A Fidesz parlamenti frakciója az ügyészséghez fordul Demeter Márta országgyűlési képviselő ügye miatt.

Dagad az Orbán Flóra-botrány, a Fidesz az ügyészséghez fordul Demeter Márta baklövése miatt
Fotó: Bruzák Noémi/MTI

A nagyobbik kormánypárt pénteki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a frakció megvizsgálta az LMP-s Demeter Márta ügyét, amelyben "nem nyilvános adatokat tett közzé és hamisított meg politikai haszonszerzés céljával".

A frakció álláspontja szerint ezért több bűncselekmény gyanúja is felmerülhet.

Demeter Márta egy Benkő Tibor honvédelmi miniszterhez beadott írásbeli kérdésében azt írta, iratbetekintése során kiderült, hogy a honvédség Airbus A319-esén kiképzőrepülés keretében utazott Orbán Flóra, Orbán Viktor miniszterelnök lánya Páfoszról.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ ezzel szemben közölte: a megnevezett lány nem a kormányfő, hanem a Cipruson szolgáló egyik magyar katona gyereke.

99 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Az ügyészség azt válaszol, amit diktálnak neki.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
Torgyán Józsi bácsi most azt kiabálná:- Demeter monnyon le! aztán kimenne a büfébe.
CsipkeRózsa
Az ügyészség azt válaszol, amit diktálnak neki.
Peller Anikó
@Horizont: Vityának mindenesetre van egy Orbán Flóra nevű 14 éves kislánya.
simmering73
Nagyon vehemensen ugatnak. Ez módfelett gyanús.
justhpeter
Szerintem is életszerű amit mondanak. Hiszen azért mondják, hogy életszerűnek gondoljuk. Az ő szintjükön 8 éve a hazudozás az életszerű
sziralisa
@simmering73: Na ja, már Hofi is megmondta, hogy az a gyanús, ami nem gyanús...
egyember
Nem látok tisztán: hogy is hívják az Orbán nevű katona (kis)leányát?
egyember
@Pegero: Rájön, hogy cseberből-vederbe. És belép a kétfarkúakba. Vagy elmegy Nyugatra. Mosogatni. Annak legalább van értelme.
RonaGyuri
b.. meg ezeddig én is azt hittem, hogy tévedés lehetett - volt már rá példa, de még bocs sem nagyon szokott lenni -, de ez a hisztéria azt engedi gondolni, hogy valamit nagyon takargatnak! =))
bencemacska
@RonaGyuri: ma, 19:49
Sokat - és főleg kínosat - kérdez a csaj, valahogy le kellett állítani. Én még azt is elhiszem, hogy nem véletlenül "maradt előtte" a titkos dokumentum!
kishonda
@RonaGyuri: Ehhez kapcsolódik az eset titkosítása is.
csipetke
Érdekes,ha a fideszt vagy orbánt hasonló kaliberű dolgokról kérdezik,vagy nem válaszolnak,vagy besöprik az asztal alá a dolgot.Ebből a bolhából meg már mammutot csináltak.
RonaGyuri
@bencemacska: @kishonda: meg a dologban azért akadnak más kérdések is, mintha nem a külföldi szolgálat helyéről repültek, mit keresett Orbán honvéd családja a katonai szállítón, etc.
Zeta
Kiképzésen mióta vehet részt egy civil, még ha az egy katona gyereke?
tudode
Nem csak a Flóra botrány dagad, a GAZDI "is", már alig fér bele a cuccába!
ittott
nem lenne szabad ilyet mondani, de van egy szólás, ami így szól.
Fújhatnak a seggébe.
ugyanis képviselő, és védi a törvény minden szavában.
OV a számos hazugságával már régen leültethető lenne.
hova?
én tüzes vasra gondolnék.
vagy trónra?
igen ez lenne a legalkalmasabb számára.
a szervilisei meg tüzes stokira. (kisszék, hokedli..)
ittott
@Pegero: van ettől rosszabb: a karaktergyilkosság, az ellehetetlenítés, joggal való visszaélés, Ez mind lassú halál. Lélekgyilkosság. Egyébként nem élvezném. Csak tenném a kötelességem. Az ország érdekében. Sőt! Tudom, hogy lennének segítőim. Sőt a Fidesz fanok közül is sokan szurkolnának nekem. mert most színdarabot játszanak. Mert ez kell ahhoz, hogy megőrizzék létezésük feltételeit.
karma1
@Pegero: Vona Gabor kilepett a fideszbol. Aztan Vona Gabor belepett a Jobbikba... Kerdes?
karma1
@Pegero: Nem, orban valoban nem lepett ki,... o csak ugy valtoztatgatta a partallasat a sajat partjan belul, mint ahogy alsonemut cserel egy tiszta asszony... Mert neki aztan soha senki fele nem kellett elszamolnia azzal, hogy eppen milyen iranyvonalat kovet. Hos demokratabol lett liberalis, aztan illiberalis es most keresztenydemokrata (amilyen fogalom nem is definialhato, mert kb. annyi ertelme van, mint a "champion gombanak", vagyis "gomba gombanak", ugyanis a demokratak eleve keresztenyek, azt nem kell kulon odabiggyeszteni a demokrata fogalma ele...
Ki merne - vagy merte volna - valaha is megkerdojelezni a fideszben (es szembeallitani a regi enjevel szemben) orbant???
Bar mindenki tudja, hogy az altala kovetett ideologiak egymasnak is ellentmondanak, megsincs egyetlen tokos magyar politikus sem - Ujhelyi Istvan mszp-st kiveve - aki meg merne kerdojelezni az eppen tamogatott ideologiajat es palfordulasait...
Vona legalabb megcsomorlott az egesz politikatol, es elment mast csinalni , mert van szakmaja, mashogy is meg tud majd elni, de orban meg a tobbi megelhetesi foggal-korommel ragaszkodik a hatalomhoz es a lenyulhato penzekhez, mert maskepp ehenhalna...
orban nem meri kiengedni a kezebol a torvenyalkotas jogat, kulonben mindenet elveszthetne egy esszeru demokratikus kormany alatt...
menekült
@karma1: "champion gomba", "bacon szalonna" :)
karma1
@Pegero: Ha mar fobiarol beszelunk, akkor orbannak vannak massziv fobiai: gondolj csak a GYurcsany fobiajara - 2006. aprilis 6.-a ota, mikor GYurcsany felmosta vele a tv studiot -, Soros-fobiaja a "Soros-terv"-vel kapcsolatban - birosagi vegzes van arrol, hogy Soros terv NEM letezik!, tehat csak orban fejeben dul a fobia...
Igazad van, valoban nem szep dolog azon orulni, vagy elvezni egy masik ember szenvedeset - de akkor magyarazd meg bayerzsoti megnyilvanulasait , amikor a parlament ellenzeki vezetoit a sajat verukon-taknyukon huzna ki az epuletbol, es persze ez sem semmi, ha arrol beszelunk, hogy 10 millio magyart osztalyoz:

Az MSZP helyi szervezete Bayer azon kijelentésére reagált, mely szerint:

“Magyarországon él 2,8 millió tisztességes ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat innen a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet , hogy minnél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez a mi országuk!”
szep napot
En Martanak megbocsatanak egy kis ellenszolgatatasul cserebe. Gondolom a fiuk is ezt teszik.
Desischado
Nagyon verik a nyálukat, tehát Demeter Márta belenyúlt a tutiba. Azt sem hiszem el nekik, amit kérdeznek!
maci0427
Lehet , hogy igaza van Demeter Mártának, ámbár ez sem biztos ha titkosított dolgokat hozott nyilvánosságra , de hogy alkalmatlan a politikusi szerepre az biztos, éppen úgy mint Kunhalmi Ágnes , akiket valamilyen okból kifolyólag " nyomnak - tolnak - ...nak " - előre..., hátra...! A szépség nem minden , de baloldalon ezt nem tudják, így nem lehet készülni 2022. -re ! De előtte még ott vannak a 2019. -es önkormányzati és E.P. választások, amik sok mindent meghatározhatnak, de azzal sem törődnek még ! Így lehet impotens egy párt és ezért sem fognak semmit sem elérni a választásokon ! Programot még mindig nem láttunk és hallottunk tőlük, csak az acsarkodást és a nagy folyamatosan ismétlődő elcsépelt szavakat !
balos
@maci0427: te tényleg el is hiszed a propagandát amit a nyilas köcsögök évek óta nyomnak?Azok a milliárdok amik erre mentek el nem szúrja a "vak" szemed?
levarosbukta
@Desischado: Demeter Márta egy hülye pics@! Én elhiszem hogy ov. lánya repkedett, de terhelő dolgokat bizonyíték nélkül ilyen szinten állítani tömény baromság. Én legalábbis nem láttam a repülési napló másolatát és gyanítom Demeter Márta sem tud vele szolgálni, nem tudja sem tanukkal sem fotóval sem semmivel igazát bizonyítani. Ez pontosan ugyanolyan öngól mint amikor a Gyurcsány azokat az ominózus bankszámlák létét akarta bizonyítani.
karma1
@maci0427: Erdekes hozzaallas... Mert a fidesz reszerol nem hallod a mantrat, ugye? Es ugyebar a fidesznek olyan vilagos es nyilvanos a programja, hogy a fal adja a masikat, ugye? Gondolom, te meg idezni is tudsz belole, ugye? Mert eleg furcsa, hogy Kunhalmin meg Demeteren keresed a programot, a puhostol meg egyaltalan nem hianyolod.
Nem vagy te egy kicsit cso"la'to'?
Desischado
@maci0427: Bocsi, téves lájk. Bár van igaazságod, de a fidesznek is be kellene mutatni a programját. Illetve meg van: mihránsozás, sorosozás, és kifújt. Az viszont igaz, hogy ilyen ellenzékkel semmire sem megyünk!
Rockxy
Helyes, dagadjon csak a botrány, az idiótáknak kell mindig egy gumicsont.
Grafix69
Jaj , persze Orbán nevű azonos katonának a lánya , név azonosság , pont Flóra , igen . Nos ezt ki a picsa hiszi el ?
Edmond Dantes
Amikor a Ráhel nevű Orbán leány és Tiborcz nevű férje-igaz a legelső divat szerint öltözve-arab vezető politikusokkal és üzletemberekkel magyarországi olajüzletekkel kapcsolatban tárgyaltak,akkor feltételezem,hogy a Fidesz frakció ennek azonnali kivizsgálását kérte,mondván milyen minőségben,kinek a felhatalmazásával fontoskodtak? Először ez az ügyet fejezzék be,aztán jöhet Demeter.Aki lehet,hogy alaposan mellényúlt,de hogy hihető a történet,az sajnos igaz.Ugyanis az Orbán pereputty,élén a családfővel,sajnos már ennél különb botrányokat is produkált.
Peller Anikó
@Edmond Dantes: aztán mitől nyúlt volna mellé? Azért mert lazán odahazudták, hogy egy orbánkatona lánya volt a Flóra és nem a vityakotona faunája? És mit keresett az orbánkatona lánykája azon a harcigépen taxizgatva?

Nem mintha sajnálnám a kislánytól a kirándulást, de akkor tessék máskor is megtölteni a gépet gyerekekkel, ha lehet ne csak a rokonságból.
csipetke
@Pegero: 20:46 ...és melyik az a hely,ahol 2 éves gyereknek kiképzésen kell résztvennie?
csipetke
@karma1: 00:27 Nem is kell felsorolni orbán fóbiáit,mivelhogy csak fóbiái vannak,ezeket váltogatja,és láthatólag a sleppnek naprakészen ki van adva,hogy ma Sorosozunk,Brüsszelezünk,migráncsozunk,stb,stb,stb.A lista lehet akár vég nélküli is,orbán szélkakas jellemét ismerve.
csipetke
@maci0427: 7:55 Programról beszélsz?Talán láttál fidesz programot esetleg?Merthogy ilyesmiről az utóbbi jónéhány évben nem hallottunk.Nekik egy programjuk van/volt.-hatalmon maradni,mert ha buknak,és kivizsgálják pl csak a pénzügyeiket,az egész banda sitten köt ki.
mackoka46
Demeter Mártán követelik a repülőzés személyi jövedelem adóját, netán a cégrepülő ajándékozási illetékét, esetleg a Honvédség nem fizette meg a luxus repülőzést ?
Förtelem ez a közpénz herdálás, főleg úgy hogy másik embertársainkkal (akiket kisemmiztek) nácikon túltéve üldöznek. Csak Auschwitzig hosszabbítják a felcsúti kisvasutat.
csipetke
@Pegero: 20:19 Hülye kommentre mit lehet válaszolni?Iróniát meg nem láttan benne,csak nagy adag ostobaságot.Ha végigolvastad a cikket,és láttad,hogy egy kétéves kislányról van szó,akkor pláne beteg dolgot írtál.(mindenféle irónia nélkül)
fergeteg
Remélem leültetik ezt a liberál luvnya picsát.
simmering73
És a honvédség Airbus A319-esén kiképzőrepülés keretében miért röpköd egy két éves baba?
Eriksson
Csak tűnődöm, tűnődöm.
Ha ez a Flóra nevezetű kisleány valóban a Me. lánya, az további kérdéseket vet fel.
- Hogy került egy ciprusi katonai bázisra, és miért?
- Mit keresett ott, szülők nélkül?
- Hazafelé miért egy másik Orbán család kísérte?

Ez Demeternek is eszébe juthatott volna, mielőtt olyan adatokat tett közzé, melyek csak a beavatottak számára hozzáférhető.
görbetükör
"S ha végül rájuk dől a ház és nincs már több hitel
Majd mást vádolnak azzal, amit ők követtek el
És engedelmes szolgáló a törvény és a jog
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok"
csak úgy....
@Eriksson: csak,hogy ne tünödj tovább! libsi szülök,már 14 éves korukban elengedik a gyereküket nyaralni,akár külföldre is ,föleg ha katonai röpcsivel (ingyen) hozzák -viszik a gyereket.
talán a löric bátyónak van ott egy "kunyhója" ,amit idejglenes katonai támaszpontnak neveztek ki,mert valakiknek vigyázni köll a kölökre...
Sámannus
@tudode: Az a dagi egy új gender szakot is indíthatna a CEU-n.
tudode
@Sámannus: .
Előfordulhat, hogy attól retteg, hogy kivesézik, pipás lehet amiatt, mert a világháló hemzseg attól, hogy előfordulhat, hogy huncutságai miatt NEM IS LESZ BÜNETHETŐ:
.
www.google.hu/search?q=Orb%C3%A1n+Viktor+beteg&oq=Orb%C3%A1n+Viktor+beteg&aqs=chrome..69i57j35i39j0l4.21378j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
!!!
Sámannus
@tudode: Hozzá ragadt az orosz légypapírhoz, ami nem engedi el azt az agyatlant. A médiát Moszkvában szerkesztik, ezért lehet nálunk öt csütörtök egy héten, a hírekben pedig Kreml szignálja is mehetne, annyira összehangolják velük.
Lelőttek egy magyart Kelet Ukrajnában, és az ukránokat hibáztatja a pohos, nem a ruszkikat.
tudode
@Sámannus: .
Előfordulhat, hogy KÉT SZÉK KÖZÖTT a földre zuppanunk a PUPÁKKAL együtt.
.
Ez nem gyerekjáték, nem veszi észre, hogy csupán ESZKÖZNEK használják fel

.---- Trump felmondja a nukleáris szerződést Moszkvával
www.youtube.com/watch?v=T9Q59IoDSDQ
.
--------Putyin: Moszkva kénytelen lesz célba venni az amerikai rakétákat befogadó európai országokat
propeller.hu/nagyvilag/3380934-putyin-moszkva-kenytelen-lesz-celba-venni-amerikai-raketakat
.
----Napokon belül Magyarországot is elérik az amerikai katonák
24.hu/kozelet/2017/02/13/napokon-belul-magyarorszagot-is-elerik-az-amerikai-katonak/
.
Előfordulhat az, hogy pipás Trumpra, hiába gratulált elsőnek, mégy mindig NEM SZERETNE vele találkozni! Azért ez beszédes!
Sámannus
Sajnos olyan mélyre rángat minket, hogy má két szék alatt vagyunk régen. Csak az optimisták hiszik azt, hogy még fent vagyunk. Mindenki lenéz minket, nincs már itt erkölcsi tartás senkiben. ezek a mocskok saját maguk alá szarnak a kétharmadukkal.
Sámannus
A muszkák így akarják szétfosni a magyar jogrendett
tulipan
@Pegero: Addig gyerek a narancsos gyerek, amig játszik! :)
tulipan
@Pegero: Jééééé! Hol találtad meg a fejet? Én úgy tudtam, hogy ellopták valami perverz narancsködösök! Te őrizted???
tulipan
@Shikari: Elsőként RAJADí! LEHETELŐLEG HAMAR!!!
Csizmás Kond
Szeintem fogalma sem volt, hogy a pozíciójához képest mit szabad neki és mit nem...így lehet hogy ártatlan a közlésben de érdemtelen a pozíciójára.
tudode
Azért EZEK találnak Demeter Mártán kívül is KÖZELLENSÉGET, azaz 700 millió froncsiért, természetesen 2005-10 közötti "cselekményért",
.
----- Hat év börtön jár 770 millió forintnyi EU-s támogatás elcsalásáért
.
24.hu/fn/gazdasag/2019/01/08/eu-s-tamogatas-6-ev-borton-olaf/

(...) """A Fővárosi Főügyészség 2017 februárjában benyújtott vádirata szerint az ügyben szereplő cégcsoport főtevékenységként – nyomdaipari tevékenység mellett – papír csomagolóeszköz gyártással foglalkozott.
A vádirat szerint az ügy elsőrendű vádlottja – aki a cégcsoport tényleges irányítója volt – elhatározta, hogy úgy vesz igénybe jogosulatlanul hazai és uniós forrásból származó, vissza nem térítendő támogatást, hogy a cégcsoport üzemeiben már évek óta működő papírzacskó gyártó gépeket újonnan beszerzett gépként tünteti fel, hogy azok megfeleljenek a pályázati kiírásoknak.
Az elsőrendű vádlott 2005-2010. között összesen négy, korszerűsítésre kiírt uniós pályázatot nyújtott be új gépsorok beszerzésére úgy, hogy a gépek megvásárlása ténylegesen nem állt szándékában, célja mindegyik esetben a támogatási összeg jogosulatlan megszerzése volt."""""(...)
.
.Főügyészség MI UJSÁG a Tiborcz családnál!
.
Sötétségbe borult az ország az apósKA jóvoltából úgy, hogy még a családja is BEFUTOTT a csőbe!
.
Demeter Mártával ha nem közölte az őt CSŐBE HÚZÓ arról, hogy nem egy TIZENÉVES, egy baba REPKEDETT, akkor az ÜGYÉSZSÉG tehet neki EGY SZÍVESSÉGET, félrevezetésért, elnézését kérheti a honVÉDELMI HÁJ FEJ BEY baromkodásáért!
Nessy
Demeter Márta belesétált egy medvecsapdába! Azért, ha aki tudatosan valótlant állít, mind megbüntetnék, már nem lenne egyetlen politikusunk, sem szócséplőnk!
tulipan
@Shikari: NYUGI BŐVEN VAN VAJ, AMI folydolgál, arról a löttyedt narancsfejedről, hiába nyalod olyan szorgalmasan a O1G seggét!!!
tulipan
@Shikari: Ilyen finom O1G segge?? :))))))
Eladott Ország
Magyarország maffiaállam, az ügyészség és a hatóságok a pártállam érdekeit védik, önálló független gondolat nem létezhet!
tulipan
@Pegero: Rólad, mit valódi agyatlam narancsnyikról, minden elképzelhető és elképzelhetetlen OCSMÁNYSÁGOT feltételezni lehet!!! Addig gyerek a gyerek, mig hülyén játszik!
desiro
@Pegero: Téged is ki kellet volna dobni egy repülőből, ejtőernyő nélkül és megtudtuk volna tudsz-e repülni.
desiro
@Shikari: Ez biztos mert ,egy NÁCI KÖCSÖG VAGY...
tulipan
@durbincs: Mi van Te,szros pofájú naranacsos segglyuknyaldosó félfaroknyi Sügér? neked megaludt a tej a szádban,ott lent a Plostiben bányáiban, a csillesoron ? kampon alvó ?
tulipan
@durbincs: Téged akarlak átviláítagítani, hátha lehetne az agyadnak valami nyomára lelni...???
Eladott Ország
@Pegero: Ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Ez már a kognitív disszonancia jele.Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén.
Eladott Ország
@Pegero: Cuppanj rá, te köcsög. Indulhatsz análba, orálba, garat és fogmosásra is kiválóan alkalmas. szextarskereso.info/tmp/amator52996085.jpg
balos
A létrán amin a fideSS halad rossz helyre támasztották!A padlás helyett a "bányába" vezető kapuba lett "támasztva"!Pedig a béka is védett "állat"!
JAJMÁR
Nos, ez bizonyítja, hogy van mit takargatniuk.
DM. tévedése egy takarófolt!

Kicsinyes, cinikus társaság...
Nessy
Panem et circenses! Miután a kenyér egyre drágább, helyettesíteni kell az olcsóbb cirkusszal! Aztán míg ezt a gumicsontot rágják a hívek, nem jut eszükbe a fidesz disznóságaival törődni.
CsipkeRózsa
@JAJMÁR: "DM. tévedése egy takarófolt!"

Még az sem biztos, hogy D.M. tévedett.
JAJMÁR
@CsipkeRózsa: Igazad van! Ami biztos, az az, hogy bármi lehetséges :)
kereső
@JAJMÁR: @CsipkeRózsa: Ráadásul azt, hogy ki volt a gépen nem is Demeter Márta hozta nyilvánosságra, hanem a HM!.Ő csak kérdezett a HM-től. Akkor ki az aki "titkot" sértett?
polar450
Szarban vannak, ugyanis a Hm. több információt árult el sajtónyilatkozatában, mint maga Demeter!
Ezért hálából Benkó csicska miniszter lett!
Röhej, hogy mennyire erőlködnek szarháziék!
Commenter
@kereső: nem tök mindegy, hogy melyik orbán flóra utazott a gépen? Ha a nem rokon, hanem a két hónapos kisgyerek akkor az fel sem fogja hogy mi történt. Ha meg a tini orbán flóra akkor ő jó murinak tartotta hogy katonai gépen repült, talán nem is először. Orbán Viktor, Kövér László, Kósa, Zaid Naffa, Gaith Pharaon örökösei és Gruevszki jóval nagyobb nemzetbiztonsági kockázatok.Ott van az új Falcon meg a többi magángép majd azokon is fog repülni.
Ez csak egy "ürügy" arra hogy Demeter Mártát ellehetetlenítsék.
kereső
@Commenter: Ez is az "elégtétel" része. "Egyenként fogunk levadászni benneteket". Bár a nagy "vadra" még várni kell orbánnak, de addig úgyse nyugszik.
Commenter
@kereső: a Nagy Vad a Néppárt lenne? Vagy az EU? Juncker azt mondta a mai interjújában az euronews-nak, hogy orbán az EU szempontjából "marginális." Mert nem nyugszik orbán egyiktől sem.Lásd az új EP választási plakátkampányt. A drága BKK nem tétlenkedett: már minden busz és villamosmegállóban virít egy ilyen plakát.
kereső
@Commenter: belföldi az a "vad".Lassan tizenhárom éve üldözi.
Commenter
@kereső: remélem nem fog elégtételt venni sokáig már senkin, mert bedől a rendszere. Se belföldi, se külföldi "vadra" ne jusson már ideje. A vadászati világkiállításra meg pláne ne, "csekély" 50 milliárdért.
Commenter
@kereső:13 éve vadászik a belföldi "vadra"? És nem nyugszik? Csak nem fél? Hiszen mindent becserkészett és levadászott már amit csak lehetett. Valami Grimm mesében érzi magát? Fura és félelmetes amit írsz.
vacsi
Ez a sztori már vicc-kategóriába ment át! Az egész ország azt találgatja, hogy vajon kinek a lánya utazott azonos névvel a kiképző repülőn. Én hagynám a fenébe az egészet!
SystemError
"nem nyilvános adatokat tett közzé és hamisított meg politikai haszonszerzés céljával".

Nem értem mi a baja a fidesznek, amikor az egész állam és média gépezet a fenti hitvallásban működik...
qxy
"nem nyilvános adatokat tett közzé és hamisított meg politikai haszonszerzés céljával".

A frakció álláspontja szerint ezért több bűncselekmény gyanúja is felmerülhet.
A fidesz minden nap ezt csinálja és??? Ki és mit tesz ellene?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.