A 24.hu tudósítója szerint legfeljebb 200-an hallgatták a szónokokat a szombat estére meghirdetett Kossuth téri tüntetésen.

Márki-Zay: az ellenzéki pártokat is a Fidesz irányítja
Fotó: Facebook/Márki-Zay Péter

Márki-Zay Péter azzal kezdte a beszédét, minden politikus rémálma, hogy alig vannak egy tüntetésen, és most valóban nincsenek sokan, kérdés, hogy van-e értelme a demonstrációknak, és mit tudnak tenni a tisztességes civilek. Kitért arra is, hogy ha a pártok ugyanazt csinálják, mint eddig, a választási eredmény sem lesz más, mint április 3-án.

A volt miniszterelnök-jelölt szerinte házról házra járva is el kell mondani az embereknek, hogy Orbán hazugsággal nyert idén választást. 

Márki-Zay utalt a Szabad Európa cikkére, ami szerint Rogán Antal odaszólt az ellenzéki pártoknak, hogy ne használják ki a rezsinövelés miatti elégedetlenséget.

Márki-Zay Péter ennek kapcsán azt állította, hogy

az ellenzéki pártokat is a Fidesz irányítja, és amíg ez így van, esély sincs a változásra. 

Amíg olyan ellenzékünk van, amelyik nem akarja leváltani a kormányt, nem lesz változás. Rá kell kényszeríteni az ellenzéket, hogy álljon ki az emberekért. „Hajrá civilek!” – zárta a beszédét.

Itt hallgatható vissza Márki-Zay Péter teljes beszéde:

Forrás: 24.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
MZP szégyelld magad! Ártottál eleget, most már befoghatod a szád! Ha olyan vallásos vagy, akkor nem illik ennyit hazudni!,
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
házról házra kell járni, és elmondani merre van az előre?

...no, az érdekes lesz...ugyanis egy személyautóra való harcost sem fog találni...
az emberek most mással törődnek...jönnek a hosszú, hideg éjszakák, amikor is fűteni kell(melegvízben fürdeni,stb)...
Istenakinincsen
@KisTehen:ma, 22:37 Már megszoktuk! mindenható urunk és királyunk 0rbán!
Őt szolgáljuk életfogytig...és még utána is! Van itt egy kis probléma: Nem neki kellene szolgálni a népét?
Ha már ekkora politikusi elhivatottsággal rendelkezik akkor ezt csinálhatná valami rendes munka mellett vagy után társadalmi munkában! Hmm???
Istenakinincsen
@KisTehen: A focisták is mehetnének munka után szabadidejükben labdát kergetni...A hobby legyen hobby!
Fizetés egy ilyen faszságért, hogy futnak a labda után??? elfuserált világ ez.
Nessy
MZP szégyelld magad! Ártottál eleget, most már befoghatod a szád! Ha olyan vallásos vagy, akkor nem illik ennyit hazudni!,
rohács1926
„…az ellenzéki pártokat is a Fidesz irányítja,…”
A fidesznek bizonyára van egy-két ellenzéki pártra befolyása, de talán azt még te is tudod, hogy a DK-ra és Gyurcsányra nincs; úgy hogy simlis módon ne általánosíts. Lehet, hogy pont ezért utálod Gyurcsányt a legjobban, vagy csak egyszerűen féltékeny vagy rá?
Hatalmas egóddal eddig is sokat ártottál a tisztességes embereknek, akik bíztak a rendszerváltásban. Remélem, sokan vagyunk, akik már látni sem kívánnak.
csak úgy....
@Pegero: nem is tudtad,hogy ferkó és viki kisz. tesók? -te kötschög..
kotos
MZP agyát meg a földönkívüliek irányítják.
DR PRÉDlKÁTOR
Ez így igaz. Ha eddig nem esett volna le a magyaroknak...
vacsi
"Márki-Zay Péter azzal kezdte a beszédét, minden politikus rémálma, hogy alig vannak egy tüntetésen, ... kérdés, hogy van-e értelme a demonstrációknak, és mit tudnak tenni a tisztességes civilek."
A marhája - miből gondolja, hogy azok a tisztességesek, akik ott összegyűltek? Szerintem ők is csak a zavarosban akarnak halászni - mint maga Márki zaj. Ő egyébként sokat tudott volna tenni, pl. nem hagyja, hogy az amerikaiak diktáljanak neki - hitelesebb lett volna. De hát ő ilyen... Mindenesetre a magyaroknak egy ilyen ember miért lenne hiteles?
justhpeter
Nem értem milyen választásról beszél ? Arról, amit Karácsonnyal tönkretettek ?
Baker
Te ugatsz, kollaboráns g3ci? Hogy szakadt volna anyádba a fejed, amkkor a világra f0s0tt!
Pálinkás Pál
röhej...tökéletesen látszik a makimajom támogatottsága, hányás ez a pali, a buzeráns bringás haverjával együtt...
kereső
Valaki tegye már helyére ezt a nárcisztikus orbán ügynököt!El kell zavarni még az ellenzék közeléből is. Feladata világos- a maradék ellenezéki pártokat is hitelteleniteni, megsemmisiteni- hagy jöjjön helyébe orbán lojális "ellenzéke", a NER jegyében. Legyen teljes a nemzeti együttműködés rendszere. Jól kitalálták rogán boszorkánykonyhájában. Csak azt nem értem, hogy magyar ügyvédék hogyan dőlhettek be ennek a talpig kokárdás fideSS-sesnek.
117
A magyar politikai ellenzék megszűnéséről (szomorúposzt)

"Csak álltam vagy inkább lábatlankodtam, és közben bután néztem magam elé, amikor megszólít egy kedves és teljesen normálisnak tűnő fickó, szia, hello mitomén, jó, hogy itt vagy, nagyon örülök, kezet fogunk, mondom vincent, néz rám mosolyogva, mintha tudná miről beszélek (lehet, hogy tudta, de nem hiszem) aztán részemről léc, without sika and kasza.

A magyar ellenzék miniszterelnök-jelöltjéről beszélek, akinek a tüntetésén volt mondjuk kétszáz ember, főleg nézelődtek, éppen arra jártak. Mint pl. én, mert azt írta az internet, hogy tüntetés van a Kossuth-téren.

Éppen százezrek megélhetése került veszélybe, milliókat lepett meg a rezsicsökkentés “megvédése” és névelő nélküli Miniszterelnök Úr a National Congress of Armed Creationists-on folytatta a dilinyós rasszista/putyinista/gumidominós baromságát. Vannak országok, ahol ilyenkor százezer ember van az utcán, nálunk kétszáz darab. Ebből hetven turista, egy pedig, pont a kétszázad része a tömegnek, csak azért volt ott, hogy sírjon egyet utána.

Tudom, Gyurcsány és MZP között most komoly hirig van, kicsi esélyét látom, hogy nem úgy kezdődött, hogy “Petikém rúgj egy nagyot belém, mert kutya nem kíváncsi egyikünkre sem! – De Feri múltkor is én rúgtam, rúgj most te belém.- Bocs, fájnak az izületeim, rúgj inkább megint te, jövök neked eggyel.”

Kedves dékás Olvasó, nekem a világon semmi bajom Gyurcsánnyal (ez nem egészen igaz, de azért nincs olyan messze a valóságtól szeletbontásilag), MZP-vel pláne, azzal a jobbikossal sem, akinek pont most kezdem elfelejteni a nevét. Nem gondolom, hogy Kunhalmi Ágnes – mint az egyetlen MSZP-s politikus, akiről (majdnem) biztos vagyok, hogy még MSZP-s – bármiért is felelős lenne, az az ember sem, akinek tényleg nem jut eszembe a neve, de ő az aktuális Fekete-Győr (beugrani Fegyőr helyett mérsékelten izgalmas szerepnek tűnik, bár a finom jellemrajz, a színpadi jelenlét, a figura mély rétegeinek kibontása, nem tudom).

Nem...
117
...keresek felelőst, nem biztos, hogy van felelős, nem csinálnám jobban, nem akarok senkit bántani. de ennek most itt, azt hiszem, pont vége van."
szép új világ
Azt a kevés hitelességedet is elvesztetted. Vedd észre, hogy nem tartanak rád igényt. Azért mert (egyenlőre) nem fütyülnek ki és nem dobálnak meg, azért nem felejtik, hogy az ellenzék eddigi legnagyobb vereségét hoztad össze, majd utána rohantál Lézer Janihoz dörgölődni!
balos
@Nessy: Pedig a vallás amit a maiak "gyakorolnak" politika abból is legalja!
balos
@Pálinkás Pál: Ilyenek a bujtatott keresztények!A vallás olyan,mint a csador,mindent takar amit nem kéne!
balos
@szép új világ: Nagy család,nagy rezsi!
Németh István
Ez a makimajom teljesen meg van zavarodva! Még csak most jött rá, hogy a FIDESZ, pontosabban az Orbán Viktor mondja meg a gyurcsánynak meg a dobrevnak, hogy hogyan szemétkedjenek!
Mi több az Orbán Viktor írta meg a gyurcsánynak az öszödi beszédét, majd megmondta neki, ha ebből balhé lesz te lövetsz a nép közé! Na így már érthető macska jancsi > maki barom!???
Béla333
"Amíg olyan ellenzékünk van, amelyik nem akarja leváltani a kormányt, nem lesz változás. Rá kell kényszeríteni az ellenzéket, hogy álljon ki az emberekért."

Pontosan erről beszél mindenki.
Edebácsi
A Fidesz által való irányítás legfontosabb eszköze pedig maga MZP
Eladott Ország
Emlékeztetőül. MZP első megszólalása az volt, hogy le akarja váltani azt az ellenzéket, amelyik vezetésére éppen megbízást kapott. Egyébként mi bajotok MZP-vel azon kívül, hogy néha pontosította, amit korábban mondott? Csak az, hogy még mindig ráférne a pontosítás arra, amit mondott, meg amit utána pontosított. Hát, ahol fát vágnak, ott hullik a forgács. Az addig rendben van, hogy petrencésrúd, de ha pontosítani akarjuk, akkor ugye kapanyél, de talán precízebb az, hogy fogpiszkáló. Fogpiszkáló, ha el nem baszom! Mondá MZP, és "győzelemre" vitte népét a nagy fafaragásban. A fidesz köszöni neki az aknamunkát és az újabb 2/3-ot.
Pálinkás Pál
ez ugyanolyan kártékony, nárcisztikus buzzancs, mint a puhos...ott a helye mellette a lámpavason...
verőce21
"visszafogott érdeklődéssel" zajlott az esemény...És sikerült a szart, fossá hígítani...!
Eladott Ország
Márki tényleg egy hasznos idióta. Viszont a hasznot nem az ellenzéki összefogásnak hajtja, hanem a fidesznek. Márki semmiféle balodali programot nem képvisel. Márki ókonzervatív jobboldali programot képvisel akár a fidesz. Márki világosan megmondta, hogy egy óráig tudná dicsérni a fideszt és a lopásnélküli fideszt kivánja megvalósítani, ha hatalomra jut(na).
rokker33
Egy 9.000.000 fős országban 200 an elmennek "tüntetni" vagy inkább bohóckodni ez azt sugallja, hogy nincs semmi probléma az országban és nem akar a nép változást! Ez q 200 narkós meg nem okoz gondot maximum a forgalmat akadályozzák, míg a rendőrök meg nem unják :) verjék szét a csürhét!!!
ómió
Ennek már üldözési mániája is van?
Toller Béla
A hülyeség nem mentség ! Konkréten persze semmit sem tud előhozni ez a derék favágó, de a fát, amin ül, azt teljes erőből vágja maga alatt ! Meddig még ? Egymagában áll szegény idióta a fidesz ellenében, tépetten, de minden mondanivaló nélkül !
Eladott Ország
@rokker33: ma, 09:54 ♦ ..."és nem akar a nép változást! " Várd ki a végét. "A fák nem nőnek az égig." Büntetlenül ezt a bűnöző qrva banda nem fogja megúszni!
rokker33
@Eladott Ország: Én nem így látom! Amennyi aljas dolgot művelt a Fidesz és Orbán a népnek már rég felkellett volna lázadni! Most ott tartunk, hogy 200 csürhe narkós feltartja a forgalmat!Ez nem tüntetés, hanem szabálysértés ,vagy bűncselekmény, ha a rendőröknek nem engedelmeskednek vagy erőszakosan lépnek fel ellenük az egyből 1=5 év börtön!
simmering73
@KisTehen: 22:37 Ezt megfogalmaznád magyarul is? Böszme marhája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.