Kovács Kokó István Veiszer Alinda műsorában beszélt sportról, politikáról.

Kovács Kokó István szerint, ha Gyurcsányékon múlna, ma nem lenne sport

Kovács Kokó István az interjúban kijelentette: nem kapott semmit cserébe azért, hogy 2002-ben ott ült a Fidesz Kossuth téri nagygyűlésének a színpadán, Orbán Viktor mögött – szemlézi az rtl.hu a beszélgetést. Az olimpiai bajnok és profi világbajnok ökölvívó elmondta, sok támadás érte emiatt, de mindet alaptalannak érezte.

Én nem lettem a politikának semmilyen szinten a kegyence, tehát az én azóta eltelt életem tökéletesen mutatja, hogy én nem kaptam semmit a politikától sem ingyen, sem szolgálatért

– magyarázza. De hozzátette azt is, hogy roppant büszke arra, hogy meg tudott maradni egy „autonóm embernek” az országban annak ellenére, hogy ez itt alapvetően nehéz.

Kovács Kokó István közölte, hogy sportolóként a Fidesz sportpolitikáját támogatta. Ennek kapcsán kijelentette, hogy nyolc év MSZP-s kormányzás után megrogytak a nagy sportklubok és a Magyar Olimpiai Bizottság is. Az egykori ökölvívó hozzátette:

ha marad a Gyurcsány-kormány, ma már nincs sport.

Forrás: rtl.hu

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Most van foci támogatás határon innen és túl Van sok milliárd TAO, és egyéb támogatás a kluboknak, milliós fizetés a focistáknak, és akkora költségvetési hiány, hogy a Holdról is látszik! Ez így tökéletes???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Most van foci támogatás határon innen és túl Van sok milliárd TAO, és egyéb támogatás a kluboknak, milliós fizetés a focistáknak, és akkora költségvetési hiány, hogy a Holdról is látszik! Ez így tökéletes???
csak úgy....
ennek is kicsapta a maradék eszét a buksijából az utolsó mexikói ellenfél...
Nyírfa
Az, hogy támogatod a fidesz "sportpolitikákát" egyben jelzi az értékrendszeredet.
Nem magyarázom, ha eddig nem értetted a lényegét, ezután sem fogod.
Jut eszembe: még az RTL-en mesélgetted , hogy külföldön lakva szoktad meg, hogy ne csapkodd a lakás ajtajait, mivel szóltak érte a lakók. Szólni kellett, hogy ne hangoskodj, mert magadtól nem tudtad.
Pálinkás Pál
te büdös köcsög " celeb " boxoló...egyszer kaptál egy hatodrendű fickót, akit azért már jegyeztek, be is verte gyorsan a pofádat,..aztán hirtelen " visszavonultál "...rájöttél hogy neked csak a műbox megy...
jáger laszló
koko irtózatos baromságot vizionál!!
Ezt maga sem gondolja komolyan ,csak nagyot akart mondani a volt boxolónk!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Menőmanó
Mióta hazaküldték Spanyolból, azóta várja, hogy megkínálják valami zsíros állással, de csak nem akar összejönni, hát gyurcsányozott egyet, az másoknak bejött.
Menőmanó
@Horizont: Akkor Svájcban, de ez mellékes.
Nyírfa
@Horizont: 11.23

Én is úgy emlékszem, de lusta voltam megnézni. Ott világosították fel, hogy egy ajtót becsukni kell, nem bevágni. És ezt még el is mesélte, hadd tudja az egész ország, mennyire nem tud viselkedni.
Qqberci
Kokó, neked szétb@szták a fejedet a ringben... Vagy "csak" gerinctelen vagy?...
izéke
A szocializmus 40 éve alatt nem volt semmiféle sportélet,nem volt aranycsapat,nem boxolt Papp László,nem voltak olimpiai és világbajnokaink,csak mióta orbán uralkodik...
rakitics41
Kedves Kokó!Azt gondold hogy neked jóslásokkal kell most foglalkoznod , mert ez a munkád, ezt fizetik?Nem vagy Te egy Nostredamus, ezért amit mondasz arról ,hogy mi lett volna ha, az a saját véleményed, más hasonló kaliberű ember meg egészen mást mond!Jövendölésedről csak ennyit:Jobb , elismertebb bokszoló voltál mint jövendőmondó, suszter maradjon a kaptafánál inkább, mert arról az emberről tudjuk hogy értett a cipők , lábbelik javításához !
Yoda69
Ezt a barmot. Nem eleg hogy elbaszta a renomejat a hamed elleni gyalazatos meccsen, meg o is gyurcsanyozik 13 ev utan, mikozben romokban az orszag a fideSS miatt.
SÍva
Valamikor még kedveltelek is de a boksz úgy látszik az agyi tevékenység romlását okozza!
lampa laz
"ha marad a Gyurcsány-kormány, ma már nincs sport."
Ha másért nem is, de emiatt visszasírom Ferit.
kulabombaafityiszre
@Horizont: ma, 11:23
Már onnan is hazaette a fene. Mostanra elfogyhatott a lóvé maradt a nyalás.
68.hu/szorakozas/kovacs-koko-istvan-hazakoltozes-svajc-263264
Yoda69
Ezek az egykori celeb sportolok, enekesek es szineszek, mara mind levitezlettek. Mivel annyi eszuk nem volt hogy felretegyenek valamit az akkori zsetonbol, most sorban allnak O1G kegyeiert. Egyszeruen hanynom kell az ilyen aljadekoktol.
Pálinkás Pál
@Yoda69: hamednak a közelébe sem került...chacon kente el a pofáját,egy hatodrendű bokszoló
izéke
@Horizont: köszönöm ;) szerintem találó kép
Sámannus
Jaj Kokó mit nem beszélsz. Hát az mi volt amikor Csakonnak akkora talpast dobtál, hogy kiskanállal szedtek fel a szorítóban. Mit neveze te sport nak. Ha Madár mondaná elhinném, de te csak a kokó vagy, akit úgy kell a ringben felkaparni. Azóta is csak a pénzt nyelitek amióta fogadóirodáknak dolgoztok. Ezt nevezed te sportnak? A tahó pénzből mikor lesz sport? Amikor a szerbeknek odaszórjátok . Mi faszságokat hordassz itt össze? Azt hadoválni amt el sem követnek. Kija faxom vagy te hogy így megokosodtál.
Havanagi
@csak úgy...: eddig sem sok volt neki.Utálom!
Péter2
Egyben igaza van , ha a sportolók mint pl ő , az eredményeikből kellene megélniük, meg a focistáknak , arányosan ahány szurkolót tudnának a stadionokba bevinni valóban pár sportág eltűnne , mert ez is csak élősködő parazita mint a többi talpnyaló ! Ér5zitek a veszteteket ez a helyzet ! De nem baj pörögjetek , mert nemsokára káo lesz nektek !
Lendkerék
Lassan két és fél évtizede az akkori multicégem díszvendége volt a nagy éves céges dzsemborin. Történetesen nem éppen Orbán-érában. Több ezer vendég, megfelelő felhajtás, és nagyon szimpatikus volt a fellépése.

Nem gondoltam volna, hogy képes így elkurvulni, olyanokat állítani, hogy nem kapott semmit a politikától, meg hogy Gyurcsány alatt már nem lenne sport.

Mekkora tahónak kell lenni annak, aki - a számtalan dokumentálható tény ellenére - olyanakat állít, hogy nem kapott a politikától, vagy hogy annyira ne legyen tájékozott belpolitikai játszmákban, milyen következményekkel járna, ha bárki ellehetetlenítlené a sportot?

Kokóka, ha téged összezárnának egy erre specializálódott intézményben az évek óta übersztárolt (megvásárolt) és elképzelhetetlen támogatásokkal kitömött sportoló, énekes, zenész, film- és egyéb rendező, színész, újságíró, könyvszerző, mittudomén milyen (minden) szakmai és közéleti szereplőkkel, a legjobb orrszindulattal sem lehetne rád fogni, hogy rossz társaságba keveredtél.
colibri
Hülye vagy Koko, te is csak gyurcsányozni tudsz? Minek jöttél haza, menj vissza Svájcba, s@ggfej!
libellle
Tökfej, milliardos stadionok, az egészsegügy, az oktatás az alacsony nyugdijjakon pedig rajta ül a rákdaganat orbán és az ilyen hülye mint ez a tökfej. Szetboxolták az agyát.
ómió
Pontosítsunk! Efftársilag csak libalegelői "sport" létezhetne!
Lepényleső
...s milyen jó,hogy ugyan van valami amit sportnak neveznek,
de százezrek többek között rendszeresen ezért sem esznek?
human
De szerencsére sport van jóadag közpénzből. De leépítés alatt van közoktatás és közegészségügy.
Kinek mi a fontos, vigyori!
terlasz
Ennek még a gerincét is szétverték a boxkesztyűvel.
balos
@terlasz: Azt már rég eladta fideSSesnek!Aki meg megvette ,most gipszelésre vár,mert kiderült,hogy papírból volt neki!A kultúrha "kineveli" a hülyébb gyermekeit!A ner-vonal fejlődik(vissza)!
Aki Én
@ómió: Neki van mentsége erre, mert fél életében verték a fejét. De neked milyen mentséged van a hülyeségre?
ómió
@Aki Én: Annyi, hogy a magadfajta idióta tetvesbolsik - tudod, az agybeteg fajtátok - ezt hazudnák rám!
ittott
anyádnak meg fasza lenne. ja igen. elég FASZ vagy te magad.
Dr. Proktor
@Peller Anikó: Ne csodálkozz! Azért tanultak ezek jogot hogy könnyebben megtalálják a joghézagot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.