Minden idők legsikeresebb konzultációja zárult le az előző héten, minden korábbi részvételi rekord megdőlt – mondta a kormányszóvivő a postától származó végleges adatokra hivatkozva.

Kovács Zoltán kifejtette, a meghosszabbított határidőig

2 332 755 kérdőív érkezett vissza, amelyek közül 2 154 264-et nyomtatott formában, további 178 491-et pedig az interneten töltöttek ki a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáción.

Kormányszóvivő: minden eddigi rekordot megdöntött a Soros-tervről szóló konzultáció

Fotó: MTI /Bruzák Noémi

A kormányszóvivő ismételten köszönetet mondott a konzultáció minden részvevőjének, továbbá hangsúlyozta:

részvételi számok is azt tükrözik, hogy a konzultáció olyan nemzeti ügyről szólt, amely a jövőben is meghatározza Magyarország és az Európai Unió sorsát.

Olyan kérdésekről, amelyek nemcsak magához a Soros-tervhez kapcsolódnak, hanem általában a bevándorláshoz és az illegális migrációhoz – tette hozzá Kovács Zoltán, aki egyúttal azt is közölte, hogy a kérdőívek tartalmi feldolgozása a következő napokban szintén befejeződhet.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI/Bruzák Noémi

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Nem értem a matekot. Tavaly az érvénytelen népszavazáson állítólag 3 millió embere ment el a fideSS-nek. Most állítólag 2,3 millió embere küldte vissza a választ.
Hol a rekord ?
Hol a fideSS 700 ezer embere ?
Mert ha a különbözetnek egy év alatt kinyílt a szeme, nem sok jövőt jósolok ez ütem mellett a fideSS-kdnp kondának.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Semmit nem döntött meg. Hazudnak, mint a vízfolyás. Cirka pár százezer agyhalott küldte vissza a hazugságra alapozott kérdőíveiket.
quadrocopter
Köszönjük, te kis kábszer-reklám! El tudjuk képzelni, hogy akkor milyen lehetett a többi...
RonaGyuri
@peterkelemen: dehogy is nem! ez volt minden idők egyik, ha nem a legnagyobb baromsága! =))
Rózsika Hatházi
Arra lennék kíváncsi, ha a tartalmi feldolgozás is megtörténik, milyen eredmény jön ki? Ja, hogy az már nem lesz publikus. :)))))
kissé felnőttem
vigyázz mert rád esik ami megdőlt azt án nem lesz szavad amit vinni kéne
Aki Én
Ha ez igaz lenne, akkor rettentő szégyent kellene éreznünk az agyhalott társadalmunk miatt. Ennyire nem lehet reménytelen a helyzet...
justhpeter
Nem értem a matekot. Tavaly az érvénytelen népszavazáson állítólag 3 millió embere ment el a fideSS-nek. Most állítólag 2,3 millió embere küldte vissza a választ.
Hol a rekord ?
Hol a fideSS 700 ezer embere ?
Mert ha a különbözetnek egy év alatt kinyílt a szeme, nem sok jövőt jósolok ez ütem mellett a fideSS-kdnp kondának.
Nessy
@Rózsika Hatházi: Ó, már régen meg van az eredmény. A visszaküldők 110 %-a szavazott a kormány propagandára!
Azért egyet nem értek! Eddig minden alkalommal az éppen aktuális volt a non plusz ultra. Akkor az mennyi lehetett?
quadrocopter
@Aki Én: Nézd, minden sunyi hazugságot felülír az a tény, hogy kb. 8.3 millió választópolgár van Genyóföldön, nyilván mindenkinek kiosztották a nemzethy parasztvakító papírhalmazt, ehhez képest - szerintük! - 2.3 millió küldte vissza a cellulózt, de nem tudni, hogy ebből hányan küldték el őket vissza mamába, mint ahogyan azt sem lehet tudni, hogy a netes kitöltés milyen arányban sikerült hamisra, hisz hamis névvel és mail címmel is lehetett manipulálni a nemzethy mesét!
Nem kell matematikai ph.d. fokozat ahhoz, hogy az arányokat észrevegyük! És ez a "minden idők legsikeresebb..." ?
cikicakk55
Tudjátok mi dőlt meg? A hazugság rekord! Az nagyon,de nagyon megdőlt. Szerintem legalább 1 millió ember tudja,hogy Ő maga hazudott.Így már alapból le kéne vonni a milliót.Arról nem beszélve,hogy az online szavazók,max 5000 lehetett,de az sokszor 5000 egyetlen embertől. Ennek szintén a fele a nem számukra kedvező "Igent " jelölték be,mert az online íveken nem lehetett szöveges üzenetet küldeni,viszont annyit lehetett,amennyit akartunk,vagy futotta az időnkből. Kovács!! A fene hazug pofád!
bencemacska
@RonaGyuri: ma, 15:42
... és hazugsága.
Eladott Ország
Ma Magyarországon aranykorát éli az úgynevezett demokratikus párbeszéd intézménye. Ez azt jelenti, hogy egyik nemzeti konzultáció a másikat éri, azaz mindenről lehet (előregyártott)
véleményt cserélni a kormánnyal. Abszolút mindenről, amiről a kormány szeretné. Pontosabban kizárólag arról, ami a kormány számára kellően hálás téma ahhoz, hogy minden mást félresöpörve napirenden tartsa. Lássuk be, nem sok ilyen téma fetreng a választási kampány lázában égő országvezetés asztalán, de legalább azt folyamatosan becsületszóra el kell hinni az illetékeseknek, hogy újabb és újabb világrekordokat döntöget a visszaérkező konzultációs ívek száma. Az álproblémákról való álkonzultálgatás közepette elsikkadnak olyan társadalmi kérdések, amelyek noha tényszerűen húsba vágnak, ám az elmúlt nyolc év után nyolc évvel, a kommunikációs csatazajban esély nincs arra, hogy érdemben a közvélemény napirendjére kerüljenek. Pedig néhány év múlva fájni fog, mert már most is fájdalmasan érzékelhető jelei vannak annak, hogy az ország jövőjét jelenti problémákat rendre hagyjuk szőnyeg alá söpörni.
bencemacska
@quadrocopter: ma, 16:04
És hányan küldték el válaszukat online és nyomtatva is?
quadrocopter
@bencemacska: Szándékosan nyitva hagyták a sunyítás lehetőségét! Én is éltem vele, többször is, de ellenkező előjellel, mint ahogyan várták!
simmering73
Na ez a baj pribékek. Hogy 2,3 millió meghatározza Magyarország sorsát. Ebből jön majd ki az az ordas hazugság, hogy Magyarországon a zemberek 99%-a egyetért a kormány politikájával.
mégállnekem
Ez a gizda "lópicipucu" nagyot hazudó, nagyot köpő ügyeletes mesebajnok! Mekkora már az, amikor a hülye mond mesét az idiótáknak! :-)
SystemError
Ki a f@szt érdekel egy jogalap nélküli valami. Mire is jogosít ez fel és milyen alapon. Mennyire hiteles és ki ellenőrzi... Merjétek feltenni a kérdést népszavazáson, hiszen ugyanannyiba kerül..:) Még a szaros fideszes választási bizottság sem engedné át...
Qqberci
@Shikari: Csakhogy az EU nem vevő egy bűzbombára...
egyvandor
A múltkori 98% volt. Ha ez a mostani minden idők inzultációját meghaladó szenzációs rekord akkor minimum 130%-osnak kell lennie. Pedig én, (még szégyellem is,) le sem adtam.
Klubtag
Ez csak azért alakulhatott így, mert minden eddiginél nagyobb teret biztosított a kormány a válaszok csalással történő szaporításához - pl. az interneten. Ennyi...
Ezt nem lehet magyarázni, megkapták a kellő figyelmeztetést a csalás veszélyére, de cinikusan nem törődtek vele...sőt...
verőce21
Szép volt ez fiúk! Nyugodtan hozzá lehet számolni, hogy a konzultációs kérdőívet vissza nem küldők 1/3-a, (talán fele) is egyetértett a migránskérdés elutasításával. Az aktív szavazók több mint fele elutasította a bevándoroltatás ügyét.
Akik pedig hangot adnak az ellenkezésüknek, vagy fanyalognak, azok megnyalhatják a (hát)sót!
Hellcat
Minden fideszes visszaküldött legalább 40 et...
verőce21
@Shikari: (18:58) Ugyan, ennek a 36 szájhősnek nem kell jelentőséget tulajdonítani. Egymást igyekeznek csak túllicitálni állandóan, ki tud nagyobb hülyeséget mondani.
lópicigáspár
@mégállnekem: Azért csak óvatosan a jelzőkkel, mert véletlenül magamra veszem, megharagszok és nem fog állni! :)))))
öcsi55
@Shikari: Nem áll senki a migránsok mellé,de ez a kunzultáció csak amolyan 300Ft kérdés volt.Az ilyen kérdés feltevéssel veszteni nem lehet.Csak a népet hülyíteni meg jó csomó pénzt elbarmolni. Ez sem Magyarország,legkevésbé Európa sorsát nem befolyásolja,főleg annak tudatában ,hogy a visszaküldött válaszok száma és milyensége teljesen ellenőrizhetetlen ,hazug! Csak az" ős vagy bősz figyeszesknek"lehet bemesélni,hogy egy hete még 1,7 millió válsz volt,a leadás meghosszabbítása után egy héttel már 2,3 millióan küldték vissza.Röhej! Miért nem a Paks 2-ről,vagy az europai korrupció elleni ügyészségbe való belépésről akarnak konzultálni velünk?
Nessy
Akkor hiszek a" konzultációban", ha majd látok egy korrekten, ellenőrizhetően feldolgozott, értékelt, értelmes konzultációt!
Abban a percben, amikor az internetes visszaküldés programhibás, az egész elektronikus visszaküldés érvénytelen!
Az, hogy "visszaküldésre" került a levél, nem jelent semmit. Feldolgozásnál csak az érvényes válaszok vehetők figyelembe. Aztán jöhet a bontás: igen - nem.
Jó, tudom, itt az számít amit a kormány óhajt, annyi az eredmény, amennyi Orbánnak megfelel.
Desischado
@Nessy: Csatlakozom. Egy érvényes szavazat számlálást én is kibírnék. Majd akkor elhiszem a számokat, addig nem.
mégállnekem
@lópicigáspár: Nem baj ha nem fog állni...fényezd ki a csizmád, legalább hagy nézegesse magát... :-)
kisrigó
Azt "lobogtatják", hogy ennyi meg ennyi ezer érkezett be, nem zavarja őket az a tény, hogy nincs hiteles összesítés a postán sem. Kussol a posta is, mert annál több pénzt kapnak, minél nagyobb számot hazudnak. Amúgy kik "dolgozzák" fel a leveleket, hol toborozták az embereket stb? Na , és a válaszokról már szó sincs meg az érvényességről! Egyre pofátlanabbak, nagyon bejött a hatalomnak ez az aljas módszer a pénz lopásra! Jó lenne, ha már nincs hivatalos következmény, legalább a szavazó fülkében tegyünk valamit, amíg lehet, amíg el nem "konzultálják" a szavazó fülkét is!!
quadrocopter
@SystemError: A 2016. okt. 2.-i súlyos buktát sem lobogtatták Brüsszelben, pedig állítülag azért csinálták milliárdokért!
Ennek a friss buktának sincs joghatása, Brüsszelben meg különösen nincs!
JAJMÁR
Na ès milyen vàlaszok születtek? Kèrdèsenkènt szàzalèkosan kèrem, az érvènytelen ìvek kimutatàsàval... ez a minimum. egy nèpi ko nzultàciô eredménye nem a borítèkok szàma.
De mèg azt se sikerül hitelesen igazolni.
Ez ìgy parasztvakítäs, abbôl is a legsilànyabb. A magyar nèp nem ezt èdemli. Ugyi?
peterkelemen
@JAJMÁR: Tök mindegy, mert eleve a kérdések is hazugságon alapulnak.
Qqberci
Ezt a mobil halálfejet nem lehetne spirituszba tenni?...
herczeg0210
És a szóvivő baromsága minden eddigi rekordot megdöntött. A Naprendszerben sem találni nagyobb marhát...
bakegya
Birom ezt az anti-krisztusi megfogalmazásait. Ez a kerge birka az ügyeletes harangozó.MÁR MEGINT BE KELLETT MAGOLNI A LITÁNIÁT -drága levélszemeteléséről orsos viki csatabárdja fog eszébe jutni remélhetőleg a bizottságnak -ami a valóságban a sufnijában egy szimpla VÉRES BALTA .Csakkk hogy gyilkoltak már embert is vele!-ezt mindenki tudhatja.
KELL A PÁTOSZ-a marhának az eszébe se jut...a nyugaton munkát vállalók többsége erre megint jól "rátosz"!!!
magyarbakancs
Bármelyik független statisztikával,felméréssel foglalkozó nemzetközi cég alátámasztotta a valóságtartalmát ennek a számnak?
Nem akkor csak annyira hihető ,mint medvesajtban a brummogás.
Bármekkora számot mondhattak volna.
Ezeknek azt se szabad elhinni amit kérdeznek, nem amit mondanak.
quadrocopter
Lobogtathatjátok a 27 %-os kabarét, hadd röhögjön Brüsszel is!
"Álliccsuk meg Brüsszel röhögését!"
"Ne Sortos nevessen a végén" - nevessen az elején!
Aki Én
@verőce21: @Shikari: Valahogy nagyon nem fér a fejetekbe, vagy az elméletetekbe, hogy SENKI nem akar migránsokat!!! Azt csak ti hazudjátok, mikor nálatok értelmesebb emberek elítélik ezt a hazug, méregdrága propagandát.
Azt a jelek szerint végképp nem értitek, hogy ennek a milliárdos pénzszórásnak sincs semmi köze a migránsokhoz.
Ez kizárólag -amit már Sikari is elismer feljebb- szín tiszta propaganda nektek, a mindent ostobán benyelő, gondolkodni képtelen szektának.
50-es évek újratöltve.
quadrocopter
@Aki Én: Felesleges, az értési szintjükre még várni kell, egyelőre még erősebb az imádat!
Ez az a bizonyos " tuggyuk, hogy hazudnak, de olyan jó hallani" szindróma!
SystemError
@verőce21: "Akik pedig hangot adnak az ellenkezésüknek, vagy fanyalognak, azok megnyalhatják a (hát)sót!"

Annak adok hangot, aminek csak akarok, ezt nem te fogod megmondani és még csak nem is a maffia kormány feje. Nekem meg azok a "szar" emberek nyalhatják meg, akik összemossák a menekülteket és a bevándorlókat és még másokat ítélnek meg, mert nem "gecik". Tudod attól, hogy nem pártolom a bevándorlást még nem kell embertelenné válni.. Persze megértem a primitív létformák egyszerűségét és azt is hogy nem képesek két halmazban egyszerre létezni:) Jöhet a "Tarlósi" lenézős szöveg!
verőce21
@SystemError: "Nekem meg azok a "szar" emberek nyalhatják meg, akik összemossák a menekülteket és a bevándorlókat" - nagy szerencse, hogy Te meg tudod különböztetni őket egymástól!
Csak a probléma ott van, hogy mindegyik iszlám hitű. Ide Európába nem kellenek. Menekült, az első biztonságos országig. A problémájukat pedig ott helyben kell megoldani!

Ha pedig nem pártolod a bevándorlást, akkor egyetértünk, mert szerinted is: "Akik pedig hangot adnak az ellenkezésüknek, vagy fanyalognak, azok megnyalhatják a (hát)sót!"
SystemError
@verőce21: "nagy szerencse, hogy Te meg tudod különböztetni őket egymástól!" Ja és, ha nem lehet egyértelműen eldönteni, akkor dögöljön meg az összes. Ez ismét szép emberi hozzáállás..

Képzeld, nem tartom sem kulturálisan, sem "mennyiségileg" integrálható folyamatnak, de ettől még nem fogok senkit sárba teperni, azok után, amin végigment. Nem tudom mi köze az emberséges viselkedésnek, ahhoz, hogy el van mondva "ne gyere ide, de itt egy takaró és ott szívesen látnak" . Elárulok egy titkot, ha fidesz nem ilyen barmokkal lenne tele és így adná elő, akkor sokkal nagyobb tábora lehetne és ez sok más mindenre igaz, hogy csak egy kis emberséget kéne mutatnia egészségügyben, stb. A stadionokhoz képest filléreket rakni oktatásba és egészségügybe és be lenne fogva az ellenzék szája, de nem dafke bunkó vagyok izomból:)
verőce21
@SystemError: (20:23) Próbálsz az érzelmekre hatni, de ostobán és ellentmondásosan!

Először is, senki nem írta, hogy ne segítsünk senkin! Sőt éppen az ellenkezőjét írtam? A problémájukat ott, helyben kell megoldani. Mármint az első biztonságos állam menekülttáboraiban. Ez nemcsak a magyar álláspont, hanem számos más európai országé is! Mondataidból azt érzem, hogy igen.
JAJMÁR
@peterkelemen: Èn tudom. Akik viszont komolyan vettèk a kèrdèseket, elèültek ,gondolkodtak, ès visszaküldtèk, őket talàn èrdekli a valós, rèszletes eredmèny...
sic
:)
Meg engem is, hogy hogyan èsmit.
kukac50
Ha ez igaz akkor az ellenzékieknek megfogják engedni,hogy megszámolják,átnézzék,hogy hány igenes szavazat van köztük!
Nessy
@kukac50: Hátha erre vársz, örök életű leszel itt a Földön, JAJMÁR-ral egyetemben.
SystemError
@verőce21: "Először is, senki nem írta, hogy ne segítsünk senkin! Sőt éppen az ellenkezőjét írtam?" Igen pontosan ugyanezek a frázisok és érvrendszer, ahogy az előző érv is Ők már itt vannak vagy a faladikban százan éppen és velük itt és most kell emberségesnek lenni. Bocs de ez megint egy "magyarázat" volt indokként, de ez nem magyaráz meg semmit az adott már itt lévő menekült számára. "Szia, kiirtották a családod, a gyereked lába üszkös Amúgy ebben teljesen egyetértünk, hogy a probléma okát kell megszüntetni..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.