A TASZ az oldalán számolt be arról, hogy pereskedés után megkapták az ezt bizonyító iratot.

Még 2014 szeptemberében perelték be a KEHI-t, hogy kiderüljön, ki adta az utasítást a civil szervezetek elleni vizsgálatok megindítására. 2015 februárjában a bíróság első fokon a TASZ javára döntött, és a KEHI-nek ki kell adnia az utasítást tartalmazó levelet. Azonban a dokumentum nyilvánosságra kerülésére még további másfél évet kellett várnunk. Mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy az intézkedést maga Orbán Viktor rendelte el a civil szervezetek ellen:

Hivatalos: Orbán személyesen rendelte el a civilek vegzálását

Az oldalukon azt írják: 2014. április 8-án élesedett az az eseménysorozat, amelyben több mint félszáz törvényesen működő hazai civil szervezetet hurcolt meg a kormányzat. Két év alatt összesen 62 civil szervezetet vont be vizsgálatába a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal. Négy alapítvány adószámát próbálta meg felfüggeszteni 15 hónapon át a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a rendőrség körülbelül 16 hónapon át nyomozott, 7 szervezetet vizsgált kiemelten egy éven keresztül a NAV, és 7 szervezetet ellenőrzött az ügyészség. Az eljárások nyomán egyetlen civil szervezetet sem marasztaltak el, és legalább egy esetben bíróság is kimondta, hogy az eljárás indokolatlan és törvénytelen volt.

112 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az előttem szólóknak, mindenkinek, MOST LÁTHATÓ TELJES MÉRTÉKBEN A HAZUGOVICS SZEMÉTSÉGE, ehhez nincs mit hozzá tenni, az itt óberkodó okostojások, most kussolnak mert erre nem számítottak, de lesz még lejjebb is ahogy a disznóságai kiderülnek a hazugovicsnak!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Nos ki állítja még most is, hogy nem egy mocsok szemét dolog amit Orbán tett?
Bezzeg soronkívüli vizsgálatot nem kért a milliárdos lopkodások miatt egyszer sem?!?!
eszegfu
Abban biztos voltam, hogy a kormánynak nem tetszik, hogy a norvég pénzekhez nem rajtuk keresztül lehet hozzájutni. Mostanra már "papir" is van arról, hogy O.V. nélkül ebben az országban semmit nem mer tenni egyetlen "illetékes" sem!
namihami
@eszegfu: És nélküle egyetlen fillér se tehető zsebre a közösből.
A baj az, hogy miként egy nagy klasszikustól tudhatjuk: ""Majd jönnek az ügyvédek, oszt jónapot!"".
Itt még ügyvéd se fog jönni, mert nem hülye, hanem ügyvéd. Nyíltan belekötni a Vezénylőbe? Csak azok, akik a pénzüket és megbízásaikat kintről kapják.
silber13
Mi van drótszamár?:-))) Remélem olvasod imádott elmebeteg vezíred tetteit?:-))))
Clavigo
Van még lejjebb.,,fülke-proletárok ??
bakegya
@eszegfu: DDDEEEHOGY NEM-jó pénzért-parancsot SIKERESEN teljesítI MINDEN KÍVÁNSÁGÁT.
papa.49
Az előttem szólóknak, mindenkinek, MOST LÁTHATÓ TELJES MÉRTÉKBEN A HAZUGOVICS SZEMÉTSÉGE, ehhez nincs mit hozzá tenni, az itt óberkodó okostojások, most kussolnak mert erre nem számítottak, de lesz még lejjebb is ahogy a disznóságai kiderülnek a hazugovicsnak!!!
eszegfu
@bakegya: Igaz! Kimaradt, hogy pl. "önszántából", vagy "parancs nélkül"!:))
namihami
@papa.49: Kiderül, nem derül? A rajongóknak akkor is: ""ÉLJEN RÁKOSI, ÉLJEN RÁKOSI!""
A név tetszés szerint behelyettesíthető.
eszegfu
@namihami: Egyetértünk. Ha meggondolom, akkor azon kivül, hogy ez a tény kiderült, semmi más nem fog történni!
papa.49
@namihami: Végül is igazad van, de mégis jólesik, hogy egy,egy disznóságra fény derül, csak az a baj sokkal többre kéne kiderülnie!!!
Bringás
Hihetetlenül jól tette a Miniszterelnök Úr, hogy megvizsgáltatta a "civil" szervezeteket.
Ezek a jómadarak külföldi érdekeket képviselve külföldi pénzen hazudoznak, lázadásokat szítanak, lejáratják Magyarországot! Igen is a körmükre kell nézni, milyen államellenes tevékenységeket végeznek!
Maroknyi nagypofájú senkiháziak ezek, akiknek meg kell mutatni, hol a határ a hazaárulásban!
namihami
@papa.49: Kiderül, hiszen olvashatsz, hallhatsz róla. De az eredmény ennek az ügynek az sikerével egyezik meg.
És ez már a plebs (enyém is) hibája.
bakegya
@eszegfu: dehogy maradt ki...működteti ez a parazita mindnyájónkat-
ÚGY HASZNÁLNAK EZEK MINKET MINT AZ AUTOMATA MOSÓGÉPET-KIHASZNÁLHATÓK VAGYUNK.
Pálinkafőző Rézüst
A király nemcsak meztelen,de aljas is. Mit tegyünk, ez van...
bakegya
TUGGGYUK...a saját temetésén is Ü MAGA MONDJA SZEMÉLYESEN A NEKROLÓGOT!
quadrocopter
@Bringás: Eléggé nagy hülyének kell ahhoz lenni, hogy valaki ne értse az alábbi mondatot:

"Az eljárások nyomán egyetlen civil szervezetet sem marasztaltak el, és legalább egy esetben bíróság is kimondta, hogy az eljárás indokolatlan és törvénytelen volt."

Ezt így érted?
eszegfu
@Bringás: Hallott, vagy innen-onnan összeszedett, vagy az általa kitalált történet ez a stand up...na Te ennek a "müfajnak" vagy egy "utánzata", amint lehet esetleg nevetni 1x, de már másodjára unalmas...
Hellcat
@Bringás: "Az eljárások nyomán egyetlen civil szervezetet sem marasztaltak el, és legalább egy esetben bíróság is kimondta, hogy az eljárás indokolatlan és törvénytelen volt."
Miről beszélsz már megint csezdmeg...Te vagy a bizonyíték arra, hogy van élet az agyhlál után!
nemkati
@Bringás: Miért is tette jól? Azért, hogy kiderüljön, hogy jogszerűen működnek? Na igen, legalább ennyi haszna volt, hogy a számotokra kiderült, mert mindenki más ezt vizsgálat nélkül is tudta. Azonkívül "legalább egy esetben bíróság is kimondta, hogy az eljárás indokolatlan és törvénytelen volt", tehát mocskos dagadt vezéred indokolatlanul és törvénytelenül vegzáltatta a civileket.

Amiket meg hazudozol, hogy államellenes tevékenységeket végeznek, vagy hazaárulók lennének, ilyesminek nyomát nem látni a vizsgálatok eredményében. Befejezhetnéd a hazudozást és a fröcsögést mielőtt epeömlést kapsz, mert nagyon undorító, ahogy és amiket idehánysz.
Főlökött
Még mielőtt egymást ölnétek, bennem egy valami felmerült. Valaki, csak - úgy, nem firkál, egy ilyen markáns levelet. A teljesség kedvéért, a miniszter-elnökséget is megkérdezhették volna, ezen levél keletkezésének okáról. Félreértés ne essék, senkit se vádolok - avagy védek, de ha több panaszos levél is érkezett, ezen témában, ami alapján kénytelen-kelletlen volt megindítani - utasítást adni az eljárás menindítására, akkor viszont teljesen más, a leányzó fekvése :)
Szóval korlátozott infók birtokában, lehet fikázni, egymást szapulni, esetlegesen virtuálisan ölni, de felesleges időtöltés.
nezelodo
Akiknek ilyen gondoskodó kormánya, és kormányfője van, nincs is szüksége külső ellenségre!
Warlord
@Bringás: Te szarházi gyáva görény. Már nem kell soká várnod, vegzálni fognak a civilek. Én kezdem, személyesen, az adataid nyilvánosságra hozása előtt egy nappal. Addig is:

Soha nem voltál páncélos tiszt. Nincs értelme szarakodni. A címemet tudod. Bármikor jöhetsz. Ha ember vagy, és úgy érzed hogy nincs igazad, rakd ki te is a címedet mint én. Nem a lavegőbe beszélek. Vagy a címed, vagy gyere. Mert te nem tudod hogy én ki vagyok. Ha nem teszed, megteszem én, igazolva a bűnlajstromodat komcsi geci

Te mit gusztustalankodsz itt, hazug tetü? Sorolom: gyáva vagy, mert mert nem mersz eljönni, pedig tudod a címem. Hazug vagy, mert azt mondtad a páncélosoknál tiszt voltál. Soha nem voltál. Ellenben munkásőr és III/III-as igen. Kölcsönkapott pénzt nem adtál vissza. Nőt öngyilkosságba kergettél. Beteg embereken röhögsz. Legközelebb az elérhetőségeidet is felrakom. Te ocsmány, önálló gondolatoktól mentes féreg. Takarodj vissza a csuti zsírdisznó valagába
nezelodo
@Bringás: Na és bebizonyosodott a törvénytelenség? Nem! Pedig szigorú parancsba volt adva, hogy találjanak valamit. Lehet, hogy az ítéletet is megírta a dakota, csak még nem találták meg?
Miért nem a a kuszaszem alapítványait vegzálja? Talán nagyon tiszteli a korábbi nemzetvezető leszármazottját?
eszegfu
@Főlökött: Ha ez a verzió van, akkor egyetértek! Nekem csak az a furcsa, hogy amikor a birósághoz fordult a Tasz és erről értesültek az illetékesek, akkor miért nem ezzel "háritottak"?! Ez lett volna a legegyszerübb. De nem, megvárták, amig "elkaszálják" őket 2015. év elején, majd rá 1,5 évre csak kiadják ezt a levelet. Egyébként voltam már olyan "operativ" Nav ellenőrzésen, ahol annyit megmondanak, hogy bejelentés alapján vizsgálnak (a bejelentőt nem árulják el). Ha mondjuk a civil szervezeteket bejelentések alapján vizsgálták volna, azt teljes nyugalommal beirhatta volna O.V. a levelébe, nem értem ez miért lett volna "szégyen"?!
Béla333
@Főlökött: 13.06
Nyilván így lehetett ahogy írod! A gondos vezető a sok probléma, gyanú miatt rendelt el egy hivatalos vizsgálatot.
Csak akkor miért nem rendelt el pl. Hadházi hónapok óta tartó korrupció infója miatt egy vizsgálatot az Uniós felzárkóztatási pénzek felhasználásáról?
Ha már olyan gondos és vigyázza a magyarok érdekeit!
nezelodo
Drótszamaras barátom, most látom lejelentkezett az egyik "tisztelőd"!
nemkati
@Főlökött: Ez így egy szép elképzelés egy az országát felelősen óvó-védő miniszterelnökről. Csakhogy ezt az utasítást nem előzte meg a médiában a civil szervezetekkel szembeni panaszáradat. Megelőzte viszont a kormánygépezet irányából egy vádaskodó-lejárató hadjárat az akkoriban gyakori tüntetések miatt a civil szervezeteket, azt állítva, hogy pénzelték és a kormány ellen hergelték az embereket. Nos, ha ez a vádaskodás nem lett volna, akkor azt mondanám, lehet, hogy úgy volt, ahogy feltételezed. Na de kitől, és miféle panaszok érkezhettek a miniszterelnökhöz, ha a vizsgálat szerint minden rendben volt?
bencemacska
@Bringás: Ha érintett lennék az ügyben, úgy beperelnélek, hogy még azt is megbánnád, hogy megszülettél!
bencemacska
@Főlökött: Na most fog születni egy mázsányi névtelen feljelentés visszadatálva!!!-:)))
Főlökött
@Béla333: Nyilván én sem tudom, csak nem kell a paci túloldalára esni. Én legalábbis próbálok elfogulatlanul, lehetőség szerint a tények szilárd földjén állni :) Személyeskedés-mentesen, egymással beszélgetni és nem egymásról. :)
Nekem így első szösszenetre ez jött le. Kérdésedre a válasz : nem tudom, Tőle kellene megkérdezni.

@eszegfu: Én sem tudom, csak egy verzó, a sok közül. Még mielőtt, egyesek egymás torkának esnek...Ez is egy utasításra indult, csak ki tudja, mi van a hátterében. Lehet, hogy ezen levelet volt a legegyszerübb kinyomnia a hatóságnak, így a többi pedig titokban marad-hat... Ki tudja...
Közgazdászént voltam 1-2 komplex ellenőrzésen és másként is :) Tudom, hogy megy. Még a névtelen bejelentés is...

Szóval csak azért írtam egy szösszenetet, nem tudhatjuk, mi van a háttérben. A hatóságok pedig mindíg a legegyszerűbb utat választják -> csak szabaduljunk ettől is! /ez bevált út/
Egy bölcs okítómesterem mondta annó : A határozat indoklási részébe, lehetőség szerint a legtöményebben a tényeket-megállapításokat kell írni, minél rövidebben és mást nem, így nincs mibe belekötni. De igaza is volt.
Lehet, hogy itt is ez volt a lényeg, a többit pedig hanyagoljuk, mert beleköthető kategória lenne. Ki tudja ? Egy lehetőség - teória ez is.
nezelodo
@Főlökött: Na majd most jelentkezik egy csomó hithű, hogy bocs elfelejtettem elküldeni a megírt feljelentéseket... Aztán máris megmosdatták a mi szerecsenünket.
Főlökött
@bencemacska: @nezelodo: Kinyírlak benneteket, ha rám fogjátok, ...hogy miattam egy csomó elvetemült tollat ragad !!! :)))))))))))))
Én független, elfogulatlan, tényeken alapuló szeretnék lenni. Próbálok informálódni mindenhonnan, mivel egyik kutya - másik eb, több lábon kell állni.
Mivel marconán jóképű vagyok és a szépségemen nem kívánok rontani öregségemre, ezért maradok annál, hogy csak saját magamnak hiszek, így nem is csalódok, ábrázatomon sem rontok, felesleges erölködéssel, behatással, izgalommal.

Névtelen feljelentések ? Csak nyomják :) Egyszer élünk :)
"egy mázsányi névtelen feljelentés" mi papírmennyiség az ? Be lehet vele gyújtani a - gáz-kazánba :))) Mint amikor kérdezték, az össze-hasogatott fát, hogy rakom be ? A gáz-kazánba ? Sehogy. De a kinti füstölőbe és a kerti sütőbe szánva, simán! Azt már nem részletezem, mit - miket készítettem, mert itt többeknek megindulna a nyál-elválasztása :))))
Perwool
A koszos, tolvaj banda összeszarja magát dühében, hogy olyan pénz mozog Orbánia környékén, amire nem tudják rátenni a mocskos mancsukat.
Amit a szemük meglát, a kezük nem bírja otthagyni.
nezelodo
@Főlökött: Ne rágd magad, és ne gyújts be velük, környezetszennyezés már az is, ha ilyen bérfeljelentő emberek léteznek! Hátha még el is égetik! Másokat is megfertőz a füsttel a dakota kór.
nezelodo
@Perwool: Ami nem forró és nincs lebetonozva, azt nem viszik. Ha kihűl már mehet, a betont meg feltörik a mi költségünkre.
Főlökött
@nemkati: Csak egy felvetés volt, egy teória, a sok közül. Mivel tények hiányában, csak találgatunk és jól el is vagyunk a melegben, a billentyűzet mellett.

Kint pedig már a jegesmedvék is menedék-jogért esedeznek :) Ki rendelte meg, ezt a hüvös - szeles időt, ki tudja - le kellene csukatni :)
Perwool
@Főlökött: "Mivel marconán jóképű vagyok és a szépségemen nem kívánok rontani öregségemre"

kepkezelo.com/images/l7ygb4s2tfl6u2fme0r3.jpg

-:)))))))))))))
Perwool
@Főlökött: "Ki rendelte meg, ezt a hüvös - szeles időt, ki tudja - le kellene csukatni :)"
Gyurcsány EU, Brüsszel, migránsok...
Főlökött
@nezelodo: Úgy nézek ki, mint aki rágódik bármin is ? Az árt a szépségemnek :))

A füstöt nem kell lebecsülni ! A füst -> tartósít ! Ettél már füstölt halat ? Füstölt - több napig pácolt husit ?
Már úgy vagyok ezen kajákkal, nincs kövér ember, csak erotikusan duzzadt ! Egyszer élünk - tudjuk meg, mi a jó ! Főleg úgy, tudod miből van és hogy lett elkészítve :) E-betűst valahogy nem találok a leírásban :))))))))))))))))
Főlökött
@Perwool: Nekem annyi !!! :))))))))))))))))))-de édes volt a kép.

Akiket le kellene csukatni témakör olyan hosszú, hogy a bejáraton túl ér a lista :) Ne részletezzük !
nemkati
@Főlökött: Szeptember 1. A naptári ősz kezdete az északi féltekén.
Szeptember 23. A csillagászati ősz kezdete.
Október 6. Az aradi vértanúk emléknapja.
És javában ősz van.
Nem csodálkozik, felöltözik melegen!
bencemacska
@Főlökött: ma, 14:25
Tudod, csak azért merészeltem ezt szóvá tenni, mert a levél nem tartalmaz indokot! (Pl. a sok panaszra tekintettel,stb)
Nekem az jön le, hogy "CSAKKKK, mert én vagyok a mindenható"!
Lehet panasz, mert a verebek azt csiripelték anno, hogy a CÖF hiányolta a svéd alap támogatását!!!
De ne nyírjál ki , kérlek!-:)))))))
Főlökött
@nemkati: /bocsika a kezdésért! és-el nem kezdünk mondatot, de azértis :)/ És mi van az asszonyok nyarával ? Aztat valahogy a videjón túlpörgettük ? Úgy, hogy észre sem vettük ?

Én valahogy hosszúcombú - szőke - tangás amazonokat jobban el tudnám viselni az udvarban, mint a megfagyott jegesmedvéket, valahogy a mosolyuk nem az igazi... Az előzőekből pedig legalább 4 db-ot rendelnék is azonnal : 1., mos, 2., főz, 3., takarít, 4., velem foglalkozik...típusút !
Tudom, álmodik a nyomor :) De ez van...
nemkati
@Főlökött: Megértelek, még ha az én elképzelésem a dologról egészen más is. :)
pl: Én valahogy hosszúcombú (formás fenekű, kockás hasú) - fekete - tangás fiúkat jobban el tudnám viselni az udvarban, mint a megfagyott jegesmedvéket, valahogy a mosolyuk nem az igazi... Az előzőekből pedig legalább 4 db-ot rendelnék is azonnal : 1., mos, 2., főz, 3., takarít, 4., velem foglalkozik...típusút !
Főlökött
@bencemacska: Dehogy nyírlak ki, csak viccnek szántam ! Lehet, hogy igazad van, ki tudja. Mivel nézünk, mint maci a málnásban és nem tudjuk - mi lehet a háttérben, de lehet, nem is fogjuk megtudni a valóságot, így pedig jót dumáltunk. Kikapcsolódásnak nem rossz, kis Thriller-es beütéssel kombinálva :))).
Főlökött
@nemkati: Gondoltam, hogy lenne rá eszed :))))))))))))))))))))))))))))))))))Mint ahogy bennem is megfordult, ezen elvetemült gondolat, mármint a tangás jányokkal kapcsolatban :) Azóta tiszta a kégli :)
Cégem kiküldi a kockás-formás egyéneket részedre. Elérhetőség : 06-90-123-XXXX :))))) A megrendelő kívánságára, bármit ! Ez az előírás számukra ! :))))))))))))

No eltipegek, mert a kutyáimnak kaját kell kreálni. Puxa-pacsi, aki megérdemli :) Jót ne halljak senkiről !
Perwool
@Főlökött: "/bocsika a kezdésért! és-el nem kezdünk mondatot, de azértis :)"
De, de... kezdhetünk!

kötőszóval történő mondatkezdés
ha’-val ’és’-sel ’de’-vel kezdünk mondatot? Van erre szabály?
A kötőszóval való mondatkezdés tiltása abban a hiedelemben gyökerezik, mely szerint a teljes mondatokból felépülő, egyes írásbeli szövegtípusokra jellemző közlésformák felsőbbrendűek, jobbak az élőbeszédre jellemző közlésformáknál. Holott ez nem igaz, nyelvi babona. A szóbeli kommunikáció során teljesen természetes a kötőszóval való mondatkezdés, és az írásbeliben is, ha a mondat úgynevezett szövegmondat, tehát az előző mondathoz kapcsolódik, vagy ellentétes viszonyban van vele.

Így gondolod??kepkezelo.com/images/lekh91s5uui64uq0sk91.jpg
nemkati
@Perwool: Oké, kezdheti fürdéssel is, ha már koszosan jött. :DD
Még jó, hogy nekem nem olyan képet küldtél, mint Főlököttnek. Az a csaj éppen elsomfordál. :D
Perwool
@nemkati: Válogatós!-:))) Különben meg, nem fürdik, hanem a csatorna alatt áll a szakadó esőben!-:)))
bakegya
@Pálinkafőző Rézüst: naponta ráhúzom a WC,de képtelen vagyok eltüntetni.Pedig sürgős volna.
nemkati
@Perwool: Á, szóval még spórol is a vízzel! Tökéletes! :)
szép új világ
@Bringás: Én a seggem törlöm bele, te meg csókolgasd. (Nem sokára kapható és személyisége illik a hely hangulatához) tinypic.com/r/2570f0j/9
Bringás
@Warlord: Innentől böföghetsz! Nem törődök a fajtáddal!
Ne etesd a troll patkányt!
Bringás
@Hellcat: Vagyis a hazaárulók megúszták!
I.raptor
@Perwool: Én már látom, h "nemkati"-nak rám van szüksége! :-))))))))
Perwool
@I.raptor: Nekem nem kell @nemkati: én a fiúkat szeretem, passzolom neked!-:))))
I.raptor
@Perwool: Félre vagyok értve, de "odaát" tárgyaljuk + ! :-))
I.raptor
@Pálinkafőző Rézüst: Az mindig! :-)
Ja'h és hol a lé, amit Warlord hiányolt? :-)
Pálinkafőző Rézüst
@I.raptor: jó helyen... :)) pereld ki tőlem, mint közérdekű adatot. :)) Látod, a kisgenya is 2 évig húzta, mire kiderült, hogy ő volt a felbujtó! Csak azt nem értem, hogy ez miért volt titok, miért nem vállalta fel, miért kellett ezért 2 évig pereskedni??? Valaki érti???
I.raptor
@Pálinkafőző Rézüst:Simán ki is fogom!
Nekem már elfogyott a sárgabarack, most mehetek venni, h megigyuk Warlod-al! :-(
nyanya001
A Rogánnál, meg a Szíjjártónál lenne ilyen szorgalmas ...
aremy
@Főlökött: ha egy kicsi esélye is lenne akkor miért is kellett két évet váni a megbízó kilétére.
Warlord
@Bringás: Tisztelt bringás! Ma jelentkezett nálam valaki, aki nem a pénzért adott rólad információt, hanem hozzárakott a felkínált összeghez 20.000 ft--ot hogy tegyem közzé. Így tehát már 70.000 ft megy a gyermekkórháznak. Amit természetesen aznap dokumentálok, amikor letépem a szádat, egy nappal az előtt, mielőtt nyilvánosságra hozom az adataidat.
Hogy felismerd kiről van szó: ott volt, amikor a hűtőmágnest fel akartad rögzíteni a gipszkartonra.
Továbbá igazolja arccal és címmel, mint én, a következőket:

Soha nem voltál páncélos tiszt. Nincs értelme szarakodni. A címemet tudod. Bármikor jöhetsz. Ha ember vagy, és úgy érzed hogy nincs igazad, rakd ki te is a címedet mint én. Nem a lavegőbe beszélek. Vagy a címed, vagy gyere. Mert te nem tudod hogy én ki vagyok. Ha nem teszed, megteszem én, igazolva a bűnlajstromodat komcsi geci

Te mit gusztustalankodsz itt, hazug tetü? Sorolom: gyáva vagy, mert mert nem mersz eljönni, pedig tudod a címem. Hazug vagy, mert azt mondtad a páncélosoknál tiszt voltál. Soha nem voltál. Ellenben munkásőr és III/III-as igen. Kölcsönkapott pénzt nem adtál vissza. Nőt öngyilkosságba kergettél. Beteg embereken röhögsz. Legközelebb az elérhetőségeidet is felrakom. Te ocsmány, önálló gondolatoktól mentes féreg. Takarodj vissza a csuti zsírdisznó valagába.
Fradigege
Egyszerű. A civil szervezetek menjenek és nézzenek utána az orbán család felmenőinek. Majd az eredményt ki kell plakátólni. Lesz ott sokféle rassz. Amit a zsírmore művel, azt a vajdák szokták művelni. Ő így szocializálódott+benne van a vérében.
egyvandor
A suttyó G hogy fel volt háborodva amikor egy sima adóellenőrzést akartak nála végrehajtani. A nertársak persze ezt könnyedén megakadályozták.
egyvandor
@silber13: A "drótszamár" erre büszke és röhög azokon akiket Gorbán suttyó aljassága felháborít.
Mi mást várhatsz attól akinek nem fordul fel a gyomra egy egykori besúgótól (by Simicska).
solidedge
Hosszú utat tettünk meg 1989 óta. Most 1956 előtt járunk.
babp1982
@Warlord: Alig várom,hogy találkozzak ezzel az ocsmány féreggel!
babp1982
@Bringás: Várom,hogy kirakják végre a címedet és akkor majd személyesen is elmondhatod a véleményedet szemtől szembe! Mered,vagy egy gyáva kis kukac vagy?
Warlord
@babp1982: Én tartom a szavam. Mint kiderült, vannak itt, akik személyesen ismernek. Tudják, nem a levegőbe beszélek. A többi nem rajtam múlik. De az elsőbbségemhez ragaszkodom. Van pár mozgássérült és mentálisan sérült, akiknek az 'üdvözletét' átadom ennek a köcsögnek. Utána jöhettek ti.
remenykedo
@Warlord: Elsore a nyelvet tepd ki, hogy ne legyen mivel nyalni a zsir more valagat. Aztan nem banom az also feregnyulvanyait is megrendezheted, hogy meg maszni se tudjon, a kepet hagyd meg hogy masok is felismerjek, es par oklossel lerohassak a tartozasukat neki.
JAJMÁR
Mėg ha indok lett is volna rá , a módszer, és a kilógó lólàbú cél , ...
(Ami erőskéz a sok milliárdos bankàrcsalóknàl meg làjtosra sikeredett) tűréshatár alatt van?
"Mit kívàn a Magyar Nemzet: legyen béke, szabadság, egyetértés..."
Tisztelet a hősöknek, de tisztelni őket csak szabadságszetetettel lehet.
teuton
@babp1982: Hagyd, nincs neki batorsaga, sem arca, sem neve, sem gerincem hiszen Orban-hivö! Ö csak nevtelenül mer itt mocskolodni, hiszen igazi melymagyar...
koszpeko
@babp1982: Már vagyunk egy páran akik elakarjuk taposni ezt a gyáva mocskos csótányt.
Warlord
@remenykedo: Anno, 88-89 - ben igen sokat voltam bent az akkori felvonulások alkalmából 1-72 óra között. Akkor ezek a bringások ütöttek. Egy dolgot nagyon megtanultam tőlük: hogyan üss, hogy nyolc napon belül gyógyulj, nyom nélkül, de hetekig véreset és fájdalmasan vizelj. Ezt alkalmazom, ha már egyszer "belémverték". De fotó az lesz, ahogy a cipőm eszi...
koszpeko
@Warlord: Gipszkartonra hűtőmágnest? :D :D :D
Ennek tényleg éhen hal az agyrágó bogár a fejében.
Hagyjatok nekem is valamit!
Vagy legalább egy videót készíts a "vegzálásról" :D
Warlord
@koszpeko: Előző...
Valamint tőlem 21.42
Warlord
@koszpeko: Viszont lesz másik videó, ahol 70 ropit adunk a Madarász utcai gyermekklinika javára!

Ez fontosabb, mint a pondró leverése!
kakaósbögre
ez a bringás napról napra elborultabb.na az ilyeneknél kell majd elövenni a bűnpártolás,bűnsegédlet címszónál a BTK-t.
Yoda69
Mondjuk ez eddig se volt kerdeses, de igy legalabb mar papir is van rolan hogy mennyire aljas gazember a fideSS miniszterelnoke (nem mondom hogy Magyarorszage mert csalassal kerult hatalomra, igy illegitim)
babp1982
@Warlord: Legalább privátban küld el hol lakik.-)))))))))))))
Bringás
@babp1982: Menj el ligetmajomnak primitív!
Warlord
@Bringás: Tisztelt bringás! Ma jelentkezett nálam valaki, aki nem a pénzért adott rólad információt, hanem hozzárakott a felkínált összeghez 20.000 ft--ot hogy tegyem közzé. Így tehát már 70.000 ft megy a gyermekkórháznak. Amit természetesen aznap dokumentálok, amikor letépem a szádat, egy nappal az előtt, mielőtt nyilvánosságra hozom az adataidat.
Hogy felismerd kiről van szó: ott volt, amikor a hűtőmágnest fel akartad rögzíteni a gipszkartonra.
Továbbá igazolja arccal és címmel, mint én, a következőket:

Soha nem voltál páncélos tiszt. Nincs értelme szarakodni. A címemet tudod. Bármikor jöhetsz. Ha ember vagy, és úgy érzed hogy nincs igazad, rakd ki te is a címedet mint én. Nem a lavegőbe beszélek. Vagy a címed, vagy gyere. Mert te nem tudod hogy én ki vagyok. Ha nem teszed, megteszem én, igazolva a bűnlajstromodat komcsi geci

Te mit gusztustalankodsz itt, hazug tetü? Sorolom: gyáva vagy, mert mert nem mersz eljönni, pedig tudod a címem. Hazug vagy, mert azt mondtad a páncélosoknál tiszt voltál. Soha nem voltál. Ellenben munkásőr és III/III-as igen. Kölcsönkapott pénzt nem adtál vissza. Nőt öngyilkosságba kergettél. Beteg embereken röhögsz. Legközelebb az elérhetőségeidet is felrakom. Te ocsmány, önálló gondolatoktól mentes féreg. Takarodj vissza a csuti zsírdisznó valagába
Bringás
@Warlord: Ja, tudod mit? Kitiltatlak takony! :-)))))))))))
Warlord
@Bringás: Hányadszor kis csicska? Ki nem szarja le?

@Bringás: Tisztelt bringás! Ma jelentkezett nálam valaki, aki nem a pénzért adott rólad információt, hanem hozzárakott a felkínált összeghez 20.000 ft--ot hogy tegyem közzé. Így tehát már 70.000 ft megy a gyermekkórháznak. Amit természetesen aznap dokumentálok, amikor letépem a szádat, egy nappal az előtt, mielőtt nyilvánosságra hozom az adataidat.
Hogy felismerd kiről van szó: ott volt, amikor a hűtőmágnest fel akartad rögzíteni a gipszkartonra.
Továbbá igazolja arccal és címmel, mint én, a következőket:

Soha nem voltál páncélos tiszt. Nincs értelme szarakodni. A címemet tudod. Bármikor jöhetsz. Ha ember vagy, és úgy érzed hogy nincs igazad, rakd ki te is a címedet mint én. Nem a lavegőbe beszélek. Vagy a címed, vagy gyere. Mert te nem tudod hogy én ki vagyok. Ha nem teszed, megteszem én, igazolva a bűnlajstromodat komcsi geci

Te mit gusztustalankodsz itt, hazug tetü? Sorolom: gyáva vagy, mert mert nem mersz eljönni, pedig tudod a címem. Hazug vagy, mert azt mondtad a páncélosoknál tiszt voltál. Soha nem voltál. Ellenben munkásőr és III/III-as igen. Kölcsönkapott pénzt nem adtál vissza. Nőt öngyilkosságba kergettél. Beteg embereken röhögsz. Legközelebb az elérhetőségeidet is felrakom. Te ocsmány, önálló gondolatoktól mentes féreg. Takarodj vissza a csuti zsírdisznó valagába
Bringás
@Warlord: Erőlködj csak libsi! :-))))))))))))))
Warlord
@Bringás: Szánalmas vagy. Lásd fentebb.
kisrigó
@Béla333: Sok-sok lyke! Szerintem is aljas, kétszínű az egész rendszer, sunyi, hazug társaság, remélem egyszer utoléri őket a népharag!
panellproli
A g... láda csicskásait bezzeg senkinek sem szabad ellenőrizni, hiába derül ki nap mint nap micsoda harácsolás folyik ,nehogy napvilágra kerüljön hogy az eltüntetett ezer milliárdokból mennyi az ő részesedése.
Nessy
nem csak rossz indulatú, de gyáva is Orbán! A saját intézkedéseit is letagadtatja, amit Havasi boldogan abszolvál. Gondolom, már keresi kit kell majd vegzálni, ha uncsi lesz a migráncs gyűlölet.
magyarbakancs
@Warlord: Warlord!
Láttam, amit bringásról írtál.
Gyanítottam én is, hogy egy volt kommunista besúgó.
Nagyon imádja Orbán politikáját.
A 1990 – benn a rendszer váltáskor dolgoztam ahol lakom az önkormányzatnál. Papírokat rendeztünk, kezembe akadt egy lista
44- III/III besúgó volt a faluban.
Lakosság akkori száma 920 fő volt
Mind a Fidesz oldalán kötött ki.
Mind MSZMP-s volt.
Warlord
@magyarbakancs: szerinted melyik pártban van ma a legtöbb vollt mszmp-s?
quadrocopter
@magyarbakancs: A gengszterváltás előestéin és éjszakáin folyamatos üzemben dolgoztak a főkapitányságok állambiztonsági szerveinél az iratmegsemmisítők, szinte az utcáról lehetett hallani a gépzajt, de elárulta az egész emeletet elöntő fényözön, máshol sötét volt munkaidőn túl. Annyi anyag lehetett, hogy még ekkora tempóban sem sikerült mindent ledarálni, ezért maradhattott meg az Orbán beszervezését célzó katonai elhárítós anyag. A kat.elhártók állambiztonsági tisztek voltak, ergo rendőrök, katonai egyenruhában és a laktanyákban. Volt "szerencsém" ismerni párat, a nagyképűségtől majdnem orrabuktak, élvezték, hogy a hivatásos állomány zöme kerülte őket, mert ezt félelemnek és nem utálatnak tartották. Rokonom dolkgozott a laktanyában, mint polgári alkalmazott, tőle tudom ezeket a tényeket.
kukac50
Orbán a Mészáros Lőrincre is ráküldhetné a Teket a Navot!
Ez a Magyar igazságszolgáltatás szégyene is egyben!
A civileket vizsgálják a Tek lerohanja, de a Fideszeseket meg nem vizsgálják,még arra is képtelenek voltak 2 év alatt,hogy kiderítsék, hogy kiket tiltottak ki még Vida Ildikó mellett,kíváncsi lennék annak a 7 személynek a nevére is.
koszpeko
@nezelodo: 13.26 " Lehet, hogy az ítéletet is megírta a dakota"

www.youtube.com/watch?v=BHrwveyy4II :D
kiscsillag66
@anka: Ez nagyon jó! Tényleg az, egy nagy G!!!
Borsodi
@kukac50: Akkor saját magára küldené,mert Mészárost Orbán teremtette
nezelodo
Merne e amolyan cigányosan esküdözni arra valamelyik nyalonc, hogy a Népszabadság ügyben nincs benne csak az ő keze? (A cigány az anyja életére esküszik, nem a sajátjára, a leggyakrabban az "itt halljak meg" strófa megy. Nagy hangon meg egyik tiltakozó sem nyilvánul meg egyénileg, mert nem vágynak egy W.T. féle egzotikus tablettára a rendőrautóban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.