A DK országgyűlési képviselője, Sebián-Petrovszki László egy közérdekű adatigénylésre hivatkozva fogalmazott meg negatív állításokat a Bayerné Matusovits Andrea vezette Országos Vérellátó Szolgálat működésével kapcsolatban.

Bayer teljesen kiakadt: "te csupasz pofájú f*sz, hogy lépj hátra egyet, és b**zd arcon magad"
Kép:YouTube

A DK feljelentést is tett Bayer Zsolt felesége ellen. Erre akadt ki Bayer a tőle megszokott stílusban. 

Mindenekelőtt szögezzük le: Sebián-Petrovszki László, te egy utolsó, mocsok gazember vagy.

- kezdi a bejegyzést.

Eszement hazugságokkal rágalmazod a feleségemet. Nem számít az egészségügyben lehúzott sok évtized, a három szakvizsga, a feddhetetlen gyógyító tevékenység, a szakma és a betegek iránti tisztelet és alázat, a megszámlálhatatlanul sok ellátott beteg, az aneszteziológusként és intenzív terapeutaként dolgozva megmentett szintén megszámlálhatatlanul sok élet, nem számít a sportolókért végzett önfeláldozó munka – nem számít semmi sem. Mert ő az én feleségem. Ezért te és a hozzád hasonló mocsok gazemberek, mindenekelőtt a főnököd, meg az a már egyszer elítélt, börtönjárt, ma is vád alatt álló, Kamarából felfüggesztett szemét maffiózó Czeglédy azt gondoljátok, mindent és bármit megengedhettek magatoknak.

- teszi hozzá. 

De azt is kijelenti:

ha nem ebben az elasszonyosodott, perverz és beteg világban élnénk, párbajra hívnálak. Persze, ez is illúzió. Te nem vagy párbajképes. Embernek hitvány vagy, tisztességed, becsületed nincs, férfinek pedig… na azt hagyjuk.

De a végén jött az igazi kiakadás:

A Gyurcsány mellé ültetett Nagy Blanka örökbecsű szavaival fordulok hozzád:

Üzenem neked, te csupasz pofájú f*sz, hogy lépj hátra egyet, és b**zd arcon magad.

S minél előbb, ha kérhetem, mert ha magadtól nem tudod végrehajtani a blankai instrukciókat, akkor szívesen besegítek.

Ezen jótanács tudatában hazudozzál holnap a Parlamentben is, mert sokáig már úgysem lesz rá alkalmad. Világos?

Forrás:Facebook
Címlapkép:YouTube

106 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DNS
Teljesen igaza van Bayer úrnak! A stílus nem egészen ok,szerintem túl finom volt! Jövőre sem lesz
ideges,ez majd az ellenzéknek jut. Ezért már most vissza kellene vonulniuk az esélytelenek nyugalmával! A *stílus" egyébként a kommentekben is szép! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Na akkor ki az, aki itt polgárháborút akar?
Qqberci
Zsóti, ha lenne egy szökőkút a fejeden, teljesértékű f@sz lennél...
RonaGyuri
íme az orbánék által oly nagyon féltett kultúrájuk! =))
Béla333
Ez az a Bayer, aki a Fideszt is otthagyta és átállt a MSZP térfelére, amikor azt gondolta, hogy a csigagerincűeknek ott majd jobban fog menni?:
"1990-től a Fidesz alapításától kezdődően 1993-ig a párt sajtófőnöke volt.[5] 1993-ban egy időre szakított a Fidesszel és a Népszabadság főmunkatársa lett."
hu.wikipedia.org/wiki/Bayer_Zsolt

Ja igen!
Eladott Ország
@Béla333: ma, 17:10 ◘ Vajon ez az aljadék banda nem fog belenyúlni megint a választásba ezek után?! Biztos, hogy mindenáron megakadályozzák, hogy az ellenzék nyerjen! Semmi sem lesz drága a fidesz maffiának! Az a baj hogy a szar a száján keresztül kifelé és nem befelé folyik...
uploads.disquscdn.com/images/68f50b663514aa8ad750f5482a44c4be401bc2f025d1504cd4727d3e4615e086.jpg?w=600&h=638
PICINYEM, a te Jóistened segítsen egy kis covid +++prémium kategóriás megbetegedéshez, akkor a többit majd "tégedszerető" orvosok tudják, hogy mi a teendő. Majd egyszer ő is elmondja egy kórházi ágyon, hogy Isten segíts ! De még EMBER se segítsen rajta ! Ezt kívánom ennek az ördög fajzatnak !
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/156131617_4223253391059526_7532374018804230260_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=tTvJBTiJDPcAX9HAk9p&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=73c64567c9750899570aa20a7cc0f58b&oe=60D43091
Bayer profilképet váltott
uploads.disquscdn.com/images/5adf38e7ad661182d1693c106eee8ce82a109bdac83114673eafed8b9fc37fb8.jpg?w=600&h=532
Mert ha én egyszer kinyitom a számat
www.facebook.com/photo?fbid=3806964379337618&set=a.227410410626384
Béla333
@Eladott Ország: 17.30
De! Már 3 éve tudjuk, hogy a pofátlan mocskok simán elcsalják a választást. Talán nem 2 héttel a választás kitűzött napja előtt kellene az ellenzéki csapatoknak vakaródzni, hogy mit is kellene tenni? Hogy minden körzetben legyen ellenzéki megfigyelő, minimum 1, de jó, ha több is van.
Hogy legyen egy olyan számítástechnikához értő CSAPAT, aki figyelemmel kíséri a biztosan bekövetkező váratlan leállásokat.
Elegem van már abból, hogy mi - választók - tudjuk, látjuk, hogy mi a feladat, de az u.n. "ellenzék" meg mindig csak utólag okos.
justhpeter
Ahogy egy klasszikus mondta: A stílus maga az ember.
kissé felnőttem
Bájer és a parasztos kultúrája te ne kritizálj másokat mert tahóbb vagy mindennél
szép új világ
Bayer "megszólalása" magáért beszél! Keresztény erkölcs és kultúra FIDESZ módra.
kissé felnőttem
te parasztkölök te meg az ország népét, úgyhogy kuss pofa be !!! most fáj ha neked beszólnak kulturbarbár viseld az odiumát a stilusodnak ennyi
CsipkeRózsa
Ez a szemét senki alak, merészel ilyen hangon beszélni másokról, másokkal? Ő, aki a legalján helyezkedik el az aljas bandája között is! Ő, aki mindent megenged magának a szövegeivel, a mocskolódásaival, az undorító modorával!
Béla333
Csak a pofája nagy ezzel a párbaj dologgal, de amikor valaki beleáll az ügybe, akkor rögtön bátran megfutamodik. Mint itt is:

"Bayer végül verekedni hívta ki Hont András – egykori fideszes – publicistát is, aki vállalta a párbajt, de aztán Bayer Zsolt többé nem feszegette a témát, így az évezred bunyója sajnos elmaradt."
444.hu/2018/03/12/bayer-zsolt-azt-szeretne-ha-az-interneten-sem-lehetne-buntetlenul-fenyegetozni
T-Boly
Zsóti!
A vezetőszár tekeredjen a nyakadra ! Úgy félórára.
Csak ,hogy biztos legyen a temethetőség !
Edmond Dantes
Csak úgy jön belőle a keresztény konzervatív,polgári kultúra,mint tehénből a trágya.A felesége pedig tényleg üzletelt a plazmával.Ezt ez a bunkó pontosan tudja,ezért őrjöng.
DNS
Teljesen igaza van Bayer úrnak! A stílus nem egészen ok,szerintem túl finom volt! Jövőre sem lesz
ideges,ez majd az ellenzéknek jut. Ezért már most vissza kellene vonulniuk az esélytelenek nyugalmával! A *stílus" egyébként a kommentekben is szép! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!
bencemacska
Bagoly mondja a verébnek, hogy nagyfejű!
Gyurka80
@Béla333: Nem lépett be a maszophoz, ne ferdíts!
Gyurka80
@Béla333: Polgárháborút ti libernyákok akartok, mert másképpen nem tudnak hatalomra jutni.
Eladott Ország
@Béla333: ma, 17:54 ◘ Állítólag az ellenzéket a számítógépterem közelébe sem engedik. Hogyan lehet ezt megtenni?! Nincs egy nemzetközi ellenőrző szervezet, vagy ezek a rohadékok már mindent megtehetnek, mert akkor egy újabb '56 kell, b@ssza meg a qrva Istent!
Béla333
@Gyurka80: 18.33
Azt írtam:
"Ez az a Bayer, aki a Fideszt is otthagyta és átállt a MSZP térfelére, amikor azt gondolta, hogy a csigagerincűeknek ott majd jobban fog menni?:"
Aki ugye Fideszes létére amikor annak nem úgy megy, akkor a másik oldali lap főmunkatársa lesz, ott felmerül a csigagerincűség, vagy szerinted nem?
Béla333
@Eladott Ország: 18.43
Ha az ellenzék nem ellenőrizheti a számítógépes rendszer működését és ezzel a számítógépes manipulációkat, akkor így nem szabad választásokat tartani. Ennyi! Mert tudjuk, hogy mindenre képesek a hatalomért, akkor miért legyünk mi sokmillióan biodíszletek egy választási csaláshoz?
Ha így lesz, akkor kapára, kaszára, utcára!
Béla333
@Gyurka80: 18.37
Ovodásat játszol? Tartsatok tisztességes, ellenőrzött választásokat, ez az utolsó reményetek, hogy ne legyen itt igen nagy gond... Bár ez nektek nem érdeketek ott a maffiánál, ti jobban szeretitek a lopást, hazugságot, csalást, hazaárulást! Mert ilyen alja népség vagytok ti...
Giovanni Alba
@DNS: ma, 18:31
A tények, amelyek napvilágra kerültek Bayer asszonyságról, talán valótlanok? Márpedig hitelességükhöz nem férhet kétség, közérdekű adatok, hozzáférhetőek, ellenőrizhetőek. Ez a bájer nevű cáfolta, vagy legalább vitatta a tényeket? Nem. Gyalázkodik, fenyegetőzik? Igen. A stílustalansága csak a szokásos.
Azt mondd meg nekem drága Sztrovacsek, miben is van igaza az általad úrnak nevezettnek?
Talán csak nem az a felhördülés kiváltó oka, hogy megint lehullott a mocskos lepel a sunyi, alattomos csalásokról?
Végül, de nem utolsósorban, mi a problémája a borotvált arccal? Szájer-filia? Mert amúgy a vezér is csak maximum borostás.
Gazella
Legalja hernyák fasz valami... ez a tahó buzi.
vacsi
Hát, ezen a beszédstíluson én is ki vagyok akadva!
Gyurka80
@Eladott Ország: A nép már 3szor döntött a 2/3-ra okostojás!
kulabombaafityiszre
Hiába keménykedik a bayer zsóti,tudjuk ,hogy szájer mellett ő a kettes számu ereszmászó.
Gyurka80
@Béla333: Csalásban a maszop a profi láncszavazás, bajai videó, lejárt veres tészta osztogatás stb.
kulabombaafityiszre
@Gyurka80: ma, 19:08
Jár a 3 kiló krumpli,felveheted a legközelebbi fidesz irodán..
Gazella
@Eladott Ország: de bele fog nyúlni a választásba..
Gyurka80
@kulabombaafityiszre: Nem vagyok rászorulva, neked adom idióta!
Béla333
@Gyurka80: 19.08
A Fideszes maffia ugyanezeket alkalmazza. Talán olyan törvény kellene és olyan végrehajtás, hogy a választási csalásokat súlyos börtönbüntetéssel kellene sújtani. Miért olyan a törvény, amelyik segíti a csalást? Elmúlt 8 év? Vagy mi a fene?
De a Fidesz a számítógépes rendszeren keresztül az egész választást elcsalja...
Nem kellene szerinted az ellenzéknek és mondjuk független Uniós számítógépes szakembereknek is ellenőrizni?
Ne feszítsétek a húrt egy elcsalt választással...
Eladott Ország
@Gyurka80: ma, 19:05 ◘ A 49 % mikor egyenlő kétharmaddal! De még ez is rendszerszintű csalással! A 2014-es és a 2018-as választást is rendszerszintű csalással nyerte a fidesz! A hülye dumádat, a fidesz székházban fejtsd ki! 2022-ben bíróság előtt fogtok felelni, vagyonelkobzással! 2018 - fidesz szavazó: 2 824 551 fő - 49,27 % Már ilyen kevesen vagyunk?
2018 választások végeredménye
www.valasztas.hu/ogy2018
A legnagyobb kisebbség irányítja teljhatalommal, diktatúrával az országot
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--AgpS1U6p--/w_1160/78xZG3XkQJ5oYiMWs.jpeg
A fideszt túlkompenzálja a saját választási rendszere
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--MHuNfM4p--/w_1160/78vrGiMKetqZYjMWs.png
A nép döntött nektek + a lóf@sz! Rohadt bűnöző gazemberek vagytok!
Málna
Nagy Blankát idézte. Mi a probléma?
tudode
Azért azt el kell ismerni, hogy a fideSS alapítók selejtjei ismertetőjelei:
.
-- szélkakas, aki kiüzette az oroszokat, aztán ejha
.
----- Orbán Viktor az újlaki iskolában (2008. február 28.)
www.youtube.com/watch?v=KMDqJApL5pU
------------------------
.
A Föld klimavédője, aki a nemzet egységét leizéli magasról
.
----- 5 milliárd forint közpénzt kap Áder klímavédelmi alapítványa
24.hu/kozelet/2020/05/28/ader-janos-alapitvany-kormany-tamogatas-5-milliard-forint/
-------------------
.
A vice házmester az csúcs szájmagyar
.
------- Kövér László 2006-ban a Kossuth téren hergel, ma pedig fizetett forradalmárokról hablatyol
www.youtube.com/watch?v=UCyPSjfKkxI&t=111s
-----------------------
.
Miközben az alapíóknak is televan ezzel a team-mal a fehér neműje
.
----- „Orbán Viktornak mennie kell!” - írta a Fidesz egyik alapítója Ádernek címzett levelében
www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/orban-viktornak-mennie-kell-irta-a-fidesz-egyik-alapitoja-adernek-cimzett-leveleben/
---------------------
.
Micsoda egyéniseggek!
Lepényleső
...ahol jogállam uralkodik olyanok helyett mint ők,ott egy órán belül a hatóság számon kéri?
Itt vélhetően valamire hivatkozva ismét ki fogják érte tüntetni?
nezelodo
Mi a baj a képviselő bírálatával? Bayerné eladta a vérplazma készletet, bár már régi a történet, most meg körbe udvarolják a jószándékú embereket vérplazma adásra. Lehet, hogy többet eladott a szent asszony mint amennyi volt, és most ki kellene pótolni?
A Zsótival pedig vigyázzon a képviselő úr, nehogy egy szlovák rendszámú, a hatalom által szelektíven üldözött adóelkerülő autó tulaj elüsse valahol. ahogy az alcsúti juhásszal megesett.
Gyurka80
@Eladott Ország: Az angol választásban a 49% az kb90% lenne. Amikor a pufajkás volt 2/3-al akkor qssba voltál, a megyó meg 1%-al nyert.
Gyurka80
@Béla333: Az elcsalt választás 2002-ben volt, jól rá is cseszett az ország mert csődbe vitték a szocik ilyen böszmeséget...
Béla333
@Gyurka80: 20.45
Ja... Nyilván a 2002-es volt az elcsalt...
Reménytelennek tűnik veletek bármiféle párbeszéd... Marad a személyes eszmecsere egy békamenet-ellen menet sétán...
Gyurka80
@Béla333: Így bizony, plusz böszmeferi köteles beszéd hazudozása az idióták elhitték, ő is bevallotta jól jött.
Aki Én
@Málna: Blankától egy mondatot idézett, amit egyébként a noname lánynak nem tűrtetek szó nélkül. Hát ez a baj.
A többi színtiszta Bayer, ahogy már megszoktuk az ő mocskos, gyáva pofájából. És ő a fidesz alapító tagja. Talán Blanka éppen tőle tanult :)
Nem meglepő, hogy ezt sem értetted.
Gauntlet
Hogy kitört a kultúra! Tíz éve aljas gátlástalanok vagytok!
Málna
@Aki Én: És pont az az egy mondat vállalhatatlan az egészben. Nahát...
creativehun
@Shikari: Az,hogy rágalmazás vagy sem... nem te de nem is ez a retardált Bayer fogja megállapítani. Ha az idegei nincsenek rendben akkor meg kezeltesse magát. Egyébként meg egy undorító féreg.Egy alkoholista trógernek különb stílusa van mint ennek az alaknak. Meglepő,hogy még nem futott bele pár pofonba..Kíváncsi lennék akkor is ilyen nagy lenne- e a pofája???
creativehun
@Shikari: Annyira szeretem amikor Ilyen kis finnyásak vagytok..ti fideszes ficsúrok,hogy..egyszerre a lelketekre veszítek ha valaki szólni mert hozzátok.Bezzeg ugye ti.
Toller Béla
Ezt a levelet első sorban az orvosoknak kell látniuk, utána lássa ügyész, kerületi rendőrség, haverok a klubban ...
ómió
Nyugi, Zsolti! Ha időnként szart muszáj "analizálnod", ne ódzkodj a bűztől!
Szevasztok
Hajrá Zsóti !!! Eszközökben nem válogatunk, ahogy ők sem, szapulni !!
Emmersson71
@Shikari: "Ha viszont polgárháborút szítanak a libsik"

Eddig olvastam a böfögésedet, de már ez is hazugság! Kizárólag a jobberek randalíroznak az utcán!
Még tankot is lopnak hozzá...
csak úgy....
bayer egy tapló paraszt volt és maradt , különben nem zörög a haraszt ha nem izél a paraszt..
Emmersson71
@Shikari: Olvasom. Főleg a helyreigazításaitokat ;)
Emmersson71
@durbincs: Nagyon értesz hozzá :D
Mondjuk, a bandázst elképzelni sem tudom, bár nem is akarom :P
creativehun
@Shikari: Magyarok??? Azt hittem kipcsakok...
creativehun
@Shikari : Fura módon fideszes helyreigazítrások tömkelegével vannak a médiák...fura módon Ti ..fideszesek valóban annyira kis önérzetesek vagytok,hogy nem mondtok semmit szemtől szembe..mert ahhoz nincs a nagy tutul kipcsakos pucátokban elég vér...inkább sunyi módon megy a maszatoláűs,mellébeszélés,célozgatás.. Ilyenkor aztán lehet majd mondani,hogy nem is azt ondtuk..nem úgy értettük..stb stb.. No..ez ám az igazi mély magyar fasza gyerek stílus. Mert Ti olyan kibaszott büszkék vagytok...Ja...na persze.. Furcsa véletlen ..Karikó katalin Orbánnal beszélget..majd megjelenik a médiában,hogy anno beszervezték...minő véletlen..Furcsa véletlen Vágó összezördül az egyik fideszes főbasszal..erre belebegteti a média...áá..mit is mondok média...pesti srácok..na ha az média...inkább mondjuk azt ,hogy a fidesz megmondó emberei akiket akkor húznak elő ha nincs pofájuk a mocskosságokhoz...olyankor az ilyen alja népségre bízzák a melót...nos...Vágó szóváltásba keveredik az egyik fideszes főfasszal...erre minő véletlen célozgatások jelennek meg,hogy a cég ahol dolgozott kábszert csempészett. Hát nem micsoda elképesztő véletlen. Persze az is véletlen volt ashogy Terry blackel próbálták lejáratni Vona Gábort...és még hosszasan sorolhatám ...Csak hát..az a fura helyzet állt elő,hogy eddig még minden alkalommal bebeizonyosodott,hogy ezek légből kapott,megelapozatlna koholmányok...a fidesznél meg csuda tudja de sorra derültek és derülnek ki a gazemberségek. Szóval..Bayer majd akkor kérjen ki valamit ha a fidesz stílusban a feleségét hírbe hozzákmburkoltan célozgatnak rá..stb stb... Az asszonyságot feljelentették... NO..az egy másik történet. Ha vád beigazolódik..akkor Bayer jobb ha mélyen magaába fordul és hallgat..ha kiderül ,hogy hamis a vád..akkor polgári úton kérhet elégtételt..mert ugye Ti fideszes keresztény,nemzeti,magyarok,..ti a törvényesség és a rend letéteményesei vagytok... Igaz???
T-Boly
@DNS: Te hitvány GECI !
Ez a zsóti stílus neked OK ? Kezdjetek pakolni,a gazdátok már megkezdte !
T-Boly
@creativehun: Trágyából vannak ezek ! Jellemtelen,gerinctelen szolga nép,jobbágy seggnyalók. Hol állnak ezek a kereszténységtől is? Alja népség és kész !
voltmárjobbis
Ez az ember keresztény?! 7Egy keresztény nem mond ilyeneket.
Ebből látszik, hogy orbány és sleppje álkersztény.
vitriol
A fidesznek rengeteg szégyelnivalója van, de a legnagyobb szégyent az 5. párttagsági könyv tulajdonosa hozta rájuk minden egyes megszólalásával. A magyarság azon része, akik nem szokták lájkolni ezeket az idegen hangzású, az intellektust nélkülöző megszólalásokat, azok egyetértenek abban, hogy bajer másoknak tett "igérete" és "jókívánsága", egytől-egyig az ő fejére hulljon vissza! - és ezzel revansot kap minden sértett.
creativehun
@Shikari: Mellébeszélés..: No..pont erről beszéltwem a szánalmas mellébeszélésetekről..amikor nem tudtok válaszolni semmit..helyette inkább mellébeszéltek.A fenygetésedet meg tartsd meg nyugodtan magadnak..nem szokásom megijedni névtelenségbe burkolódzó szájhősöktől. Ti minden egyformák vagytok. Amijen a kondás olyan a konda. Nemzeti mélymagyar egy kicsit pedofil egy kicsit vakm komondoros asstzonyverős egy kicsit segbbekúrós egy kicsit otthol az asszony neveli a kölköket én meg dugok az adrián mert az jár nekem az ellopott közpénzekből. Nem tudom meddig védhető ez ...de egyre több hozzád hasonlónak nyílik ki a csippája,hogy a király meztelen. Ez lenne az a Magyxarország amiben Ti vagytok a fene nagy magyarok aki meg nem kér ebbőkl a faszságból az meg szerintetek hazaáruló?? Kis barátom ..nem én tervezem eleadni a ruszkiknak meg kínának az országot..ugy,hogy csiha te,.,..Mellesleg..hidd el nekem..nagyon is kisebbségben vagytok..szóval ne legyen olyan nagy a szád..mert nincs mire...ha meg ez a csacska nép egyszer felháborodik..akkor elsöpör benneteket Orbánostól..Szijjártóstól..Kósástól..mint a szart...mert lehet,hogy ti jól érzitek magatokat a balkánonm..meg olyan despotikus helyeken ahol egyenesen elvárás a diktatúra..meg a közpénz lopáés..de..ha tetszik nektek ha nem..itt a többség európához akar tartozni.
creativehun
@Shikari: Majd meglátjuk..ugyan úgy mint a feljelentés fejleményeit.
creativehun
@Shikari: Én nem félek. Nekem nincs mitől. Engem jobbról balra balról jobbra átvilágíthat aki akar..minden forintomról el tudok számolni. 56 éves múltam de a katonaságot kivéve minden munkanapom munkával telt. Én egyik rendszertől sem kaptam semmit..Nekem nincs mitől félnem.
JAJMÁR
Szégyellni kezdem a magyarságomat, ha ezt embert meglátom, hát ha még a száját is nyitja, és kiömlik belőle az a valami! Se a kultúrához, se politikához, se újságíróhoz nincs köze annak!
Szégyen, ha egy ország hagyja érvényesülni és szólni ! Hogy ki nyer? Örökké vesztes aki az ilyen stílust hagyja magára rakódni.
Ideje lenne már az országnak nyerni!
percsi
@Béla333: Van számítástechnikához értő CSAPAT. Sajnos a 2/3 nem engedélyezi, hogy az ellenzék a számítógépes rendszer közelébe legyen. Előző választásoknál körbe kerítették az épületet és rendőr fal állt. Senki nem mehetett a közelébe, most sem lesz máskép.

A Zsolti viselkedése mindent elárul, az viselkedik így, akinek van mitől félnie. Miért reszket, ha alaptalanul vádolják?
Szégyen ez a senkiházi.
Néro
Az ötkeresztes vizeletes Lovag a Fitymák erkölcsi és szellemi esszenciája.
Málna
@Istenakinincsen: Akkor Bayerrel sem lehet probléma.
kulabombaafityiszre
@Gyurka80: május 25., 19:12
Tudom,biztos jól fizetnek a trollkodásért,de azért az hogy ez a vezéred által neked adományozott krumpli felemelő lehet számodra.Ennél már csak az lenne a nagyszerübb ha a szádba szarna.Ja, azt megteszi veletek mindennap,csak az elvakultságtól nem veszetitek észre.Idióta.
gina
@DNS: Idióta rád illik amiket ez a mocskos zsidó mond, aljas gazemberek, nagyot fogtok nézni jövőre, moslék hazug fidesz prolik
gina
@DNS: Úr ? te elmebeteg seggnayló barom !!!
Gyurka80
@kulabombaafityiszre: A te szádba a gyurcsányi, te gusztustalan barom!
Aki Én
@Málna: nem, nem csak az. Ezt sem érted?
Arra a mondatra meg ti mondtátok, hogy vállalhatatlan. El kéne dönteni.
De cáfoljátok Sebiánt, ne Blankázzatok.
Aki Én
@DNS: egész pontosan miben van igaza az ,,úrnak"?
Cáfolnád Sebiánt?
T-Boly
@Shikari: Ne nyálaskodj,te tetűfészek! Te meg a kereszténység...Beszarooook!
Te etted ki a Kossuth rádióból pénteken a vajda biijét!
Hoppácska ! El ne felejtsem baszd szájba anyádat !
T-Boly
@gyurka: Vedd már ki a biliből a kezed hurkagyurka és ne álmodozz: Ne várd te azt a napot,amikor pár pofonnal akarsz elintézni 12 évi gyalázatot. Azt se tudjátok majd,hogy merre van arra. A fos a cipőtökbe fog folyni. Szar lesz úgy futni.
Málna
@Aki Én: Most is azt mondtam, hogy vállalhatatlan. Egyre kevesebbet értesz meg abból, amit írok. És egyre megrögzöttebben bizonygatod, hogy én nem értek semmit. A butázás mellett. Voltál már orvosnál? Tényleg érdekel.
kulabombaafityiszre
@Gyurka80: ma, 17:54
Sivalkodj,vergődj,kis fidernyák mitugrálsz gyurka.80 az iq-d,orbán szarával teli a pofád.Megérdemled.
Béla333
@percsi: 23.40
Ha így van és jó eséllyel megint elcsalják az egészet, akkor szerinted kell nekünk az, hogy így ebben részt vegyünk? Biodíszletek legyünk?
Ha ezen nem tudunk változtatni, akkor inkább legyen bojkott!
creativehun
@Shikari: Na látod...ezek a kis burkotl ,gonoszkodó ,erőfitogtató beszólások...ahol burkoltan fenyegetőztök de valójában még sem mondtok semmit..semmi olyat ami utólag ne lenne letagadható.Mert ahhoz nagyon értetek..annyi vér nincs a pucátokban,hogy konkrtéan mondjatok valamit..csak sejtetni engeditek a dolgot..aztán higgyen mindenki amit akar. Volt már nekem dolgom a hozzátok hasonló szájhős szarjankókkal..egyik sem köszönte meg. Szóval..ne,hogy azt hidd,hogy most összeszartam magam a burkolt fenyegetőzésedtől...
istván irén
Ez a rohadt román migráncs megint olyan fogalmakról beszél amit nem is ismer tisztesség becsület munka Na ne már
creativehun
@Shikari: Na látod...erről beszéltem .Minden szavaddal,tetteddel engem igazolsz és közben észre sem veszed. :)
creativehun
@Shikari: Most elégondolkodtattál...Hát kérlek utoljára attól rettegtem,hogy kikapok édesanyámtól mert bevertem pár nagypofáju pofáját az iskolában. Azóta nem volt rá alkalmam,hogy rettegjek bármitől is. No de majd most jössz te és megtanítasz rá...ugye??? Név és arc nélküli fideszes barátom...
Málna
@Istenakinincsen: Ez most hogy jön ide?
Istenakinincsen
@Málna: Bayer úrral sincs semmi baj...Azt írtad ugye?
Nna így jön ide.Valami nem stimmel nem látod?
De nem ezt kérdeztem Tőled észrevetted?Arra nem válaszoltál.
Istenakinincsen
@DNS: Te vagy a legnépszerűbb hozzászóló ebben a világmegváltó semmirekellő kérdésben.
Elmondanád őszintén hogy csinálod?Ki a franc nyomja neked a tetszik gombot???
Valaki felvilágosítana mert nem értem,és ez a seggnyaló meg úgysem fog őszintén válaszolni.
???
Így működnek a választások is?
Málna
@Istenakinincsen: Hát valami tényleg nem stimmel. Csak nem tudom, hogy mi.
creativehun
@Shikari: Ugyan már...mindketten tudjuk miről van szó. Nem szeretem ha valaki nekiáll és fullba nyomja a kretént. Legyen már egy kicsit öbb vér a pucádba mint a vezérednek. Ha mondani akarsz valamit mond...nem beszélj mellé! Nem méltó ez egy igazi nemzeti keresztény honfihoz!
DNS
@gina: Kedvesem! Olyan lovat nem ismerek,hogy "seggnay",de érthető ideges kapkodása...az esélytelenek nyugalmával lehet egy kis dombra lecsücsülni...csüccs
Istenakinincsen
@Málna: Az nem stimmel hogy idióta barmok vezetik az országunkat.(ja és a többit is...a szakadék felé)
voltmárjobbis
@DNS: május 25. 18.31
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!! fidesz és orbán nélkül!!!
DNS
@Istenakinincsen: Válasz: a jobbos érzelmüek nyomják,feltételezem...és azért van rá idejük,mert nem a trágár mocskolódással foglalkoznak...
DNS
Bocsánat! Az érzelmü helyesen érzelmű
T-Boly
@creativehun: De ezeknek a tetűknek van mitől félni! Van mit veszteni,amit összeloptak ! Na ez fog megszűnni jövőre.
Istenakinincsen
@DNS: Nem mindenki trágár mocskolódó.
A valóság egész más,és ha nincs más eszköz,nincs demokrácia akkor jön a "trágárság"...vagy vmi ami ennél is roszabb.
creativehun
@Shikari: Jövőre ti lesztek idegesek! Nem kicsit..nagyon!
Edmond Dantes
@Shikari: Mi magyarok,Shikari???A Józsi,Sanyi,Béla ...már büdös? Akár csak az a világbajnok seggnyaló Philip vagy kicsoda,az meg a Kálmánt rühelli.Díszmagyarok.
T-Boly
@Shikari: Habzik a szád? Mondtam hogy ne nyalj annyit !
Mi van retekboglya ? Nem hívott meg a vajda a születésnapjára, emiatt itt rángat az ideg? He !
Gyere adok a "gyócceremből" , megitatok veled egy fél lityi HP t,és állítom ,hogy itt tartanak,olyan hülye leszel. A doktorbácsi meg majd jól beszurizik a retkes csimbókos seggedbe egy lószérumot.
Nagyon bánt engemet ,hogy te mindig idegbe vagy. nyugoggyá' le mert megdöglessz és nem éred meg jövőre a fidess csúfos bukását ! He ! Na majd akkor aggóggyá' !
T-Boly
@Shikari: Haug buzi ! Megírtam,de ha kiírod ide,vagy bárhová,a szottyadt bőrt is leperelem rólad !
T-Boly
@DNS: Ezt a szövegedet tedd bele egy borítékba ,zárd le. Pontosan egy év múlva bontsd ki és verd a fejed a falba ! Tégláig ! Hogy lehetsz ennyire hülye,meg tájékozatlan? Jársz te emberek között? Hallod te,hogy mit beszélnek ?
Jártál mostanában vidéken,pl Észak Magyarországon,kisebb városokban ,netán falvakban? Láttad miként élnek és tengődnek nagyon nagyon sokan?
Javaslom neked és a hozzád hasonlóknak,hogy tegyék meg! Ezek az emberek el fognak menni szavazni ! És ezek ellenében kevés lesz a megvásárolt kettős állampolgárok szavazata. az elvakult szolgalelkű csinovnyikokéval és a zsírunkon élősködő milliárdosokéval együtt is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.