A 21 Kutatóközpont friss – Telexen ismertetett – felmérése szerint Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára a legelutasítottabb politikusok. A válaszadók közel fele (45 százalék) nem szívesen látná fontos politikai szerepben Dovrev Klárát, a férjéből pedig még az ellenzéki szavazók sem kérnek. Az is kiderült a felmérésből, hogy Karácsony Gergelynél is népszerűbb Donáth Anna.

Gyurcsány Ferenc után felesége, Dobrev Klára a legelutasítottabb politikus, még Toroczkai Lászlót is jobban kedvelik

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke feleségével, Dobrev Klárával a 14. évértékelő beszéde után 2018. január 27-én. Fotó: MTI/Mohai Balázs

A (Momentumnak is dolgozó) 21 Kutatóközpont friss felmérésében a legismertebb ellenzéki politikusok kedveltségét/elutasítottságát vetette össze Orbán Viktoréval. A Telex hozta le a cég kutatását, amely a párt szombaton visszatérő EP-képviselőjét, Donáth Annát hozta ki a legnépszerűbb ellenzéki politikusnak. 

A népszerűségi listát Orbán Viktor (44%) vezeti, Donáth Anna (40%) és Karácsony Gergely (35%) előtt. A dobogóról lecsúszva 4. Kunhalmi Ágnes (34%), akit Toroczkai László (32%), Dobrev Klára (30%), Gyöngyösi Márton (25 %) és Gyurcsány Ferenc (13%) követ.

Továbbra is Gyurcsány Ferenc az ország legelutasítottabb politikusa. A felmérésben részt vevők

67 százaléka semmiképpen sem látná szívesen fontos politikai szerepben a volt miniszterelnököt.

Mivel a válaszadók 99 százaléka ismeri, ezért a teljes népességben is kétharmados Gyurcsány elutasítottsága. Nem csak a kormánypártiak tartják ellenszenvesnek a DK elnökét, az ellenzéki szavazók 50 százaléka is egyértelműen elutasította.

Az elutasított politikusok (semmiképpen sem látnák szívesen fontos politikai szerepben) listáján a DK elnökét (67%) felesége (45%) és fej fej mellett a kormányfő (40%) és a főpolgármester (40%) követi.

Dobrev Klárát az ellenzékiek 59 százaléka szívesen látná fontos politikai szerepben, csak 17 százalék utasítja el élesen, nála jobban csak Donáth Annát és Karácsony Gergelyt kedvelik.

A főpolgármestert a bizonytalanok és Mi Hazánk szavazók is jóval kevésbé utasítják el, mint a DK EP-képviselőjét. Karácsony politikai szerepvállalását az ellenzéki válaszadók 69 százaléka támogatja, és csak 13 százalék utasítja el.

Donáth Anna általános elutasítottsága 25 százalékos, az ellenzékiek 76 százaléka szeretné fontos politikai pozícióban látni, 5 százaléka tartja ellenszenvesnek.

Toroczkai Lászlót a kormánypártiak jóval nagyobb arányban kedvelik (42%) és kisebb arányban utasítják el (13%), mint az ellenzékiek. A Jobbik elnökét, Gyöngyösi Mártont mindkét rangsorban alacsony pontszámokat kapott, ami azt jelenti, hogy a többség leginkább közömbösen áll hozzá.

Forrás: Telex, 24.hu

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sziszifusz
@KisTehen: 08:34

Viszont szamár, annál több van köztetek.
Havanagi
Ha-ha-ha!! Beindult a fostalicska fidesz média, félelemben élnek.
NKF
A Mi Hazánk erősödni fog. Összefognak a Fidesszel és meg lesz a 4/5-öd 2026-ban!
Jozefina
Működik az orosz propaganda!!! Ezt senki nem hiszi el!!!
Sziszifusz
@KisTehen: 08:52

Hááááát igen !
Ezek szerint belátod, hogy ebben az országban, szamarak vezetik a birkákat .
Katalina62
Ugyan miért, mert Gyurcsány Ferenc felesége, okos, és a véleménye nem egyezik a hatalmon lévőkével?
rokker33
Ez valóban így van! Gyurcsány egy hazug tolvaj kétszínű szar alak szóra sem érdemes! Nála még Orbán is jobb,pedig számomra egy undorító cigány,de inkább maradjon ő mint ez a hazug zsidó féreg meg a szukája! Toroczkai jó miniszterelnök lenne jó hatátozott vezető Orbán után ő lenne s legjobb választás.A többi egy NAGY NULLA!
jáger laszló
A Momentumnak dolgozó 21 Kutatóközpont szerint Gyurcsány legelutasítottabb politikus
Ők Donáth Annát favorizálják
Megjegyzem
Gyurcsány nem is tör politikai népszerűségre a jobboldalon!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Sziszifusz
@KisTehen: 9:05

Dobrev nem féltékeny, a Putyin és Gyurcsány közti kapcsolat miatt, mivel ilyen nincs.
Orbán Viktor nagyon kedveskedik Putyinnak aki ezt értékelve, nem "töri el a nyakát". Most még !
amortizáltok
ti már aztán ne szóljatok semmit átmentetek rabóbandába orbántok is a hatalmasságába dölt bele és elege lett.ÉPPEN időben sanda a spanyol nyaralóval völner is toncsika is ajaj sok vaj van a fejeteken szégyenhuszárok. hát kitermettétek magatoknak a GYALÁZATOT, irány a kőbánya
kulabombaafityiszre
@Őrnagy: ma, 09:35
Mesélj még tizedes,olyan szépen röfögsz.
amortizáltok
@Sziszifusz: lehet ám rosszúl emlékezel.Gyurcsány nem adta be a derekát mégis jó normális kapcsolatot ápolt bizony Putyinnal is és a világ 80 % - val mert más volt neki fontosabb.NEM a harácsolás és a nemzet megosztása gyűlölet keltéssel.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 09:27
Kis hazudós,manipulatív trollocska.
kereső
Hiányolom MZP-t a listáról- mint momentumos favoritot.
rokker33
@jáger laszló: #Gyurcsány nem is tör politikai népszerűségre a jobboldalon# Dehogynem! Szerinted,ha Dobrev lesz a miniszterelnök, akkor ez a patkány nem fog beleszólni a dolgokba? Elárulom neked, de csak neked, hogy Dobrev lefog mondani Feri javára és akkor megint kapunk egy 2002=2008 as korszakot.. Az nekünk nem lesz jó...
justhpeter
Orbán Viktor egy politikai szélhámos bűnoző
Donáth Anna politikai és kormányzati tapasztalatot nélkülöző, jóindulatú kezdő
Karácsony Gergely problémákkal és magával kűzdő megbízhatatlan
Kunhalmi Ágnes se nem hal, se nem hús
Toroczkai László piti kis náci, akinek most kellene szabadulnia a 2006-os szerepvállalása után.
Dobrev Klára amatőr szereplő erőltetett politikai ambíciókkal, dilettáns beütéssel.
Gyöngyösi Márton tömegtámogatás nélküli kezdő
Gyurcsány Ferenc hitele, garanciája lejárt.

A feladat gyakorlatilag megoldhatatlan, a rendelkezésre álló halmaz értéktelensége alapján értékelhetetlen.
amortizáltok
@Őrnagy: de legalább be merte vallani hogy megvezették , sok sok félretájékoztatással.aztán a fidesz felfujta ám és ez lett a gyülöletkeltés fő témája meg a Soros .orbán meg kétféle kommunikációt használt ( itthonit és Brüsszelit) meg több 100 sleppje tömte vadabbnál vadabb hazugságokkal mindenkiről aki ellenzéki volt. tény 4 x csak csalással nyertek ez vitán felüli.
Béla333
@sgl: 10.04
Én már többször leírtam neked erre a kérdésre a választ, de te ilyenkor bátran elmenekülsz...
Addig kérdezed ezt, amíg valaki neked kedvező választ nem ad?
Eladott Ország
"Igen, ez az ország erre adott felhatalmazást. Igen, tudom, hogy méltatlan ez azokra nézve, akik nem ezt tették, de akkor is ez a helyzet. Igen, a Fidesz Magyarország legnépszerűbb, kétharmados államvallásként funkcionáló intézménye. Igen, tökéletesen megfelel ez a lélegeztetőgépen tartott összkomfortos szegénység és rettegés azoknak a magasabbrendű céloknak, hogy az ország nyakán taposó, gennyesre hízott politikai-gazdasági érdekcsoportnak soha ne kelljen elszámolnia a törvényesen ellopott szajréval. Aztán majd egy idő jön a Stop Kovácsjózsi, Stop Vargamari törvénycsomag, jön a nemzeti fasz rossz vége, de már nem lesz aki szót emeljen a hatalmasokkal szemben. Európa egyik legcsóróbb országát meg végérvényesen elnyeli az ostobaságot a fejekben összekötő szögesdrót és a Mészárosok gumicsizmájáról lehulló trágya."
Béla333
@sgl: 10.15
Hogy az elmúlt évtizedekben egymást kormányon váltó politikai "elit" bűnözők felelőssége a jelenlegi helyzet kialakulásában mekkora, azt egy független bíróság tudná megmondani. Nem te és nem én!
Mindenesetre figyelmedbe ajánlom egy 2010-es tanulmányt, amihez képest nyilván sokkal-sokkal rosszabb a jelenlegi helyzet!:

hetek.hu/hatter/201207/magyarorszag_elrablasa
"Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba. Ezzel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja egy nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen a Heteknek elmondta: szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."
Ebből a szempontból új megvilágításba kerülhet a magyar adósságválság: valóban nem lett volna szükség IMF-re és uniós mentőövre – de Bokros-, Gyurcsány- és Orbán-csomagra sem –, ha a politikai elit az elmúlt 20-25 évben hatékonyan fellép az országkárosító jelenséggel szemben."

Persze lehet erre is azt mondani, hogy ebben a jelenlegi maffia vett csak részt, de akkor bizony becsapnánk saját magunkat!
Béla333
@sgl: 10.15
Ja! Ha kell és tudsz angolul, be tudom küldeni az eredeti tanulmányt angolul... Valahol megvan...
Dr. Proktor
@sgl: ... továbbá az MSZP elnyerte méltó büntetését azért, hogy segédkezett a fidesz Gyurcsány elleni karaktergyilkosságának eredményesebbéá tételében, csak azért hogy bizonyos urak és egy szőke hölgy egy lépéssel előrébb kerüljenek.
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 10:23 ☻ "Ennek a csóró országnak semmi nem túl drága ahhoz, hogy hatalomban tartsa a szélsőséges szektavezért. A V4-ek alappillére, Európa gazdasági-szellemi-erkölcsi-kulturális-vallási gőzmozdonya, Európa keresztény megmaradásának utolsó reménysége, a Fidesz-KDNP által nyolc éve hergelt-butított, keresztény kultúrájára és csavarintos észjárására oly büszke, a valósághajlítás nevű sportágban világbajnok Magyarország jelen pillanatban az EU legcsóróbb, legrosszabb helyzetben lévő tagállamai között található. Igaz, nem én csaptam a hasamra statisztikailag, az Eurostat volt szíves közzétenni az egy főre jutó bruttó hazai termék (GDP), valamint az egy főre jutó tényleges egyéni fogyasztás (AIC) tekintetében rangsorolt uniós tagországok listáját."
terlasz
Naná, hogy Donáth Anna a Momentumos felmérők szerint. Nagyon hiteles az ellenfél alul mérése.
kereső
@Béla333: 10:23 És 1980 óta csak Gyurcsány a "búnös". Te meg a ló másik oldalára estél át. Csak emlékeztetőül: Gyurcsány 4,5 évig volt miniszterelnök, és nem egészen két évig az mszp elnöke. Ha már kárhoztatsz valakit/valakiket akkor kezd az mszp-vel, az szdsz-szel, az mdf-el.akiknek a politikusai most a fideSS-ben feszitenek. a fideSS-el-és ne felejetsük ki Magyarország örökös miniszterelnökét- aki 32 éve mérgezi a magyar politikai életet.
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 10:08 ☺ És mire vagy büszke a szélhámos bűnöző román cigány és politikai prostituált szektákjának az elmúlt 12 éve során, hogy enyire rajongsz a kolostorgeci állammaffiájára, te hugyagyú! Európa Bangladese letünk b+! Ha az EU-s pénzforrások meg befagynak ( nagy valószínűséggel be is fognak) és kiközösítenek bennünket, a dagadt cigány geci jóvoltából, akkor fégkép lehuzhassuk a rolló a szarral együtt! Takarodjatok ázsiába és az épeszű /normális magyarokat meg hagyjátok békében élni és dolgozni.
kulabombaafityiszre
Erről ennyit.
Róna Dániel, PhD
Róna Dániel, PhD (1984) politológus, a 21 Kutatóközpont igazgatója. A Jobbikról szóló doktori disszertációjáért – melyet könyvben is megjelentetett – Kolnai Aurél díjat kapott 2017-ben.

Szakterülete a közvélemény-kutatás, kutatási módszertan és a szavazói magatartás. Ezekben a témákban számos publikációja van, illetve a Corvinus egyetemen is ilyen jellegű tárgyakat tanított, 2009 és 2021 között. 2007-ben Rotterdamban tanult Erasmus-ösztöndíjjal. 2013-ban Sasakawa-ösztöndíjat nyert. 2018-ban Fulbright-ösztöndíjjal Berkeleyben kutatott egy félévet. 2017 és 2020 között az MTA Prémium Posztdoktori Ösztöndíjasa volt.

2010 és 2012 között egy kormányzati háttérintézményben, a Közpolitikai Kutatások Intézetében dolgozott. 2016 és 2019 között a Tett és Védelem Alapítvány kutatási igazgatója volt. 2013-2014-ben a Párbeszéd Magyarországért szakértőjeként segítette a párt választási felkészülését. 2017 augusztusában és szeptemberében Botka László, 2017 decemberétől 2018 áprilisáig pedig Karácsony Gergely kampányában végzett háttérmunkát. Benne volt Karácsony Gergely főpolgármester-jelölti kampánycsapatában is. 2018 óta a Momentum munkáját segíti.

Fanatikus fociszurkoló, rendszeresen jár MTK- és válogatott meccsekre. Szabadidejében szeret sportolni: focizni, futni, úszni, és edzőterembe szokott járni, újabban a tájfutást is kipróbálta.
kulabombaafityiszre
@rokker33: ma, 09:17
Szuka anyád volt aki kipottyantott.Tudod már ki az apád?
jesz
@sgl: Gyurcsánynak az egész világot megrogyasztó, amcsi bankok okozta hatalmas pénzügyi válság baszott be...nem csak ő, más sem tudta azokban a napokban mit hoz a másnap...
Amiért haragszom rá, az a 8% nyugdíjmegvonás...azt hitte ez segít...(neki)..hát nem segített.
Béla333
@kereső: 10.51
Sajnos veletek sem lehet normálisan megbeszélni dolgokat, ha abban az általatok imádott Gyurcsány/DK is szerepel.
Nem írtam sehol, hogy csak Gyurcsány tehetett arról, ami a tanulmányban szerepelt, de bizony az elmúlt évtizedekben ő is a politikai "'elit" olyan része volt, aki döntési helyzetben volt - és nem lépett!
justhpeter
@Őrnagy: Ez még viccnek is rossz. Krumplin, pénzen, riogatáson, a közmunkások megzsarolásán és választási csaláson vett az a 2/3. Tulajdonképpen ezért nem is megy a kormányzás, csak a gazemberség, Mivel csak ahhoz értenek. Mármint a lopáson kívül.
amortizáltok
@KisTehen: orbánodnak naagyobb a zárt köre .csak itt is ott is hazudik 24/24 órát.vedd már észre.
Yoda69
Hol keszitettek a felmerest? A gyogyoban?
simmering73
@KisTehen: Te még hiszel a mesékben? HAHAHA (hogy egy klasszikus marhát idézzek)
kereső
@Béla333: Mit irtam, ami nem felel meg a "kényes" izlésednek? És rögtön gyurcsányozol/dk-zol egy jót. Ide hozod ezt a cikket-mintha nem is lett volna a bokros előzménye- az antall kormány, mintha nem lett volna a gyurcsány csomagnak előzménye- a 2x100 napos program, és az orbáni kötelezettségvállallások a jövőre + pénzügyi világválság, és mintha nem lett volna az orbán "csomagnak" előzménye- az elmult 100 év 10 legjobb éve- a maffia számára, mert ami most látszik a vagyonokból, az csak a jéghegy csúcsa. Mégis mit tett gyurcsány a 4,5-2,5 év alatt, ami ennyire "bevésődött"??? sokaknál?
Nem,nem kormányozott hibátlanul- és gyenge volt, és naiv.Na, de ha az a párt, amelyet 2006-ban ő hozott vissza a sirból- kihátrál mögüle, amikor meghallja a reformokat az eü-ben, és felhigitja a rendszerváltozás utáni első korrupció ellenes törvénycsomagot az ellennel karöltve, és megtorpedóz sok-sok olyan lépést, amely megalapozta volna, hogy az ország , amikor megérkeznek az eus 1000 milliárdok, akkor azt tényleg a felzárkóztatásra, az oktatás fejlesztésére- a mg. fejlesztésére, és az eü felzárkózatására lehessen felhasználni- de ez nem "tetszett", mert leállitotta volna a 30-70 osztoszkodást, és nagyon szigorú összeférhetetlenségfi szabályokat léptetett volna életbe. Befejezem Béla, mert téged is a tények zavarnak, nem tudtok tárgyilagosak lenni- legegyszerúbb azt mondani, hogy "Gyurcsány takarodj", ja most meg már Dobrev is, pedig ha valaki szakmailag és emberileg alkalmas lenne ennek a disznó ólnak a kiganajozására - az Dobrev. orbán foglyai vagytok-és észre sem veszitek.
rokker33
@kulabombaafityiszre: azt tudom. De te tudod hogy én vagyok az apád! ?? Anyádat taknyosra szopattam megb@szam lehugyoztam lesz@rtam és így fogantál meg :) Kis taknyos több tiszteletet apának!
Béla333
@kereső: 14.01
Nincs mit befejezni, mivel nincs is párbeszéd, veletek ez nem megy.
Egyébként azt amit a DK-s fanatikus sereg csinált 2018-ban az LMP-vel, az az országgal szemben egy történelmi bűn, amit nem lehet megbocsájtani. Egy Szél Bernadett vezette kormány Hadházy vezetésével a politikusi korrupció ellen kilábalás lehetett volna a posványból, de a DK-nak fontosabb volt az ország sorsánál az, hogy az LMP ne nyerjen, ez ellen küzdött!
Soha nem fogjátok elismerni, mint ahogy egy maffiahívő sem ismeri el, hogy zsákutca ahová a maffiafőnök az országot vezette.
50 év posvány talán elég lesz a kilábalásra...
amortizáltok
a telex ujságirója még a nevét sem merte felvállalni ??? na igy írunk mi ? másokról Karinthy forogna a sirjában.
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 11:04 ☻ Javaslom, hogy forduljál orvoshoz, ha a fideszes rokonaimról hadoválsz. Valószínű, hogy menthetetlen vagy, és nem tudnak rajtad segíteni, ha a Tóth (Toroczkai) Laci féle, fidesz szatelit pártrjához tartozól.
Nehéz nácinak lenni, ez azért mutatja bizonyos "ember " típusnak az agyi kapacitását. Ez inkább OKJ-s náci képző tanfolyam . Aki tudatlanságból "náci", az csak ezt az egy jelképet ismeri. Aki tudatosan, az el sem tudná rontani, ill. nem rajzolja falakra. Akik meg minden nem velük egyetértőt "lenáciznak", vagy "lefideszeseznek" sosem vették a fáradtságot, hogy megtanulják a történelmet. Ha sokat gyakorolod még országgyűlés alelnök is lehetsz Magyarországon, lásd K(D)úró' Dórát... Íme a horogkereszt rajzolás nehézségei...
www.facebook.com/justanotherwordpresspage/photos/barlangrajz-k%C5%91b%C3%A1nyai-alulj%C3%A1r%C3%B3-k%C5%91b%C3%A1nya-2014/10152426039418293/?paipv=0&eav=AfYfmGc5H8XQ14uC7neUceyVv_qhe7xgd2BqGGd6KofeAlvFAZRMvW42y8wUg4BhSH4&_rdr
Fejjel lefelé van a boszorkánycsillag. Amúgy egy náci miért rajzolna csillagot?
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/10245443_663319090372349_4969812408762891817_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=fDiW8W1djwIAX-cbGID&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBWgysEYflpmEJRuu8gvchLMProVZW5vV5duTCCC8HKCA&oe=640496EE
kereső
@Béla333: Ez nem válasz arra amit irtam, és amit @sgl is feszegetett nálad. Mint az angolna, úgy siklasz ki a "kényes" kérdések elől. És emlegeted 2018-at. Én meg majd azzal fogok válaszolni, hogy emlegetem 2021 ószét- amikor nem a párt "fanatikusok" gyalázkodtak, hanem párt vezetők. Na, akkor lett megalapozva az 50 év véglegesen- mert mindenki csak a saját kis pártja kakasszemétdombjára gondolt, és nem az országéra. Most sincs másképp- pöcsméregetés indul.
balos
@KisTehen: Mint a nyelved a geciék seggébe?Ahhoz sok sok EU pénz kéne,hogy a gazdagság az országot erősítse!Sajnos a hülyék a korrupció melegágyát vetik meg!
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 16: 18 ☻ Tudod fiam! Alapjában véve egy jó ember vagyok! Ha valakit elküldök a picsába, egész nap azon aggódom hogy odaért- e!
i.pinimg.com/564x/7e/03/77/7e0377b585e382ee8884ab53ba57368f.jpg
csak úgy....
@Őrnagy: te seggfej,te mindenkit le akarsz szarni!? :)
surdilloFUJT
@csak úgy...: ...hááátmert ő egy nagy halom szarkupac!!!
surdilloFUJT
@KisTehen: Szellemi toprongy,a te szádonorbán szaraszárad,idétlen baxatlan nagy marha!!!
surdilloFUJT
@Maccska: ...naa itt a másik szellemi korcsa a fidessnek,az agyrágó bogár éhenhalna a fejedben,mert a valaha,volt mini agyad már rég elrohadt!!!
terlasz
Szüksége is van a momentumnak minden szemfényvesztésre, ha életben akar maradni.
bence
@sgl: ! Erre ne várj választ ! A sok hülye beette az orbáni hazugságot ! Hiába látható orbán elképesztő gazdagodása akkor is Gyurcsányoznak ! Amíg ennyi idióta lakja ezt az országot addig itt változást ne remélj !
bence
@Katalina62: ! Mert rettegnek tőle ! Nagyon jól tudják , hogy ha Ő győzne , akkor rengetegen kerülnének a süllyesztőbe !
Lepényleső
...lehet abban valami,hogy a bán hű katonái,hiszen amit valamikor baloldalnak szoktak mondani,
hathatós segítségével látszott már akkor is omlani? Ne feledjük,sértődöttnek tűnő kilépésével
kezdett el a baloldalinak mondottak tábora bomlani,s hozzá rögvest meg is alapította sajátnak
mondható pártját,- úgymond mutatva alternatívát,- s azóta is a bánnal egyetemben sikerül az
embereket megosztani,- s vélhetően a vele járó haszonnal is megosztozni?
evacica
@bence: Na meg a börtönbe! A sok titkosított anyag ha nyilvánosságra kerülne lenne nagy meglepetés! Ezek lopnak csalnak hazudnak és velejéig romlott bűnbanda a főnökükkel az élen!
evacica
@Lepényleső: Milyen haszonról beszélsz ?! Gyurcsány a fizetését se vette fel mint Miniszterelnök jótékony célokra ajánlotta fel, és mind a mai napig a saját pénzükön jótékonykodnak többek között az Iványi félé egyházat is támogatják, nem úgy mint a nagy vezér kedves felesége aki Romániám jár adományokat osztogatni Kozma atyával na nem a saját pénzét hanem az adományokat!
evacica
És most jöjjön az én egyéni véleményem erről a kutatásról! Nagyon elszomorító ha ez igaz, hogy egy náci párt vezetője a 2006 események egyik főkolomposa aki a TV székház ostorának kirobbantója volt Ő maga mesélte anno az egyenes beszédben Kálmán Olgának hogy ő vitte oda a Kossuth térről azt a csürhét és történt ami történt ez az ember népszerűbb Dobrevnél és Gyurcsánynál!Bár sajnos nem áll messze a magyarok egy részénél a rasszizmus és az antiszemitizmus emlékezzünk csak 1922 23 ra itt már megjelentek a zsidó törvények Hitlernek se híre se hamva nem volt! Hiába az orbáni hazugságok és karakter gyilkosságok jól működnek mert ehhez aztán a lopáson a hazugságon kívül nagyon értenek! Donáthról pedig nekem igen szimpatikus volt mikor bekerült a politikába, de egyre nem tetszik ez az én kezembe van az igazság köve, és más ellenzéki pártok ekézése, főleg a DK é! Persze vizázni kell sőt muszáj de azt nem a nyilvánosság előtt ha nem zárt ajtők mögött! Ezek a nyilvános ekézések csak Orbánt segítik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.