Agyhalál.

Gyurcsányék újra azért mentek Brüsszelbe, hogy megakadályozzák a Magyarországnak járó uniós pénzek kifizetését – tartalmazza a Fidesz közleménye. 

A Fidesz szerint Gyurcsányék azért mennek Brüsszelbe, hogy megakadályozzák az EU-s pénzek kifizetését Magyarországnak

Fotó: MTI

A Fidesz a közleményben úgy fogalmazott:

"Gyurcsányék egyszerűen nem tudnak leállni a Magyarország elleni támadással. A dollárbaloldal képviselői múlt héten gyalázatos módon hazánk ellen szavaztak az Európai Parlamentben és ma is azért mentek ki Brüsszelbe, hogy megakadályozzák, hogy Magyarország megkapja a neki járó uniós forrásokat".

A Fidesz szerint álságos, hogy miközben folyamatosan Magyarországot támadják és már tanárokat is kiutaztatnak magukkal hazánk lejáratására, valójában ők azok, akik nem tudnak elszámolni a titokzatos guruló dollárokkal.

Továbbá megakadályozzák, hogy Magyarország, a magyar emberek és a pedagógusok megkapják a nekik járó pénzeket – olvasható a Fidesz közleményében.

Forrás: mti.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Hülye fidess! Elmondanám, hogy mindez hazugság és rágalom, mert ha Gyurcsányék lennének kormányon, fel sem merülne, hogy befagyassza az unió a Magyarországnak járó pénzeket. Ezt az állapotot csakis a jelenlegi orbán kormány intézte el nekünk magyaroknak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tothjani
A Birkák pedig lelkesen bólogatnak, mert nem tudják, hogy több FidSS képviselő van Brüsszelben, mint ahány Gyurcsánynak van, és a O1G bandája is azért lenne ott, hogy az országért dolgozzon, és nem azért, hogy füvezzen és bulizzon. :(
Nessy
Ezek el is hiszik, amit állítanak?? Ha igen, az katasztrófa! Elfelejtik, hogy nem a XIX, hanem a XXI. században élünk! Az informatika, a szabad információ áramlás korában. Nem futárok, és küldöncök viszik a híreket, hanem egyidőben lehet látni, hallani egész Európában, és szerte a világban. Lehet mesélni, ha a tények mást mutatnak!
colibri
Hülye fidess! Elmondanám, hogy mindez hazugság és rágalom, mert ha Gyurcsányék lennének kormányon, fel sem merülne, hogy befagyassza az unió a Magyarországnak járó pénzeket. Ezt az állapotot csakis a jelenlegi orbán kormány intézte el nekünk magyaroknak!
Sámannus
Mit gyurcsányoztok ganyéjok ha putyinka seggéből ki sem jöttök akkor onnan kell tejelni. Ideje lenne már be vonulni a szegedi menedék szállóra, hogy meg ne lincseljenek, onnan irány Hága!
jesz
..minél rosszabb, annál jobb?...de kinek?
Giovanni Alba
Tehát azt állítja a kormánypárt, hogy a 705 tagú Európai Parlamentben a 4, azaz négy darab DK-s többet tud elérni, tehát befolyásosabb, hatékonyabb mint a 13 kormánypárti? Ebben az esetben viszont vonuljanak vissza, szórjanak hamut a fejükre, és zárják magukra az ajtót (a börtöncella ajtaját). A 13 ezek szerint nekik nem szerencseszám.
www.europarl.europa.eu/hungary/hu/ep-kepviselok/kepviselok-2019-2024.html
gina
A szemetek magukból indulnak ki, aki becstelen az csak a kormány és a fidesz,, aljas banda,,,
verőce21
Aki olvas a brüsszeli sorok között, az láthatja, hogy azért nem adnak pénzt, mert nem a böszméék vannak hatalmon...!

3000 milliárdot ígér eu és jelenleg kb. 11000 milliárd forintot visznek ki a cégeik eu-s hazugságokra hivatkozva, hogy hagynunk kell a szabad rablásukat...
Yoda69
A fideSS megint hazudik. Az altalanos korrupcio miatt nem kapunk penzt, es azert mert a fideSS nem hajlando tenni ellene. Pedig milyen egyszeru lenne, csak belepni az EU korrupcio ellenes ugyeszsegebe, es maris jonn a penz. Csak ezt orban nem teszi, mert tudja akkor vege a szabad rablasnak, es az eddigieket is kivizsgalnak.Akkor pedig legalabb 20 ev borton varna ra. Amit muvelt az mar tobb mint hazaarulas, az egyenesen nemzetvesztes, hiszen magyarok 10 ezrei halnak meg miatta, vesztik el megelhetesuket, hazukat, lakasukat.
Gazella
Birkák etetése.. csak sajnos még mindig beveszik a hazug dumájukat ezek az 1 bites szerencsétlenek
verőce21
Ha elfogadnánk amit diktálnak/elvárnak, ez azt jelentené, hogy a Magyar igazságszolgáltatást idegen kézbe tennék, és azt is, hogy semmilyen beleszólása nem lenne sem a köztársasági elnöki hivatalnak sem a Miniszterelnöki hivatalnak, sem a többi Minisztériumnak vagy Parlamentnek az ország működési szabályainak a meghatározásába!
Tehát nem lennénk többé Magyarország...!
dr. prédikátor
A FITYMASZ MÁR12 ÉVE FOLYAMATOSAN HAZUDIK!!! AZ AGYMOSOTT AGYKÉREG NÉLKÜLI ZOMBI BIRKÁK MEG BE IS SZOPJÁK!!!MERT NEM TUDNAK GONDOLKODNI. NINCS MIVEL!!!
kereső
@verőce21: A magyar igazságszolgáltatás igy is "idegen" kézben van- konkrétan. Érdekes, hogy több európai tagállamban ez fel sem merült- ezt csak a magyar kormány hangoztatja.
kereső
Brüsszelbe anno, orbán ment ilyen konkrét kéréssel-ország-világ olvashatta.Ha, Gyurcsány oly módon értelmezte volna jogállamot a demokráciát, ahogyan a fideSS, akkor 2006-óta orbán börtönben rohad áééamellenes bűncselekményért, a fideSS meg már megszűnt volna.
simmering73
A rubeljobboldal pedig kivérezteti az országot.
Dr. Proktor
Lám, lám, hogy fel van háborodva a hazai rubeljobboldal, hogy az EU nem lopástámogatásukra szánja a pénzt, hanem értelmes dolgok támogatására...
"Százmillás körforgalmat, letérkövezve, ezeret..." mi? Nagy büdös lószerszámot nektek!
Pálinkás Pál
nagyon helyes..amíg ti fideszbuzik ,nem lógtok a lámpavason,addig egy fillért se...
justhpeter
Orbán pontosan tudja, hogy a fideSS-kdnp-nek éa NER-nek az Unióban már vége van. Már csak az agonizáláés marad. Ám mivel az Unió nem akarja még a magyar világot is megváltani, a haza semmire nem való ellenzék asszisztál Orbán haláltusájához.
icegygenabro
Hát nem a kecskebaszók akarták Brüsszelt megállítani? Sikerült! Akkor mi a qrva anyátokat nyígtok???
Dr. Proktor
@icegygenabro: Brüsszelt akarták megállítani, nem a pénzeket...
A pénz lopva jó! - lehetne a NER jelszava!
kereső
@Dr. Proktor: A megállitott Brüsszel üzeni: " ATM for out service".
kereső
Egyébként meg, ki nem x@rja, le, hogy a" fideSS szerint"...szerintem meg a fideSS húzza le magát a klotyón.
telegdilaci
@colibri:Azt hittem hogy Fideszéknél ennél már nincs lejjebb,de sajnos hogy van, nekem lesülne a képemről a rinocérosz vastagságú bőr ha ekkorákat hazudnék,azt hiszik hogy a választóikon kívül mindenki idióta és minden mocskos hazugságot el is hisznek,talán először saját magukban kellene keresni az Orbitális hibát(hibákat) és nem másra fogni hogy miért is nem akarja adni Magyarországnak a támogatásokat,ami szerintük jár,(szerintem viszont adható) először is úgy kellene viselkedni ahogy a Többi Európai tagország nem szembe menni az irányelvekkel külön utas politikát folytatni,Tisztességesen becsületesen korrupció mentesen jogállami keretek között kellene kormányozni,nem vagdalkozni ha nem tudnak meg bírkózni a kormányzás felelősségével,képtelenek kezelni a válságot át kell adni a kormányt egy Szakértő kormánynak!
Baker
@Maccska: Magyarázd már el, mi köze egy egyszeri összegnek a pedagógusok FOLYAMATOS fizetéséhez?!
Valamint érdekel még az is, mely törvény határozza meg, hogy a tanárok béremelését EU pénzből szabad csak finanszírozni?
Dr. Proktor
@Shikari: Téged őszintén csodállak, de tényleg! Nem találkoztam eddig humanoid bullshit generátorral, de benned megleltem...
Jozefina
Hülye fidesz propaganda a híveknek!!??
Emmersson71
@Maccska: Ha már másból nem tudják, mert vagy ellopták, vagy odaadták külföldi templomok felújítására :P
Toller Béla
Azért mennek, hogy ti durva hazugságaitokat leleplezve, közvetlenül a szükséges helyekre irányítsák azt a pénzt, amit még lehet !
csak úgy....
izgalmas lesz,hogy orbán a kis kedvenceinek a focistáknak miböl fogja majd fizetni a több milliós gázsit ha brüsszel beint? -mert neki ök nagyon de nagyon fontosak..., még ha néger is !!! :)
csak úgy....
@verőce21: 04:20 az európai ügyészséghez való csatlakozás,eddíg hány országot semmisített meg,te 1/2 kegyelmü? a magyar kormánynak lopásgátló nélkül egy huncut vasat sem szabad adni!
Dr. Proktor
@csak úgy...: Ezek az agyilag zoknik nem veszik észre, hogy tőlük is lopnak!
pacal
"A Fidesz szerint Gyurcsányék azért mennek Brüsszelbe, hogy megakadályozzák az EU-s pénzek kifizetését Magyarországnak"

Igen, mind a páran képesek megakadályozni. Ha ők - mind a páran - nem akadályoznák meg, az EU önként és dalolva kifizetné még a világ pénzét is a Fidesznek, a zOrbánnak, de van egy kis gond...
A zOrbánnak és a sleppjének a világ pénze sem elég!
Aki Én
@Maccska: @Shikari: @verőce21: @KisTehen: Elképesztő, hogy itt is mivel hülyítitek magatokat, védve a tolvaj kormányotokat. Szerintem legbelül ti is tudjátok, hogy kizárólag miattuk nem jön a magyaroknak pénz, kizárólag miattuk van nálunk nagyobb szar, mint bárhol máshol az eu-ban.
De azért egy picit nosztalgiázzatok agyhalott balfaszok. Itt van nektek az, aki nem csak most sodorta drámai helyzetbe az országot, de már ellenzékben is a magyarok ellen hangolt:

,,Ezermilliárdos uniós támogatási forrásoktól fosztaná meg Magyarországot Orbán Viktor, legalábbis ezt szorgalmazta Strasbourgban néppárti képviselők előtt. Arról megfeledkezett, hogy a támogatásokat nem az általa hazugnak titulált kormány, hanem térségi fejlesztések, vállalkozások, önkormányzatok, civilszervezetek kapják utólagos kifizetés, és igen szigorú ellenőrzés mellett. Az MSZP szerint Orbán egy nap alatt tönkretette a magyar EP-képviselők kétéves munkáját. "

,,Strasbourgban, az Európai Parlament néppárti frakciójának keddi tanácskozásán Orbán Viktor többek között azt mondta: a kommunizmus “saját országaiban intézményesítette a korrupciót, az erkölcsi relativizmust, a szegénységet, a kiszolgáltatottságot, a hamis adatokat szolgáltató kormányokat, a felelősséget nem ismerő politikusokat és a politikai hazugságokat”, s ez a bővítés óta immár az EU problémájává is vált. Erre hivatkozva sürgette Orbán az uniós segítségnyújtás megtagadását a “hazug és csaló” kormányoktól.
A „segítségnyújtás megtagadása” 370 milliárd forint folyamatban lévő fejlesztés támogatásának leállítását, illetve a 2007-2013 közötti időszak 8000 milliárd forint nagyságú EU-s pénzek visszatartását jelentené, persze ha Orbán követelését elfogadná az unió"
madlaci66
A fidessesek meg azért mennek ki megszerezzék a pénzt. Nekik miért nem sikerült elintézni?
Aki Én
@madlaci66: úgy látszik erősebb az ellenzék :)
nejlontacskó
@KisTehen: ha a baloldali képviselők egyike sem szavazott volna, akkor is befagyasztották volna azt a 3000 milliárdot.
Ez pont annyi, mint a lenyúlt manyup pénz.
Szét kellene osztani, a nem fideszes munkavállalók között!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.