Nem elég, hogy Orbán Viktor repülővel utazott a közeli Mariborba, az autókonvoj is utána ment, Hadházy Ákos szerint a repülőút többmillió forintba kerülhetett, ráadásul legfeljebb egy órát nyertek vele.

Újabb részlet derült ki Orbán rongyrázó repülőútjáról – Erre már nem lehet mit mondani

Hadházy Ákos a közösségi oldalán írt Orbán Viktor maribori utazásáról. A képviselő térképen is megmutatta, hogy a miniszterelnök és Szijjártó Péter repülővel ment a határhoz közeli szlovén városba.

Az országgyűlési képviselő szerint a repülőút többmillió forintba kerülhetett, és ráadául legfeljebb egy órát nyert vele a magyar kormányfő és kísérete. Hadházy szerint ez csak azt bizonyítja, hogy

Orbán Viktor elvesztette a kapcsolatát a valósággal.

Az RTL beszámolója szerint azonban a repülőn kívül egy kormányzati autókonvoj is ment Szlovéniába.

Orbán a közösségi oldalán megmutatta, hogy elindult Mariborba, de a képen épp egy autóba szállt be. Az utazás célja többek között az volt, hogy átadja Szijjártó Péter külügyminiszterrel és szlovén kollégáikkal együtt a két ország közötti elektromos távvezetéket.

A Híradó a szlovén televízió felvétele alapján arról számolt be, hogy a magyar miniszterelnököt legalább négy magyar rendszámú, kormányzati kisbusz kísérte Szlovéniába.

Hadházy Ákos szerint azonban Orbán és delegációja repülővel utazott a közúton 350 kilométeres távra.

Nem érzi át azt, hogy milyen nehéz helyzetbe került többmillió magyar állampolgár. Persze lehetne más olvasata is a dolognak. Lehet, hogy nem kapott benzint a kocsijába, mert nagyon sokan nem kapnak most, vagy csak hosszú sorban állással. Vagy az is lehet, hogy nagyon sietni akart, hogy tárgyaljon a tanárokkal, diákokkal

- mondta.

Forrás: SzMo

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rohács1926
Az egyik oldalon a ner oligarchák és ner lovagok határtalan gazdagodása és fényűző dőzsölése. A másik oldalon a szomorú valóság. Sajnos van több mint kétmillió agymosott, akiknek így (is) jó.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
levarosbukta
@KisTehen: Ti vagytok agymosottak,de rohadtul.
gina
Szemét egy állat, ez nem ember de még az állat jelzö sem illik rá ,azok sokkal intelligensebbek mint ez a rohadék törpe,,,
rohács1926
Az egyik oldalon a ner oligarchák és ner lovagok határtalan gazdagodása és fényűző dőzsölése. A másik oldalon a szomorú valóság. Sajnos van több mint kétmillió agymosott, akiknek így (is) jó.
gina
@KisTehen: Te ennyire IQ nulla vagy,?? te barom a te pénzed is eltapsolja, ennyire nincs agyad te libsi mondó idióta, kiállitod mindig a 2 alsós buggyant bizonyitványod ,. menj haza a román putridba te alkesz----
gina
Hát ö nagy Isten a barmai között,,,csak a baj hogy a mi pénzünkön zsirosodik ez a törpe barom !!!
csak úgy....
orbánt és a fölösleges tetteit ,nyilatkozatait csak az idióták értik, akiket azon tartanak,hogy a szocik is loptak! :) ha egy magyar hülye,akkor az kibaßottu...,lásd boci , shikari...stb.
csak úgy....
@Maccska: és az téged mitöl baxott a földhöz,ti fizettétek vagy most csak óvodáskodsz?
Yoda69
@Maccska: sikari, mar megint idegbeteg vagy. Hivd durbincsot!
teuton
@Maccska: Hogy egy szlovak politikus mit csinal, ahhoz mi közöd, te fizetes? Szlovak vagy, vagy magyar? Ha szlovak, akkor kerdd töle szamon! Ha magyar akkor O1Gt te is fizeted! Mi lenne, ha csak annak kellene fizetni aki neki tapsol??? TE mennyit adnal neki a rongyrazasert?
justhpeter
Ezekből kiderül, hogy O1G megint nem kapott Grazból időpontot a feltöltésra.
terlasz
@Maccska: Gyurcsány az a "senki", akinek a lejáratására, karaktergyilkolására a gazdád milliárdokat költött a pénzünkből.
Pálinkás Pál
nagy jót tenne az országnak,ha valaki kicsinálná ezt a patkányt, meg a szűk körét...
Alfa
mint a "Valahol Európában , könyörgöm akasszuk fel gyerekek"
Gazella
@Pálinkás Pál: inkább a tág körét.
Csizmás Kond
Ezt a hírt már vagy harmadszor adják le...csak néhol a személy máshol az útirány változik...de a lényeg hogy sokan mindig újnak hiszik...:)
NKF
Sejtettem,hogy a nagy leleplező szarházy ákoska írta!
verőce21
Dr. Miniszterelnök Úr tudja, hogy mit csinál, hagyjátok Őt dolgozni!
telegdilaci
@Horizont:Szégyen hogy ilyen Urizáló Miniszterelnöke van Magyarországnak,folyamatosan hazudik úgy tesz mintha minden rendben lenne az Országban amikor a Pedagógusok fizetésemelésére azt mondta hogy nem tud adni mivel minden fillér kell a rezsi védelmi alapba Ő meg pökhendi módon az üres államkassza ellenére képes repülővel repkedni egy olyan Országba ami közúton 350km-re van Magyarországtól és a kis busz konvoj is ment utána ez ép ésszel felfoghatatlan, ami még hab a tortán hogy 19-milliárdbólépítenek egy új Stadiont Nyiregyházán,a Fővárosban a Horthy által alapított Korvin lánc kitüntetettjeinek,a Népligetben 6-milliárdért felújítottak egy kastélyt,hogy ott tarthassák a gyűléseiket,oda is csináltak egy Szivarszobát hogy a kitüntetett nagyuraink jól érezzék magukat,ha így haladunk lassan vissza megyünk a nyilas korba!
telegdilaci
@Csizmás Kond: Ez most történt ezért nem adhatták le előbb Tudom hogy a Szektatagok védik a védhetetlent de azért elég szégyen hogy ennyire urizál a Vezér már nem jó neki a Luxus kisbusz sem, ez már többesetben előfordult hogy a nehéz gazdasági helyzet ellenére a drágább utazást választja!
dr. prédikátor
ÜSSE MÁR VALAKI AGYON EZT A MOCSOK CIGÁNY LÓKUPECET!!!
Csizmás Kond
@telegdilaci: ez félévenként megjelenő repülős felhajtás. Az lehet hogy repülővel utazott de a törvény szerint neki ahhoz joga van...a többi meg csak nyögvenyelés.
...ja és gazdasági helyzet...szamár háton kellett volna utazzon mind Jézus ?...ilyen marhaságon vitatkozni a szégyennél is szégyenebb...
Eladott Ország
@Maccska: ma, 08:17 ◘ Milyen bölcs megfigyelés ez
c.tenor.com/gS6JnkYRyfIAAAAd/tenor.gif
Orbán nekünk nincs szükségünk minden évben új autókra, új bútorokra, luxuscikkekre, mert a mai nyugdíjasoknál jobb helye lenne ez az összeg. Orbán luxusrepülőgépe, amivel focimeccsekre repked. Biztosan ez is a mi pénzünkből van mint minden, amit ellopott a bűnöző román cigány az évek alatt. A Bermuda háromszög felé nem mentek?!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/122108961_846188139458942_5907438621171434462_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=yHqD8-c-nI0AX_jQdrC&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfA0b2Lg_DVPAgCY_QRIcqILH_-JLOfHVqcW9Zc6baUVeA&oe=63B3E177
ómió
Hullaházy efftárs, bizony, nonstop hazudja meg nekünk!
verőce21
@m73: 09:54) És te mit dolgoztál eddig életedben...?
Toller Béla
Nem kell bizonygatni, hogy a faszi nem normális ! És ilyenkor sincs vészfék a magyar tragédián ! Mi lenne, ha a távvezetéket rákapcsolnátok egy darab ideig ?
Nessy
Kilóg a feneke a jó nép nagy részének. Magas infláció, államadósság, giga titkos hitelek, de Orbán, és társai urizálnak, röpködnek, ment egy megkergült molylepke! Fenn az ernyő, nincsen kas!
lampa laz
Régen csak akkor repült amikor az apja jól valagba rúgta. A barma, ezt a nosztalgiát azóta sem tudja elengedni. Az öreg lábfeje meg úgysem bírná már ezt a vágósúlyt megemelni, így maradt neki a repülő. Én még reménykedem, h 1x keserű vége lesz a földetérésének.
bencemacska
Szvsz Sztálin egy grál lovag volt a "csúti pöffeteghez" képest!!!
CsipkeRózsa
@verőce21: 8:43

Nem dolgozik, inkább repked, ami nagyon sokba kerül nekünk.
gina
A zsiros cigány segge alá muszály egy repülö, de a karácsonyfát feljánló öregeknek, kiszúrja a szemét egy 1000 ft os kis fával ez a patkány, hogy dögölne meg már végre
VASTAGBŐR
@gina: Lehet egyszer beleszalad egy ilyen repcsibe ... és pont ő kérte hogy még beszéljen rá mindenki vagy 5 embert ...
meg persze nemcsak ő ...

www.life.hu/eletmod/20210602-masodik-vedooltasa-utan-kapott-sztrokot-a-pilota-ezt-a-vakcinat-kapta.html
Aki Én
@ómió: @Shikari: @verőce21: @Philip Marlowe: észrevettétek milyen kevesen vagytok agyhalott csicskák? Kezd szégyenteljes lenni a létetek. Na, és a butaságotok...
ómió
@Aki Én: Igen, bolsiék fajkreténje! A negyedik 2/3 mutatta meg igazán!
sunoge
@gina: Imádom: Rohadék törpe. Olyan találó.
sunoge
@ómió: Igen megmutatta, hogy sokan vagytok rosszak...Még Pataki is rólatok énekelt, csak utána ment el az esze.
ómió
@sunoge: Tudjuk, hogy nektek, bolsiknak, csak akkor lehetnénk jók, ha mi is intenzív népzsebelésbe kezdenénk! De, tudod, az olyan "efftársi"!
balos
@ómió: szópóómió?te már a kretének között is csúcs kretén jelensegg vagy!Persze ehhez nem kell sokat hozzátenned a családi hozományból!
volvós
@Maccska: december 3., 23:27: A kibaszott qrwanyád !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.