Csütörtökön a Jobbik elnökének szexuális hovatartozását taglalta a Tényekben Terry Black. Vona Gábor a műsorban azt mondta, nincs semmi takargatnivalója, most a Facebookon szólalt meg a Jobbik elnökének a felesége.

Orbán Viktor feleségének, Lévai Anikónak címezte Vona-Szabó Krisztina a nyílt levelet. Az elején kifejti, hogy mindketten távol próbálnak maradni a politikai csatározásoktól, és a támadásokat el kell tudni viselni, de most elérték a mélypontot.

A kormánypárti sajtóban tálalt legfrissebb „hír” szerint Gábor homoszexuális orgiák rendszeres résztvevője volt egyetemista korában. Abban az időben, amikor már javában jegyben jártunk.

Ezt Vona neje az elbukott alaptörvény-módosítással magyarázza, de

bárhogyan is vélekedjenek a felek erről, egyetlen politikai ügy sem lehet indok arra, hogy egy családot megalázzanak, és minden alapot nélkülöző hazugságokkal, kitalált magánéleti karaktergyilkosságokkal igyekezzenek lejáratni a férjemet. Egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy miért nem elég a politikáját támadni, miért kell ilyen eszközökhöz nyúlni.

Miután más megoldást nem látok, feleségként, anyaként Önt kérem arra, hogy állítsa le a férjét. Nyilvánvaló, hogy a politikai színtereken nem lehet Orbán Viktorra hatni. Azt feltételezem, hogy Ön lehet az utolsó, akire talán még hallgat.

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
KARAKTERGYILKOSSÁG?! Az! Tegyük fel, valaki meleg, vagy biszex, de legalább nem vonul fel!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
TASzSz
KARAKTERGYILKOSSÁG?! Az! Tegyük fel, valaki meleg, vagy biszex, de legalább nem vonul fel!!!
Aki Én
Igazi fidesz stílus, ráadásul nem sokat vártak.
Az már a legalja, mikor egy Terry Black az aduász.
Levendula
@Aki Én: Ha már egy teriblekk is lehet aduász, az nagyon szomorú világ!
Jozefina
Vona legalább azt is kipróbálta. Nincs benne semmi szégyenleni való!!! Orbánt meg csak a hazugság, a lopás, a hazaárulás, a nép teljes megalázása vezérli!!! Az utóbbi az elítélendő á
és megvetendő, sőt büntetendő!!!
Jozefina
Ja és Anikó asszonytől ne várjon semmi jót! Ő is csak egy áldozat a sok közül!!! orbán mama esetleg tehetne valamit, mondjuk megsütni fiacskájának a hamuba süt pogácsát és útnak ereszteni a nagy távolkeleti végtelenbe.
magyarbakancs
Magyar politikai (etilt) egy @szarkupacot nemér.
coni
Vannak országok, ahol ilyesmire nem fogékonyak az emberek, így lejáratásra alkalmatlan lenne. Bár Vona (sok más képviselővel ellentétben) egyáltalán nem tűnik homokosnak, de az emberi butaság végtelen.
Szókrakész
De miért nem Terry Black-et akarja leállíttatni?!?!?!
Levendula
@Szókrakész: Mert teriblekk csak eszköz... a hatalom kezében...
Szókrakész
Én meg üzenem Vona feleségének, hogy állítsa le a férjét!!!
Szókrakész
@Levendula: Perelje be Terry Black-et hamis vád, rágalmazás, "jó hírnév" megsértése, ...miatt!!!

Ja, hogy azt nem merik, mert akkor tanukkal bizonyítottan kiderülne az igazság?!?!?!
sokanvagyunk
Nekem nagyon nem tetszik egy halmozottan beteg orgia-rendezőnek politikai lejárató nyilatkozata - bár ha nagyon igyekszik, ebben a ciklusban még állami temetés is kijuthat neki.
anka
Rendesen folyik a xardobálás!
- a dakota asszony csak egy szót szól ura és parancsolója ellen, majd jól eltángálja...
eugen4402
Azok a régi szép gabonakörök, pardon, polgári körök nem múltak el nyomtalanul... A stratégiai hadviselés szabályai szerint az asszonyokat is be kell vetni az operatív műveletekbe (lásd: Eger vár ostroma, forró szurok.) Sajnos a következő fázisban a serdülőkorú gyerekekre kerül sor. Volt ezen a tájon civilizációóóó??? :-(((
Hellcat
Mind a kettő leállíthatná a férjét...az összes politikus házastársa leállíthaná élete párját mert egyik sem jobb a másiknál...
Csizmás Kond
...ebben a kérdésben nem azt a buziterit kéne elővenni ?...elsőre nem hittem hogy lenne valóságalapja de így, hogy már a nej is belekotyogott egyre gyanúsabbá kezd válni.
Az biztos hogy az egész ilyenfajta politika felháborító de mindenért Orbánnak vagy a nejének rinyálni azért mégsem kéne.
...perelje be a buznyákot ...vagy nem meri ?
anka
@eugen4402: - hogy leragadjuk a forró szuroknál, azért eltudnám képzelni, hogy a dakota kapjon egy kondérral! :D
eszegfu
Azt gondolom, hogy itt nem is Terry Black személye a fontos, hiszen ő már 3 éve hasonlókat állit Vonáról. A mostani megszólalását is vagy 3 hete készitette vele a TV2 és eddig még nem ment adásba... nyilván várták a megfelelő időt a "karaktergyilkossághoz". Akár igaz, akár nem, ez Terry Black véleménye, de hogy miért kell erről riportfilmet késziteni... hát ennek megfejtéséhez talán nem kell diploma... nem adódott más ebben az igen "fontos" ügyben. Azt meg végképpen hülyeségnek tartom, hogy Vona felesége "beszáll" ebbe... hiszen, ha a férje nem tudja magát megvédeni, akkor erősen megkérdőjelezhető Vona hatalmi ambiciója, de talán még a Jobbik általa való vezetése is.
Perwool
Sajnos kiépült az a rendszer, amit törvényes úton lényegében lehetetlen megbuktatni. Csírájában taposnak el bármilyen potenciális veszélyforrást.A Fidesz akit lehet megvesz, akit nem, azt meg kicsinálja!Ellenzék már csak azért van, mert anélkül nincs látszatdemokrácia, nincs uniós lóvé, nincs lóf... se. Itt az ellenzéket, vagy a neki nem rokonszenves pártokat legszívesebben betiltaná. A neki nem rokonszenves sajtót úgyszintén.(Népszabadság) Aki nincs egy véleményen az hazaáruló. Csak figyeljünk, lassan úgy jár Vona és pártja mint anno Torgyánék! Naponta lesz tele a sajtó, a vélt vagy valós "mocskosságaikkal." Orbánék rutinosak a műfajban...
eugen4402
@anka: Szép is lenne egy Walt Disney-opus, amelyben a dakotára zúdítanák a hölgyek a forró szurkot... De az meg csak megrázza magát, oda se neki, az ő vastag bőrének meg se kottyan az a 30 kg. forró trutyi, lepereg róla, mint kutyáról a víz. Cinikus mosollyal felnéz a várvédőkre, és nemes egyszerűséggel letagadja az egészet... ("Szurok??, milyen szurokról kérdeznek? életemben nem hallottam róla.")
troll6
@Csizmás Kond: Attól függ, merre áll a kardod!!!
lampa laz
A földharácsoló, vagyon gyarapító nemzetes ténsasszony szerényen, visszahúzódva a háttérben... ja, számolja lóvét + azt skubizza, h még mire teheti rá a mocskos mancsát.
Ne bízz az öreglányba, mert rosszabb mint a hites ura.
picike1
mit keres a csizma az asztalon ? aki érti mit mondok vagy akarok mondani . én magam olvastam egyszer anyilatkozatát kár hogy nem jegyeztem meg ahol elimeri a hova tartozását az ujságnak riportban ennyi . tartozzon ahová akar ki nem tojik rá. a
legközebbi választáson nálam csak a 100 éves nyerő. nemzeti érdeket összekeverni a nemzeti gazdasággal az bün. a gazdasági az ellenőrzött dolog ha már bejön az országba és tőkét hoz. igy nem lehet gazdálkodni hogy bezárok minden kaput a fejldé utjába állok !
picike1
javit: elismeri és fejlődés szó bocsánat gép hiba
Csizmás Kond
@troll6: ...nálunk a balkezest úgy nevezik sete...
...de mirevaló ez az egész ?...a nevemben akarsz beszélni vagy helyettem ?
Fradigege
A zsírmorét a csaja fogja majd jobb belátásra bírni? Jól bemos neki mégegyszer, a sukár csávesz. Hogy lehet ilyet kérni Vonáné???
kulabombaafityiszre
@eszegfu: Így igaz ahogy írod.A karaktergyilkosság meg onnan látszik,Terry Black akkkor
kiemelt fideszes,és kdnp-s politikusokat is.Róluk érdekes módon nincs szó.
Borsodi
@Perwool: Igazad van a legnagyobb kihívója, ellen fele a Jobbik ,persze,hogy az a céljuk,hogy lejárassák őket ennek érdekében mindenre képesek,nekünk addig jó még Vona nem adja fel Különben Orbánnal még jobban elszabadul a ló.A feleségére meg mért hallgatna ,hiszen tudjuk ezekben a családokban a nő csak hátul mehet az ura után.

www.youtube.com/watch?v=uofXAvqQ3qc
Borsodi
@Fradigege: Talán arra gondolt,hogy egy feleség felnyitja az el vakult férje szemét mert szereti.
propeller.hu/itthon/3251010-vona-felesege-orban-nejenek-allitsa-le-ferjet#v1739973
Aki Én
@Csizmás Kond: Troll6-nak balra áll a kardja, ha érted mire gondolok.
Egyébként a ,,nembuzeráns" Kocsis felesége is beszólt mikor lebuzizták a husikáját.
eszegfu
@kulabombaafityiszre: 11:33 Erre nem is gondoltam!
Csizmás Kond
@Aki Én: Szerintem az ilyent már alapból szembesíteni kéne a törvénnyel és ha nem tud bizonyítani csak rágalmazni akkor be a dutyiba...
...ja és akit a felesége kell megvédjen az ilyen ügyekben...hát az elég szégyen.
picike1
az amerikai elnök 70 éves ma
szép a fényképetek gyertek vissza
30-40 év mulva pont esedékesek lesztek csak kitartás !
troll6
Egyszer így fordítod a köpenyeget egyszer úgy!!! Vörös vagy narancs, tök mindegy! Komcsi ivadékok!!! De megéri!
Csizmás Kond
@troll6: ..naszóval...te ideálítasz egy képpel amit valakiéről lekoppintva megfordítva kiraksz és azt állítod hogy az illető a köpönyegforgató...vazzeeee...sokkal műveltebbnek és korszerűbbnek képzeltelek...egyike vagy az itt naponta más-más névvel és képpel megjelenő buzeránsoknak ...dehát kinek meddig ér...
...anyukád az a vörösbehajló vérnarancs kellett volna forgassa maga alatt a köpönyeget, lehet akkor nem kent volna be téged a lukába.
Csizmás Kond
@troll6: még nem...és hiába idegesicc akkor sem fogok...
troll6
@Csizmás Kond: Pedig én csak tényeket írok!!! Az avatarom pedig nem másról van lekoppintva, hanem a Google adta! Nézz utána!
Csizmás Kond
@troll6: Tények...arról amiről fogalmad sincs...de attól vígan tudsz rágalmazni...mert neked az tény hogy valakit kitámadni nem kell más csak egy kis logika...megfordítasz egy képet és máris úgy érzed feltaláltad a tyúkszarban a fehérséget...
troll6
@Csizmás Kond: MEGTÁMADNI! Olyan nincs hogy kitámadni!!! Igekötők!!!
Csizmás Kond
@troll6: ...kötöd az ebet a karóhoz...még nem árultad el miért csinálod...ja és mikorra kell visszamenned ?
Csizmás Kond
@troll6: ...ahonnan szabadultál...nem nagyon vág az eszed.
Csizmás Kond
@troll6: ...ez az új neve a bolondokházának ?...vagy csak ti nevezitek így ?
troll6
@Csizmás Kond: EZT TE TUDOD IGAZÁN!!!
Csizmás Kond
@troll6: ..szobatársak lennénk vagy csak ismét képzelődsz ?
troll6
@Csizmás Kond: De, csak nekem van tengeralattjáróm!
Csizmás Kond
@troll6: ...mert ha karakterek után kapod az apanázst akkor illene többet írj...és nem kell lájkolj ...hacsak azt is nem fizetik
troll6
@Csizmás Kond: Ha káromkodásért fizetnének te már milliomos lennél LEU-ben! De a régiben vagy az újban?!
Csizmás Kond
@troll6: ...ja...te is abban kapod ?...mert nagyon jártas vagy a dologban...
troll6
@Csizmás Kond: Küldjem a kollégáid névsorát?! Persze priviben!
Csizmás Kond
@troll6: persze küldheted bárhol itt is ha akarod...én a kollégáimat soha nem szégyelltem.
Foxley
Csak kérdezem, Orbánnak mi köze ehhez?
anka
- na mi van itt macska háború? :)
@troll6: - vigyázz a konddal mert alattomos! img20.dreamies.de/img/659/b/8ykj95b6p59.gif
anka
@Horizont: - hát még én...:) - akárhányszor meglátom ezt a képet sírok a röhögéstől.
- de ez most nagyon kapóra jött! :D
volvós
@Csizmás Kond: 12:07 -15:11 ig foglaltátok az oldalt
Jobb lenne, ha ezeket priviben " csatáznátok " le
Csodálom a modik türelmét !
Csizmás Kond
@volvós: ...szerintem meg azért van az oldal hogy valaki írogasson is...ne csak leskelődjön.
volvós
@Csizmás Kond: 16:40
...csak nem a te stílusodban...:-)))
Csizmás Kond
@volvós: ...ja ..mert itt is mint bárhol csak az jó ami neked jó...
volvós
@Horizont: 16:37

Egy másik cikknél irták, hogy 17-en jelentették. a haja szála sem
görbült meg, mást a tizedéért kitiltják... Rejtély a pasi ( vagy lány )
De egyszer fennakad a hálón Erdélyben...
troll6
@Csizmás Kond: 15.11: Sztálin, Hruscsov, Kádár János, Feri bácsi + Te
justhpeter
El fog ez még fajulni 2018-ig. A választásig biztosan tudni fogjuk, hogy ki a buzik és kik a gecik, csak azt nem fogjuk tudni kire kellene szavaznunk, amikor már az említett két csoportot elzavartuk a térerőhiányba.
Törölt felhasználó
Vona felesége feltételezi Viktor feleségéről, hogy van otthon szava...Hát csak rá kell nézni szerencsétlen nőre...
Cefi
FŐ AZ OLDAL NEHAZUGGY VIBRÁTOR KLASSZIKUSOK VENDÉG DÜHÖNGŐ Hacsaknem Blog Ordítok Blog KÖZPARK
H. A. 2016-11-11 DÜHÖNGŐ, Hacsaknem Blog
Anikó asszonynak ebbe is pontosan annyi beleszólása van, mint saját kis tyúkszaros életébe

Fotó: AFP Fotó: AFP
Nincs közünk ahhoz, hogy Rogán Cili dubajozik-helikopterezik Rogánostól vagy sem és mibű. Nincs közünk ahhoz, hogy Orbán Ráhel és Tiborcz Pityu miniszterelnöki pereputty mit keres Bahreinben egy csokikázás erejéig miniszterekkel enyelegni. Nincs közünk ahhoz, hogy kicsoda a Habony Árpád nevű befolyásos munkanélküli, hogy Mészáros Lölö stróman-e, vagy nem stróman. Vegyük tudomásul, hogy a magánszféra azért magánszféra, mert magánszféra (by Kósa Halhatatlan Lajos). Mindennek és az összes többi hasonló gennyes történetnek a fényében a magyar közélet legalja, egyben leggroteszkebb fordulata az, amikor a keresztény-nemzeti-családbarát kormány buzulással vádolja legerősebbnek vélt politikai ellenfelét, midőn az szembemegy a kétharmaddal. Konkrétan a magánéletében turkál vasvillával.

Különösen abból a szempontból izgalmasan hányingerkeltő ez az egész, hogy Rogán Helikopter Antal, aranyérmes hazudozó hetek óta magánélete szentségéről hebeg. Azon nyöszörög, hogy a sajtó a közpénzből ellopott magánéleti luxusát firtatja. Miközben nyilvánvaló, hogy a politkus magánéletének szentségét onnan lehet felismerni, hogy a tulajdonosa fideszes. Ha másokról van szó, nincsen ilyen eltartott kisujjal finnyáskodás.

Miután méreteset rúgott a hajléktalanokba, a TV2 vérprofi propagandastábja Vona Gábor buziságát/melegségét helyezte patikamérlegre a Tv2 Tények extra című műsorában. (Itt lehet öklendezni rajta, 49:50-től kezdődik.) Az egykori jókedélyű transzművészből boldogtalan, nyomorult gonosz férfivá avanzsált Terry Black-et rángatták elő a naftalinból, aki arról beszélt, hogy 2001 és 2003 között szemtanúja volt annak, hogy a Jobbik elnökének homoszexuális kapcsolatai voltak és hogy ideje volna ezekről nyíltan beszélnie. Nem öt évvel...
Köb Jani
Késő bánat, elvesztetted a szavahihetőségedet, de nem csak te, az összes jobbik vezetőség hisz fogadalmat tettetek, hogy nem szavazzátok meg az alaptörvény módosítás, hol van a lelkiismeretetek az ország védelmét feladtátok nyomorult párt érdekért, uralom vágyért.
"a Jobbik ígéretet tett arra, hogy függetleníti az alaptörvény-módosítástól a letelepedési kötvényekkel kapcsolatos szándékait"
Khmmm...nem lehetett volna a zárószavazás előtt???
Ez egyre rosszabb... Most kiderült: nemcsak reménytelenül ostobák , de aljas gazemberek is. Tényleg hazaárulók vagytok! A buziknak is nagyobb a becsületük mert azok az igazi énjüket adják és büszkék is rá. A politika aljassága hatalmába kerítette a jobbik vezetését. Megérdemlitek az ország megvetését az összes ellenzékkel egyetembe!
JAJMÁR
Nem a szívem csücske a jobbik, se a Vona, de nem azért, mert a vezetője homo, vagy heteró - mert ez egyáltalán nem érdekel.
Az jobban, ha az adófizetők pénzén orgiázó és ibizáló meg szipikázva qrvákkal hajózgatókat megtűri egy párt, sőt, meg is védi. Amúgy meg hogy ki mit csinált az egyetemista éveiben a saját pénzén, és a köznek nem ártva, az magánügy.

"Komoly" és nemzetét védő politikus ilyen aljas módszerekkel nem él.
mariaberta
Nos,,,,honnan került elő, főleg kinek a hívására Terry B??? Gyurcsány után most Vona a következő akit tönkre kell tenni? Orbán soha nem tud tisztességesen játszani? Milyen ember ez? Nem vagyok Jobbikos, de azért, mert Vona nem hódolt be ennek a G.Orbánnak , ilyen ocsmány támadást kell ellene indítani? Ez a G.O megérett a pusztulásra ez nem képes a tisztességre.
mariaberta
Mellékesen jegyzem meg,,,, /utólag/ Orbán neje semmit nem tud tenni, a férj egy elszabadult hajóágyú, aki nem ismer se Istent se embert.. csak magát és azt imádja. Szegény nárciszok!
lampa laz
Nálam ma a macskák vittek mindent!!! Könnyesre röhögtem magam tőlük.
gulyasgyula
Ebben az egészben van egy kis tanulság ..Senki ne ""KÖVETEJEN "" olyat amit ha nem adnak , nem tudja elvenni ...A másik a SARAT LE LEHET MOSNI DE A FOLT OTT MARADT ..
gulyasgyula
Még ha jól emlékszem Antal József mondta nem elég tisztességesnek lenni annak is kell látszani ...Ezzel a foltal ,még ha nem is igaz :: VONA soha nem lehet miniszterelnök
kiscsillag66
Nem igaz, amit ezek művelnek. Elképesztően ocsmányok. Ha igaz is, amit feltételeznek, akkor sem szabad ilyen eszközökkel élni. Én sem kedvelem a Jobbikot, csak az igazságérzetem ágál.
Veleda
Felszínre kerülnek a mocsokságok, ez kissé hajaz az amerikai elnökválasztás módjára. Az eredményét már látjuk. Szar lehet a hangulat, ha már a feleségek is hadba szállnak a politikai csatározásban.
Az viszont nem igaz, hogy a Vona miniszterelnök akarna lenni, nincs rá bizonyíték, hogy ilyen ambíciói lennének, megjegyzem, nincs is rá esélye. Azt a hibát viszont elkövette, hogy már korábban sokkal karakánabb és tisztább politikát vártunk volna el tőle.
Veleda
Mindamallett emlékszünk rá, hogy a Terrike még néhány éve a baloldalon tetszelgett, már az is gyomorforgató volt, most csinált egy pálfordulást, és fidesz szinekben páváskodik, mégis mit remél?
Vagy ott éppen megfelel? Vádaskodni alaptalanul ---elég ocsmány.
evacica
@gulyasgyula: Ezt nem Antal József, ha nem Kovács Magda MSZP képviselő mondta!
evacica
Vona felesége hiába ir Lévai Anikónak, ő sem különb a férjénél! Egyébként ha a fidesz másba nem a karakter gyilkosságban és a gátlástalan lopásban világviszonylatban is utolérhetetlen! A magyarok többsége meg sajnos be is szopja eszt a sok aljasságot amit a fidesz folyamatosan szajkóz ! Pedig lenne mit a saját házuk előtt sepregetni mert kormány még ennyi mocskos dolgot nem követett el Rákosi óta élen Orbánnal!
kukac50
Aljasság amit művelnek! Lejáratás csak a céljuk! Zuschlaggal volt tele újság ,TV 70 millióért,
1,6 milliárdé Farkas Flóriánt mentegetik takargatják,Polt Péternek lenne dolga de rá sem hederít.
gulyasgyula
@evacica: Lehetséges ..Régen hallottam ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.