Napról napra nő a keserűség a Fideszben: a párt helyi vezetőin és polgármesterein csattan a kormány rossz döntései miatt az emberek haragja. Most megkérdezték őket arról, mi lehet a Fidesz népszerűségvesztésének az oka. Névvel senki sem mert nyilatkozni a hvg.hu-nak.

 Nemrég odajött hozzám egy néni azzal, hogy Orbán Viktort félrevezetik és becsapják. Szerinte, amíg a miniszterelnök Brüsszelben küzd a magyarok szabadságáért, addig bizalmasai itthon lopnak. Mások is úgy vélik, ha a miniszterelnökhöz eljutna, mi zajlik az országban, azonnal rendet tenne

- mesélte egy észak-alföldi polgármester a lapnak, aki saját maga is elégedetlen a párt irányvonalával.

Egy országosan ismert politikus pedig azt mondta, ha ő névvel nyilatkozna, csak dicsérne, de "ehhez most nincs kedve".

A helyi vezetők számára az is probléma, hogy a pártszervezet "lefagyott", senki nem tájékoztatja őket a központból arról, melyik döntés miért születik. Sőt, az októberi önkormányzati választások óta ritkábban hívnak össze fórumokat, taggyűléseket is. A vezetés tehát elvesztette a kapcsolatot a hétköznapi emberekkel.

Soha nem szerettem hangoztatni, hogy fideszes vagyok. Mindig azt mondtam, hogy a választók problémáit igyekszem megoldani: leaszfaltozni az utcán, megoldani a csatornázást. Így még a baloldalról is kaptam voksokat. Most viszont egyre gyakrabban kapom meg: ’rohadt fideszes’. Nem hiszem, hogy ezzel az én munkámat minősítik

- osztotta meg tapasztalatait egy dunántúli város képviselője.

A helyzeten az elbukott veszprémi és tapolcai választás csak rontott: az aktivistákra sokan rácsapták az ajtót, mondván majd akkor szavaznak a Fideszre, ha az ő házuk is napról napra nőni fog. Az emberek "harácsolást" emlegetnek és azt, hogy akkora a korrupció, mint a szocialisták idején volt.

A hvg.hu forrásai úgy vélték, leginkább Rogán Antallal és Lázár Jánossal van baj, Orbánt még mindig szeretik. Igaz, egyesek szerint a miniszterelnök "elfáradt", "nem bírja a kritikát" és  a Fidesz további lejtmenetére számítanak.

183 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eugen4402
Két és félmillió rájuk szavazó polgár közül maradt néhány, akinek nem jutott vezető pozíció. Most ők fogják leöldösni tejtestvéreiket, mert úgy érzik, hogy 4 - 5 trafiknál többet érdemelnek. :-(
Omarion Nebula
"akkora a korrupció, mint a szocialisták idején volt"
Építőiparban dolgozom 15 éves, most sokkal nagyobb!
nemjoezigy
Elemezzünk egy kicsit: "A helyi vezetők számára az is probléma, hogy a pártszervezet "lefagyott", senki nem tájékoztatja őket a központból arról, melyik döntés miért születik."
- majd én megmondom: azért születnek a döntések, hogy a vezetők és a gazdagok jobban gazdagodjanak. Akik közelebb vannak a vezetéshez, azok jobban gazdagodnak, akik távolabb vannak azok kevésbé gazdagodnak. A fideSSen belül is működik ám a demokrácia!
Az meg, hogy egyes (egyre több) fideSSes titkolja, szégyenli a fideSSességét? Több válasz is lehet, 1. van az a pénz,..., 2. valamihez tartozni jó/kell, talán most nincs jobb. Csinálni kell, de a becsület alapján.
A feltörekvő fiatal fideSSkdnp-sek jó tanítványai voltak az orbáni generációnak, mert túltettek rajtuk. Aljasabbak mint a tanítóik.
Gondolj bele Magyarország mi vár ezek után Rád!!!
dömdödöm
" A helyi vezetők számára az is probléma, hogy a pártszervezet "lefagyott", senki nem tájékoztatja őket a központból arról, melyik döntés miért születik" .
Van egy két nagy tulok fent akik még mindig kisérleti állatoknak nézik a Magyar lakosságot ,mámoros állapotban kiötlenek valamit néhány perc alatt és nikotinelvonási tünetegyüttes hatására törvényt készítenek belőle . Váltig azt hiszik jó ,de nem . Azt hogy mi miért van azt titkolják saját pártjuban is mert hát ugye körbe vagyunk kerítve ellenséggel . Usa -Eu - Bruxelles -Ellenzék mint belső ellenség
-külső ellenség - nyugati tőke mint ellenség -gyarmatosító nyugat stb
nezelodo
"verum
Mi van, divatba jön Kokó? ;-)"
Az új Kokó jöhet divatba, korábban az ő nagyképűsége hajazott a fideszére. Lehet, hogy a pártnak is hamarosan lesz egy Chaconja, aki véget vet a nagy arcuknak és a harácsolásnak?
pistapapa
Azt,sőt még kevesebbet kapsz annál,amit érdemelnétek. De ami késik,nem múlik.
bakegya
@verum: jön,pávatollal a cakkosra vert fülében-bevitorlázik a jobbikos olajozott. hajócsavarral:QUESTORBÁNIA JÓSZOLGÁLATI TRÜKKJE EZ IS,MINT A VÖRÖSISZAP MENTÉSI AKCIÓ.
Feraj49
Akiknek olyan "népellenség barátai " mint a KDNP. ne csodálkozzon ezen ! Más : talán már túl régóta, és túl jól élnek OV. tanácsadói is,ideje volna talán leváltani őket , és az emberek /és civil szervezetek / véleményét is meghallgatni.
nyanya001
Megtoldom még a tüntetők skandálásával : mocskos Fidesz !
soljanka
@nezelodo: Koko értelmiségi képességeit tekintve nem igazán ellenfele a mutyisz brigádnak. Így a ráhajazó "kicsi" fideszes közkatonákra sem lehet számítani.
Ne felejtsük: akik rájuk szavaztak, mellettük álltak, azokat sem a 1998-2002, majd az utána elkezdett megosztó, gyűlöletkampányos, agresszív ellenzéki, aztán a 2010-től nyilvánvaló országromboló, harácsoló, nemzeteskedő, pökhendi, hazug politizálás sem volt képes meggyőzni arról, hogy valami nem tiszta, és tavaly ismét büszkén beálltak a csatasorba a mutyisz oldalán, akkor hogyan várhatnánk el tőlük logikus, értelmes cselekvést.
Ráadásul még féltik is azt a kicsi "lecsurranó" pozíciójukat.
oni
"Egyre gyakrabban kapom meg: rohadt fideszes"

Mindig megkaptad, csak mostanában kezdett el egyre gyakrabban zavarni.

Alapvetően nem a jobb oldallal van baj, sok ország épül, szépül, és ahol az emberek (a többség és nem a kisebbség!) jól érzi magát a jobb oldali értékekre alapozva, hanem a mi náci mintára felépülő jobb oldalunkkal, orbánnal és a rablóbandájával van a baj.
Gonoszgólya
" Nemrég odajött hozzám egy néni azzal, hogy Orbán Viktort félrevezetik és becsapják. Szerinte, amíg a miniszterelnök Brüsszelben küzd a magyarok szabadságáért, addig bizalmasai itthon lopnak. Mások is úgy vélik, ha a miniszterelnökhöz eljutna, mi zajlik az országban, azonnal rendet tenne"
Ez mindent elmond a fideszre szavazók értelmi szintjéről.
magyarbakancs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
nezelodo
"akkora a korrupció, mint a szocialisták idején volt"

Igen, ez az oldalvágás nem maradhat el, annak ellenére, hogy azt ígérte Orbán, hogy megszünteti és nem állami (maffiózói) szintre emeli a korrupciót. Olyan jól sikerült betartani mint a többi hülyítő ígéretét, (14. havibaj), és szinte alig akad olyan intézkedésük, amiben nincs valami csavar és átverés, és mindezt ő és lakájai zsebre..szott kézzel hazudják a képünkbe.
magyarbakancs
"Nemrég odajött hozzám egy néni azzal, hogy Orbán Viktort félrevezetik és becsapják. Szerinte, amíg a miniszterelnök Brüsszelben küzd a magyarok szabadságáért, addig bizalmasai itthon lopnak. Mások is úgy vélik, ha a miniszterelnökhöz eljutna, mi zajlik az országban, azonnal rendet tenne"
Pont olyan mint a Kádár rendszerben aha Kádár tudná mindjárt rendet tenne.
Hülye duma.
Orbán tisztában van vele mi folyik az országban.
Mert az ö kreálmánya ami itt folyik.
JAJMÁR
Én nem mondok ilyet, mindenkinek joga van azokban bízni, akikben tud, de ha még mindig tud bízni a fideszben, akkor csak azt kérem, hogy nézzen mélyen magába, és szét az országban.
Ha pedig valami más, önös érdek vezérli, akkor megérdemli az összes jelzőt, amit ráolvasnak.
mate03
@magyarbakancs: Ezt mondták a kis kommunisták Rákosi elvtársra is! Remélem Viktor is úgy végzi mint ő!Ki taszítva megalázva,valahol ,Üzbegisztánba!
sziljozs
@soljanka: Mutyisz!!nagyon jó,ezt még nem hallottam köszönöm szépen,egyébként jól látod a nyomorunkat!!Üdvözöllek a birkahodályon kívül!!!
justhpeter
Kezdem sajnálni a panaszkodó fideSS-kdnp funkcisokat. Felszólaltatok-ée a nyugdíjpénztári 3000 milliárd bekebelezésénél, a baltás gyilkos kiadatásánál, az egyházügyi törvény megszavazásánál, a banki végtörlesztés lebonyolításánál, a trafikmutyinál, a földmutyinál, a közalkalmazottak kirúgásánál és közmunkáskénti visszafoglalkoztatásánál ? Hogy van az, hogy a fideSS-kdnp funkcisok a kedvezményeknél a vezér mellett áll, a rothadáskor az elnyomottak pártján ? Tessék mondani, a belépéskor a jellem nem volt követelmény ? Amikor az alsó-, közép-, felsővezetői beosztásokról volt szó, akkor miért nem ellenkeztek ? A milliós fizetés kell, de felelősséget nem vállalunk a saját bandánkért ? Hánynak jutott eszébe a lemondás a beosztásról, a pénzről, a szolgálati Audiról, a kedvezményekről amikor rájött hova került ? Legközelebb majd akkor sopánkodjanak, ha igazolt erkölcsi bizonyítványt tudnak felmutatni a választóiktól. Listás képviselő pedig nyalja tovább a vezér seggét, vagy ...őt is várja a közmunka, a gyaloglás vagy a kerékpár.
levi
"Nemrég odajött hozzám egy néni azzal..."
Megint egy néni...valószínűleg nyugdíjas, aki m1-et meg tv2-t néz...az ilyen nénik meg bácsik tartják fent ezt a mocsokládát.
dr. prédikátor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bretagne
@nezelodo: Hidd el, most sokkal nagyobb. A szocik szerényebbek v oltak. Nem volt naponta több korrupciós ügy!
human
És nem látják, hogy Orbántól bűzlik az egész fidesz. Ő vezette be a szabad rablást.
Cicamama55
@human: Így igaz, hisz mindenki tudja "fejétől bűzlik a hal". Orbán és a miniszterei, nyakukban a KDNP-vel! Utóbbi is igen sokat ront az imázsán, talán ezért magyarázható, hogy egyre inkább a "Jobbik szájíze" szerint szólal meg újabban. Mondjuk ezek a Fideszen belüli barátságok múlandóak, hisz az anyagi érdekeltség szálán szövődtek.. Amint elapad a pénzforrás, meg sem ismerik egymást, azt is letagadják, hogy valaha ismerték.
Freewolf
Ismét a libsifasi újságírás gyöngyszemében gyönyörködhetünk, amikor álriportokkal és egymás között terjedő hazugságokkal felvértezve születik egy cikk a semmiről! Ez igen! Ahogy olvasom a Népszavát, az Indexet, meg még pár kis semmi lapot, a Fidesz már régen megbukott. Kinézek és megint csak ők vannak hatalmon!
Nem az álmokat kéne megírni, hanem a valóságot! Sajnos az pedig illiberális! :-DDDDDD
Dr. Felipe
" Az emberek "harácsolást" emlegetnek és azt, hogy akkora a korrupció, mint a szocialisták idején volt."

Nagyobb elvtársak, nagyobb. Ezt még polpot petike is elismerte hogy nőtt a korrupció. Most már nem nokiás dobozokkal szarakodnak hanem milliárdokat lopnak egyszerre a mosodáikon keresztül a fideSSes elvtársak.
nemkati
Érdekes, hogy ezeknek a pártkatonáknak az nem szúrja a szemét, amit a Fidesz az alkotmánnyal, a bírákkal, az ügyészséggel, a rokkantakkal, a munkanélküliekkel, a választási törvénnyel, az adókkal, az oktatással, az egészségüggyel, a médiával művelt. Csak az fáj nekik, hogy lerohadtfideszesezik őket. Csoda, hogy a korrupció és lopás iszonyatos mértékére némelyikük felfigyel. De még ezt se látják, hogy mekkora, hogy mennyire túlszárnyalja a szocikét. Akik egyébként zömében nem a tisztességük, hanem (szerencsére) a maflaságuk miatt nem loptak ennyit és ilyen nyíltan és pofátlanul.
nevemnick
@Freewolf: a szemedet nyisd ki, mert amit látni vélsz, az a szemcsés agyad képzeletbeli szüleménye. Még kapaszkodtok a hatalomba, de már háttérben vágjátok a centit...
Dr. Felipe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Mézike
Most mi van? Amikor a mostani "ellenzéki" erők regnáltak akkor mi geci , rohadt balosok voltunk... , mellesleg most is azok vagyunk.
Január
A jelenlegi regnálók már nagyon elhasználódtak, erodálódtak a választók szemében, így jár az a párt amelyik elfelejt fiatalítani vezetői tűzön-vízen át ragaszkodnak a hatalomhoz.
human
A fideszes képviselők vagy nyissák ki a szájukat vagy szépen vállalják be, hogy mihez adják a támogatásukat. Nem nyafogni kell, hogy ők aztán tisztességesek csak hát fent ...
szandokan
@Freewolf: Ahogy mondod, de mint itt is láthatod, harapnak a témára, és azonnal megy a mocskolódás. Ez a szint ma sajnos az ország jelentős részén.
Alcsuti
" Most viszont egyre gyakrabban kapom meg: ’rohadt fideszes’."
Aki qrvának áll az ne csodálkozzon, ha...
nyanya001
@szandokan: " Ez a szint ma sajnos az ország jelentős részén. "
akkor valami még sincs rendben nem gondolod ?
Freewolf
@szandokan: Ebből is látszik, hogy van élet az agyhalál után! Magam már hagyom a trágár tahókat, böfögjenek egymásnak kedveset! :-)))))))))))
szandokan
@nyanya001: Persze, ezt nem is vitatom, számomra is vannak unszimpatikus dolgok a Fidesz berkein belül , csak tudod nem igazán tartom emberi viselkedésnek azt, ha minden ok nélkül rohadt Fideszesnek kiáltanak ki valakit, főleg ha teszem fel meg sem érdemelte. Ma eljutott az ország arra a szintre, hogy ez alapján különböztetjük meg a másikat. Jössz teniszezni? Fideszes vagy? Akkor nem.
szandokan
@Freewolf: Azért szerencsére a Fideszt bírálók között is vannak itt értelmes emberek, de ők kevesebbet is vannak jelen, és nem minden mondatukban szerepel trágárkodás.
Freewolf
@szandokan: Meg is becsüljük a kulturált ellenzéket! Persze, ehhez nem elég a legelőn, kocsmában, vagy árnyékszéken szocializálódni! Épp az a probléma, hogy olyan széles látókör szükségeltet hozzá, ami ellent mond a neoliberális katyvasznak!
nyanya001
@szandokan: Csak olvasd el a beszélgetőtársad (Freewolf) folytonos mocskolódását,
ömlik belőle a gyűlölet, meg az ostobaság.
kakaósbögre
addig örülj amíg a "rohadt fideszest nem követi a "nesze,bazdmeg,megérdemelted"...
Freewolf
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
nyanya001
@Freewolf: Megszöktél a zárt osztályról ?
Legalább a gyógyszeredet magaddal vihetted volna !
szandokan
@nyanya001: Freewolfra is, Rugacsra is, meg rám is általában azonnal ugranak azok, akik csak ezért vannak itt. Képtelenség beszélgetni egy cikknél úgy, hogy ne rontson ide egy Anna Mari féle egyén. Ennek van értelme? A civakodás általában úgy alakul ki, hogy az egyik lehülyézi a másikat, vagy éppen rohadt Fideszesnek fogja nevezni ezentúl.
nyanya001
@szandokan: Én a Freewolfhoz pl sosem szóltam, ehhez képest
ömlik belőle a mocsok.
De nem is fogok neki válaszolni írhat amit akar! Primitív alak !
szandokan
@nyanya001: Mondjuk az a jó ebben a propiban, hogy mindenki ahhoz szólhat, akit arra érdemesnek lát. A gond éppen az, hogy egy ember is el tudja rontani az egészet, mert nehéz sokszor eltűrni, ha valaki belerondít a képbe:-)
Anna Mária
A fidesz már csak azokat a híveit tudta megtartani, akik egészen alacsony értelmi képességekkel rendelkeznek és az erkölcsi érzékük nulla.
Ha a fidesz most nem kezdett volna idegengyűlölő kampányba, még ez a gyenge eresztés is átpártolt volna a jobbikhoz. Most reménykednek, hogy hamarosan nekik is szabad lesz nyíltan cigányozni.
Toby
" Nemrég odajött hozzám egy néni azzal, hogy Orbán Viktort félrevezetik és becsapják. Szerinte, amíg a miniszterelnök Brüsszelben küzd a magyarok szabadságáért, addig bizalmasai itthon lopnak. Mások is úgy vélik, ha a miniszterelnökhöz eljutna, mi zajlik az országban, azonnal rendet tenne."

A Szovjetunióban vagyunk !

Amikor egyre többen panaszkodtak a Cseka brutalitásaira, a munkatáborokba zártak hozzátartozói is panaszokkal ostromolták a helyi párttitkárokat, akkor közszájon forgott:

" Sztálin elvtárs háta mögött csinálják ezt, ha Sztálin tudna róla, odacsapott volna nekik !"

A Szovjetunióban vagyunk ! "Szegény, szegény Magyarország ! "
Anna Mária
@Horizont: Nagyon kevesen vannak azok, akik tényleg anyagi hasznot húznak a fideszességükből.
A "libsigyűlölők" pedig valójában jobbikosok, de egyelőre még maguknak sem vallják be, mint például az általad említett uraság. :D
Ez a fajta oda fog szavazni, ahol számára hitelesebb ígéretek hangzanak el a "rend" megteremtésére. Ha ezen a téren a fidesz nem tudja verni a jobbikot, koalícióra fognak lépni.
evacica
Hát ahogy elnézem, mi több meghallom ezeket a díszes fideszes vezetőket, hát engem is elkap az undor és az utálat! Bort isznak és vizet prédikálnak!
Anna Mária
@Horizont: Persze, értelek, naná, hogy egy minisztériumi dolgozó fideszes, butaságból és/vagy haszonlesésből. De ezek tényleg kevesen vannak.
Akik igazán sokan vannak ma Magyarországon, azok "rendet" akarnak végre, meg kicsinyes bosszút szeretnének állni azokon, akikről úgy vélik, hogy az anyagi-szellemi nyomoruknak az okozói, vagy veszélyeztetik mindazt, amivel még rendelkeznek.
Az ország tovább fog őrlődni a fidesz és a jobbik versenyfutása során - pedig édesmindegy, melyik fog a következő választáson nyerni. Egykutya. Most már az.
bakegya
@Horizont: @Anna Mária: LESZ EGY VIKTOR DIKTÁTOR KIRÁLYUNK ÉS EGY JOBBIKK KURMÁNYUNK-ezzel az illiberós provokatív,idegengyűlölettel,tengernyi korrupcióval,de a szuverin orbán- nacionalizmussal -a lefóliázott ölhetnénk is indulattal elérhetjük,az EU megrág -és kiköp bennünket a fidess-jobbik miatt-otromba rasszizmus amit ránkeröltet ez a teknős ezzel a mindennapos mindent befoglaló dilimozival.
justhpeter
Nem lesz fideSS-jobbik egyesség a hatalomért. A fideSS nem szeret osztozni, a tesók, a kdnp-sek féltékenyek és szarrágók, a jobbik meg mindent akar, ráadásul nem komplett.
Mézike
@Freewolf: Nagyon jól érzem magam agyhalottként! Hidd el van élet a halál után...:-)

@szandokan: Az a baj velünk balosokkal, hogy mi kisember pártiak vagyunk.
Ti + egykalap alá vesztek mindenkit!
Anna Mária
@justhpeter: @Horizont: Lehet, hogy igazatok van, de én úgy gondolom, hogy a hatalom és a pénz fölötti korlátlan rendelkezés vágya mindkét pártot a koalíciókötés irányába fogja hajtani. Meg tudnak ők egyezni, ha akarnak és mivel alig van már köztük különbség, akár össze is olvadnak fidbikké vagy jobbesszé.
vukkocska
Igen, csak annyit: rohadt fideszes. Nem kell ezen csodálkozni.
lajospapa
És nem vagy az? MSZMP-tag volt több mint nyolcszázezer, ma nem nagyon vállalja egy sem.
mariaberta
És nem így van? Amit lehetett mindent eltoltak, a zembereknél pedig betelt a pohár.
rugacs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
rugacs
@Mézike: Ez most sem igaz (csak felhasználjátok a kisemberek helyzetét) , de mikor a bal volt hatalmon + pláne nem volt igaz!! Mert köptek mindenkire, aki nem balos volt, akár kicsi akár nagy...
Anna Mária
@rugacs: Jajj, de megijedtem, egy krajcár se maradt a zsebemben! :)))
Magasról teszek az összes idióta nácira, akár fideszesnek, akár jobbikosnak hívja magát. Te is szép, kifejlett példány vagy az ócska fenyegetőzéseddel! :)))
ujbuda
kiváncsian várom hogy mikor lódul meg a Nép!!
kkalman
A vidéki fidesznyikok közül senki nem mert névvel nyilatkozni.
Szép dolog! Mikor ment a szekér, mindegyik ott tolongott az első sorban, hogy mindenki lássa, milyen jó fideszesnek lenni, és milyen jó nekik, hogy a Fidesz seggébe szorultak. Most, hogy nem gördül simán a szekér, kezd kényelmetlen lenni ahol eddig voltak. A Választók meg velük találkoznak a legtöbbet, a legkönnyebben, így amit most kapnak, köszönjék maguknak.
petike
@Freewolf: De akkor mi a f@sznak jöttök ide sopánkodni?
reseva
"...ha a miniszterelnökhöz eljutna, mi zajlik az országban, azonnal rendet teremtene". Mint Kádár elvtárs, vagy a jó király. Hogy egy pártelnökhöz miért nem jut el, amit a párttagok mondanak? Mert az csak demokratikus pártoknál szokás. Nem demokratikuséknál csak pártfegyelem van. De ne csüggedjetek! Ha majd ha beköltözik a palotájába, talán akkor majd magasabbról, jobban fogja látni az országát.
kkalman
@reseva: ma, 22:14 Magyarország nem Orbán országa! Magyarország a magyaroké!
Orbán ha beköltözik a várba, onnan nem a saját országát fogja látni, legfeljebb azt, amit annak hisz.
szandokan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Anna Mária
@szandokan: A szövegeid alapján fideszes vagy, mert most az az előnyös számodra, de a jobbik nézeteit vallod és erősen rasszista vagy.
Nem tudod ezt megcáfolni, és ettől borzasztóan frusztrált vagy.
Hoy kit rühellsz, az a magánügyed.
pbalage
Na csak most csatlakoztam be, látom megszólalt már a két harmat is,
Már ez is bizonyítja, hogy működik a Magyar Kiráji Demotyrácija.

(most attól a bajuszos mukitól idéztem szabadon, amelyik ott szokott székelni az országgyűlölés felső klotyójában)
Tényfeltáró
@kkalman: A teljes szöveg így hangzik: mocskos, szemét, hazug, gátlástalan, haszonleső, pénzsóvár, sunyi, hazaáruló, bunkó fityiszes..
Tényfeltáró
@reseva: a q. anyjába költözik. Már régen kiírta magát ebből az országból.
karma1
@pbalage: 22.48-ra: csizmas meg nem jott ide frocsogni,... Nincs is meg a ketharmad, na...:o))))))
karma1
Mondjuk, ha kiment volna a nep koze, akkor mar sokkal elobb is megkaphatta volna ezt a "dicsero jelzot", de valamitol eddig nem ment ki egyetlen "Orban takarodj!" tablakkal vonulo tuntetesre sem...:o))
@Anna Mária: Szegenykem, nem is tudom, hogy fogsz megelni ilyen korulmenyek kozott: rugacs is, Kabir Bedi is utal Teged,... Hat, nem lennek a borodben,...:o)))
Anna Mária
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
pbalage
@karma1: És te már rajzoltál új zászlót? Úgy tudom most van a pályázat arrafelé...
nezelodo
Nem kell bántani őket, a nyolcvanas évek vége felé meg mocskos komcsizták szerencsétleneket a nem oly rég volt egyetemi KISZ titkárok, párttitkárok és egyéb mozgalmárok. Nagy tülekedés volt akkortájt a damaszkuszi úton, nem volt egyszerű a víz tetején maradniuk.
Desischado
Remélem, egyre többször megkapják ezt a jelzőt! ennél jobban csak azt remélem, hogy hamarosan tettere is váltja a nép a jelzőket, és elzavarják ezt a mocskos bandát! Hát igen, süllyed a hajó, menekülni kezdenek a patkányok!
szandokan
@pbalage: Kár volt becsatlakoznod, ilyen hamar visszatértél a Holdról?
szandokan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
@karma1: Téged értelmesebbnek hittelek, mint hogy védd ezt a lázítót, de úgy látszik a nők mégis egyformák.
amaramaistanna
Lassan helyére kerülnek a dolgok,és mindent és mindenkit a helyiértékének megfelelően neveznek és helyeznek el.
oni
Nemrég odajött hozzám egy néni, és én átkísértem a túloldalra.
lehet, hogy nem akart átmenni, de én azért átkísértem - biztos, ami biztos, mert én úgy tanultam anno, hogy az öreg nénik mindig át akarnak menni a túloldalra.
A Gyakori kérdésem: Akkor én egy náci vagyok?
(képzelt riport velem, magammal, magamban)

"A hülyék a túloldalon laknak."
Lehet, hogy ezért akarnak mindig átmenni a fideszes öreg nénik a túloldalra?
Kongo
"Nemrég odajött hozzám egy néni azzal, hogy Orbán Viktort félrevezetik és becsapják"
Sztálint is "félrevezették" és Rákosit is. Láthatóan a hit gránitszilárdságúbb, mint az Alaptörvény.
Kongo
A Fidesz avval az ígérettel indított 2010-ben, hogy úgy fog kormányozni, hogy az mindenkinek jó lesz. Ez nyilván logikai képtelenség, de az emberek szívesen elhitték. Egy darabig a folyamatos magyarázkodással, mások megvádolásával, dialektikus érveléssel meg is lehet téveszteni az embereket. Sulykolni is kell, ez a másik titka. De azért ez egy idő után kipukkad.
1szomjas
@szandokan: A tisztességes (van olyan ? ;) ) fideszes lépjen félre a többitől, ha nem akarja, hogy egy kalap alá vegyék őket ! Te is érzékenykedsz ? Nem sokszor hallottam tőletek, hogy úgy fogalmaztatok volna : x.y. szoci tolvaj, x.z. szoci hazug, y.z. szoci ilyen-olyan... (Nem vagyok szoci-barát, és Gyurcsány-hívő se... ) Zavaró, hogy az egész országban mocskolják a Nemzetmegvezető Viktátort az egész csapatával , sőt híveikkel együtt ? Nekem se tetszik... De, talán nem ez lenne , ha a kábító kormánypropaganda helyett valóban azt látnák-tapasztalnák az emberek, hogy javul a helyzet, gazdagszik az ország (és nem csak azok, akik közel vannak a tűzhöz... )...
mariaberta
@dr. prédikátor: @magyarbakancs: @Dr. Felipe: @Freewolf: Nagyon dühösek lehettetek, hogy "moderálási " moderálásban részesültetek. Az indulatok elszabadulását hagyjuk meg fenti címben szereplő fideszeseknek, mert ha ezt nem tesszük, véleményünk nem jelenik meg, mert ugyebár "moderálják"
Egyet azért szeretnék tudni,,,, őket mikor fogják moderálni???

2
human
Aki ártalmatlannak találja a jobbikot annak ajánlom figyelmébe @rugacs: fenyegetését, amit előrevetíti, hogy mi lesz egy jobbik kormányzás esetén :
"rugacs
@Anna Mária: Szerintem neked nem lesz mindegy. Mert most még élsz és vígan kommentelhetsz ide, szidhatod őket. Jobbik után mindez csak álom lesz számodra... :-(
tegnap, 20:37"
dr. prédikátor
Érdekes!!A fütyi-sz csürhe mocskolódhat, megsérthet embereket,fenyegetőzhet.De őket nem moderálják, mert ők fütyi-.szesek, meg nácik!!!, Gratula!!!
Sziszifusz
@dr. prédikátor: 02:46
Nem kell moderálni a mocskolódó, fenyegetődző hozzászólásokat. Ilyen emberek, stílusukkal, önmagukat járatják le. Minél jobban trágárkodnak annál jobban mutatják valódi arcukat.
human
@dr. prédikátor: De legalább mindenki látja az igazi arcukat.
bakegya
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Freewolf
@mariaberta: A moderálás sokszor az élő cenzúra megtestesülése, hiszen, hogy nézne már ki, ha mindenki leírhatná azt amit gondol? Van olyan bűn, amit nem szabad észrevenni és vannak olyan eszmék, amelyeknek nem lehet ellent mondani! Egyes csoportok erkölcsi hiányát és deviáns szokásait pedig kifejezetten tilos észrevenni!
Anna Mária
@Freewolf: A szegény, elnyomott náci siráma, aki nem uszíthat egyes embercsoportok ellen zavartalanul, nem terjesztheti az ordas eszméket.
Ó, szegény! :)))
Freewolf
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Cicamama55
@szandokan: Minek tudható be a nők iránti gyűlölete, amely mostanában a hozzászólásaiból árad? Többször ítéli el őket, mint a baloldalt. Látja mit hozott ki Önből ez a mai politikai helyzet? Ez nem egészséges ám! :)
Anna Mária
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bakegya
@Freewolf: ne csináld már,tiszta fejjel sem kötelező hülyén kinézni!
Freewolf
@Anna Mária: Ezzel a dumával kétségtelen az identitásod!
Az összefüggés a mosdóra és a törölközőre rémlik? Te nácizol, én meg tudom, hogy milyen környezetben élhetsz!
Nem fenyegetlek és nem is szidlak, mint tényt állapítottam meg az életviteled és a libsifasi voltodat! :-)
Freewolf
@bakegya: Ha valaki sérteget engem, tűrnöm kell, mert állítólag nő az illető? Hát, ha nő, akkor ezzel a szöveggel csak olyan lehet amiről már szóltam! Tuti, hogy Bódi Guszti fan! :-)
Anna Mária
@Freewolf: Teljesen hiába nyomod a baromságaidat.
A nácik mindig rosszul szoktak járni.
Öngyilkosok lesznek a bunkerjukban, felkötik őket, menekülniük kell - így működik a dolog.
Tehát kár is belekezdeni bármely embercsoport kirekesztésébe, megbélyegzésébe.
Freewolf
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Anna Mária
@Freewolf: Ne fáradj.
Attól semmi sem fog változni, nem lesz kevesebb bűncselekmény, hogy te itt hörögsz és uszítasz.
Változás csakis egy emberi, korrupciómentes, senkit ki nem rekesztő, a nyomort nem ismerő, szolidáris társadalomban érhető el.
Nem érted, sajnálom - tegyél róla, hogy többet érts a világból.
bakegya
@Freewolf: te ,ki kell ábrándítanom-ritkán neveznek el cigánylánykát ANNÁNAK-és még-MÁRIÁNAK is.Hidd el,sok marit ismerek,azt meg fel se tételezem,hogy te a fijjukat szereted jobban mint a lányokat.
Az ARANYESŐ-IGAZÁN SZÉP VIRÁG-na jó nem igazán ebben a hangszerelésben-de akinek az kell inkább azt hallgassa, mint dobgépezzen éjjel nappal.
Freewolf
@Anna Mária: Feltétlenül el kell hallgatnunk a tipikus és jellegzetes bűncselekményeket! Ez így PC! Uszítani a magyarok ellen trendi!
Árányesső dübörög már? :-)
Anna Mária
@Freewolf: Dehogy kell elhallgatni! Csak olyasmit kell tenni azoknak a bűncselekményeknek a megelőzésére, ami tényleg hatásos.
A kirekesztés, az összes roma megbélyegzése egyáltalán nem alkalmas bizonyos típusú bűncselekmények megelőzésére, ha nem vetted volna észre.
Ugyanúgy nem működne, ha a fehér bőrű magyarok által nagy előszeretettel elkövetett bűncselekmények miatt az összes magyart megbélyegezné bárki.
Persze, ha uszítani és cigányozni van kedved, nem pedig a problémák megoldásán gondolkodni, azt is megteheted egy darabig.
Anna Mária
@bakegya: A kutyuska burkolt cigányozása a legkevésbé sem zavar: csakis őt minősíti.
Ennyi telik tőle, teljesen mindegy, mi a téma, mindig itt lyukad ki! :)))
petike
@Freewolf: Érdekes, ha valaki nem áll be az orbánhívők közé, akkor SZERINTETEK rögtön libsibolsi, meg szadeszes, meg gyurcsányhívő az ember.
Ha a megnyilvánulásaitok alapján fideszesnek, jobbikosnak, esetleg nácinak neveznek benneteket, akkor meg qrvára fel vagytok háborodva.
MIÉRT??
magyarbakancs
@Freewolf: Jó szemüveged van.
Egy színt lától vele narancs színt.
Freewolf
@magyarbakancs: Tudtommal senki nem kérheti számon rajtam, milyen politikai vonalat preferálok! Ez a magánügyem!
Anna Mária
@Freewolf: Éppen úgy, mint nekem a származásom! :)))
Freewolf
@petike: Te miért vagy felháborodva, ha megcimkéznek? Nem esik jól? Viszont aki osztogatja, az megteheti? Érdekes gondolat menet!
Freewolf
@bakegya: Hol írtam én azt, hogy cigány? Azt, hogy te mire gondolsz, arról igazán nem tehetek!
magyarbakancs
"Egyre gyakrabban kapom meg: rohadt fideszes"
Ilyen csúnyán beszélni a Fideszről?
Leszeretném írni én mit gondolok róluk de tartok tőle ,hogy kitörölnek megint.
Szeretnék nekik kívánni ,hogy a egy hátasállat nemesebb szerve lenne a kezükben,hogy el ne felejtsék mi van a s*gükben.
Anna Mária
@Freewolf: Csak kiröhögteted magad a burkolt cigányozásoddal.
Freewolf
@Anna Mária: Persze az, hogy a börtönökben és a bűncselekményekben milyen etnikum milyen aránnyal szerepel, nincs adat. Igaz, az arányokat minden ki ismeri!
Tudtommal egy törvényekkel irányított jogállamban élünk, ahol mindenkit egyenlő jogok illetnek meg! Na, akkor én ezeket a jogokat követelem, mert egyesek pozitív diszkriminációja mások negatív diszkriminálásához vezet. Ezt pedig faji alapon megtenni igázán véresen rasszista dolog és náci!
Freewolf
@Anna Mária: Magánügy, de elárultad magad! :-)
Anna Mária
@Freewolf: Fejtsd ki pontosan, milyen jogokat követelsz magadnak és kitől, valamint azt is meséld el, milyen pozitív diszkriminációról beszélsz, kik azok, akik szerinted ilyesmit élveznek.
Ez így csak lóg a levegőben, üres duma, sok értelme nincs.
magyarbakancs
@Freewolf: "Tudtommal senki nem kérheti számon rajtam, milyen politikai vonalat preferálok! Ez a magánügyem!"
Teljes mértékben igazad van.
Megfigyelésem azt mondatja velem a nagyon elkötelezett párt nacsalnyikok mikkor változik a szín ők is változnak.
Ajánlom,hogy esténként gyakoroljad a futást nehogy szükséged legyen rá.
mate03
@rugacs!:Elnézést hogy beleszólok! De ha nyitott szemmel járnád az országot,még te is rájönnél,hogy az elmúlt öt év alatt mekkora lett a szegénység,ebben a szerencsétlen országban!Enni idő után 8-évezni,már nevetséges!Orbán úr 2010-ben azt mondta,hogy jó gazdasági helyzetben vettem át, az ország irányítását! Akkor mikor hazudott!? Akkor vagy most!?
darwin
@Anna Mária: Nagyon messze áll tőlem @Freewolf: politikai vonala,de ne csinálj úgy,mintha nem lenne pozitív diszkrimináció és nem tudnád,hogy kik a haszonélvezői.
Nevetséges,de most mondta a rendőrfőnök,hogy utasításba kapták,hogy ha azonos feltételek állnak is fenn,a rendőrséghez a cigány jelentkezőt kell felvenni.
Freewolf
@Anna Mária: Naháááát! Nem tudod, kiket diszkriminálnak pozitívan? Nem jutott el a hír a telepre? :-)))
Anna Mária
@darwin: Nem tudom, akár hiszed, akár nem, hogy lenne bármiféle pozitív diszkrimináció, amiből nagy embercsoportok profitálhatnának. (Eltekintve persze a fidesz holdudvarától, ők jelenleg egész jól élnek abból, hogy megkülönböztetett bánásmódban részesülnek.)
Nem hallottam semmilyen rendőrfőnökről, de ha ilyen történt, nagyon okos dolognak tartom, hogy cigány fiatalok jó képzést kapjanak és például rendőrként dolgozhassanak. Nagy szükség van olyan rendőrökre, akik sokkal jobban tudnak kommunikálni romákkal, mint a nem romák. Ez mindannyiunk érdeke, remek dolog.
Freewolf
@darwin: Látod! Az igazság politikától függetlenül is létezhet! Egyesek ezt nehezen veszik, de így van!
Anna Mária
@Freewolf: Tényleg nem bírod abbahagyni a "telepezést"?
Tényleg képtelen vagy bármiféle konkrétumra hivatkozni?
Ha neked idáig terjed a tudományod, akkor inkább beszélgess a hozzád hasonló szerény képességűekkel.
Freewolf
@Anna Mária: A szerény képességet inkább arra vonatkoztatnám, aki egy történelmi tárgyú vitában nem tud tényeket sorolni és belebukik! :-DDDDDDDD
Na meg arra, aki a pozitív diszkriminációt megemlítve nem tudja kikről van szó! Hát tényleg belterjes az a telep! Lehet, hogy amolyan sikamlós kis ártatlanságok is összejönnek a telepi családban, amit a törvény tilt ugyan, de ilyen esetekben szemérmesen félre néz! :-)
Anna Mária
@Freewolf: Te vagy az természetesen, aki egy történelmi tárgyú vitában csúnyán leszerepelt, amit hetek alatt sem voltál képes megemészteni.
Mondom: beszélgess csak a hozzád hasonló kis manupulatív nácikkal, engem ne zavarj többé.
Rohadtul unalmasak az alpári fantáziáid is.
JAJMÁR
@Freewolf: 10:38 Elnézést kell kérnem "Valakitől", akivel azonosítottalak, amikor feltűntél itt. Sok mindenben hasonlítasz, de nem lehetsz az, mert mint írtam, ő "Valaki" volt.
Volt benne némi emberi is.
darwin
@Anna Mária: Azért fura,hogy nem tudsz a pozitív diszkriminációról.A bosszantó,hogy ez nem a nemzetiségiekre vonatkozik,csak a cigányokra.Német -szlovák nemzetiséghez tartozom,ha neked jobban esik :sváb-tót,de mi még soha nem kaptunk semmilyen plusz jogot.Nem is kértünk,mert magyar állampolgárként nem is jogos.
De jusson eszedbe : óvodáztatási -iskoláztatási támogatás/ne mond,hogy másnak is jár,mert a cigány önkormányzat ajánlása kell hozzá és az,hogy járjon az intézménybe a gyerek.
Ösztöndíj általános iskolásoknak.Csak cigánygyerekeknek,ha legalább hármas.
Kollégiumi férőhely bárhol,bármilyen iskolában./Horribilis összeget nyomtam a gyerek albérletébe az egyetem alatt,pedig három gyerekem van.
A szomszéd faluban/jó,az előző szoci vezetés alatt/ házakat építettek ingyen a cigányoknak,hogy a putrit lebontsák,szétszórva a faluban a jófajtát.Mi lett a vége? Kb 10 házban laknak magyar nyugdíjasok,a többi magyar elköltözött,nem bírta a devianciát.Nem a szomszéd bőre színe volt a baj,hanem a piszok,a bűz,a lopás és a hangos
mulatozás hajnalig.Falvak néptelenednek el így.
Folytathatnám,de nincs értelme.Aki ismeri a cigányokat,az tudja,aki meg csak képről látott,vagy valami filmből,annak meg hiába.
Anna Mária
@darwin: Mindannyiunknak az az érdeke, hogy a roma gyerekek a lehető legjobb oktatáshoz jussanak hozzá, mert ez az egyetlen útja annak, hogy a nyomor és a kilátástalanság ne termelődjön újra.
Szerintem minden ilyen irányú intézkedés támogatandó.
karma1
@pbalage: Mit cukkolsz? Itt is tele van am a toke az atlagembernek, hogy akkor most mi a rossebre is kene kiadni 28 millio dolcsit? Foleg azok morognak - erthetoen - akiknek rokonuk, osuk halt meg valamilyen haboruban, ezalatt a zaszlo alatt, es erre vegig buszke volt a csaladjuk. Most ezt egy tollvonassal (nepszavazason keresztul) akarjak megszuntetni, es valami mast rajzolni helyette. (Rengeteg lehetoseg van, es tulajdonkeppen nem akarjak, hogy az ausztralokeval konnyen osszetevesztheto zaszlo design maradjon meg. Pedig sztem nincs azzal semmi baj, igy is egyedi)...:o))
darwin
@Anna Mária: Akkor ne mond azt,hogy nem tudsz pozitív diszkriminációról ,mert bizony álnokság és ne csodálkozz,ha az emberek véleménye az,hogy ezzel a módszerrel a deviáns viselkedést díjazzák.
Anna Mária
@darwin: Őszintén szólva én nem tekintem pozitív diszkriminációnak a tehetséges, nagyon hátrányos helyzetből induló gyerekek támogatását.
Elég kár, hogy az "emberek" az ilyesmit félremagyarázzák és azt hiszik, hogy a gyerekek tanulásának támogatása a deviáns viselkedés támogatására irányul.
Ebben is jelen van az sajnos a szegény embernek a még szegényebb iránti irigysége.
petike
@Freewolf: Nem a megcimkézésen vagyok felháborodva. Tegyed, nyugodtan. Én azon vagyok megakadva, hogyha te bódigusztizol (konkrétan lecigányozod) valakire, akkor miért nem viseled el a téged minősítő jelzőket?
JAJMÁR
@darwin: 11:05 Az óvodáztatási és iskoláztatási támogatások jövedelemtől, a szülők iskolázottságától... függnek, és nem a nemzetiségtől.
Az más kérdés, hogy több roma esik ebbe a kategóriába. Ja, igen, és van roma önkormányzat, akik a saját költségvetésükből célzott támogatást adnak, és van ilyen alapítvány is. Ha lenne horvát és szerb, vagy sváb - és biztos, hogy van is - alapítvány, azok is a saját kultúrájukhoz tartozókat támogatnák.

Nincs olyan állami törvény és szabály, hogy nemzeti, etnikai hovatartozás címén járna támogatás. A legszegényebb, legmélyebben lévő rétegnek pedig "képletesen", de le kell nyújtani azt a hosszú és erős kötelet, amivel fel lehet húzni. Egyébként csak visszazuhannak.
Anna Mária
@JAJMÁR: Pontosan így van, nagyon alaposan tisztába tetted a dolgokat!
karma1
@szandokan: 01.05-re: Engem ugyan burkoltan megdicsertel, de elegge primitiv modon letamadtad Anna Mariat es pbalage-t is... En meg ennel tartottalak okosabbnak, dehat latszik, a ferfiak is tokegyformak...:o))
Freewolf
@JAJMÁR: És ez a helyzet, ha a brutális gyilkosságokról szólunk! Ha egy etnikum ebben felülreprezentált, akkor ne a tényeket rasszistázzuk már le!
JAJMÁR
@Freewolf: 12:00 A tények következmények. Ahogy szegényedik és butul le az ország, és benne a magyarság is, úgy fog szaporodni a magyarok által elkövetett bűncselekmények száma is.
(..a te felfogásoddal szólva, már mi vagyunk az eu. cigányai )
human
@Freewolf: Hol van kimutatás arról, hogy kevesebb gyilkosságot követ el egy magyar, mint egy roma? Valami linket várnék, mert érdekel a téma.
Anna Mária
@JAJMÁR: Sajnos ez tényleg így van, Nyugat-Európában a magyar csoportok bizonyos bűncselekmények elkövetésére specializálódtak, a rendőrség mindenhol nagyon jól felkészül ezek megelőzésére, figyelmeztet az új veszélyekre és sorban kapják el tisztelt honfitársainkat, akiket az illető országokból büntetésük letöltése után kiutasítanak.
Anna Mária
@Freewolf: Esetleg ha egy etnikum felülreprezentáltságáról statisztikai adatokkal tudnál szolgálni állításod alátámasztásaként, azzal nagy szolgálatot tennél...
karma1
@Anna Mária: Errol nalunk megy egy TV-sorozat, dokumentum musor, mutatjak, hogy a CBD kamerakon, kozteri- es bankautomatafigyelo kamerakon hogy kapjak le a fosztogatok arcat, ruhazatat, es ennek alapjan hogy kapcsoljak le oket... A primet egy roman csavo viszi, aztan 2 ex-jugoszlav jon, majd magyar ciganyok... Ugy ismeri a rendorseg mar oket, mint a rossz penzt, amikor megdolnek, nem is ellenkeznek, mert tudjak, hogy felvetel keszult a "munkajukrol"...:o(((
Mézike
@rugacs: Szia kutyus! ezer éve nem láttunk...
Mondtam én azt egy szóval is hogy a bal oldalnak csakis a kisember számít. Én nem a politikusokról beszéltem, hanem a szavazókról akik rájuk szavaztak.
na soroljad már, mit tett a bal oldal az emberek ellen! A csórik ellen?
dr. prédikátor
Mára a "fidesz" szitokszóvá vállt! de tettek is érte rendesen! És ezen nincs mit csodálkozni!!!Népnyúzó ,mutyizó, tolvaj banda lett belőlük!!!
oni
Hát, ha már itt tartunk...
Előre is a bocsánatodat, és a szíves engedelmedet kérve:
Te egy rohadt fideszes vagy.
Még egyszer? Bocsánat!

Tudod, általában bántom az embereket, de konkrétan senkit...
Oké, azt látod, hogy orbán, meg lézer, meg balog, de ez sem konkrétan az ember ellen szól, hanem a jelenség ellen, amit ezek az emberek megvalósítanak.
Szóval, ha akarsz megértesz, ha nem akarsz, akkor nem.

De a lényegen semmi nem változtat: Ti fideszesek elvettétek egy egész ország szabadságát, hitét, reményét, szeretetét.
Ezért a velőtökig rosszak vagytok!
Mézike
@human: Parancsolj!
epa.oszk.hu/00700/00775/00017/426-435.html
Ez a 2000 -es felmérés adata. Azóta még jobban eltolódott a bűnözés a cigányok felé.

@Anna Mária: parancsolj. De mi a fenénk neked adat?
human
@Mézike: Bár 15 éves az adat, de kiindulásnak jó. Életellenes bűncselekményekről viszont nincs benne adat. Ez érdekelt volna igazán.
Cicamama55
Én nem szoktam senkit minősíteni, akarattal megbántani, de a véleményemet, nem hagyom magamban. Végigolvasva a hozzászólásokat, bizony sok durva, sértő megjegyzés van közte. Sikerült a politikusainknak jól egymásnak szembe fordítani az embereket. Ha ez volt a céljuk, akkor ragyogóan teljesítettek. Bennem ezek rossz érzést keltenek. Nem kell egyet érteni mindenkivel, az emberi értelemmel át kellene hidalni ezeket a szakadékokat. Na ezt jól megfogalmaztam, de remélem azért lehet érteni.
szandokan
@Anna Mária: Vajon miért nem írtál semmit annál a cikknél, ahol Nancy gyilkosát megmutatják? Ja, mert egy kínai, és az nem számít neked. Szerencsétlen.
Anna Mária
@szandokan: Bocs, de engem nem érdekel Nancy gyilkosa. De te sem.
szandokan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
@Anna Mária: Látom, reggeltől estig a gép előtt ülsz. Sajnálom, hogy a drága adómat a te segélyedre fordítják. Egyébként meg integrálni a romákat: Sok kísérlet volt már rá, de a vége mindig az lett, hogy akkor ombudsman, meg diszkrimináció. Egy megoldás lenne, ha már pici koruktól kiragadnák őket a családi fertőből, de ugye ez lehetetlen.
pbalage
@szandokan: szerintem továbbra sem kínai, hanem fideszes a lesz a tettes, csak ráeresztették az atlagkinaipofageneratorforbuggyants.com algoritmusát az esetre, mert így biztosan nem fog kiderülni, melyik vakkomondoros nagykutya volt a gyilkos.
(csak azért, mert a legutolsó görénységet is tök természetesen kinézem a fideszes "munkatársakból")
varrólány
A sebészeten az orvos is a Fidesz képviselője , de eszembe nem jutott akkor amikor mentem a dagadt kezemmel. Rohadt emberek meg vannak mindenhol ha már a jelzőknél tartunk!
szandokan
@pbalage: Azt nem tudom, hogy a kínai Fideszes volt e...
szandokan
@varrólány: Kár, hogy nem így gondolkozik más is. Nem tudom, mit szólna a beteg, ha elküldené az orvos, csak mert szocialista.
pbalage
@szandokan: Amúgy te felismernéd 1.3 milliárd ferdeszemű közül, hogy melyik volt az?
Mézike
@human: Azért tizenöt éves, mert azóta nem készült ilyen felmérés. nem készülhetett mert nem vizsgálhatja senki a cigány bűnözést , mert mint ilyen nem létezik .
Az életellenes bűncselekményeknél is ez az arány. Mondom. Magyarországon nem lehet cigány bűnözésről beszélni, mert a hatóságok szerint ilyen nincs.
De itt egy érdekes riport a cigány bünözésről. :-)
www.youtube.com/watch?v=PIUH-uExisY
Azzal hogy agyonhallgatják , illetve egykalap alá veszik a cigány illetve a magyar bűnözőt csak ártanak.
panellproli
A néni, aki azt hiszi hogy Orbánt félrevezetik, jobb lenne ha tájékozódna, ugyanis OV. már Antall kormányzása idején kifejtette, / Debreczeni József állítása szerint/ hogy csak ugy lehet hatalmon, ha néhány embert oligarchává tesz és ezzel bebiztosítja a hatalmát. Hát ezt meg is csinálta, úgyhogy nehogy ártatlan kis megvezetett embernek nézzék, hanem cezaromán téveseszmében szenvedő, állandóan a királyi koronára áhítózó pszichiatriaiára való diktátornak.
human
@Mézike:Csak nekem az a gyanúm, hogy az élet ellenes bűncselekményekben nem ez az arány mutatkozik. A vagyon ellenesben természetesen igen.
spu00
Érdekes az emberek hozzá állása az ország jelenlegi állapotához. A megnövekedett államadósság nem érezteti hatását az embereknél, más országokban fele annyi adósság után 10%-s nyugdíj csökkentést, fizetés emelés elmaradást, állami vagyon kötelező privatizálását írták elő, s ezek nálunk elmaradtak, emelkednek a bérek, infláció minimális,de jobban érezték magukat 2010 előtt. Az ellenzék jól játszik, kis ügyekből országos felháborodást idéznek elő, az egyszerű emberek meg el is hiszik, s addig mondják, írják, míg egy Veszprémi, Tapolcai esett lesz belőle. legjobb példa a sztráda díj, az emberek 95%-a jól járt , él is vele, de a tudatban az maradt meg, hogy megint valami rosszat csinált a kormány.Vagy a korrupció, senki sem tudja bizonyítani, még az USA sem, de annyit mondták már, hogy el is hiszik. Az a baj, hogy mire rájönnek, hogy becsapták Őket, már nem lesz vissza út, s az estleges nyertes ellenzék bebizonyítja tevékenységével, hogy Ő követi el azt amivel a jelenlegi kormányt vádolta.Ha ezt akarják , rajta. Tudják a buta a saját kárán tanul. Lelkük rajta.
zöldszem
@spu00: Erről is tudsz?
fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10557224_703611829688658_6762167345396684145_n.jpg?oh=af9520804e73cbf1175c3693f88226f1&oe=55A78A8F&__gda__=1437309446_ddbeda787804701481f027612ab3eaba
Az útdíjról annyit, ha azokért az utakért, amiért nem kellett fizetni, nem tették volna fizetőssé akkor igazad lenne.Akkor lehetne beszélni, jól jártak az emberek. Korrupció, a napokban Polt mondta: nőtt hazánkban a korrupció. + legalább, 40 adót bevezetett a Fidesz!
bakegya
@panellproli: nagyon kevés a minden lukára kényes-sok a birka is-de a legnagyobb betegség ma a májmétely után a teknős a cölöp tetejéna hataloméhségével,a bunkó diplomáciai és emberjogi játszmáival,az álkereszténységével(bűnpártolás-baltával is lehet gyilkolni),otromba rasszizmussal, a nacionalizmusával,sorolni is hosszú-és amíg az ott lesz addig itt,se béke,se nyugalom nem lesz-örülhetönk ha nem háborúba kergeti országunk ez a bűnöző banda-a kádári érában is sok volt a sértettségben szenvedő-azok itt most mind saját lábra kaptak és attól vannak jobban ha segget nyalnak és kinek?-aki odatartja-DEBRECENIT -KENDÉT,POPPERT MEG SZERINTED KI-KIK OLVASNAK?
Mézike
@human: Ha találsz erre valamit , akkor természetesen neked van igazad.
Bár nem értem az életellenes bűnözők miért lennének kevesebben köztük mint a magyar bűnözők közt?
Mézike
@spu00: Megnövekedett államadósság?
Nemrégiben itt agyaltál hogy a fideszed mennyit kifizetett. Akkor most nőtt vagy csökkent?
orogordog
Ha holnap lenne a szavazás akkor is a fidesz nyerne, mert amennyit vesztett az egyik oldalon kétszer annyit hozott a másikon. Nincs konkurencia. Függetlenek meg nem szavaznak, se ide se oda és ők a 70%. mszp, jobbik megy a szdsz és a kisgazda párt után.
human
@Mézike: Egy emberölés nagyon más dolog mint a lopás, rablás, csalás. Nem következik szerintem egyértelműen, hogy aki lop az ölne is. Az a furcsa, hogy mikor cigány öl, akkor egyből megjelennek a jobbikosok. Mikor magyar öl akkor nem aktívak ugyanezek a figurák.
human
@orogordog: Sajnos a jobbik esetén tévedsz.
Mézike
@human: Persze hogy nem. Mert a magyar felsőbbrendű faj. Szerintük.
Tényfeltáró
Nem eléggé gyakran, mert még mindig a narancs pestist terjeszted.
spu00
@Mézike: A megnövekedett adósság 2010-re vonatkozott, de hát jó volt bele kötni amit úgy is tudott. Valami jó Önnek is juthat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.