Az igazságügyi miniszter most a nőnapot választotta, hogy tovább ismételgesse a Fidesz egyik kedvenc vesszőparipáját, a "genderezést" – írja a 24.hu. Vagyis nem minden nőnek kívánt boldog nőnapot.

Varga Judit nőnap alkalmából beszólt a nőknekFoto: Instagram / @dr.varga.judit

Varga Judit Facebook posztban köszöntötte mindazon nőket, akik szerinte "valódiak" és azok is mernek lenni – osztotta meg a 24.hu.

Ez a nap különösen fontos egy olyan világban, ahol már bárki szabadon választhat a majdnem száz féle nem közül… Ezért ma én is köszöntöm a nőket, akik mernek valódi nők lenni.

Valóban nem lehetn könnyű dolga annak, akinek "majdnem száz féle nem közül" kell választania.

Forrás: 24.hu, Facebook

Címlapkép: Instagram / @dr.varga.judit

230 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Akkor ide is. Tisztelet a nőknek! És egy idézet a wiki-ből. Talán még az agyatlan forgószél is ért belőle.
" A nőnap eredetileg a mai virágos, kedveskedős megemlékezéssel szemben munkásmozgalmi eredetű, harcos, a nők egyenjogúságával és szabad munkavállalásával kapcsolatos demonstratív nap volt: 1857-ben New Yorkban negyvenezer textil- és konfekcióipari munkásnő lépett sztrájkba a béregyenlőségért és a munkaidő csökkentésért. Manapság a különféle civil szervezetek ezen a napon világszerte, a nők elleni erőszak, a nőket érő családon belüli erőszak, a munkahelyi szexuális zaklatás, a prostitúció és az egyéb, a nők ellen elkövetett erőszak formái elleni tiltakozásuknak is hangot adnak."
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
fergeteg
Tömeggyilkosok napja. Rosa Luxemburg,Clara Zetkin a tömeggyilkosok.
A lázítók,a család rombolók,a megcsalók,az abortuszra buzdítók.
Sztálin,Hitler csoporttársai.
ROTH MANÓ
Ő nem is kell, hogy köszöntse a nőket!
Giovanni Alba
Akkor ide is. Tisztelet a nőknek! És egy idézet a wiki-ből. Talán még az agyatlan forgószél is ért belőle.
" A nőnap eredetileg a mai virágos, kedveskedős megemlékezéssel szemben munkásmozgalmi eredetű, harcos, a nők egyenjogúságával és szabad munkavállalásával kapcsolatos demonstratív nap volt: 1857-ben New Yorkban negyvenezer textil- és konfekcióipari munkásnő lépett sztrájkba a béregyenlőségért és a munkaidő csökkentésért. Manapság a különféle civil szervezetek ezen a napon világszerte, a nők elleni erőszak, a nőket érő családon belüli erőszak, a munkahelyi szexuális zaklatás, a prostitúció és az egyéb, a nők ellen elkövetett erőszak formái elleni tiltakozásuknak is hangot adnak."
tudode
A miniszter asszony megkérdezhetné a körükbe tartozó Schmidt Máriát a genderelméletről, érintettként
.
--- „Nyolcvanezer példányban buziznak le” – Ungár Péter kampányról, konteókról és pufidzsekikről
www.valaszonline.hu/2019/09/18/ungar-peter-lmp-ellenzek-interju/
--------------------------------
.
Ha még az alaptörvényüket sem tartják tiszteletben, mely szerint
.
XV. cikk
(1) A törvény előtt mindenki egyenlő. Minden ember jogképes.

(2) Magyarország az alapvető jogokat mindenkinek bármely megkülönböztetés, nevezetesen faj, szín, nem, fogyatékosság, nyelv, vallás, politikai vagy más vélemény, nemzeti vagy társadalmi származás, vagyoni, születési vagy egyéb helyzet szerinti különbségtétel nélkül biztosítja."""
----------------------------------
.
Mi van? Nincs férfi a háznál a Nemzetközi Nőnap alkalmából, aki köszöntené azokat, akik nélkül egy nagy nullák!
volvós
ez a Nő (?) inkább maradjon csendben a NŐNAP alkalmából !!!
Namely
"Varga Judit nőnap alkalmából beszólt a nőknek"
Helyesen:
"Varga Judit nőnap alkalmából beszólt a buziknak, és azoknak, akik a valódi nőiesség ellen harcolnak. "
csak úgy....
ez nem ugyan az a jucika,aki régen a lúdas matyiba eszetlenkedett? az szórakoztatóbb volt..
csak úgy....
@Shikari: a himringyót kihagytad tibim,pedíg-pedíg tudnod köne...,tudod,aki borotválkozás közben figyel rád.
balos
@Szeparepa2: A kurva ehhez a ribanchoz képest EGY ANGYAL!
balos
@Shikari: Apád már megint későn húzta ki a kék erest a seggedből!
Aki Én
Bátorság kell ahhoz, hogy valaki valódi nő legyen? Ez valami új, mint a 100 féle nem?
Miért érez késztetést valaki egy ekkora butaságra?
És a migránsok már a kanyarban sincsenek, meg Brüsszel...??? Annyit nem érdemelnek, hogy nőnapon megemlítse őket?
CsipkeRózsa
Senki nem gondolta, hogy ő mondjon a nőknek jó nőnapot, ha már mégis kívánt, ne tegyen hozzá rosszízű megjegyzést. Ő nem egy hozzászóló közülünk, hanem egy ország egyik minisztere.
Nessy
Ma a férfiak köszöntik a nőket sok évtizede immáron, nem mi nők egymást! Vagy ma éppen férfinak érzi magát? Hiába, nehéz lehet eligazodni a "100 féle nem" között!
lusta
@Giovanni Alba: Ilyen marhasáágokról itt nem beszélhetünk. A Soros-bérenc föld-trafik ártunk és qurmányunk hivatalosan is megmondta hol a nők helye, milyen fizetésre és milyen vak komondorokra számíthatnak.
csak úgy....
@Horizont: szerintem igen,elege lehetett a férjének,hogy juci is használja a borotvát..
csak úgy....
@Shikari: jujj tibi! mióta a dagadt csajod a rossz teljesítményed és a narcisztikus viselkedésed miatt kidobott..,csak nem ezen jár az óta eszed!? áldásom rátok de gyereket ne fogadjatok örökbe,ha jól is jönne a családi pótlék...
szegfue
@Shikari: 15:20 Neked is csak gratulálni tudok!
Nessy
@Shikari: Nem tudom a 100 féle nemből hova tartozol! Különösebben nem is érdekel. De most szégyelld magad, bármelyikhez is tartozz!
nemkati
És ez a tapló asszonyság a 100 féle nem közül pont a "hülye némber"-t választotta? IGEN!
Csizmás Kond
Szerintem is igaza van...Boldog nőnapot az igazi nőknek !
Nessy
@Shikari: Kérd az Egek Urát, hogy ne szülessen hermafrodita gyermek a környezetedben.
53 évi házasság után nem hiszem hogy változnom kellene.Viszont az évtizedek alatt az egészségügyben nem kevés genetikai problémát láttam. Ezért nem ítélkezem, hogy ne ítéltessek!
Nessy
@Shikari: Feladom! Ez a népnmezetikeresztényjobboldali stílus nekem nem megy! Azért, a tényleges problémák ennek ellenére fennállnak, bár nem olyan formában ahogy ezt is leírod. Nem "szörnyszülöttek", normálisan kinéző, értelmes gyerekek.
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 16:24 siki te nagyon hülye. Eddig megálltam, hogy szóljak hozzád, de ezt a minősíthetetlen hangot, amit megengedsz magadnak, nem lehet figyelmen kívül hagyni. Nem érsz te fel Nessy cipője sarkáig, mégis pökhendien próbálod kioktatni. Egy gusztustalan aljadék vagy, mindamellett tudatlan is, és éppen ezért merészelsz ilyen lekezelően írni.
Nyomoronc suttyó, hát tényleg nem bírod felfogni azzal az összeaszott egérpiszokkal a fejedben, hogy mi is az a társadalmi nem? Mit nevezel te áltudománynak? Persze nem tudod, mi az amit itt habzó szájjal, acsarogva támadsz, de ez nem is meglepő. Olvasni nem tudsz, megérteni a neked felolvasottakat még kevésbé.
Nesze, te retardált görény, ezen rugózz. hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%A1rsadalmi_nemek_elm%C3%A9lete
kereső
Meg kell állapitsam, hogy varga judit nem mer VALÓDI nő lenni! Dekázzon csak tovább- a női nem szégyene.
CsipkeRózsa
@tudode: 13:13

"Törölték a faj szót a francia alkotmányból
A francia nemzetgyűlés úgy döntött: kiveszi az alkotmány első pontjában szereplő „faj” szót, s helyette azt rögzíti, hogy nem fog nemi megkülönböztetést sem alkalmazni
13.07.2018 ~ 23.02.2021"

www.trt.net.tr/magyar/nagyvilag/2018/07/13/hontalanok-is-vannak-a-megmentett-thai-gyerekek-kozott-1011863
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 16:45 siki te nagyon hülye. Azt értem, hogy szellemileg alultáplált vagy, de jól jegyezd meg, vannak olyan dolgok, amelyek minden értelmes embert felháborítanak, és amiket nem lehet szó nélkül hagyni. Képzeld el, ha az utcán azt tapasztalnám, hogy ilyen stílustalansággal próbálsz egy nőt megalázni, akkor határozottan kifejezném rosszallásomat. Érted, te kisköcsög? Szerinted nem létezik az a társadalomtudományi diszciplína, hogy társadalmi nem. Szerintem meg te annyira sötét vagy, hogy még mindig a föld korongját a hátán tartó négy elefánt nevén gondolkodsz.
Amit nem bírsz megérteni, az szerinted nincs is. Rossz hírem van taplókám, a világ sokkal színesebb annál, mint amit te elképzelni bírsz. Tagadhatod, szíved joga, de a mocskos pofád dugd vissza a moslékos dézsába, aztán sunnyogj vissza a kemencesutba, és nézz magadba. Talán megnyugtat a sötétség.
Egy kérdés, ki tudtad betűzni a wikiből a gender meghatározását?
Nem? Sejtettem.
Clavigo
@Shikari: Te inkább a Szajer - tipúsu nőket kedveled... Nem igaz Bugsy ?
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Az alkotmány egy törvénykönyv, a faj egy teremtmény...a kettőnek semmi köze egymáshoz. Bármit erőltetnek a faj akkor is faj marad.
szegfue
@Shikari: 16:15 Eszemben sincs "okoskodni"... csak azt mertem képzelni: esetleg Magadhoz térsz, "felülemelkedsz" a napi "fikázásodon" és valahogy kipréseled azt az egyszerü mondatot pl. "virusmentes nőnapot kivánok mindenkinek", vagy valami hasonlót...
Nessy
@Giovanni Alba: Köszönöm a mellettem való kiállást! El kell ismernem, hogy én hibáztam, megpróbáltam értelmesen érvelni a tények mellett, de sokadszor kellett megtapasztalnom, hogy reménytelen eset. És miután már nem ez a hivatásom, így feladom!
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Olvasd el a cikket, amit belinkeltem, és megtudod, miért lett téma.
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 17:16 siki te nagyon hülye. A biológia fogalmait nem tudod elválasztani a társadalomtudományi kutatás fogalomrendszerétől. Talán megrémít a szó, hogy szociológia? Hidd el kis butus, nem az ördögtől való ez sem.
Egyszerűen annyira retardált vagy, hogy csakis a biológiai nemet ismered el, fel nem foghatod te tuskó, hogy a társadalomnak minden korban megvoltak az elvárásai. Mondom minden korban, mert ez a társadalmak fejlődésével folyamatosan változott, és most kapaszkodj meg, a változás napjainkban is tart. Kapálózhatsz ellene, az emberek együttélésének elfogadott szabályai is változnak, és -ó, szörnyűség- nem az új törvények miatt, hanem mert egyes szokások kimennek a divatból, mások felkapottak lesznek, és ez ellen a nem használ sem a szemellenző, sem a vaskalap.
Kússzál vissza a kemencesutba nyomi, és próbáld elfogadni, maga a társadalom támaszt elvárásokat, viszont képes alkalmazkodni is. Nem is olyan régen a hozzád hasonlók megkövezték volna azt a nőt, aki egyetemen akart volna tanulni, ma már lehet oktató, tanár, vezető. Ma már nem mutogatnivaló furcsaság egy nagyvállalat élén egy nő, mint vezérigazgató. Tudsz még követni gyökérkefe? 1912-ig kellett várni az első rendőrnyomozó nőre. Fel tudod te ezt fogni? A társadalmi elvárás szerint a konyhában lett volna a helye, de bebizonyította, hogy megállja a helyét, még az olyan tuskók ellenérzéseivel szemben is, mint te. Ma meg már teljesen természetes ha egy nő rendőr vagy katona. Vagy űrhajós. Megváltoztak a nemi szerepek, de a te kificamodott elképzelésed szerint csakis buzulást jelenthet. Bunkó vagy, ostoba, és ezért fölényeskedsz. Nem jött össze, szóval kemencesut, fejet lehajt, szégyenkezik. Csak egy türhő parasztnak juthat eszébe a Nemzetközi Nőnapon nőket gyalázni.
Még mindig rossz napok járnak a műkörmös szakmára, Edina?
szegfue
@Nessy: 17:38 Elsősorban nem az a baj, hogy "reménytelen eset", hanem azoknak az embereknek is durván, mocsok módon válaszol, akik vele még mindig tisztességesek... és akkor emlitem még, hogy nők és idősebbek.
kereső
@Giovanni Alba: Sajnos nem csak a nagy vadásznak vannak középkori nézetei/és hirdetett avas nézetei a társadalmi nem, és szociológia , mint tudomány ügyben. Ollvasd el mit irt a női nem szégyenére varga judit igazságügy miniszter nő létére. És akkor ne csodálkozz ,ha a lakájok azt fújják.
A szociológia egyébként is csak egy "búfé" tudomány szerintük.
Nessy
@szegfue: Mondjuk ez kevésbé zavarhat, hiszen csak egy név, amit a másik fél lát. A kor sem érdem. Engem a tényeknek a makacs tagadása, félremagyarázása tud bosszantani, és az érvek helyetti személyeskedés. Ami már a fiatalabbakkal szemben sem tisztességes, ameddig ők tisztességes hangot használnak.
csak úgy....
@Csizmás Kond: @Csizmás Kond: a fideszesek közül,szerintem szerinted mindenkinek igaza van! :) te egyszerü vagy mint egy egérfogó...,csak a ritka hülye egerek gyalogolnak bele a csapdádba, ezért is lettél éhenkórász egérfogó,aki a fidesz tányérról várja a falatot és a csalit.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: :)..ez nem téma hanem csak blöff. A törvénnyel nem lehet nemet, fajt, rasszot, gyülöletet, szeretetet alkotni vagy megtiltani, az csak arra jó, hogy büntessen ha valamit nem úgy csinálsz vagy szólsz, sőt amikor az ilyenekben kezdenek beletörvénykedni abból lesz igazán gyülölet.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Szerinted, a fajt csak eltüntették, vagy kivették a fogalmazásból, mivel az emberi fajhoz tartozik minden ember.
Giovanni Alba
@kereső: ma, 18:07 Láttam a képet, melyen Jucus és férjeura látható, a válás bejelentésekor került ez elő. Mama és kisfia, de a mama sokkal férfiasabbnak látszott. Mármint a hagyományos, felszínes sztereotípiák alapján.
Csak filmekből szerzem az információt, de hát tudjuk, a megjelenített problémák igenis valósak, bár nem annyira vegytisztán jelentkeznek, mint a vígjátékokban. Nos, gyakori helyzet, amikor egy lány -jobb híján- egy fiúcsapathoz akar tartozni, és úgy oldja meg a helyzetet, hogy pápább lesz a pápánál. Persze szükség esetén nem fél bevetni nőiségét sem. Úgy látom, amikor egy nő bekerül a brancsba, akkor a saját egyénisége elkezd feloldódni, a nőies nő imázsát palacsintasütéses, meg ablakmosós képekkel igyekszik bizonyítani. Az ellenoldal egyelőre még eléggé színes ahhoz, hogy a nők megőrizhessék egyéniségüket. Természetesen mindez azzal a felvezetéssel olvasandó, hogy én így látom.
Jucus azt mondja, amit mondania kell. Nem azon a polcon lenne amelyiken most van, ha önálló gondolata lenne.
Fidesz iroda, tagfelvétel vezető pozícióba, az ajtón tábla, kérem a gerincet és a maradék tisztességet a ruhatárban hagyni.
csak úgy....
@Csizmás Kond: a te érzelmi és szellemi világodban tátong egy hatalmas lyuk. -egy törés...,föltehetöleg, ezt a nagy lyukat csak a mészáros és társai tudják föltölteni az orbány gyözöbácsi köbányájából...
csak úgy....
@Csizmás Kond: bezzeg a kormánypárti blöff...,orbán örül neked :) már csak a csekély értelmed miatt is.
Lepényleső
Így lett sikeres a bán politika,- az ország száz felé megosztva,s került a bán fejére örökre a korona?
CsipkeRózsa
@Shikari: Vigasztalódj, a másik bejegyzésedre kapsz egy lájkot, a nőnapi kívánságra.
Gyurka80
@Giovanni Alba: Rosszul látod! Jogos csak a nőket köszönteni, a többi "nöszerűt" nem kell, had ne soroljam a különféle változatokat!
szegfue
@Gyurka80: A lehető legnagyobb tisztelettel: Téged sem az eszedért szeretnek... Őszintén nem kivánom még Neked sem, hogy szembesülnöd kelljen egy "nőszerü" emberrel, aki netántán a családodhoz tartozik. Persze lehet, hogy annyira "konzervativ" vagy: talán ezek létezésől nincs is tudomásod... de attól még létezik!
Giovanni Alba
@Gyurka80: ma, 19:41 Talán ha utalnál arra, mire is válaszolsz, az én dolgom is könnyebb volna. Egyébként mindenkinek szíve joga, kit, mikor és miért köszönt fel. Majd egyszer tájékoztass kérlek, mi az a kritériumrendszer, mely egyértelműen definiálja a NŐ fogalmát.
Hajrá Gyurka, előtted a lehetőség.
Gyurka80
@Giovanni Alba: A nő az a nő aki 100 évvel is ezelőtt volt.A mostani genderféle különféle variációk NEM.Ha ezt nem érted nézz utánna!
namihami
Az már csupán a százegyedik gond vele, hogy azt a szót, hogy ""százféle"", na, azt egybe kell írni.
Aznap, amikor ezt tanították volna, biztos bombariadó volt az egyetemen. Vagy az egyetemre való bejárással akadt némi hiátus. Persze, a Gazdija is focizni ment Angliába, tanulás helyett. Azóta se jogi, se politikai SIKERES karrierje nincs.
szegfue
@Shikari: "Édes Életem"! Hagyjál legalább már a hülyeségekkel... Téged, vagy @Gyurka80: "manipulálni", vagy esetleg az érzelmekre hatni?! Na neeeeeeee! Nektek talán nincs is olyan, hogy "érzelem"... legalábbis az irásaitokból ezt látom. És bizony más az emberek véleménye, ha van egy sérült rokona... ezt hidd el! És mégis milyen tényekre gondolsz ez esetben?! Esetleg, hogy egy sérült ember már nem ember? A tény, hogy utáljátok, aki nem "tősgyökeres" magyar nő vagy férfi...Nálatok más ember nem is létezik... pedig neki is van szavazati joguk, ők is adóznak, ők is élnek, ők is intézik a hivatalos dolgaikat pontosan ugy, ahogy Te, én és minden más és mégsem "teljes" jogu ember? Nem akarlak meggyőzni... olyan vagy, amilyen... a Te dolgod.
csak úgy....
@Gyurka80: @Shikari: ezt szeretem benned tibim,hogy van véleményetek mindenröl ...
te már több mint 100 éves,hogy a 100 évvel ezelötti nökkel is tisztában vagy?
ecsém,tudom goromba laszek és neveletlen,de meg köll kérdeznem,hogy te láttál e már pennát az életedben!?
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 19:25 Lám, lám, visszatértünk a kezdetekhez. Nos, kezdjünk neki.
siki te nagyon hülye. Nem vagy képes felfogni a biológiai és a társadalomtudományi kutatás szakszavai közötti különbséget. Nem kezdtél bele az idézet elolvasásába sem, mert félsz, hogy világod megrendül a szótól, rettegsz, csapkodsz és szépen kiröhögteted magad. Te tényleg képes lennél egy géplakatossal kekeckedni, mert anyacsavarnak nevezi az anyacsavart?
Te elvakult, agyatlan csökevény, a társadalmi nem egészen mást jelent, mint a biológiai nem. Pontosan arról szól, hogy amennyiben kukival születsz, akkor van veled szemben egyfajta elvárás, hogy mi leszel ha nagy leszel. A szokás nyitva tart előtted sok pályát, amelyen támogat, van néhány, amit elnéz, és akad, amit egyáltalán nem javasol. Ugyanez van a másik oldalon is. Nos, ezek az útjelzőtáblák nem örökérvényű igazságok, az idő során a határok megváltoznak, néhol összefolynak, még közös halmazok is létrejönnek.
Érted? Nem érted? Sajnálom, ennél dedósabb szájbarágásra nem vagyok képes.
Tehát a társadalom elvárja a kukistól, hogy férfiként viselkedjen, katona legyen és rendőr, meg tűzoltó, és pilóta, hajóskapitány, és így tovább. Ezek a hagyományos férfiszerepek. A nőkkel szemben a három K az elvárás, gyerek, konyha, templom. De most képzeld el, a nők erőszakkal betörtek ebbe a szépen kialakított rózsaszín világba, és képesek voltak/lettek elhappolni a pasik elől a hagyományos szerepek egy részét. Tudsz követni?
Hát most akkor képzeld el, a rendőrbácsi lehet néni is, és rajtad kívül senki nem csodálkozik. A másik oldal sem tétlenkedett, mert amíg anyu a nagyvállalat igazgatásával van elfoglalva, apu mos, főz, takarít, és büszke rá. Anyu olyat végez, amit hagyományosan a férfiak, apu olyat, amit hagyományosan a nők, és anyu nő marad, apu meg férfi. Magas ez neked, mint gilisztának a TV torony, menj vissza a kemencesutba, nem fogsz hiányozni.
verőce21
@csak úgy...: Te egy elveszett ember, mindig magaddal példálózol...!
lampa laz
jucus, csak nem te is ereszmászó leszel?
Gyurka80
@szegfue: Csak magadnak kívánj bármit!
csak úgy....
@Shikari: Shikari
@Gyurka80: Nem èrti
annyira aranyos vagy magaddal,hogy az hihetetlen...
különben a dokik szerint, ez nem igazán egészséges.
Gyurka80
@szegfue: Te azokat sérültnek nevezed aki nem tudja mi a neme? Nézzen a lába közé!
Giovanni Alba
@Gyurka80: ma, 20:05 Aki 100 évvel ezelőtt is nő volt, ma már tisztességben megőszült matróna. Arra kértelek, állítsd össze a kritériumrendszert, amely definiálja számodra a NŐ fogalmát. Nincsen szükségem sem a tanácsodra, sem a kioktatásodra. Az a kérdés, mi alapján mondod valakire, hogy nő.
Segítek, külső vagy belső tulajdonság, érdeklődési vagy tevékenységi kör.
Választ kérek, az, hogy nézzek utána, nem válasz.
Nessy
@szegfue: Ha a 100 évvel ezelőtti nők társadalmi helyzetére, elfogadottságára gondolnak, akkor ma nem lennének orvosnők,képviselőnők (igaz ma sincs sok) stb. Akkoriban a 3K volt a nők társadalmi szerepe. Kinder, Küche, Kirche! De még régebben a társadalmi státuszuk az "asszonyállat nem beszél"volt. Talán felfogják az urak,hogy ezt jelenti a gender fogalma, és nem a homoszexualitást! Az csak nekik jut mindenről az eszükbe.
Clavigo
@Shikari: @Gyurka80: @verőce21: Szájer Macát megköszöntöttétek már ,ereszlovagok ?
csak úgy....
@verőce21: 20:20 az a szerencséd,hogy nam azt mondtad,hogy én is annyira hüle mint te! :) ma a málna elvtársnöt helyettesíted?
csak úgy....
@Giovanni Alba: 20:25 ha így folytatod,szerintem még dadogós is lesz a tibink,-nincs benned semmi érzés és megértés!? ebbü a kölökbü,még traktorral sem tudsz értelmet kivonni.
verőce21
@csak úgy...: (20:51) Neked nem jön már meg az eszed, ne aggódj...!
verőce21
@csak úgy...: A kisujjad eltartod, ilyenkor amikor írod a furkóságaid, hogy hiteles legyen?
1984
Nemzetközi Nőnap. E örö e bódottá!

"Egy szál harangvirág,
ennyi csak, mit adhatok,
és kívánok még
nagyon sok boldog Nőnapot.

(és most jön a beszólás)

De látom (Margit), téged csak a virág érdekel,
mit mondok, az sajnos a füledig nem jut el.
De elnézem neked, mert engem szeretsz,
s így rossz ember nem lehetsz."

www.youtube.com/watch?v=Y4Jfx5MPLgQ

Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargiiiiiiiit!
csak úgy....
@verőce21: te mindíg az miatt aggódsz,ami gyakorlatilag nem is a te dolgod!
nekem meg veled köll küzdenem,így eszetlenül...,a mi utcánkba besütött a nap,persze ezt nem szeretném veled (árnyékoltal) szemben fölhasználni! :)
@verőce21: te akkora bugris,hogy még (már) a 8 álltalánosodban is kételkedek.
te ezt a kultúrát otthonról hoztad vagy a fidesz tanfolyamokon ragadt rád?
én azért kedvellek, nálam nem számít ha valaki hülye ,-ha ír -olvas-beszél..
verőce21
@csak úgy...: Megpattantál az országból, amikor már a rendszerváltás szelei kezdtek fújdogálni..., berezeltél, hogy talán a vérkomcsikat felelősségre fogják vonni...?
verőce21
@csak úgy...: Persze mire is mentél volna itt a kiváló képességeiddel, tudásoddal, ha nincs a Párt, ahol 6 elemit végzett sameszeket kerestek...!
Sámannus
@tudode: Biztos má az ő ura is buzibárban unatkozik valamelyik asztal alatt. Várja, hogy lekérje egy covidos nertársa.
Gyurka80
@Giovanni Alba:@szegfue Matróna a nénikéd.Nézz a lábad közé és megtudod férfi vagy-e vagy nő! Ilyen egyszerű a többi csak duma.Aki pedig átoperáltatja magát az az ő baja, nehogy már néhány idióta miatt ezzel foglalkozzunk, ez a libsik sajátja, hogy mindig ilyen "fontos" dolgokkal foglalkozik.
amaramaistanna
Nem szívesen írok effélét senkiről, de ettől a nőtől undorodom.
1984
Varga Judit, esetleg Handó Tündéről pár szót, hogy ő miért és miben bátor nő?
Ha a Fideszben mindenki tudta, hogy Szájer buzi (ráadásul a mocskosabbik fajta: gruppen szex, különféle perverziók, stb), akkor Handó Tünde is tudta.
Szóval...
csak úgy....
@verőce21: te belém estél mint ló a gödörbe? nem ám rám kenyed a nyomorodat,arra ott a soros meg a gyurcsány! szánalmas vagy @verőce21: és gyerekes ! frankón elcsavarta a szakképzett deutsc tomi az eszed..
terlasz
"Valóban nem lehetn könnyű dolga annak, akinek "majdnem száz féle nem közül" kell választania.!"

A százféle nem mellé tegyünk százféle igent a balansz kedvéért. Az sem baj, ha az egyensúly átbillen az igenek javára...
verőce21
@csak úgy...: Te egy hazudós Lenin-fiú...!
csak úgy....
@verőce21: ez mára az utolsó "fegyvered" ,te szerencsétlen hülyegyerek !? ha fölröhögök álmomban,annak te leszel az oka!
verőce21
@csak úgy...: Ha felröhögsz, az a zavartság elmebetegségre vall nálad..., lehet örökölted...,rajtad kívül van még a családodban agyilag zakkant?
verőce21
Isten éltesse Varga Juditot és minden nőt Nőnap alkalmából!
verőce21
Ilyen szép MILF-et ritkán látni, csak meg kellene csináltatni a haját... :)
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...hobortosságukban azt sem tudják mit csináljanak...de ha törvény akkor azzal pénzt lehet keresni.
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...szopd le anyukád faszát és szállj le rólam.
Giovanni Alba
@Shikari: siki te nagyon hülye. Arra próbállak rávezetni te tuskó, hogy nincsen gender propaganda. Társadalmi szerepek vannak, amit gendernek neveznek. Nem kell ahhoz nemváltó műtét, és nem tagadja meg a biológiai nemét az a nő aki férfiként él, férfiként viselkedik. Elvakultságodban kinevetteted magad, mert mi van akkor, ha egy fiúnak született nőnek érzi magát, úgy viselkedik, úgy öltözik, és közben meg a nőkhöz vonzódik? Akkor most homoszexuális, vagy mégsem?
Ne gyötörd magad a válasszal, kússz vissza a kemencesutba, fröcsögj, gyűlölködj tovább, lelked rajta.
Apró kérés, azt azért beláthatnád, hogy önmagaddal vitatkozol, másnak tulajdonítasz olyan állításokat, amelyek a beteg, szottyadt agyadban fogantak, és harcolsz rendületlenül árnyékokkal.
siki, te nagyon hülye vagy.
szegfue
@Gyurka80: tegnap 20:25 és 21:32 Az a szomoru hirem, hogy bizonyosságot szerezve Te napestig nézegetheted "mi van a lábad között", attól még bizony "sérült" vagy... ugy vállon felül...:((
Giovanni Alba
@Gyurka80: tegnap, 21:32 Mondd gyurka, te legalább érted amit ide firkantasz? Képzeld el, vannak olyan emberek, akiknek fontos a saját identitásuk, és ez nagyon változatos lehet. Az útvesztőt a sztereotípiák jelentik, mert a vaskalapos idióták mindenkit arra kényszerítenének, hogy az ő elképzeléseik szerint éljenek. A fiúk legyenek férfiasak, a nők nőiesek.
No de, összeszedted már a kritériumrendszeredet, amely definiálná a NŐ fogalmát?
Mondd, érted egyáltalán a feladatot?
Írtál valami olyasmit, hogy az a nő, akit 100 évvel ezelőtt is nőnek tartottak. Legalább is ezt hámoztam ki abból, amit ide firkantottál. Fogadjuk el ezt, akkor viszont írd össze a 100 évvel ezelőtti meghatározást, de megkérlek, Ádámig és Éváig már ne hátrálj vissza.
Azt nem akarom elhinni, hogy szerinted attól férfi valaki, hogy kukival született. Szerintem ennél némileg több szükségeltetik. Amennyiben viszont a legnagyobb komolysággal írtad, akkor szánlak, mert gondolkodásod egyszerű mint a faék, megvan a maga haszna, de valahogy nem igazán jelentős.
Azért próbálj meg nem kiesni a jófiú szerepéből. Hülyén nézel ki, amikor éppen rákezdesz a habzó szájú acsargásra.
szegfue
@Shikari: 5:47 Szerintem elég világosan irtam Neked még tegnap 20:12-kor, hogy Benneteket az "érzelmekkel nem lehet manipulálni"... ugy látszik kifogytál a szóból, mert ma ujra kezdted..:) Semmivel sem jutott közelebb a kettőnk álláspontja, tehát kár a szóért...
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 08:41 siki te nagyon hülye. Elegendő lett volna annyit begépelned, hogy sem kedved, sem képzettséged nincsen annak megértésére, hogy a társadalomkutatás megállapításait elképesztő ostobaság ideológiának titulálni.
De te harcolni akarsz, küzdeni, éppen csak megfeledkeztél róla, hogy azokat az árnyakat te magad festetted a falra.
Ha nem vagy kíváncsi a mondandómra, ha nem érdekel, akkor minek pofázol baromságokat? Jössz itt a nagyképű, megfellebbezhetetlen kijelentéseiddel, és erővel figyelmen kívül hagyod, hogy nem arról van szó, mint amiről papolsz.
Felesleges dolog engem minősítgetned, amikor te vagy akkora barom, aki egy tudományos kutatást ideológiának nevez.
Szóval, nem fogsz hiányozni, de amikor baromságot írsz, én is megírom a véleményem. Ha ez nem tetszik, tehetsz egy szívességet.
Az se rossz, ha visszasunnyogsz a kemencesutba, és megpróbálod a helyükre tenni a fejedben meglazult fogaskerekeket.
Aki Én
@Gyurka80: A nőnap miért is szólna másról, te észlény? Neked külön meg kell üzenni, hogy ez NŐNAP, nem pedig buzinap? Te ennyire buta vagy, tényleg?
Aki Én
@Shikari: ,,Hajrá, buzi, libsik!"

Nem gondoltam ,hogy egyszer drukkolni fogok neked, de HAJRÁ!
Giovanni Alba
@CsipkeRózsa: tegnap, 17:52 cicus ezt írja : "Az alkotmány egy törvénykönyv, a faj egy teremtmény...a kettőnek semmi köze egymáshoz. Bármit erőltetnek a faj akkor is faj marad"
Írja , de nem érti, pedig annyira egyszer. Van az emberi faj, egységes, komplett, és a törvény szövegéből éppen ezért törölték azt, hogy fajra való tekintet nélkül, mert ez így értelmetlen. A változtatással pedig éppenhogy nem erőltetnek semmit.
De hát ez egy macskának bonyolult, bonyolultabb a pamutgombolyagnál is :-)
Egyébként mellébeszél, meg félre is.
Gyurka80
@Giovanni Alba: A traktoros nők is egy ideológia terméke mi elmúlt.A most tobzódó 100 féle nem is az, a valósághoz köze nincs.Hány olyan eset volt, hogy átoperáltatta magát nővé, utánna rájött mégis férfi szeretne lenni.Ez már odáig fajult, hogy 6éves gyerekeknek változtatják meg a nemét, NORMÁLIS?
kereső
Egy nő véleménye:
"Kedves Varga Judit!
Te vagy az a nő, aki nem érdemli meg a nőnapot.
Igazságügyminiszter létedre azzal se vagy tisztában, hogy miről is szól március 8.
Nem virágról, szépségről, nőies idomokról, nem szuperwoman-ről, szép sminkről, friss frizuráról, főzésről vagy gyereknevelésről.
Az egyenlő jogok, esélyek napja ez!
A választás szabadságának a napja!
Hogy nőként szabadon dönthetem el, hogy mit kezdek az életemmel, a munkámat ugyanúgy értékelik érdemben és pénzben mint férfitársaimét. Vagy úgy döntök, hogy nem dolgozom és a családé leszek. Úgy döntök! ÉN!
Ezt a nőnapot Magyarországon nem lett volna szabad ünnepelni.
Te és a kormányod szembeköpitek mindazt, amiről ez a nap szól, amiért ez a nap egyáltalán létezik.
Kettes személyiszám, nőügyekkel-nem-foglalkozom, "ne akarjuk ugyanazt elérni mint a férfiak", női princípium, szüljétek tele az országot, az Isztambuli egyezmény nem ratifikálása, a dögkeselyűitek otromba megjegyzései ellenzéki poitikusnők külsejére.
Erre jössz te a "valódi nővel". Miről beszélsz te egyáltalán?
Olyan definíció, hogy valódi nő nincs! Ahogyan illiberális demokrácia sincs!
Ostobaság! Képzavar! Demagóg agymosás!
Őszintén kérdezem: nem szégyellitek magatokat?
Neketek nem jár a nőnap!
2021. március 8. csupán vásári komédiának minősült Magyarországon. És ti benne a ripacsok.
Semmit nem ért a bugyuta gesztus, hogy a virágboltok nyitva tarthattak, mert virág nélkül nem nőnap a nőnap.
Nem tavaszi, színes virágot érdemelt ez a nap, hanem fekete tulipánt!
#themisalliance"

Tökéletes !!!
Giovanni Alba
@Gyurka80: ma, 09:58 Már megint mellébeszélsz. Tessék szépen pontokba szedni a NŐ mint kategória ismérveit.
A traktoros és a gyári, szalagmunkás nő nem ideológia, hanem gazdasági szükségszerűség volt. Amikor a világháború alatt a férfias férfiak a fronton harcoltak és haltak, a gazdaság működtetését átvették a nők. Muszáj volt. Aztán ráébredtek, hogy semmivel sem alábbvalóak az éppen egymást gyilkoló pasiknál. Mondhatnám, öntudatra ébredtek.
Szóval csináld meg szépen a házifeladatot (írd le, mitől nő egy nő), és akkor majd érdemben tárgyalhatunk.
ómió
Egyszerűbb lett volna a genderileg egészséges nők felköszöntése. A többi úgyse nő, hanem beteg!
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 10:20 siki te nagyon hülye, a tanítóbácsis mez is csámpásan áll rajtad. Ne felettem ítélkezz, amikor önmagaddal sem vagy tisztában. A tények tagadása elmefejlődési rendellenesség, kezeltesd magad. Amit eddig összehordtál a témában, csak eszetlen vagdalkozás, mint egy verkli darálod a mondókád, a valódi érveket figyelembe sem veszed.
Mit reklámozok én azzal, hogy az orrod elé dugok egy egy idézetet egy tudományos kutatásról? Ez nem Coccolino reklám te idióta. Te azt szajkózod, hogy genderideológia, meg propaganda, én meg azt, hogy egy kutatás nem ideológia, és nem propaganda. Ha ezt nem tudod felfogni -márpedig a jelek szerint nem tudod- akkor be vagy zárva saját elméd sötétségébe, így nem csoda, hogy bánt az értelem fénye, és ezért kapálózol ellene.
A kemencesut, az való neked. Menj békével, vissza se nézz.
verőce21
@Shikari: Annak a kocajogásznak magyarázhatod...sehol egy paragrafus, vagy bekezdés...
Giovanni Alba
@verőce21: ma, 10:07 " A nőnap eredetileg a mai virágos, kedveskedős megemlékezéssel szemben munkásmozgalmi eredetű, harcos, a nők egyenjogúságával és szabad munkavállalásával kapcsolatos demonstratív nap volt: 1857-ben New Yorkban negyvenezer textil- és konfekcióipari munkásnő lépett sztrájkba a béregyenlőségért és a munkaidő csökkentésért. Manapság a különféle civil szervezetek ezen a napon világszerte, a nők elleni erőszak, a nőket érő családon belüli erőszak, a munkahelyi szexuális zaklatás, a prostitúció és az egyéb, a nők ellen elkövetett erőszak formái elleni tiltakozásuknak is hangot adnak"
Hülye vagy
Gyurka80
@Giovanni Alba: Te agymosott vagy! Ezerszer leírtam mi a NŐ! Egyszerű mint a faék, nézz a lábad közé, ez nem a fejben dől el, mert akkor baj van a toronyban.Csak 2 nem van a többi hülyítés..
Aki Én
@Gyurka80: ,,Hány olyan eset volt, hogy átoperáltatta magát nővé, utánna rájött mégis férfi szeretne lenni.Ez már odáig fajult, hogy 6éves gyerekeknek változtatják meg a nemét, NORMÁLIS?"

Hogy mi itt, vagy máshol erről vitázunk, az rendben van. Ami nagyon nincs rendben, az az, hogy vezető politikusok erre építik kampányukat, és hazug propagandájukat azért, mert tudják, hogy a magadfajtát ezzel bevihetik az erdőbe. Már egy qrva nőnapi köszöntés is tömény propaganda ezeknek a beteg hazaárulóknak, és te kajálod ezerrel.
Qrvára semmi köze senkinek ahhoz, hogy valaki nő vagy férfi akar lenni. Milyen alapon szólunk bele, de főleg politikusok világjárvány idején? Nyilván azt, hogy gyerekeket traktálnak ezzel, nem szabad hagyni, de ez más kérdés, más kategóriába tartozik.
Ez nektek szól, mert buták vagytok, és rettentő járatlanok a témában.
szegfue
@Shikari: 10:22 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Giovanni Alba
@Gyurka80: ma, 10:39 Gyurka, hol a lecke? Vagy szerinted az igazi nő ismérve az XX kromoszóma?
Ennyi? Kész és vége? Ettől már igazi nő? És még én vagyok az agymosott. Vicceskedsz, méltatlankodsz, háborogsz, de mondd, mielőtt megkéred valakinek a kezét, megpróbálsz véleményt alkotni, vagy az első utad a genetikai vizsgálatra vezet?
Egyébként nem, nem írtad le, mi alapján kategorizálod a nőket igaziként és nem igaziként. Vagy annyira Superman (Sperman) vagy, hogy egy pillantással felméred a genetikai térképet?
Jössz itt a kukkolással, de mondd, egy női pankrátort ha látsz az utcán, megkéred szépen, hogy vethess egy pillantást a lába közé, mert bizonytalan vagy a megszólítását illetően?
Vagy te nem is szatír vagy, nem azért leselkedsz tornászlánykák fürdőjében mert kéjvágyad kényszerít, hanem csak adatgyűjtést végzel? Annyira fiúsak külsőre.
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 10:59 siki te nagyon hülye. Észre sem veszed, hogy félrebeszélsz. Vagy mellé, mindegy. Bizonygatod a nyilvánvalót, és közben meg árnyakkal harcolsz, mert kevered a fogalmakat.
Nem érted a gendert mint fogalmat, nem veszed észre, mekkorát tévedsz amikor ideológiának meg propagandának mondod, és azt tekinted végső érvnek, hogy leszögezed, az ég kék és a fű zöld.
Nem, nem kell válaszolj.
ómió
@Shikari: Azt hiszem, korrekt definíció!
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 11:08 És én Giovanni Alba, önnek is jó napot.
siki te nagyon hülye, nem unod még ezt a játékot?
Aki Én
@verőce21: ,,A nőnap egy kommunista ünnepnap!"

Az. Ezért ugrott elő a komcsi besúgó lánya, Varga és orbán elsőként. Magukénak érzik.
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 11:20 Nem az én hibám ha kelmed elme állapota nem teszi lehetővé pár egyszerű mondat megértését, így leírom rövidebben, velősen : siki te nagyon hülye.
verőce21
@Giovanni Alba: (10:33)
"A nemzetközi nőnapot 1911-ben ünnepelték meg először, időpontja 1913 óta március 8. A nők jogai és a nemzetközi béke napját 1977-ben tette hivatalos ünneppé az ENSZ-közgyűlés.  Magyarországon 1914-ben ünnepelték meg először a nőnapot."
Neked sosem jön már meg az eszed, ne aggódj!
verőce21
@Aki Én: Ezért ugrottál elő te is, mint vonalas kommunista...?
verőce21
@Shikari: Buta csukák. Fárasztani kell őket, mint halat a horgon...
Aki Én
@verőce21: 11:25 Mi valótlan abban, amit @Giovanni Alba: írt? Te tényleg képtelen vagy bármit megérteni :(

@Shikari: @verőce21: Az már tényleg drámai lenne, ha már egymást sem értenétek meg, két elmebeteg bohóc :)
verőce21
@Aki Én: Itt per ma, te vagy az elmebeteg Feri!
De attól tartok holnapra sem javulsz...!
Aki Én
@verőce21: Te tényleg képtelen vagy bármit megérteni :(
Aki Én
@verőce21: Ostoba, gyerekes idióta vagy. Ma is, holnap is...
sperma, kaki, pisi...
Balfasz vagy.
verőce21
@Aki Én: Te egészen kicsi kis s per ma voltál itt kezdetben Feri.
És egy geci nagy bolond lett belőled!
Aki Én
@verőce21: Nem tudsz leállni, mi, elmebeteg? Legalább szórakoztató, vagy intelligens lennél.
De csak egy buta lúzer vagy, akit a nemzeti-bolond is hülyére vesz.

ezalenyeg.hu/kozugy/orban-5-baklovese-ezert-nem-tud-megvedeni-minket-51320?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=51320
Gyurka80
@Giovanni Alba: Abban igazad van ma már vigyázni kell, mert lehet férfi volt és átoperáltatta magát.DE akkor is látszik rajta, ha te nem látod a te bajod!
Gyurka80
@Aki Én: Senki nem szól bele! Csak azt nem tekintjük nőnek aki maga sem tudja eldönteni micsoda.És amit idéztél tőlem ilyenné fajul akik helyeslik az ilyen betegeket.A libsikkel és veled és @Giovanni Alba: - val az a baj, hogy mindenkinél okosabbnak képzelitek magatokat és a hülyeséget ránk akarjátok kényszeríteni! Ilyen hülyeségen ami csak néhány embert érint rugóztok, nincs jobb dolgotok?Marha jó dolgotok van ez alatt a kormány alatt, és szidjátok, NORMÁLIS!! Valami hasznosabbat is csinálhatnátok.
verőce21
@Aki Én: Nyugodjál már le, te buta Lúzer...!
Ha valaki nem tud leállni, az te vagy, @Aki kretÉn:
verőce21
@Aki Én: Te ilyen baromságokat, hazugságözönt olvasol, mint "EZ ALÉNYEG"? - nem csoda, hogy ilyen megzavart elméjű leszel tőle...!
Aki Én
@Gyurka80: 13:50 Picit értelmetlen és zagyva a fogalmazásod, de megpróbálom értelmezni.
Nem mi rugózunk ezen, szóba nem hoznánk ezt a magánügyet, ha vezető politikusoknak és híveiknek nem ez lenne a napi téma évek óta. Ahogy mint most is, hiába adod elő azt a butaságot, hogy ez a mi témánk. És azért mert nem ítéljük el ezt a létező, emberiséggel egyidős jelenséget, még nem helyeseljük. Csak van annyi eszünk, hogy ne támadjuk.
Ha jó dolgunk is van, az nem a kormány érdeme, ez ostobaság..
Tény, hogy ezek eszméletlenül lopnak, hazudoznak, kontárok. Ez az oka, hogy az ország túlnyomó többsége nem fideszes. Ha ezt nem látod, az téged minősít.
Aki Én
@verőce21: Cáfold a tényeket lúzer, cáfold. Utána nevettesd ki magad balfasz. Melyik rész nem igaz, és mi a valóság?
Most mondom, hogy képtelen leszel egy sort is cáfolni, mert hazudós buta fasz vagy.
Nem attól lesz valami tény és igaz, hogy te a magad csekély képességeidel azt elismered vagy nem.
Gyurka80
@Aki Én: Túlnyomó többsége micsoda, konkrétan!
verőce21
@Aki Én: Téged mindenki szívat, Lúzer, mert megfelelő alany vagy rá...!
Aki Én
@verőce21: Ez tőled elég morbid :)
Még nem volt arra példa, hogy korrekt választ adj valamire. Te buta vagy a szívatáshoz, ne álltasd magad.
verőce21
@Aki Én: Pedig egyfolytában szívsz, különben nem válaszolnál...tagadsz..., mentegetőzöl...buta vagy!

Egyébként "áltasd" ... - ebből is látszik a nagy eszed...!
Gyurka80
@Aki Én: te páva és jabronkat olvasol, rossz lehet neked (ezek szoci hazugságok csak , hogy értsd)!
Aki Én
@verőce21: Ez komoly érvelés. Állandóan válaszolsz, de sosem a kérdésre. Bedobsz valami hazugságot, aztán ha visszakérdeznek, elkezdesz bohóckodni, mert pontosan tudod, hogy a hazugságaid védhetetlenek, így hát el sem kezded. Ehhez értesz, te szellemi mélyszegény. Ha nem az lennél, nem lennél tolvajpárti, átlátnál a fideszen.
D te nem, mert buta vagy.
Szebb lenne a világ, ha legalább annyira írna mindenki helyesen, mint én.
Aki Én
@Gyurka80: Nem kellene lassan megtanulni magyarul? Kevésbé szerény képességekkel hitelesebb lennél, talán megértenél dolgokat. Olvass valamit, bármit. Csak a propaganda adókat felejtsd el.
Giovanni Alba
@Gyurka80: ma, 13:40 Késik a dolgozatod, szerencséd van, hétfőn ünnep, így keddig kapsz időt, bár a feladatod roppant könnyű volt. Az XX-et nem fogadom el megoldásként, kevés, és nem kellően alátámasztott.
Mi az, ami alapján megmondod egy futóról, hogy ő nő? Mert éppen a napokban tűnt fel egy fénykép egy futónőről, akiről első blikkre 99,9% mondta, hogy férfi.
Dolgozz mér, te ennél többre vagy képes.
(nem gondoltam egészen komolyan, de hátha mégis)
Tehát munkára Gyurka!
Giovanni Alba
@verőce21: ma, 11:25 Mesélj kis hercig herceg, mi a gondod? Tán vitád van a történelemmel? Hol különbözik a te idézeted az enyémtől, és miért mondtad, hogy a nőnap kommunista ünnepnap?
Amúgy jól vagy, iszol rendesen?
Gyurka80
@Giovanni Alba: Milyen naptárad van, hogy hétfő és ünnep van.Itt kedd van, honnan írogatsz?
Giovanni Alba
@Gyurka80: ma, 17:46 Kérlek szépen, nyugtass meg, nem lehetsz ennyire értetlen.
Leírom neked lassan, késik a dolgozatod, szerencséd van, hétfőn ünnep, így keddig kapsz időt.
Akkor most elemezzük a mondatot.
Mivel ma kedd van, de késik a dolgozatod, nem hétfőig kapsz időt, hanem az ünnep miatt keddig.
Így már érted?
Viszont most már nem csodálkozom a beírásaidon.
Giovanni Alba
@Gyurka80: ma, 13:40 Lásd milyen jó vagyok hozzád, nem mintha megérdemelnéd, de a segítő szándék erős, vagy csak érdekes lenne látni az elképedésedet. De ha te is azzal jössz, amivel piroska szokott, hogy te ezt már régen tudtad, nincsen benne semmi újszerű, de azért ennek tudatában is nyomtad a hülyeséget, akkor egyszer s mindenkorra leszerepeltél.
Olvass : nlc.hu/csalad/20200609/interszexualis-caster-semenya/
Gyurka80
@Giovanni Alba: Hűha, de sok embert érint ami a cikkben van! Már válaszoltam: " Ilyen hülyeségen ami csak néhány embert érint rugóztok, nincs jobb dolgotok?Marha jó dolgotok van ez alatt a kormány alatt, és szidjátok, NORMÁLIS!! Valami hasznosabbat is csinálhatnátok."
verőce21
@Giovanni Alba: Te egy egyszeri eseményt írtál le.
Én pedig a helyes meghatározást, az általános elfogadtatást. Tanulj, talán lesz belőled még valami...!
verőce21
@Aki Én: (15:59) Buta vagy Feri...!
És a helyesírásod is hiányos, mert ideggyenge ember vagy... baj van ott fenn...
Giovanni Alba
@verőce21: ma, 18:46 Ne nevettess már kisherceg. A fölényeskedésed átlátszó, megnyilvánulásod komolytalan.
A két idézet nem mondott ellent egymásnak, akkor miért akarod ezt vitának beállítani?
Szánalmas pojáca vagy ahogy itt előadod magad.
szegfue
@Gyurka80: 13:54 Te ostobák gyöngye! Ennyit tudtál Magadból kipréselni?:)))
verőce21
@Giovanni Alba: Szánalmasnak te tűntél, amikor több helyen is belinkelted ugyanazt az okoskodást...
Ami ráadásul tévedés.
Giovanni Alba
@Gyurka80: ma, 18:23 Nem én (tényleg, ki az a mi?) rugózok ezen Gyurka, hanem te vagy az, aki nem tudja elengedni a témát. Szerintem magánügy, azt mondom, van ilyen, erre jön a csahos falka, hogy beteg és torzszülött és minek is él az ilyen. Azt mondod, propaganda, és megrontják a szegény, ártatlan kisdedeket, akik természetesen védve vannak a meleg családi fészekben, kivéve ha apunak vagy anyunak "olyanja" van. Azt mondod, a homoszexuálisok puszta léte is provokáció és propaganda, viszont akkor mit mondasz az útszéli pillangókra?
Az aduász a "nem normális", mintha tudnád is mit jelent a statisztikai átlag, a szóródás és az eltérés. A két szélsőség közötti keskeny mezsgye amit mindközönségesen normálisnak tekintünk. Sokkal pontosabb lenne átlagnak nevezni, mert bármiféle eltérés különbözést jelent. A mai közmegegyezés már nem a 200 évvel ezelőtti közmegegyezés. Ma már nem méri centivel a rendőr a strandon a női fürdőruha hosszának elégséges voltát.
Sok minden megváltozott, de változatlanul késésben a vagy a dolgozatoddal.
Előkerült a politika is? Most meg akarsz győzni arról, hogy milyen nagyon jó dolgom van a kormánynak hála?
Hagyd a komolytalan győzködést, főleg most, hogy a "kisemberek" sorra mennek tönkre, a kényszerűségből bezárt munkahelyek talán véglegesen megszűnnek, fájdalmasan kevés kompenzációt kapnak, azt is lassan és késve.
Persze vannak egyesek, akik most is nyernek, mennek a milliárdok a kisvárdai stadionra, a MotoGP-re, vadászati kiállításra, akinek meg lejárt a 3 hónap álláskeresési támogatás, az meg forduljon föl. Te Gyurka gyerek, ne bosszants fel.
Giovanni Alba
@verőce21: ma, 19:01 Talán jelezd észrevételed a wikipediának, nyugodtan említsd meg, hogy hiteltelen és marhaságokat írnak, közben meg szólj jucusnak (ex magyar-né) hogy tiltsa be, mert itten mérgezik az ártatlan lelkeket, különben is színtiszta propaganda az egész, még azt is le merik írni, hogy a szivárvány szép, meg a valláson is gúnyolódnak, mert még azt is írják, hogy a vízözön után feltűnt az égen a szivárvány, mint egy ígéret, egy szövetség Noé és az ő istene között, amúgy pedig az összefogás, a sokszínűség jelképe. De neked ez fáj, mert így nem lehet a világ fekete és fehér.
Gyurka80
@Giovanni Alba: Mekkora hablagyot hordasz össze te grafomániás! Elengedtem a témát!
Gyurka80
@szegfue: Igen ennyire fusssa! De TE a nagy OKOS aki demens!
Gyurka80
@Giovanni Alba: Már megint a kivételekkel foglalkozol, igazi libernyák vagy. Van bértámogatás amit a libsi polgi lenyúl.Amúgy nem támogatás kell, hanem munka!
verőce21
@Giovanni Alba: Ezzel a hablattyal nem tudod elterelni a tévedésedről a figyelmet.
Rossz rágondolni, minek adtad ki magad és mennyi kárt okozhattál ott ilyen és hasonló tárgyi tévedésekkel...!
Giovanni Alba
@verőce21: ma, 20:47 Azért nem kellene ennyire impotensnek lenned szellemileg. Ne gondolkodj, nem megy az neked.Az értő olvasás terén is kihívásokkal küszködsz, mégis osztanád az észt, ha neked lenne legalább csipetnyi.
Nagyon nagy neked az a mellény.
Komolyan azt hiszed, hogy elhiszem a nagyképű dumádat, és majd komolyan veszlek?
Hát, elszámítottad magad. Nem baj, megtalálod majd zsákként a foltodat.
Giovanni Alba
@Gyurka80: ma, 20:06 Te Gyurka, elhiszem neked, hogy a mostanság regnáló hatalom csakis jót és szépet akar, meg elhiszem a lózungokat is (pedig nem), de ébredj már fel és nézz körül. A bértámogatást lenyúlja a libsi polgi ... aham, és ahol nem libsi a polgi? Ott miért háborognak a vendéglátósok? Kinek jó az, hogy már fél éve nem nyithatnak ki, a raktárkészlet szépecskén rájuk romlik, a befektetés ebek harmincadjára jutott, veszteség van, bevétel nincs, támogatás lassan és későn, ráadásul semmire nem elég.
Aztán térjünk kicsit vissza az alapokhoz, honnan tudod te, hogy ki az igazi nő? Mert teszerinted egyből látszik, aztán meg mégsem. Minősítgetni azt tudsz, felelni azt meg nem.
Arról se feledkezzünk meg azért, hogy a te csőrödet piszkálja, ha valaki más elvek szerint akarna élni, mint ahogy te elő akarnád neki írni, és te hoztad elő a jóságos főméltóságú főkormányzó zseniális kormányzását, szóval vegyél vissza csöppet a nagy hangból.
verőce21
@Giovanni Alba: Vegyél vissza csöppet a nagy hangodból. Neked sorozatos tárgyi tévedéseid vannak, ezt rosszul álcázod a beképzelt szövegeddel.
Ennél gyengébbek neked a képességeid...
verőce21
@Giovanni Alba: Csipetnyi eszed az van, nem mondom, de vajmi kevés. Értő olvasásod pedig egyenlő a nullával.
Eladott Ország
@fergeteg: március 8.13:03 ♦ Te elmebeteg fidesz barom/birka! "1909-ben az Amerikai Szocialista Párt február 28-át tette meg nőnappá. Magyarországon 1913 óta ünnepelhetjük a Nemzetközi Nőnapot március 8-án. Az ünnep március nyolcadikára kerülése megemlékezés a textilmunkásnők 1857-es lázadására. Ezen a napon New Yorkban mintegy negyvenezer munkásnő egyenlő bérért, rövidebb munkaidőért sztrájkolt."
Aki Én
@verőce21: Látom kapod az ívet rendesen. Az az érdekes, hogy sokat beszélsz, de keveset mondasz.
Már mondtam, bedobsz valami oda nem illő butaságot, és mikor arra reagál valaki, nyüszítesz tehetetlen dühödben, hogy felhívták a figyelmet az ostobaságodra. Válasz, cáfolat, igazolás az persze soha.
Mert buta vagy.
szegfue
@Gyurka80: tegnap 20:02 Butuska... hogy lehet egy okos demens?! A kettő teljesen ellentétes... Bátran válaszoljál, legyen Tiéd az utolsó szó, hátha megnyugszol.(
Giovanni Alba
@verőce21: tegnap, 22:14 Lopod a szöveget kisherceg, ráadásul a tükröddel beszélgetsz, csak azt nem értem, minek kellett ezt közhírré tenned?
tegnap, 22:18 Ne mondd ha nem akarod, de megkérdezlek téged, mint kívülállót, mi a véleményed az intelligenciáról?
Mielőtt elkezdenéd az óbégatást, ez kölcsönzött szöveg, a szerző ismeretlen előttem, de a megjegyzés nagyon idevágó.
verőce21
@Giovanni Alba: Sok fölösleges szöveged van, ha rajtakapnak egy ostobaságon, de nem tévesztesz meg.
Nézzük magát a dolgot. Mindketten a vikiből ollóztuk a szöveget, de te egy 170 évvel ezelőtti napon történt munkásmegmozdulásról tudósítottál, egyszeri eseményről,aminek semmi köze a nőnaphoz, azonkívül, hogy ezen a napon történt. A te erre való utalásod hibás, mert az csak egy egyszeri szakszervezeti megmozdulás volt.

Én viszont magát a Nemzetközi Nőnap kialakulását, évenkénti ünneplését, majd később, ennek nemzetközi ünneppé emelését írtam le, helyesen.
verőce21
@Aki Én: Feri, a te butaságod mantrázása mások felé, olyan, mint a Chaplin filmekben a "Megöntözött Öntöző" története, amikor saját magát locsolja szembe...!
csak úgy....
@Aki Én: @Giovanni Alba: nem lenne okosabb ha lesz..átok ezt az okoskodó tojást?
@verőce21: atyafi csak unalmában okoskodik, ez nála a közismert se kutyája se macska szindróma..
verőce21
@csak úgy...: Ezt a "se kutyája se macska" szindrómát te bizonyítod itt másnaponta, húgyagyú...!
csak úgy....
@verőce21: neked a fantáziád is korlátolt!
Giovanni Alba
@verőce21: ma, 11:38 mult-kor.hu/20110308_tuntetestol_a_hoviragig_a_nemzetkozi_nonap_rovid_tortenete
Kicsit hosszú, de részletes. Erőlteted hogy neked van igazad, de tudod mit, legyen. Nekem ettől még nem lesz kevésbé igazam. Annak az eseménynek, aminek szerinted semmi köze a Nőnaphoz, hát meg kell mondjam, hogy éppen amiatt lett március 8 az ünnepnap.
"Március 8-án tartják a Nemzetközi Nőnapot annak emlékére, hogy 1857-ben ezen a napon New Yorkban mintegy negyvenezer munkásnő sztrájkolt egyenlő bérért, munkaidő-csökkentésért. A nők jogai és a nemzetközi béke napját 1977-ben tette hivatalos ünneppé az ENSZ-közgyűlés."
Rendben, legyél te a mindentudó, az megkérdőjelezhetetlen megvilágosodott, de szerintem csak vergődsz.
verőce21
@Giovanni Alba: (16:27) Nalátod nagyokos!

Bután bömbölted itt a hülyeségedet a Nőnap eredetéről és a minősítéseidet. Gondolom, mennyi erőfeszítésedbe került elismerni a tárgyi tévedésedet. (Még akkor is megpróbáltad elferdíteni a hülyeségedet.) Mennyi ilyen szövegértelmezési problémád, tévedésed lehetett aktív életedben, amiből hatalmas károk keletkezhettek...

Mert nem az 1857-es tüntetés tényétől lett Nőnap - az csak egy egyszeri szakszervezeti esemény volt -, hanem attól, hogy a kommunista Clara Zetkin összeült barátaival egy szobában, és elhatározták, hogy létrehoznak egy Nőnapot. Ezt az 1910-ben, Koppenhágában megtartott II. Nemzetközi Szocialista Nőkongresszuson előterjesztette, javasolta, hogy évente rendezzenek világszerte nőnapot. Amit a következő évtől kezdve ünnepeltek.

A dátuma kezdetben változó volt, "a Nemzetközi Nőnapot 1914-ben tették március 8-ra a New York-i textilmunkásnők 1857-es sztrájkjának - más források szerint egy New York-i gyárban 1908-ban e napon bekövetkezett tűzben elpusztult 129 munkásnő - emlékére."
Tehát még csak nem is egyértelmű, hogy 1857 emlékére, amit te említesz...!

Nekem mindig igazam van, jól jegyezd meg, Bugris! :)
Giovanni Alba
@verőce21: tegnap, 20:18 Figyelj ide kisherceg. Nagy a mellényed, nagy a pofád, csak az eszed kevés. Idézetekkel vitatkozol, baromságokat állítasz, összehordasz hetet-havat.
Március 8. a Nemzetközi Nőnap? Igen. Kommunista ünnep? Nem.
Március 9-én, 10:07-kor írtad ide. "A nőnap egy kommunista ünnepnap!"
Itt kezdődött minden.
verőce21
@Giovanni Alba: Ne erőlködj, egy szó sem volt igaz abból amit írtál. Ne járasd már le jobban magadat!
Giovanni Alba
@verőce21: ma, 12:13 Idézetek voltak, te meg hülye vagy. Mondtam már, vitatkozz a Wikipediával, bár a legutóbbi idézet a Múlt-kor történelmi portálról van.
Egy szó sem igaz ... te tényleg ekkora ökör vagy?
Mindemellett meg kell jegyezzem, a polémia onnan a sommás kijelentésedtől indult.
Március 9. 10:07
1984
Egy seggorrú hazudós paraszt kurva Magyarország igazságügyi minisztere...

Nőnap alkalmából lefejellek (az orrodra ráfér némi korrekció), aztán egy vak komondorra fogom.
istván irén
A Szájeretek is pont így ugatott az lám-lám mik derültek ki ,talán te is e miatt váltál el most hajtod a csajokat fiút vagy lány alakítasz? A színvonalad meg egyezik a popsitörlős Novákkal pont olyan hülye vagy
1984
Én ezt küldöm a nőknek nőnap alkalmából: www.youtube.com/watch?v=kQV8CA5eA3E

Just you (ti) & me
istván irén
@kereső: Ez a hozzá szólás mindent visz TÖKÉLETES!!!
verőce21
@Giovanni Alba: Nekem nem a Vikipédiával van bajom Jani, hanem a te tudatlanságoddal! Irreleváns meghatározást linkelsz be, nem tudod, a nőnap honnan ered. Félrevezeted az olvasókat..., a szövegértelmezési hiányosságod és ismerethiányod miatt.
Leírtam, a kommunista Clara Zetkin és társai alapították és a napját is később határozták meg pontosan. És nem is egyértelmű, milyen eseményhez, dátumhoz kötötték.
Tehát minden hibás, amit a Nőnappal kapcsolatban állítasz!

Csak a miheztartás végett írtam neked, hogy tudd, hol a helyed itt a blogon.
csak úgy....
@verőce21: te valóban ennyire korlátolt ? gratulálok!-már megint jobban tudsz valakinél, valami nem igazán fontosat! :) édes istenem,de nagy az állatkerted..
verőce21
@csak úgy...: Gratulálok a fogadatlan prókátor szerepedért...! Téged az nem zavar, hogy egész nap csak másokkal foglalkozol? Te egy igazi kisstílű bohóc...! És még te mondod...?
Nézz a tükörbe...! Vagy állj el előle...!
1984
Az Orbán seggéből kilógó hazudós paraszt kurva.
Szépnek gondolod magad?

Ha levadászlak, úgy meggylázlak, hogy azt kívánod majd, hogy inkább meg se születtél volna - te geci fasiszta paraszt kurva!
1984
Nem bírom a fasisztákat.
Idegileg.

Háború lesz, és minden erőmmel azon leszek, hogy megsemmisítsem ezeket!
Olyan háború lesz, amilyet még nem látott a világ!
csak úgy....
@verőce21: örülök,hogy semmiben sem cáfoltál,csak puffogsz mint mindíg! :)
ezt a "másokkal foglalkozást" töletek,fideszesektöl lestem el, te is a mestereim közé tartozol,te nagyon okos! azt nem veszitek észre ha valakikbe belegázoltok,viszon ha belétek gázolnak akkor rögvest hisztiztek. @verőce21: te eggyes gyerek?
1984
Megbasznád Varga Juditot, mert tecck neked - e faszparaszt hülye fideszes?

Pont azért választották ezt a primitív geci kurvát, mert dekoratív és te megbasznád.
És ezzel már be is nyomultak a fejetekbe, ti hülye fideszesek!
1984
Annyira kiszámíthatóak vagytok, hülye fideszesek!
verőce21
@csak úgy...: Mindenben cáfoltalak, ne hazudj, parszt! Hantázol és tévedsz mellé rendesen. Én soha nem kezdek kötözködni senkivel, legfeljebb néha válaszolgatok. És soha nem hisztizek. Mások hisztiznek attól, ha válaszolok...

Mint például most te...
Ellenben te csak arra vagy kihegyezve egész nap, hogy belekössél valakibe. Egy gyenge pojáca vagy csak...úgy, egy nevetséges senki.
1984
@verőce21: És már benne is vannak a fejedben - te hülye fideszes!
csak úgy....
@verőce21: és hazudós is vagy tallini tutajos! semmit sem cáfoltál!
tudod kikbe szoktam belekötni? csak az elviselhetetlenül buta és fellengzös parasztokba,gondolom nem kell sorolnom az elvtársadat..
verőce21
@csak úgy...: Ezzel szemben te vagy "az elviselhetetlenül buta és fellengzös paraszt"! - És hibás megítélésből nem tűrnéd, ha konkurenciád akadt...?
csak úgy....
@verőce21: hát persze,te + a mindent mindenkinél jobban tudó blab-blab-bla prof...
na eriggy má és ne nevettesd ki magad még jobban! nejedet hol tartod,hogy meg ne szökjön?
1984
@verőce21: Meg sem próbálok!
Rád még nem nézett vissza Légió a tükörből !!!
Egy senki vagy!
verőce21
@csak úgy...: Takarodjál, kopjál le rólam, nem vagy partner…
Méreten aluli vagy, Bugsy!
csak úgy....
@verőce21: ne játszd meg magad hazudós,kilóméterekre büzlik belöled a tahó.
verőce21
@csak úgy...: Te mondod ezt, Lenin-fiú?
csak úgy....
@verőce21: már megint hazúdsz? ez nálad kényszeres? mikor nem jut eszedbe semmi,akkor az a fegyvered? szánalmas tapló vagy.
verőce21
@csak úgy...: Ez megint a sánta kutya esete...
Nem dőlnek be a népek ennek az egyszerű trolltechnikának...
csak úgy....
@verőce21: majd szólok ha már unkak! ok!?
verőce21
@csak úgy...: "már megint hazudsz? ez nálad kényszeres?..."
Én már régen unlak napsütötte Parasztgyerek!
csak úgy....
@verőce21: tudod mit!? legyen a tiéd az utolsó szó, neked mint hülyegyerek ez dukál! :)
verőce21
@csak úgy...: Pedig gondolom nem szoktál hozzá, Lenin-fiú...!
verőce21
@csak úgy...: Hogy ment a KISZ Bizottságon a sorod?
csak úgy....
@verőce21: míg anyád takarított a kisz bizottságon,addíg jól! (meséljek?)
verőce21
@csak úgy...: Nem volt takarító, de hazudj valamit, mint szoktál, te Tahó.
verőce21
@csak úgy...: Azért tisztázzunk valamit.
Sem rokonom, sem ismerősöm, sem én, sem utódom, sem boldog ősöm nem dolgozott soha KISZ- vagy Pártbizottságon, te hazudós tahó paraszt.
Nem úgy, mint te, aki itt többször eldicsekedett ezzel...
Giovanni Alba
@verőce21: tegnap, 18:58 Ne vergődjél kistáska, mielőtt önhittségedben az én helyem akarnád kijelölni, nézz magadba. Szépen kezdd el megmagyarázni, szerinted miért kommunista ünnep a Nőnap. Ha ezt az akadályt megugrod, akkor talán figyelembe veszem a marhaságaidat. Felfoghatnád végre, hogy idézetekkel vitázol.
Egy hozzászólásban, sőt, egy mondatban vitázol önmagadban, mert te ugyan mindent tudsz, csak némileg bizonytalan vagy benne.
"Leírtam, a kommunista Clara Zetkin és társai alapították és a napját is később határozták meg pontosan. És nem is egyértelmű, milyen eseményhez, dátumhoz kötötték."
Elemezzük kicsit ezt a bárgyúságot.Mikor is ünnepelték először?
"Politikai, feminista és szakszervezeti mozgalmak küzdelmeinek eredményeképpen a múlt század elején valósult meg az az ötlet, hogy az év egy napja legyen jelképesen a nőké. 1909-ben az Amerikai Szocialista Párt február 28-át tette meg nemzeti nőnappá, s 1913-ig e napon tartották az ünnepet. Az 1910-ben Koppenhágában megtartott II. Nemzetközi Szocialista Nőkongresszuson a német Clara Zetkin javasolta, hogy évente rendezzenek világszerte nőnapot.
A nők jogai és a nemzetközi béke napját 1977-ben tette hivatalos ünneppé az ENSZ-közgyűlés."
Megláttad, hogy Clara Zetkin, és bedurrantál, komcsi, komcsi! Így esett? Jól esett?
Az 1977 óta március 8-án tartott ünnep neked kommunista ünnep, mert csak.
Szerintem hülye vagy. Szerinted a szocialista nőkongresszus komcsi hímzőszakkör?
Nagy a mellényed, a kabátot se rád szabták, lassíts, mert így elvisz a magas vérnyomás.
verőce21
@Giovanni Alba: Végre most kezdesz csak világosodni, hogy mekkora marhaságot írtál.
Idézed a beírásaimat, ellopod a más gondolatait, mert rájöttél, az a helyes meghatározás, mintha te találtad volna ki. Fent legtetején nem ezt írtad mégsem!
Látod mekkora köcsög vagy, ...?

Ebben az egészben nem ez a legszomorúbb! Hanem az, hogy te valami... ügyésznek adtad itt ki magad ezzel a szerény tudással és szövegértési problémáiddal!

Milyen félreértéseid, mekkora kár keletkezhetett ebből... rossz belegondolni. Na ez a problémám, nem a nőnap...!
csak úgy....
@verőce21: te egy szánalmas ,gyermeteg ,okoskodó figura, aki azt hiszi, hogy ö szarta a spanyolviaszt! szerinted,aki nem a fideszes kórusban béget, más a véleménye mint neked,eggyes gyereknek és nem áldoz az orbáni oltáron, azt te szeretnéd lenézni de ez neked sosem fog sikerülni! minden ideböffentésedböl kiderül,hogy te csak egy shikari (nívó) féle prosztó ,akinek agyára ment a lipsizés,mert orbániában manapság az a módi! nem hiszem,hogy a nem létezö kisz múltam miatt exkuzálnom kéne magam, ellenben veled és a kedves veresnél veresebb családodnak ,na meg a függetlenített ,aztán lipsi most megint más géniuszodnak!
ui. anyád ügyesen takarított a kisz bizottságon és erröl mesélni is fogok,ha te továbbra is ragaszkodsz hozzá,hogy kitalálsz rólam történeteket! remélem értesz te bugris paraszt!
verőce21
@csak úgy...: Ettől te még egy labilis idegrendszerű, tanulatlan tahó vagy.
És kímélj meg a pitiáner, piszkálódó társaságodtól. Érthetőbben, a te nyelvedre lefordítva: Takarodj...!
csak úgy....
@verőce21: ezt a fölsöbbrendüségi tudatot ,vagy mi a szarnak nevezzem,ezt "imádom" benned,te kivakaródzott éhenkórász proli! :)
Giovanni Alba
@verőce21: ma, 09:39 Arról én nem tehetek, hogy te miket képzelegsz rólam. Írtam amit írtam, nagy része idézet, erre jössz fennhéjázón, hogy minden szava hazugság. Megkértelek, ott reklamálj, ahonnan az idézetet vettem, de nem, te csak engem köpködsz. Mondd, iszol te rendesen?
Térjünk vissza a tényekhez és a valósághoz.
Megkértelek, magyarázd el kategorikus kijelentésedet, miszerint a Nemzetközi Nőnap kommunista ünnep, de nem, elmagyarázni nem tudod, inkább terelsz, belekapaszkodsz mindenbe, megpróbálsz kioktatni. Felhívom figyelmedet, hogy az idézet nem lopás, ha kilátnál a szemedre borult ideologizáló homály mögül, láthatnád az idézőjeleket. Tényleg, tudod mit jelent az idézőjel? Keversz, kavarsz, árnyak ellen harcolsz. Tudod mit jelent a "szalmabáb érvelés"?
Tehát akkor, magyarázatot kérek, nem kioktatást.
csak úgy....
@Giovanni Alba: ne tessék már túl sokat elvárni egy fideszes pacienstöl, akinek az agyát az utóbbi 30 éven belül (minimum) 3 X -4 X átprogramozták ! mi örüljünk annak,hogy nem kaptuk el a kórságot!
verőce21
@Giovanni Alba: Ez a beszélgetés már rég nem a nőnapról szól - mint korábban is írtam már -, hanem a te irreleváns szövegértelmezésedből következő elbaszott életedről. (És ami valószínűen sokak életét is befolyásolta.)
Ez is hozzá fog járulni ahhoz, amikor majd magad ellen fordulsz.
Giovanni Alba
@verőce21: ma, 08:22 Kicsicsíra, Ez a beszélgetés már régen nem a nőnapról szól, ez igaz, viszont onnan indult, hogy tettél egy sommás kijelentést, miszerint a Nőnap kommunista ünnep. Szóvá tettem, magyarázatot kértem. Kaptam az égvilágon mindent, a magyarázatot kivéve. Pökhendien ki(be)jelentetted, hogy te mindent tudsz. Ezen jót mulattam, jól megjegyeztem, hogy majd a szomorú, szürke téli napokon legyen min nevetnem. Nem kértem tőled pszichológiai elemzést, nem kértelek szakmai életutam értékelésére, egyáltalán semmi mást nem kértem, mint meggondolatlan, ám annál határozottabb kijelentésed magyarázatát.
Értem én, hogy erre képtelen vagy, azt nem értem, hogy miért vitted el a polémiát ebbe az irányba.
Milyen álnéven írod a huszadrangú ponyvaregényeidet?
(papírkötés, tucatjával olcsóbb, az illusztrációk a szerző rajzai, minden ötödik vásárló szerencsesütit kap)
Esetleg valamikor, valahol, netán egy másik életemben ráléptem a tyúkszemedre, és ezért tölt el a gyűlölet minden gondolkodó emberrel szemben? Sajnálom kisherceg, lehet hogy virágzó fának képzeled magad, én akkor is csak gyökérnek és tuskónak látlak.
Ez van. Menj, ne nézz vissza, nem fogok integetni.
verőce21
@Giovanni Alba: Sok szerencsét kívánok az életedhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.