Gyurcsány Ferenc menekülteket fogad be otthonába éjszakára – derült ki az atv.hu-ról. A lap olvasójától kapott egy videót, amin a volt miniszterelnök látható két menekülttel a Déli Pályaudvarnál, ennek kapcsán kérdezték meg tőle, igaz-e, hogy mostanában migránsok alszanak a házában.

Mint kiderült: Gyurcsány és felesége már régebb óta vittek élelmiszert a Déli pályaudvarnál várakozó rászorulóknak. A múlt héten az egyik menekülteket segítő aktivistát megkérdezte Dobrev Klára, miben tudnak még segíteni, ekkor felelték azt: szüksége lenne szállásra. Dobrev ekkor telefonon egyeztetett férjével, és úgy döntöttek, befogadják őket.

Az első éjszaka egy tíztagú szír család érkezett, másnap hat szíriai kurd menekült aludt nálunk

- mesélte a DK elnöke.

Így azóta is a menekülteket segítő aktivisták kora estétől hívhatják Gyurcsányékat, ha szükség van szállásra. A migránsok egyébként ilyenkor nemcsak, hogy szállást kapnak, de vacsorát, reggelit és útravalót is. Sőt: ezek mellett Gyurcsányék ki is mossák a ruhájukat. A befogadottaknak állítólag fogalma sincs, hogy szállásadójuk Magyarország volt miniszterelnöke.

Ám Gyurcsánynak hamarosan kéretlen látogatói lehetnek, amennyiben vendégeinél nincsenek érvényes papírok. Ugyanis ha a Fidesz által benyújtott 13 törvénymódosítást elfogadja a parlament, akkor a rendőrök az illegális bevándorlók felkutatása érdekében bebocsátás vagy hatósági határozat nélkül is behatolhatnak magánlakásokba a "tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet" idején. Ergo ha válsághelyzetet rendel el a kormány – amit szinte biztosan fog – onnantól kezdve bárkire, bármikor rátörhetnek a rendőrök az otthonában, ha azt sejtik, hogy menekültet rejteget. Még csak indokolni sem kell. A TASZ szerint ez a módosítás olyan jogkorlátozás lenne, amelynek nincs meg az alkotmányos alapja.

Török Gábor politikai elemző egyébként így kommentálta Gyurcsány jó cselekedetét:

Politikai reklámfogás? Persze, lehet annak is nevezni. De az első olyan lépés a baloldal részéről, amiben egyáltalán benne van annak lehetősége, hogy valaki megértse, értelmezze, respektálja...

195 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Rászorulókon segíteni a nagyvezír is szokott. Egyszer! Emlékezzünk vissza ama nagy hózivataros március 15 - ére! Mikor a sógorok lepucolták az M1 pályát, előkerült a köpcös balhátvéd az ő terepjárójával és felvett két gyalogosan utazó, magyarul beszélő román rászorulót, hogy elvigye őket, ki tudja hova. Került mindjárt profi stáb is, akik mindezt dokumentálták. Le is adták izibe a fideSS tévében, had örüljön a nép a kedves vezető jó szívének
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Vajon melyik törvényhely tiltja azt, hogy idegenet fogadjak be a házamba/lakásomba, még akkor is, ha illegálisan lépte át a határt ? Ilyen törvényi tényálást nem találtam ! Olyat sem, hogy köteles lennék bejelnteni, ha idegen tartózkodik időlegesen a házamban/lakásomban !
Nos ?
csa-csa
még mártírt csinálnak a Gyurcsány családból!
világlátó
Sem a jótevő, sem a mártír, sem a reklámfogás a jövő reményében felfogás és vádaskodás nem vall normalitásra, csak a vad gyűlölet tovább gerjesztése lehet az ilyen útolsó magatartás indítéka. Szerencse, hogy ma már mindenki tudja ezt, akibe egy csepp tisztesség szorult.Nekem nem a barátom Gy.F. bárkiről lett volna szó, akkor is ez a véleményem. Az erkölcsi leromlottság már már elviselhetetlen, de azt is látjuk, a fejétől bűzlik a hal. Sajnálom hogy ilyen rossz véleményt váltott ki belőlem ez a hír.Szégyen!!
világlátó
Sem a jótevő, sem a mártír, sem a reklámfogás a jövő reményében felfogás és vádaskodás nem vall normalitásra, csak a vad gyűlölet tovább gerjesztése lehet az ilyen útolsó magatartás indítéka. Szerencse, hogy ma már mindenki tudja ezt, akibe egy csepp tisztesség szorult.Nekem nem a barátom Gy.F. bárkiről lett volna szó, akkor is ez a véleményem. Az erkölcsi leromlottság már már elviselhetetlen, de azt is látjuk, a fejétől bűzlik a hal. Sajnálom hogy ilyen rossz véleményt váltott ki belőlem ez a hír.Szégyen!!
nezelodo
Na ez érdekes lesz, Orbán már alig várja, hogy rabszíjon lássa állandó rémálmának főszereplőjét! Hátha még egy kis szaftos pert is lehetne rittyenteni az ügyből, már felérne egy szellemi kalanddal nála!
Cicamama55
Még kiderül a végén, hogy Gyurcsány indította el a bevándorlást...Személy szerint nekem a DK -nem személy szerint Gyurcsány- nyilatkozatai nagyon nem tetszenek. Ők vajon mit tudtak volna kezdeni az országunkat elözönlő áradattal? Aki segíteni nem tud, vagy nem akar, legalább ne akadályozza a cselekvőket! A baloldaliak egymással nem tudtak közös nevezőre jutni...Ez annál sokkal összetettebb feladat.
bakegya
@Toby: sajnos igen---emlékezz mennyire belengette a köteles a RENDELETI KORMÁNYZÁS "EGYSZERŰSÉGÉT"-ha szükségállapot van .annak se idő se törvényi korláta nincs-életük végéig sarokba leszünk szorítva mi magyarok nem lesz kivétel!!!
bakegya
Akkor engem is becsuknak-ha nem tagadom meg a munkát-mekkora gyík ez az orbán!!!
bencemacska
@Toby: Most van beterjesztve, gondolod, hogy nem fogadják el?!

Más: Ha zongorázni tudnám a két feleség közötti különbséget én lennék Szvatoszlav Richter!!!-:)))
Toby
@bakegya: De nincs szükségállapot, egyébként is azt ki kell hirdetni, közlönyben közzétenni, az összes kommunikációs eszközön keresztül tudatni az unter, büdöslábú adózókkal, hogy a helyi "párt-önkormányzatokat" már ne is említsem !
bencemacska
@nyanya001: Egy egész futball csapatot kellene, akkor talán lenne bűnbocsánat!!!-:)))
nyanya001
@bencemacska: Látom, Te érted, mire céloztam :))
Sziszifusz
Szerintem Gyurcsány Ferenc azért fogad be a házába menekülteket, hogy ezzel is borsot törjön Orbán Viktor és társainak az orra alá. Tudja, hogy ezzel nem oldja meg a menekült kérdést, de a hatalom nem igazán tud mit kezdeni azzal hogy szállást ad idegeneknek.
Témát ad azoknak akik eddig is őt tartották minden rossz okozójának. Azok pedig idióta tobzódásukkal önmagukat járatják le.
Gyurcsány szerintem is a múlt embere, de azért ilyen tevékenységével még ingerelheti a Fideszeseket.
Rózsika Hatházi
@Horizont: 17:49 Az a valaki, éppen Kötcsén fényezi a glóriáját, vagy a bandájával osztozkodik 300 ezer hold földön. Vagy föld holdon. Ahelyett, hogy helyt állna a vártán.
bencemacska
Elnézést a hibáért: természetesen Szvjatoszlav Richter.
Csizmás Kond
@Horizont: ...csak épp el ne élvezz örömödben...:)
Az emberként való viselkedés amúgy nem baloldali találmány sőt nem is baloldali szabály és nem is az ő egyéni oldala sőt nem is emberi szeretetből tette ugyanis amikor a huszonhárommillió románnal kampányolt akkor épp az ellenkezőjét csinálta mint most.
Hogy mit tesz a saját házában az az ő dolga viszont azt gondolom te sem hiszed hogy csak úgy tízesével elszállásolna vadidegen embereket semmi őrizet meg elővigyázatosság nélkül sőt azt nem hogy Kalárika ránézésre csak úgy hazfúvarozza a vándorokat.
verum
@Csizmás Kond: - van aki még a Tek oltalma alatt sem merné, pedig az egész utcáját vigyázzák, hogy még a madár se szállhat oda engedély nélkül. ;-)
verum
@Horizont: - remélem, inkább csak ész nélkül!
verum
@Horizont: - csak az van, hiszen munkaeszközük!
bencemacska
@Csizmás Kond: Az lenne az ünnep, ha egyszer a vezénylő tábornok viselkedne emberként.
Majd azt jelentsd be, hogy mi is megtudjuk.
verum
@bencemacska: - ő is emberként viselkedik. Csak hát az ember olykor gyarló is tud lenni. ;-)
varirmag
Taaaaaaps !

Miért nem az ő példájukat követi ez a hazudunkéjjelnappal hibbant alak.

"33 millióból vett koraszülöttes mentőt egy 91 éves férfi"

Ja, hogy a színjátk fontosabb !!!
Csizmás Kond
@Horizont: Dehogy baj ha valaki embereken segít sőt tisztelet jár érte...de, és ez itt most kimondottan Ferencre érvényes, ezt neki én nem tudom úgy értékelni...ahhoz az ő emberi viselkedés túl kicsi.
Azt is bizonyosra állítom hogy ha most a jobboldal lenne ellenzékbe biztos ők is hasonló nótát fújnának...ez már csak így szokott lenni.
Azt még elképzelni sem merem ha ne adj isten és valami iszlámos akármi adja elő magát, nem itt hanem bárhol európában és valamilyen módon összefüggésbe kerülnének azok az emberek akiket befogadott ni lenne a következménye...
Csizmás Kond
@bencemacska: ..ti mindig mindent hamarább tudtok így is...:)
Mézike
@Horizont: Ezzel a húzással, és + azzal ha tényleg letartóztatnák megnyerné a következő választásokat.
Sőt tovább megyek. Ha dutyiban ülne, az verné csak ki a biztosítékot az ellenzéknél. Ha a baloldal cseppet észnél van csatlakoznának hozzá, vagy szimpátia tüntetéseket rendeznének. Még a kormányt is el lehetne zavarni.
wagabund
-Uram! itt az alkalom..holnap megszavazzuk a törvényt, igéret nem számít, bárkiket megveszünk, hogy szavazattöbbség legyen...az utcán bóklászó fedett ügynökeink azonnal jelentik, ha Gyurcsány minden kétséget kizáróan migránsokat fogad be a lakásába...akkor végre eljön a pillanat...bilincsben visszük el akár az egyész családot...de Gyurcsányt biztosan...természetesen a királyi tv-híradó stábja véletlenül arra fog járni..
-köszönöm államtitkár úr, jó munkát végeztek eddig is...végre a pofájába röhöghetek, mert már nagyon nehezen bírom...
Csizmás Kond
@hetöndöe: ...nem ő a menekült hanem a szülei...
enslaved
@Toby: @Mézike: @verum: @Horizont: Ezt szajkózom már jó ideje: Minden menekült védő fogadjon be egy családot, és a probléma megoldva. Feri bátyánk, még ha csak kampány fogásnak szánva is, de megtette, kövessék még sokan:-)
Csizmás Kond
@Horizont: na jó, nem kicsi hanem semmi.
Az nem emberi viselkedés amikor egyiket elutasítja a másiknak meg a seggét nyalja...
Ő amit mostanig csinált , még a házassága is politikai lépés...róla ennyit
patkószeg
Ha a Fidesz-KNDP ezt meg meri csinálni, akkor igen csúnyán meg fogja ütni a bokáját. Csak egy szót mondok: HÁGA.
Aki nem tud jogászul, annak segítek: Hágai Nemzetközi Bíróság, Emberi Jogok.
Úgyhogy amíg a Nagymester távol van, addig térjenek észhez, azt javaslom.
Senkinek semmiféle joga nincs senkinek a lakásába betörni, mégcsak belépni sem, csakis házkutatási paranccsal. Ezt mindenki vésse az agyába, BÁRMIFÉLE törvénycsomagot is fogad el a kormány.
Toby
@enslaved: Eléggé ismerős az a hivatkozás, csak a Jobbik a cigányokkal összefüggésben hangoztatta, hogy akkor mindenki fogadjon be egy-egy cigánycsaládot !
Amint olvasható, nem vágták el a torkát a Gyurcsány-családnak, nem fosztották ki őket, amúgy emberségből jól vizsgáztak gyurcsányék !
Már valahol korábban hivatkoztam: ahhoz. hogy a sebész szakszerűen amputáljon, nem kell amputáltnak lennie !
hetöndöe
@Csizmás Kond: Mi a különbség?
Látszik,hogy nem fogtad fel a lényeget.
Nem baj,csak egészség legyen.:-))))
sentinel216
Rászorulókon segíteni a nagyvezír is szokott. Egyszer! Emlékezzünk vissza ama nagy hózivataros március 15 - ére! Mikor a sógorok lepucolták az M1 pályát, előkerült a köpcös balhátvéd az ő terepjárójával és felvett két gyalogosan utazó, magyarul beszélő román rászorulót, hogy elvigye őket, ki tudja hova. Került mindjárt profi stáb is, akik mindezt dokumentálták. Le is adták izibe a fideSS tévében, had örüljön a nép a kedves vezető jó szívének
enslaved
@Horizont: Nem voltam elég érthető, amikor azt írtam neked, hogy ne hívj ilyen nem tudom milyen néven?
Másként adjam tudtodra, hogy nem értem, miért hívsz így?
Csizmás Kond
@Horizont: ...:)...azért csak érzékenyen érintett :)
Csizmás Kond
@hetöndöe: kb annyi mint amikor te repülsz vagy én...:)
simmering73
Ezek a nagyon keresztény trónbitorlók mikor követik a példáját?
bencemacska
@Csizmás Kond: Hát azért egy 15 éves már emlékezhet, nem olyan nagyon gyerek!
rugacs
Nekem csak két kérdésem van:
- a Gyurcsányék szennyesét miért nekünk kell kimosni?
- és hány magyar hajléktalant fogadtak be eddig?
rugacs
@Toby: Ha végig olvastad volna a cikket, a kérdésedet fel sem kellett volna tenned:
" Ugyanis ha a Fidesz által benyújtott 13 törvénymódosítást elfogadja a parlament, akkor a rendőrök az illegális bevándorlók felkutatása érdekében bebocsátás vagy hatósági határozat nélkül is behatolhatnak magánlakásokba a "tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet" idején."
Ebben benne van a válasz. Még nem hallhattál róla, mert csak ezután lesz. :-))
enslaved
@Horizont: De, már írtam. Amit látsz. Tudsz olvasni, virágszálam?
Csizmás Kond
@bencemacska: Persze hogy emlékszik viszont nem ő volt a menekült hanem a szülei...
...szépeket ír csak nem magáról. az lehet. hogy fájt a válás de nem volt döntési joga mert gyerek volt és követnie kellet a szülőket.
moiszikf
@Horizont: Eddig nem találkozott nehéz sorsú emberekkel?
Csizmás Kond
@Horizont: ...ide hallott a toporzékolásod...:))
enslaved
@Horizont: propeller.hu/szorakozas/3148431-zimany-linda-mar-szulne-is-kedves?all#c1414470
Volvós is ezzel a hülyeséggel gyanúsítgatott, hiába írtam neki, hogy fogalmam nincs, miről beszél. Próbáljatok már a cikkekkel foglalkozni, ne összeesküvés elméleteket szőni másokkal kapcsolatosan.
justhpeter
Egyetértek Gyurcsánnyal. Ha már hatalomra segítette elbaxot kormányzásával ezt a majmot, most viselkedjen ellenzék módjára. Akkor is, ha csak ezt a tolvaj futóbolondot akarja felizgatni. Ami a rendkívüli állapotot illeti, az a lakosságot is felmenti minden betartása alól.
moiszikf
@Toby: 17:15-re
Ha a lakásodban tartózkodó idegen illegálisan lépte át Mo.- határát, akkor BŰNCSELEKMÉNYT követett el. Annak nézz utána, ilyenkor mi a törvényi előírás! (+ a következmény.)
enslaved
@Horizont: Itt meg valami peno - val hozod össze szandokant, aki már akkor is itt volt, amikor én. A kabírkám - at innen már értem, csak azt nem, hogy miért mosod össze velem.
Az eddigi hozzászólásaid stílusa alapján inkább ne vádaskodj szerintem.
enslaved
@Horizont: Nem érdekelnek a kormányok, ellenzem a menekültáradatot, főleg ezekben a témákban mozgok. Mit kellene ezen változtatnom?
enslaved
@Horizont: Mondjuk ezen nem is csodálkozom. Főleg a vádaskodást nem szeretem.
enslaved
@Horizont: Ha jól értelmeztem annak a valakinek a hozzászólásait, akinek hiszel, nem tagadta le önmagát egyszer sem, sőt...Én se tenném. Szerintem zárjuk is le.
moiszikf
@Horizont: Én Vityánkat sem tartom többre, nehogy azt hidd! Minden hazaárulással felérő dolgot együtt szoktak véghezvinni. Ha Fletóka még most is ott hesszelne az avason, akkor talán hitelesebb lenne a dolog. Tudjuk, minden csoda három napig tart.
hetöndöe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
moiszikf
@Horizont: Nem érdekel Vitya. Fletónak szintén volt a kezében a kormányrúd, tehetett volna bőven az Avasért, több mint három napon át.
bakegya
@sentinel216: ja,DÓZITpedig egy almával kínálta!D
bencemacska
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
enslaved
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
moiszikf
@Horizont: Na jó, most megfogtál! Bevallom, igazából egyik sem érdekel, hacsak nem büntető jogilag. :-)
Egyébként a regnáló és a volt miniszterelnök is csak ripacskodik, de megoldást véletlenül sem vázolnak. (Mivel nem is akarnak, nekik tökéletes ez a helyzet.)
enslaved
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
hetöndöe
@enslaved: Nem emlékszem,hogy megszólítottalak volna,magadra ismertél?
Szar ügy a bukta.
enslaved
@hetöndöe: Nagyon nehéz volt kitalálni, hogy rám gondoltál a Horizonttal folytatott vitám kapcsán. Szerintem találjatok még ki sok nevet, elvégre ez is lehet egy örömforrás annak, akinek üres az élete. Szerintem legyek Freewolf vagy vizinyuszi is, de bárki, aki nem áll a migránsok mellett. Elég sokan vagyunk.
sentinel216
@bakegya: Na ugye! Mondom én, hogy a kegyelmes urunk is tud emberséges lenni. Főleg, ha megrendezik neki. Neki már nem, kellett másik autóba átülni. Az idő is szép napos volt már, hó sem esett, gyönyörű tiszta volt az út, hófehér a táj. Pont jótékonyságra való milliő.
bencemacska
@sentinel216: És az osztrákok letisztították az utat, a talpnyalók meg kamera elé vezették az erdélyi párt!
hetöndöe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
enslaved
@hetöndöe: Milyen metál? A Rózsaszín Pitbullra gondoltál? Az csak egy paródia zenekar. Részemről ennyi, le vagytok tojva mindannyian, akik itt vádaskodtok minden alap nélkül. A továbbiakban csak a cikkekre koncentrálok, ti törölve vagytok innentől...
kkalman
Mi ez a nagy felháborodás? Nem egyszer megkaptam már én is, hogy fogadjak be egy családot. Gyurcsány megtette, akkor most ezért kell köpködni? Még jó, hogy nem hazaárulózzák le, mert emberként mert viselkedni. Több emberség szorult bele, mint a csúti saját árnyékától rettegőbe és az egész bandájába.
hetöndöe
@enslaved: Azt meg nem is tudtad ugye,hogy az Enslaved egy metálzenekar? Aki mindenkit hülyének néz,az maga a legostobább.
sentinel216
@bencemacska: A "sógorokon" az osztrák hókotrókat értettem, akik önként, térítés nélkül jöttek segíteni. Tökölődés helyett, semmi perc alatt rendet tettek. Mehetett az orbán jótékonykodni.
EcsiAntal
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
rugacs
Szerintem nem ciki, ha egy magyar politikus segíteni akar, de kezdje a honfitársaival, pl. azokkal a szerencsétlenekkel, akiket esetleg pont ő juttatott az utcára, akik miatta lettek földönfutóvá.
Előttünk is minden padon lakik valaki hónapok óta, nekik is jólesne egy kis gondoskodás, meleg étel, puha ágy, tisztálkodás, stb. Ajánlanám Fleto figyelmébe őket!
Vagy magyar rászorulton segíteni nem jelent dicsőséget neki?
enslaved
@hetöndöe: Az Enslaved a kedvenc videó játékom, javaslom, keress rá.
adrenalink
@enslaved: 21:07-re Régebben a "swordigo"-ért lelkesedtél...:)
profon
@Pálinkafőző Rézüst: A mi Ferink ! :)
Pálinkafőző Rézüst
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
enslaved
@adrenalink: Én biztosan nem. Azt sem tudom, az micsoda.
enslaved
@Pálinkafőző Rézüst: Kénytelen vagyok, ha már ennyi kiművelt tuskóval hozott össze a sors...A nyilat egyébként megtaláltad azóta?
enslaved
@adrenalink: Jó, majd megnézem, hátha jó.
Pálinkafőző Rézüst
@profon: naja, az áldott jó szentlélek...:)) Irigy is a Viki :)))
Pálinkafőző Rézüst
@enslaved: szövegértelmezési problémáid vannak...:))))
vonotok
Minden tiszteltetem Gyurcsány Ferencé. Más baloldali gondolkodok is követhetnék a példáját.
enslaved
@Pálinkafőző Rézüst: Te viszont sok pálinkát ihattál, vagy sok "vörös" bort...
Pálinkafőző Rézüst
@enslaved: de én kialszom...te meg ilyen maradsz...:))))
enslaved
@vonotok: Szerintem szenté is kellene avatni. Miután összelopta a milliárdjait, belefogott a kampány kormányzásba, majd az ország szétlopása után is folyamatosan "jótékonykodik"...
rugacs
@nyanya001: O.V.-nak fényes jelene van!
enslaved
@Pálinkafőző Rézüst: Akkor legalább csak józanul írj, és felejts el.
hetöndöe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
nyanya001
@rugacs: Jegenyefák nem nőnek az égig !
Pálinkafőző Rézüst
@nyanya001: ovi mint jegenyefa? ne röhögtessé má'...:)))))))))) Akkor a hendevitéz is az lehetne ennyi erővel...heheheheeeeeee...:))))))))
izo
@bencemacska: Akinek az Apró leány szimpi el van maradva 50 évvel.
izo
@enslaved: Igen és a jótékonykodást most a terroristákra terjesztette, a határon túli magyarok meg nem kellenek neki!
izo
@Horizont: Van miből "baloldaliként cselekedni" el lopta tőlünk!
hetöndöe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bencemacska
@izo: 1. Apró unoka.
2. A III/III-as lány szimpi?!

Kit lehet felelősségre vonni szüleiért?
Pálinkafőző Rézüst
@izo: mit is lopott tőletek, határon túliaktól? Nos, ha felsorolnád...Köszi.
rugacs
@Pálinkafőző Rézüst 21:55-re: Reményt és lehetőséget.
enslaved
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
rugacs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
adrenalink
@Horizont: 19:22-re "rózsabimbóm" Akkor hívd Süsünek!:)))
Dr. Felipe
Hát ja. Mondjuk a felcsúti putriba be se tennék a lábukat a szírek mert azért nekik is vannak igényeik.
Ahonnan ők jöttek már az időszámítás előtt pár ezer évvel hatalmas templomokat építettek, mikor mi még hátrafele nyilaztunk a pusztában és nyereg alól ettük a döghúst és bezabáltunk a sok kumisztól.
enslaved
@Horizont: Szakadj már le rólam, nincs jobb dolgod? Ha van gyereked, remélem, nem olvassa miket írsz, habár ha így is beszélsz...
enslaved
@Dr. Felipe: Na és akkor mi a fenének jöttek ide? Miért nem maradnak a hazájukban? Na ja, igényeik...Jártál már arra, amerre ők járnak?
Dr. Felipe
@enslaved: Keress rá a gugliban Szíriára. Vannak fenn faszányos képek. Egyből rájössz hogy miért menekülnek.
enslaved
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
enslaved
@Dr. Felipe: Akkor ez fel is jogosítja őket arra, hogy itt szemeteljenek, piszkítsanak amerre csak járnak? Jogokat követeljenek maguknak, tüntessenek? Oké, hagyjuk is.
enslaved
@Horizont: Majd én eldöntöm érdekel e, rendben?
enslaved
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Dr. Felipe
@enslaved: Mikor kikap a fradika, az feljogosítja az ultrákat hogy szétverjék a metrót? Na ugye.
rugacs
@Dr. Felipe: Otthon vannak...és ezek? Verjék szét otthon, saját édes hazájukban...bár az már szét van verve, tehát most idejönnek, mert itt még van mit szétverni.
Dr. Felipe
@rugacs: Még nem hallottam hogy bármit is szétvertek volna, na meg nem is ide jönnek hanem Németországba.
rugacs
Délután a drága anyanyelvükön a tolmácsok elmagyarázták nekik hangosbemondón, hogy mi az ábra. A riporter megkérdezett egy menekültet, hogy megértette? Azt a választ kapta, hogy őt (a menekültet) nem is érdekli, hogy mi a probléma, nem is akar rajta gondolkozni, őt csak az érdekli, hogy tovább mehessen Németországba.
Tehát idejön, határsértőként, követeli az ellátást, meg hogy azt csináljon amit akar, miközben leszarja a magyar törvényeket.
Mondanám neki én is: cimbi, ha nem tetszik, legjobb ha csinálsz egy gyors hátraarcot és távozol arra, amerről jöttél, de nagyon gyorsan és nagyon csendben addig, míg meg nem gondolom magam, és be nem zárlak tiltott határátlépésért. Aztán kitoloncollak és otthon követelőzhetsz meg hőzönghetsz akinek akarsz.
Na ennyit a menekültek segítéséről.
volvós
@Horizont: 19:20

Ugye Te is érzed a hangján, mint anno entero-korában, hogy
" Nekem hosszúra elér a kezem kitiltás ügyben,"
meg a Lázár Jani személyes barátom, a Lexus-korszakból ...
rugacs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
rugacs
@Dr. Felipe: Németországba csak akarnak menni, de momentán a Keletinél zúgolódnak. Egyelőre. De ha kiváncsi vagy mit vertek eddig szét, nézelődj a Keleti melletti üzletekben, majd megmutatják az üzemeltetők!
volvós
@Horizont: 22:21

Nem tünik fel senkinek, hogy mindig, amikor enslaved valamit beböfög, megjelenik
az izo ??? Daga lehet egyszerre 2 laptopon " mocskolódni " ...:-))))
Dr. Felipe
@rugacs: Kép van róla?

Azért vannak még itt mert nem engedik tovább őket Németország felé. A magyar kurmánynak regisztrálni kellene őket és útjukra indítani csak akkor nem lehet őket mutogatni az m1 en a zombiknak mint ellenség.
Akkor megint új ellenség után kellene nézni, ami elég fáradságos meló ám. Egy diktátor nem tud ellenség nélkül létezni, mert akkor nincs kitől védeni.
izo
@Pálinkafőző Rézüst: A fejecskédben összekavarodott a mondat!Nem a határon túliaktól lopott hanem tőlünk!
izo
@bencemacska: Azért az Apró nagyobb mint a kitalált III/III!
izo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bencemacska
@izo: Kinek a pap, kinek a papné!
Nem én találtam ki!
rugacs
@Dr. Felipe: Riport volt róla. A tévében.
Az Uniós törvényt meg nem csak akkor kell betartani, ha az a baloldalnak érdeke. De a regisztrációban a bal oldal is segíthet, persze nem bizottság felállításával, hanem akár a Fletó ötletéből merítve: minden ellenzéki párt vezetője és tagja, meg a szinpatizánsai vigyenek haza magukhoz egy menekült családot vagy csoportot. Etessék, itassák, adjanak nekik szállást úgy mint a Fletó, csak az esti közös tévézés helyett töltsék ki a regisztrációs adatlapokat, majd a bútorokról meg a kilincsekről levehetik az ujjlenyomatokat és másnap már mehetnek is tovább, amerre akarnak. Ennyi. Fellélegezhet a főváros meg az ország is. A következő érkező csoporttal dettó, ugyan így.
Legalább valami jót is tennének az állandó szájtátáson kívül...
izo
@hetöndöe: Ezt meghagyom neked, neked ez jobban megy aki DK.s!
volvós
@izo: 23:29
Hozzád nem szóltam, ugyhogy nix wau-wau !!!
Dr. Felipe
@rugacs: A tévében vagy az m1 en? Szóval nincs kép róla, akkor ez almás.

A menekülteket meg azoknak kell ellátni akik a fejpénzt felmarkolják Brüsszelben, vagyis a kurmánynak. Meg a regisztrációs lapokat is a kurmánynak kell intézni és nem a "határvadászokkal" bohóckodni. Ha a kurmány azt csinálná amit kell akkor haladna is a sor és nem kellene a menekülteknek heteket rostokolni feleslegesen és a halálkamionokban megfulladni.
izo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
volvós
@izo: Szerencsétlen !! Én Horizonthoz szóltam, és nem hozzád !!
Talán neked van kannás borod...irány a kijózanitó szoba !
izo
@sentinel216: Stábvolt a fletó jótékonykodásának is!
Desischado
Elismerésem, Gyurcsánynak! De ha a maffia banda megszavazza ezt a gyalázatot, és viktátor majd elmegy attól, hogy lecsukhatja Gyurcsányt, na, akkor kiváncsi leszek, mi lesz itt! Szerintem is Hága! Ha van igazság! Azzal is egyetértek, hogy orbánnak már rég ott kéne lennie az egész bandájával együtt!
izo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Szeparepa
Fletónak teljesen igaza van, ha VALÓDI MENEKÜLTEKET segít!!!
A kérdés, hogy hogyan ellenőrzi ezt... mert ha bemondásra, akkor eléggé nagy balek, mivel ezesetben sanszos, hogy csalót fogad magához, aki akár terrorista is lehet... Nem kellemes arra ébredni, hogy egy kedves muszlim ember gázrobbanással ébreszt...
Toby
@rugacs: A rendőrök már ma is behatolhatnak magánterületre és házkutatást tarthatnak előzetes határozat nélkül, ezt úgy hívják, hogy " halaszthatatlan nyomozási cselekmény" - kisbogaram !
Tehát a qrrmány, kínjában nem tuda mit tegyen, mivel csitítson, arról akar jogszabáliy előterjesztést, amely már ma is működik ?
Ez pont olyan, mint a napokban olvasható, pintér féle milliós lehallgatás és internetforgalom ellenőrzés !
Kínlódnak a ministránsok - plé(h)bános úr !
Toby
@moiszikf: De witczess kedvedben vagy emberke ! Ki van írva a mellére, hogy illegálisan lépte át a határt, mert engem semmi nem kötelez arra, hogy útlevelet, vagy egyéb más, személyazonosításra alkalmas okiratot kérjek tőle !

@EcsiAntal: Szorgalmasan látogasd az internetet, annak is Gy.F. elhíresült mondásával foglalkozó tartalmát, mert csak ettől várható, hogy egyáltalán némi fogalmad legyen arról, kiknek üzent és miért ! Szó szerint megtalálható a neten !

Hogyan lehet az, hogy "lövetett" és a mai napig senki nem állította bíróság elé ?
Logika nyet ? Pont egy orbánc hagyná ki ezt a hatalmas ziccert ?
Hány éves vagy, hogy mindent szart a szádra veszel ?
kamazuka
@Sziszifusz: Akár exminiszterelnökként akár hétköznapi polgárként is de nehéz,sőt már fájdalmas nézni ezt a tehetetlen ötlethiányos tesze-toszaságot.
Vizual
@Desischado: Érdekes lesz. Gyurcsány képviselő és mentessége van. És csak a migránsok miatt kérhetik a felmentését, és csak a migráns kérdésben. És ha Orbán rosszul lép tényleg balhé lehet. De azt hiszem ezt várja Orbán, úgy am-blok.
terlasz
@nyanya001: Nagy családokat (6-10 fő).
pistapapa
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
mate03
@verum:! Kár vele szóba állni!A narancsködöt,nagyon nehéz eltávolítani!
evacica
Minden tiszteletem a Gyurcsány családé! Idáig is tudtuk, már aki akarta, hogy Gyurcsány nem hagyta el a visszapillantó tükrét, nem felejtette el, hogy honnan jött, ellentétbe Orbánnal!Miniszterelnökként a fizetését nem vette fel, ha ne nem jótékony célra fordította, ellentétben Orbánnal.Orbán még a saját pénzéből egy fillért se áldozott jotékonykodásra, mert ha igen hetekig tele lenne vele az újság. Szégyen és gyalázat ez az érzéketlenség amit a kormány tanúsít ezekkel a szerencsétlen emberekkel szemben, ahogy uszítja. az országot ellenük. Úgy bánnak ezekkel a szerencsétlenekkel, mint az állatokkal ahelyett, hogy segítenének hogy emberi körülmények között tudják az országot elhagyni! A Gyurcsány házaspár emberségből és tisztességből példát mutat köszönet érte!
dr. prédikátor
Nem értelek benneteket! Képesek vagytok leereszkedni ezeknek a fütyi-sz segnyaloncoknak a szintjére???Ezek csak azért vannak itt hogy provokáljanak!!!Na meg mélymagyarkodjanak és a viktor szopkint mantrázzák!!!Ezekre az agyhalott birkákra kár koptatni a klavit.A fene tudja már hogy hány néven vannak, voltak itt!!!Ezek olyan sötétek hogy a fekete lyuk hozzájuk képest verőfény!!!
sokanvagyunk
Friderikusznál 30 milla per kop egy éj...
varirmag
Színház az egész világ !
Gyurcsány jó színész és imád szerepelni.
sentinel216
@izo: Ha az olvasói mobilos videó stábnak számít, akkor igazad van.

"Menekülteket fogadott a házába Gyurcsány Ferenc
Afgánok, szírek, kurdok töltötték az éjszakát az utóbbi néhány nap során a volt miniszterelnök otthonában, tudta meg az atv.hu.
Olvasónktól kaptuk az alábbi videót, melyen Gyurcsány Ferenc látható, amint két migránsnak látszó fiatalemberrel megy fel a Déli pályaudvar lépcsőjén.
silber13
@EcsiAntal: Amúgy normális vagy? Erősen kétlem, Ha ügyes vagy, a csúti hippopotamus és társai kerítenek neked is egy rácsos ágyacskát vagy Grazban, de inkább Döblingben. Tudod, olyan igazi fityiszes protekciósat
bencemacska
@pistapapa: Na most jó bizonyítványt állítottál ki magadról!
Én elhiszem, hogy meg akarsz felelni,de hihetőbbeket írj!
"Azt a villát,amiben tengődik,neje papája,a bolsevik Apró Antal "privatizálta" egy elüldözött zsidótól."
1. Már többször elmagyaráztam troll társaidnak, hogy Gyurcsány felesége Apró Antal unokája, nem lánya.

2. Ezek szerint a BOLSEVIK Apró Antal Szálasi haverjaként részt vett a zsidó vagyon !lenyúlásában!
3. Dobrev Klára egyik korábbi beírásod szerint zsidó!
Ha ennyi marhaságot egy kutyának akarsz beadni, az megvész és megmar!!!
feri57
Gyurcsány nagyot nőtt a szemünkben! Béke díjra jelölném, emberségből jelesre vizsgázott hazánkban, megvédi a magyar becsületet, igazi hazafi.
Jozefina
Ízlandban több mint tizezer család jelezte, hogy befogadna menekülteket. Miért ne tehetné ezt Gyurcsány is??? Jól teszi és csak gratulálni lehet érte. Lázár, Rogán, Kósa és a sok KDNP-s miért nem követik példáját???
bencemacska
@Jozefina: Hányan elférnének Dunakeszin a "tarajosnál"!
adrenalink
@bencemacska: Lehet, hogy észre sem venné őket, amilyen nagy a kecó...:-)
enslaved
@volvós: Na, már izo is én vagyok? Az üldözési mániáddal minden rendben? :-)
moiszikf
@Toby: "engem semmi nem kötelez arra, hogy útlevelet, vagy egyéb más, személyazonosításra alkalmas okiratot kérjek tőle !" - Pontosan. A hatóság viszont simán kérheti tőle, még a nappalid közepén is. (Ettől hatóság)

Tudom, hogy nem nekem címezted, de fene a kíváncsi fajtámat, elolvastam!
"Hogyan lehet az, hogy "lövetett" és a mai napig senki nem állította bíróság elé ?" - Hát úgy, hogy az egyazon bűnbandába tartozók, nem szokták egymást bíróság elé állítani. 1989 óta, ezért maradt el mindig, minden felelősségre vonás. A "jobboldal vs. baloldal", "MSZP vs. Fidesz", "Vitya vs. Fletó" című melodrámák, pusztán dajkamesék hiszékenyeknek.
varirmag
A rendőrök magasról lesz@rják gyurcsányt !!!
Toby
@moiszikf: "...ezért maradt el mindig, minden felelősségre vonás. ." Ez persze enyhén szólva sem igaz, hisz álltak szocik és fidesznykek is bíróság előtt, az más kérdés, hogy a jó érzékű bíró, azonnal észreveszi a politikai motivációt és ennek megfelelő döntést hoz !
jancsik68
Orbánt ás bandáját kellene befogadni a szegedi csillagban örökre.Gyurcsány tudja,mit jelent adni,de Orbán csak azt tudja,mit jelent lopni,rabolni.
hetöndöe
@moiszikf: A nappalim közepén?Ahhoz előbb be kell jönniük és annak is szigorú törvényi keretei vannak ám!Szerencsére egyenlőre nem a Jobbik és kisdobos csapata ossza a lapokat,bár ha arra sor kerül,lassan nem nem marad ebben az országban olyan állampolgár,akit ugráltassanak az önjelölt csendőrök.
moiszikf
@Toby: A bírók nem a "politikai motivációt" veszik észre. Inkább a - "demokratikusan megválasztott" törvényhozók által, tudatosan beépített - joghézagot, amire alapozva gyorsan elengedik a prominens vádlottat, mert lehet az még később miniszterelnök is. Ők már tudják, hogy Mo.-on a "jobboldal" és "baloldal" egyazon bűnszervezet. Szimplán fosnak, ami valahol érthető is.
(Ezt egyébként, egy egykori megyei főügyész "ragozta le" nekem, egy vadászaton, enyhe alkoholos állapotban.)
Toby
@moiszikf: Ezen az alapon egyetlen egy politikust sem ítéltek volna el, hisz lehet még min.elnök is ! Mint tudjuk, ítéltek már el politikusokat is ! Hogy egy volt megyei főügyész mit ragozott le és mit nem, az ő dolga, egy tény, hogy számos esetben a bróság rendesen keresztbe tesz az ügyészség váderedményességének akkor, amikor nem az ügyészi indítvány szerint dönt, sőt elég gyakran ellene !
moiszikf
@hetöndöe: A szigorú törvényi feltételt úgy hívják; "alapos indok".
Egyébként, erre a demokráciában elkanászodott országra - az Íkú-nuku mélymagyarok is ennek termékei - ráférne egy alapos csendőrös ugráltatás. Hogy ezt nem mindenki bírná? Lehet menni a szírek után.
hetöndöe
@moiszikf: Tévedsz de nem baj,az "alapos indok" nem jogosítja fel a rendőrt semmire,hogy csak úgy rám törjön.
Most képzeld el,hogy ezekből az íku-nuku legényekből állna a csendőrség,ha a Jobbik hatalomra kerülne.
moiszikf
@Toby: "nem az ügyészi indítvány szerint dönt, sőt elég gyakran ellene !" - Ahogy már írtam, félnek. Az ügyész még takarózhat azzal, hogy hát neki hivatalból kötelező volt, meg így, meg úgy, de a bírónak ítélnie kell. Neki nincs kibúvó.
moiszikf
@hetöndöe: Egyébként meg ha választanom kell, hogy íkú-nuku csendőrők, vagy ez
www.youtube.com/watch?t=589&v=DpYCHmZYOEA ,hát akkor inkább az előbbi.
hetöndöe
@moiszikf: Szerinted a Magyar Gárda és a Betyársereg milyen IQ bajnokokból áll?Mikor az ilyenek hatalomra jutnak,Isten irgalmazzon annak az országnak.Volt már "szerencsém" 1-2 ilyen idiótához.
Toby
@moiszikf: Mégis veszik a bátorságot - hála istennek ! - hogy a sáros politukusokat is elmeszeljék, akár pro- akár kontra ! Ahogy ítéltek már el szocit, úgy ítéltek már el fidesznyiket is, jobbikost is, lmp-st is, hogy a volt szdsz-.ről ne is szóljak.
Az a tény, hogy egy hűtlen kezelő orbánchoz mi a kutya péniszéért nem mer egyetlen egy hatóság sem hozzányúlni, még szabálysértési sznten sem ! - jól mutatja Sunyisztán jogrendszerének gyengeségeit és számos esetben alkalmatlanságát.
Persze, nem vagyok naív, aki merné piszkálni a csubakkát, másnap már nem lenne munkahelye ! Mert qrwa nagy a demokrácia és a törvények (majdnem ! ) mindenkire egyformán vonatkoznak !
moiszikf
@Toby: Én a prominensekről írtam, nem a sehonnai senkikről. Azokat duplán vágják, hogy azért néha skalpot is lehessen felmutatni.
Orbáncot azért nem ítélik el lopásért, amiért Fletót sem, a szemkilövetésért.
Leírom ezredszer is, de ha nem akarod, ne értsd: Vitya és Fletó üzlettársak, bűntársak, stb. Röviden, "egy cég." Azért tudnak szopatni 25 éve, mert az egyiket mindenáron véded és becsületesnek tartod. (És még sokan mások.) Vezetnek az orrodnál fogva. (Kb.: 2 évig engem is vezettek, én sem vagyok tévedhetetlen.)
moiszikf
@hetöndöe: Nyugi, ezek összesen sincsenek annyi évesek, hogy csendőrök lehessenek. Egyébként mi a baj a Himnusz - olyan, amilyen - éneklésével, vagy a ria-ria-Hungáriával? Kit sért, vagy fenyeget?
hetöndöe
@moiszikf: Nem fenyeget,csak minősíti a dalnokokat és magyarságukat.
moiszikf
@hetöndöe: Hát, a dalnokságuk bizony nem erős oldaluk. A magyarságuk? Majd elválik a következő 30 évben, hiba lenne most minősíteni.
hetöndöe
@moiszikf: Abban azért ugye megegyezhetünk,hogy aki nem tudja a magyar himnusz szövegét,és elénekelni sem tudja,az inkább ne verje a mellét,hogy ő mekkora magyar és ne akarjon másokat kioktatni hazaszeretetből és magyarságtudatból.
Tényfeltáró
@Toby: A csüngőhasú csubakka most átment EU homokzsákba.
pistapapa
@Sziszifusz: Legyél alapos.Ez nem az Ő háza. Ezt a házat a harmadik neje nagyapja,bizonyos Apró(?)Antal privatizálta anno,egy zsidó család elüldözésével.
vonotok
@enslaved: Az a baj szerintem, hogy képtelenek vagyunk " előre " gondolkodni. Ha a múlton csámcsogtok vissza lehet menni a törökökig , vagy az Rákosig is. Mi magyarok miért nem tudunk a múlt hibáin felülkerekedni, és gyermekeinknek egy szebb, élhetőbb világot megteremteni. Amúgy a mostani kormány sem akármilyen módon lop, csal hazudik.
feri57
A Magyar himnuszt mindenki ismeri, így szól. zöld az erdő, zöld a hegy is, a szerencse jön is megy is, gondok kése húsunkba vág, képmutató lett a világ.STB...
Lepényleső
Hamvaiból támad fel a "Geheime Staatspolizei"az új törvénytervezet alapján? Akkor még ovi
ükunokái is a nyakunkon lesznek,ha még lesz Magyarország.
arikimao
Ezek a "szír" menekültek /lehet hogy azok, én sem tudom/ valamivel igazolták hogy ők szírek?Mert tudjuk ám jól "Messziről jött ember azt mond amit akar!Ha tényleg polgárháborús menekültek akkor humánus dolog volt ez, de ha nem akkor ez ...nem mondom ki inkább!
silber13
@bencemacska: 09.02. 17:47-re: Hú, akkor te igazán nagy művész lennél!, mert biztosan le tuidnád zongorázni a különbséget!
bencemacska
@silber13: Szerinted nincs a két nő között különbség? Vagy csak én nem értem.
Egyébként tőlem még kisebb különbség lezongorázása is nagy teljesítmény lenne, mert abszolút botfülű vagyok!!!
silber13
@bencemacska: Olyan nincs, hogy botfülű! És szerintem a kis különbségeket a kegnehezebb kejátszani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.