen próbál fellépni, annak nemhogy a falnak kell a hátát támasztani, de annál sokkal erősebben kell a saját biztonságára figyelni.
Már megírt és leellenőrzött cikk is jelent meg úgy, amit utólag is átírt a fidesz-sajtó a saját szája íze szerint. Aztán jött a per és a helyreigazítás. De ugye, az már kabátlopási ügy. Akkor miért lepődnénk meg, ha egy frissen megválasztott, de őket ISMERŐ ember így védi magát?
Csizmás Kond
@Sziszifusz: nem fáj..nincs amiért fájjon...csak elmondom a véleményemet...és ugyanolyan jogom van nevezgetni mint neked...nem gondolod ?
szaboria1
Végh asszonyság nem 7-én este kellett volna feltenni mennyi az adósság hanem már jóval előbb. Mi a meglepő abban ha nem önben látja a város aljegyzőjét. Lehet, hogy csak simán jegyzőt fognak alkalmazni.
Csizmás Kond
@namihami: Hát igen...ez olyan mint a szlovák történelem...egyszer csak lettek... a rágalom a sajtóhadjárat a lejáratás egy ismétlődő akármi ami egyeseknek csak akkor nem tetszik ha ők kerülnek pellengérre.
Tőled is megkérdezem, mennyire ismered Márki szakismeretét, hozzáértését ?
Csizmás Kond
@szaboria1: ..mégis mikor...és miért máskor ?
namihami
@Csizmás Kond: Eddig a szakértelméről még nem kellett számot adnia. Egy hete polgi. És többek között, erre van a hivatal szakmai stábja is. Pont ez a kormány az, amelyik már egy se..vakarásra is min. államtitkárok tucatját alkalmazza. Úgyhogy ez még nem is lehet szempont. Viszont a beosztottak lojalitását és az új vezetőhöz való ""hűséget"" igazán elvárhatja. Ez a jegyző, pusztán a párthűsége demonstrálása alapján, máris elkezdett keresztbe tenni annak a polgármesternek, aki nem az ő falkája tagja.
Ha Te az új főnököd háta mögött elkezdenél sz@rt keverni, akkor mire számíthatnál?
Két lehetősége lehet: vagy dolgozik (pártállástól függetlenül) vagy kilép. És mint a hivataltól független ember, természetesen, joga van véleményt nyilvánítani, de mint alkalmazott, még köti a titoktartás. Ez a nő egy harmadik utat választott. Maradok a jó fizetés mellett, de beszólok a főnöknek. --Maaaargit, noooooormális???--
Sámannus
Valakinek eladják a város jövőjét, az tiszta nyereség. Hogy én ezt eddig nem tudtam!
quadrocopter
Bruhahahaha...hihihihihi...a távozó sértett fidesznyica előadta a népi kesergőt - tuninggal!
Geci-vikágban nem baj, ha valaki hord magával hangfelvevőt! Az sem baj, ha rejtett képit!
Csizmás Kond
@namihami: ...pedig egy értelmes szavazó igeni számon kellett volna kérje, hogy ne azután derüljön ki, hogy nem ért semmihez miután a fenekére ragasztották a széket...
A hűség nem seggnyalást jelent hanem szintén hozzáértést...és ha egy hozzáértőbb valamire felhívja a figyelmét akkor nem megharagudnia kéne hanem megköszönje...
Az egész pedig nem keresztbetevésről eredt hanem a nagyképűségből ...hazudozásból...nem kikürtölték a a belekontárkodását hanem felhívták a figyelmét hogy vannak akik azt jobban tudják...ezért kirúgta őket.
...de ti csak tapsoljatok neki amíg nem kell miatta sírnotok...
Macskaszem
Jóasszony azt akarta elhitetni, hogy a hitel az nem hitel, hanem részletfizetés. Mert ha a sz@rt átnevezzük lekvárnak, akkor az onnantól már nem sz@r ugyebár, hanem lekvár.
namihami
@Csizmás Kond: Az fentiekben leírt hozzáértés-hozzá nem értés jellegű észrevételedet miért nem osztottad meg évek óta ezzel a kormánnyal? Vagy ezek mindenhez sajátmagukban-maguk erejéből profik? Szijjártó? Kósa? Balog? Hadd ne írjam le a teljes vezetés nevét. Akkor mire kell nekik ennyi csicska? Mert szerinted nekik is kéne érteni mindenhez.
Ha pedig egy vezetőnek arra kell a szakértői csapat, hogy véleményezzen, ami után a felelős vezető dönt és a FELELŐSSÉGET VISELI (ez a kormány még azt se), akkor a szakértő értsen és ne a külvilág fele pofázzon (baráti sajtó), hanem a megbeszélésen belül közölje a véleményét. És ha a sokadik szakmai véleményét se venné figyelembe a vezető, akkor lépjen ki és ne a fizetés mellett pofázzon. De csak akkor. Mert ez így csak a párt felé villogásról és az új, ellenséges vezető előtti (mint használod a szót) keresztbefekvésről szól. Miért nagyképű, hazudozó az, aki nem tűri, hogy egy beosztottja megpróbál rász@rni a fejére?
namihami
@Csizmás Kond: .""pedig egy értelmes szavazó igeni számon kellett volna kérje, hogy ne azután derüljön ki, hogy nem ért semmihez miután a fenekére ragasztották a széket...
Bocs. ezt az előző kommentnél elfelejtettem. De pont a fidióták nem hivatkozhatnának arra, amit ide írtál. Hogy is volt az a ""Folytatjuk..."" duma? Az volt csak a szakmai program és a szavazók teljeskörű tájékoztatása, ugye? És nem is csak egy helyiség, de egy teljes ország minden lakosa részére.
Csizmás Kond
@Horizont: ...behánysz...tényleg be---mindenbe belehánysz ...mert csak attól nem hánysz amit te hánysz...
..ja és kihagytad a románozást...pedig az is egyik hányási szokásod.
Amúgy állampolgárság...mégegyszer elmondom...és utoljára, szóval jól figyelj !...nekem egy, egyetlen egy állampolgárságom van, és az nem azért van mert valahol születtem hanem azért ami vagyok...ellentétben veled mert te csak azért vagy magyar mert Magyarországon születtél...akár Pákó fia..de hogy semmi közöd hozzá azt minden hozzáállásodban kifejted.
namihami
@Horizont: Kicsit bővebben, ha szabad kérni.
Mi lett, mekkora, hányadik, stb.??
kereső
Már bocsánat, de az aki a "köz!!!alkalmazottja"",az miért pártoskodik.A párt, avagy a köz szolgálatára szegődött? Tudomásom szerimnt egy város jegyzője, egy minisztérium osztályvezetője nem pártalkalmazott! Be kéne már ezt fejezni.Ezt csinálták 2006-2010 között,közalkalmazottak-köztisztviselők ,önkormányzati vezetők,alkalmazottak-pártot szolgáltak,nem a közt.Nem muszály jegyzőként Hódmezővásárhelyen dolgozni,vagy akár Piripócson,ha nem tetszik a polgi,vagy a miniszterelnök.Nem rá teszik le az esküt,hanem közre.Akinek ez nem tetszik menjen kapálni,vagy kaszálni,meg utcát söpörni.Elég már a "közalkalmazottnak"álcázott pártkatonákból.
kereső
@Horizont: Gratulálok!!!A nagyiság boldogságos állapot.
rohács1926
A pénz beszél, de azért a csaj mégis ugat!
Mi lehet ott, ahol egy megválasztott polgármester csak diktafonnal mer beszélgetni.
Hát, mondjuk semmi különös; oda már legyűrűzött a fidesz család.
Kookas
@Csizmás Kond: az a pap a fideszes énekekkel hülyíti a hívőket.
grincss
@Horizont: Gratulálok mindannyiótoknak!
Sok jót, egészséget kívánok! :-)
Aki Én
@Csizmás Kond: 17:10 Nem. Te egy antimagyar kibic vagy. Ráadásul hitelteleül buta. Ez a többségi akarat, le vagy te szarva :)
Aki Én
@Horizont: GRATULÁLOK! Jó egészséget!
advocat
Al és egyben jegyző asszony! Szegény polgármester most került képbe. Van tartozás vagy nincs? Kik Botka emberei? Valami konkrétumot, ha - és feltehetően - jogot is végzett! Vagy ennyire van otthon abban is? Nagyszerű. Egy jegyzőnek a várost kell működtetni. Mármint az adminisztrációt. Ez lenne a dolga és nem a belepofázás. És a Délmagyar meg Vajna András Györgyé. Mert ez a neve! Magyarországon, ha még magyar állampolgár.
advocat
Shikari. A vásárhelyi ismerősöknek jobban hiszek! (Régen, 10 évig ott éltem!)
Manhattan
@Horizont: Ez most divatos kislánynév. Székesfehérvár külterületén vannak kiskertek. Egyik neve Emmaróza. :)
papa.49
@Horizont: Gratulálunk a kis unokához, jó egészséget, és sok,sok boldogságot kívánunk NEKTEK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK ..
F_Viktor
@Csizmás Kond: Te elbaszott picsája a világnak!
Szeretett szarosseggűd mit tett? 2011 év végére csak pártkatona ült a közigazgatásban, minisztériumokban és fityeszes önkormányzatokban!
Mindenhol bebizonyosodott, ahol nem fityeszes volt a polgármester, viszont a képviselő-testületben fityeszes többség képviselte a pártját, ott nem a közt képviselték, hanem minden téren a polgit támadták. Vagyis a szarházi pártkatonákkal képtelenség együtt dolgozni.

Semmihez nem értő bugris erdélyi paraszt kétségbe vonod Márki-Zay szakértelmét! Nem féltem, egy hét sem kellett, hogy lássa a költségvetés hiányát (3 milliárd forint!), amit a fityeszes aljegyző és fa-jankó eddig eltitkolt!
Ezek után ne csodálkozz, hogy repült a fityeszes barom!
De lesz még bőven ott csontvázak a szekrényekben, gondolom nem véletlenül kérte fel Márki-Zay Horváth Andrást, a becsületes NAV ellenőrt :-)))
kereső
@advocat: A jegyzőnek a hivatali apparátus működtetésén túl, a törvényesség betartása-és betartatása is feladata.Neki kell az önkormányzat törvényes működésére is ügyelni.Akkor az elios ügy fényében mi is történt? Örüljön,hogy "közös"megegyezéssel távozhatott.
Pálinkás Pál
Mi lehet ebben az ami nem igaz narancsok??? Mert hogy ti az internetre nem raktok ki valós adatokat,azt mindenki tudja...tehát evidens hogy munkába állása után látta a valós helyzetet.Elég ha megnézzük a ti hivatalos KSH adataitokat...köszönő viszonyban sincsenek az igazsággal!
Csizmás Kond
@Horizont: Adjon az Isten neki hosszú, boldog életet !
Remélem az Ő az Ők érdekükben is meggondolod kire szavazol és nem akarod hogy a jövőjük a te politikai hiányosságaid végett legyen boldogtalan.
karma1
delmagyar.hu, meszilolo ujsagja,...csizmas kond...mashol semmi nyoma ennek a "tortenetnek"... Mi kellene me'g mas ahhoz, hogy tudjamm, hogy hazugsag? (A kerdes koltoi , mert a valasz: semmi)
karma1
@namihami: nem meszilolo lapjai a videki lapok? Lemaradtam volna valamirol? Bar tokmindegy..
Csizmás Kond
@karma1: Ezr a torténete nemszenzációnak szánták és nem is kampányfogás, egyszerűen leírta az új főnök hozzáértését és hazug állításait amivel kampányolt. Amúgy ballibusok amúgy sem harapnak az ilyesmikre szóval a kedvenc lapjaidban biztos kussolnak mint lepény a fűben.
kereső
@karma1: de, a legtöbbje igen. A délmagyar, vajnáé,nem mintha sokat számitana.
karma1
Mondjuk Marki-Zayrol ezt leirni akkora hazugsag, hogy ihaj - ez az ember, aki melyen vallasos - NEM csak templombajaro, ami egy teljesen mas kategoria! -, az senkivel sem lesz sem fenyegeto, sem eroszakos.
Az, aki leirta ezt a hazugsagot, kizarolag a sajat nyomoronc mentalis allapotabol indul ki...
karma1
@kereső: Az egyik sz@r, a masik f@s... Mind a ketto a legalja meg a fideszeseknek is...
nezelodo
Mi lesz itt, a keresztények a keresztények ellen! A vezér meg dörzsöli a tenyerét, készül az új Esztergom. A zemberek meg nem számítanak, feláldozható veszteség lesz a város.
kereső
Még annyit ehhez: nem arról volt szó a kampányban,hogy Vásárhelynek nincs adóssága,és a 4 milliárd ft hiány csak a beiktatás után derült ki az új polgármester számára.
Most akkor ki nem mondott igazat? Az alpolgármester úr-igen,ha tudott az adósságról.A jegyző asszony, aki mindenképpen tudott róla,-és félretájékoztatta az alpolgármester urat,aki ezután nem mondott igazat,vagy tudtak róla mindketten,és hazudtak a választóknak is.
Szóval,egy korrekt!közszolga ilyen esetben minimum tájékoztatja a választópolgárokat,ha másként nem megy,akkor egy időközi beszámolóval a város honlapján.-feltéve,ha nem a pártot tekinti foglakoztatójának,hanem a várost.
kereső
@nezelodo: nem! a fidesz a város ellen.Csak tudnám,hogy azok a tisztelt?! önkormányzati képviselők kinek tartoznak felelősséggel-a fidesznek-e, vagy az őket megválasztó polgároknak?

Milyen képviselő az ilyen?,aki előbbre tartja a "pártutasitást",mint a saját városa jövőjét?
Elmondható ugyanez a parlamenti képviselőkre is!!!,hatványozottan.
kereső
@kereső: agy,-és gondolkodás nélküli gombnyomogatók.Mentek volna inkább kelmefestőnek.
Aki Én
@Shikari: ,,Aki sunyi módon a beszélgetéseket diktafonnal felveszi"
Gondolom ezért is nem emlegetted soha Gyurcsányt meg az öszödi beszédet. Aki azt felvette, az egy sunyi alak, kár is szót vesztegetni rá :)
simmering73
És még valaki hisz ennek a szennylapnak?
nezelodo
@kereső: Lesz ebből még Esztergom. Hogy nem mondanak igazat? Melyik politikus nem hazudik? Ha van ilyen akkor annak Öszöd... Nem hiszem, hogy ott béke lesz, addig míg Orbán a porondon parádézik.
Syntax Error
@Peller Anikó: Mint Görögországban kormányváltáskor, mennek a sírók terére, mert kiszolgálta a régi rendszert...
nezelodo
@Syntax Error: Nálunk is kátyúsra fog kopni a damaszkuszi út, nem csoda hiszen elmúlt már kétezer éves, és rohadtul növekszik időről időre a forgalom rajta.
quadrocopter
@Shikari: Maflicsek! "Hordademokráciában(?)" azért lehet hivatalnok, mert hordatámogató!
nezelodo
Valahogy a KLIKK egyes verziója óta, amikor azt hallom a fiúktól, hogy nincs adósság, akkor mégis mindig milliárdos összegek kergetőznek a fejemben. Lehet, hogy lottóznom kellene, mert az olyan számokba gyakran beletrafálok, akkor talán menne a kilencvenből öt is..
Aki Én
@Shikari: Nehéz eldönteni, hogy buta vagy inkább, vagy végtelenül naiv. Talán a kettő együtt. Azért talán kukkants bele a cikkekbe.
szaboria1
@Csizmás Kond: Csak a mi itteni önkormányzatunk alkalmazottai tiszta családi összefonásból áll.
Clavigo
@Shikari: Ideje lenne tükörbe nézned,,oláh .
Csizmás Kond
@szaboria1: Lehet itt is azt akarja Márk...
Aki Én
@Eriksson:,,A történtekkel kapcsolatban Hódmezővásárhely polgármestere azt közölte Facebook-oldalán, hogy „a Polgármesteri Hivatal működőképességének fenntartása érdekében egyeztettem a betegszabadságon lévő jegyző asszonnyal, és vele közös egyetértésben az ő munkából való felmentése mellett döntöttünk. Tanácsait, segítségét és hosszú éveken át tartó munkáját hálával köszönöm, valamint ha ezt az általa már régóta várt nyugalmasabb időszak megengedi, szeretettel várjuk vissza tanácsadói vagy más minőségben, szakértelmére és segítőkészségére ez alatt a rövid idő alatt is támaszkodhattam”.
Aki Én
@Eriksson: ,,Az MTI-ben megjelent hír után telefonon újra beszélt a polgármester a főjegyzővel, aki elmondta, hogy ő a közleményében semmilyen módon nem is utalt arra, hogy barátságtalan lépésnek tartotta volna a dolgot."
Peller Anikó
@Aki Én: ja, aztán ha a butaság szorgalommal párosul, igen kártékony lehet! Hát még ha fizetnek is érte. Mint tudjuk (tőle) szavanként.
Aki Én
@Csizmás Kond: Ha nem fideszes veszi magát körbe nyaloncokkal, hanem egy másik jobboldali, akkor az milyen felháborító, igaz?
Még szerencse, hogy nem ez jellemzi ma az országot, mi? ...ostoba
Aki Én
@Peller Anikó: Úgy mondanám: Mit sem ér a butaság, rosszindulat nélkül.
Eriksson
@Aki Én: @Aki Én: A lényeg a lényeg, hogy a polgármester úr első körben megvált a város eddigi al- és a (címzetes) főjegyzőjétől.
Jöhet a következő.
Aki Én
@Csizmás Kond: @Eriksson: @Shikari: ,,– Bár aljegyző asszony rövid egyhetes együttműködésünk alatt több súlyos szakmai és etikai hibát vétett, munkaszerződését barátságosan, számára kedvező feltételekkel, közös megegyezéssel szüntettük meg, amire nemcsak hajlandó volt, de fel is készült. Saját elmondása szerint már Hegedűs Zoltán alpolgármester úr kifejezte szándékát az elbocsátására, ezért azonnal el is tudott helyezkedni, saját maga mondott le a felmondási időről is."
X-ray
@Csizmás Kond: Te kivel vennéd magad körül? Te kit választanál alkalmazottnak, ha cégvezető lennél? Az ellenségeidet? Bazzeg! A fityesz kivel vette körül magát? Egy részük valóban hithű fityeszes, de a többség megjátszott, álságos fazon, akik a húsos fazék körül akarnak lenni.
Aki Én
@Csizmás Kond: 16:10 IGEN!
De ettől még egy tájékozatlan, ostoba román maradsz. Nem akarod otthon kavarni a szart? Nem akarod otthon uszítani az embereket? Muszáj neked a magyarokat basztatni?
Csizmás Kond
@Aki Én: ..te nem vagy magyar b@zdmeg !..tehát téged lehet.
Aki Én
@Csizmás Kond: Belesültél ebbe az uszítási próbálkozásba is :)

De ettől még egy tájékozatlan, ostoba román maradsz. Nem akarod otthon kavarni a szart? Nem akarod otthon uszítani az embereket? Muszáj neked a magyarokat basztatni?
Csizmás Kond
@Aki Én: ..épp ez az itthon kavarom és te nem vagy magyar.
Aki Én
@Csizmás Kond: De ettől még egy tájékozatlan, ostoba román maradsz. Nem akarod otthon kavarni a szart? Nem akarod otthon uszítani az embereket? Muszáj neked a magyarokat basztatni szekus?
dr frédikántor
@Csizmás Kond: Zölderdőben piros tojás,
Ibolya meg minden,
Fogadjunk, hogy ha ott megállsz,
Eltalállak innen!
Csizmás Kond
@Aki Én: Nem uszítok én senkit...csak nem szeretem aki idegenként magyarkodik.
Csizmás Kond
@dr frédikántor: Na jó...nemérdekelsz. ...de mire való ez az egész ?
Aki Én
@Csizmás Kond: Akkor még egyszer a cikkedhez, ami egy szar:

,,– Bár aljegyző asszony rövid egyhetes együttműködésünk alatt több súlyos szakmai és etikai hibát vétett, munkaszerződését barátságosan, számára kedvező feltételekkel, közös megegyezéssel szüntettük meg, amire nemcsak hajlandó volt, de fel is készült. Saját elmondása szerint már Hegedűs Zoltán alpolgármester úr kifejezte szándékát az elbocsátására, ezért azonnal el is tudott helyezkedni, saját maga mondott le a felmondási időről is."
Szóval jobban tennéd, ha nem uszítanál, nem hazudoznál, nem kavarnád a szart!
Csizmás Kond
@Aki Én: Ezt Márki mondta...csak annyira hihető.
maszk
"Megfenyegette Vásárhely volt aljegyzőjét Márki-Zay Péter"

- Dolgozzatok - egyáltalán -, és ne csak hányaveti módon a munka látszatát keltve lézengjetek.
- Ha már "dolgoztok", ne a saját zsebetekre dolgozzatok.
- Legyenek önálló gondolataitok, és ne csak utasításra váró pártkatonák legyetek.
- Legyen nektek a haza - összességében is -, de főleg lokálisan az első.
Orbánnak a látszat ellenére nem a haza az első! (az egyéni problémákkal is foglalkozni tudó önkormányzatok meg végkép nem - ami azt jelenti, hogy orbán telibe, keresztbe-hosszába leszarja a magyar embereket a problémáikkal együtt, neki a haza szó "zsírosbödön"-t jelent)

Eeeeez aztán a fenyegetés!
Aki Én
@Csizmás Kond: Jesszus kretén, te még magadnál is butább vagy :(
Csizmás Kond
@Aki Én: Te pedig mivel nem találsz társalgópartnert rajtam éled ki a faragatlanságodat.
...és hogy félreértés ne essék azért válaszolgatok, mert minden egyes beírással magadat jellemzed...úgyhogy csak írogass nyugodtan.
advocat
Engem valaki hülyének néz, vagy nem tudja mi az, hogy megfenyegette. Mivel? Úgy, konkrétan.
Aki Én
@Csizmás Kond: Gondolom ennyi ésszel ott leszel a békemeneten a többi kibiccel :)
quadrocopter
@Főlökött: Egy sértett pécha monológja! Fenyegetés valahogy nem jött le a meséből! A hangrögztő használata önvédelem és csak helyeselni lehet!
Csizmás Kond
@Aki Én: ..te gondolod annyi ésszel...sajnos erről nem tehetek...mindenki annyival gondolkodik amennyije van.
Aki Én
@Csizmás Kond: ...na, hát ez a bajunk veled.
maszk
Isten MINDENT lát, MINDENT tud rólad, pedig nem is használ diktafont - és ez a MINDEN, az MINDEN !!!

Ne hazuggy, és akkor nem fog zavarni a mindig bekapcsolt diktafon.
Vágod - tolvaj, csaló, hazug fideszes!?
csipetke
@Shikari: 7.56 Egy tehetségtelen bohócot mi is ismerünk,Orbánnak hívják.Bár ami igaz,az igaz,ügyes volt,mert baromi gazdaggá tette a holdudvarát.Reméljük,most majd végeszakad a Mészáros,Vajna,Tiborc,Garancsi,stb mérhetetlen gazdagodásának,az elképesztő hazugságáradatnak,óriási pénzlenyúlásoknak,a felesleges stadion,és kisvasútépítésnek,és az irdatlan összegű eu-s pénz végre gatyábarázza az egészségügyet,az oktatást,vagyis azokat a dolgokat,amit a fidesz eddig [email protected]árkival egyetértek a diktafonhasználattal,a saját védelmében teszi,okosan.És hogy olyan emberekkel veszi magát körül,akikkel együtt tud dolgozni,abban sincs kivetnivaló.Nézd meg Orbán holdudvarát,sógor-koma-ilyen-olyan rokon,haver-,és aztán kritizálj mást.
nezelodo
Na próbált volna az a sok "politikafüggetlen, két-három busznyi városházi szakember" nem elmenni CÖF-ögni, onnan, ahol még a takarítónőt is kirúgják ha nem hithű dakota...
Csizmás Kond
@Horizont: :) de igen...viszont te is mindig teletűzdeled valami megjegyzésekkel...:)
csipetke
@Csizmás Kond: 16:44 Te sem vetted a fáradságot,hogy legalább annak utánanézz,hogy Márki-Zaynak milyen végzettsége van.A közgazdász diplomájával pillanatok alatt átlátta,hogy hol tart a város.A diktafont is megértem,a fideszt ismerve,így nem tudnak hazudni,vagy letagadni semmit.
Rockxy
Mintha nemrég még ez az elvhű keresztény márki zajongott volna valakinek az akasztásáról.
De ha így volt, most már nyilván nem igaz.
Vagy elévült pár hét alatt.
Elhétült. :)
Macskaszem
@Rockxy: Az összes lámpavason fidesznyikek lógnak vazze, Az utcán már lesütött szemmel járok, mert ha felnézek, befigyel egy sunyi fityfaszos szempár plakátról, elefántfülről, mindenhonnan. Tiszta hányinger.
Peller Anikó
@Macskaszem: Az összes lámpavason fidesznyikek lógnak :))

Nálunk is. De még az összeharácsolt óriásplakáttartók üresek (hiányosak).
Csizmás Kond
@Horizont: ..hát ezt bármennyire is akarom nem tudom elhinni...:)
...de azért ugye nem haragszol mégjobban ?
Csizmás Kond
@csipetke: Amennyire tudom itt csak egy jelezte hogy vásárhelyi lenne, de tőle még nem hallottam sem kritikát sem dicséretet a válszatás után...mi többiek csak egymást szapuljuk...egyik mert hivatásának érzi a másik meg mert ugyanazt hülyének...
Aki Én
@Shikari: 12:58 Látom beleszarsz a valódi kétharmad akaratába. Quadro mondta jól, ez a hordademokrácia :)
Aki Én
@Shikari: Nagyon igazad van. És hol van jelenleg a legtöbb szoci? A fidesz-kdnp-ben. Hajrá lúzer, drukkolj nekik.
vladimir putin
@Shikari: te meg a itt a propelleren, nem pedig az elmegyógyintézetben.
Borsodi
Börtönbe lenne jó zárni, de le váltani mindenképp,mielőtt a disznóságokra fény derül!Addig is figyelni terhelő bizonyítékot találni gyártani ellene!Ezt nem tudjuk megvenni Erzsébet utalvánnyal!
Péter az igazság győzni fog,a férgek elpusztítják magukat.
444.hu/tag/varadi-andras
Főlökött
@quadrocopter: Csuda tudja, mi folyik ott. Egy biztos, hogy sokan akarják átverni, megvezetni és ez várható is volt. Az viszont, hogy bekapcsolt diktafonnal rohangál, valahogy személyiségi jogokat sért :), főleg úgy, hogy a másik fél nem is tud erről és hozzájárulását sem adta a felvétel elkészítéséhez.
Olvasható volt, hogy kém program volt az Ő és a család gépén is. Szerintem ez is hamuka, mert akkor arról lett volna hangos a sajtó, hogy büntetőeljárást kezdeményezett ismeretlen tettes-tettesek ellen, Btk.-s bűncselekmények tárgyában. De ez valahogy elmaradt...

De ha már itt tartunk, kérdezhetek ? Emlékszel a kamerás felvételek tárgyában beszéltünk arról, hogy jogsértés. Te pedig mondtál egy joganyagot arra, mi lehet a kivétel, a jogsértés elkövetésére. Már egy hete keresem - pedig lementettem, de nem találom ! Rémlik még ezen joganyag Neked és annak beazonosítási száma is ? Köszi, előre is :) !!!
quadrocopter
@Főlökött: Szerintem nem sért személyiségi jogokat, míg fel nem használja, viszint ha felhasználja,m ugyanaz a helyzet, mint az autós kamerák nesetében is, meg a csalkédi hézakra kitett és a kaput (jó részt általkában az utcát!) figyelő kamerák estében is.

BDT2011. 2442.
"Nem minősül visszaélésnek a képmás vagy hangfelvétel készítése avagy felhasználása, amennyiben arra közvetlenül fenyegető vagy már bekövetkezett jogsértés bizonyítása érdekében közérdekből vagy jogos magánérdekből kerül sor, feltéve, hogy a képmás vagy hangfelvétel készítése vagy felhasználása a bizonyítani kívánt jogsértéshez képest nem okoz aránytalan sérelmet."

Ugye, a pc.-jét már betámadták, úgy tánik, hogy széndékos hamis nyilatkozatot is tett szenélyével kapcsolatban a volt aljegyző, ergo: védi magát.

Amikor sor kerül(ne) a felvételek felhasználására, akkor kell eldönteni, hogyan aránylik, a személyiség jog a BDT.2011. 2442 -ben foglaltakhoz.
Hivatalos helyiségben, az asztalra kitett - tehát ergyértelműen jelzett - hangfelvevővel kapcsolatban nem lehet kifogás, más kérdés, hogy ha a folyosón, zsebben rejtve készít felvételt, de miután tudhatnak az ott dolgozók e módszerről a volt aljegyző nyilatkozatából, ezért számíthatnak is rá.

Lehetne vitatkozni a témán, ugyanis az autós kamerák felvételeit sem törlik azonnal a készültük után, hisz éppen az a lényege, hogy ha szlkség lenne a felvételekre vitás helyzetben, akkor azok kéznél legyenek! Utólag nem lehet felvételt készíteni, tehát aktuálisan kell.
A magánnynomozók milyen törvényi felhatalmazáés alapján készítenek felvételeket megbízójuk számára a célszemélyről, melyeket aztán esetleges bírósági eljárásban fel is használhatnak? Személyiségi jogsértés.

Nos, ekkor kerül elő ismét a BDT.2011.2442!

.
Főlökött
1000+1 köszönet érte :) Köszike ! => már tudom, hova mentettem :)
Már sokan és sokan kérdezték, mondtam Nekik, majd megkeresem. Kerestem - kerestem, de nem találtam :) Pedig fix-X lementettem és bitos meg is van, de nem volt meg, azért kérdeztem meg ismét :)
Azért is a köszike :)

Tudod erre jó ez a fórum, legalább megbeszélhetünk olyan dolgokat, amely témák a másikat érdeklik, avagy őt is kérdezik erről és így tud segíteni másokon, ingyen és bérmentve. Személyeskedés mentesen, közvetlenül, egymást segítve...Ez így a faintos :) :) :)
Kösz az ismétlésért !
cikicakk55
@Csizmás Kond: március 9.

7:00 Nos én Hódmezővásárhelyen élek 1972 óta. Volt rálátásom a Rapcsák,majd a Lázár vezette Polgármesteri munkára is. Egész addig nem volt kirívó gond,még Lázár Orbán falkájába be nem került. Nem azt mondom,hogy hófehér volt a költségvetés,mert 2010 óta itt is kezdett lejtmenet lenni,de Lázár azért védte a várost. Sajnos 2014- től beállt prostinak a Fityisznél. Már nem a városért,hanem a vezérért dolgozott,közben persze Ő is nyelte a milliárdokat. Márki- Zay Péter egy talpig becsületes ember. Kb 10 perc könnyű séta a főtér. Csak az utóbbi 1,5 hónapban 4x találkoztam vele. Gyalog jár dolgozni és nagyon nehezen jut be. Rengetegen megállítják. Van aki pansszkodik,van aki gratulál.Nagyon nehéz most neki,mert addig még ki nem derül,hogy áll a város költségvetése,addig nem tud semmi kiadásba belevágni. Tisztában van azzal,hogy most már Lázár nem támogatja közpénzből a várost. Szóval Márkyt én mint a város lakója csak tisztelni tudom.
Csizmás Kond
@cikicakk55: ...soha nem mondtam, hogy ne tiszteld...én nem ismerem, de az eddig leszűrt eredmények alapján ő a dicsőségébe fog belefulladni...neki a látszat a lényeg , a változás keltette széljárás hozta őt a felszínre...ugyanolyan szél fogja elfújni.
...és ha már ott laksz...Márki mióta él a városban ?
cikicakk55
@Csizmás Kond: nem tudom mióta él Márky a városban. A köztudatba a polgármester választás előtt 2 hónappal került.Hegedűst( a másik polgármester jelöltet ismertük már gyerek kora óta). Egészen biztos vagyok benne,hogy Márky Zay nem azért nyert,mert ő az aki az emberek egész biztosan jó Polginak tartanak. Itt Hódmezővásárhely csapott össze a Fidesz vezetéssel. Teljesen mindegy ki indult volna Márky Zay helyett,lényeg,hogy független legyen,vagy legalább is egyik volt párthoz se tartozzon. Senki nem ismerte a jelenlegi Polgármestert,mint embert.Annyit tudtunk róla,hogy Amerikából jött haza,7 gyereke van,nagyon vallásos,és hogy kirúgták az állásából,mikor megtudta a főnöke,hogy pályázott a Polgármesteri posztra. Az itt élő emberek hatalmasat csalódtak Lázár Jánosba és természetesen a Fideszben is,de a Fidesz addig nem volt gond,még Lázár nem lett közvetlen a tagja,illetve a minisztere Orbánnak. Mi a Fidesz ellen szavaztunk,nem Márki Zay-ért. Az egész más dolog,hogy közben sok mindent megtudtunk róla,ami csak megerősíti az itt élőket a döntésük helyességében. Lázár uszítása meg ellene pont nem jó ötlet tőle,mert ezzel még jobban maga ellen hangolja a város lakóit.
F_Viktor
@cikicakk55: Írod:
"Gyalog jár dolgozni és nagyon nehezen jut be. Rengetegen megállítják."

Tudtommal a közgyűléseket Vásárhelyen élőben közvetíti a helyi TV.
Mikor a fityeszes frakció orbánt képviseli (MZP megbuktatása a cél), nem a város érdekeit, akkor is ott kellene lennie annak a sok választónak, s tudtukra adni a város árulóinak, hogy el lesznek kergetve!

Írod:
"nem tudom mióta él Márky a városban."

Ott született Vásárhelyen, már dédapja a vásárhelyi református gimnázium igazgatója volt. Apja, mint tanár, köztiszteletben álló személy a mai napig.
Csizmás Kond
@cikicakk55: ...natehát... hazajött, nagyot szólt...vagyis a lehetőségek hazájában megtanulta hogy itthon is vannak lehetőségek...várd ki a végét, és bár ne válna be az én sejtésem ő nem a közért harcol...csak azzal...
Csizmás Kond
@Mirabilis: ..mi a baj bilis...ismét borulsz ?
cikicakk55
@F_Viktor: Mint írtam is,1972 óta lakom a városban. A pilitika és a város vezetői nagyon sokáig nem is érdekeltek.Köszönöm,hogy megírtad MZP életének ezt a részét,mert tényleg nem tudtam. Az ismerőseim és én is Tarjánban lakunk. Pont a mi képviselőnk volt Hegedűs. Őt már sokkal jobban ismertem és mint képviselőt tiszteltem is,mert annak nagyon jó volt. Sajnálom,hogy őt is elkapta a Fidesz lázt.Ettől füvgetlenül én sem rá szavaztam,sőt a környékünkről senki. Mi a Fidesztől kapunk sikító frászt,legyen bár milyen jó ismerős is,ha beáll a Fityisz mögé akkor számunkra megszűnt kétezni . A város tele van idős és közhasznú munkát végző emberekkel,akik nem fognak tüntetésekre járni. Már az is csoda volt,hogy ennyien elmentek szavazni
human
@Csizmás Kond: A kedves Végh Ibolya aljegyzőről annyit kell tudni, hogy Lázár azonnal odaadta neki a járási hivatal vezető posztját. Mondhatni nem hagyta az út szélén. Valamint azt is érdemes az aljegyző asszonyról, hogy ő maga és gyermeke is féláron vásárolhattak lakást a várostól a fideszes vezetés idején. Ott még további furcsaság, hogy az a cég is tudott kedvezményesen lakást venni amit ő épített a város megrendelésére.
Az aljegyző asszony jó szolgálatot tett a fideszesekenek, ezért jobb is hogy elment és tovább szolgálja őket.
Csizmás Kond
@human: ...és Lázár kinek kellett volna azt adnia ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.