Igencsak lekezelően bánt Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert az egyik Mokkabeli vendégükkel, Nagy Alekosszal. Ez nagy visszhangot váltott ki az internetezők köréből és Orbán Ráhel sem bírta ki, hogy megállja szó nélkül.

Döbbenet... az ember azt gondolná, hogy azért hívták be Alekoszt, hogy a két műsorvezető az ország előtt megalázhassa... De tegyük túl magunkat azon, ahogy Alekosszal viselkednek... ajánlom mindenkinek úgy hallgatni a beszélgetést, hogy nincs hozzá kép. Valóban professzionális dolog röfögnie, torokból röhögnie és igen helyett azt mondania a műsorvezetőknek, hogy ja-ja...: S a lényeg, hogy nem értek célt... A műsor után nem A.-t tartom szellemileg és viselkedésileg gyengébbnek... : S

– írta közösségi oldalán Orbán Ráhel.

A BorsOnline megkereste Alekoszt is, mit szól az esethez:

Örülök, hogy Ráhel megtekintette a velem készült riportot. Ne felejtsük el, hogy a reality történhet művészi színvonalon is. Azt kívánom, ha visszakerülök a tévébe, akkor Ráhel nézze meg több adásomat is, nem fog bennem csalódni. Én ugyanis az utca emberétől a miniszterelnöki szintig mindenkinek kielégítem majd az igényeit. Édesapja tegyen hasonlóképpen, és akkor lesz egy kis kikapcsolódása a mindennapi megoldandó feladatok és a vele járó stressz után.

106 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Jééézusom..és még mi tartjuk magunkat a művelt nyugat felé haladó országnak?
ennyire mélyre süllyedni, hogy egy alekosz a téma..
győzike, pákó, alekosz...

azt hittem nem lehet mélyebbre süllyedni..na ezek ketten megtették...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
Jééézusom..és még mi tartjuk magunkat a művelt nyugat felé haladó országnak?
ennyire mélyre süllyedni, hogy egy alekosz a téma..
győzike, pákó, alekosz...

azt hittem nem lehet mélyebbre süllyedni..na ezek ketten megtették...
Senara
Acél elvtárs - nő gyakorol ? Királyi tévé csatornák műsorvezetését , szerkesztését viszont figyelmen kívül hagyja ! Lassan mániám lesz , hogy keresem az okot , erre mi szükség volt ? Totál értelmetlen , miniszterelnök lánya megvédi egy bohózat győztesét, aki alkohollal kelt feküdt. Polgárpukkasztás , szereplési vágy, vagy erről beszéljetek , ne másról ?
wagabund
@Senara: igen, az már nagy baj az én szememben, hogy egy ilyen fontos(ha nem a legfontosabb)ember lánya ennyire mélyre ereszkedik, és ennek még hangot is ad...
nyanya001
Ráhelka kulturális igénye Alekosz nézegetése és annak véleményezése !
Mit ne mondjak, eléggé alacsony színvonala van !
Equilibrium
Várom a szerdánkénti Skandináv lottó sorsolást. Várom a TV2-n. Hiába várom, mert ott már nincs. Van viszont az M1-en. Ott van. A skandisorsolás...
verum
Most nagyot csalódtam Ráhelben! Én azt hittem, ő csak az M1-et nézi!
Hát még ő sem?
Clavigo
Megélhetési ki és bevándorló...Inkább tennél az arcodra egy zabos tarisznyát.Csak ki ne harapd az alját.
lampa laz
Azóta habonymédiaguru már alkalmazta is ezt a véglényt, hogy racsika naponta magába szívhassa az általa produkált magas színvonalú kultúrát.
Legalább titkolnád, hogy hülye vagy.
eugen4402
@Equilibrium: Mit hallottál? Lesz Nemzeti Skandilottó...?
adrenalink
Orbán és a jánya azon vetélkedik, hogy kitudja alulmúlni a másikat...?:(
simmering73
Íme, a leendő Elena Ceausescu-nk. Szellemi színvonala már most vetekszik azzal a szellemi topronggyal.
Vizual
Igen. Már az a reality is amit láttam kicsapta a biztositékot nálam, annyira, hogy még a tájékozódás kedvéért sem néztem meg később. Ennek az oka az akkor is a flusztrált, Alekosz aki alulmúlta még a gyenge színvonalat is. Innen már nem csodálkozom, hogy a svájci elitiskolában regnáló Ráhelka megvédte a saját színvonalát is. Az meg szomorú, hogy Győzike után ilyen figurákkal rombolják a magyar értelmét. Alekosz több mint Orbán. Nem iszik.
magyarbakancs
Nemzeti cölöpökkel tele van a padlás.
Önjelölt énekessel ki énekelni nem tud de üvölt a mikrofonba.
Erotikus hangjuk van"b*sza a fülem".
hetöndöe
És még mindig van lejjebb.Récsöl királylány is kimutatta a foga fehérjét,ő is csak egy tuskó beképzelt majom,mint a zapukája.
Nyuszicsibe
Ráhelka !! Először arra gondoltam, megint rádjött a szófosás vagy csak leittad magad Alekosz szintjére... de hiába diploma, okosnak láttató szemüveg, saját lábak... "egyszerűbb" vagy a százasszögnél.
m.macskosz
orbánrasi intelligenciájáról ennek alapján is megvolt a véleményem,
www.google.hu/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=0CAQQjBw&url=http%3A%2F%2Fwww.hir24.hu%2FRoot%2FShared%2FPictures%2F2014%2F06%2F19%2FOrban-Rahel-vendegkonyv-bejegyzese%28650x433%29.jpg&ei=d0dxVb_aOomsU9WSgdAN&bvm=bv.95039771,d.d24&psig=AFQjCNF4rZDP5kLKr6eNswTHSc9Om0zEtg&ust=1433573616341559
most viszont végképp meggyőződtem: nem tévedtem. tereskováért és alekoszért rajong...és még csak fel sem fogja, hogy ezt az unintelligens ízlést inkább titkolnia kellene.
köhögő bolha
Már több mint egy éve nem tudom,hogy mi van a telefonjával,ne hagyjatok kétségek közt szenvedni! Elő a farbával!
Strong
Nem láttam, nem hallottam az estről, de bizonyára nagyon fontos eseményről lehetett szó, ha maga Ráhel is beszólt...
aztán a propeller még a beszólásról is cikket írt...

...aztán erre még kommentelünk is...

aztaxyz...
wagabund
@Strong: igazad vagyon..
elmegyek szégyenkezni..le a borospincébe...
Aki Én
@m.macskosz: 08:57
,,A változó írásfekvés ellentmondásosságot takar. Az ilyen emberre a bizonytalanság, határozatlanság jellemző, esetleg ingerlékenység is megfigyelhető egyes helyzetekben."

,,Ha a dőlés szabálytalan, tehát hol jobbra dől, hol álló, hol balra dől az írás, ebben az esetben valószínűsíthető, hogy belső feszültségekkel küzdő, labilis, határozatlan, következetlen, kiforratlan egyénnel van dolgunk"

,,Hajlásszög ingadozás:
A hajlásszög ingadozása az grafológiai értelemben az érzelmi, ösztön és intellektuális élet kiegyensúlyozatlanságának jele. Ingadozás érzelem és meggondolás, szenvedélyesség és elővigyázatosság, célkitűzések és ösztönök, odaadás és önlegyőzés között."
human
Ráhel inkább arról nyilatkozzon, hogy szerinte Gömöri Zsolt etikusan járt-e el, mikor saját cégének adott megbízást, illetve anyagi helyzetét 3 millióval támogatta meg csak úgy.
Azért is érdekelne a véleménye, mert a fenti machinációk nem újak a "saját lábán álló" Ráhelnek.
human
@wagabund: Akkor marad neki Alekosz és hasonló értelmi szintű témák.
JAJMÁR
Azt ír ki a közösségi oldalára, amit akar, ahogy más is, és ezek mindig a szerzőt jellemzik. Ráhelnek sokat kell még tanulnia minden szempontból, de SOHA nem lesz hercegnő!
wagabund
Orbán nagypolgárság kialakításáról beszélt..
Ugyan arisztokráciát szeretett volna mondani, de szóltak neki, hogy kékvérűnek születni kell... nem úgy van az, hogy csak bejelentem...
tehát pár évtizedig még gyakorolni kell a pázsit nyírását, nagy személyzettel, sok sok fogadással, és látványos gyarapodással..
a vendégeg száma, szmélye határozza majd meg, hogy befogadták -e?
nyanya001
@wagabund: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Anna Mária
Biztos ez az a magyar kultúra, amit a külföldieknek tiszteletben kell tartaniuk.
szaboria1
Mi van Ráhelka mégsem törölted a közösségi oldalad?
karma1
@Anna Mária: Tied a top hsz ma!...:o))))) Ezutan mar csak az Alapkatyvaszt kell bemagoltatni a bevandorolni akarokkal...:o))
Hellcat
"Én ugyanis az utca emberétől a miniszterelnöki szintig mindenkinek kielégítem majd az igényeit. Édesapja tegyen hasonlóképpen..." Ez szerintem nagyon jó oltás :D
Knapp75
Ráhelt és Viktort a valóság felé kéne terelgetni és nem a valóság-showk felé...

Bár ha Orbán beköltözne egy ilyen műsorba, én feladnám az elveimet és szavazataimmal bent tartanám fél évig.
Knapp75
Alekosz koalíciós partnert lát Ráhelben...
volvós
alekosz !! Ezt írod :

"...Én ugyanis az utca emberétől a miniszterelnöki szintig
mindenkinek kielégítem majd az igényeit..."

Túlszárnyalsz a londoni hotelcsödörön!
Egyébként anál, vagy orál ???
Bár neked mindegy, By Hofi:
" Pénzért mindent, szopok, nyalok, gombot varrok... "
Tanulhatnál D.Zs-töl !
soljanka
Legalább megtudtuk, hogy Récsöl kollaboráns egyszerű faék. Reggelente nem az M1-et, hanem a mélykultúra tévéadót nézi. :)
mariaberta
A nagy szellemek ha találkoznak, megvédik egymást! Csak így tovább! Két azonos színvonal egymásra talált. Mit szól ehhez Tiborcz? Vagy pénz mindent visz?
Aki Én
Jó tudni, hogy nem vagyunk egyedül a bajban. Megnyugtató látni, hogy még a MINIszterelnök végtelenül elfoglalt lánya is kiáll az elesettekért, és jó érzékkel megérzi ha kihasznált, megalázott, emberekért kell szót emelni.
Gondolom most éppen Jászberény fideszes polgármesteréről ír a fészbukján, amiben megemlíti, hogy mennyire féreg módon írt ki magának egy lakást a háromgyermekes család elől. Mert gondolom arról is ilyen határozott és igazságos véleménye van?!
Gemüs52
Nekem nagyon furcsa ,hogy egy "okos,művelet " kislány ilyen témába és ilyen szavakkal szól bele ! Zsák a foltját ? Vagy talán nem is annyira művelt ?
nemkati
Látom már, hogy nagyszerű népünk kit fog megválasztani Magyarország első miniszterelnöknőjének! Merthogy a magyar nemzet kiváló tagjai éles szemmel ki szokták szúrni a tömegből a legnagyszerűbb embereket. A szemük különösen az elmúlt 6 évben élesedett hatalmasat! Én ugyan vakegérnek számítok ebben a népcsoportban, de csak az elenyésző kisebbség számát szaporítom, talán nem ártottam sokat.
Fradigege
Rasikát minősíti, hogy felvállalt egy Alekoszt. A fater felvilágosíthatná, hogy Alekosz görög gyerek és a multikúltura szennyesét hírdeti. Nincs semmi keresztény és magyar abban, amit egyszerű hülye gyerek művelt a tévében. Dehát nem tehetünk róla, hogy Rasika egy egyszerű felcsúti kislány.
lampa laz
@wagabund: még szerencse, hogy ezt nem tudja 2/3-dal elintézni. Az arisztokraták pedig soha sem fogják befogadni, mert ahogy írtad, arra születni kell. Lehet egy arisztokrata csóró üres zsebű, de a rangja akkor is megmarad. Lehet egy gazembernek akár mennyi pénze, az akkor is gazember marad.
lampa laz
Nagy kérdés viszont, hogy ezek után mit keresett az Operában?
prielle
A vér nem válik vízzé, apja lánya! Beszól, leszól, harcol...igaz, soha nem a jó ügy érdekében!
KERKA
A magam részéről teszek alekoszra, és Récsöl véleménye sem érdekel.
Azt viszont fájlalom, hogy hazánkat egy ilyen kultúrszenny hozza lázba.
Előbb tudom meg, hogy sarka kata mennyit fogyott, mint azt, hogy mi megy a Madáchba.
A TV2 reggeli adása meg tele van celebekkel, kiesett éden hotelos sztárokkal.
Kár, hogy az RTL-en csak 8-kor kezdik a nekem való műsort.
m.macskosz
@wagabund: ...én meg ciccentettem egy sört, hogy lemossam a gyalázatot. :)
@Strong: -nak egyébként igaza van: szégyen,
hogy egy ilyen hír alsó-felső, sőt középső szinten is téma lehet.
rasika gyerekkorában nyilván nem volt még gyerekzár a tévéken,
hogy ilyen alekosz-féle moslék tévé-műsoron szocializálódott.
Nagykorú már, nem lehet eltiltani az internettől,
de kb.egy szinten van kijaf.om tompival:
bölcs ugyan egyik sem lenne/maradna,
de legalább nem égnének ilyen nyilvánosan.
paolo006
Ez a végtermék, ha az ilyen szellemi és egyéb torzszülöttek szaporodnak mint orbánc. Pedig az ilyen fajtából egy is több mint elég.
m.macskosz
@Aki Én: Nem vagyok grafológus, de laikusként azt mondanám,
hogy simán primitív az írása. Primitív az írása, primitívek a megnyilvánulásai, primitív az érdeklődési köre. A szemeszterenkénti másfél millás tandíj ezen nem javít. Átlagos szakácsnők intelligensebbek nála. Még a kezdő kis kukták is.
(Még a rozsdamentesek is! ) :)
HQ
Én csak azért nem írok viszontválaszt, mert még mindig nem tudom kinek írjak.
OK (ez nem "Oké", hanem monogram), fiú vagy lány?
Női neve van, meg ki van festve, de az manapság már semmit nem jelent.
Lehet, hogy hermafrodita, de az is lehet, hogy UFO.
Eddig csak egy látszik tisztán: az apjára hasonlít. Sajnos neki.Sajnos nekünk.
Írnám, hogy az apjára ütött, de sajnos nem tette meg: üsd az idióta apád, ne siránkozz!!!
papa.49
Nocsak, nocsak Rühelke osztja azt ami neki nincs, érdekes, és pont ezt fityfattyot veszi védelmébe, hát szerintem egy nívón állhatnak a palival...
m.macskosz
@Horizont:
"Egy dologban igaza volt Rühelkének ez a Kárász bicskanyitogató beképzelt hólyag!"
Stimmel.
papa.49
@Horizont: Használd csak nyugodtan az érdem nem az enyém én a Tobytól vettem át... a tanulásához csak annyit ismerek egy a fiaimmal egy korú srácot aki legalább 25 éve Párizsban, Brüsszelben dolgozik mint szakács konyhafőnök, nem Svájcban tanult hanem itt Pesten járt szakközépbe... Nem biztos hogy a évi 1.5 milláért tanul is valamit a Rühelke...
Aki Én
@nemkati: 12:11 Lehet, hogy ez a hosszútávú cél. Talán azért tesz mostanában tanúbizonyságot empátiából, szociális érzékenységről, az elesettek iránti gondoskodásról, önerőből való boldogulásról. Alekosz lehetne mindjárt a kultúráért és ifjúságért felelős államtitkár.
papa.49
@m.macskosz: Ebben neked tök igazad van, mondjuk ez a csatorna nálam a felejtős kategória...
Január
Alekosz, ki fog rá emlékezni 3-4 év múlva? Csak hülyét csinál magából, ezért olyan "kedvelt" a TV2 házatáján. Kell a nézettség, mert sajnos hasonlóra lebutították a nézőket is.
m.macskosz
@Aki Én: Nagyon kérlek, ne teszteld az idegeimet, a szívemet, az immunrendszeremet!
Nem elég szőcsgéza?! kerényiimre?! elsimonlászló?! még alekosz is?! Esetleg tereskova művésznő, mint kormányzati tanácsadó...?! :((((((((((
volvós
@m.macskosz: 16:27
Ez utóbbi " müvésznö " már megtette a kötelességét:
Odasz@rt a Parlament sarkába, és közben énekelte az ! Illatos a pi...m
cimü remekmüvet !! A rendörök meg nézték, és sorfalat álltak neki !
Hát ez van ! :-)))
justhpeter
Régen szórakoztam ilyen jól. Mármint a kommentek olvasásán. Mert a műsorról sajnos lemaradtam. Gratulálok a TV2-nek magas érzékkel összehozta Alekoszt és a Százlábút, amivel egyben médiatörténeti tettet hajtott végre.
KERKA
@lampa laz: 13.16 lehet, hogy ő is az operaház fantomját kereste, aki most áttette a székhelyét a parlamentbe, Így lett belőle az országház fantomja:))
bencemacska
@Knapp75: "Hasonló a hasonlónak örül"!
kakaósbögre
nos,mivel rühellek mindenkit-na jó,azért a Demcsákot dugnám- aki a cikkben szerepel,ezért pont leszarom.
bakegya
Ennek az orbánlánynak semmi nem elég-a lényeg az.
qxy
Én is néztem. ez egy ingyenélő tehetetlen barom. Nem ért semmihez, nem tud semmit. Ráhel kedveli mert ??? ?Ha mindenért neki is meg kellett volna keményen dolgozni, nem kapom, meg adnak meg oda pottyan, hanem munka. JA, BECSÜLETES munka.
kamazuka
Egyszerűen nem értem.
Miért ez a nagy felháborodás?
Akit behívnak a médiába,általában pénzt is kap.És előre!
Desischado
Elég szomorú, ha ez kell a népnek! Tisztelet a kivételnek! rasika persze hogy kedveli, mert egy tőről fakadnak, mind a kettő ingyenélő!
HQ
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
HQ
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
HQ
Ki a f@szt érdekel, hogy mit mond orbán kibaszottul CSÚNYA lánya?

Ti tényleg azt hiszitek, hogy megússzátok ezt a sok ocsmányságot?
Bitófa, nektek.(csak most, csak nektek).
HQ
Halálbüntetést akartok?
Megkapjátok, mint üveggolyót!

Mocskok!!!
HQ
@Senara: Nekem nem kérdéseim vannak, hanem válaszaim:

Öld meg mind!
Az összes ember butítót, embert beskatulyázót!

www.youtube.com/watch?v=u3Cl6iZF0ZE
HQ
Kérdés: A gyilkost megölni bűn?
Egy nemeztegyilkost megölni bűn?

Menj a faszomba az álszeleteddel!
orbán halva több jót tenne az országért, mint élve!
Ennyi!
Dr plágium
Jaj! Tahók egymás közt...de legalább cikk ne lenne belőle.
JAJMÁR
@HQ: 07:02 Ne húzd fel magad ezen a hülyeségen. csak magadnak ártasz vele.
HQ
Nézd képet:

orbán, meg a kibaszott rókaarcú lánya...
Öld meg mind!
HQ
@JAJMÁR: Bocsánat!
Nem tudom, hogy kell.
Nem tanítottak meg rá.l

Tudok gyűlölni. gyűlölni a rosszat.
Gyűlölöm a rosszat!!!
HQ
Ez a kormány törvénybe foglalva bűnösé tette, kriminalizálta az ország 90%-át.
A beszéd ideje lejárt!
KI kell mondani - kik a bűnösök ebben.
Aztán meg kell csinálni - el kell távolítani a bűnösöket .(vagy így, vagy úgy) !!!
Ennyi!
HQ
A kibaszott orbán család lenyúlt egy egész országot.
És a nép hagyta...
Beteg állat ez az egész, így ahogy van!
HQ
orbán kibaszott lánya, aki nem lát segédeszköz nélkül beszól?...

A kibaszott kurva anyád, és a faszopó köcsög apád, meg fogsz dögleni csúnyán te moslék, gané, senkiházi, rókaarcú csúnyalány, baszod!
Anna Mária
@HQ: Csúnya lány, buta lány, az igaz, de attól még nem kell hörögnöd. Nyugi már.
HQ
@Anna Mária: Bocsánat!
Sajnálom,!
De kell.
Elszakadt a cérna.

Tönkretenni nyolcmillió ember életét?...
A kurva anyját az ilyeneknek!
Inkább egy (5-10) vesszen, mint a nyolcmillió - a szavakon túl...
Anna Mária
@HQ: Az lehet, hogy neked kell, de másnak viszont nem kell ez a trágárkodás.
Nem muszáj leírni, ami a szívedet nyomja.
bencemacska
@köhögő bolha: tegnap, 22:16
Nekem valahogy nem tetszenek! Sem ízlést, sem szépséget nem látok bennük.
Rossz az ízlésem?
HQ
@Anna Mária: "Nem muszáj"

- De muszáj!
Ha most fegyver lenne a kezemben, sec perc alatt megoldanám egy egész ország problémáját!
Gyilkosokról beszélünk, akik halált érdemelnek.
Ugye szerinted sem "Nő a baj"?
Anna Mária
@HQ: Menj orvoshoz, meséld el neki, hogy nem tudod fékezni a verbális agressziódat és milyen óriási szerencse, hogy nincs fegyvered.
Hétfőn a rendelőben kezdjél.
Kösz, de az ország nem tart rá igényt, hogy a magad módján oldd meg a problémákat, ezt bátran mondhatom.
Tényfeltáró
@HQ: Egyre több hasonló véleményt lehet hallani minden felé. Nem csoda, hiszen az ország (de talán egész Európa) leggyűlöltebb családjáról van szó.
volvós
@HQ: tegnap 19:39

Nagyon kiborított ez a ME és lánya, de akkor sem kellene itt
ilyen trágárkodást megengedned...Kicsit csillapodj le, mert ezekért
nem csak kitiltanak, hanem börtönbe is zárhatnak...jön érted
a lefüggönyzött nagy fekete autó... Tudod, egy fecske nem csinál nyarat...
HQ
@volvós: Tudom!
Pont azért írok így, hogy jöjjön (VÉGRE) a nagy fekete autó, és megölhessek mindenkit a nagy fekete autóban.
Ez a mi nagyon magyar világunk nagyon elromlott... valahol, és csak egyféleképpen lehet helyrehozni:
Meg kell ölni mindenkit, aki elrontotta, aki Észak-Korát csinált a kies hazánkból/
Rumcájsz
Nevetséges mindkettő!

Alek most benyalt a vezérnek? :)

Tuti hog államtitkár lesz belőle!
Az esze meg van hozzá!
Yoda69
ki a pocs as alexox? na es ki a pics rahel?
magyarul kit erdekel mindez?
Senara
Demcsák a beszólás hatására másnap önkritikát gyakorolt :-)))
bakegya
Magyarország így lesz a sajtószabadulók tranzit oskolája.
MONDJUK KI-rendes ember emberekre.normális riportalanyokra nem is kiváncsiak ezek a kormánypártszekértoló csatornák.Sztárolják saját exibicionista selejtjeiket-A D.ZS-tudászint és szakmaisága megérdemelne egy jobb izlésű csatornát-mint ahogy a Friderikusz is-de nincs jobb és nem is lesz mostanában-amíg ilyen és hasonló RÜHELKÉK NYILVÁNOSAN HATALMI POZÍCIONÁLTSÁGOT VÁSÁROLHATNAK.
Tényfeltáró
@Rumcájsz: Több esze van, mint a leendő gazdájának, az biztos. Lesz ő még miniszterelnök is.
evacica
Én Ráchel helyében csendbe lennék,van elé vaj a fejükön. Róla csak annyit ha hallgatna bölcs maradna, de nem tud ő is olyan mint a papa kinyilatkoztat,hiába nem esett messze az alma a fájától!
qrfly
nem vok informált:((

tkpen KI A FENE EZ AZ orbánnő??? vmi potentát...tényező.. önkéntes mérvadó??

mijaf...aßé köll szerepeltetni a közösségi médiákban ???
papa.49
A ,,szellemi szintjük,, megegyezik ezért is értik meg egymást))))))))))))))))
mariaberta
Kinek meglepetés Raccchel? Egy szinten állnak, védi egyik a másikat. Színvonal?? Oh! Ne keresd, úgy sem találod.
nyanya001
Ki ez az Orbán Ráhel ?
Ja, az Orbán lánya ?
Hát meglehetősen alacsony az IQ-ja a saját lábon állónak !
sentinel216
Ez miatt a görög, beszélő ürülékért szót emel a nagyvezír lánya. Mikor éhező gyerekekről, útszélére dobott betegekről, öregekről, fűtetlen lakásban megfagyott emberekről van szó, akkor nem szól egy kukkot sem. Jellemző! Apja lánya.
zöldszem
Ez a kis rüffke, ha leesne az EGO-ról az IQ-ra szörnyet halna!
Dr. Felipe
Szóval récsöl alekoszt néz a vajnag..i tévében. Hát ezért kár volt kimenni "Svejcba" tanulni saját lábon.
Clavigo
A Fater ,,,az persze nem gyenge "viselkedésileg ""...Legalább társaságban ne rázna zsebbe..
eugen4402
@Dr. Felipe: Csak egy apró észrevétel: a hír tavaly június elején született, a tv2 akkor még legmerészebb álmában sem gondolta volna, hogy VAJNA magáévá teszi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.