Az üzletember szerint "nem lesz kormányváltás". A davosi Világgazdasági Fórumon tartott beszédet csütörtökön Soros György. Az újságíróknak tartott eseményen több dolgot is érintett az üzletember. Az egyik téma volt, hogy Soros szerint (ahogy az üzletember fogalmazott) "Orbán Viktor megvásárolta az MSZP vezetőit, és a kis pártokban is vannak kémei".

A Bloomberg amerikai hírügynökség által az interneten élőben közvetített, mintegy egyórás előadás végén, kérdésre válaszolva beszélt Magyarországról az üzletember. Soros György szerint a magyar kormányfő az ő démonizálására építi fel újraválasztási kampányát.

Az Index írta meg, hogy

a 87 éves amerikai-magyar üzletember sok témát érintett: beszélt többek között Észak-Koreáról, a klímaváltozásról, Donald Trump várható bukásáról, illetve arról, hogy a Facebook és a Google túl nagyra nőtt.

Kijelenthető, hogy minden téren kemény állításokat fogalmazott meg. Az egyik számunkra legérdekesebb azonban a beszélgetés az a része volt, hogy

Soros György véleménye szerint Orbán Viktor megvásárolta az MSZP vezetőit, a maffiállam tökélyre fejlesztése miatt pedig ismét minden esélye megvan arra, hogy újraválasszák.

Ezen a felvételen 55:30-tól látható az a rész, amikor Soros erről beszél:

Az Index azt írja, hogy Soros azt mondta:

Orbán Viktor megvásárolta az MSZP vezetőit és a feltörekvő kis pártokban is vannak kémei, így nagyon nehéz lesz összefogniuk és elérniük a kormányváltáshoz szükséges szavazatszámot, ezért valószínűleg idén is a Fidesz nyeri majd a választást.

Soros György: Orbán megvásárolta az MSZP vezetőit

Az Index cikke szerint az üzletember Magyarországgal kapcsolatban arról is beszélt, hogy

Orbán az ő démonizálására alapozza a kampányát, ez pedig jól látszott a róla szóló nemzeti konzultáció esetében is.

A befektető kitért a róla szóló nemzeti konzultációra is. Azt mondta, hogy ebben hét olyan állítás szerepelt, melyek mindegyikét megcáfolta, sőt az egyik pontban másodfokon pert is nyert a Magyar Helsinki Bizottság, ekkorra azonban már lezárult a konzultáció,  és

erről a döntésről így a magyar közvélemény nem értesült.

Soros szerint ebből látszik, hogy

sajnos a miniszterelnök nagy sikerrel működteti a maffiaállamát

- fogalmazott Soros György.

Soros azt is elmondta, hogy

Trump szerinte maffiaállamot építene, de nem lesz rá képes, mert az erős amerikai intézményrendszer ezt nem fogja megengedni

Hozzátette: úgy látja, a Trump-adminisztráció veszélyt jelent a világra, de szerinte ez csak átmeneti helyzet, a demokraták megerősödnek.

Trump is ott van Davosban. Ő pénteken szólal fel. Tizennyolc éve Bill Clinton volt az utolsó amerikai elnök, aki részt vett a svájci kisvárosban tartott Világgazdasági Fórumon.

Putyin rendszerét egyszerűen elnyomónak nevezte Soros. 

Forrás: Index, 444, Zoom, HVG, MTI

Fotó és címlapi kép: YouTube

160 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
A Szili példa is mutatja, hogy a Geci felvásárolta a gerincben gyengéket és belső spiclikkel dolgozik!
Csodálom, hogy ennyi eszük nincs az érintetteknek...
Rockxy
Ennyire nem lehet töketlen az ellenzék.
De ha mégis, akkor söpörjék már ki a szemetet!
Vagy annyira bénák, hogy nem is tudják, hol keressék?

Másfelől meg ha putin rendszer elnyomó, akkor a rótcsild cionizmus az micsoda?
drive.google.com/file/d/0B7xEKIi8scp5UWtFeUtEY1BnNDA/view?usp=sharing
karma1
Soros GYorgy jol lat bizonyos dolgokat, de meg o sem kepes atlatni a hajszalfinom belso eroviszonyokat.
Mivel O nem tul sok mindenkivel tart napi kapcsolatot az ellenzekben - vagyis egy jo visszajelzeses kapcsolatot - igy azert egy kicsit mas a dolog, mint ahogy O azt feltetelezi. Sajnos, trumpot illetoen is egy picit idealista: tenyleg jo volna, ha mielobb repulne az ileto, de ez nem egy Nixon Watergate ugy, ami miatt trump arra a lepesre szanna el magat, hogy onmagatol lemond, mint ahogy Nixon tette.
trump az uralomra jutasa ota legalabb 5 nagyon kemeny kerdesbe belebukhatott volna, es megsem bukott bele, magatol meg nem fog lemondani. (Legutolso balhe a kozigazgatas teljes leallasa volt).
Ha trump esetet nem emlitette volna, akkor jobban elhinnem neki az orbannak josolt gyozelmet, igy azonban nem, mert orban NEM lesz ujra megvalasztva!
karma1
Ja, es ezzel a rosszul elsutott kijelentesevel,- hogy az MSZP vezetoit megvette orban - annyira magara fogja haragitani az MSZP-t, hogy azok TENYLEG orban malmara fogjak hajtani a vizet, es ok is elkezdenek Soros ellen propagandazni,... Ezt nem kellett volna, Gyuri bacsi...
justhpeter
@karma1: Soros nem attól lett milliárdos, hogy olyan tökéletlenül tudta elemezni a helyzeteket. Sajnos most is igaza van. Csak gondoljuk végig mit csinált Orbán a nyolc évi ellenzékben és mit csináltak a szocik az ő ellenzéki nyolc évük alatt. Bizony, ha Orbán most veszít, az nem sz mszp-n fog múlni.
nemkati
@karma1: De mi van, ha most ezt eltalálta? Annál rosszabb nem is lehetne nekünk.
csipetke
Elképesztő,hogy 87 évesen Soros milyen penge.Reménykedjünk benne,hogy nem lesz igaza a választásokkal kapcsolatban,mert ha bejön a jóslata, akkor kutyavilág jön ránk..
Yoda69
@karma1: Szerintem is kicsit eros hogy megvette a szocik vezetoit a fideSS. Ez nagyivu altalanositas. Es nem feltetlenul igaz.
Az biztos hogy jonehany arulo van a szociknal - ez okozta Gyurcsany vesztet is. Azonban ketlem hogy az osszes vezeto a fideSS payrolljan lenne.
Viszont ha tud valamit Soros akkor most lenne a jo alkalom hogy eloalljon vele, es meg idoben kitenni az arulokat. Ellenkezo esetben valoban csak karos lehet ez az altalanositas.
Sziszifusz
Felmerülhet a kérdés: melyik lehet az a magyar párt amelyikkel Soros György szimpatizál, esetleg támogatásra érdemesnek tart ?
Ha erre választ kaphatnánk, talán tisztábban látnánk.
nemkati
@Sziszifusz: Úgy lehet vele, mint mi. Azt tudjuk, hogy melyikkel nem, csak azt nem, hogy melyikkel igen.
Pálinkás Pál
Nos..ez egy teljesen korrekt meglátás...mert tényleg vagy mindenkit megvett ellenzéki oldalon,vagy ..és ez sem kecsegtető,az összes ellenzéki politikus elmeosztályi kezelésre szorul..egyik opció sem boldogító...Amíg nem tűnik fel egy radikális vezető ellenzéki oldalon,addig ez a dagonyázás lesz orbán pocsolyájában!!
Sziszifusz
@Shikari: 08:05
Attól még, hogy Soros György maffiózó (vagy sem), mondhat igazat, például az Orbán rendszer jellemzőiről.
1magyar
Régi ismerős család, akik még a szoc-ban párttagok is voltak, egyértelműen a szocik ellen fordultak a migránsok simogatása és betelepítése miatt.
Mert az más dolog, hogy ideiglenes befogadunk 1-2 ezret míg véget nem ér a háború náluk,de hogy idetelepítsék azt már nem!
Sziszifusz
@1magyar: 08:15
Nem az a gond, hogy 1-2 ezer menekültet befogadott az orbáni rendszer. Az viszont igen, hogy ezt titokban tartva, rengeteg pénzt elköltve azt ordította, hogy nem fogadunk be egyet sem közülük és hogy Magyarország migráns mentes övezet.
Átverte a bennük bízó fanatikus híveket, így téged is. Nemcsak hogy befogadta ezeket az embereket, hanem Uniós pénzeket kért és ebből még anyagilag is támogatta őket.
Sziszifusz
@Shikari: 08:24
Hazug ember is mondhat időnként igazat.
simmering73
"Normális esetben felrobbantaná a közéletet Soros György Davosban tett bejelentése, miszerint Orbán Viktor megvásárolta az MSZP vezetőit. Még akkor is, ha ez nyílt titok. Nemcsak azért, mert erről beszélt Botka László is, nemcsak azért, mert annak idején Gyurcsány Ferenc is azért hagyta el az MSZP-t, mert a pártpénztáros által a Fideszhez kötött, “ajándékokkal” korrumpált pártvezetőkön keresztül Orbán manipulálta a pártot."
nepszava.us/bartus-laszlo-nemcsak-az-mszp-t-vette-meg-orban/
szép új világ
@Shikari: Ha igaz az állításod, hogy Soros is maffiózó, annál inkább helytálló amit Soros mond Orbánról, hiszen az egyik maffiózó csak ismeri a másikat, nem de?.
Béla333
Ezt mindenki látja, akinek van szeme a látásra.
Ezért különösen visszatetsző, hogy Karácsony ennek a bűnöző csapatnak az élére állt, eladva a lelkét!
El kell takarítani a Fidesz mellett a vele összejátszó MSZP-t és a belőlük kivált DK-t is ahhoz, hogy egy normális világ legyen itt!
Nessy
@1magyar: Pártunknak és kormányunknak "hála" nem hogy az idetelepítendők, de az itt születettek is igyekeznek elmenekülni kis hazánkból!
A kötvényeseknek is csak addig kellettünk, míg befektették a pénzüket jó kamatra, és már tovább is mentek Európába! Mi meg fizetjük az útjukat! Azért, ha esetleg olvasnád Magyarország történelmét, hány és hány népcsoport települt be, és olvadt be. Azért a 150 éves török uralom alatt sem kevés török élt itt. Ettől függetlenűl nem lettünk muszlimok, nem török az ország nyelve. A dzsámiból nagyon szép katolikus templom lett Pécsett. A töröl fürdőket felújítva ma is használjuk.
Béla333
"Orbán Viktor megvásárolta az MSZP vezetőit és a feltörekvő kis pártokban is vannak kémei,..."

Hogy ne legyek elfogultsággal vádolható: ha kiderülne, hogy az LMP-ben is van Orbán által lefizetett politikus, akkor annak a kirugását ugyanúgy követelni fogom, mint most az MSZP és a DK kivonását az ellenzék sorai közül!
És még egy: nem hiszem, hogy csak pénzzel tett szert befolyásra Orbán az ellenzék között, hanem szerintem zsarolással is.
Ezért rendkívül fontos, az ügynökakták nyilvánossá tétele, de az ilyen Simon Gábor féle ügyekkel, vagy az autópálya felülszámlázások bizonyítékaival is meg lehetnek zsarolva az MSZP/DK politikusai!
papa.49
@Csizmás Kond: Kérdeztelek baromarcú nem akkor SICCCC
karma1
@nemkati: Volt egyszer egy ismerosom, egy borzaszto oregasszony - aki isteni erzekkel volt megaldva uzletileg. Amihez nyult, abbol tutira penz lett. Volt egy keson szuletett fia, akin majomszeretettel csuggott, es akinek mindent megadott, megszerzett, segitette a tanacsaival. Vett a fianak egy kiskozertet, ami piszok jol ment, iszonyu jo porgese volt, es akkor elkezdtek ettol a kisbolttol kb. 100 meterre epiteni az elso , ujpalotai Tesco-t... A kisbolt meg mindig nagyon jol ment, mert az epitomelosok ott vettek meg az ebedjuket, soruket, reggelijuket. Aztan Gizi neni ugy dontott, hogyha a Tesco meg fog epulni, akkor a kiskozert tonkremegy, mert ok nem tartottak tokehust, csak melyhutott arukat. Igy aztan forszirozta a kisbolt eladasat, es akkor esett egy oriasit pofara Gizi neni, amikor kiderult, hogy a Tesco megnyitasaval megduplazodott az addig is jolmeno kisbolt forgalma, mert a sok oreg nyugdijas egyszeruen felt bemenni a nagy bevasarlokozpontba. MINDEN, de MINDEN korulmeny arra mutatott - a jozan esz, a tapasztalat, a szokasok - , hogy a kisbolt tonkre fog menni!
Most MINDENKI megeskuszik, hogy orban fog nyerni, mert jol osszetartja a sajat bandajat, mert ellenzekben is mar egy g.ci volt, mindent megvetozott, hazudik, csal, lop, zsarol, szoval mindent elkovet a nyerese erdekeben.
Es megsem hiszem, hogy annyira egyertelmu lenne a nyerese.
Ez a lehetoseg - hogy most azt javasoljak, mindenki szavazzon a kedvenc partjara, es egyeniben a legeselyesebbre - egy teljesen uj felallas, lehetoseg, ami tavaly szeptemberben (botka idejen) meg nem volt hangsulyos, vagy nem is gondoltak ra, mint komoly lehetoseg.
DE MOST VAN - Gyuri bacsi viszont 87 eves, es azokat a trendeket koveti, amelyeket egesz eleteben kovetett. (Jo lenne utananezni, mi volt trump megvalasztasa elott az o predikcioja. )
Az utolso pillanatig BARMI megtortenhet, SEMMI sincs vegervenyesen lezarva! Ja, es hibat hibara halmoz a futyisz.
Csizmás Kond
A politika olyan mint a sport...jegyet veszel hogy bekiabálhass azoknak akik játszanak.
Csizmás Kond
@papa.49: te egy művelt magyar vagy...egy alulművelt.
peterkelemen
Erről pofáztam évek óta, hogy Magyarországon NINCS ELLENZÉK. Na melyik idióta nem képes ezt felfogni még ezekután sem??? Ide forradalom kell!! Ha nem lesz forradalom, akkor kínhalálal fognak megdögleni milliók akik meg tehetik elmenekülnek még most, mert ezután jön a kemény diktatúra.
papa.49
@Csizmás Kond: Milyen jó nekünk hogy TE ILYEN MŰVELT VADBAROM VAGY TE SZARZSÁK SEKUSGECI !!!
Ezt is jelentheted te semmiemberszerű takarodjál le rólam !!!
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 08:46
Ebben majdnem igazad van. Csak annyi a különbség, hogy ha sportoló szabálytalan akkor a pártatlan bíró szankcionál esetleg kizárja a versenyből az érintettet. A politikában szabálytalanság, csalás esetén nincs aki lefújja a meccset.
Csizmás Kond
@papa.49: ...na látod...mondtam hogy soknak képzeled magad...már többesszámban érzed magad...gondolom nem fáj..
Csizmás Kond
@Sziszifusz: ..de van...ott is megvan minden cserejátékos.
karma1
Latod, Gyuri bacsi, ezt elkurtad, nem kicsit, nagyon... Pedig ha valaki, akkor o biztosan nem volt beepitett fideszes...
propeller.hu/itthon/3330173-lemondott-egy-mszp-politikus-nem-indul-valasztason
papa.49
@Csizmás Kond: Siccccccccccccc
Ócska nyervogó macskaimitátor !!!
A macska gerinces állat te nem vagy az )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
sokanvagyunk
Jogában áll akár a Propelleren, sőt Davosban is... neki is elmondani a véleményét, mint magyar állampolgár (is), jogában áll szavazni, sőt, választható is lenne. A legnagyobb baj vele (mármint annak aki nem ért vele egyet) hogy kampányolhat is... - de hát aki a kettős állampolgárság ilyen mértékű kiszélesítését ösztönözte és törvénybe iktatta, az most ezeket tűrje, nyelje is le, mivel a fenti tények miatt még a magyar belügyekbe való beavatkozást sem süthetik rá.
Béla333
Talán újra el kellene gondolkozni Botka nyilatkozatán a lemondását követően:

"Botka László megdöbbent azon, hogy a Fidesz milyen mélyen van jelen az ellenzéki pártokban, mennyire irányítja őket"
444.hu/2017/12/22/botka-megdobbent-azon-hogy-a-fidesz-milyen-melyen-van-jelen-az-ellenzeki-partokban-mennyire-iranyitja-oket

Akkor Molnár Gyulától kezdve Gyurcsányig könnyedén napirendre tértek azon, hogy mit mondott Botka, most Soros nyilatkozata után sokkal súlyosabb a Botka nyilatkozat!
papa.49
@Béla333: Ebben igazad lehet Béla...
Béla333
Tudom, hogy itt többen is azzal vádolnak, hogy elfogult vagyok Gyurcsánnyal szemben, de azért csak azt az egyet gondoljuk már végig, ha igaz az, amiről nyilatkozott, hogy az ő miniszterelnöksége idején az MSZP és a Fidesz pártpénztárnokai összejártak elosztani az autópálya felülszámlázások során ellopott közpénzeket, akkor ez nem vág teljesen egybe azzal, amit most Soros is nyilatkozott?
Közösen, szövetségben rabolták le az országot!
Pálinkás Pál
@Béla333: Az egész LMP vezetés kilóra megvett alakulat...ezt csak az olyan vakok nem látják mint te!
Béla333
@Pálinkás Pál: 09.13
Nyilván azért üldözi őket, karaktergyilkolássza a Fidesz, hogy jól megtévesszenek téged.
Azért van a programjukban az elszámoltatás, a Paksi szerződés felmondása, a tiszta közélet megteremtése, mind-mind a te agyad összezavarásáért van.
Lásd még: mindenki szembe jön az autópályán, csak te vagy a helikopter...
Csizmás Kond
@papa.49: ...papi...te most ki akarod élni a szarakodási hajlamaidat ?
tudode
Igy múlik el MINDEN, ami SZÉP lett "volna", már ami a RENDSZERVÁLTÁST illeti!
.
Belegondolni is rémes, hogy MIÉRT NEM VONTÁK FELELŐSSÉGRE a SZÉKHÁZMUTYIJA miatt azt, akin a LEGJOBB SZABÓ öltönye is úgy áll, MINT TEHÉNEN A GATYA!
.
Megérdemli az az ország ezt a GYÜLEKEZETET, amelynek a "képviselői" párt-emberkereskedelemnek is beillően ADJÁK, VESZIK, ide, oda igazolnak a KÖZPÉNZÉBŐL,
.
O1G csapatában még ma is megtalálhatóak KISGAZDÁK, MDF-esek, sőt az MSZP-ből KÖZJOGI MÉLTÓSÁG is.
.
Fékezhető "lett volna" a "falusi gyerek", ha az ELLENZÉKI PÁRTOK nem adják kezébe az Országház kulcsán túl az ORSZÁG KULCSÁT "is" a PÁRT ALAPTÖRVÉNYÉNEK megalkotásához.
.
Tiszteletet érdemel ez a mindent megélt 87 éves MAGYAR EMBER a "tárgyilagos" világlátásával, amiatt is, mert nem, az EZEKRE KIDOBOTT PÉNZÉT SIRATJA, hanem azt amit a SARJADZÓ DEMOKRÁCIÁVAL szemben elkövetett ez a HATALOM, ÉS PÉNZÉHES gyáva, rafinált hernyó!
Béla333
Közös, agyonhallgatott Fidesz-MSZP mutyik:
- Fidesz-MSZP közös parkolótársaságok milliárdos lenyúlásai,
- 2 db Gripen megrendelés, kenőpénzekkel,
- Postabank/Princz ügy,
- K&H Kulcsár ügy,
- Quaestor ügy,
- Autópályák felülszámlázása, és a lopott pénzek 2/3-1/3 arányú elosztása.

És még sokszáz hasonló bűncselekmény, ami már a feledés homályába is merült...
karma1
@papa.49: Botkanak kellett valamit mondani, hogy miert hagyja ott az egesz bulit. A "mert csak" nem lehetett igazan kielegito magyarazat.
Botkanak legalabb a sajat partjan belul, egy zart ulesen - akar csak a vezetok jelenleteben - el kellett volna mondania, hogy X,Y, Z szerinte tegla, arulo, vagy barmi, de nem tette, igy csak vagdalkozott, es az egyik gyanujat kesz tenykent nyilatkozta le a sajtonak... Bocsika, de en nem hatodom meg botkatol, ugyanolyan akarnok lett volna, mint orban, omelle' sem lehetett beallni, mindenkit maga MOGE vagy ALA akart rendelni,..
Aki Én
@Csizmás Kond: Te meg egy műveletlen román :)
Mit virnyogsz bele a belügyeinkbe? Hozzájárulsz bármivel, bármihez? Viseled bárminek a következményét? Tettél bármit a közösbe?
Béla333
Mintha egyeseknek néhány hónapig terjedne csak az emlékezete:

"Botka: Molnár Zsolt áruló, a Fidesz kollaboránsa
"Nemcsak azokról beszélek, néhányan lehetnek csak, akik a Fidesz jól fizetett haszonélvezői és beépített emberei, hanem azokról a jószándékú balekokról is, akik nem veszik észre, hogy amit tesznek, az kizárólag a Fidesz hatalomban tartását segíti" - mondta a lapnak."
index.hu/belfold/2017/07/26/botka_molnar_zsolt_arulo_a_fidesz_kollaboransa/

Ezen kívül Molnár Csaba ellen is etikai vizsgálatot kezdeményezett, de ezt az MSZP vezetése nem támogatta.
Most volt nemrég!
verőce21
Meg vagyok elégedve az ellenzékkel! Maradhatnak.
Aki Én
@Sziszifusz: Ezeknek hiába mondasz ilyen, normális ember számára világos tényeket. Aki ma nem képes látni mi folyik itt, aki magától nem érti miről beszél Soros, az egyszerűen fogyatékos.
Most bukott le a kormány egyik legnagyobb és legdrágább hazugsága, de ezek zökkenőmentesen bólogatnak tovább. Ezek tényleg nem értik... :(
Ezek a beteg lelkek nem a demokráciát, az őszinteséget, a hazafiasságot, a becsületességet, a szakmaiságot, a jogállamot, a parlamentarizmust szeretik, hanem orbánt. Ezeknek tényleg mindegy, hogy mit tesz vagy mit nem.
Ezek önállótlan, fanatizálható, alacsony intelligenciájú, vezethető, ostoba emberek.
Sámannus
"sajnos a miniszterelnök nagy sikerrel működteti a maffiaállamát"
Tévedsz nagyapa. Ezt a rendszert a maffia működteti, orbán és csicskásai csak imitáljál a hatalom gyakorlását. Akik ezeket a szálakat mozgatják távol vannak az országtól, akárcsak Te..
Mert el kell ismerni Te is befolyásodat gyakorlod.
Az MSZP az egyetlen ellenzéki párt akinek még létezik vidéki infrastruktúrája, azonkeresztül befolyása. Ha most nekiállsz ezeket szapulni Te is mehetsz TGM után aki Marslakók szintjén csak egy maszatos pöttyöt lát az országból.A többi ellenzéki pártnak nincs élő kapcsolata a vidékkel.
magyarbakancs
Ennek a rendszernek csak és kizárólag az utcán fog eldőlni a sorsa.
szaboria1
Valami tényleg bűzlik, mert a Bárándy Gergely is lemondott és nem indul a választáson.
magyarbakancs
Amennyiben ez igaz amit mondott Soros akkor a MSZP egy senkiházi ,semmit mondó szar párt.
szaboria1
@papa.49: Biztos és kezd az a gyanúm is bejönni, hogy volt fideszesek más pártokhoz csapódtak. Lásd LMP Hadházy épp ma nézegettem vele kapcsolatos dolgokat. érdekes felvetéseket írtak a családi vállalkozásokról.
peterkelemen
Jól jegyezze meg minden magyar: CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A NÉP EREJÉVEL LEHET MEGDÖNTENI egy diktatúrát!!! Ezt vagy megértik és elkezdik a tettre kész emberek vagy figyelmen kívül hagyják odadobva önmagát, családját, gyermekeit a Orbán diktatúrájának, amiből egyelőre csak egy vékony szeletet ismerhettek meg ugyanis ezekután jön a kemény diktatúra + nyomor a köbön olyanoknak is, akik még most túléltek.
peterkelemen
A forradalom ezerszer jobb a hosszantartó lassú kínhalálnál és közel sem okoz annyi áldozatot, mitn a lassan és hosszasan elhúzódó diktatúra.
Eladott Ország
Itthon a "redndszerváltás" óta baromi büdös és aljas a politika. Viszont amit Orbán művelt, azt már nevezhetjük a nép elleni bűncselekménynek, hazaárulásnak is. Ennyire mélyen a rothadástól bűzlő politikai mocsár még nem volt ebben az országban. Ennyi mocsok, ennyi gerinctelen hazugság, a társadalom megalázása, átverése, egy részük (kulturálatlanabb réteg) gonosszá tétele, az ország gátlástalan lejáratása (hülyegyerekek közreműködésével), kiárusítása Putyinnak és Kínának, nem írom tovább, csak azért, hogy egy pénz- és hatalommániában szenvedő szotyiköpködő kultúrálatlan bunkó és a hazaáruló seggnyalói jól érezzék magukat - hát ez szép teljesítmény. Megjegyzem, a mi bűnünk - már az értelmesebb magyaroké. Voltak elképzeléseim '89-'90-ben a jövőről. Hát, pont nem ez!
MINDENKI MENJEN SZAVAZNI! ADJUK VISSZA ORSZÁGUNK ÉS A MAGUNK BECSÜLETÉT! MENJÜNK SZAVAZNI, HOGY EZT A HORDÁT VÉGRE ELSÖPÖRJÜK! SZAVAZZ!
wagabund
..."Trump szerinte maffiaállamot építene, de nem lesz rá képes"...

..."úgy látja, a Trump-adminisztráció veszélyt jelent a világra,"...

Bátor ember ez a Soros...na, nem azért, mert Orbánt ekézi, hanem szívbaj nélkül nekiugrik Trumpnak(is)... azon van, hogy Trumpot megbuktassa..(természetesen Soros terv nincs is ám, mint látható-hallható)

Trump ma szólal fel Davosban, lesz-e néhány szava Sorosról?...

Érdekes világ van...egy milliárdos az egész világot szeretné irányítani, miközben már szarni sem tud egyedül..a franc sem érti...
..
peterkelemen
@Eladott Ország: Amíg ezt a hazugságot szajkózzátok, hogy menjünk el szavazni addig semmilyen változás nem lesz. NEM LEHET DIKTATÚRÁBAN A DIKTÁTORT ÉS BŰNBANDÁJÁT EGY ELEVE CSALÁÉSOKRA FELÉÍPTETT SZAVAZÁSON LEVÁLTANI!!!FOGJÁTOK MÁR FEL!!! CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A NÉP EREJÉVEL LEHET MEGDÖNTENI!!!
Eladott Ország
nepszava.us/soros-beledobta-a-kavicsot-a-vizbe-davosban-orban-zsebeben-az-ellenzek/
Mindez világos és egyszerű magyarázata annak, ami Magyarországon zajlik. Egyetlen ellenfele Orbánnak a független civiltársadalom, nem véletlen, hogy ezek ellen intézi a támadásait, nem az ellenzéki pártok ellen. Azokat csak megfelelő szinten tartja, hogy soha ne tudjon kitörni egyik sem. Ezért nincs is nekik igazi szavazóbázisuk, azok szavaznak rájuk, akik kétségbeesve reménykednek a csodában, vagy hisznek a hazugságokban.

Soros György Amerikából megfejtette és átvilágtotta a rendzer lényegét három rövid mondatban, amire a jól fizetett magyarországi úgynevezett “politológus” társadalom hét hosszú éve nem képes. Ezért minden elemzésük, magyarázatuk, előrejelzésük hamis és pontatlan, soha nem a lényegről szól. Ezzel szemben beképzeltek, elszálltak, nagyképű ripacsok és túlfizetettek. A NER élősködeinek egyik kivételezett rétege.
peterkelemen
Idézem Bartust: "Az MSZP szőröstül-bőröstül a kezében van, elég csak arra gondolni, hogy még az MSZP lapját, a Népszavát is Orbán tartja el. Gondosan megoldották, hogy a német szocdemek pénze helyett Fidesz pénzből éljenek, és nehogy elnyerjék a függetlenségüket. A DK nagy ígéret volt arra tekintve, hogy kilép a kontroll alatt tartott MSZP-ből, szabad és független lesz, amikor Gyurcsány elkövette élete legnagyobb hibáját, árulását, és a pártfinanszírozás miatt beállt 2014-ben a Fidesztől függő pártok közé és felesküdött Orbánra. Pontosan tudja Orbán, hogy amíg Gyurcsánynak etetnie kell ennyi éhenkórász szájat, szélhámost, s ahhoz rászorul az ő pénzére, addig a Demokratikus Koalícióból igazi ellenzéki párt soha nem lesz.

Ez ugyanis az ellenzéki pártok megvásárlásának másik módja. Orbán kisajátította az állam vagyonát. Még a Magyar Nemzeti Bank is az övé. A demokratikus látszat fenntartásáért el kell tartania valamennyi ellenzéki pártot, és ezt egy kiadási tételnek tekinti. Szükségesek e pártok neki, különben világos lenne, hogy ez egy államcsínnyel létrehozott törvénytelen rendszer, amelyben a kizárólagos és kontroll nélküli hatalmat ő gyakorolja. Ez a látszat a NER alapja. Amíg ezt a látszatot fenn tudja tartani, a rendszere addig él. Ennek költsége az, hogy ezeket a megélhetési, és önmagukat kiárusító ellenzéki politikusokat és pártokat eltartsa. Ezek mind Orbán zsebében vannak, valamennyien tőle kapják a pénzt a hamis látszatért és a legitimációért cserébe. Ezek mind kilóra meg vannak véve."
peterkelemen
Idézem még a lényeges részt, hogy mgértsék végre azok a buta emberek, akik továbbra is a csalásokra feléíptett választásokban hisznek: "Ez az oka, hogy Orbán úgy alakítja a választási feltételeket, ahogy akarja. Nem tud olyat tenni, amire ezek a pártok nemet mondanának. Mert ha ezt tennék, akkor vége az eltartásuknak, nem kapnak pénzt és mehetnek dolgozni. Nincs több TV-szereplés, önmutogatás, hazudozás, álellenzékieskedés. Ezek csak látszólag politikusok, látszólag ellenzékiek, ezek az emberek egy szerepet játszanak Orbán Viktornak, valójában ők a nemzet legnagyobb színészei.

Ezért nem bojkottálnak, ezért nem vonják meg a legitimitást, ezért nem állnak az útjában a diktatúra működésének és egyre durvább kiépítésének. Ezért lehet megcsinálni bármit, s ezért lehet fát vágni a hátukon. Ezért nem tud a nép senki mögé állni, mert ezekre semmi mást nem lehet, csak szavazni, ugyanis nem képviselnek semmit, és nem tesznek semmit. Azért vannak, hogy legyenek. A legfőbb feladatuk, hogy Orbán díszletválasztásokat tudjon tartani. Orbánt leváltani nem lehet, de ezek küzdenek a pénzükért egymás ellen, és ezért azt hazudják négyévenként, hogy győzhetnek."

Egy diktatúrát csak és kizárólag a nép erejével lehet megdönteni. Aki nem ezt mondja az vagy túlságosan naiv, de sokkal inkább hazudik!
advocat
Ebben igaza van. A többi csak mese, de bevesszük.
sokanvagyunk
Az üzletember ténykedése miatt akkor senki nem kérdezte, véleményét sem kérte több millió levélben - közpénzből - a lakosságot, nem akarták elszámoltatni a nekik adott milliókról, amikor ezt a politikai garnitúrát pénzelve agyalágyulásig képezte, és láthatólag ilyenné faragódtak - hogy tetszik-e ez?
Eladott Ország
youtu.be/3jfOpNP-Frs
Elég elszámoltatni a rablóbandát és visszautaltatni törvényileg az ellopott ezermilliárdokat. Ezermilliárdok... Felfoghatatlanul sok pénzről beszélünk, amit most offshore-számlákon pihentetnek.
A MI pénzünket.
A MI adóforintjainkat.
A MI EU-s fejlesztési pénzeinket, amiket az ORSZÁG kapott, nem ez a gengszterbanda.
Egy tollvonással hatályon kívü lhelyezni a közjogilag amúgy is érvénytelen faszkAlaptörvényt, és vele együtt a hazugságok egész rendszerét, ami a kamu Alaptörvény köré épült.
Menni, fog ez, csak akarni kell.
Mindannyiunknak és nagyon együtt.
Mindenféle "ha" meg "de" nélkül.@peterkelemen:
Pálinkás Pál
@Béla333: Nos..eddig minden kormányváltásnál beharangozták az elszámoltatást..oldaltól függetlenül..sose lett belőle semmi,miért pont most lenne??
Paks 2...mintha valami szövetség rajzolódna ki a jobbikkal,akik bizony megszavazták a bővítést..ezért különböző ügyekben,de kilóra megvettek titeket!!
Béla333
@Pálinkás Pál: 11.25
És mit szólsz a Soros nyilatkozat fényében Gréczi szekszárdi titkos borospincés találkozásához a Fideszesekkel?
Kezd összeállni a kép?! Bár nálad kizárt!
Még azt sem látod, amit a tükörben nézel...
Pálinkás Pál
@Béla333: Ha figyeltél volna,az elején leírtam...az összes ellenzéki pártot megvették...todom neked DK fóbiád van...
kereső
Aki ma szóba áll,vitázik és egyezkedik a fenálló hatalom vezetőivel.az bűnrészes, akár a jobboldalon,akár a balon.
kereső
Mindaddig,amig az "ellenzék" demokráciát! játszik a fidesszel,addig életképes civil fellépés nem várható.
Béla333
@kereső: 12.35
Ugyan már!
Jó reggelt, felébredtél?
Ez megy már 1994 óta! Amióta Hornék elfelejtették elszámoltatni a Fideszt a szákház eladással kapcsolatban...
JAJMÁR
Köszönjük. Halàlbiztos a diagnózis.

Nincs remèny!?
Béla333
@JAJMÁR: 13.14
Az LMP az utolsó remény...
kereső
@Béla333: bocsi.de ez most nem "gazdasági" kérdés.Ez nem az elszámoltatásról szól, hanem a demokráciáról,ami nem egyenlő az elszámoltatással.És én egyetlen ellenzéki ?!/már régóta igy irom/ sem tenném tűzbe a kezem.Még az lmp-ért sem,mint te.
levarosbukta
Aki nem hülye az már régóta tudja hogy az MSZP lefeküdt Orbánnak. Nekem a DK is gyanús. Gyurcsány az utóbbi időben hülyeséget hülyeségre halmozott ami mind a Fidesznek kedvezett. Le vannak itt már régen osztva szerintem a szerepek.
JAJMÁR
@Béla333: Igen. Bàr ott is van egy-kèt beèpìtett... de vagy velūk, vagy sehogy. Az utòbbit làtom most esèlyesnrk.
Béla333
@kereső: 13.21
A demokrácia alapja, hogy az emberek egyenrangúak legyenek, egyformán legyenek elbírálva, pl. az igazságszolgáltatás előtt is.
Az, hogy a Fidesz annakidején az államtól (TŐLÜNK) kapott székházat eladta és a befolyt pénzt magánvagyonná forgatták át, az ugyanúgy lopás, sikkasztás, hűtlen kezelés vagy mittudomén micsoda, mintha Józsi bácsi a szomszédtól megőrzésre és viráglocsolásra kapott kulccsal visszaélve eladta volna a házat, amíg annak a tulajdonosa nyaralni ment!
Ez sem gazdasági kérdés!
Én sem teszem tűzbe a kezem egyik pártért sem (még az LMP-ért sem), kellő óvatossággal, figyelem minden mozdulatukat. De amelyik már "bizonyítottan" visszaélt a rábízott hatalommal, lopott, sikkasztott és a szajrét szétosztotta az akkor ellenzéki Fidesszel, hogy azok ne verjék a tam-tam dobokat, és ezek után nem tettek semmit a bűncselekmény ellen, a kár megtérüléséért, nos ezek nekem hiába is kérnek újra bizalmat.
Sámannus
@Eladott Ország: Bartus igen jól megvan az aranyköpéseiből. sajnos, a háborúhoz kevés egy iroda. Jól meg is fizetik gondolom.
Amikor az MSZP kettévált tört meg az ellenzék, és nem alakult ki az a pólus, amihez tömörülne a kiszolgáltatott nép. a fidesznek mindig van egy segítője, aki nyíltan szétforgácsolja a baloldalt.
Gyuribá, csak abban téved, hogy azok követésre méltóak-e. Hát nem! Akiket ő eszme társainak tart védtelenné tették a követőiket is a finánctőkével szemben. A pénzügyi szabadság nem egyenlő a rablással. Engem például minden választási ciklusban kiraboltak! Az indok mindig más volt, de az eredmény ugyanaz. Teljesen mindegy ki rúgja ki a lábunk alól a széket, Amerika, vagy Oroszország. Amerikából így is ki vagyunk tiltva, az oroszokhoz max elvisznek.
Mind a kettőnek csak a lóvácska kell. Amíg az uniós tehén fejhető lehet elmélkedni, a szarházi magyar kormányok lopnak mint az állat. Tarhálnak a földdel és a bankokkal
nemkati
@karma1: Újpalotán az első (1996) TESCO (és tudtommal az utolsó is) a Pólus Centerben van. A környékünkön szép lassan megszűntek a kisboltok. Azóta nyíltak újak, de már nem sok.

Trumpról: van Havana 1, ez:
www.youtube.com/watch?v=HCjNJDNzw8Y

és van a Havana 2, ez:
www.youtube.com/watch?v=74gx0v5ZJzw

Jó szórakozást! :)
Rockxy
@peterkelemen: Ha mindenképpen forradalmat akarsz, lennél te az első aki meghal a szabadságért?
Vagy inkább a szabadság illúziójáért?
Ha nem, akkor kit küldenél harcba?
tovább:
toxikologia.blogspot.hu/2017/10/otvenhat-arnyai.html
papa.49
Biztos van köztünk olyan aki élesben átélte az '56 eseményeket, én akkor már majd 8 éves voltam tisztán emlékszem sok mindenre, tudom azt is hogy másként nem fog sikerülni leváltani ezt a piszkos cigány bagázst, csak így, de azért nem igazán szeretném újra átélni azokat a napokat ez az igazság !!!
Apám mondta mindig ,,vér nélküli forradalom nincs,, IGAZA VOLT, '90 csak gengszterváltás volt, így tudta a volt mszmp. átmenteni valamennyire a hatalmát !!!
papa.49
Emlékeztek miért nyírták ki a Dávid Ibolyát azért mert kimerte mondani az érvényes osztozkodás számait 70-30 % !!!
papa.49
@Csizmás Kond: Egyetlen hajlamomat se pazarolom rád secusgeci !!!
bencemacska
@karma1: ma, 01:48
Természetes, hogy miután nincs itt, csak közvetett benyomásai lehetnek!
És azt se felejtsd el, hogy régi harcostársai - akiktől biztos információkra számíthatna - már nem élnek!
Én a Botka által elb...tt kilenc hónap miatt feltételezem a következtetés levonását!
bencemacska
@Yoda69: ma. 07:11
Gondolj a Botka tevékenységre a vele szembe szállókra.
És miért mondott le a kis Bárándy?
Csizmás Kond
@papa.49: ...pedig neked csak egyetlen van...a butaság...és abból folytatod a szarakodást...
bencemacska
@karma1: ma, 08:57
Nagyon egybeesik és nagyon hirtelen jött.
De egy időben már szó volt róla, hogy követi Demeter Mártát!
És anno nagyon keményen összeütközött Botkával!
bencemacska
@Horizont: ma, 09:46
Gondolod Szili egyedül volt? Egyedül tette volna, amit tett, kiderül!
És a segítői még most is ott vannak!
bencemacska
@wagabund: ma, 10:24
Szerintem neki volt egy elképzelése a világról, amire feltette részben az életét, részben a vagyonát. ( Amit el is dorbézolhatott volna!)
És most érzi, hogy felesleges volt!
Gondolj, csak az Orbánba ölt pénzekre, és a az érte járó "jutalomra".
És lehetett még pár ilyen "projektje"!
Nekem az az érzésem megkeseredett, megfáradt, rájött, hogy falra hányt borsó volt sok jóindulatú ténykedése.
Ő már nem veszíthet semmit! Ami a szívén, az a száján!
És nem közvetlen benyomásai vannak, hanem csak közvetett értesülései!
bencemacska
@Horizont: ma15:39
Nem részletezte!
Egyenlőre a pártbeli tisztségeiről mondott le, képviselőségét még megtartja az országgyűlés feloszlatásáig.
Visszamegy ügyvédnek. Ennyi van a közleményben!
Egyszer már volt róla szó, hogy követi Demeter Mártát, de aztán csend lett.
Az rémlik, hogy Botkával is volt valami nézeteltérése, de szép csendben pár mondattal lereagálta. ( Ott a vadászati múzeum környékén!)
bencemacska
@peterkelemen: ma, 10:34
Ott téved Bartus, hogy a DK csak valami borravalót kap, mert nincs frakciója!
Abban igaza van, hogy ha egyszer otthagyta az MSZP-t nem szabadott volna vele kooperálni, mert azt kapja, amit! De Gy. bízott Bajnaiban, ő meg sajnos Juhászban!
Klubtag
"Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba."
Surányi Miklós (1882. február 16.-1936. június 23.) író, újságíró
1magyar
Azért már sok mszp-s megvilágosodott, hogy az országot majdnem teljesen kisemmizték, eladták a nyugatnak. Azok meg már diktálják a feltételeket.
A fidesz meg visszafordította nagy részben ezt.
cikicakk55
@Eladott Ország: Ma 10:22

Teljesen igazad van.Én is ezt próbálom minden ismerősöm és szomszédaim fejébe beleverni,hogy ne azt mondják,hogy 28 éve mind csak hazudik és úgy sem lehet jobb.Ennél azért lehet jobb,sőt csak jobb lehet,de akkor ki kell emelkedni a fotelból,a billentyűzet mellől és el kell menni szavazni.Tök mindegy melyik pártra,lényeg,hogy ne a Fideszre. Az nem lehet kifogás,hogy a többi sem különb.Minden pártban van pár normális ember,csak meg kell őket találni.Legelső dolog még is az,hogy Orbán ne nyerjen.Ezt csak választással tudjuk elérni,mert más törvényes lehetőségünk nincs,mivel minden törvényt már a saját érdekükre átszabtak.A számokkal talán még győzhetünk,hisz 2 millió Fidesz fan és legalább 6 millió aki nem az.Ne legyen 2/3 sőt egyáltalán ne legyenek esélyeik még a parlament közelébe sem maradni.
peterkelemen
@cikicakk55: Fogd már fel te észlény, hogy hiába menne akár az összes szavazó szavazni, akkor sem válthatod le a diktátort. Nem igaz, hogy ennyire csökkent agyúak vannak az országban, akik még ezekután sem fogják fel, hogy mi történik az országban.
peterkelemen
@cikicakk55: Nem szavazásra kell buzdítani basszátok meg hanem forradalomra, népfelkelésre, tiltakozásokra, tüntetésekre, sztrájkokra és mindenre amivel csak támadható Orbán diktatúrája. Minden más felesleges energiapazarlás.
peterkelemen
A rohadt mocskos gyáva gazemberek miatt milliók szenvednek és hagyák el az országot. Ezeket a gyávákat ha lenne igazság Orbán után szintén megbüntetném, mert miattuk rohadt le ennyire az ország.
cikicakk55
@peterkelemen: Szerinted a nép kikből áll? A szegényekből, a nyomorultakból, a betegekből az öregekből és a gyerekekből. Akinek van mit a tejbe aprítani és nem éhezik,igaz nem is luxusban él,de el van,az nem fog fegyvert fogni és még azt is elveszíteni amit eddig megtudott tartani.Az igazán szegények,meg mit tudnak tenni? valakinek össze kéne fogni az embereket! Mit gondolsz, a FideSS,hogy tudta megcsinálni,hogy a békamenet elinduljon? Buszokat küldött le a vidékiekért,sőt a Lengyel bértapsolókért is. 2006-ban képes volt az Ultrákat és a focihuligánokat és a börtönviselt embereket megmozdítani és megcsinálni a mini forradalmat.Mind ezt ellenzékben úgy,hogy mindenki tudta,hogy ki a felbujtó. Még 4 évig ellenzékben is maradtak és még sem görbült a hajuk szála sem. Most azok vannak ellenzékben akik akkor rá hagyták,hadd őrjöngjön. Gondolod,hogy ezek majd segítenek a népnek?Mindenhez pénz kell, a népnek meg nincs pénze.Nincs egy ember aki segítene összeszedni a népet,azokat akik egyáltalán hadra foghatók még.Ne felejts el,hogy 1945 óta nem volt háború Magyarországon.Kevés ember él már aki tudja,milyen is az.Felnőtt 3 generáció és fogalmunk sincs,milyen az,fegyvert fogni.
peterkelemen
@cikicakk55: E között választhatsz te is meg a magyar nép:
1. Forradalom
vagy
2. Kínhalál

Lehet választani.
cikicakk55
@peterkelemen: Ezekben mindben igazad van,de ott a szavazófülke magányában,nincs ott Orbán! Soha senki nem fogja megtudni,ki mire szavazott.Attól még hazudhatnak Orbánnak hűséget,közben arra várnak,hát ha még is megbukik.Ehhez az kéne,hogy legalább ot a szavazófülkében legyenek őszinték!
kereső
@bencemacska: két nagy hibát vétett Gyurcsány és a dk. az én szememben: 1/. eskütétel az alaptörvényre,
2./ nem szakitott véglegesen és visszavonhatatlanul az mszp.-vel.
bencemacska
@peterkelemen: ma, 16:54
Levezényled a forradalmat?
Mikor, hova szervezel tüntetést?
Megyek!
cikicakk55
@peterkelemen: Én mit tehetnék? 62 éves vagyok.Életemben fegyver nem volt a kezemben.Soha nem lennék képes senkire rálőni. Én ápolónő voltam én inkább gyógyulni segítettem.1956-ban volt egy forradalom,arra talán van még aki emlékszik,de ne felejts el,ők már nagyon idősek.A többi,az az a nép harcot,háborút,forradalmat maximum a tévében látott.Szerinted honnan szerezzenek Puskát az emberek? Hogy és mivel tudnának feljutni Budapestre,,mert ugye ott kell a Forradalmat elkezdeni.A vidéki embereknek villamosra nincs pénzük,nem,hogy Pestre felutazni.Azért egy forradalmat azt meg kell szervezni.Gondolom 1956-ban is már jóval előtte el volt döntve.Ki lettek osztva a fegyverek,ki lettek oktatva az emberek.A most hadra fogható korosztály nem lesz képes forradalmat csinálni,főleg nem segítség nélkül.A szavazás meg,igen is legyőzheti Orbánt,mert bár mennyire is megfizette az Ukránokat és a Románokat,ha minden Magyar elmenne szavazni és az ellenzékiek legalább ott a fülkében bevallanák,hogy ez így nem jó,akkor nyerhetnénk.
kereső
@Béla333: ezzzel egyet is értek,DE! Az eredeti megjegyzésem tulképpen arról szólt volna,hogy miért játszanak még mindig "demokráciát"? a pártok ?A parlament ma már nem az ORSZÁG HÁZA, jobban hasonlit egy cirkuszhoz, ahol orbán a porondmester, az ellenzéki pártok meg a bohócok- és mindig van másik.Örülök neki ,hogy felhoztad az ősbűnt!/ez csak a kissebbik, az eredendő ősbűn- a kontrolállatlan,"vadprivatizáció/a székházeladást-nos akkor légyszi magyarázz meg nekem valamit: az lmp.azt mondja, -elmult 30 év!senki,levitézlett politikus nem!-ezért nnincs együttműködés a választáson.
Ennek ellenére választási szövetséget köt a Új kezdettel-Gémesi György volt mdf-es poltikussal,az mdf. országgyűlési képviselőjével, ügyvezető elnökével-amikor az mdf."természetes"szövetségese volt a fidesznek/I.orbán kormány/.Hogy is van ez akkor?

Aztán:Dávid I.,valamint 70-30%: mondjuk ez a kijelentés akkor hangzott el Dávid Ibolyától,amikor észrevette-és ézékelte,hogy mit jelent az mdf.szempontjából az "egy a tábor,egy a zászló".Ennek ellenére én úgy gondolom,hogy igaz lehetett,csakhát mostanra a fidesz szerintem már ezt felrúgta.Több esemény is arra mutat,hogy kezdik kicsinálni-i..felvásárolni "baloldalhoz" köthető vállakozók vállakozásait.

Egyszóval: aki még most is azt mondja,hogy ő ellenzéki párt-akkor ki a parlamentből.Nincs értelme.És ne gyere azzal,hogy ez a dolguk.Mert szerintem,most nem ez lenne a dolguk.Változnak az idők-és változnak a helyzetek.
kereső
@bencemacska: volt,tudom, de ez a tényen nem változtat.
bencemacska
@cikicakk55: ma, 17:18
Lényegében igazad van.
A forradalom mindig elégedetlenségből indul ki. Az elégedetlenséget meg általában tüntetések formájában szokták a TÖMEGEK kifejezni!
Hallottál róla, hogy valahol hatalmas tömegek tüntettek?!
Ha nincs tömeg, annak nincs vezére, akkor nincs is forradalom.
A fegyveres felkelés még keményebb.
Én sok helyen megfordultam '56-ban, de hál' Istennek fegyvert (géppuskát) csak egy tanáromnál láttam! (Sok évet kapott érte!)
papa.49
@bencemacska: Hogy mondta a Rózsa Flores volt egy Katalin , egy Imre, és egy Ferenc nevű a csapatban, a háromból kettő még mindig ott ül az mszp. ben ez mindent megmagyaráz !!!
Béla333
@kereső: 17.20
Ha jól emlékszem Gémasi már akkor kilépett az MDF-ből, amikor az még létezett. Nem az MDF-fel kötött szövetséget az LMP, hanem a Gémesi által vezetett Új Kezdet nevű alakulattal.
Az LMP egyébként a kezdetektől fogva azt hangoztatta, hogy azokkal tud elképzelni bármiféle szövetséget, akik tisztázták a szerepüket abban, hogy hogyan jutott az ország 2010-re a Fidesz 2/3-hoz.. Senki nem tisztázott semmit, senki nem nézett szembe az elmúlt évtizedek Fidesszel való összejátszásával. A mai napig sem!
bencemacska
@kereső: ma, 17:20
Megemlíthetted volna:
- Az Orbán papa bányatulajdonát az Antall kormány titkos - 2000-es - határozata alapján kapott "székház" ára alapozta meg.
- Amikor Dávid Ibolya a 70/30 arányról beszélt, akkor éppen az OV kormány Igazságügy Minisztere volt!
Ez pedig lényeges!
kereső
@Béla333: Gémesi 2006 májusában lépett ki az mdf-ből, de eddig nem pártokról beszéltél/beszélt az lmp./hanem pártpolitikusokról.És akkor ebbe a képbe semmiképpen nem illeszthető bele Gémesi György portréja.
Béla333
@kereső: 17.44
Bárki tud bármi olyat Gémesivel kapcsolatban, amit szégyellnie kellene?
Ne azokat csesztessük már, akik vállalhatók, amikor tele van az elmúlt néhány évtized politikusi bűnözőkkel!
kereső
@bencemacska: Dávid Ibolya március közepén több párteseményen és interjúban is beszélt arról, hogy információi vannak az állami beruházások túlszámlázásáról, amelyről megállapodás történt a Fidesz és az MSZP mögött álló "keresztapák" között. A pártelnök akkori állítása, amely szerint "kézfogás történt a két nagy párt között azzal a céllal, hogy az állami beruházásokat felülértékeljék, és az így nyert összeg 30-70 százalékát visszajuttassák pártközeli cégeknek", különösen az egykori szövetséges, a Fidesz vezetésében okozott felháborodást. Az Index információi szerint a nagyobbik ellenzéki párt vezető személyiségei közül néhányan pert fontolgattak az MDF elnöke ellen.

Ez pedig 2004, EU parlamenti választás-ekkor már Lezsákék faroltak kifelé az mdf-ből/pártszakadás/

"Az Orbán papa bányatulajdonát az Antall kormány titkos - 2000-es - határozata alapján kapott "székház" ára alapozta meg."!köszi,hogy emlékeztetsz.
kereső
@Béla333: nem áll szándékomban Gémesit "csesztetni",viszont az lmp által mondottak és tettek
kissé eltérnek egymástól.Csak erre hivtam fel a figyelmet.Ez is a bizalom! körébe tartozik.
Béla333
@kereső: 17.56
Sokan akkora elvárást támasztanak mondjuk az LMP-vel szemben, aminek nem is lehet megfelelni! Valakinek valami biztosan nem tetszik, holott ők azok, akiknek jó a programjuk, tiszta közéletet szeretnének. Ha nem állnak össze senkivel, akkor az a baj, ha összeállnak a Gémesiékkel, akkor az a baj, hogy miért velük?!
Más ellenzéki pártoknál nem olyan gond van, hogy olyanokkal köt szövetséget, akik - bár semmi terhelő nincs rájuk nézve - de korábban politikusok voltak, hanem súlyos közpénz, kenőpénzek lenyúlása köthető hozzájuk, összejátszás a másik oldali bűnözőkkel a lopott szajré elosztása, maffia állam kiépítésében való részvétel és hazugság, hogy majd ők jól elszámoltatják a Fideszeseket. Soha nem tették!
Na látod ezek a nagy gondok szerintem!
Az LMP-nek soha nem a más politikusokkal volt gondja, hanem az olyan volt és jelenlegi politikusokkal, akik nem tisztázták a szerepüket az elmúlt évtizedek politikusi bűneihez, bűncselekményeihez!
Ezen az uram-bátyám mutyi, bűnöző világon szeretnének átlépni, ha megbízunk bennük!
Ha nem, akkor marad minden a régiben!
Te mit szeretnél?
kereső
@Béla333: Béla,nekem alapvetően az lmp-vel más problémám van.Ezt már többször megbeszéltük,csak én nem ekézem Őket olyan vehemenciával,mint Te a dk.-t-és Gyurcsányt,.A véleményem erről a Te "fóbiádról" csak annyi,hogy nem igazán tudtál még itt konkrét vádakat -időpontokkal,tényekkel megalapozottan előadnai,jobbára csak a fidesz szólamait.Az mszp.árulóinak/és hát ne hagyjuk már ki a dicső szdsz jónéhány elfajzott politikusának bűneit is az Ő nyakába kivánjátok varrna-Te legalábbis.Kicsit gondolkodhatnál.Nem Ő a patás ördög,és tudomásom szerint-Kéri László szerint is-Gyurcsány keze tiszta.
kereső
ps.:Fentebb irtam,ténylegesen szakitania kellett volna az mszp-vel.
Béla333
@kereső: 18.40
Nincs nekem semmi fóbiám, elég lehet annyi is, ha a DK vagy a hívei igaztalanul mocskolnak, hazaárulóznak, hazudnak, akkor miből gondolják, hogy ezt bárki szótlanul elviseli!
Vagy 1-2 évvel ezelőtt írtam már: ha harc, akkor legyen harc! Adunk és kapunk, közben meg Orbán röhög rajtunk...
Akkor is írtam: tőlem folytathatjuk a végtelenségig!
1magyar
@Horizont: Szégyellje magát az aki eladta az országot! Pld. te is szégyelld magad, aki még mindig eladná.
cikicakk55
@bencemacska: Hát ez az,hogy 60 éve ez az ország békében él esetleg az 1950 előtt született embereknek vannak emlékei,de ők lassan 70- hez vannak közelebb. Úgy tudom,hogy az 56- os forradalom Pestre korlátozódott,de nem biztos. Felnőtt 3 generáció békében. Fegyvert csak vadászok,vagy gyilkosok fogtak. Minden előzetes tudás nélkül oda xsősíteni olyan embereket,akik csak azért mennének,hogy bátornak tartsák őket,de gondolom éles helyzetben a peterkelemen által áhított forradalom forradalom eleve kudarcra lesz ítélve a fegyverhez szokott katonákkal és rendőrökkel szemben. Ezért reménykedem én a békésebb megoldásban, a szavazásban.Szerinte csak 2 lehetőségünk van,de szerintem 3. A szavazásoknál úgy tudom ellenőrök is vannak.
cikicakk55
Még annyit hozzátennék,hogy ez egy emberségesebb megoldás. Nem szeretném a fiaimat és az unokáimat veszélynek kitenni.Gondolom ezzel minden szülő így van.
cikicakk55
@peterkelemen: ma: 16:51
Azért ez már durva amit írsz. Mi az,hogy azokat is ki kell nyírni akik nem mozdulnak nem csinálnak forradalmat. Milyen esélye lenne szerinted fegyver nélkül 10, 20, de akár 50.000 olyan embernek,amik még életükben nem lattak felkelést,háborút,nincs vezetőjük nincs fegyverük. Orbán kiadná a tűzparancsot és a forradalomnak pár óra alatt több azáz halott emberrel vége is lenne. Te egy nagyon vérszomjas ember lehetsz,de gondolom a te családod és a gyerekeid biztonságban vannak
peterkelemen
@cikicakk55: Nem kell fegyver mindnkinek. Ki mondta ezt? Senki. Bőven elegendő lenne 1 millió ember sőt még annyi sem szükséges országszerte és Orbánék menekülnének, mint patkányok a süllyedő hajóról. Igen a gyáva emberek miatt haldoklik az ország, milliók szenveddnek. Ott rohadjon meg az, aki nem akar forradalmat csak azért, mert félti az irháját és azt a rongyoséletét. Így is úgy is ráfgonak baszni ezek a gyávák, mert egyre lejjebb fognak süllyedni. Ha nem lesz forradalom akkor marad a lassú kínhalál és természetesen a kemény diktatúra, mert most már az fog jönni. Aki ezt kétli az szintén egy agyhalott buta ember. Orbánék bármire képesek. Ezt most kell elkezeni amíg egyáltalán az Unión belül vagyunk.
peterkelemen
@cikicakk55: Ha én vérszomjas vagyok, azért mert forradalmat akar, akkor legyek az a te szemedben. Ezen az alapon bazdmeg Petőfit is nevezd annak, mert ő ugyan ilyen volt, mint én.
peterkelemen
A gyáva magyar emberek miatt rohad az ország és süllyed egyre lejjebb. Milliók szenvednek köztük családok, gyermekek a sok gyáva szarházi miatt, akik basznak kimenni holott nekik ki kellene már réges-régóta menni és szakadatlanul ezerrel tüntetni országszerte. Nincs még egy ilyen gyáva szar, moslék nép a világon, mint a magyar. Mutasson nekem bárki még egy ilyen gyáva népet, aki ennyi aljasság után nem áll fel és nem megy neki az elnyomóinak. Nem fog tudni mutatni. Őseink forognak a sírjaikban a sok mai gyáva, beszari csak pofázni és panaszkodni képes szarházi, gerinctelen miatt. Ezért a gyáva szarháziakért kár volt az életüket is feláldozni. Ezek nem jobb életet és jövőt érdemelnek bazdmeg hanem kínhalált.
JAJMÁR
@karma1: Sajnos igaz, ezt az előzó vàlasztàs amatőr elbukàsa, ēs a jelenlegi gyenge ellenàllàs igazolja. Nem onnan lett nyilvànvaló szàmomra, mert Botka azt mondta, hanem attól lett nekem hiteles Botka, mert kimondta ès igyekezett elhatárolódni bizonyos emberektől. Nem hagytàk, belebuktatták... nem, a dèkà se szent! Plàne a Gyurcsàny!
A vàlasztàst nem azorbàn nyeri meg, hanem neki adjàk. Sajnos. Ezek ugyanazok.
micfild
@peterkelemen: szerintem.. kicsit túlzásba viszed- éppen elegendő lenne a sejhaj kiemelése a fotelból és elmenni szavazni.
ezt sem teszi meg többmillió ember...- milyen forradalomról beszélsz akkor?
szervilis, megalkuvó , gyáva nép vagyunk.. tetejébe még primitiv is.
egyszer valaki azt mondta... meg is kövezték érte.. hogy a magyar genetikailag szolgalelkű.
aki ezt nem látja az a leginkább szolgalelkű
verőce21
Még szerencse, hogy Orbán elég értelmes ahhoz, hogy ne állítson mindenkit az érdekei szolgálatába!
karma1
@nemkati: Igen, es ha ismered a kornyeket, akkor az egy volt orosz katonai laktanyabol es tiszti lakasokbol atalakitott lakokozosseg volt. Azokat a tiszti lakasokat iszonyu nagy raforditassal lehetett csak atepiteni a magyar igenyeknek megfeleloen, mert meg a tiszti lakasok is allati nagy igenytelenseggel voltak kialakitva. Ebben a kis blokkban volt a kiskozert, amirol beszeltem. A Polus Center elodje az Ujpesten kialakitott Rekord aruhaz volt, ami Demjannak volt szinten a "jatszotere" - oriasi volt a maga nemeben, elkepzelhetetlen arukinalattal! Tele volt tengeri herkentyukkel, es eletemben ott lattam eloszor - es utoljara - fagyasztott kenguruhu'st. Igen, a Polus Centeren belul volt az elso Tesco. Mi a kozeleben laktunk Ujpalotan, engem nem zavart a nagysaga, de peldaul mar az ANyukamekat igen. Ok inkabb mentek a kozelebbi, kisebb ABC-kbe - legszivesebben a Zsokavar utcai Csemege Meinl-be, amig Magyarorszagon voltak boltjaik -, mert sokkal emberibb leptekuek voltak nekik...:o))
karma1
@JAJMÁR: Akkor - ha szerinted Gyurcsany megvan veve - akkor miert is fosik tole orban annyira? Mi szuksege van arra, hogy megprobalja Gyurcsanyt bunugyekbe keverni, amit sosem kovetett el, meghurcolni a csaladjan, a munkatarsain, baratain keresztul?
Raadasul Gyurcsanyt nem tudja a havi fizetesmegvonassal fenyegetni, mert Gyurcsany is, Bajnai is 1 forintos tiszteletdijert voltak ME-k. Kirol tudod ugyanezt elmondani a magyar tortenelemben?
Gyuri bacsi most az egyszer mellefogott. (Illetve nem eloszor: 2016-ban 100000 %-ig meg volt gyozodve Hillary es a demokratak gyozelmerol, - es az a joslata sem jott be. (lasd itt: 24.hu/kulfold/2016/11/14/soros-gyorgy... )

Nem tartom tisztessegesnek egyetlen prominens szemelyisegtol sem, ha nev nelkul vagdalkozva fejti ki a sajat teoriait - vagy mondjon neveket, vagy ne degradaljon le senkit sem egy altalanos ragalmazassal. Gyuri bacsinak van arra modja es lehetosege, hogy az allitasaira bizonyitekokat szerezzen be, ha van egy ilyen infoja - mert kell, hogy legyen, nem az ujjabol szopta -, hogy a futyisznek mindenhol vannak beepitett emberei, akkor robbantson!
Ha valaki, hat o megtehetne ezt! Raadasul akkor valoban be is donthetne orbant.
De igy? Hat most nem volt fair az oreg...
JAJMÁR
@karma1: Soros az orszàgról beszélt, egy politikai helyzetkèpet ès az ebből következtethető reàlis jövœt vàzolta föl. El kellene gondolkodni rajta, hogy pl. mi van, ha így van? a sértœdèsre nincs idő. (Régôta sejtem, hogy ìgy van. Csak tùlélni akarnak)
Nem kell màr sokat várni, hogy még jobban látsszon a nyilvánvaló.
bencemacska
@JAJMÁR: ma, 22:59
Szerintem Szili Katiról nem vitás, hogy áruló! Az sem lehet vitás, hogy voltak hívei, barátai, akik ott maradtak.
Nem ismerem a pártokat közvetlenül csak a tetteiken, és a róluk szóló híradásokon keresztül! A többi logika!
karma1
@JAJMÁR: Mar tobbszor belinkeltem, hogy Gyuri bacsi mekkorat tud tevedni.
Nem fair igy en bloc nyilatkozni valamirol, a sajat szulohazajarol 10 hettel a valasztasok elott. Minden kimondott szonak sulya van vica versa... Lehet remenyt is adni es epiteni is akar egy mondattal, de egy egesz, gondosan felepitett rendszert is le lehet rombolni egy mondattal is. (Lasd Altusz es az 1300 befogadott esetet).

En, ha jot nem tudok tenni valakinek, akkor egy altalanos vagdalkozassal nem nehezitem a helyzetet, mint ahogy nmost Gyuri bacsi tette.
Az tortent kulonben, amit mondtam: most mar az MSZP is megorrolt ra, es ezzel most TENYLEG ugy neznek ki, mintha orban malmara hajtanak a vizet...
Miert kellett megszolalnia??? Miert nem mondta, hogy a rendszer velejeig romlott, es orban berakta peldaul Hadhazyt az lmp-be, Molnar Zsoltot az mszp-be, stb. hogy 5. hadosztalykent romboljak belulrol az ellenzeki partok munkajat...
1magyar
@Horizont: Ennyire rosszul esik az igazság?Idegenseggnyaló.
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2018/01/26/soros-teved-vagy-csak-kimond/
Soros téved, vagy csak kimond?
Soros György elmondta a magáét Davosban. Alkalmasint az MSZP-nek is beszólva. Mondván: a Fidesz megvette a vezetőséget megvette kilóra. Ami egyébként meg is felelne a „maffiaállam” koncepciójának. Amivel az országot vezető kormányfő vezetési koncepcióját jellemezte az üzletember. Az eredmény: Gulyás is mikrofont ragadott, és az MSZP is morog.

Lassan meg mindenki elmehet. Az országból. Esetleg egy újabb adag csipszért kolával. Amíg a politikai elit lejátsza egymás között, hogy ki a nagyobb marha. A szórakozás értékét ugyan kicsit rontja, hogy a mi kiterített bőrünkön tobzódnak, és az ország jövőjével kockáznak. De ne legyünk kicsinyesek. Nézzük a műsort, amelyben Soros legfeljebb csak kimondta azt, ami egyébként sokak szívét nyomhatja. Szinte pártfüggetlenül. Mert az olyan korruptokráciát, amit a Fidesz kiépített, és amiben az elvtelen gombnyomogatás jelenti a törvények megszavazását nehéz a nemzet hosszútávú felemelkedését szolgáló, és nem egy kisebb kaszt gazdagodását jelentő hatalmi berendezkedésnek tekinteni.
kereső
@Eladott Ország: 07:50, Törjük már össze azt a qva tükröt, már megint.Ezt csináljuk 27 éve.A megszokás nagy úr.
kereső
@Horizont: Teljes az egyetértésem veled! Csak még nem vagyunk a végén-sajnos.
kereső
@bencemacska: 23:10, szerinted kik voltak a "felbujtók"!!!? Ez is egy érdekes kérdés,mert szerintem akik végül is elkövették az árulást!,ők csak a végrehajtók voltak.
bencemacska
@kereső: ma, 10:39
Írtam, hogy nincs bennfentes információm, csak a sajtóban megjelentek alapján gondolkodom és következtetek. A lényeg mindig a : Cui prodest?
1. Egyszer dicsekedett vele a "semmilyenzsóti", hogy az ő feladata volt Gyurcsány amortizálása. Most az ő munkatársa Szili K., havi 1 millió + ktsg térítés = júdáspénz?
2. Nem tudta egyedül ellopni, továbbítani, tanúskodni, stb. Voltak segítői is, akik közül páran még ott vannak.
3. Milyen szívélyesen fogadta Botka OV-t, aki ME jelöltté választása után gyorsan meglátogatta, és ellátta pénz ígérettel Szegedet!
4. Botkát nem választotta meg az MSZP Kongresszusa Választmányi Elnöknek, majd később u.ez megválasztotta ME jelöltnek 98 %-al. ( Igaz, hogy a szavazó fülkében nem volt toll, amivel át lehetett volna húzni a nevét!)
5. Botkával az ellenzék elvesztegetett közel egy évet, és mindenki összeveszett mindenkivel.
6. Az Együtt és az LMP nem kooperál senkivel, ők egyedül győzik le OV-t. ( Azt nem tudom, hogy lehet kettőnek egyszerre ezt megcsinálni!) Ők mindketten OV-nak dolgoznak. De ide kell sorolnunk. Hogy a MoMa-ról és a Momentumról már ne is beszéljünk!

Tovább is van... Folytasd te!!!
1magyar
@Horizont: Ha nincs észérved hülyézel.
1magyar
@Horizont: Te meg muszlimcsicska és seggük nyalója vagy. Vitázni nincs eszed.
1magyar
@Horizont: Olyan vagy mint a szántóföld: nagy és műveletlen.
1magyar
@Horizont: Haha én már láttam muszlimokat is a Lidl-ben. Te ne égesd magad a butaságoddal!
simmering73
@1magyar: Abban a tömbházban ahol a 90-es években laktam Gödöllőn, több muszlim család is lakott. Haha
kereső
@1magyar: 18:244, és mond,lett valami bajod?
JAJMÁR
@karma1: Kedves Karma, alig van két ès fèl hónap a vàlasztàsig. Engem se a dèkà, se az mszp nem győzött meg - nem is akart, bàr volt nèmi monitorozàs... felhívtak telòn, hisszú közhelyekkel tűzdelt monológ utàn megmondtàk mit nyomjak, ha egyetērtek - nyilvànosan egy kormànyhoz köthető komoly dologba bele nem szàllnak, azokat simàn engedik leülni. Hülyesègeket - nèpszavi, külhoni magyarok hergelèse, mittudomènmi nyomatnak, de van vagy volt eredmènye?... blöffölnek. Max. a külhoni magyarokat a fideszhez hajtottàk. De ugye nem gondolod, hogy ennyire "hülyèk"?

Mièrt kellene a Sorosnak szemèlyeskedni? Amit mondott, màr nem oszt nem szoroz az eredmènyen. Aki szereti őket ezután is szeretni fogja. A vàlasztàsnak màr annyi!
De meg lehet nyugodni, a Gyurcsàny jövőre is blöffölhet nagyokat, lehet majd megtapsolni és az mszp is jàtszhatja tovább a langyosat.

Naggyon szeretnèm ha nem ìgy lenne, de ezekkek a szereplőkkel nem lehet màskèppen.
Nem a Botka, nem az Lmp... ó, nem. Velük talán lehetett volna fordìtani, de tùl jól működik a "sàrozàsuk", az emberek meg bedőlnek. Elèg, ha Gyurcsàny folyton egyezkedni akar, ès napi egy cikk, meg Orbàn làtogatàsa.
Nagyon fàj, de a fentiek miatt idèn a kormànyvàltàs elmarad :(((
JAJMÁR
@bencemacska: 23:10 Igen, logika. De felelős, orszàgért dolgozó ellenzèk nem hagyta volna ennyire gùzsba kötni magàt ès az orszàgot. Kèt lehetősèg van: az egyik, hogy nagyon hülyèk. Ehhez viszont túl sokàig "egyezkedtek" önmaguk pozìciójàról. Pàrtszinten ès egyénszinten.
Marad a màsik lehetősèg :(
Borsodi
Borsodban annyi a muszlin főleg segély osztáskor. Sorosnak igaza lesz sajnos! Maffia államban,félre állítanak minden veszély forrást.A jobbikot kell most szétzúzni.
bencemacska
@JAJMÁR: ma, 21:28
Szerintem igaza van Sorosnak. Minden ellenzéki pártban vannak olyan megalkuvó, haszonleső emberek, akikre hat OV megosztó politikája, és nem a Fidesz ellen, hanem egymás ellen küzdenek!
Azt meg kell hagyni, hogy annyira senki nem tud társadalmat megosztani, mint ő.
Különös tehetsége van hozzá.
JAJMÁR
@Horizont: Haha , 1magyarnak elèg, ha muszlimnak látszót vél làtni :)
JAJMÁR
@bencemacska: Igen. Ērzelemmentesen jól "sakkozik", de bizony ismeri ès kihasznàlja az emberi gyengesègeket. Sajnos a tomegpszichózist is.

Van azèrt egy nagyon halovànyka remènyem. Ezt èppen a Soros "vàdja" èbresztette bennem - ki tudja, lehet ő is cèllal mondta - , mert most nagyon be kellene bizonyìtani az mszp-nek, hogy ők nyerni akarnak ès nincs igaza a Sorosnak. Talàn magukba nèznek, belehúznak, de mèg az is kevès, tarolni kellene, kifulladàsig, lelkesen... de nehèz elkèpzelnem .
Mert szerintem is igaza van :(
kokopelli
@Horizont: ő egy megfeneklett egzisztencia! Már az avatárja is "1magyar"! Különben
HATökörnek néznék?Az országot eladók,a multik,az únió,a migráncsok stb! Elsuhant
mellette az élet és állva hagyta őt! Ismerek egy párat személyesen is,akik ezen a
szinten kommunikálnak!Nulla fogalom a világról,de mondanivaló rengeteg,és panasz
végtelenül!...az állandó válaszuk: "...de akkor is!" ;-))))
kokopelli
@Horizont: elég hasonló ismerősöm van! Akár a legrégebbi gyerekkori barátom
(akivel mint testvérek voltunk összenőve) neje! Királyi rádió egész nap,este a sit-
comok hányásig,nuku internet nuku újság,de a világ dolgaiban otthon van! Már
csak a haver miatt megyek le a Balcsira,de ő mindig ott akar lenni közöttünk! ;--(((
kokopelli
@Horizont: ..a haver csak mosolyogva bólogat,és tudja,hogy amit mondok az
nem szájhagyomány,mert ő is látta az én körülményeimet,nem is egyszer!Sze-
gény az egészsége miatt "ki van szolgáltatva" teljesen! Én fuvaroztam a kórház
ba töbször stb!Tudja,hogy ő a fogadott bratyóm 3 éves korom óta! ;--)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.