Stefka István, a kommunizmusban kitüntetett újságíró blogján ment neki a Momentum legutóbbi akciójának, szerinte az a Tanácsköztársaságot idézte.

Nem nagyon tetszik Stefka Istvánnak, az 1982-ben sajtómunkája miatt a Belügyminisztérium által kitüntetett újságírónak a Momentum Mozgalom legutóbbi akciója – olvasható a 444 cikkében.

A Momentum vezetője, Fekete-Győr András két társával besétált az Origo szerkesztőségébe, és ott kérdőre vonták Kovács Andrást több cikke miatt is, melyet a Momentum lejáratásnak értékelt. Kovács elvileg feljelentést tett a rendőrségen – írtuk korábbi cikkünkben.

Stefka blogján fakadt ki a Momentum ellen, szerinte akciójuk vészjósló időket idéz, ők "Lukács György szellemi gyermekei", és csak a hatalmat akarják megszerezni, pártolnak mindent, ami erőszakos, és tagadják mindazt, ami nemzeti. 

Egy tőről fakadnak. Száz év se telt el az 1919-es kommün óta, a gyilkolásba, rombolásba soha el nem fáradó Lenin fiúk ismét feléledtek

- írja már a bevezetőben a kommunista állam kitüntetésével is rendelkező, de jelenleg kormánypárti és nemzeti újságíró.

Stefka ír az európai unió által viselt, Magyarország ellen folytatott "lejárató háborúról", majd bejegyzése végén párhuzamot von a 100 évvel ezelőtti eseményekkel. Szerinte most is háború van, engedély nélkül foglalják el az utcákat, semmibe veszik a Parlament és más hivatalok tekintélyét.

A bejegyzés végét érdemes szó szerint idézni:

Ez, ami történt, az a Charlie Hebdo elleni terroristatámadással ér fel. Ott tucatnyi újságírót gyilkoltak meg. Most az egyszer csak kamerával hatoltak be egy szerkesztőségbe, de legközelebb Fekete-Győr Andrásék kezében géppisztoly lesz. Ugyanilyen bután, békésen fognak ránézni az újságírók akkor is a támadókra? Akkor is meglepetés lesz? Még mindig nem világos, hogy az ő szavuk az erőszak? Ezek nem akarnak békés eszközökkel szót érteni a másikkal.

Nem akarnak választást. Mert nincs szavuk, nincs érvük. Számukra sürgős a hatalomátvétel. A megbízotti pénz fogyóban. A kérdés az, hogy a szabad választás által megszerzett hatalmat, csak úgy simán, fenyegetőzésre átadjuk- e? Meddig terjed az angyali türelem?

(Címlapi kép: MTI/Marjai János)

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Ez a Stefka István egy gerinctelen csiga, vagy csak egy szellemileg leépült demens ex kommunista ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Jól van de legalább olyan mondja, aki már minden segget végignyalt, amit felkínáltak neki.
RonaGyuri
ugyan csak azt akarta mondani, hogy ő hogyan csinálta volna! =))
Pálinkás Pál
Ez a stefka egy nulla...csak vergődik,mert a blogját még a családja sem olvassa!!!Így legalább megint megjelenhetett a médiában...igaz olyan kósás,rezsiszilárdos megmondással!!!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/08/22/itt-es-most-szogezzuk-le-stefka-istvan-eppen-olyan-veresszaju-onmagabol-es-embersegebol-kivetkozott-a-legalantasabb-osztonokre-epito-szark
Itt és most szögezzük le: Stefka István éppen olyan véresszájú, önmagából és emberségéből
kivetkőzött, a legalantasabb ösztönökre építő szarkeverő, mint Bayer Zsolt. Bizony, nagyon itt lenne az ideje ennek, mielőtt a társadalom még nagyobb hányada elhiszi, hogy a Bayer és Stefka félék képviselik az értelmiséget ebben az országban.
Sziszifusz
Ez a Stefka István egy gerinctelen csiga, vagy csak egy szellemileg leépült demens ex kommunista ?
dr. prédikátor
@Sámannus: Még nem minden segget nyalt tisztára!!! Maradt még pár segg amit ki kell neki nyalni a lovagkeresztért!!!De még cumizni is kell neki!!!
Edmond Dantes
Ezek Bencsikkel versenyezve,a megfelelési kényszer hatására már a hülyeség csúcsain járnak.Bayert csupán azért nem említem,mert ő legalább tud írni.Ugyanis az aljas újságírás is igényel némi tehetséget.Stefka még az aljassághoz is tehetségtelen.
Sámannus
@dr. prédikátor: Kösse a valagára. Akkor meg valag kereszt lesz.
Macskaszem
Stefka nyalonc kimondta, miről álmodik a csúti G. Ha a kúrmánynak a válogatott aljasságaival sikerül kiprovokálni valamiféle fegyveres akciót, ki lehet hirdetni a rendkívüli állapotot és nem kell országgyűlési választásokat tartani. Erre hajt a a geci, mert érzi a vesztét.
quadrocopter
Gerinctelen kaméleonnak mély kuss van, Stefka! Nem sül le a mocskos pofádól a bőr?
Jó lesz ha elbújsz...szedik össze a hülyéket!
Fradigege
Írja egy Kádár-komcsi. Nekem kötél lesz a kezemben, ha a gazdád holnap nem utal át 1 milliárdot. 100% nem fog. Tehát marad a kötél, lámpavas, stb.
Pálinkafőző Rézüst
Ez a komcsibérenc egyre hülyébb,és ostobább...
babp1982
Csak ra kell nezni ez erosen hulye,de remelem igaza lesz es legkozelebb geppisztollyal mennek oda !Mar itt lenne az ideje!
desiro
A célkeresztben remélem ennek a baromnak a feje lesz!!!
bencemacska
Ki mint él, úgy ítél.
Csak azt írta le ő hogyan viselkedne hasonló helyzetben.
Javaslom nézze végig OV tevékenységét 2002-2010 közötti időszakban, ha már elfelejtette, hisz ő is részt vett benne!
nezelodo
A mi helyi újságírónk aki most éppen a Jobbikot szolgálja, arról polemizált nemrég az újságja első oldalán, hogy a közelmúlt tüntetések hangadói a mi visszafogott rendőreinket fenyegetik. Alighanem emlékezetkiesése van, akár csak a derék öreg komcsi Stefkának, és nem emlékezik, amikor a hős jobboldali focidrukkerek, és a hozzájuk csapódott balhézni vágyó utcai harcosok a rendőröket verték, TV székházat, kukákat, autókat gyújtottak fel 2006-ban és ezért lettek Nemzeti Hősök.
bencemacska
Lehet, hogy rémálmai vannak ennek a pöcsnek??? Megérdemli!!!
nevemnick
A környékünkön is él egy hasonló nevű alkoholista.
Az is ilyen marhaságokat beszél.
Nemrég kidobták a kocsmából, mert a getzit éltette.
solidedge
Volt már ehhez közeli helyzet amikor 2006-ban a Fidesz csürhe végigrombolta Budapest utcáit.
papa.49
Stefka fasz ki is volt munkásőr???
Úgy tudom te az voltál tetű, netán nem adtad le a PPS. t , vagy az AMD. t ???
bakegya
Nehéz lehet úgy élni,hogy örökké résen kell lenni-igaz,Stefka úr???
JAJMÁR
Hát bizony jobb lenne az ellenzéki sajtónak nagyobb teret adni. Meg újságot írni, nem pletykarovatot. Vagy akkor úgy kell hívni. Pletykarovat, ahol a mások le..sa a cél.
Vagy vállalni, hogy nem tetszik mindenkinek.
cs.n.
"Mi a garancia arra, hogy holnap fegyverrel a kezükben nem rohanják meg a független újságírás központjait, a Magyar Televíziót, a Magyar Rádiót"
Stefkának nyilván még nem tűnt fel, hogy ilyen intézmények már nincsenek. Van MTVA, ami kb. annyira független, mint Stefka, vagy Bayer. De ez csak egy a sok hülyeség közül ebből a viccrovatba való írásból. Ez is jó:
"A kérdés az, hogy a szabad választás által megszerzett hatalmat, csak úgy simán, fenyegetőzésre átadjuk- e? Meddig terjed az angyali türelem?"
Mi az, hogy "átadjuk"? Meg milyen hatalmat? Ez egy őszinte beismerés, hogy ő is a "hatalom" részese? Holott senki nem szavazott rá. Az angyali türelem meg már szót sem érdemel, amilyen vérgőzös tempóban támadnak mindent, ami nem Fidesz, vagy a KDNP kullancspártjuk.
terlasz
Ki figyel oda egy ilyen gerinctelen szardarab hányadékára? A médiafelfújt pártocskát sem érdemes túlértékelni, mert az eddigi tevékenységük alapján ők is csak saját magukra tudják értelmezni a demokráciát.
herczeg0210
Nem vagyok hajlandó becézni ezt a rémséget! Ez nem stefka. Simán stef!
justhpeter
Stefka itt maradt a múlt századból a kommunista barátaival és mivel azok nagy része már eltávozott, egyre több "munka" marad erre a kivénhedt ökörre. Mentségére szolgáljon, hogy igyekszik is ennek megfelelni. De ha a hülyeség párosul a szorgalommal..., hát ennek a végét látjuk.
Eladott Ország
d2gvief1bcth7.cloudfront.net/wp-content/uploads/sites/3/2016/08/stefka1.jpg
d2gvief1bcth7.cloudfront.net/wp-content/uploads/sites/3/2016/08/stefka3.jpg
d2gvief1bcth7.cloudfront.net/wp-content/uploads/sites/3/2016/08/stefka4.jpg
d2gvief1bcth7.cloudfront.net/wp-content/uploads/sites/3/2016/08/aderplakat-e1471944495908.jpg
Ha nem emlékeznél, küldök neked néhány ott készült képet. Többek között azt is, amikor megköszönöd Horváth István belügyminiszternek, és Lakatos Ernőnek, az MSZMP KB. Agitációs és Propaganda osztálya vezetőjének a megérdemelt munkádért kapott jutalmad.
Nézegesd csak a Magyar Rendőr című lap archívumában megtalálható képeid, és gondolkozz el azon, hogy ki is vagy te Stefka Pista… Hogy hol, mikor, és éppen kiknek a társaságában érzed jól magad. Tényleg büszke lehetsz! Tegnap azokra, ma ezekre. És holnap?…” Sejtem, hogy ez számára nem okoz lelkiismereti problémát, hiszen miként a párt­ és KISZ vonalon jó kapcsolatokkal rendelkező Stefkának nem okozott gondot egyik napról a másikra meggyőződéses jobboldalivá alakulni és nemzeti göncöket magára kapni, úgy az sem tűnhet fel neki, hogy mi ebben a köpnivaló. Pedig szerintem az. Köpnivaló. Hogy a seggek változnak, az ő nyelve marad.
papa.49
Én csak azt kérdezem a MUOSZ székházban miért is KERÜLTEK KI TÉGED TE TETŰ???
Ludmilla
stefi,lehet,hogy a sok aljasság miatt nemcsak Fekete-Győr kezében lesz stukker..
Eladott Ország
@papa.49: Horváth István belügyminiszternek, és Lakatos Ernőnek, az MSZMP KB. Agitációs és Propaganda osztálya vezetőjének haverja volt. Ezek után meg sem lepődnék, hogy III/III-as is volt.
d2gvief1bcth7.cloudfront.net/wp-content/uploads/sites/3/2016/08/stefka3.jpg
eugen4402
Ez nem százas...
Összetéveszti a Momentumot a Kubatov-különítménnyel, vagy a Tivornyák-féle Betyársereggel..? Ez nem jó jel: S. Pista fénykoráról álmodik némi PPS-sel fűszerezve. Lehet, hogy megtámadta a ragály, a Pestis, Rácok?
Aki Én
Ha nem remegne a keze a vén köpönyegforgató seggnyalónak, akkor helyesen írta volna le a dolgokat:
Ez, ami történt, az a Charlie Hebdo elleni terroristatámadással ér fel. Ott tucatnyi újságírót gyilkoltak meg. Most az egyszer csak matricával hatolnak be a magántulajdon szentsége ellen véteni, de legközelebb a Fidelitasos fiúk kezében géppisztoly lesz. Ugyanilyen bután, békésen fognak ránézni a sértettek akkor is a támadókra, mint ahogy ők néznek a valódi riporterekre mikor azok valódi kérdést tesznek fel? Akkor is meglepetés lesz? Még mindig nem világos, hogy az ő szavuk az erőszak? Ezek nem akarnak békés eszközökkel szót érteni a másikkal.
Nem akarnak választást. Mert nincs szavuk, nincs érvük. Számukra sürgős a hatalommentés. A megbízotti pénz fogyóban. A kérdés az, hogy a szabad választás által megszerzett hatalmat, csak úgy simán, fenyegetőzésre náluk hagyjuk-e? Meddig terjed az angyali türelem?
És akkor még nem beszéltünk a haveromról, Bayer Zsoltról. Most még csak verbálisan támad 8 millió magyar embert, de mi lesz a következő? Valóban nekimegy embereknek, családapáknak, családanyáknak, időseknek, gyerekeknek? Tényleg vér és takony fog folyni? És tényleg, meddig terjed az angyali türelem?
magyarbakancs
Nem érdekes mindig valaki kioktat minket, aki valamikkor a volt rendszerekben nagyon jól élt, mert ményen volt a nyelv - vizsgája valakinek a hátsójába.
Oktat demokráciáról, emberségről, hazaszeretettről.
Kiáll a magyarság mellett teljes tyúkmell szélességgel.
Ha közben nem változik valami addig hit hú ,ha változik akkor megint nemzeti komcsi vagy nem?
Béla333
Tegnap este volt a Csatt című műsorban a köpönyegforgató csúszó-mászó!
Képtelen voltam végignézni, amikor arról kezdett el hazudozni, hogy neki tulajdonképpen semmi köze nincs az állami pénzből kitömött CÖF 500 milliójához!
Undorító gerinctelen csiga!
kukac50
Örülnék ha puskával mennének be a parlamentbe,mert akkor a férgek menekülnének!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.