Azt sugallja, emelkedjünk felül ezen, és lássuk komplexebben a helyzetet.

Márki-Zay megvédte a népharagtól azt a nénit, aki állba vágta az orosházi fórumán

Pénteki, orosházi fórumán nyugdíjastámadás érte Márki-Zay Pétert: egy mopedes néni odagurult hozzá, és többször megütötte. 

A vélhetően fideszes öregasszony azóta kap hideget-meleget az ellenzéki érzelműektől, de Márki-Zay Péter követőit óva intette attól, hogy egy emberen vezessék le mérgüket.

Ne azokra legyenek dühösek, akiket megtévesztett a propaganda. Akiknek realitásérzékét elvette a polgárháború. Akik még akkor is fanatikusan hisznek Orbán Viktorban, amikor az a barátját teszi az ország leggazdagabb emberévé, amikor a magyargyűlölő romániai AUR párttal szövetkezik, és akkor is, amikor az elhibázott és korrupcióval terhelt oltási stratégiája miatt tömegével halnak meg honfitársaink.

Ne rájuk legyenek dühösek! A szomszédaink, a családtagjaink, az osztálytársaink, a munkatársaink ők. Ők is részei ennek a nemzetnek, és vagy közösen leszünk sikeresek, vagy együtt bukunk el.

Dühünk célpontjai kizárólag a budai vár új uralkodói és azok a bűnözők, akik Orbán Viktor segítségével kirabolták az országot. Mi őket akarjuk legyőzni. Azokat, akik loptak, akik tudatosan hazudtak, akik gyűlöletet terjesztettek. Mindenki más a testvérünk. És mindig nyitva lesz előttük az ajtónk

- üzente Facebook-oldalán az ellenzék miniszterelnök-jelöltje.

Forrás: Facebook/Márki-Zay Péter

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Feró25: A támadó az Orbán arcát nemhogy megütni nem tudná, de a hasától még a közelébe se jutna.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
@Feró25: A támadó az Orbán arcát nemhogy megütni nem tudná, de a hasától még a közelébe se jutna.
kormanyos63
@namihami: Esélye se volna senkinek orbán hasához jutnia(de még a közelébe sem) mert TEK-esek elintéznék pillanatok alatt!
Én nem szívlelem MZP-t, mert nagyon távol áll tőlem emberileg, és ideológiag is, de az erőszakot elitélem mindkét oldalon!
Senkit sem érhet inzultus a politikai nézete miatt!!!
Rizikó
Maki eltűnik, elfelejtjük. Nagyon aktív idegen ügynök volt!
Giovanni Alba
@dr. prédikátor: ma, 06:22
Pontosan erről beszélt M-Z P, hogy ne a megtévesztettre legyél dühös, hanem arra, aki önös érdekből becsapta, félrevezette. Mindannyian statisztáltunk ahhoz, hogy a fideszka magáévá tegye a kommunikációt.
sgl kommenttárs már régóta mondja (akár egy prédikátor), hogy nem lett volna szabad hagyni odáig fajulni a dolgokat, hogy a "köznép" csak 01G imádatát hallja naphosszat, mivel a "közszolgálati" csatornák az egyeduralkodó istencsászár kanálisai.
dr. prédikátor
@Giovanni Alba: nálam jobban talán senki nem utálja a füstüs moret!!! de az ilyen agymosott féleszű vén picsákat se tudom tolerálni akik egy kiló krumpliért megvehetők!!!
Macskaszem
MZP helyesen reagált, de attól én még rühellem az ilyen agresszív buta vén hülyéket.
Én soha nem mennék fideszes rendezvényre, de ha netán utamba esne, akkor sem állnék meg pofozkodni, köpdösni meg szemétkedni.
Szerintem ellenzéki oldalon nincsenek is ilyen primitív veszett rajongók. Mindig csak fideszbugrisokról hallunk ilyeneket.
Giovanni Alba
@Macskaszem: ma, 07:36
Sajnos azt kell mondjam, hogy az elvakultság, a gyűlölködés nem pártfüggő. Vannak hívószavak, amelyekkel fel lehet szítani a tüzet, és éppen az benne a veszélyes, hogy az elvakultan gyűlölködő süket is lesz az értelmes érvekre.
Mondok egy légből kapott példát:-Takarodjanak innen ezek a koszos arabok!
-Szereted a gyrost?
-Hát perszehogy, mindenki szereti.
-És hol veszed?
-Hát az aluljáróban, az Alinál, ő jó fej.
Vagy: utáljuk a cigányokat, mert csak, de a Szaffi/Cigánybáró az nemzeti kincs, a kultúránk szerves része.
simmering73
Nem kell védeni a banyát, az ilyenek miatt (is) van hatalmon ez a maffiabanda, Az én anyám 85 éves és zsigerből gyűlöli a fideszt.
Lepényleső
...viszont az agg hölgynek kinéz egy nem létező minisztérium miniszteri állása,
melyre felkérni majd maga a bán fogja,- ahogy mi is vagyunk 2010 óta?
Havanagi
Az ilyen szenilisekre épít O1G,van belőlük sok.Ez is egy iskolázatlan,elvakult primitiv vén salabakter,akinek nincs családja,mert ha lenne nem pofozkodna ezért a diktatórikus rezsimért,hanem a gyerekei,unokái jövőjét nézné.Szégyellje,bújjon a föld alá.
Rizikó
Február 12. Kitörés emléktúra a Hőseink emlékére!
human
Így gondolkodik egy államférfi. Orbán pedig csak a saját szavazóit tartja a nemzet részének. Mindenki mást ellenségként tálal. Így meg egy hazaáruló gondolkodik.
human
Nézzétek csak vissza a hozzászólásokat! 18 ellenzéki hozzászólásból csak 2 db van fideszestől és mindkettő Rizikó-tól. Viszont jelenleg neki van a legtöbb kedvelése 12. Ennél nyilvánvalóbb bizonyíték nem is lehetne arra, hogy a fidesz riadóztatta az összes trollját, hogy jöjjenek UP-olni. Vagy Rizikó van annyira buzgó, hogy regisztrált 12 felhasználói névvel és magát kedvelte.
human
@Rizikó: Neked nem furcsa, hogy 12 kedvelésed van, de csak te szóltál hozzá fideszesként a cikkhez? Miért jó nektek, ha csaltok? Önbecsapás.
kormanyos63
@Horizont: Én nagyon nem kedvelem MZP-t, és leszarom hogy mennyire keresztény, de, teljesen elítélem az agresszíó, és az erőszak minden formáját mindkét oldalon!
Málna
Igazából nem megvédte a nénit, hanem felhasználta arra, hogy a kormányt szidhassa általa is. Gusztustalan.
Béla333
Egy maffia rendezvényen, hasonló cselekedetért meglincselték volna a maffia hívők!
Na ez a különbség a két oldal között!
Emmersson71
@Málna: Sőt..az öreglányt is MZP bérelte fel Soros pénzén, hogy feldobja a magas lasztit, amit ő végül lecsaphat :)
Málna
@Emmersson71: A politikában bármi lehet. És annak az ellenkezője is.
Emmersson71
@Málna: Bizony..akár Orbán nyaralhat Grazban is :P
Yoda69
Szegény néni. Nemhogy örülne, hogy őt nem vitte el a kínai covid, mint 38 ezer másik nyugdíjas korú társát, akik orban miatt haltak meg.
ómió
Egyébként jött volna a bolsi "lincs" az aberráltszurkolók részéről? "Megható"!
Málna
@Katalina62: Tényleg? Nincs talán igazam?
Németh István
A zay-geci védte meg a nénit a NÉPHARAGTÓL?? Röhögnöm kell! A népharagot fejezte ki a a néni pofozkodása! Mi több ezt a barom állat dicséretnek, elismerésnek, gratulációnak veszi? hínnye az apja hányszor veret el, hogy ilyen hülye lett! Persze a született hülyével Ő a kedves papa sem tudott mit kezdeni! DE a bosszú nem marad el > majd a fosfejű fia intézkedik, hogy ne dőzsöljön a rezsi, adó-csökkentésekben meg a nyugdíjemelésből! LÓFASZT nem fog kapni semmit! Ez a hála azért is hogy az usa-bol hazahozatta a hülye gyereket a családjával együtt, mert ott csak koldultak! ki is intézte a hazahozatalt!? Na az is bassza szájba a harapós lovat!
Rizikó
@human: Az tűnik fel, hogy egymást lájkolgatva próbáljátok a többség látszatát kelteni. Szomorú nektek, de mi magyarok vagyunk többen.
Nessy
@Rizikó: Megható, ez a magas jobboldali, keresztényi vélemény nyilvánítás! Akinek más a véleménye, az nem "magyar"! Erre tényleg nincs mit írni!
human
@Rizikó: Hát ha úgy vagytok ti többen fideszesek, mint te vagy többen egymagadban itt, akkor megnyugodhatunk :)
human
@Németh István: Vicces, hogy hülyézed MZP-t. Több diplomája van és 4-5 nyelven beszél :) Még azt hagytad ki, hogy pogány :)
Málna
@Katalina62: És hosszabban? Vagy az már nem megy?:-)
Málna
@Horizont: Az én kommentem az undorító? Amikor ömlik ki a mocsok a szádon?:-) Azt mondd meg, hogy felhasználta Márki az öregasszonyt a kormány szapulására vagy nem? Na?
szép új világ
Orbánnal ez nem fordulna elő! No nem azért mert nem akadna olyan aki szíves pofán verné, hanem azért mert mert csak az betanított és lecsekkolt megbízhatónak ítélt ölebeket engedi a TEK a közelébe.
Katalina62
@Málna: hoszabban mert ha egy fideszes politikussal, netán a bálvannyoddal esik meg , felhaborodnál, és joggal, de mivel Marky Zayval esett meg, neked ő a hibás! Szegény" gyengéd lelkű ártatlan nénike" meg az áldozat, mert "jaj kihasználták!" Szerinted ezek után érdemes veled vitatkozni? Na ne már!
Nessy
Ebben a sztoriban az a szomorú, hogy nem kell manapság ellenzéki politikus, hogy az emberek egy része goromba, és trágár legyen! Egyre gyakrabban találkozni kortól függetlenül agresszív gépkocsivezetővel, vásárlóval, járművön utazóval., stb. Hosszabb várakozás esetén a rendelőben, épp hiánycikk miatt balhézó nem épp fiatal emberrel a patikában. A bürokrácia miatt az ügyintézővel balhézó ügyféllel! Jó esetben csak ordít, gorombáskodik, rossazbb esetben üt, mint a bolond óra!
Aki Én
@Málna: @Németh István: Márky éppen a ti buta, elvakult, hazudozó fajtátokról beszél.
Aki Én
Igen, jó kérdes. Mi lenne ha a nemzeti beteget baszná pofán valaki?
Az itt hörgő buta fideszesek ugyan ezt reagálnák?
Ezek tényleg mind elmebetegek?
Yoda69
@Aki Én: Akkor a ezek a naci gecik lincselést követelnének, amit maga a Führer is.
Es ezek a disznok valljak magukat keresztényeknek. Hol van belőlük a Jézusi szeretet?
Mondjuk az ilyen bolsevik omioktol es nemetistvanoktol ezt nem is varja el az ember. Róluk tudjuk hogy kommunista patkanyok.
Nessy
@Aki Én: A delikvenst évekre lesittelné a független bíróság, ügyészségi javaslatra!
Rizikó
@human: Nézz csak szét itt. Kisebbségben vagytok.
Rizikó
@Nessy: Aki nem a magyarok érdekeit szolgálja és idegen érdekekért tesz, az nem magyar!
Nessy
@Rizikó: Rossz címre adresszáltad a hozzászólásodat!
Rizikó
@Nessy: 11.03. Neked válaszoltam arra!
Nessy
@Rizikó: Értettem elsőre is! De nem mi kisemberek döntünk a politikába, ergo nincs is beleszólásunk, a kormány döntéseibe, hogy kit, mit támogat!
Rizikó
@Nessy: Abban van döntésed, hogy támogatsz e hazaáruló, idegen hatalmakat kiszolgáló politikusokat, politikát.
Megtisztelnél, ha nem játszanád a tájékozatlant.
Nessy
@Rizikó: Nem vagyok demens! Van véleményem!
Rizikó
@Nessy: Mutasd meg nekünk, mert csak azt látom, hivatkozol rá.
Németh István
Azon túl, hogy egymást szidjátok, alázzátok, Tulajdonképpen miről van szó!? Mert a zay -petya hülye gyerekről egy szó sem esik! Csak úgy kérdezem!? Gondolom nem a hülye gyerekeket, hanem a magyar polgárok adott esetben krémjét!
Rizikó
@Horizont: Nagyon jól tudom, hogy milyenek vagytok.
csak úgy....
@Rizikó: csak képzelödsz mint mindíg! :) a gyogyidoki már lemondott rólad..
Németh István
@namihami: undorító állat vagy te osztriga küllemű herebunkó! Nem az Orbán Viktor Miniszterelnökünkről volt, van szó > te gecmarek Orbán-fóbiád van! Himringyó!
Málna
@Horizont: Hogyne használta volna fel. Nem tudsz olvasni? De ha nincs rá szüksége, akkor miért tette? Hogy én lettem volna az öregasszony? Rád jobban hasonlít - korban és mocskos szájban is.:-)
Málna
@Katalina62: "...mert ha egy fideszes politikussal, netán a bálvannyoddal esik meg , felhaborodnál..." Ez szimpla feltételezés, semmi alapja nincs. A fantáziád szüleménye, hogy én hogy reagálnék ebben az esetben.
"...de mivel Marky Zayval esett meg, neked ő a hibás!..." Komoly szövegértési problémád van. Nem azért hibás Márki, mert megesett vele ez a dolog, hanem azért, mert felhasználta a kampányához a beteg nénit. Érted?
"Szegény" gyengéd lelkű ártatlan nénike" meg az áldozat, mert "jaj kihasználták!"" Én ilyet nem mondtam. Megint a fantáziád játszik veled.
"Szerinted ezek után érdemes veled vitatkozni?" Ezek után, hogy így megbeszélted magaddal, hogy én mire hogy reagálnék vagy reagáltam a te fantáziádban - szerintem veled nem érdemes vitatkozni. Ahhoz kellene egy minimális szövegértési készség és realitás.
Málna
@Yoda69: "Akkor a ezek a naci gecik lincselést követelnének, amit maga a Führer is.
Es ezek a disznok valljak magukat keresztényeknek. Hol van belőlük a Jézusi szeretet?"
Feltételezel a másikról egy viselkedést, és már úgy reagálsz rá, mintha az a valóság lenne. Komolyan mondom, betegek vagytok.
division
@Macskaszem: "Szerintem ellenzéki oldalon nincsenek is ilyen primitív veszett rajongók"
Ebben a megfogalmazásban még igazad is lehet, de hogy a primitívséget párt hova tartozáshoz kötöd, az azért baj. Te tényleg nem találkoztál még soha sötét és bunkó ellenzékivel? Én már sokszor, vagy éppen olvastam tőlük alpári, mocskolódó kommenteket, még akkor is, ha én teljesen normális hangnemben írtam le a véleményemet. Egy baj volt mindössze vele, hogy nem a Fidesz ellen szólt éppen.
Málna
@Horizont: Nem visszavágni akartam, csak rámutatni, hogy megint hülyeséget írtál. Már megfigyeltem, hogy ha velem kommunikálsz, sokszor értelmetlen dolgokat írsz. Zavarba hozlak vagy csak szimplán felcseszem az agyad? Vagy mindkettő?.:-)
namihami
@Németh István: 19.11: Hát bizony! Ismét itt a bizonyítéka arra, hogy a stílus maga az ember.
""Németh ""úr"", maga meg szép!""---copyright by Hofi Géza.
bence
Nagyon rosszul tette , hogy megvédte ! Hasonló esetben ha ellenzéki az illető és orbánnal tenné ezt , kerekesszékestül borították volna föl orbán testőrei !
bence
@Feró25: ! Bilincsben vinnék el és soha nem látná meg a napvilágot !
percsi
@Emmersson71: "@Málna: Sőt..az öreglányt is MZP bérelte fel Soros pénzén, hogy feldobja a magas lasztit, amit ő végül lecsaphat :)"

Áh, majd lesz egy kép, ahol tompikával vagy vityóval pózol.
Pár öreg, akit odavisznek az ellenzékhez műbalhézni, 1-2 kiló krumpli vagy csirkefarhát a fizetség!
Innen is látszik, hogy milyen szegény a nép.
Ez nem dicsőség, hanem szégyen a kormányra nézve!
Yoda69
@Málna: Lattam hogy vertetek szet a fel fovarost 2006-ban. Toletek minden kitelik, a lincseles is. Ugyhogy ez nem feltetelezes, hanem teny.
Rizikó
@Málna: Ne törődj velük! Ez a mi hazánk, nekik semmi közük hozzá!
Yoda69
@KisTehen: Tolj linket. Erről nem olvastam, csak a köteles kövér fele akasztásról.
Rizikó
@bakcsubakka: Kétharmad Orbánnak, ti a levesbe!
Nyírfa
Én benne lennék, hogy váljunk ketté. Lenne egy agresszív nyugdíjasok, tolvajok, csalók, szélsőjobbosok
országa és egy haladó szellemű, fejlődni akaró , korrekt, szolidáris köztársaság. Én az utóbbiba költözöm. A területet illetően népszavazást írnék ki, melyik megye, város hová akar tartozni. Kíváncsi vagyok, milyen rajzolatok születnének. Budapest, Szeged nem kérdés, de természetesen helyet adnék a népvándorlásnak. A népszavazást követően, ha az eredmény valaki számára elfogadhatatlan, lehetőséget kapna átjelentkezni a számára megfelelő országba. Vagyis, a Szegeden élő fideszesek átkerülhetnek Szabolcsba, Borsodba vagy akár Sopronba, míg a keleti határ mentén élő, a gondolkodásra igényt tartó lakosok előtt nyitva lenne Budapest és környéke vagy bármely tájegység, ahol köztársaság alakulna.
Mit szóltok? Szerintem nem kell együtt kínlódni azokkal, akik teljesen más felfogásban élnék az életüket, még állon vágják a nekik nem tetsző embereket, akár el is füstölnék őket, ordítoznak és fekete ruhában vonulgatnak. Nekem ez nem kell.
Nyírfa
@Giovanni Alba: febr. 05. 07.48

Ugye, milyen egyszerű? :)
Nagyon jók a példák.
CsipkeRózsa
@Rizikó: 8:29

A helyszint is közöld, különben nem lesztek elegen.
CsipkeRózsa
@Málna: 9:16

Nem ez inkább nevelő-szándék volt.
csak úgy....
@CsipkeRózsa: helyszín: falu végén kurta kocsma...,ugye shiki!? :)
mert pia nélkül nincs bátorság..
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 19.03

Bölcs vagy mint mindig.
CsipkeRózsa
@Nyírfa: Kettőnk közül nem én vagyok a bölcsebb.
Nyírfa
@csak úgy...: 19.10

Kicsit abszurd, de élvezetes. :)
Viszont azt igaznak tartom, hogy senkivel nem kell együtt élnünk, akik vagy rosszindulatból vagy butaságból béklyót tennének a lábunkra. A fejlődés törvényszerű folyamat, de, aki ellenáll, az legalább mondja meg becsületesen: köszi, nekem úgy jó, ahogy van, de ti csak menjetek. Békésen is lehet más utakat járni, egymás korlátozása nélkül.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 19.41

Gondolkodó emberekkel nagyon könnyű fejleszteni az értelmünket.
Egy középiskolai tanárom tanácsolta, hogy tanuljunk meg kérdezni ahhoz, hogy közelebb kerüljünk az igazsághoz. Erre megkérdeztük, hogy : de mi az igazság?
Azt válaszolta, hogy látja, úton vagyunk. :)
Szeretem az olyan gondolatokat tőletek, amelyek ugródeszkát jelentenek egy következőhöz.
Sokat tudunk adni egymásnak.
CsipkeRózsa
@Nyírfa: Igen, én is úgy gondolom, szinte minden nap valami új.
Eladott Ország
A magyar párduc. Aki nem az összefogókkal van az a fideszt segíti...
papaigabor.files.wordpress.com/2022/01/2022.01.12.jpg?w=2048
Legyen Magyarország mindannyiunké! Márki -Zay Péter
papaigabor.files.wordpress.com/2022/01/2022.01.08.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.