Szerződést bontott a Puskás Akadémia FC Bognár György szakmai igazgatóval, Szíjjártó István vezetőedzővel és Disztl Péter kapusedzővel.

Az őszi szezonban Vincze István veszi át NB II.-es csapat irányítását – olvasható a honlapjukon.

A felcsúti klub vasárnap ikszelt a Dorog ellen, de hét győzelem mellett öt döntetlent és három vereséget szenvedtek el eddig, és huszonnégy gólt kaptak, nem megy nekik az idén – értékel az Index.

Hirtelen mindenkit kivágtak a felcsúti akadémia vezetéséből

A Puskás Akadémia a múlt idényben, az utolsó fordulóban esett ki az NB I.-ből, az a Vasas előzte meg őket, ami most vezeti a bajnokságot.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Ha fele annyira érdekelné Őfeneségét az ország, mint a foci, most retteghetne egy csomó nullát teljesítő! =))
Fradigege
Hahahahahahaha...lúzerek. Majd a zsírmore megmutatja mennyire ért a focihoz. Sok-sok kudarcot akarok látni. Nevettessétek meg a Nemzetet! Gyík banda.
justhpeter
Ok. Kirúgták a nemteljesítőket. A fideSS-kdnp-ben mikor lesz a tisztogatás ?
Cefi
Hirtelen mindenkit kivágtak a felcsúti akadémia vezetéséből.

Mostmár csak a kormányból kellene kibaszni a felcsutiakat.
wagabund
..."Hirtelen mindenkit kivágtak a felcsúti akadémia vezetéséből"...

nemáááá...azt hittem ettől biztonságosabb dagonyázó hely nincs az országban... a gyerekek ocizgatnak ahogy épp kedvük tartja, dől a pénz, nyugdíjas állás a vezetőknek (is)...

akkor most tényleg azt várják, hogy ebben a hidegben kiszaladjanak focizni?...ez már személyiségi jogokat sért...
joopapa
Van egy régi mondás, ide erre a hírre pont illik!"Ha nem megy a kupleráj nem a bútorokat kell lecserélni hanem a prostikat kell kirúgni"!
Zeta
Ki rúgta ki őket, Mészáros,vagy Orbán? Lehet, hogy 50- évre bérbe adta, de akkor is az övé, nem s strómané.
Felcsúton vmi nincs rendben. Valaki nem ért a focihoz ,csak szereti. Akkor minek csinálja? Akadémia - pénznyelő,11- mrd.
quadrocopter
"Na ugye" hogy nem a milliárdos, fűthető, tejben-vajban stadionokon múlik, felismerik-e a labdát a botlábúak?
Here Potter
Majd indítanak egy imaláncot de most a csapatért.
wagabund
@ziziplanet: látom magam előtt a filmbeli alakot...nyerítve röhögtem!

nálad a pont!
wagabund
@ziziplanet: amúgy a röhögéstől elfelejtettem neked adományozni a nap legjobb benyögése díjat!
nálad a pont.
Törölt felhasználó
@wagabund: Köszönöm! Azonban ez most valószínűleg így is játszódott le csak magyarul:)
Törölt felhasználó
@quadrocopter: én tovább mennék..ennek az országnak nem a foci az erőssége, szóval század ennyi pénzből vízi sportok, szertorna, úszás, vívás, stb.. Voltak szép éveink a fociban, viszont ahhoz kellett egyfajta speciális közeg, ami bizonyításra sarkalta a focistákat...

Pedig milyen szép lett volna, ahogy egy bajnoki döntőn a Timike fánkját csócsálva, duzzadó mellkassal nézhetném az országgal együtt a szintén duzzadó mellkasú vip páholyt, ahol Orbán és az oligarchák szotyiznak, miközben a Felcsút megtestesíti a nemzet egységét és diadalmát, amit Viktorunknak köszönhetünk. De hát sajna nem így lett:)
quadrocopter
@ziziplanet: Ez a gengszter- focimánia pont olyan, mint a rákosista vas - és acél országa volt! A hibbant nem veszi élszre magát, miközben Hosszú katinka kikószámra hozza el az aranyakat és nem tud focizni.
Here Potter
Akkor ízlelgessük egy kicsit.11 milliárd forint.
human
@Borsodi: Na ez még egy megrázó videó. Az elhunyt Váradi András van rajta és a néni akinek a fáit retkes Tiborcz kivágatta, mert útban volt neki. Ez ám a habonyi tempó. Aki útban van azt el kell intézni. Mocskos szemét banda.
www.youtube.com/watch?v=fyOWWdQ46aQ
cs.n.
Akkor most már irány a Bajnokok Ligája. Minimum. Már látom is, ahogy a boldog felcsúti libakergetők (vagyis izé, focisták) örömtől repeső arccal szállnak fel a repülőgépre (vagyis izé, felcsúti kisvasútra), amely egyenesen a Real Madrid-Felcsút döntő helyszínére szállítja őket - álmodta Viktor, mielőtt az ágytálba lógott a keze.
nezelodo
Komolyan vették a "Kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci" aranyköpést. Hát a koronázóvárosban ez nem jött össze! El tudom képzelni hogy tobzódik most a Nemzeti Beteg!
kai hansen
Ha a kupi nem megy nem a bútorokat hanem k...kat kell kicserélni ;) ;) ;)
nevemnick
Kár, hogy az országgyüli kimarad a szórásból...
Borsodi
@human :Sajnos ez így van,korrupció,diktatúra önkényuralom van Magyarországon,ezt a fideszes polg.m. előszeretettel alkalmazzák.
bakegya
Túl sokat TUTTAK a közpénzköltészetről!!!-majd imádkozom értük ,nehogy éhen haljanak!!!DDD
kkalman
És ettől a csutkai Faláb Fc. díszpintyei egyből megtanultak legalább egy egyenest rúgni a labdába. El kéne végre jutni odáig, hogy a londoni Angol-Magyar 3:6 (ismertebben a londoni 6:3) folyamatos emlegetésétől senki nem fog megtanulni focizni, és, hogy soha nem leszünk focinagyhatalom. Még akkor sem, ha ezer milliárdokat b***nak el a focira. Ez csak egy focibuzi legszebb álma, miközben a keze a szaros bilibe lóg.
namihami
Tényleg, miért kellett szegényekkel így bánni? Azért mert az aranylábú fiaik nem tudnak focizni? Ráadásul ennyi pénzért, ilyen körülmények között?
Hiszen, ha a foci-analfabétizmus kizáró ok lenne, akkor kishazánkban a focisták és vezetőik között totális lenne az elbocsájtás. Egy lavinaszerű kirúgási hullámnak lennénk tanúi.
Jobban kéne vigyázni a fociszakosztályokra, mert még a végén nem lesz lehetőség a pénz és főleg a TAO-k totális lefölözésére. Bár a most meghozott pénzellopó-törvény sokat fog könnyíteni ezen a gondon.
szaboria1
Őjk már meg kapták a jó nagy adag zsebpénzüket, most másokon van a sor.
dr. prédikátor
Jövőre meg hokipálya lesz a stadiony helyén!!!
Nessy
Hiába cserélik le a "madámot", ha a lányok maradnak.
Esetleg buksi simogatás helyett edzeni kellene az ifjakat, már akiket érdemes! Azért mert egyszer sikerül gólt lőnie, még nem lesz Maradona!
Eladott Ország
Ceaușescu szülőfalujában a 80-as években hipermodern stadion épült, ma már csak az rohad benne, amit nem loptak el. A mi kedves vezetőnk álma is megvalósult, megépült a stadionja. Az EU legszegényebbjei vagyunk a kedves vezetőnket nem zavarja.
eugen4402
Hmmm... Felcsúti akadémia?
Kezdetnek nem rossz..!
perfekt
@Eladott Ország: Szia.Nem kell a szomszédba menni: Egy Stadler nevű juhász Akasztón-Európa egyik -ha nem a legjobb stadionjának volt a tulajdonosa.Nem fizetett "védelmi" pénzeket-ő börtönbe került a stadion-pedig szét pusztult.
Lehet ám vigasztaló az a tény,hogy a világon országunk az-amit ,ha népességét nézzük a legtöbb stadionja--és pro-licenc-es edzője van.Csapat meg egy hang sem.
szép új világ
Ezek alapján legközelebb a Felcsúti kis vonat mozdonyvezetőjét rúgják ki?
nemfideszes
@perfekt: "Stadler nevű juhász Akasztón-Európa egyik -ha nem a legjobb stadionjának volt a tulajdonosa"

... azért ne essünk túlzásokba.

www.alon.hu/lelegzetelallito-europai-labdarugo-stadionok-kepsorozat

www.ingatlannet.hu/ingatlan/Akaszt%C3%B3/788776-elad%C3%B3-vend%C3%A9gl%C3%A1t%C3%B3i
sokanvagyunk
Miniszterelnöki beszéd: "...Csapataink harcban állnak. A kormány a helyén van. Ezt közlöm az ország népével és a világ közvéleményével."
Desischado
Érdekes, ennyire nem ment a szekér? (gúnyos nevetés) Remélem, a csuti rémet eszi az ideg! Ekkora csúfos fiaskót! De a kormányra mikor kerül sor?
perfekt
@nemfideszes: Akasztót összevetni a Bayern stadionjával--nem szerencsés.Voltam mindkét stadionban--és állítom praktikusságával funkciójával "kicsiben"minden követelménynek megfelelt-és ez nem most volt ,és nem azt írtam-hogy a legszebb volt.
human
Most hallom, hogy Mészáros Lőrinc és Orbán új nemzetközileg körözött szomszédjának jachtja ugyanabban a kikötőben tartózkodott egy időben. Ez nem véletlen.
nezelodo
@Eladott Ország: El kellene vinni az ürgét Akasztóra, megmutatni neki a Stadler féle stadiont, hátha elgondolkodna, pedig szegény juhászlegény a saját pénzéből építette, de szar idők járnak már egy ideje azt igazságkereső juhászokra.
Eladott Ország
@nezelodo: Így igaz ,szar idők járnak már egy ideje azt igazságkereső juhászokra. Az ellenzék egyik arca lett Váradi András alcsúti juhász. A föld, ahol évtizedekig dolgozott családi gazdaságban, Mészáros Lőrincé lett. Állatait el kellett adnia, aztán megmakacsolta magát, és úgy döntött, harcolni kezd, tengelyt akasztott , de vesztére halálra gázolták. Felelős a jóisten.
Lepényleső
A vezetőkben hiba nincsen,az ellenfelek nem vették tudomásul,hogy ki ellen játszanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.