Szijjártó-Nagy Szilvia az állami tévében kérte a nézőket, hogy segítsék kifizetni autista lakóotthonok rezsijét.

Szijjártó Péter felesége a rezsiköltségek emelkedése miatt az állami tévében kérte a nézőket, hogy segítsék kifizetni autista lakóotthonok számláját – videó

Fotó: Facebook

A rezsiköltségek emelkedése miatt Szijjártó Péter házastára, Szijjártó-Nagy Szilvia a rezsiköltségek emelkedése miatt az állami tévében gyűjt pénzt az Együtt az Autistákért Alapítvány számára. A külügyminiszter felesége egyébként az alapítvány elnöke.

Az autizmussal élők számára fenntartott lakóotthonok nehézségekkel küzdenek normális körülmények között is

- mondta Szijjártó-Nagy Szilvia, a külügyminiszter felesége, aki az Együtt az Autistákért Alapítvány elnökeként szerepelt az állami tévében.

A rezsiköltségek emelkedése miatt az Autistic Art Alapítvánnyal együtt gyűjtést indítottak tizenegy intézmény fűtésének támogatására.

A kampánnyal az is a céljuk, hogy beszéljenek az autizmusról, edukálják a társadalmat: tudni kell, hogy az érintettek milyen nehézségekkel élnek, hogyan tudjuk őket segíteni a mindennapi életben.

A két alapítvány olyan civil fenntartású, kizárólag autizmussal élők számára létrehozott otthonok működését támogatja, amelyeket jellemzően az érintett szülők hoznak létre, és amelyekben minden úgy van kialakítva, hogy az az autista fiatalok számára a lehető legjobb legyen. Ezekben az intézményekben a bentlakók nemcsak folyamatos segítséget és támogatást kapnak, de a lehetőséget is arra, hogy a képességeiknek megfelelő mértékben önálló életet éljenek, akár munkát vállaljanak.

Forrás: 444.hu, rtl.hu
Fotó: Facebook

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
amortizáltok
kevesebbet lopass a pettikéddel ne a kispénzüeket fejjétet ti is
verőce21
Autistáknak...
Olyan ez, mint ahogy Teréz Anyu, Róbert bácsi és hasonló figurák képében kommentelnek itt a fideszhívek...! :)
dr. prédikátor
MEG A REPEDTSARKU KURVA ANYÁDAT TE LOTYÓ!!!LOPTATOK ELEGET FIZESSETEK!!!
sunoge
@Aki Én: Pont ez jutott eszembe, van bőr a pofáján. 2 stadion építése és a felcsúti jégpálya között épp aludt?
Törölt Nick
@Aki Én: Az van nekik. A pénzt meg adják össze a kisemmizett emberek.
m73
Ez az ócska fidesz kurva teljesen hülyének nézi az embereket! csikari,német pista, verőce, ómió, pegeró, tehén lehet adakozni:-).
Horizont
Szóljál annak a túlmozgásos seggfej férjének, hogy hagyja ki minden második repülését és a költségét utalja át nekik. Persze saját zsebből is segíthetnétek.
Giovanni Alba
Javaslom, forduljanak bizalommal a Szerencsejáték Zrt-hez, ott van pénz, nemrég osztottak szét vagy 100 milliót baromságokra.
24.hu/fn/gazdasag/2020/09/07/100-millio-tamogatas-cof/
"A szeptemberben szétosztott 70 millió forint után októberben 100 millió forintot költött adományként és szponzorációként a Szerencsejáték Zrt."
szeged.hu/cikk/ner-hez-kotheto-vallalkozok-is-kaptak-a-szerencsejatek-zrt-szponzorpenzeibol
Clavigo
Vastag bőr van a pofátokon,,Vénasszony,,aaaaz qrvaisten !!! Reméljük a Falcont,Airbust még meg tudjuk tankolni,,hogy kirándulni azért még tudjatok menni...Retkes kullancsok ..!!
Jozefina
Szégyenérzet nuku!!!? Erkölcs nuku!!??
csak úgy....
"A férje egy nap repül 8000 kilométert, hogy egyszerre két helyen tudjon fotózkodni. Csak a facebook-os stábja illetményéből az ország összes autistájának lenne minden napra korrepetítor."
"Anya koldul, Apa gáz." (Flötzinger, a távhős / 444)
gina
Van pofája ennek a szemét buzi nejének, ilyet kérni, a lopott pénzt tedd vissza azzal a gyengeelméjü uraddal te beteg nöszemély
kakukkmadár
@Aki Én: Hát az van, szép nagy. Csak nézz rá!
Havanagi
Beszélj a gazdáddal, retek, ő juttatta ide a szerencsétlen embereket.Élősködő kullancsok!!!
Nessy
Szóljon életepárjának, kevesebbet repkedjen, kevesebb diplomáciai bakot lőjön, és az ott megtakarított pénzből talán az egyházak, és a határon túliak után az itthoni rászorulóknak is jutna némi alamizsna a kormánytól! Nem szégyell tarhálni a civilektől?
lampa laz
Akikhez ez a lófejü nő szól azoknak eszébe sem jut (mert az nincs nekik), h ez a redvás társaság mit művel ezzel az országgal. Adakozzon a sok lebutított barom, akik hisznek még ezeknek a tolvaj gazembereknek.
Nessy
@lampa laz: De félő, hogy az adomány pénzek útközben eltévednek! Lásd anno Kolontárt!
justhpeter
Az MVM-et vagy a Szerencsejáték Rt-t már túlfejtétek ? Akkor kérjetek a CÖF-től.
csipetke
Csak a címre:- ...és az állam mi a büdösnyavalyának van? Épp elég adót fizetünk,hogy az állam gondoskodjon ezekről az otthonokról.
csipetke
@csipetke: Nem a külhoniaknak kéne zsákszámra átönteni a kerítésen a lóvét, hanem az itthoni kötelezettségeket teljesíteni elsősorban, és ha már minden rendben van, akkor jöhetnek a külhoniak. Bár erre igen kicsi az esély,hogy rabló-korrupt kormány mellett rendben legyen itt bármi is...
Béla333
Ezek begyűjtenek minden fillért... Szétlopják az országot és még adományokat is kéregetnek.
Remélem a hülyemagyar maffiahívők lesöprik otthon a padlást és odaadják az utolsó fillérjüket is...
Dr. Proktor
Ellopják a pénzt és még van pofájuk koldulni?
vacsi
Nem értem: szerintem ő a mellényzsebéből kifizetné, ha akarná. Én fizessem, a 80 ezres nyugdíjamból?
teuton
Ez az öszhaju, ronda, köver es öreg nyanya a bájgúnár Szofoso felesege vagy anyja???
balos
@Aki Én: Hát elnézve a zacskó fejét,még a kutyaszart sem raknám bele!
balos
Azt már nem is gondolnám,hogy van másik a kaka-dudu "tarsolyában"némi pöccsel megáldva!
Yoda69
Kíváncsí vagyok ez meghatja-e a milliárdos NER lovagokat
magyar1
DE az alapítványok a pénzek elrejtésére jönnek létre, az hová lesz?
magyar1
@teuton: Ne személyeskedj, nem erről szól a dolog. Egyébként meg összeillenek. Itt az a felháborító, hogy mindenki tudja miért vannak az alapítványok és nem arra költik a pénzt amire kellene?
telegdilaci
@Aki Én:Tele van a Kormány milliárdosokkal azoknál kellene kuncsorogni Mészáros Lölőről nem is beszélve nem utolsó sorban,meg kérhetné a Miniszterelnököt,és a kedves Férje urát hogy Magán gép repkedése helyett menetrendszerinti járattal utazzanak,a több millió forint különbséget utalják át a fogyatékos Emberek alapítványába,ne urizáljanak!
ómió
Az efftársiasan "felszankciózott" energiaárakhoz, bizony, minden segítség elkél!
teuton
@magyar1: De bizony szemelyeskedek, mert erdekes modon minden csaladtagjuk ezeknek a fitymaszosoknak hirtelen 100 millios vagy milliardos vagyonokhoz jut nehany ev alatt! Miert? Mert okosabbak mint Zuckerberg??? Mondj mar nekem nehany hasonlo peldat Nyugat-Europai demokraciakbol! Csak 3at egesz Nyugat-Europabol es en mondok neked 20at csak MOrol!!!
magyar1
@teuton: De akkor nem az a baj, hogy hogy néz ki hanem a milliárdok - igaz? Amiben igazad van.
pacal
Szóijjártó Péter az anyját dugja.
pacal
Szijártó is egy aberrált beteg fasz, mint az összes fideszes állat!
Yoda69
Anno volt gyujtes az iszap karosultak megsegitesere. 2 milliard forint jott ossze az emberek jovoltabol. orban persze azonnal megvedte ezt a penzt, azota se tudni hol van, de csak a kamatai reven mar minimum megduplazodott. En azota nem adakazom, mert ugyis ellopja a fideSS.
Juhász István
Yoda [email protected] Szóról- szóra az én esetemet irtad le. Anno... 2 db. telefonhivással ADAKOZTAM az árvizkárosultak javára, mert iszonyatosan nehéz, szivszoritó helyzetbe kerültek. Segitenem kellett, a magam egyszerű módján. Azután... a lóvé ELTŰNT...Kisnyugdijas vagyok, de nem a nyugdijösszeg alacsony volta miatt NEM ADAKOZOK AZÓTA SENKINEK, hanem mert tudom, hogy a pénz EL FOG VESZNI, nem ér célba. Barátom lettél Yoda !
teuton
@magyar1: A "szemelyeskedesnek" pont ez volt a lenyege, de ugy latom, neked ez magas! A Penztaros otthagty az öregedö feleseget, de dobott neki nehany milliardot. Rogantonyo otthagyta a lofejü feleseget egy fiatalabbert, de dobott neki nehany milliardot. Most a Szofoso öregedö felesegen a sor, lassan ö is milliardos lesz, zehat kivasarolja magat a kakadu. EZ az ara a valasnak, kapisgalod? Mindenki megvasarolhato es ezek a nök megkerik az arat.
teuton
@Juhász István: Azon nem gondolkoztal el, hogy miert vagy kisnyugdijas? Miert van az, hogy mas, demokratikus orszagokban a nyugdijasok meg tudnak elni a nyugdijukbol, ill. ha kes, azt kiegesziti az allam? NEM minimalis egyszeri jutalmakkal, hanem rendszeresen, a megelhetesi összegig, ami Nemetorszagban most kb. femillio ft! Az elemiszer pedig olcsobb, nem farhatat vesznek, hanem Pickszalamit, kiloja 5600 ft! (Ez 1400 ft-tal kevesebb, mint egy atlagoraber!!!) NEKED mennyibe jön a Pick, vagy a kenyer, teszta, olaj, liszt, cukor, hus, krumpli, tojas, tej, hagyma, sajt, stb.???
csipetke
@Yoda69: tegnap 03:25 A vörösiszap károsultaknak küldött Soros 1 millió dollárt,de ebből se láttak az érintettek 3 forintot se.
Eltünt az enyves fideszes kezek közt. Annyit lehetett tudni róla,hogy valami tanösvényt csináltak, ami annyiból áll,hogy néhány táblát kitettek, hogy tanösvény, ez legyen 100 ezer ft. Hogy a többi hova lett?! Azóta Soros a kovid alatt adott újabb 1 millió dollárt, csak már tudta,hogy nem lehet a fideszen keresztül, így egyenesen Bp. kapta
Havanagi
Van bőr a pofádon ,egyszerűen minősíthetetlen a kéregetése.Aki milliárdos,az ne a szegényeket pumpolja még jobban.Bújj vissza oda,ahonnan jöttél.
Lepényleső
Kérhetek csekket amiben a fizetésem felét befizethetem erre a célra,
- miután utalták kedves férjének jövedelemével megegyező összeget számomra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.