A Hírklikknek adott interjút Herényi Károly, aki szerint ő nem egy humoros alkat, de abban hisz, hogy a diktátorok egy dologtól biztos félnek, az pedig a humor. 

Megindul Orbán Viktor szentté avatási eljárása, átírja a Bibliát a Fidesz – Herényi Károly ezeket várja 2024-től
Fotó: Facebook / Orbán Viktor

A volt MDF-es politikust többek között arról is kérdezték, mit vár 2024-től.

A Fidesztől kiszivárgott dokumentumok alapján a következőkre számítok. 2024-ben megindul a Vatikánban Orbán Viktor szentté avatási eljárása, amit Csád támogatni fog, az örmények pedig ellenzik, de Erdő Péter és Balog Páter átnyomja a kezdeményezést. Ennek alapján a Bibliát is módosítja a Fidesz: Jézus és az apostolok az új változatban nem Soros-félék, azaz nem zsidók lesznek. Iványi Gábor egyházát rendeleti úton felszámolja a kormány, Iványit megkövezik, majd nyilvánosan, az egyházi méltóságok társaságában máglyán elégetik. Mint a legtöbb stadiont építő miniszterelnök, Orbán Viktor lesz a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, a FIFA elnöke, és ebbéli minőségében kimondja, a világbéke megteremtése a focitól függ, s ezért minden hadban álló országot focimérkőzésre kötelez. A focipálya felezővonala a háborús tűzvonal, a stadiont a fronton Mészáros Lölő cége fogja építeni. A FIFA elnöke arra hivatkozik, hogy az I. világháborúban már volt ilyen: 1914-15 fordulóján német és a francia csapatok fociztak a csatatéren. Az Európai Unióból nem lépünk ki, csak nem járunk el, legfeljebb pénzért. A Türk Tanácsban erősítjük a pozícióinkat, a forint és az euró helyett a Magyar Nemzeti Bank fizetőeszközként a türk Batkát vezeti be. Módosul az állampolgárágról szóló törvény, csak az a 18. életévét betöltő ifjú lehet magyar állampolgár, aki élete első titkos országgyűlési választásán igazolhatóan a Fideszre szavazott. Ezért a szavazófülkéket automata fotófülkék fogják felváltani. Az ott – a szavazólappal a kézben – készült fotó kerül a személyigazolványba. A fotófülkéket a Tiborcz-Mészáros páros készíti. Újra lesz oktatási minisztérium: az új miniszter a szép magyar beszéd védelméért Karinthy-díjban részesült Bayer Zsolti lesz. A történelem oktatásáért a kizárólag nagyívű történelmi filmjei alapján Rákay Filip, vagyis Filip Öcsi felel majd. Az ellenzék továbbra is bejárhat a parlamentbe, de a háborús helyzetre tekintettel szót nem kap, különleges esetekben azonban elmutogathatja a mondandóját, esetleg jeltolmács alkalmazása lehetséges lesz. A rendkívüli háborús helyzet értelmezése nem csak a szomszédos államokra, hanem az egész világra kiterjed, ezért amíg a világ bármely pontján háború, harci esemény zajlik, Orbán Viktor rendkívüli meghatalmazást élvez. A migránskérdést is megoldjuk: minden migráns – kivéve a vendégmunkásokat, hiszen azok nem azok – az egész világra érvényes diplomata útlevelet kap, és mindenki menjen, amerre lát.

Herényi Károly a beszélgetés további részében már komoly válaszokat is adott, és részleteiben is kitért egy január elsejétől induló, országosnak szánt tiltakozó akcióra, az üzemanyagvásárlás bojkottjára, erről itt olvashat bővebben.

Forrás: Hírklikk

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
A vicc az,hogy ez nem vicc. A fideszesek simán meg is szavaznák a fent leírtakat,sőt! Istennek is nyilvánítanák orbánt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toller Béla
@KisTehen: Nem akart direkte a körösztény gerinccel foglalkozni, mert vagytok, akik ezt az anatómiai fogalmat sem ismeritek ...
kereső
Támogatom. Avassuk szentté még életében- ültessük trónra, tüzesre, tegyünk koszorút a fejére, az legyen a koronája- szamártövisből fonfa. - úgyis arra vágyik.
jáger laszló
Lehet,hogy +született az Antikrisztus!!??
Én ebben sem hiszek bevallom őszintén!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
telegdilaci
@KisTehen:Ami még gyomorforgatóbb hogy Szegeden az Önkormányzat tiltakozása ellenére,a Pártállam engedélyezett 4-hektárnyi 40-éves erdő kivágását,a Háborús helyzetre hivatkozással engedélyezte,mivel a Református Egyház Stadiont akar arra a területre építeni ez az Ország kész téboly az elmebajos Miniszterelnökével együtt,milyen pénzből kiknek a Pénzéből épít az egyház a Stadiont,miközben a Kórházak csódben vannak Osztályokat kell bezárni erre nincs pénze a Magyar kormánynak arra viszont van hogy Erdélyben felújítottak a Református egyház tulajdonában lévő kollégiumot,közben a mellette lévő sajnálatos módon össze omlott halálos áldozatot követelő 100-éves épület felújitására ismét ad a Magyar állam 25-milló ft támogatást,mivé tették ezt az Országot itt mindenkit támogatnak csak a Magyarok érdekei nem érdekli a kormány csak Propaganda szinten!
izéke
A vicc az,hogy ez nem vicc. A fideszesek simán meg is szavaznák a fent leírtakat,sőt! Istennek is nyilvánítanák orbánt.
simmering73
Már tíz éve szentté kellett volna avatni. Azóta is ott száradhatna a kereszten.
SÍva
@izéke: Ez csak azt jelzi, hogy helyesen itéljük meg őket! A másként gondolkodók ebben a kérdésben nem hibásak de arra kíváncsi vagyok, hogy miért nem tud bennünket befolyásolni?
Nessy
@telegdilaci: Azért egyet még nem sikerült megfejtenem. Mi köze van az ukrán háborúnak "Júdás" Kis Rigó erdő irtási engedélyéhez! A határon túliak támogatása részben szavat vásárlás, némi pénzmosással fűszerezve.
izéke
@SÍva: mert a mi agyunk már sikeresen át van mosva guruló dollárokkal :)))))) te is kaptál Gyuribácsitól karácsonyra jutalomdollárt a fizun felül? :)))))))))))
Sakk Matt
@izéke: Hozzám rubelt hozott egy nagyon zord fickó, de mondtam, hogy elnézte a számot, kettővel alattunk lakik a ház besúgója. Elnézést kért, majd orosz akcentussal közölte velem, hogy "nyem lattal sjemmit!"
izéke
@Sakk Matt: hozzám bekopogott a Mikulás és megkérdezte hogy akarok e ajándékot vásárolni? :))))
Nyírfa
@Sakk Matt: 10.30, @izéke: 10.40

:)))) Humorotoknál vagytok!
izéke
@KisTehen: tudod jelenleg egy euro 41,6 hrivnyát ér,miközben egy euro 382 forintot. Szóval mit is mekegtél?
izéke
@Nyírfa: jön a Szilveszter,durrognak a fajdkakasok,ja nem,azok dürrögnek :))))
Nyírfa
Nagyon szellemesen indít, és jól beszél Herényi, egyedül ezt a megállapítását beszélném meg vele, mert megkérdőjelezi a fogalmi értelmezése tisztaságát.

" . Orbánnál nagyobb kommunizmust senki nem csinált Magyarországon. "
izéke
@Maccska: taníts mester! Te szintén 3 diplomás román prédikátor! Ez a 3 mindenhol megjelenik a mesevilágban, 3fejű sárkány,3 királyfi,3 királylány,3 diplomás " msgyarok "
izéke
@Maccska: a mamád is ezt mondta,ezért is hagyott ott a kórházban és lett belőled lelenc,sajnálom,hogy nem volt igazi gyerekkorod és nem tapasztaltad meg a valódi szülői szeretetet :((
Csizmás Kond
Soha nem tudtam rájönni, hogy az ilyen elfuserált, kimustrált érdekpolitikusokat miért kérdezgetik...?
Eladott Ország
Lassan itt az ideje a boldoggá avatásnak. Az egyház és a diktátor “mennyei“ kapcsolata. Akkor lennénk mi is boldogok! Ahhoz előbb már meg kellene boldogulnia neki! Engem fognak nagyon boldoggá avatni, ha ő már nem lesz miniszterelnök!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/318538596_5803187793075656_5231832325728839628_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=3635dc&_nc_ohc=yCSxpbNRCeYAX_-uQml&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAL8YnwzraAr-xhcwP3sCQjtzwMW7jNpbZRhNllzbjSxw&oe=65904294
Eladott Ország
Már azt szeretnénk, ha egy brassóiért kiugrana a románokhoz végleg, ahonnan jött.
uploads.disquscdn.com/images/ac1f345f26c92afdd965025614c130b5706d9c57367c61dd583f2acad9e991d2.jpg?w=800&h=247
Sakk Matt
@KisTehen: Naa..már nem is érdemlek dollárt?!
Eladott Ország
@Csizmás Kond: @Maccska: Tizenhárom év fidesz uralom után ide jutottunk: 100 fiatalból csak 6 képzeli el a jövőjét Magyarországon. Ez a nemzet tragédiája! Magyarország lett Európa szegényháza, Bangladese. Van mire büszkének lenni illiberális szarzsákok, idióta fidióták!
twitter.com/janos_hary/status/1733843749258547413/photo/1
levarosbukta
@KisTehen: Ahha! Láttad te azt a pénzt? Nem? Mert más sem!
Billibácsi
Húúúú! Hát ez a jóslat hatalmas! Nem lehetetlen, hogy be is következik! Istenben pedig akkor fogok hinni ha viktorra ráomlik a templom amikor belép.
Nyírfa
@Maccska: 11.10

Végtelenül alpári megjegyzésedre kivételesen reagálok: amikor késztetést érzel a vulgáris képzelgésekre, s az azokkal való feltűnősködésre, gondolj bele, hogy egy szeretteddel ugyanezt teszi valaki, s hogy az milyen érzést vált ki belőled. Természetesen ennek feltétele, hogy képes legyél szeretni valakit.
Karácsonyi ajándékként átadom a javaslatom: vegyél igénybe pszichológusi segítséget. Ha nem elég, pszichiáterét, csak kezdj magaddal valamit, hogy ne vessen ki magából a civilizált társadalom, illetve, ha már megtörtént, legyen visszautad.
Szívesen.
jancsipapa
Ez még működik? Öreg hiba ,mert Orbánnak úgy kellenek az ilyenek ,mint egy falat kenyér...
izéke
@Maccska: te milyen fasizmusra vágysz nyilas?
kereső
@Nyírfa: 10:53 A sztálinit is "kommunizmusnak" mondták- erre gondolhatott Herényi.A szuverenitási tv. árnyékában "kommunista diktatúra" lesz ez a javából, fasiszta tartalommal.
CsipkeRózsa
@Maccska: 12:02

Nyírfa kiadós válasza után még tovább folytatod? Ne sértegess másokat!
kereső
@simmering73: Anno hitler is azt igérte a németeknek...aztán mi lett a vége.
geopapa
Teljes mellszélességgel és tiszta szívből támogatom Vajdánk szentté avatását, ha ennek alapfeltétele, a megboldogult állapot szerepel az Úr rövidtávú terveiben.
Alfa
egy kibaszott keresztény-fasiszta diktátor országában minden lehet...de ez csak a halála után...
Clavigo
@Őrnagy: @Maccska: Nektek egymással kéne dumálni,,két barom..
Nyírfa
@kereső: 12.15

A mondták, meg a gondolt nem az axióma ketagóriája.
Clavigo
@Maccska: Menjél " konzultáljál " ,inkább,,öreg. Az nem olyan megterhelő a 2.5 bytes agyadnak.Nem vagy azon a szinten,hogy leálljak veled vitázni..
tothjani
Csak nehogy valóra váljon mint a Pandémia (Netflix) sorozat , befejező rész végszava 2020 januárjában:
A WHO adatai szerint évente egymilliárd ember betegszik meg influenzában, 650 ezren halnak bele a betegségbe. Bármikor kitörhet az 1918-as spanyolnáthához hasonló influenza világjárvány, amely több százmillió emberéletet követelne. A legtöbb ország még sincs felkészülve, a kezelés és a kutatás is alulfinanszírozott.
nejlontacskó
@Maccska: " Ennek a szarházi Herényinek meg a Dávidibolyának nem kis szerepe volt a fidesz 2002 es bukásában.
Ha akkor nyer a fidesz akkor most más országban élnénk.
Ti akartátok, libernyákok. "
Nem értem, hogy miért panaszkodsz!
2010-ben nyert a Fidesz, és mára már, egy egész más országban élhetsz, ahogy azt remélted is!
A parlament már, csak nyomokban tartalmaz némi demokráciát, ha egyáltalán még találni benne.
A nyugat elfordul tőlünk, mi is, csak a hátunkat mutatjuk neki, kivéve, ha pénzt remélünk!
Pénz reményében, a mosdó sem büdös a turbó magyar főispánnak!
Akarom mondani, a királynak.
Jöhet a következő, újkori rockopera, az Ispán, a király!
A gyűlölet burjánzik, mert ugye, aki nem fideszes az gyurcsányista, ebből kifolyólag automatikusan, hazaáruló, sorosista, antimagyar, kommunista ( mondjuk, azokból áll a Fidesz senior tagozata! ), no meg persze, eltaposni való ellenség!
Nem politikai ellenfél, hanem NAGYBETŰS ELLENSÉG!
Megkaptad, egy egész más országban élünk!
De ezt, nem az ellenzéknek, hanem nektek "köszönhetjük"...
Másol
a kormány az Európai Unióra hivatkozva, literenként 41 forinttal megemelte január elsejei hatállyal az üzemanyagok árát, holott fele ekkora emelést várt volna el az EU, az emelést egy euróban megadott szinthez kellett igazítani, s a kormány trükközött a forint árfolyamával, így azután dupla annyival emelték meg, mint valójában kellett volna
elmennek maguk a faszba mocsok ner
jáger laszló
A 7szemtségit
Ez már több mint sok!!
Ezt nem szeretném,de lehet hogy csak vicc az egész!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
@SÖRÖS: Mit tökölsz?Minden nap lesz a geci napja!Arra verik az asszonyt a nemzethy csicskák ,és az eresz lakók!
SÍva
@izéke: Hát persze hozzám kamijonnal hozza! Sőt nálunk eső helyett is pénz esik csak csekk formájában!
Havanagi
Legyen ! Szent ördög még úgysem volt.
bence
Csak a címre reagálva : Hogy mikor szakad rá az ég , nyílik meg alatta a föld erre a cezaromániásra és az őt körülvevő pusztító sáskahadra ?! Még a puszta látványuktól is kinyílik a bicska az ember zsebében !
bence
Csak a címre reagálva : Hogy mikor szakad már rá az ég , nyílik meg alatta föld erre cezaromániásra ?! A puszta látványától is kinyílik az ember zsebében a bicska !
Giovanni Alba
@bence: ma, 18:57
Repetitio est mater studiorum. Azaz ismétlés a tudás anyja. Karinthy nyersebben s egyben viccesebben fogalmazott: Maga megbolondult, maga megbolondult, hogy mindent kétszer mond, kétszer mond?
bence
@Giovanni Alba: ! Beláthatatlan idő kell ahhoz , hogy téged utolérjelek !
bence
@Maccska: ! Herényi ? Eszembe sem jutott ! Sokkal inkább a notórius hazudozó , cezaromániás világ szégyenére , aki vezeti országunkat !
justhpeter
@Eladott Ország: 11:16: Azt gondolom tévedsz. Ha Orbán egyszer megtér őseihez, akkor a népet fogják majd bpldpggá avatni.
NKF
Herényi kussolhat! A Nagy Nyugodt Erővel együtt! Na meg Ibolykával!
Sámannus
Le maradtatok bagólesők, már a koránt kell áirni, mert megvan allah helytartója, vette a zaciba a talizmányot is bizony! Meg bazi nagy kucsmát, megcifraszűrt hozzá. Úgy olvassa a teve kakit a vízfolyás.
CsipkeRózsa
@bence: december 26., 20:56

Nem vagy egyedül, ezt sokan elmondhatjuk magunkról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.