Matolcsy György eddig elmenekült az újságírók elől, amikor barátnőjéről, a jegybanki alapítványoknál dolgozó Vajda Zitáról kérdezték.

A barátnő viszont beleállt a dologba, és a Figyelőnek nyilatkozott a munkájáról, a spiritualitásról, és kapcsolatáról az MNB elnökével.

"Nem bujkálunk, felvállaljuk"

Ezt válaszolta Vajda arra a kérdésre, hogy összetartoznak-e Matolcsy Györggyel.

Matolcsy barátnője akkorát nyilatkozott, hogy elvonultunk egy sarokba sírni

A lap nem kérdez rá, hogy nem tartja-e problematikusnak, hogy milliós fizetést kap közpénzből, most éppen a jegybanki alapítványoktól, miközben az MNB elnökével jár.

Kiderül viszont az interjúból, hogy Vajda Zita szerint ő szakmai okokból került igazgatóhelyettesnek az MNB-s alapítványhoz.

"A globális gondolkodás, a nemzetközi kapcsolatok mindig is érdekeltek, ezért vállaltam el, hogy a nemzetközi utazások szervezésével foglalkozzam."

Szerény bevallása szerint neki is szerepe volt abban, hogy hazánk gazdasági értelemben nem jutott Görögország sorsára.

jelentős részben annak köszönhető, hogy Magyarország elkerülte a görög utat, mert nemzetközi kutatásokat végeztünk ezen a szakterületen.

- nyilatkozta.

És az interjú megkoronázása:

"Miért ne lehetnénk mi, nők is gazdasági igazgatóhelyettesi pozícióban, amikor mi is ugyanannyit teszünk le az asztalra?"

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Aztakurva...amit te az asztalra tettél az a picsád volt amíg az kuszaszem könyékig turkált benned te közpénzből eltartott aranyásó te...látom a kancsal tekinktet alap elvárás nálatok. Összeilletek bizony...ha szerencsétek van egymás mellé fognak felkötni titeket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
...Tündérke és az apukád már tud róla, hogy mekkora nagyot tettél már az íróasztalunkra...mellesleg NAGGYON, NAGGYON SOK PÉNZÉRT???
Béla333
Nyilvánvalóan ő is a saját lábán áll. Mint Récsölke...
Hellcat
Aztakurva...amit te az asztalra tettél az a picsád volt amíg az kuszaszem könyékig turkált benned te közpénzből eltartott aranyásó te...látom a kancsal tekinktet alap elvárás nálatok. Összeilletek bizony...ha szerencsétek van egymás mellé fognak felkötni titeket.
A kerékpáros bekaphatja
Te is mindössze OTP-re lettél valaki! Egy vén kecskének köszönhetően, akinek valami úton-módon sikerült mélyen a szemébe nézned!
OTP-re, azaz Oda Tetted a Punát az íróasztalra! Aztán vigyázz, nehogy a vén bakkecske szívrohamot kapjon az asztal előtt letolt gatyával!
RonaGyuri
Már bocsánat, hogy rálérfezek, de kit érdekel (Eltolcsyn kívül), hogy mit tesz az asztalra, miközben csinálja! =))
Béla333
Meg a jó édes anyja is saját lábon áll:

"A Dokumat Kft.-nél dolgozik Vajda Zita édesanyja, Vajda Péterné. A PADMA pedig egyike a hat „Matolcsy-alapítványként” emlegetett entitásnak, amelyek az MNB (pontosabban a magyar adófizetők) 265 milliárd forintjából indultak, és amelyek költekezését Matolcsyék el akarták rejteni az adófizetők elől.

A Dokumat mást is csinált az alapítványoknál, lettem figyelmes adatbázisunkban:

a PADA számára is végeznek könyvelést, havi 450 ezer forintért (+áfa)
a PAGEO számára is végeznek könyvelést, havi 480 ezer forintért (+áfa)
a PADOC számára is nyújtanak számviteli szolgáltatást, havi legalább 600 ezer forintért (+áfa)
a PADMA-nak végzett munkát havi legalább 632 ezer forint (+áfa) díjazásért végezték

UPDATE: sőt, a maradék két alapítványnak is dolgoznak. Ez nincs fenn a honlapokon, csak az 5 millió forint alatti kifizetések között, amiket az Együtt kért ki (most Ferjancsics László bocsátotta rendelkezésünkre). Ezek szerint a Dokumat dolgozott még:

a PADI számára – itt kuratóriumi tag Vajda Zita –, két hónapig, havi 552 ezer forint (+áfa) díjért, és a
a PADS számára havi 645 ezer forintért (+áfa).

Mivel a Dokumat kft. árbevétele mindössze hatvanmillió forint volt tavaly, sejthető, hogy sok más bevételi forrása ennek a cégnek sincs az MNB-s alapítványokon kívül. "
444.hu/2016/09/10/matolcsy-uj-baratnojenek-anyja-negy-pallas-alapitvannyal-is-szerzodesben-allt
Perwool
"amikor mi is ugyanannyit teszünk le az asztalra?"
Ja, sok mindent letettél az asztalra, igaz ezek nagy része üres pohár volt!
Nem vagy te ribanc, csak szeretsz cipzármagasságban bólogatni!
Clavigo
Rakkkhel után itt van még egy százlábú,,,a nyakunkban.
human
Van ebben egy kis Ráheli és Lázári kommunikáció. Ráhel is a saját lábon állással, az önerőből való magasra jutással védekezett. Nyilvánvalóan ez hazugság. Lázár pedig Farkas Flórit védte azzal, hogy csak azért támadja a sajtó az eltűnt 1,6 milliárddal kapcsolatban mert cigány.
Hát ez a kis hölgy is előjött a saját lábon állással és az önerőből magasra jutással. És a végén ledobta az atombombát azzal, hogy az embereknek az nem tetszik, hogy nőként került magas pozícióba. Azaz aki támadja furcsa kapcsolatukat az szexista :)
Amúgy gratulálok, szépen összerakott mentegetőzés volt.
human
@Horizont: Ezek már mindent felvállalnak. Mészáros felvállalta, hogy Orbán barátsága nélkül nem lett volna milliárdos. Csepregi felvállalta, hogy szándékosan túláraznak az állami beruházásoknál. Hát miért ne vállalná fel, hogy "Pénzért? Szopok, nyalok, gombot varrok." (Hofi)
És még mindig nem lángol Budapest.
Perwool
- Na, hogy van a lányod?
- Nagyon jól. szuper állása van, egy nagy cégnél dolgozik közvetlenül a főnöknek, sokszor elkíséri a külföldi útjaira is, és olyan jól dolgozik, hogy rendszeresen kap céges ajándékokat, ékszereket, meg ilyesmi. Céges kocsija is lesz. És a tied?
- Az is kurva.
Ludmilla
Kedves Zita!/Te oltári nagy ribanc/nem bujkáltok,felvállaljátok.Gyurika nem volt ilyen bátor,eltűnt a pince irányában...Nem lesz ebből a nyilatkozatból probléma?Ha gyurika kukás lenne,akkor is felvállalnád,te ócska kurva,közpénzen élősködő senkiházi szajha
Törölt felhasználó
Egy valamit tényleg be kell látni, hogy tényleg összeillenek...
qxy
Na erről egy vicc ugrott be.
Zitácska meg kérdezte Matolcsyt.
.-De ugye azért van bennem valami jó is ugye?
Matolcsy.- Van kedvesem van. De nem sokáig mert kihúzom.
nezelodo
A Nemzet bikucija is szerette, ha letették elé az íróasztalra... Brüsszelig kettyintette magát, meg az internetszakértésig. Oktatja is az áfa csökkentésről a "zunijót", amikor a kormánya meg Európában szokatlan módon toronymagasra emelte az áfát.
papa.49
Már csak a végzettségére lennék kíváncsi az ,,országmentőnek,,???
A foglalkozását tudjuk az ,,ősi mesterséget,, űzi!!!
qxy
Tudjátok annak idején " Illetékesék, " nagy bulit szerveztek,nagy pompa meg minden és az ilyen ribik, ki voltak sajátítva.( mi csak a kaját italt biztosítottuk nekik) Ki is jelentették. Senki nem nyúlhat a hölgyekhez már mint a személyzet. Na hajnalba amikor ezek a Matolcsy félék be mákoltak, Jöttek a ribik dülöngélve.- és ? és ? és?engem ki fog meg d@ni??? Ezek meg hétfőn, kinyalva, szó szerint, feszítettek mert én vagyok a nacsasszony.Na ezek, most mind mind, ott lebzsel a parlamentbe. szégyen szégyen.
qxy
@papa.49: végzettség? szerintem most is végzi a dolgát. csak rá kell nézni
papa.49
@qxy: Értem én, csak azzal hivalkodik, hogy ő mentette meg az országot a csődtől ami szerintem ordas hazugság!!!
qxy
@papa.49: szerintem, rá szóltak.- Térdelj és szeress. ezzel meg mentheted az országot. Na ez komolyan vette ja be is .
lampa laz
Ebben a mondatban minden benn van: "Miért ne lehetnénk mi, nők is gazdasági igazgatóhelyettesi pozícióban, amikor mi is ugyanannyit teszünk le az asztalra?"

Hát nem mindenki b+, mert a nők zöme is sok tanulással és munkával érdemli ki ezeket a jól fizető poziciókat, magas beosztásokat. Ellentétben veled aki csak a meztelen p***csáját dobja fel, illetve teszi le az asztalra 1 jól fizető állásért, luxusért cserébe. Az ilyeneket nálunk úgy hívják, hogy kurva.
volvós
@Perwool: 15:53
Az utolsó mondatod milyen lirai megfogalmazás...de talált !!!
K Ö S Z Ö N J Ü K ...
human
@Ludmilla: Amíg Polt Péter orbáncsicska a főügyész tele lesz a kormányzat és környéke fideszes (fel)vállalkozókkal.
justhpeter
Nem esett a fejére a néni, az biztos. Ha megkérném, hogy nálam is tegyen valamit az asztalra az mennyiben fájna nekem ?
Rózsika Hatházi
Nem azért a vak lóért, de India kutatóként kap a bige több százezer forintot. Ma reggel hallottam, hogy tudósok, akik Indiát kutatnak, 130 ezret kapnak. Mi a faxomat lehet még kutatni Indián, ennyi pénzért? A Káma Szútra nekem már vagy harminc éve megvan. Megértőbb lennék, ha Marsot, vagy Jupitert kutatna. De akkor azt mondanám, minek, hisz utópia. No, mindegy én egy lenézett panelproli vagyok, nekem beadhatnak minden hülyeséget. Legalábbis ők azt hiszik.
A kerékpáros bekaphatja
@Designer: Tán adnál a Gyurciburcinak hasaalját? :D
Cicamama55
Meg kell hagyni, a Fideszesek nagy rész a családi -magán-életekükben igencsak liberális nézeteket vallanak...
Grafix69
@Szeparepa2: Nem hazaáruló ez a lény , nem , ez egyszerűen csak simán megél a semmiből. Nem csak ő csinálja ezt , csak most ,hogy megszerelmesedett ebbe a csodálatos emberbe aki éppen a főnöke sokkal jobb helyzetből tudja felnyalni magát . Így megy ez Magyarbajdzsánban , rokonok vagy éppen jó barátok jó sok lóvé teljesítmény nincs , meg nem is kell hiszen ha kicsit oda nyúlnak ahova kell akkor minden simán megy . Mindig az van ,hogy valakinek a valakije kell legyen mert egymást nem hagyják az út szélén . Azt gondolom az egész rendszerről , hogy egy bűnszervezet az egész . Ennyi lopás amit elkövetnek mindenféle okokra hivatkozva még soha nem volt ebben az országban .
JAJMÁR
Igen! Így van! Miért ne lehetnénk, mi nők, gazdasági igazgatóhelyettesek? Mit helyettesek, gazdasági igazgatók?
Kérem a kinevezésemet. Mit kérem, követelem!

...és én is, én is, engem is érdekel a "globális gondolkodás", - az nagyon - meg a "nemzetközi kapcsolatok"! Igen! Vállalom :)
Fradigege
Nem bántok én senkit, de töltsük meg a kannákat benzinnel és vegyünk gyufát.
qxy
@Designer: tudom mire gondolsz Én is kurva lennék de kurva sok pénzem is lenne.
perfekt
Nem olyan csúnya ez a nő,de van azért benne valami visszataszító.Méltó partnere a kancsal -bandzsa sokkarú rablónak!Bemehetne Andy kaszinójában-igen elcsodálkoznának ,hogy az ő gépeik csak olcsó utánzatok hozzá képest!
vonotok
Nem kell csodálkoznunk ha ez az ország már a Románok után kullog. Amikor ilyen repedtsarkú ilyet mer nyilatkozni.
karma1
Ezt hogy fogja kimagyarazni majd eltolcsi? Asszem, egy picit tobbe fog neki fajni a valas, mint amennyit betervezett erre, dehat olyan mindegy is, hiszen mindent fizet a magyar allam...
Makausz Rudolf
Ez meg "bringasnak" is sok,hianyzik a velemenye.
Lackó50
A kis buta libának megmagyarázták, hogy ő mentette meg az országot a Görög válságtól. Ő meg (amennyi nagy esze van) elhitte. Észre se veszi, hogy ő is csak egy kis malacpersely a sok közül, aki csak addig gyűjtögethet, még a főnöke hatalmon van. Aztán elveszik tőle a vagyonkáját. Majd finoman átutalják valamelyik külföldi bankba és elhitetik a macával, hogy ez az ő érdekében történik és ezt is el fogja hinni. Csak majd a számlaszámot felejti el megkérdezni.
Borsodi
Ha ez a nő és párja,esetleg Miniszterünk és bandája mentette meg az országot, akkor elképzelni se merem milyen lehet az ellenség.
Desischado
@Ludmilla: Jó kérdés, ez engem is érdekelne! Ha eltolcsy nem lenne jó pozícióban, és vastagin kibélelve pénzzel, ez a repedtsarkú bárcás ribanc akkor is vele lenne? Kötve hiszem. Hova jutottunk, már egy kurva is urizálhat a MI pénzünkön! Gyalázat!

Egyébként ennyi erővel én is kérem a kinevezésemet vezérigazgatónak! Hogy nincs végzettségem hozzá? Sebaj! Bár a gond ott van, hogy kurvának kéne állni, azt meg nem veszi be a gyomrom! Most akkor mit csináljak! Segítsetek, lécci, találjunk valami megoldást erre súlyos problémára, mert vezérigazgató, meg ország megmentő akarok lenni! SOS!
szaboria1
@Desischado: Pedig nem egyedül van akik ugyan úgy urizálnak mint az eltolcsi lányka. Lásd Timike, Katika és a többiek nagyon sok ugyan így kapaszkodott fel a létrán.
amaramaistanna
Nem is értem, hogy mit nem értetek meg? A "tudás", az bizony "tudás". Kénytelenek vagyunk elismerni, hogy Matolcsy ezt felismerte.
human
@Lackó50: Azt hiszem mellé lőttél. A nőnek megvan a magához való esze. Ha valakit itt megvezetnek az Matolcsy!
human
@szaboria1: És mindezt egy állítólag keresztényi értékeket tisztelő kormány alatt.
Hellcat
@Makausz Rudolf: Tényleg...innen hol vannak a fitymaszos kommentek???
evacica
@human: Na rögvest sírva fakadok MATOLCSYÉRT!
evacica
Csak azt szeretném tudni, hogy melyik tudását értékelte ez a félnótás bank elnök? Gondolom a vízszinteset.Ha csendbe lettél volna bölcs maradtál volna!
bencemacska
Azt én is szeretném tudni mit csinált ő nagysága 2010 előtt, mielőtt kuszaszem a minisztériumba vitte.
Az utolsó hat éve tiszta sor, de mi volt előtte? Akkor ki egyengette... az útját?
dr. prédikátor
Milyen szépen nyilatkozott ez a kis japán Toszike Toszikó!!!
simmering73
"A családközpontú keresztény Orbán-rendszer tolvajai már nem csupán saját magukra, hanem a megcsalt feleségeik mellett kitartott kurváikra is a közpénzek millióit költik. A régi szép időkben kiöregedett kurafik saját pénzükön vásároltak maguknak ribancokat, de ezek a keresztény orbánista haramiák a közpénzekből játsszák el Csekonics bárót."
nepszava.us/blogs/news/bartus-laszlo-mar-a-kurvaikat-is-kozpenzbol-veszik
zz
@Perwool: ez telibe talált. Nagyon jó . 10 pontos gyakorlat. :))
alterego56
Na ez a ám az igazi prostituált, nem aki pár ezer forintért áll a sarkon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.